Maanpetosvalehtelua Eduskunnassa?

SSSlobbarit

Suomen kansalle voi valehdella mitä vaan hallituksen ministeri, vaikka Suomen etua vastaan. Kokkareiden kokomustilla valheilla kansa saadaan eliitin ja rahapiirien etuja ajamaan tavallisten suomalaisten ja Suomen valtion tappioksi. Koko kokoomuksen meininki on yhtä valhetta, muutenhan kyseisenlaista politiikkaa ei voisi olla hallituspuolueella. Tällaisesta maanpetturuudesta pitäisi vähintään valtakunnanoikeudessa Alexander Stubbin, Kimmo Sasin ja muiden kokkarikumppanien olla, kuten myös aina pettävän kepun nokkamiesten Juha Sipilän, Olli Rehnin, Anne Bernerin ja taustalla Suomea ja Suomen kansaa puukottavan Esko Ahon ja Matti Vanhasen.

Mitään muuta eivät tee kuin tuhoavat valtiotamme ja yhteiskuntamme etua.

Siinä on cokikset paidalla pieni vahingonteko, muualla Euroopassa raharengit laitetaan juoksemaan alusvaatteisillaan.

14

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • UskomatonAgenda

      Perustuslakiakin haluaa kokomusta alasajaa.

      • LampaatTeuraalla

        Ja nyt Kimmo Sasi kokomustista ajaa jo perustuslakiakin alas. Miten kansa nielee tämän kaiken?


      • KokomustaLeegio
        LampaatTeuraalla kirjoitti:

        Ja nyt Kimmo Sasi kokomustista ajaa jo perustuslakiakin alas. Miten kansa nielee tämän kaiken?

        Kokoomus alasajaa perustuslakia

        Yksityistäminen, uusliberalismi, juutalaiset

        "Vuosi sitten Elinkeinoelämän valtuuskunta (EVA) vaati suomalaistyöntekijöiden korvaamista ulkomaalaisella halpatyövoimalla. Nyt vaaditaan perustuslain kaatamista yksityistämiskiimaisen hallituksen tieltä.

        ”Lain vartijat – perustuslaki on ehdoton, mutta kenen käsissä on sen tulkinta” –nimisen raportin EVA:lle kirjoittaneen kokoomuslaisen Kimmo Sasin mielestä perustuslaki on ammuttava alas, jotta julkiset viranomaistehtävät voitaisiin myydä osakekeinottelijoille. Kyseessä on lain pykälä 124, jonka tarkoituksena on suojella perusoikeuksien ja yhteiskuntarauhan kannalta tärkeitä instituutioita omaa etuaan ajavilta suursijoittajilta.

        Sasi ja EVA:n johtaja Matti Apunen ovat ruoskineet armotta yhteisvastuutta peräänkuuluttavaa sääntelyä ja kutsuneet sitä ivallisesti ”perusoikeusfundamentalismiksi”. Lobbareiden mielestä perusoikeudet ovat kauppatavaraa siinä missä kännykät. Sasin mukaan sijoittajien toimintaa kontrolloivat lait itse asiassa rajoittavat demokratiaa! Peruspalveluiden ja infrastruktuurin kauppaaminen ulkomaille sen sijaan lisäisi demokratiaa EVA:n kieroutuneen logiikan mukaan.

        Samaa logiikkaa voi halutessaan soveltaa mihin tahansa lakiin. Voihan raiskaamisen kieltoakin pitää yksilönvapautta rajoittavana, mikäli maailmankatsomuksen mukaan yhteinen hyvä on kommunistista hömppää ja individualististen himojen toteuttaminen on arvoista korkein".

        Lähde: http://magneettimedia.com/yksityistaminen-uusliberalismi-juutalaiset/

        .

        Tämä on täyttä faktaa kokoomus ajaa perustuslain alasajoa.


      • rkp

        jo nykyään bussikuskit, raxaukot,kaupan työntekijät,ovat muualta tulleita.katsastus on yksitystetty aikaa sitten. missä ongelma. hommat hoituu halvalla. myös esim. ilmapuolustus voitaisiin kilpailuttaa kansainvälisellä tarjouskilpailulla. myös poliisin ja presidentin viran voisi huutokaupata eniten tarjoavalle.


      • MarkkinatalousRules
        rkp kirjoitti:

        jo nykyään bussikuskit, raxaukot,kaupan työntekijät,ovat muualta tulleita.katsastus on yksitystetty aikaa sitten. missä ongelma. hommat hoituu halvalla. myös esim. ilmapuolustus voitaisiin kilpailuttaa kansainvälisellä tarjouskilpailulla. myös poliisin ja presidentin viran voisi huutokaupata eniten tarjoavalle.

        Myös SSSuomen hallinnon voisi kilpailuttaa ja ulkoistaa. Venäjä olisi varmaan kiinnostunut. Kansanedustajat ja ministerit kilometritehtaalle kun Putin hoitaa hallinnon halvemmalla.


