Natsipentujen marssi Lamminsuolta hautausmaalle

kananmunat-lentää

108

374

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • syö_ne_mieluummin

      Natsit? Penikat? Sinulla on nuo käsitteet vähän hakusessa.
      Vai ollaan muualla oikein kolmen pisteen kera valmiina vastaiskuun. No nyt varmaan kaikki pysyttelevät kotona, etteivät joudu sinua kohtaamaan.

      • Se.tarkoittaa

        keskenkasvuisia vasurianarkisteja, sillä natsithan olivat juurikin vasureita (Saksan KansallisSOSIALISTINEN työväenpuolue).


    • Kaipolan_Tiira

      On se todella hävytöntä, että aikuiset ihmiset pakottavat ja aivopesevät lapsiaan tuommoisiin fasistisiin kulkueisiin palavien soihtujen kanssa pimeässä. Ihan on Hitlerin meininkiä.

      • isotpojathuijanneet

        Ei kait sitä valoisaan aikaan mitään soihtuja tarvittaisikaan. Mitä tulee aivopesuun, niin ovatko lapsesi käyneet/tulevatko käymään rippikoulun? Ai jai jai, jos näin on. Oletko siis kiihkouskovainen?
        Mitä on Hitlerin meininki? Hitlerillä ei juuri omia keksimiään juttuja ollut vaan kaikki oli jo muiden keksimää, esim. ruotsi oli paljon edellä Hitleriä.
        Otapa asioista laajemmin selkoa ja tule sitten laukomaan isoilta pojilta kuulemiasi juttuja.


      • lamppukauppias

        Nykyään on myynnissä hyviä ledilamppuja, ettei Jämsän natsipentujen tarvitse enää välttämättä kantaa niitä käryttäviä ja savuttavia soihtuja.


    • Äiti_Teresa

      Saksan mallia ne aikovat lähteä Lamminsuolta Jämsään tekemään.

      https://www.youtube.com/watch?v=-uBEfcGNMd8

    • Sattumakorppi

      Jaaha, Putinin kätyrit taas heräilleet.

      Ilman Saksan ase- ym. apua tälläkin forumilla "puhuttaisiin" vain venäjää ja aloittajakin asuisi Siperian aroilla.

      Isänmaallisuus kunniaan!

      • Finsh

        Veikaanpa ettei tälläistä palstaakaan olisi jos olisimme ilman saksaa koitaneet pärjätä ja ilman saksaa ei meitäkään mielipiteinemme olisi ja jokainen tietää mihin kommari tohut johtaa.


    • kakkahätätila

      Kummatkohan oikeastaan edustavat fasistista elämänkatsomusta: itsenäisyyspäivää marssien kunnioittavat kansalaiset vai ritsoilla ja astaloilla varustautuneet anarkistiset kuokkavieraat?

    • suominousuun

      Penikat ja vanhemmat. Aloittaja on oikeassa että Jämsässä päätään nostava natsijärjestö on avannut alajärjestön täällä. Kyseinen järjestö on vuokrannut jo teollisuusalueelta "kerhotilat" jota parhaillaan kunnostetaan viihtyisäksi. Samoin tehdään Joutsassa ja Asikkalassa. ..tervetuloa :)

      • WellihousuilleOikein

        Hyvä hyvä ja tervetuloa! Tuleepahan vähän ryhtiä toimintaan vellihousujen sijasta.


      • minnejamikä

        Kerro lisää ja mielellään vähän yksityiskohtia, niin ei tarvi heti epäillä vihervassarin provoksi.


      • KasvissyöjäAatu
        minnejamikä kirjoitti:

        Kerro lisää ja mielellään vähän yksityiskohtia, niin ei tarvi heti epäillä vihervassarin provoksi.

        Oisko nyt puhe niistä Vihreistä Vegaaneista. Vastahan niillä oli Fredalla Koijärvisalissa syyskokous.


    • Sattumakorppi

      Kyllä minä niin olisin halunnut olla seisomassa Hitlerin vieressä tuolla parvekkeella, kun alapuolella marssii lauma idiootteja käryävien soihtujen kanssa.

      • Sattumakorppi

        Idiootteja taikka ei, kuitenkin Suomen pelastajia ryssien ikeen alta että revi siitä...


      • anarkisti

        Vaihda jo levyä... juntti!!


      • EinariJuntti

        Anarkisti-hihhuleilla tosimies pyyhkii takapuoltaan!


    • petteripori

      Juhlimisen paikka. Turvapaikkoja lopetetaan ,poliisista katsottuna kaukaiset lopetetaan. Tänään korkkaan pullon :) hienoa, kaikki nyt juhlimaan tätä voittoa!!!

      • kumipuun-oksa

        Olet enemmänkin petteripöljä. Nyt ne korvessa olevat mamut siirretään asutuskeskuksiin ihmisten riesaksi. Ei ne Suomesta mihinkään häviä. Nyt pääsee poliisi entistä nopeammin antamaan pamppua VOK:n pihalla häiriköiville persu-tolloille.


      • petteripori
        kumipuun-oksa kirjoitti:

        Olet enemmänkin petteripöljä. Nyt ne korvessa olevat mamut siirretään asutuskeskuksiin ihmisten riesaksi. Ei ne Suomesta mihinkään häviä. Nyt pääsee poliisi entistä nopeammin antamaan pamppua VOK:n pihalla häiriköiville persu-tolloille.

        Ha haa :D mutta keskitetään näitä loisia. Todella iloinen olen. Ei näitä mutiaisia ihan korvessa asu. Keskittäisivät isoihin kaupunkeihin vaan. Juhliminen voi alkaa kusipää zuvakit... tästä se ymmärräs teidänkin herneenkokoisiin aivoihin lähtee :D


      • pamppua-persulle

        Jäikö petteripöljältä tarkkisluokalla kiertokoulu kesken, kun et edes kirjoittamaan oppinut? Antoiko isäpuoli eilen illalla sinulle nyrkkiä nenuun, kun et antanut sille persettä? Äitisi ei anna kuin kahdelle... Jääkäriprikaatille ja Kainuun Prikaatille.


      • petteripori
        pamppua-persulle kirjoitti:

        Jäikö petteripöljältä tarkkisluokalla kiertokoulu kesken, kun et edes kirjoittamaan oppinut? Antoiko isäpuoli eilen illalla sinulle nyrkkiä nenuun, kun et antanut sille persettä? Äitisi ei anna kuin kahdelle... Jääkäriprikaatille ja Kainuun Prikaatille.

