Dinosaurusten luurangot ovat hyvin radioaktiivisia

MadManPsyco

Luurangot maalataan lyijy maalilla, että ihminen ei saisi siitä säteilyä museoissa. Onko kellään tietoa siitä, että miten ne voi olla hyvin radioaktiivisia? Tulee väkisinkin mieleen, että joku rotu on hävittänyt dinosaurukset ihmisten tieltä pois ydinasein. Voi olla niin, että me olemme itse alieneita ja meidän johtajat eivät kerro sitä meille vaan väittävät dna:n, solujen, dinosaurusten, norsujen ja ihmisen syntyneen jostain lätäköstä, vaikka kaikki fiksut tietävät, että mitään toimivaa ei synny ilman insinööriä ja kokoonpanolinjastoa. Ihminen on tuhansia triljoonia kertoja monimutkaisempi kuin Boening lentokone, edes sen ohjelmat ja osat eivät mene oikeille paikoilleen räjähdyksen voimasta, vaikka rähähtelisi miljardeja vuosia. Siihenkin tarvitsee suunnittelua, että se toimii

129

311

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
      • MadManPsyco

        Mitenköhän se on selitetty, että ainakin osa luurangoista on hyvin radioaktiivisia? Jopa niin radioaktiivisia, että ne pitää käsitellä lyijy maalilla


      • MadManPsyco

        Ja kuka on sanonut, että ne on vaarallisen radioaktiivisia?


      • piiyhhjkkk

        Nyt sitten jotain todistusta radioaktiivisuudesta. Ai niin, mutta kun uskovaisten kaikki väitteet perustuvat taikauskoon.


      • MadManPsyco

        Sinähän se vasta uskovainen olet jos uskot Darvinismiin, siinä vasta uskontoa tarvitaan. Enemmän se vaatii uskoa, kuin se, että uskoo suunnittelijaan. Googlettele luurankojen radioaktiivisuudesta, se vaikuttaisi olevan totta


      • MadManPsyco kirjoitti:

        Sinähän se vasta uskovainen olet jos uskot Darvinismiin, siinä vasta uskontoa tarvitaan. Enemmän se vaatii uskoa, kuin se, että uskoo suunnittelijaan. Googlettele luurankojen radioaktiivisuudesta, se vaikuttaisi olevan totta

        Tässä nyt vedetään keskusteluun Darwinit ja evoluutiot, vaikkei aloituksessa ollut niistä lainkaan kysymys.
        Olet se sinäkin jonkun verran radioaktiivinen.


      • hjjhhjjjj

        Siis vetoaako nämä Tollot radiohiilimääritykseen, jolla muinaisesineiden ikä yleensä määritetään.


        Eihän tällaisia tolloja ole Suomessa. Eihän.


      • Ndksksndkd
        MadManPsyco kirjoitti:

        Sinähän se vasta uskovainen olet jos uskot Darvinismiin, siinä vasta uskontoa tarvitaan. Enemmän se vaatii uskoa, kuin se, että uskoo suunnittelijaan. Googlettele luurankojen radioaktiivisuudesta, se vaikuttaisi olevan totta

        Kuka suunnitteli suunnittelijan? Eikä siitäkään hyvä tullut, kun se loi sitten sellaisen insinöörin mitä meillä nykyään on.
        Mutta voihan se olla, että insinööri onkin vain evoluution katastrofaalinen epäonnistuminen?


      • uyiti66ti

        tyhjässä ei ole mitään. ei mitään joten tyhjyydestä ei voi myöskään syntyä mitään


    • grergrewgt

      darvinismiin uskominen vaatii todella vahvaa uskoa. kaikki on muka sattumalta syntyneet symmetriseksi ja noudattamaan tarkkaa matemaattista kaavaa ja fysiikanlakeja. kaikilla on suunnittelija ja rakentaja. ja evoluutio vain huonontaa elävän olennon ominaisuuksia eikä paranna niitä. se voi olla totta että dinosauruksista tuli lintuja mutta se ei ole tutta että alkuliemestä tuli dinosauruksia

      • Joo, ja maapallo on neliskanttinen pannukakku, tehty torstaina n. 6000 v.s.


      • MadManPsyco

        Kyllä mä uskon, että maapallo on vanhempi ja pyöreä. En ole kressu vaikka uskon luomiseen


      • MadManPsyco kirjoitti:

        Kyllä mä uskon, että maapallo on vanhempi ja pyöreä. En ole kressu vaikka uskon luomiseen

        Kreationismi tarkoittaa nimenomaan uskoa luomiseen. Engl. create = luoda.


    • LehtonenFromTheBlackSea

      Lehtonen tassa salkkispalstalle. Lautasen muotoinen maa on hyvin yleinen nakemys YouTubessa. Paras niista on YouTube kanava nimelta TheNasaChannel, jossa yhdysvaltalainen Math Powerland sanoo, etta maa on lautanen, jonka reunoilla on Antarctica eli Etelamanner, ja etta oman maalautasemme valtameret ovat yksi suuri suolalampi, joka paattyy Antarcticaan, ja Antarctican muoto joka on kartoissa, onkin itse asiassa maalautasemme ulkoreunan muoto.

      Math Powerland on ammatiltaan taidemaalari, ja tyoskenteli aikoinaan NASA:ssa, ja ihmetteli, miksi hanen taytyi maalata NASA:lle maapalloja, jotka pokkana sitten kerrottiin koko maailmalle olevan aitoja satelliittikuvia maapallosta. Math sanoo, ettei NASA:lla eika muuallakaan ole missaan olemassakaan reaaliaikaista videokuvaa maapallon pyorimisesta, vaikka avaruudessa on vaitetysti tuhansia satelliitteja, jotka voisivat lahettaa reaaliaikaista videokuvaa maapallon pyorimisesta.

      NASA on julkaissut koko historiansa aikana vain yhden ainoan videon maapallon pyorimisliikkeesta, eika sekaan ole ajallisesti kuin yksi kolmasosa vuorokaudesta, eivatka videolla nakyvat pilvimassat liiku ollenkaan minnekaan, vaikka normaalisti pilvet liikkuvat koko ajan maan ilmatilassa. Videolla kaikki pilvimassat ovat staattisesti paikoillaan kolmasosavuorokauden ajan, ja jo se todistaa videon olevan vain CGI eli Computer Generated Imagery, eli tietokoneella tehtya kuvastoa.

      Math kertoo myos, etta Antarcticalle on paasy tavallisilta ihmisilta ankarasti kielletty, koska 47 valtiota teki 1950-luvulla kansainvalisen sopimuksen, etta Antarctican aluevesia vartioi 47 valtion sotalaivat ja niiden merijalkavaki tauotta, ja sellainen siviililaiva joka edes lahestyy Antarcticaa kaukaa ennen sen aluevesia, pysaytetaan ja kaikki sen matkustajat ja henkilokunta pidatetaan kuulusteluja varten, ja laiva kaannytetaan takaisin jo ennen kuin kukaan siviililaivassa oleva on edes nahnytkaan Antarctican rannikkoa.

      Antarcticalle paasevat vain sellaiset henkilot jotka varaavat matkansa vain tiettyjen, 47 valtion hyvaksymien tiedejarjestojen kutsumina, ja kutsua ei laheteta kenelle tahansa vaikka sellaista pyytaa. Jos saa kutsun, niin silloinkin matka tehdaan vain pikavierailuna Antarctican rannikolle jollekin tiedeasemalle.