    • korporaatiotkunniaan

      No nykyään näkee selvästi, että heiluri-liike on todellisuutta eli takaisin kohti kaksluvun korporaatioiden valtakautta mennään, jolloin työntekijällä ei mitään oikeuksia ollut ja rikkurit olivat yhteiskunnan suojeluksessa,

      Silloin myös moni ihminen menetti henkensä oikeuksiensa puolustamiseksi ja tätäkö vastakkainasettelua EK haluaa - eikö 56 lakkokevät jo riittänyt, jolloiin jotkut menettivät henkensä vain puolustaessaan oikeuksiaan.

      EK:n linja nykyän tuntuu olevan ettei duunarilla ole mitään oikeuksia vaan paikallisella tasolla halutaan polkea työläinen maan rakoon ja orjavoimaksi verosuunnittelun kautta.

    • SSSyksityistämisvimma

      Terveydenhuollon ulkoistaminen on jopa lisännyt kuluja

      http://yle.fi/uutiset/terveydenhuollon_ulkoistaminen_on_jopa_lisannyt_kuluja/5525879

      "Kuntien terveydenhuollon ulkoistaminen ja yksityistäminen eivät ole tuoneet kunnille säästöjä, vaan jopa lisänneet kuluja. Kilpailutus ei ole myöskään laskenut kustannuksia, vaan lähinnä nostanut hintoja".

      --
      Ei tarvitse olla mikään Sherlock Holmes että tuon tajuaa. Ulkoistamisessa on yksi lisätaho vuolemassa välistä voittoja. Joko resursseja vähennetään, palvelua huononnetaan tai maksetaan enemmän.

    • SSSmiestenToimintaa
    • SSSDDR

      Sipilä paljasti: Trio keskusteli kielteisistä lausunnoista ennen Stubbin kohupuhetta
      http://yle.fi/uutiset/sipila_paljasti_trio_keskusteli_kielteisista_lausunnoista_ennen_stubbin_kohupuhetta/8495720
      "Hallitus keskusteli hallintarekisterihankkeen kohtaamasta kritiikistä vain hetki ennen kuin Stubb puolusteli hanketta eduskunnassa".

      Tästä huolimatta Stubb yritti hämätä ja valehdella suomalaisille asiasta.
      Koko SSS-porvaripolitiikka perustuu asioiden vääristämiseen, joita Trio suljettujen ovien takana suhmuroi. Hallintarekisterilaki oli kuitenkin asia, jossa edes jaskanpauhanta ei voinut mennä läpi melko lammasmaiselle laumallemme.
      Koko SSSuomen politiikkaa perustuu yrittäjämaiseen yksinvaltiuteen ja asioiden manipuloimiseen sekä värittelyyn ja vastakkainasettelun lietsomiseen. Suomalaiset saadaan yksipuolisten leikkausten taakse kun ensin pelotellaan kauheilla, ja sitten vedetään osa takaisin ja kansa on kiitollisena valmis leikkaamaan kolmasosan tai puolet alkuperäisestä kiittäen että päästiinpä vähällä. Rahavalta hieroo käsiään. SSS-trolliarmeija Etelärannasta ja Valtiovarainministeriöstä hoitaa mielipidemuokkauksen.

      • KolmenKopla

        Trio niskalaukaus.


    • ItsekkyysEdellä

      Viikon gallup: Kumpi on tärkeämpää, tehokkuus vai tasainen tulonjako?
      http://www.tiede.fi/artikkeli/artikkelit/viikon_gallup_kumpi_on_tarkeampaa_tehokkuus_vai_tasainen_tulonjako
      "Eliitti panee vähemmän painoa tasaiselle tulonjaolle kuin ihmiset keskimäärin.

      Varakas eliitti ei ole yhtä kiinnostunut tekemään tasavertaisuutta edistäviä päätöksiä kuin muut.

      Eliittiasema itsessään - puoluekannasta riippumatta - näyttää kannustavan panemaan tehokuuden tasa-arvon edelle.

      Tutkijoiden mukaan eliitin asenne selittää sen, miksi yhdysvaltalaiset päätöksentekijät ovat reagoineet niin vaimeasti eriarvoisuuden kasvuun. He eivät pidä sitä niin tärkeänä asiana kuin muut ihmiset".
      .
      Sama juttu Suomen eliitin kokkareiden kanssa.

    • 4021

      Kokoomuksen valta ja uho on suomen itsenäisyyden sekä kansalaisten yhtenäisyyden tuho ! .

    • rahamiehetmäärää

      Kieroudella ja kusemalla silmään demareita saatiin yhteisöveroalemokakin? Totta helvetissä nyt hallintorekisteri veronkiertoon!

      • gfhb

        Apupuolueena joko vikostään tai lähdetään hallituksesta. Joku myy vaikka äitinsä, SDP pystyi sentään estämään täystuhon, vaikka antoi yhteisöveroalessa periksi. Persut nielee kaiken.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 121
      2843
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      83
      2612
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      2141
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1747
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1658
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1489
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      17
      1459
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1417
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1387
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1302
    Aihe