        :D ketuttaako.. juhlimaan vaan munapää :D


    • munantuottaja

      Tokmannilta saa nyt halpoja kananmunia. Muutama kotelo munia mukaan ja natsipentujen marssia seuraamaan.

    • kotkalainenäiti

      Olet tyhmääkin tyhmempi. 612 on isänmaallinen kulkue, jolla on vielä ideologia ja historia hallussa. Tämä kulkue kunnioittaa esi-isiemme työtä jotka ovat taistelleet meille vapaan isänmaan. Sinä et ymmärrä vasemmistolaiskasvatuksen saaneena tai matuna, mitä tämä kantasuomalaisille merkitsee. Jos meillä ei olisi itsenäisyyspäivää, olisimme venäläisiä. 612 on hieno kulkue ja siinä on ihan tavallisia suomalaisia työtätekeviä, eläkeläisiä, työttömiä jne.. se ei ole mikään natsikulkue, vaan suomalaisten kulkue, joka kunnioittaa esi-isiemme uhrauksia meideän puolesta. Onneksi esi-isämme eivät ole näkemässä miten poliitikkomme ovat tuhonneet itsenäisen Suomen.

    • Disanarkistik

      Hahaa...kermaperse-"anarkistit" ei tajua että muutkin voi olla isänmaallisia kuin natsit. Pässit!

    • itselataavat-sulatukseen

      Yltiöisänmaallisten pentunatsien marssi palavien soihtujen kanssa Lamminsuolta syyttömien ihmisten teurastuspaikalle Jämsän vanhalle hautausmaalle on täysin turhaa... Länsimaitten silmissä Suomen taistelukyvyttömän pellearmeijan touhu on täysin turhaa... EU:sta tulee onneksi pikavauhtia kielto, että Suomen säälittäviltä ressuporukoilta ja muiltakin Suomen sotahulluilta kerätään pikavauhtia puoliautomaattiaseet pois... Persut lopetetaan turhana puolueena Suomesta... Soinin möhömahan jatkuva takin kääntäminen on ollut täysin turhaa... seuraavaa puolueiden kannatusmittausta mielenkiinnolla odotellessa tulevan joulukuun alkupuolella.

    • Taivasavara

      Pyri hoitoon.

    • petoja-on-kasvamassa

      Onkos ne Lamminsuon pentumarssijat niitä uusia Hitler-Jugend nuoria Jämsästä?

    • JotainRajaa

      Tämä siitä seuraa kun hullujen huoneella annetaan potilaille "netti-aikaa" kuten tälle aloittelijallekin.
      Kommentit kuin huumehörhöisen sekopään, ei mitään tolkkua vaan samaa hokemaa.

      Tämä hullu jo tunnetaan. Kohta lähetään sitten haukkumaan Kuhmoistentien varteen ilmestyviä roihuja jne...

      Jos hoitajat lukevat tämän vetäkää töpseli seinästä ja laittakaa tämä ällötys pakkopaitaan ja raajoistaan tukevasti Hetekkaan kiinni! Älkääkä unohtako suukapulaa niin saavat viereisissä huoneissa nukkumarauhan. Eikä kunnon selkäsaunakaan olisi pahitteeksi!

      • kyylääjä-kyttä

        Minulla on jo riistakamera laitettu puuhun kuvaamaan ne nyt tulevan joulun alla Kuhmoistentien varteen tulevat roihupurkkien kylväjät. Saadaan naamat ja autojen rekkarit puun kyljestä suoraan oman tietokoneen näytölle. Siellä ne on vielä edellisvuosien ruosteiset peltipurkitkin pois keräämättä. Siihen samalle tönnäälle ne purkkinsa taas tänä vuonnakin asettaa. Siihen kun purkkinsa laittaa, niin varmasti pääsee minun tietokoneen näytölle.


    • siviilipalv.täyd.koul

      Ressujen sulatetuista puoli-automaatti sakolaisista tulee Koverharin terästehtaalla sulatettuina hyvää harjaterästä Jämsän uuden Työväentalon sokkelin betoniraudoituksiin. Lamminsuon pikku-natsit on taas tulevaisuudessa oivallista tykinruokaa uhrattavaksi etulinjassa, kun rahaporukka ja pääomapiirit järjestävät omat pentunsa turvallisiin takalinjan hommiin.

      • Mää_kouluun_sivari

      • Teräsvaari

        Hah hah haa! Näin sitä käy kun aloittajan aivot ovat jääneet 70-luvulle dokaamisen seurauksena.
        Herätys! Nyt eletään jo vuotta 2015... Hupsista! mihinkäs ne 45-vuotta humpsahti?


    • caos-agitator

      Jos Jämsän natsihenkisiltä persu-ressuilta otetaan arskat, sakolaiset, norincot, CZ-75:t, Beretta 92 FS:t sun muut pippelin jatkeet pois terässilppuriin, niin niistähän tulee kaikista sen harmaapartaisen Joulupukin kaltaisia munattomia seniilejä vanhuksia, joka niiden johtajakin on. Lamminsuolta lähtevä Jämsän Hitler-Jugendin marssi ei taida sujua tänä vuonna ihan edellisvuosien malliin.

      • Kaamos-Agrigaatti

        Harmittaako, kun taas se sun meren yli uitettu Mersu on taas viety hinurilla Veholle? Kerro niille heti maanantaina, että vaihtaa samalla suodattimet, ettei sitten ekoilla pakkasilla tarvii olla Mellan suoralla tientukkona.


    • Bolsu-Desantti

      Vanha kunnon EU on jälleen aseasioissa Työläisen puolella sortajaherroja, riistokapitalistia ja persuja vastaan. Nyt lähtee Mutasen Mutkan öky-rappiotalosta Ohrana-Juhan piilottelema rintamalta sota-aikaan varastettu Suomen armeijan omaisuutta oleva Suomi-konepistoolikin Kuusakosken murskaimeen. Turha piilotella sitä... poliisi kyllä tulee löytämään sen aseen, kun tiedetään rappiotila, jonka pienille maaplänteille tai lahoihin rakennuksiin se on piilotettu. Ettei vaan olisi piilotettu sinne paskahuussin alle, joka on väsätty siihen kenttäsirkkelin lähistölle metsän reunaan.