      Miksi 47 valtiota ankarasti kieltaa tavallisen siviilimatkustamisen Antarcticalle, koska eihan sinne edes minkaanlaista turistiryntaysta voisi ollakaan, silla Etelamantereella vallitsee jatkuvat pakkaset miinus 20 asteesta miinus 75 asteeseen, ja se on ikuisen jaan ja lumen peittama. Math sanoo, etta Antarctica on portti maan lautasenmuotoisuuden todistamiseen, ja siksi Antarcticalle paasy on estetty. Math uskoo, etta jos Antarcticaa kuljetaan vain suoraan eteenpain pysahtymatta, niin se, etta Antarcticalta voisi paasta pois sen vastakkaiselta rannikolta, ei toteudukaan, koska maailmamme ei ole maapallo vaan maalautanen, eika suoraan eteenpain Antarcticaa pitkin kulkemalla voida paasta sen vastakkaiselle rannikolle, vaan siina kay niin, etta vastaan tulee uusi lautasmaailma, jolla on oma suolalampensa, mantereensa, ihmiskuntansa, aurinkonsa, kuunsa ja niin edelleen.

      Math Powerland aikoo todistaa kaiken taman todeksi hankkimalla luvat ja menemalla Antarcticalle ja alkaa kulkea suoraan eteenpain niin kauan kunnes han ja hanen retkikuntansa joko saapuu Antarctican vastakkaiselle rannikolle, jolloin han omien sanojensa mukaan joutuu myontamaan, etta maailmamme on maapallo, mutta jos han ja hanen retkikuntansa eivat saavu sinne, vaan jatkavatkin eteenpain niin kauan kunnes uusi maalautanen loytyy, niin silloin han on todistanut, etta maailmamme on maalautanen.

      Retkikuntaansa Math Powerland aikoo ottaa mukaan silminnakijatodistajia useiden yliopistojen ja tieteellisten tutkimuslaitosten tyontekijoita professoreista alkaen. Math erosi NASA:n palveluksesta, koska han joutui vaarentamaan kuvia maapallosta, jotka ovatkin pelkkia maalauksia, mutta joiden vaitetaan olevan aitoja satelliittikuvia maapallosta.

      Mina, Lehtonen, olen seurannut Math Powerlandin videoita, ja voin sanoa, etta han on alansa paras puhumaan maalautasesta. Mielenkiintoinen kaveri, ja han on jo 15 vuoden ajan pitanyt tasta aiheesta luentoja eri puolilla Yhdysvaltoja taideshown muodossa. Se on pitka aika, ja voidaan kysya, etta miksei han ole jo toteuttanut matkaansa? Syyna voi olla se, ettei han ole saanut lupaa menna Antarcticalle toteuttamaan tutkimusretkeaan, tai sitten han ei ole saanut ketaan mukaansa hankkeeseensa, tai sitten koko Antarctican olemassaolo kartoissa, valokuvissa ja filmeissa on huijausta, samalla tavalla kuin Kuulennot. Hah hah, voitte sanoa, mutta kysyn kuten Math: Kuka teista on itse nahnyt maailman avaruudesta, jotta voitte vaittaa maailman olevan maapallo? Itse jatkan kysymysta: Kuka teista itse on kaynyt Antarcticalla, jotta voitte vaittaa sen olevan olemassa?

      • Noniiiiiiiiiiin

        Mistä Lehtonen tiedät, että Powderland on pitänyt yhtäkään luentoa? Oletko ollut yhdelläkään? Mistä tiedät, että hän on koskaan ollut Nasan palveluksessa? Kävitkö hänen työpaikallaan katsomassa, kun hän tekee työtä ja saa siitä palkkaa? Mistä tiedät, että koko henkilö on edes olemassa?


      • hjkhhhjj

        Missäs ne muut maan rajat sitten on? Jos maa on lätty, niin etelänapahan on vain eteläisin reuna. Kas siinä taas kretuille mietittävää.


      • LehtonenFromTheBlackSea

        Nimimerkki "Noniiiiiiiiiiin" kertoi ihan hyvia pointteja, ja olenkin ollut viime aikoina hieman skeptinen Math Powerlandin juttuihin sen takia, etta han kertoo pitaneensa taideshowluentoja jo 15 vuotta ja kertonut menevansa Antarcticalle seka jatkavansa suoraan niin kauan kunnes joko Antarctican vastakkainen rannikko ilmestyy nakyviin, ja jos ei ilmestykaan, niin han on varma, etta loytaa Antarctican takaa uuden maalautasen, mutta han ei ole tahan mennessakaan sellaista tutkimusretkea tehnyt.

        Math Powerland on kylla pitanyt luentoja, niita on videotaltioitu ja julkaistu hanen YouTube Kanavallaan nimelta TheNASAchannel. Kuitenkin kaikista mahdollisista maalautasvideoiden tekijoista Math Powerland on ehdottomasti paras, koska han on ainoa, joka puhuu tekevansa sellaisen tutkimusretken Antarcticalle.

        Math Powerland on olemassa hanen videoillaan, joilla han puhuu tasta aiheesta, koska ei kai ainakaan NASA ole tehnyt virtuaalista robottia nayttelemaan jotakin fantasiahahmoa nimelta Math Powerland.


      • LehtonenFromTheBlackSea

        Math Powerland sanoo, etta koska oma maailmamme valtamerineen on kuin valtava suolalampi mantereineen, niin Antarctican takaa loytyy eri puolilta samanlaisia suolalampia mantereineen, jotka ovat myos ymparoity ikuisen jaan ja lumen alueella, elikka niita suolalampia mantereineen on olemassa useita yhdella suurella lumialustalla, ja jokaisella maalautasella on oma aurinkonsa ja kuunsa seka tahtitaivaansa. Juttua voidaan kuvaannollistaa silla tavalla, etta ravintolassa on useita lautasia yhdella suurella poydalla, joka on paallystetty lumijaalla, ja se lumijaa on yhta suurta Antarcticaa.


      • MadManPsyco

        Sulla on kyllä todella mielenkiintoisia juttuja, mutta ikävä kyllä ne ei ole varmaankaan totta. Niin isoa salaliittoa ei ole, ettei yksikään astronomi olisi tullut todisteiden kanssa julkisuuteen. Ja jokainen näkee sen, että täällä ei ole kuin yksi aurinko. Jos olisi useampia niin Argentinan Etelä osiin luulsi näkyvän Etelä-navan yllä oleva toinen autinko


      • LehtonenFromTheBlackSea

        Math Powerland aikoo varautua tutkimusretkeensa useilla kulkuvalineilla, jotka kykenevat vaikka useiden vuosienkin suoraan matkaamiseen Antarcticalla niin kauan kunnes uusi lautasmaa loytyy. Koska matka on todennakoisesti niin pitka, niin sen takiahan sita uuden lautasmaan aurinkoa ei voida nahda meidan maailmastamme.

        Itse kylla uskon hanen sanomaansa silta osin, etta ainakin teoriassa se on mahdollista. Tosin koska olen salaliittoteoreetikko, niin olen kehittanyt vaihtoehtoista teoriaa hanen sanomalleen, vaikka myos Math Powerland on salaliittoteoreetikko. Olen melko varma, ettei Math Powerlandin matkaa voida suorittaa joko sen takia, etta Antarcticaa ei oman nakemykseni mukaan ole olemassa, tai sitten sen takia, etta Antarctican luonnonolosuhteet ovat niin ankarat, ettei siella voi vuosikausia matkustaa, koska kulkuvalineet tulevat hyytymaan ja polttoaine loppumaan. Oman nakemykseni mukaan oikea Antarctica on muualla kuin mita sen kerrotaan kartoissa olevan.