      • OuninpohjanOhrana

        Akuvainaan hitsaama ja Kaipolan tehtaalta "hankittu" ruostumaton ja haponkestävä teräskirstu on hyväksi havaitussa paikassa tai olisko se sittenkin kaivettu maitokopin alle? Siinä kysymys! Siihen kirstuun mahtuu vaikka mitä, kone- ja lahtipistooleista sellaiseen harvinaisuukseen kuin panzerfaust! Kaakelitalon pulipäät ei sitä koskaan tule löytää, ollaan oltu kaukaa viisaita ja vuorattu se lyijylaatoilla päältäpäin oikein. Lyömme aina Sortajan tulisi se mistä suunnasta tahansa!!!!!


    • ÄnkÄnk

      Aloittajan änkytysvika on nyt keskittynyt sanaan "natsi". Koita nyt hyvä poju keksiä jotain muutakin, vaikkapa ne tulevien Jouluroihujen mollaaminen, mollaaminen, mollaaminen, änk änk änk :))

    • Göbbels

      Nuorena vitsa väännettävä. https://fi.wikipedia.org/wiki/Hitler-Jugend

      Jämsän tulevien pikkunatsien aivopesuun perustuva koulutus alkaa Lamminsuolta 6.12.2015 marssiharjoituksella pimeässä palavien soihtujen loisteessa. Seuratkaa tarkoin, onko teidän naapurienne lapsia tässä fasistisessa kulkueessa.

      • Höbbels

    • KommunismiOnMurhaaja

      Teurastajat Stalin ja Lenin elävät vielä vahvasti jämsässä. Nämä herrat ovat tainneet olla maailmanhistorian tehokkaimmat massamurhaajat joiden teoista ei puhuta Suomen koulukirjoissa mitään negatiivistä. Hitlerin muthatyöt kyllä käydään läpi. Nämä kommunisti nuoret ovat samanlaista porukkaa kuin Hitler Jugent tai vastaavat kommunisti neuvostoliiton omien kansalaisten teloitus joukot. Kommunismi on taatusti eniten omia kansalaisiaan tappanut jäörjestelmä. Sitä ei vaan kerrota lapsille koulussa.

      • Sutsstafe

        Joo Hitleri oli näpertelijä verrattuna isä aurinkoiseen se kun nyky tietämyksen miukaan tapatti nälkään tai muuten 20miljoonaa ihanneyhteiskunnan rakentajaa. Aatu kun lopetti juutalaisten jahtaamisen 1945 niin stalin sit päätti aloittaa touhun tuolla työläisten ihannevaltakunnassa uudestaan mut siltä jäi kesken kun sattui ite kuolemaan. Se aatun NSDAP oli muuten nimenomaan vasemmistolainen työväenpuolu (Saksan kansallissosialistinen työväenpuolue) joka kilpaili alkuaikoin kommunistien ja muiden työvenpuolueiden kanssa vallasta, tää tuppaa unohtumaan nykyaikana. Aatua jopa moitittiin siitä että sen olisi pitänyt vetää radikaalimpaa vasemmistopolitiikkaa, mut siitähän tuli samanlainnen vasemmistodiktaattori kuin Staalinista, Polpotisa, Mautse-Tungista ja jne..
        Hyvää itsenäisyyspäivää Suomi!!!


    • MEINKAMPfh

      NO parempi olla natsi kuin ANALkisti hyyssäri kommarit ei koskaan ole tehnyt mitään pahaa.Täytyy sanoa että kaikki nää lässytäjät ketkä haukkuu täällä kommentoijia on vielä enemmän jälkeenjäänneitä.

    • Ivar_Jokinen

      Jämsän ressujen sulatukseen menevistä Sakon puoliautomaateista tulee hyvää terästä sosialismin rattaisiin ja työväentalojen rappuralleihin. Lamminsuon marssilla suojeluskuntalaiset aivopesevät palavien soihtujen voimalla alaikäisiä ymmärtämättömiä pentujaan Hitlerin hengenheimolaisiksi.

    • Voiveikkonensinua

      Kyllä pistää mietteliääksi. Tässä on anarkismi ja paikkakunnan 100 vuotta vanhat kaunat täysin sekoittuneet.
      Sääli, että itsenäisyyspäivää on alettu kutsumaan 612-päiväksi.
      Mutta näillä mennään. Eteenpäin, sano mummo lumessa.

    • support612

      anarkistit vastustavat kaikkea esivaltaa ja valtio edustaa esivaltaa. jos on kunnon anarkisti sanoutuu irti valtiosta ei käytä, sen palveluita eikä ota tukia vastaan. Jokainen joka ottaa tukia vastaan maksaa veroja käyttää palveluita ja väittää olevansa anarkisti on säälittävä pelle.

      • meevaikkiirjastoon

        Mutta eihän silloin voi olla anarkisti jos ei tuu massii. EI VOI. EI VAAN VOI. Lue anarkistin käsikirjan kappale
        3. Yhteiskunnan merkitys
        Siellä sivulla 18 sanotaan aivan selvästi, että yhteiskunnalla on kolme hyväksyttävää tarkoitusta:
        1. Elatusvelvollisuus
        2. Ajanviettomahdollisuuksien järjestäminen
        3. Kannabiksen salliva laki
        Niin että opiskeles soihtusupportti vähän ennenku alat huuteleen


      • meevaikkatöihin
        meevaikkiirjastoon kirjoitti:

        Mutta eihän silloin voi olla anarkisti jos ei tuu massii. EI VOI. EI VAAN VOI. Lue anarkistin käsikirjan kappale
        3. Yhteiskunnan merkitys
        Siellä sivulla 18 sanotaan aivan selvästi, että yhteiskunnalla on kolme hyväksyttävää tarkoitusta:
        1. Elatusvelvollisuus
        2. Ajanviettomahdollisuuksien järjestäminen
        3. Kannabiksen salliva laki
        Niin että opiskeles soihtusupportti vähän ennenku alat huuteleen

        Eli anarkisteille edut ja elatus ilman velvollisuuksi? Ei taitas anarkistinen yhteikunta kauan toimia. Anarkistin käsikirja voisi olla hupaisaa luettavaa.


      • meevaikkiirjastoon
        meevaikkatöihin kirjoitti:

        Eli anarkisteille edut ja elatus ilman velvollisuuksi? Ei taitas anarkistinen yhteikunta kauan toimia. Anarkistin käsikirja voisi olla hupaisaa luettavaa.

        Taisit just päästä iltavuorosta, sinä työllä raskautettu kapitalistisen maailman orja. Anarkistien maailma on ainoa toimiva yhteiskuntajärjestelmä. Se kerrotaan kirjan viimeisessä luvussa.


      • OuninpohjanOhrana

        Paras kirja mitä meikäläinen on lukenut pitkiin aikoihin on Anarkistin KEITTOKIRJA!! Asian ymmärtävät tietää mistä puhun! Saa Polsukin miettiä kahdesti aamulla uskaltaako startata mosseaansa vai ei!! Heh heh! Eläköön Mannerhein!


    • Member_1918

      Kyllä v.1918 vakaumuksensa puolesta murhattujen haudalla Jämsän vanhalla hautausmaalla kohahdus kävisi, jos tietäisivät vielä v.2015 Jämsän nykyisten suojeluskuntalaisten ja yltiöisänmaallisten marssittavan taas aivopestyjä pentujaan soihtujen kanssa samalle tontille, missä pappi aikoinaan torui teurastajia huonosti tehdystä työstä, kun "huonommin tapetut punaiset" hoippuivat hautausmaalta aamulla verissään pappilan nurkalle. Saaren Jallulle uusia hengenheimolaisiakos sillä marssilla ollaan taas kasvattamassa?

    • vapaa_lakko-oikeus

      Tämähän alkaa vaikuttaa jo kiinnostavalta. Pitää lähteä oikein autolla sinne Lamminsuon kulmille katsomaan, ketkä kehtaavat näyttää naamansa ja jälkikasvunsa natsimarssilla ja tunnustautuvat näin Hitlerin (ja Jatkosodan) fanaattisiksi kannattajiksi.

      • Polski-Fiat

        Vai että ihan autolla. Paljonkos oot lakkoillu sun autos eteen? Varmaan vielä sakemanni-merkki? Ai ei vai, no sitten kai Mussoliinin maan Fiiatti? Ai ei sekään, no sitten ei varmaan myöskään Francon jälkeläisten tekemä Seattikaan? Ai ei vai? No eipä tietenkään. Ihan aito Japski, se sen sitten tarvii olla. Ai niin, nehän olikin sakujen liittolaisia.

        Joko Skoda-miestä hikoiluttaa? Joo, en kerro kellekään, että sakemanithan senkin omistaa. Pidetään tää ihan vaan meidän keskeisenä :) Ja sitä ei kerrota kyllä kellekään, että tsekitkin soti saksalaisten kanssa rinta rinnan.


      • Teräsvaari

        Hah hah, hyvin päätelty... Mutta eiköhän tämä aloittaja asu kolhoosissa ja ajele 1576 henkilön yhteisellä avolava-mossella taikka peräti hevosella.
        Silläpä niin katkera onkin kun ei omista yhtään mitään, ei edes aatettaan, jota toverit jatkuvasti valvovat.


    • vapaa_lakko-oikeus

      Jokos se harmaapartainen Joulupukki on suhmuroinut pikku-pikku soturipiirinsä kanssa, ketkä saa paikallisissa ressuissa taas tänä vuonna ylennyksiä? Jokos "tahtoo tanssia" ylennetään vänrikiksi tänä vuonna? On se kyllä hyvä, että otetaan pelleporukalta puolimoottorit sulatuspataan, niin eivät ammu itseään vahingossa jalkaan suuressa kommunistivihassaan, niin kuin suuri kommunistien vihaaja John Wayne teki... hah, hah... oli siinäkin oikea Lännenmies. Mutta asiaan... Joulupukki mäkeen ressuista nokkamiehen paikalta ja Tuomo tilalle!! Kestää kaikki mahdolliset kyynelkaasut ja pippurisumut... repikää siitä. Tämä on jäsenkunnan tahto!! Lamminsuon natsimarssille osallistujat valokuvataan sitten kaikki. Ai niin se auton merkki... en minä tiedä, mutta kun nostaa konepellin ylös, niin yhdessä peltilätkässä lukee Detroit... eikös sen maan sotilaat taistelleet yhdessä suuren ja mahtavan puna-armeijan kanssa saksalaisia natseja ja navetan sontakasalta sotaan lähteneitä lapualaisia vastaan? Saksalaisilla oli vielä apunaan Hitlerin perseennuolijoina joku mitätön suomensukuinen heimo. Sen joukkoja johti entinen Tsaarin armeijan upseeri, joka oli kaiken lisäksi vielä homosexuelli. Antoi aikoinaan jonkin semmoisen mulkuntuppi-päiväkäskynkin.

      • Polski-Fiat

        siis eiksullo ollu varaa ostaa autoo viiteenkymmenee vuotee?


      • KommuPorvariko
        Polski-Fiat kirjoitti:

        siis eiksullo ollu varaa ostaa autoo viiteenkymmenee vuotee?

        Siis tämä kommari-hemmo ei tajua eroa verkkarien kuminauhan, eikä konepellin välillä.
        Jos ryssänpunaisissa paskaisissa kalsareissa lukee länsimaalaisesti Detroit, ei se merkitse auton omistamista vaan sitä, että aatteet ovat pahasti ristissä.


    • Sattumakorppi

      Koska minut ylennetään alikersantiksi?

      • Sattumakorppi

        Kertausharjoitus-sattumasta se alkujaan lähti. Nykyinen arvoni on sissi-kersantti.


      • Joulupukki_harmaaparta

        Olet täysin arvoton... pelkkää tykinruokaa sinä olet!!


      • Sattumakorppi

        Tuleppas peräkammarin poika polulla vastaan ja katotaan sitten, kummanko kankkua se korppi nokkii!


      • Joulupukki_harmaaparta

        Äläs uhoo, äidin pikku maitonaama. Pitikö pingottaa, niuhottaa ja nuolla armeijan mulkkujen perseitä kovastikin, että sait varuskuntaharakan jämien lisäksi muitakin jämiä? Arvoton pölvästi ja tomppeli sinä olet, jolle on varattu ainoastaan miinanpolkijan paikka siellä korvessa. Tuomokin lippaa sinua kuonoon mennen tullen, jos tarve vaatii. Tuomo onkin MIES, mutta sinä olet pelkästään toivoton armeijan hikisiin kumisaappaisiin runkkaaja. Onneksi sinulta lähtee torrakko kohta sulatukseen... voit ehkä saada siitä korvauksena valtiolta 0,80 euroa kilo... hah, hah, haa... tyhmyydestä sakotetaan, mitäs läksit inttihomojen porukkaan!! Muista lähteä keulille marssimaan natsipentujen soihtukulkueessa, niin pääset videokameran kuvaan ja sen jälkeen saavat Youtubessa nauraa muutkin sinulle ressupölvästille.