        Olen elamani aikana mielestani ylittanyt sen oikeasti muualla sijaitsevan Antarctican, jossa ei ole fyysista ikuista jaata ja lunta, ja olen myos vieraillut uudessa lautasmaassa tietamattani, ja vasta jalkeenpain olen asian tajunnut. Olen matkustanut elamani aikana 24 maassa. Olen ollut aikeissa kirjoittaa tasta aiheesta kirjan, etta olen ylittanyt sen oikeasti muualla sijaitsevan oikean Antarctican ja loytanyt uuden lautasmaan, mutta kirjallani ei tule olemaan minkaanlaista niinsanottua tieteellista todistusarvoa, koska en voi todistaa kayneeni uudessa lautasmaassa, enka edes siella mielestani oikealla Antarcticallakaan, vaikka minulla on molemmista valokuvia ja videoita, joissa itse olen myos nakyvilla. Siksi loytoretkeni ei tule aiheuttamaan kansainvaellusta uuteen lautasmaahan, kuten aikoinaan Amerikkaan ja Australiaan, koska kukaan ei tule juttuani kuitenkaan uskomaan. Tosin Raamatun avulla voin todistaa olleeni uudessa lautasmaassa, mutta nykyaanhan sellaiseen todisteluun ei uskota,

        No kylla minulla keinot on saada kuitenkin reaktioita nettisivujeni lukijoissa, tyyliin voi kamalankauhiata, jos julkaisen kuvia uudesta lautasmaasta ja samalla sitten voin julkaista ne aiheeseen liittyvat kirjoituksenikin.


      • MadManPsyco

        Aurinko ei voi olla niin pitkällä, että se ei näy tänne. Maahan näkyy miljardien valovuosien päässä olevia aurinkoja joten Etelä-navan takana olevat auringot näkyisi myös erittäin hyvin


      • LehtonenOfTheBlackSea

        Joku on varastanut nimimerkkini, joten kaytan muunneltuja vaihtoehtoja. Math Powerland sanoo, etta koko tahtitaivas on NASAn feikkaamaa sarjakuvaa. Normaalisti teleskoopeilla ei voida nahda tahdista ja planeetoista muuta kuin valopisteita. Kun joku haluaa menna tarkkailemaan tahtia ja planeettoja tehokkailla teleskoopeilla, niin silloin niiden linsseihin ohjataan tietokoneelta planeettojen ja tahtien maalauksia. Math Powerland on todistanut taman videoillaan, ja han sanoo myos, etta NASA:n tyontekijat tietavat tallaiset asiat sisapiirin tietona, ja Math Powerland oli aikoinaan tyossa NASA:lla tekemassa maalauksia maapallosta. Aurinko ei ole niin kaukana kuin viralliset jutut kertovat, eika myoskaan kuu eivatka tahdet, joten uuden lautasmaan aurinko ei voi nakya omaan maailmaamme.

        Mielestani nama aiheet ovat taman vuosituhannen paras aihe. Math Powerland sanoo olevansa se, joka loytaa uuden lautasmaan, koska kukaan muu lautasmaavideoiden tekija ei edes usko, etta muita lautasmaita on olemassakaan, puhumattakaan etta joku muu kertoisi menevansa etsimaan ja loytamaan uuden lautasmaan. Ketaan muuta sellaista ei ole kuin Math Powerland, vaikka netissa on satoja erilaisia lautasmaavideoiden tekijoita.

        Math Powerland kutsuu itseaan amiraaliksi kuten satoja vuosia sitten vaikuttaneet loytoretkeilijat. Math Powerland varoittaa luottamasta vuoden 2012 jalkeen tehtyihin lautasmaavideoihin ja niiden tekijoihin, koska han oli se, joka aloitti koko lautasmaavideoiden tekemisen, ja han voi todistaa sen pyytamalla yleisoa katsomaan kuinka vanhoja hanen ensimmaiset videonsa ovat. Minulle Math Powerlandin sanoma on aarreaitta, ja koen tarkeaksi kertoa hanen sanomastaan.


      • MadManPsyco

        Muinaiset kansat ovat kaivertaneet ja maalanneet planeettoja ja jopa rakentaneet pyramideja ym tähtikuvioiden mukaan. Feikkasko NASA silloinkin tähtitaivaan?


      • antarcticalehtonen

        MadManPsyco, no tassa kohtaa taytyy sitten lainata toisen YouTube persoonan Dave Johnsonin tutkimuksia, joiden mukaan seka Egyptin etta Keski-Amerikan pyramidit rakennettiin vasta parisataa vuotta sitten, jotta niista saatiin turistinahtavyyksia ja samalla feikattiin planeetat ja muut sinne. NASA vain seuraa heidan feikkauksiaan omissaan.


      • MadManPsyco

        Jos ne olisi rakennettu vasta parisataa vuotta sitten niin raakentamisella olisi ollut silminnäkijöitä ja heidän kertomuksensa olisi välittynyt nykypolville. Mitä järkeä NASAn olisi kusettaa, että maapallo on pyöreä ja tähdet näkyy taivaalla? Mitä joku hyötyy siitä? Miksi ei voisi vain kertoa totuutta? Jos muka 47 maan laivasto vahtii, että kukaan ei pääse täältä pois niin mitä ne pelkää paljastamisella? Tämä on kyllä mielenkiintoinen aihe ja haluaisin, että se olisi totta, koska maailma olisi silloin paljon kiinnostavampi paikka


      • antarcticalehtonen

        Math Powerland sanoo, etta syy siihen, miksi NASA feikkausten avulla ja 47 valtiota sotalaivastojensa avulla vahtivat ettei kukaan paase selville Antarctican salaisuudesta, on se, etta sen kautta paasee uudelle lautasmaalle, ja silloin meidan maailmame tonttien ja kiinteistojen arvo romahtaisi, jos ihmiskunta paasee selville etta Antarctica on portti uuteen lautasmaailmaan, koska suuri osa ihmiskunnasta muuttaisi silloin pois meidan maailmastamme uudelle lautasmaalle, jossa voidaan ottaa tonttimaata rakentamiseen ilmaiseksi. Tama on Math Powerlandin nakemys asiasta.

        Jos asiat todella ovat niin kuin Math Powerland sanoo, ja kuten han myos kertoo maailman johtavissa asemissa olevien tietavan Antarctican salaisuuden (siksi he salaavatkin Antarctican reitin uuteen lautasmaailmaan NASA:n feikkausten ja 47 valtion sotalaivastojen avulla), niin kylla Math Powerland ottaa aikamoisen riskin, kun han ilmeisen tosissaan saarnaa kaikesta tasta aiheesta seka livena taideshowluennoillaan etta YouTuben videoillaan, jos han on oikeassa.

        Kuitenkin NASA:n vaitetyt kuvat ja videot maailmamme vaitetysta maapalloisuudesta, tahtitaivaan vaitetyista teleskooppiaineistoista, vaitetyista kuulennoista jne. seka myos virallinen historiankirjoitus vaitetyista muinaismaailmoista ovat tehneet jo niin kauan maailmankuvan muokkaustyota valtamediassa, kouluissa ja yliopistoissa, etta Math Powerlandin sanoman uskotaan olevan suurelle yleisolle niinsanotusti huuhaata niin paljon, etteivat maailman johtavissa asemissa olevat ilmeisestikaan pelkaa, etta hanen sanomansa otettaisiin tosissaan, ja siksi eivat ole kohdistaneet haneen vainoamista.

        Itse ajattelen asiasta niin, etta sehan on ihan hyva juttu, ettei suurin osa suuresta yleisosta koskaan usko sanaakaan hanen sanomastaan, niin silloin kukaan ei vainoa hanta eika myoskaan niita jotka hanta seuraavat. Math Powerland ei arvostakaan suuren yleison mielipidetta, vaan han pitaa oleellisena vain, etta han joko loytaa Antarctican kautta uuden lautasmaan tai sitten ei loyda. Siksi olen Math Powerlandin seuraaja, ja olen ajatellutkin suomentaa hanen videoitaan ja laittaa suomenkieliset tekstitykset niihin. Se on kuitenkin valtava tyo, eika minulla ainakaan tassa elamantilanteessani riita siihen energiaa.

        Olen kuitenkin kertonut suomeksi talla palstalla oleellisimpia asioita Math Powerlandin sanomasta, josta han puhuu YouTuben videoillaan englanniksi ja ymmarran joka sanan, ja siksi kykenen suomentamaan hanen sanomaansa.