      • Joulupukki_harmaaparta
        Sattumakorppi kirjoitti:

        Tuleppas peräkammarin poika polulla vastaan ja katotaan sitten, kummanko kankkua se korppi nokkii!

        Tuleppas sinä joka asiasta kitisevä ja natiseva ressupelle jämsänjoelle siihen omaan rantaasi niin katotaan sitten, kummanko kankkua se ahven nyppii!!


    • Äimänkäkenä

      Ei asia minulle mitenkään kuulu, mutta oletteko todellakin koko ajan puhuneet partiolaisten perinteisestä soihtukulkueesta?

      • Abcdefghijkl

        Siis tämä aloittaja on sairas "kommunisti-trolli" joka sekoilee joka osioissa nimimerkkiään vaihtaen ja on ihme, ettei kaltaisiaan ole forumin ylläpitäjän toimesta poistettu.


    • Sattumakorppi
      • SattumakorppiAito

        Kommunisti-kätyrin lisäksi olet pahasti sairas ja vainoharhainen, sekä lisäksi multi-persoona, joka käyttää toisten nimimerkkejä häikäilemättä. Oikea paikkasi olisi navetan sontaruuma...
        Kerroppas vaikka, mitä pahaa partiolaiset ovat sinulle tehneet?


    • dsadsa

      En kyllä edes ymmärrä mikä näissä natseissa on niin pahaa. Monet on vallan mukavia. Otan mieluummin natsin naapuriksi kuin jonkun helvetin suvakki anarkisti narkkarin.

    • Johtopäätös

      Tähän se avohoito johtaa.

    • Matkakoti-Sipilä

      Takussa ja Rasmuksessa on Suomen kananmunatuotannon tulevaisuus.
      Tiesittekö muuten, että Takku-Rasmusten hengityselimistö poikkeaa ihmisten vastaavasta. Anustappi saa ihmeitä aikaiseksi pikku anarkistissa. Ei oikein henki kulje, mutta huuto sujuu.
      https://www.riemurasia.net/video/Anarkisti-pidatetty/170960

    • Pikkuvanhanen

      Sipilä saisi perustaa oman sote-alueen tänne. Tarvetta tuntuisi olevan.

    • Törniback

      Mieluummin suomalainen kuin venäläinen ;)

    • Sattumakorppi

      Lamminsuolla soihtujen kanssa 6.12. 2015 huseeraava natsiporukka haluaa tätä meininkiä nyt myös Suomeen. https://www.youtube.com/watch?v=bJjJ_ezqYLY

      Onneksi EU pakkolunastaa sotahulluilta ressuilta puoliautomaatit sulatukseen. Sako 92S-torrakosta tulee hyvää terästä sosialismin rattaisiin.

    • Jormakotola

      Kuka tää pölvästi oikein on joka höpöttää jostain Lamminsuon soihtukulkueista ja sulattamoista... onko tää tosissaan vai esittääkö vaan tollasta pellee? Tietysti jos on lusikalla annettu niin ymmärrän että sitten me ei voida kauhalla vaatia. Hoitoon pitäs ton höpön mennä.

      • OuninpohjanOhrana

        Vitun hullu se Bolsu ollut iät ja ajat!! AsennusYhtymän pöydässä kaipolan tehtaalla se söi hampparin käyrää ja koffia suoraan pullon suusta joi, sitä ei katsottu hyvällä sieltä pomojen pöydästä muistelen nyt. Nyt hän seisoo sepon nurkilla Aino pyörän kans reisitaskuhousuissa ja vanhassa Hurriganes t-paidassa, Saipan vanha kiekkofanitakki päällä, sellainen oranssinen. Hän on jotain 160-170cm pönäkkä möhövatsakas ja huonossa hapessa, luultavasti sydän jo reistailee. Kuulemma moikkailee ressuja kylällä mutta kukaan ei ole tuntevinaankaan sitä! Lehtisen Aku sitä sääli jo silloin 70-80 luvulla ja joskus otti kyytiinkin. Aku ystävällisenä näytti sille kappale kauneinta suomea siellä kuhmoisten rajamailla ja suurella sydämmellä oli ainut joka puhu sille kuin ihmiselle. Hän käy kaikki kirpparit läpi etsiessään vanhoja metsästys ja aselehtiä koska haaveena ois joskus omistaa joku ase. Joku vesipyssy vois olla sopiva. Tuohon bolsupaskaan hän ei usko itsekkään, ei ole se mies koskaan edes käynyt neuvostoliitossa. Vastarannan kiiski ja ainainen oppurtunisti on!! Ei ole lapsii eikä vaimoo sillä onneks, homostelu alkanut kiinnostaa enemmän ja enemmän sitä. Aika surkee tapaus kaikken kaikkiaan!


      • Bolsu-Desantti

        Oho! Kylläpä nyt tuli Mutasen Mutkan Juha Kyrpäseltä todella mahtava avautuminen ja ulostulo. Minkä värisillä pillereillä tuommoista stooria oikein irtoaa? Tosin Juha sai mielisairailta vanhemmiltaan jo syntymässä erittäin huonot geenit, joten purkaus on täysin ymmärrettävä.


    • Jesse-Ventura

      Se Lamminsuon soihtumarssi on Natsien salaliitto ja ovelaa nuorten lasten aivopesua uuden Herrakansan luomiseksi.

    • jormakotola

      Pimeä se ainakin on. Äärioikeistohan tekee tärkeetä työtä varsinkin tänäpäivänä kun nämä yhteiskunnan elätit lähi-idän ongelma alueilta pyrkii arjalaiseen joukkoomme.

    • korpimosuri

      ole sinä maanpetturi hiljaa siitä tulee helposti linna tuomio
      tänä päivänä pitää vaalia isänmaanperinteitä ja kunnioittaa
      niitä ketkä sen meille on tehneet
      tuossa il linkissä rupeaa "pikkuisen" oleen jo totuuden merkkejä
      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015120220763522_uu.shtml
      hyvää tulevaa juhlapäivää

    • SattumakorppiAito

      Et vastannut "Sattumakorppi" kysymykseeni! Jos seisot sanojesi takana vastaat:

      MITÄ PAHAA PARTIOLAISET OVAT SINULLE TEHNEET?

    • Vuoristoneuvos_Tuura

      Kyllä tämä on sentään Onnen ja Riemun päivä!! Tapasin tänään hyviä Tovereita Venäjän Suurlähetystössä osoitteessa Tehtaankatu 1B. Helsinki. Yhdessä naurettiin Tovereiden kanssa oikein makeita selkäkeikkanauruja, kun EU pakottaa suomalaisten ressu-possujen puoliautomaattiset aseet sulatuspataan. Eivät kohta saa kantaa muuta asetta, kuin yksipiippuista 16-kaliberista haulikkoa... senkin merkki pitää olla Baikal.

      Toinen riemun aihe meillä oli yhteiskuntasopimuksen kaatuminen. Tämä tietää roimaa kannatuksen laskua hallituksessa oleville persuille, kun ovat "työväenpuolueena" siellä säätämässä pakkolakeja ja työntekijöiden etuja heikentämässä. Persujen kannatus putoaa kohta siihen samalle tasolle, mitä on RKP:lla, eli siihen 4% tuntumaan.

      Kertoivat myös Venäjän vastavakoilun saaneen selville, että siellä Jämsän Lamminsuon natsimarssilla 6. 12. 2015 on mukana myös tämä valtuutettu Kökkö. Onkos sekin maitonaama ressu-possujen joukoissa?

      • muannermua

        Vedä käteen hintti


      • Runnkkari

        UUUUH! Mälli lähti ja lensi Sunrakkaan silmään. SORI -OMA MOKA!


      • muannermua
        Runnkkari kirjoitti:

        UUUUH! Mälli lähti ja lensi Sunrakkaan silmään. SORI -OMA MOKA!

        Miten veltolla nysällä voi runkata, puhu satuja ja syö pääs. .. vasurihintti


    • takkulainen

      Nyt pitää persuja lyödä ja juntata oikein kunnolla, kun niillä on huonot kortit kourassa. Eiköhän se leukojen louskutus siitä vaimene, kun kannatus tippuu entisestään. Kävin äsken hakemassa jo valmiiksi Tokmannilta muutaman kotelon kananmunia natsimarssille. Mätiä munia olisin mieluummin ostanut, mutta ne olisi pitänyt hakea paikallisilta maajusseilta... ei jaksa...

      • MunallaTöihin

        Jos et ole huomannut, sinulle on tehty "SattumakorppiAito" nimimerkillä aikaisemmassa kommentissa kysymys... Ole hyvä ja vastaa siihen?


      • LahtiM35

        Ja sen jälkeen kun on vastannut niin sakinhivutus sille ja kyyti rajalle on ainut ratkaisu!


    • tuulipuku-tuulikki

      Valitettavasti sairasta porukkaa täällä korvessa...., mutta niinhän se on jo aina ollut! Viina tuhoaa aivot.....Valitettavasti monet ihmiset tässä kylässä eivät selvin päin saa suutaan auki. Istutaan jo aamusta mäyräkoiran ja koskispullon kanssa tietsikan edessä (ainoa ystävä) ja yritetään saada jonkinlaista tekstiä aikaiseksi, joissa ei ole päätä eikä häntää....Menkää ihmeessä hoitoon!

    • SattumakorppiAito

      Minä kun niin haluaisin tutustua syvemmin tämän keskustelun "aloittajaan".

      Sissikoulutuksen saaneena voitaisiin vertailla aatteitamme - vaikkapa havulaavulla sekä rakotulilla yöpyen?

      Sinä voisit ylistää kolhoosielämää yhteisomistamisineen, sekä maataomistamattomien ihanuutta, kuten myös valtion valvontaa yksityisten kansalaisten mielipiteitten muokkaajana sekä rankaisijana.

      Minä kun taas painottaisin vain sanan vapautta, sekä kansalaisten yksityisyyttä mielipiteitten suhteen.

      Em. johdosta sinäkin voit täällä Suomessa sananvapauden johdosta arvostella valtiollisia yhteisöjä Siperiaan joutumatta.

      Tehdäänkö treffit? Vai tuliko jo vellit housuun?

    • kananmunat-lentää

      Ei nyt ehdi valitettavasti tulemaan Lamminsuolle Jämsän natsipentujen marssia katsomaan. Tuli kutsu tärkeämpään tapahtumaan. Sattumakorppi saa kävellä nyt ihan rauhassa siinä Lamminsuon natsikulkueen kärjessä edellisvuosien tapaan ja kirjoitella pitkin vuotta Jämsässä niitä typeriä Kökkö-blogejaan, joille jo koko Jämsä nauraa. Pitävät täällä Jämsässä sinua Ojalan perseennuolijana. Minun pitää siis lähteä Helsinkiin 612-marssia Töölöntorille kannustamaan 6.12.2015 klo 18.30

      Äärioikeistolaisten rikollisten kulkue lähtee siis Töölön torilta marssimaan kohti Hietaniemen hautausmaata. Olemme reitin varrella kannustamassa kulkuetta, mutta jääköön viime hetken yllätykseksi, missä kohtaa olemme.

      Vai oikein sissikoulutuksen olet saanut ja kessun jämät löytyy. Minä sain aikoinaan armeijasta vain semmoisen koulutuksen, missä hypättiin korkealta ja päässä pidetään sitten maassa ollessa viininpunaista barettia. Jämiä minulla ei ole kauluksissa, mutta muutama pieni ruusuke on kertynyt.

      • JU-HA

        Polsu ei ole vieläkään käynyt mitään armeijaa joten lopeta tuo paskanpuhuminen


      • Buahhahhaa

        Siis tiedoksi tälle armeijaa käymättömälle vellihousulle, vyö-ruusukettasi ei lasketa sotiasarvoksi, löysää vähän vyötä ja pinnaa niin vyöruususi helpottavat...


      • Serihvi

        Siis kerroppa Munamies mitä rikoksia tämä "soihtukulkue" on sitten tehnyt? Voitaisiin sitten - jos rikoslista on tarpeeksi kattava, edes pikkasen yrittää ymmärtää vihaasi.

        Yleensä ilman perusteita ei ketään voi julkisesti haukkua eikä tuomita... Mutta taidatkin olla vaan paskanpuhuja, jonka leukapieliä tuulikin lonksuttaa???


    • Bolsu-Desantti

      Sissikessu Kököltä... tuolta itkuvalittaja-Ojalan perseennuolijalta tulee äkkiä paskat housuun, kun näitä alkaa Jämsän taivaalta tippumaan niskaan.

      https://www.youtube.com/watch?v=0rAHrHd2lcw

      Ressu-possujen nokkaukko... se vanha harmaapartainen Joulupukki saa taas sydänhalvauksen samasta syystä. Tämän videon PKM-konekivääriä ei viedä sulatukseen, niin kuin ressu-possujen puoliautomaatit viedään. Jämsän possu-ressut... ottakaa mallia laulajan hampaista ja menkää korjauttamaan omat karieksen riivaamat ja mädäntyneet hampaanne!