      • MadManPsyco

        Jos maapallo on sellainen kun hän väittää, niin silloin jokaisesta ilmansuunnasta pääsisi pois tästä maailmasta, joten miksi ne vaan Etelä-napaa vahtii? Tiedän, että historia on voittajien kirjoittamaa jossa on vain ripaus totuutta ja meidän alkuperä ja todellinen historia yms on jätetty kertomatta. Tämä hänen väittämä asia on kuitenkin liian iso juttu ollakseen totta. Väittääkö tämä tyyppi, että ne muut maailmat ovat asumattomia? Meinaan kun sanoit, että jos porukka tietäis tosta jutusta niin kuka vaan vois mennä ottamaan tontin? Ja jos siel asuu joitain tyyppejä väittämän mukaan niin millaisia? Tämä on erittäin mielenkiintoinen aihe ja jotenkin tuntuu hullulta, että lössi uskoo tuollaiseen


      • MadManPsyco

        Olisi erittäin hyvä jos viitsisit suomentaa videoita. Jos joskus suomennat niin linkkaa ihmeessä videot tähän ketjuun


      • antarcticalehtonen

        MadManPsyco, jos luit aiempia kirjoituksiani tarkkaan, niin huomasit, etta Math Powerlandin nakemys Antarcticasta on sellainen, etta Antarctica ei ole vain joku valtava lumijaasaareke etelassa kuten viralliset kartat kuvaavat, vaan Antarctica ymparoi omaa lautasmaailmaamme sen jokaiselta puolelta, elikka kuvaannollistaen jos meilla on valkoinen soppalautanen ja siella on keittoa, niin se keitto on kaikki maailmamme valtameret, ja niinsanotut sattumat keitossa ovat mantereita jotka ovat nousseet keiton pinnan eli valtamerien pinnan ylapuolelle, ja soppalautasen ulkoreuna on joka puoleltaan yhta suurta Antarcticaa, ja soppalautasen ulkoreunan muoto ei lautasmaailmassamme ole samalla tavalla tasaisen pyorea, vaan lautasmaailmamme ulkoreuna on saman muotoinen kuin virallisissa kartoissa olevan Antarctican jattimaisen Etelamantereen saaren rannikon muoto.

        Omasta lautasmaailmastamme kylla paasee pois mista ilmansuunnasta tahansa sinne uuteen lautasmaailmaan, mutta Math Powerland etsii lyhinta reittia. 47 valtiota sotalaivoineen vahtii Antarctican rannikkoa lautasmaailmaamme joka puolelta ymparoivan Antarctican aluevesilla, eli jos pyrkii poistumaan lautasmaailmastamme sen ulkoreunan mista tahansa kohdasta, niin sotalaivasto saapuu pysayttamaan, pidattamaan ja kaannyttamaan takaisin.

        Math Powerland sanoo, etta uudessa lautasmaailmassa on meita kehittyneempia olentoja, ja siksi ilmaiset tontit ovat itsestaanselvyys siella. Itse ajattelen asiaa niin, etta uusi lautasmaailma on kuin paratiisi, jonne kylla suuri osa ihmiskunnasta aivan takuulla haluaa muuttaa, jos Math Powerland paasee tekemaan loytoretkensa Antarcticalta suoraan eteenpain ja loytaa uuden lautasmaailman ja palaa myos takaisin ja on kartoittanut sinne vievan reitin. Sehan olisi sellainen loyto, ettei koko ihmiskunnan kirjoitetun historian aikana ole vastaavaa tehty.

        Minulla on kylla vakaa aikomus suomentaa Math Powerlandilta ainakin hanen kaksi videotaan nimeltaan This Crazy Notion, osat 1 ja 2, ja han on parhaillaan tekemassa niille jatko-osaa nimeltaan This Crazier Notion. Jos joskus suomennan videot, niin laitan kylla talle palstalle linkit niihin. This Crazy Notion, osat 1 ja 2, ovat tahan mennessa hanen paateoksensa. Loytyvat sielta hanen YouTube kanavaltaan nimelta TheNASAchannel.


      • MadManPsyco

        Oho niimpä muuten lukikin, että Antarctica ympäröi maata. Vaikka Math löytäisi sinne ja tulisi takaisin (mikä on mahdotonta, sillä 47 maan laivastolla on sellaisia vehkeitä, että niiden ohi ei mennä huomaamatta ainakaan kahdesti) niin ei hänen kertomukset ja mahdolliset kuvat todistaisi mitään. Kuvia ja videoita voi nykyään feikata jokainen ketä osaa käyttää hyvälaatuista kuvan käsittely ohjelmaa, sen jälki on sellaista, että jäisi Star Trekki kakkoseksi kevyesti. Kiitos, että viitit suomentaa videot ja linkata tänne. Kysyisin vielä, että millaisia olentoja sielä asuu? Onko sielä saksalaisiakin? Monta maailmaa tämä lautasmaa kantaa?


      • antarcticalehtonen

        Se on kylla totta, etta kuvat ja videot eivat todistaisi mitaan, jos joku niiden avulla koettaa todistaa, etta on mennyt Antarcticalta uuteen lautasmaailmaan, koska nykyaan jokainen joka hankkii hyvat ohjelmistot voi tosiaan tehda ns. green screen menetelmalla aidontuntuista videokuvaa ja valokuvaa tai palkata jonkin CGI companyn tekemaan aineistot puolestaan ja laittaa itsensa vaikka minkalaiseen J.R.R.Tolkienin maailmaan. En ole huomannut Mathin sanovan uuden lautasmaailman asukkaista muuta kuin etta ne ovat meita kehittyneempia, eika han ole kertonut etta siella asuisi saksalaisia.

        Math on kylla laajasti selittanyt kuinka lautasmaailmoja on useita yhdella suurella lumialustalla, joka on poydan kaltainen, ja kerran han sanoi etta se poyta on aareton, mutta itse ajattelen niin, etta sellaisia useita lautasmaailmoja sisaltavia poytia on useita, mutta enhan mina voi asiaa tietaa, eika myoskaan Math ole sen enempaa perustellut, etta mista han tietaa minkalaisia asukkaita muissa lautasmaailmoissa on, mutta poytajutun han perustelee paattelyn avulla, ja han myos pitaa intuition osuutta tarkeana ja sanoo, etta han osaa erottaa feikkijutut oikeista, koska joutui NASA:lla tyossa ollessaan huijaamaan ja maalaamaan maapalloja, joiden NASA huijasi olevan oikeita satelliittikuvia maapallosta. Math on temperamenttinen mies ja pidan hanen tyylistaan kertoa asioita, koska han kayttaa kerrontatyylissaan myos huumoria. Oma intuitioni sanoo, etta han on kylla tosissaan sen uuden lautasmaailman loytamishankkeensa kanssa, ainakin han hyvin perustelee hankettaan.


      • MadManPsyco

        Sillä Mathilla viiraa kyllä päässä. Voi hyvinkin olla, että NASA on käskenyt sitä maalaamaan maapalloja, mutta ei sen takia kun hän luulee. Voi hyvinkin olla, että NASA on antanut olettaa, että maapallo onkin litteä, että Math alkaisi jakamaan disinfoa. Olen varma, että NASAn jätkät nauraa sille kippurassa kun se kertoo noita juttuja ihan tosissaan. Mutta erittäin mielenkiintoinen aihe silti ja toivoisin, että hän olisi oikeassa


      • antarcticalehtonen

        Kaikenlaiset salaliittoteoriat ovat tietenkin mahdollisia, mutta se mika minua Mathissa viehattaa paljon, on se, etta han on asialleen omistautunut ja tosissaan, sen kylla vaistoaa hanen puheistaan, eika han mikaan tyhma ole, vaan han kertoo hyvin intelligentisti aiheestaan.

        Koska kuvien ja videoiden avulla ei voida todistaa, etta uusi lautasmaailma on loydetty, niin voidaan kysya, etta miten sitten voidaan todistaa, etta Math Powerland on loytanyt uuden lautasmaailman, jos han oikeasti sellaisen loytaa? Vastaus on, etta matkustamalla uuteen lautasmaailmaan itse. On kaksi vaihtoehtoa: Math Powerland joko kertoo reitista uuteen lautasmaailmaan vain kavereilleen ja seuraajilleen, jolloin reitin sijainti jaa suurimmalle osalle ihmiskuntaa salaisuudeksi, tai sitten han kertoo reitin sijainnin koko ihmiskunnalle.

        Entas jos han loytaakin reitin muualta kuin Antarcticalta? Silloin Antarctican sotalaivastot eivat ole osanneet varautua siihen ja eivat sen takia kykene estamaan ihmisten matkustamista uuteen lautasmaailmaan, jos reitti sinne onkin vaikka Mustan Meren rannikolta jostakin salaisesta luolasta. Jos vaikka mina loydan sen reitin ja otan kavereita mukaan uuteen lautasmaailmaan, ja kun sanon heille etta perilla ollaan, niin mista he voivat tietaa, etta olemme oikeasti saapuneeet sinne, koska jokuhan voi sanoa, etta olen vienyt kaverit vain jonnekin Turun Keskiaikamarkkinoita vastaavaan festivaaliin, jossa on keskiaikaisiin asuihin pukeutuneita nayttelijoita, joten ei valttamatta edes se, etta vien livena kaverit jonnekin ja kerron etta nyt ollaan uudessa lautasmaailmassa, saa kavereita vakuuttuneiksi.

        Tosin olen itse asunut Thaimaassa ja matkustanut siella maassa eri paikoissa, joten suuren valtion laajuisen alueen feikkaaminen lavasteilla ja nayttelijoilla olisi jo niin kallis hanke, ettei sellaiseen kenellakaan olisi varoja, ja siksi jos joku oikeasti menee uuteen lautasmaailmaan, ja myos matkustaa siella eri paikoissa, tulee kylla huomaamaan, ettei han ole lavastetussa lautasmaailmassa, vaan ihan oikeassa sellaisessa.


      • antarcticanlehtonen

        Nimimerkki MadManPsyco kirjoitti minulle aiemmassa viestissaan: "Kiitos, että viitit suomentaa videot ja linkata tänne." No olin vain sanonut, etta minulla on vakaa aikomus suomentaa Math Powerlandin videot This Crazy Notion, osat 1 ja 2, en ollut sanonut, etta varmasti suomennan, ja nyt kerron miksi. This Crazy Notionissa on joissakin aiheissa niin synkkia kohtia, etten itse haluaisi sellaista katsella suomennettuna saatikka suomentaa sellaista muiden katsottavaksi, koska kylla suomentajallakin on vastuu. Ne muutamat synkat aiheet eivat edes liity uuden lautasmaan loytamiseen, ja siksi olenkin ajatellut lyhentaa This Crazy Notionin mahdollista suomennosversiota ja valita siihen vain hyvaa mielta aikaansaavat kohdat. Tama siksi, etta tietenkin minullakin on tassa niinsanotusti oma lehma ojassa, koska voin liittaa valikoivalla editoinnilla Math Powerlandin aiheita omaan Rosencreuzilaisuuteeni, koska kayttaahan Math Powerlandkin itsestaan lempinimea Math Boylan, ja voin tulkita sen olevan jonkinlainen katketty viesti omalle sanomalleni.

        Periaatteessa olen tassa viestiketjussa ja taalta kopioimissani omissa teksteissani, jotka olen laittanut nettisivulleni, kertonut jo kaiken oleellisen Math Powerlandin sanomasta, joten miksi suomentaisin enaa hanen videoitaan? Tosin jos joku haluaa kysya viela jotakin Math Powerlandin sanomasta, niin vastaan kylla, koska olen opiskellut hanen juttunsa paaosiltaan kokonaan ja sen takia osaan vastata kysymyksiin. Enhan toki halua jaada pelkaksi Math Powerlandin kuunteluoppilaaksi, vaan teen myos omaa juttuani lautasmaailmojen aiheista, ja voin kayttaa Mathin juttuja perusteluina omille jutuilleni.


      • MadManPsyco

        Juttelin juuri kaverini kanssa ketä on lentäjä, sanoin hänelle, että luin netistä, että jotkut uskovat ihan tosissaan siihen, että maapallo ei ole pyöreä. Hän sanoi kuulleensa myös väitteen. Hän vannoi, että jos lennät suomesta kokoajan Länteen niin noin 40 000km päästä saavut Idästä suomeen. Tämä riittää minulle todisteeksi siitä, että maapallo on pyöreä. Tällä kaverilla ei ole mitään syytä valehdella mulle. Vaikka hän ja hänen perhe olisi uhattu tappaa jos kertoo maapallon olevan litteä niin tämä kaveri luottaa minuun sen verran, että kertoisi mulle kyllä jos maapallo olisi littana. Hän luottaa muhun täysin


      • MadManPsyco

        Hän sanoi vielä sateliiteistä jotain tämän tapaista, että niitä pystyy seuraamaan radiolla ja kiertoradan pystyy näkemään tarkasti. Jos ne eivät pyörisi maapalloa ympäri niin se olisi kyllä kaikkien tiedossa


      • antarcticanlehtonen

        Sivistysmaiden perustuslaissa on sananvapaus ja uskonnonvapaus, joten en ala kiistelemaan. Myos Math Powerland sanoo, etta jokainen on vapaa uskomaan, etta onko maailma maapalloinen vai lautasmaa. Se juuri tekeekin Math Powerlandista niin suurenmoisen, koska han ei tyrkyta juttujaan.


      • MadManPsyco

        Joo se on hyvä vaan, että ihmiset uskovat eri asioihin. Maailma olisi tylsä jos kaikilla olisi sama näkemys asioista


      • antarcticanlehtonen

        Niin on. Kun matkustin halvalla taksilla Sofiasta Mustalle Merelle, niin hieman ennen kuin taksi alkoi lahestya meren rannikkoa, oli jo myohainen ilta ja huomasin kuinka horisontista alkoi kuunnousu, Taksikuski sanoi, etta se kuu nousee meresta. Kun han sen sanoi, niin samassa intuitioni tajusi, etta kuu tosiaankin nousee Mustan Meren syvyyksista, eika mitenkaan vain kuvaannollisesti. Kuu oli valtava, vaaleanoranssi ja kymmenia kertoja kuun normaalia kokoa suurempi, ja olin silloin aivan varma, etta se on lautanen eika planeetta, ja kuu oli lapikuultava, ja jalkeenpain ajatellen sen takana oli aurinko, joka valaisi kuun sen takaa, ja siksi kuu oli nakyvilla vaaleanoranssina, eika niin olisi voinut tapahtua, ellei kuu ole lautanen.

        Tama on tahan mennessa ainoa omaan kokemukseeni pohjautuva todiste, etta Bulgarialla on oma aurinkonsa ja kuunsa, ja silloin se tarkoittaa, etta muillakin valtioilla saattaa olla omat aurinkonsa ja kuunsa eri dimensiossa, ja tasta yleensakin johtuu se, etta on olemassa erilaisia valtioita.

        Maailmassa on parisataa valtiota, joten maailmassa on parisataa kuuta ja parisataa aurinkoa, joiden jokaisen kiertorata on niiden valtioiden ylla, joten auringot eivat ole miljoonien kilmetrien paassa eivatka kuut ole satojentuhansien kilometrien paassa, vaan ainoastaan muutaman kymmenentuhannen kilometrin etaisyydella.

        Avaruusasemien on todistettu olevan huijausta, eika ihminen paase kuin 10,000 kilometrin korkeuteen ilman etta korkeammalla ihminen sulaisi sateilyn takia.