    • support612

      Nyt vois Bolsu-Desantti viedä bensakannun ylos. Impaaminen tuhoaa aivot jos niitä enään on? Ryssien hammas huolto ollut huippuluokkaa potku leekoihin pitää kansan nöyränä.

    • aom

      Aiemmin olen nähnyt tuon soihtukulkueen.En minä siinä mitään natsiin viittaavaa huomannut.En kyllä kommunismiinkään ,että ihan tavallisia suomalaisia siinä minusta oli: Hienon näköinen kun soihdut palaa.

      Tietääkseni se on ihan luvallinen mielenilmaisu,ei siihen pidä minkään (anarkistiporukan) mennä sekoileen.

      Särkekää anarkistit ne ikkunanne jossakin muualla tällä kertaa.

    • lauma-kusipäitä

      MITKÄ HELVETIN ANARKISTIT ?
      Mikä tuomonen porukka on joka rähisee vain siksi, että saa rähistä.
      Jos nuita ei kuriin saada niin johan on kumma?

    • VOKki-Orvokki

      Olipa videolla komeita miehiä!! Ihan toista, mitä nämä paikalliset velttoryhtiset pellet, mitkä lyllertävät ressujen harjoituksissa pellepuvut ja kurkkusalaatit päällä nivelrikkoisina suurten möhömahojensa kanssa. Tulkaa äkkiä videon pojat Jämsään vaikka sitten ilmasta laskuvarjojen kanssa!!

      • VitaeProJokaPäivä

        Bolsu ja Luotan paskaan ovat Jämsän seudun ainoat (2) Armeijaa käymättä olevaa hihhulia ja kumpikin edustaa omaa ääripäätä!! Ei voi kuin vain nauraa niille! Heh hehheeh.


    • OlenValmis

      Heh heh... Ei siinä auta tuon propaganda-videon pebsodenttihymy, poskiin puhaltaminen, ilmaan potkiminen eikä huitominenkaan kun vastassa on suomalainen koulutettu SISSI.
      Kuten todettu yksi Suomalainen vastaa kymmentä ryssää, tulee sitten ilmasta taikka metsästä...

    • Ressu-Possun_vaimo

      Minulta on tullut koko päivän ihan valtavasti alushousupyykkiä, kun olen katsonut aina uudelleen ja uudelleen tuota Russian Airborne Troops-videota. Katsojakerrat jo yli 4 miljoonaa ja viimeisen vuorokauden aikana on tullut taas monta sataa katselukertaa lisää. Mitään näin runsasta eritteen vuotamista en ole kokenut oman jämsäläisen ressu-possuni kanssa koskaan. KIITOS... komeat ja miehekkäät Venäjän laskuvarjojääkärit!!

    • OuninpohjanOhrana

      Kukaan muu kuin minä joka on ylennetty Itsenäisyyspäivänä? Sain hienon kirjeen Tasavallan Presidentiltä, kiitos Hänelle! On hienoa olla Majuri reservissä!

      • Bolsu-Desantti

        Hah, hah... sinulle nykyiselle sossun pummille ei tule kirjeitä yhtään mistään muualta, kuin ulosottomieheltä. Sotilasarvo sinulla on tismalleen sama, mikä töpinän hevosmiehellä on. Menepäs nyt kaivamaan se sota-aikaan rintamalta esi-isiesi varastama Lahti L-35 pistooli esille sieltä maahan haudatusta Kaipolan tehtaalta varastetusta AISI 316 pellistä umpeen hitsatusta kätkösäiliöstä. Sen Suomi Kp:n ja Panzerfaustin voit vielä toistaiseksi jättää sinne asekätkösäiliöön. Sitten raahaat sen ihraisen ja nivelrikkoisen ruhosi siihen maitolaiturin kulmalle ja siitä yrität yhdellä kädellä ampua sillä Lahti-pistoolilla sen kenttäsirkkelin lähellä metsän reunassa olevan paskahuussin pienen ikkunan rikki siitä huussin oven yläpuolelta. Mutta älä lataa sitä Lahti-pistoolia niillä sota-aikaisilla konepistoolin kovan latauksen paukuilla... muuten alkaa Lahti-pistoolista luisti murtumaan! Ai niin... mutta sinähän et ole pelkästään tyhmä, vaan olet lisäksi myös lähes sokea. Sinun pitää hommata lasertähtäin siihen L-35:een. Sitten kun iltahämärissä sihtailet silmäkaihiesi läpi sitä punaista laserin täplää siihen paskahuussin ikkunaan, niin voit kuvitella mielessäsi olevasi urhoollinen KARHU-ryhmän jäsen, joka metsästää Mutasen Mutkan alueen rakennuksiin kätkeytyneitä kommunisteja ja maahanmuuttajia.

        ps. Terveisiä vaan Helsingistä!... juuri palattiin junalla takaisin Jämsään.

        Muutama kivi saatiin heitettyä onnistuneesti ohi poliisien piirityksen sinne marssivien fasistien 612-kulkueeseen. Tämä oli pelkkä harjoitus tänä vuonna... näin saatiin poliisin toimintastrategia selville ja ensi vuonna sijoitutaan laajemmalle alueelle, eikä aseteta pääryhmää Hesperian Puistoon poliisien piiritettäväksi.


      • Japo432
        Bolsu-Desantti kirjoitti:

        Hah, hah... sinulle nykyiselle sossun pummille ei tule kirjeitä yhtään mistään muualta, kuin ulosottomieheltä. Sotilasarvo sinulla on tismalleen sama, mikä töpinän hevosmiehellä on. Menepäs nyt kaivamaan se sota-aikaan rintamalta esi-isiesi varastama Lahti L-35 pistooli esille sieltä maahan haudatusta Kaipolan tehtaalta varastetusta AISI 316 pellistä umpeen hitsatusta kätkösäiliöstä. Sen Suomi Kp:n ja Panzerfaustin voit vielä toistaiseksi jättää sinne asekätkösäiliöön. Sitten raahaat sen ihraisen ja nivelrikkoisen ruhosi siihen maitolaiturin kulmalle ja siitä yrität yhdellä kädellä ampua sillä Lahti-pistoolilla sen kenttäsirkkelin lähellä metsän reunassa olevan paskahuussin pienen ikkunan rikki siitä huussin oven yläpuolelta. Mutta älä lataa sitä Lahti-pistoolia niillä sota-aikaisilla konepistoolin kovan latauksen paukuilla... muuten alkaa Lahti-pistoolista luisti murtumaan! Ai niin... mutta sinähän et ole pelkästään tyhmä, vaan olet lisäksi myös lähes sokea. Sinun pitää hommata lasertähtäin siihen L-35:een. Sitten kun iltahämärissä sihtailet silmäkaihiesi läpi sitä punaista laserin täplää siihen paskahuussin ikkunaan, niin voit kuvitella mielessäsi olevasi urhoollinen KARHU-ryhmän jäsen, joka metsästää Mutasen Mutkan alueen rakennuksiin kätkeytyneitä kommunisteja ja maahanmuuttajia.

        ps. Terveisiä vaan Helsingistä!... juuri palattiin junalla takaisin Jämsään.