      • antarcticanlehtonen

        Korjaus: Avaruusasemien on todistettu olevan huijausta, eika ihminen paase kuin 10,000 metrin korkeuteen ilman etta korkeammalla ihminen sulaisi sateilyn takia.


      • antarcticanlehtonen

        Suomensin ensimmaiset minuutit Math Powerlandin videosta This Crazy Notion, osa 1.

        Tämä hullu käsitys – Maalautasen sodankäynti (osa 1)

        Tämä hullu käsitys

        Maalautasen vallankumous

        Math Powerland:

        Näetkö, mikä on vikana tässä kappaleessa?
        Siinä on jotakin vikaa. Otetaan asiasta selvää.
        Mitä luulet olevan siinä vikana?
        Mielesi sanoo, että se ei ole todellinen.
        Mielesi ajattelee, että siinä on jotakin vikaa.

        Se on juuri tässä.

        On täydellinen ympyrä.

        Se oli kuin sykkyrä haarniskassa...

        ... läpipääsemättömissä haarniskassa.

        Noin, tämä on parempi, sinulle.

        Vaikka et ole koskaan nähnyt sitä tästä ulottuvuudesta.

        Nyt se näyttää enemmän todelliselta.

        Miksi se näyttää enemmän todelliselta?

        Miksi?

        Siksikö, koska teen täydellisemmän ympyrän?

        Se kertoo paljon, että olet ohjelmoitu.

        Herää, et ole koskaan nähnyt tätä omin silmin.

        Tältä etäisyydeltä.

        Olet nähnyt vain otteita maalauksista.

        Pyydän sinua heräämään unesta,

        koska ne ihmiset, jotka ovat vastuussa tästä muodosta,

        ovat aikeissa lähettää sinut sotaan.

        He Itse aikovat painua maan alle.

        He tekevät niin, se on heille kuin rituaalikutsumus.

        Ennen kuin heräät siihen, niin tämä on heidän keinonsa hallita.

        Tämä kuva, ja he kertovat sinulle, että tämä on sen maailman muoto, jossa elät.


        Suomentanut Aarre Lehtonen


      • jykytkyt
        LehtonenFromTheBlackSea kirjoitti:

        Math Powerland aikoo varautua tutkimusretkeensa useilla kulkuvalineilla, jotka kykenevat vaikka useiden vuosienkin suoraan matkaamiseen Antarcticalla niin kauan kunnes uusi lautasmaa loytyy. Koska matka on todennakoisesti niin pitka, niin sen takiahan sita uuden lautasmaan aurinkoa ei voida nahda meidan maailmastamme.

        Itse kylla uskon hanen sanomaansa silta osin, etta ainakin teoriassa se on mahdollista. Tosin koska olen salaliittoteoreetikko, niin olen kehittanyt vaihtoehtoista teoriaa hanen sanomalleen, vaikka myos Math Powerland on salaliittoteoreetikko. Olen melko varma, ettei Math Powerlandin matkaa voida suorittaa joko sen takia, etta Antarcticaa ei oman nakemykseni mukaan ole olemassa, tai sitten sen takia, etta Antarctican luonnonolosuhteet ovat niin ankarat, ettei siella voi vuosikausia matkustaa, koska kulkuvalineet tulevat hyytymaan ja polttoaine loppumaan. Oman nakemykseni mukaan oikea Antarctica on muualla kuin mita sen kerrotaan kartoissa olevan.

        Olen elamani aikana mielestani ylittanyt sen oikeasti muualla sijaitsevan Antarctican, jossa ei ole fyysista ikuista jaata ja lunta, ja olen myos vieraillut uudessa lautasmaassa tietamattani, ja vasta jalkeenpain olen asian tajunnut. Olen matkustanut elamani aikana 24 maassa. Olen ollut aikeissa kirjoittaa tasta aiheesta kirjan, etta olen ylittanyt sen oikeasti muualla sijaitsevan oikean Antarctican ja loytanyt uuden lautasmaan, mutta kirjallani ei tule olemaan minkaanlaista niinsanottua tieteellista todistusarvoa, koska en voi todistaa kayneeni uudessa lautasmaassa, enka edes siella mielestani oikealla Antarcticallakaan, vaikka minulla on molemmista valokuvia ja videoita, joissa itse olen myos nakyvilla. Siksi loytoretkeni ei tule aiheuttamaan kansainvaellusta uuteen lautasmaahan, kuten aikoinaan Amerikkaan ja Australiaan, koska kukaan ei tule juttuani kuitenkaan uskomaan. Tosin Raamatun avulla voin todistaa olleeni uudessa lautasmaassa, mutta nykyaanhan sellaiseen todisteluun ei uskota,

        No kylla minulla keinot on saada kuitenkin reaktioita nettisivujeni lukijoissa, tyyliin voi kamalankauhiata, jos julkaisen kuvia uudesta lautasmaasta ja samalla sitten voin julkaista ne aiheeseen liittyvat kirjoituksenikin.

        voitko kertoa matkastasi lautasmaahan?


    • LehtonenFromTheBlackSea

      Tarkennus: Math Powerlandin YouTube kanavan nimi kirjoitetaan tasmalleen talla tavalla: TheNASAchannel.

      • ghjhghjk

        Joo. Ja kaikkihan tietää, että australialaisilla menee veri päähän, kun joutuvat kulkemaan aina pää alaspäin.


    • Mielenterveys

      Dinosaurukset todella tuhottiin. Asialla olivat joukkoomme soluttautuneet liskoihmiset eli illuminati. Kaikki hallitsijat ja johtavissa asemissa olevat kuuluvat tähän porukkaan. Suurin osa meistä on ihmisiä, olemme olemassa turvataksemme liskoihmisten edut.

      • ytjr5

        olen tutkinut dinoja pitkään ja olen vakuuttunut, että ne tuhottiin ydinpommilla! ydinräjäytysten tuhoamat ruumiit hautautu kovassa paineessa hapettomaan maahan ja niin syntyi fossiilit! fossiileita ei ole syntynyt dinosaurusten jälkeen juurikaan


      • oiuyttyuu
        ytjr5 kirjoitti:

        olen tutkinut dinoja pitkään ja olen vakuuttunut, että ne tuhottiin ydinpommilla! ydinräjäytysten tuhoamat ruumiit hautautu kovassa paineessa hapettomaan maahan ja niin syntyi fossiilit! fossiileita ei ole syntynyt dinosaurusten jälkeen juurikaan

        Juu, mutta minä ole tutkinut maapallon syntyä ja kumoan kaikki väitteesi.


      • ytjr5

        miten fossiili on muodostunut? väitätkö, että jos hautaat lehmän takapihalles niin se on siellä 60 miljardin vuoden päästä? kumoa väitteeni


      • KakeMake666

        Sehän on selvää,että hirmuliskot tuhottiin ydinasein.Tämä kuulostaa kyllä niin hullulle,mutta perehtykää aiheeseen.Luurangoista on löytynyt ydinreaktorissa valmistettuja aineita


      • ytjr5 kirjoitti:

        miten fossiili on muodostunut? väitätkö, että jos hautaat lehmän takapihalles niin se on siellä 60 miljardin vuoden päästä? kumoa väitteeni

        60 mrd v. päästä maapallolla ei ole yhtään fossiilia, eikä edes maapalloa itseäänkään, koska Aurinko laajenee ja kärventää ja nielaisee maapallon joskus 5-10 mrd v. päästä. Näin tiedemiehet arvelevat.


    • LehtonenFromTheBlackSea
    • nuori.virkkari

      Ei ne dinosaurusten luut ole alunperin olleet radioaktiivisia, vaan ne on saastuneet radioaktiivisista aineista, kun ne on tuotu museoihin. Museothan yleensä sijaitsee ydinvoimaloiden yhteydessä, joissa tämä saastuminen on tapahtunut ja kaikki tässä tutkimuksessa olleet luut on peräisin juuri tämmöisistä ydinvoimalamuseoista.

      Pitää myös muistaa, että dinosaurusten luurangot oli 1900-luvun alussa suurta muotia ylimystön parissa, jolloin samoissa piireissä oli muotia myös käyttää radioaktiivista kokaiinia ja varmasti sen aikaisissa seurapiirijuhlissa on tätä radioaktiivista kokaiinia vedetty myös dinosaurusten luiden päältä.

    • joku_vain

      Luulis ihmisten olevan jotenkin tietoisempia siitä että maaperä on aina enemmän tai vähemmän radioaktiivista. Varsinkin täällä meillä radonin takia, vaikka fossiililöydöt luonnollisesti ovat peräisin alueilta joihin jääkaudet eivät yltäneet. Kun ne jäät lähti niin eihän siinä paljon maata jäänyt, vain peruskallio. Ja sitten vähitellen lintujen ulosteista muodostui multaa ja uutta kasvualustaa. Se kallio säteilytti ja säteilyttää sen tehokkaasti. Muistakaa muuten asuntojen ilmanvaihto.

      • jmkljiljioj

        Onko kivetkin niin radioaktiivisia, että ne pitää maalata lyijymaalilla?


      • jokunen_vain
        jmkljiljioj kirjoitti:

        Onko kivetkin niin radioaktiivisia, että ne pitää maalata lyijymaalilla?

        Kyllä aika usein ovat. Voivat sisältää radonia tai uraania. Harvemmin niitä kaivetaan maan syvyyksistä vitriineihin ihmeteltäviksi ja maan pinnalla sade huuhtoo pölyt pois.


      • iuie5

        ei kivet ole niin radioaktiivisia että niitä pitisi maalata lyijyllä. meillä kaivettiin kaivoa todella syvälle. aikamoinen läjä kiveä tuli ylös kaivoa kaivaessa. väitätkö että noi kivet säteilee niin ku dinoliskojen luut?


      • tyuikjhgftyujh

        Radonia on kaikkialla paitsi savimaassa. Radon on radioaktiivinen kaasu ja se syntyy uraanin halkeamisesta. Väitän että ne kivet ovat radioaktiivisia.


      • iuie5
        tyuikjhgftyujh kirjoitti:

        Radonia on kaikkialla paitsi savimaassa. Radon on radioaktiivinen kaasu ja se syntyy uraanin halkeamisesta. Väitän että ne kivet ovat radioaktiivisia.

        lainasin naapurilta mittaria, noi kivet ei saa mittarissa aikaan mitään


      • iuie5

        onko kulta, timantit, metallit ja lähdevesikin radioaktiivisia?


      • ghjyujhj

        On.


      • hdht
        ghjyujhj kirjoitti:

        On.

        Paskat oo. Tai no jos tolla linjalle lähetään niin säkin oot radioaktiivinen, mutta sua ei sentään tarvii maalata lyijymaalilla eikä lähdevesi, kulta yms edes sairastuta joten voi sanoa, että ne ei ole radioaktiivisia. Kun jokaisella meisät on syöpäsoluja niin väität varmaan, että jokaisella meistä on syöpä vitun pelle


    • ehkätällaist

      Jostain kerran luin, että dinosaurustren aikaan maapallo oli huomattavasti radioaktiivisempi kuin nykyään. Syynä tähän lienee esimerkiksi auringon säteilyn muutokset ja voimakkaat tulivuorenpurkaukset.

    • antarcticanlehtonen

      Nimimerkki MadManPsyco tassa ketjussa on ollut innoittajani kertomaan Math Powerlandista. Lahetin eilen sahkopostia Math Powerlandille, ja pyysin hanelta lupaa suomentaa hanen videonsa This Crazy Notion, ja han vastasi eilen, etta kylla han luvan minulle siihen myontaa. Jotenka on mahdollista, etta nimimerkki MadManPsycon toive sen videon suomentamisesta toteutuu. Tarvitsen siihen kuitenkin talla palstalla palautetta, jotta jaksan suomentaa. Jos kukaan ei laita palauteviestia, niin kenelle mina suomennan videon, koska jos ketaan ei kiinnosta, niin on yhdentekevaa, jos suomennan videon. Jos haluatte sen videon suomeksi, niin tahan ketjuun tai uuteen ketjuun vaan palautetta, kommenttia, kritiikkia, ylistysta tai kysymyksia, ja vastaan kysymyksiin ja kommentteihin ja mita vaan nyt asiasta olettekin mielta.

      Laitan sen videon This Crazy Notion suomennettuna maksutta katseltavaksi YouTubeen, eika kukaan minulle palkkaa maksa sen videon suomentamisesta. Linkit videoon laitan sitten talle palstalle, kunhan suomennos on valmis, mika saattaa kestaa kauan, ellen saa mitaan palautetta asiasta talla palstalla. MadManPsyco, hoida sinakin osuutesi asiasta kirjoittamalla tanne tasta aiheesta, jos haluat, etta suomennokseni joskus valmistuu. Mikaan pakkohan ei tietenkaan ole kenenkaan tehda sen videon eteen yhtaan mitaan, mutta mina vain kysyn.

      AntAarre Antarctica Lehtonen

      • MadManPsyco

      • MadManPsyco

        Kun katsoin FlightRadaria niin hämmästyin huomatessani, että lentokone lensi kokoajan samaa nopeutta ja korkeus pysyi samana. Miten tämä on mahdollista josw maapallo on pyöreä?


      • jhoiuhjuoij
        MadManPsyco kirjoitti:

        Kun katsoin FlightRadaria niin hämmästyin huomatessani, että lentokone lensi kokoajan samaa nopeutta ja korkeus pysyi samana. Miten tämä on mahdollista josw maapallo on pyöreä?

        tuo on muuten outoa.... olisi kiva saada tuohon vastaus


    • huhhu

      no minkä hiton takia jos lentokoneella lentää vaikka länteen ja tulee 40 000 kilsan päästä idästä lähtöpisteeseen, niin missä kohtaa ei voi tajuta että ollaa kierretty jotain.. luultavasti pallon muotoista??

    • antarcticanlehtonen

      Jos kavelet ympyraa lattialla, joka on tasainen pinta, niin ei silloin se ympyraa kavelemisesi tee lattiasta pallon muotoista. Samalla tavalla lentokone voi lentaa ympyraa tasaisen maalautasen ylapuolella, ja vaikutelmaksi voi jaada se, etta on lennetty maapallon ympari, jos uskoo maailman olevan maapallo. Ihmiset sanovat yleensa, etta he uskovat maailman olevan maapalllo, vaikka he eivat itse ole niin koskaan nahneet avaruudesta, ja jos he vain niin uskovat, silloin maailman maapalloisuuteen uskominen on kultti, eika havainnoitavissa olevaa tiedetta. Se henkilo joka ensimmaisen kerran toi ihmiskuntaan idean, etta maailma on maapallo, oli Jesuiitta Kopernikus, joka tyoskenteli Vatikaanille, elikka kun ihmiset vaittavat maailman olevan maapallo, niin silloin he vain toistavat ideaa, jonka he ovat omaksuneet Jesuiittapapilta, joka tyoskenteli Paaville, ja NASA jatkaa taman maailmankuvan yllapitamista.