        Muutama kivi saatiin heitettyä onnistuneesti ohi poliisien piirityksen sinne marssivien fasistien 612-kulkueeseen. Tämä oli pelkkä harjoitus tänä vuonna... näin saatiin poliisin toimintastrategia selville ja ensi vuonna sijoitutaan laajemmalle alueelle, eikä aseteta pääryhmää Hesperian Puistoon poliisien piiritettäväksi.

        No, ei ihan putkeen mennyt anarkistien Vapaus pelissä -happening. Säälittävän näköistä menoa ja mitään muuta ei saatu aikaiseksi kuin epämääräistä haahuilua.. Kannattiko parin kiven takia sinne lähteä? Ja nyt voi sitten itkeä, kun poliisi ampui pari kumiluotia ;)


      • HäkkiHeilahtaa
        Bolsu-Desantti kirjoitti:

        Hah, hah... sinulle nykyiselle sossun pummille ei tule kirjeitä yhtään mistään muualta, kuin ulosottomieheltä. Sotilasarvo sinulla on tismalleen sama, mikä töpinän hevosmiehellä on. Menepäs nyt kaivamaan se sota-aikaan rintamalta esi-isiesi varastama Lahti L-35 pistooli esille sieltä maahan haudatusta Kaipolan tehtaalta varastetusta AISI 316 pellistä umpeen hitsatusta kätkösäiliöstä. Sen Suomi Kp:n ja Panzerfaustin voit vielä toistaiseksi jättää sinne asekätkösäiliöön. Sitten raahaat sen ihraisen ja nivelrikkoisen ruhosi siihen maitolaiturin kulmalle ja siitä yrität yhdellä kädellä ampua sillä Lahti-pistoolilla sen kenttäsirkkelin lähellä metsän reunassa olevan paskahuussin pienen ikkunan rikki siitä huussin oven yläpuolelta. Mutta älä lataa sitä Lahti-pistoolia niillä sota-aikaisilla konepistoolin kovan latauksen paukuilla... muuten alkaa Lahti-pistoolista luisti murtumaan! Ai niin... mutta sinähän et ole pelkästään tyhmä, vaan olet lisäksi myös lähes sokea. Sinun pitää hommata lasertähtäin siihen L-35:een. Sitten kun iltahämärissä sihtailet silmäkaihiesi läpi sitä punaista laserin täplää siihen paskahuussin ikkunaan, niin voit kuvitella mielessäsi olevasi urhoollinen KARHU-ryhmän jäsen, joka metsästää Mutasen Mutkan alueen rakennuksiin kätkeytyneitä kommunisteja ja maahanmuuttajia.

        ps. Terveisiä vaan Helsingistä!... juuri palattiin junalla takaisin Jämsään.

        Muutama kivi saatiin heitettyä onnistuneesti ohi poliisien piirityksen sinne marssivien fasistien 612-kulkueeseen. Tämä oli pelkkä harjoitus tänä vuonna... näin saatiin poliisin toimintastrategia selville ja ensi vuonna sijoitutaan laajemmalle alueelle, eikä aseteta pääryhmää Hesperian Puistoon poliisien piiritettäväksi.

        Vai junalla? Ja nyt on koko juna saastunut ja tarvitsisi suojeluskuntatakkia hajusi eliminoimiseksi, voi voi!
        Nii, olikos se teidän kolhoosinne avolavamosse ja peräti se kuppainen ja kapinen hevonenkin varattu kun junalla piti reissata? Vai oletteko nälissänne syöneet sen, ja se mossekin tietysti sulatuksessa?


    • niinpäniinpelkkäälätinää

      No missäs olitte eikö teidän pitänyt tulla kannustamaan soihtukulkuetta?

    • täydennyskoulutus_sivari

      No, ei ihan putkeen mennyt kesällä 1941 suomalaisten sotahullujen ja natsien yhteistyössä itse Hitlerin kanssa suunniteltu Suur-Suomen teko ja rajan siirto Uralille-happening. Säälittävän näköistä menoa ja mitään muuta ei saatu aikaiseksi kuin nenä veressä ja paskat housussa juoksu takaisin Suomeen täydellisen sekasorron ja pakokauhun vallassa. Kannattiko sinne sen takia lähteä, että kaatuneita, haavoittuneita, kadonneita, sotainvalideja ja sotakorvauksia sekä alueluovutuksia tuli palkinnoksi tuosta säälittävästä seikkailusta? Nyt voi sitten tulevaisuudessa itkeä, kun saadaan sieltä vielä hyvässä lykyssä palkinnoksi Iskander-ohjuksia niskaan, eikä meillä ole yhtään mitään, millä voitaisiin niihin vastata.

      • HäkkiHeilahtaa

        Jaa että "meillä ole yhtään mitään"?
        Etkös sinä ole ryssien kätyri, miksi sitten luokittelet itsesi "meihin" Suomen kansalaisiin. Sinusta tulis hyvä syötti haaskalle, muuhun sinusta ei ole!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Minua odottaa

      Joku todella ihana nainen jossain tulevaisuudessa. Siihen uskon ja luotan. 🤗❤️✨
      Sinkut
      219
      4187
    2. Miten toivoisit

      Teidän välien olevan tällä hetkellä? Tässä tilanteessa?
      Ikävä
      121
      4036
    3. Keksitkö keinon

      Miten voin nähdä ihastusta joka ei myönnä tunteitaan.
      Ikävä
      48
      3642
    4. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      67
      3049
    5. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      200
      2751
    6. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      49
      2538
    7. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      22
      2538
    8. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      20
      2416
    9. T- miehelle....

      Kuka sua rakastaa? Kertoi rakastavansa....
      Suhteet
      41
      2299
    10. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      41
      2255
    Aihe