      Voidaksesi pelastaa Jesuiittapapilta ja NASA:lta omaksumasi maailmankuvan, sinun on pakko myontaa, etta NASA:n yhdella ainoalla olemassaolevalla kolmasosavuorokauden aikana kuvatulla videolla, joka on vaitetysti otettu avaruudesta maapallon pyorimisliikkeesta, maapallolla pilvet eivat liiku ollenkaan minnekaan, elikka sinun on pakko valehdella itsellesi ja muille, etteivat maailman pilvet voi liikkua minnekaan kolmasosavuorokauden aikana, vaan ne kaikki pysyvat staattisesti paikoillaan. Jos vaitat jotakin muuta ja sanot, etta oman havaintosi mukaan pilvet eivat havaitsemallasi taivaalla ole koskaan staattisesti paikoillaan kolmasosavuorokautta, niin silloin olet salaliittohorho, outo jne. ja pelastaaksesi itsesi naurunalaiseksi joutumiselta, toistat kuorossa muiden tavoin, etta omat havaintosi maailman pilvien liikkumisesta eivat ole luotettavia, vaan ainoastaan voit luottaa tassa asiassa NASA:n yhteen ainoaan olemassaolevaan videoon, joka sekin on tehty tietokoneanimaatiolla.

      Taman viestini sisalto on suomennostani Math Powerlandin videolta nimelta This Crazy Notion. Jos on enemman kommentoitavaa, tulen vastaamaan kommentteihin suomennoksillani Math Powerlandin videolta.

    • antarcticanlehtonen

      Edelliseen viestiini tuli muutama kirjoitusvirhe, joten laitan tahan saman viestin korjattuna:

      Jos kavelet ympyraa lattialla, joka on tasainen pinta, niin ei silloin se ympyraa kavelemisesi tee lattiasta pallon muotoista. Samalla tavalla lentokone voi lentaa ympyraa tasaisen maalautasen ylapuolella, ja vaikutelmaksi voi jaada se, etta on lennetty maapallon ympari, jos uskoo maailman olevan maapallo. Ihmiset sanovat yleensa, etta he uskovat maailman olevan maapallo, vaikka he eivat itse ole niin koskaan nahneet avaruudesta, ja jos he vain niin uskovat, silloin maailman maapalloisuuteen uskominen on kultti, eika havainnoitavissa olevaa tiedetta. Se henkilo joka ensimmaisen kerran toi ihmiskuntaan idean, etta maailma on maapallo, oli Jesuiitta Kopernikus, joka tyoskenteli Vatikaanille, elikka kun ihmiset vaittavat maailman olevan maapallo, niin silloin he vain toistavat ideaa, jonka he ovat omaksuneet Jesuiittapapilta, joka tyoskenteli Paaville, ja NASA jatkaa taman maailmankuvan yllapitamista.


      Voidaksesi pelastaa Jesuiittapapilta ja NASA:lta omaksumasi maailmankuvan, sinun on pakko myontaa, etta NASA:n yhdella ainoalla olemassaolevalla kolmasosavuorokauden aikana kuvatulla videolla, joka on vaitetysti otettu avaruudesta maapallon pyorimisliikkeesta, maapallolla pilvet eivat liiku ollenkaan minnekaan, elikka sinun on pakko valehdella itsellesi ja muille, etteivat maailman pilvet voi liikkua minnekaan kolmasosavuorokauden aikana, vaan ne kaikki pysyvat staattisesti paikoillaan. Jos vaitat jotakin muuta ja sanot, etta oman havaintosi mukaan pilvet eivat havaitsemallasi taivaalla ole koskaan staattisesti paikoillaan kolmasosavuorokautta, niin silloin olet salaliittohorho, outo jne. ja pelastaaksesi itsesi naurunalaiseksi joutumiselta, toistat kuorossa muiden tavoin, etta omat havaintosi maailman pilvien liikkumisesta eivat ole luotettavia, vaan ainoastaan voit luottaa tassa asiassa NASA:n yhteen ainoaan olemassaolevaan videoon, joka sekin on tehty tietokoneanimaatiolla.


      Taman viestini sisalto on suomennostani Math Powerlandin videolta nimelta This Crazy Notion. Jos on enemman kommentoitavaa, tulen vastaamaan kommentteihin suomennoksillani Math Powerlandin videolta.

      • MadManPsyco

        Tuo on muuten jännää, että pilvet eivät liiku. Tekisi mieli kysyä NASAlta, että miksi näin on. Tuo tuntuu täysin järjenvastaiselta. Olisi kiva kuulla myös tuolta Mathilta vastaus siihen, että miksi FlightRadarista näkyy lentokoneiden lentävän USAsta Länteen ja koneet päätyvät Eurooppaan?


      • antarcticanlehtonen
        MadManPsyco kirjoitti:

        Tuo on muuten jännää, että pilvet eivät liiku. Tekisi mieli kysyä NASAlta, että miksi näin on. Tuo tuntuu täysin järjenvastaiselta. Olisi kiva kuulla myös tuolta Mathilta vastaus siihen, että miksi FlightRadarista näkyy lentokoneiden lentävän USAsta Länteen ja koneet päätyvät Eurooppaan?

        Joo, toi havainto FlightRadarista on muuten sellaista, etta monet ovat tarkkailleet Tyynen Meren lentoja seka lentoja Afrikasta Etela-Amerikkaan ja Etela-Amerikasta Afrikkaan ja Australiaan. Lentokoneet haipyvat tutkasta kokonaan sen jalkeen kun ovat vaitetysti meren ylla, vaikka kaikki muut lentokoneet, jotka menevat pohjoista transatlanttista reittia, eivat katoa. Lentokoneet ilmestyvat uudelleen tutkaan vasta sitten kun ovat kohdemaansa ylapuolella. Myos Pohjois-Amerikasta Australiaan menevat lennot ovat FlightRadarilla taysin jarjettomia ja niin poispain. Nama ovat ihan oma tutkimusaiheensa YouTubessa, ja siella on videoita joissa tutkitaan aihetta tarkkaan ja todistetaan, etta FlightRadariin ja muihin vastaaviin ohjelmiin syotetaan dataa joka on feikkia. Ehka koko FlightRadar ja muut ovatkin vain fantasiasarjakuvaa, jotta voidaan katkea se, etta maailma on maalautanen?

        Sitten myos se, etta jos haluaa matkustaa Etela-Amerikasta Australiaan, niin se ei olekaan mahdollista suoraan, vaan on mentava taysin jarjettomia reitteja siksakkia muiden valtioiden kautta pysahtyen, vaikka suoratkin lennot voisivat olla mahdollisia. Taman tarkoituksena on peittaa se, etta maailmamme on maalautanen. Entas maapallokartat, ne joita saa ostaa karttapalloina poydalle, no niissa jokaisessa on mantereiden mittasuhteet ihan sekoja, kuten Kanada on paljon suurempi suhteessa muihin, vaikka karttakirjassa sen suuruus on normaali. Tama sen takia, etta oikeita mittasuhteita ei voida laittaa karttapalloihin ilman etta ne joudutaan venyttamaan, ja kuten Math Powerland sanoo, karttapallot ovat lasten leluja ja karttapallojen kartat ovat fantasiasarjakuvia.


      • antarcticanlehtonen

        Eras huomionarvoinen seikka on se, kuten MathPowerland sanoo, ettei tuhlaa aikaansa mihinkaan sellaiseen lautasmaan aihepiirissa, joka vie sivupoluille, koska netissa on satoja eri lautasmaajuttujen tekijoita, ja ne poikkeavat usein paljonkin toisistaan, ja niiden tekijoissa on sellaisia, jotka joko tahallaan tai tiedostamattaan tekevat ihan holmoja juttuja. Minulle itselleni Math Powerlandin This Crazy Notionissa on kaikki mita tarvitsee lautasmaan aiheesta tietaa.


    • huhhu
    • antarcticanlehtonen

      Tiedan etta on paljon maalautasjuttujen tekijoita YouTubessa ja amerikkalaisilla foorumeilla yleensakin, mutta olen oppinut Mathilta sen, etten tuhlaa aikaani niihin muihin, koska ne kaikki muut paitsi Math eivat halua mitenkaan hyvaksya etta Antarcicalta paasee muihin lautasmaailmoihin, puhumattakaan etta kukaan muu kertoisi aikovansa matkustaa Antarctican yli uuteen lautasmaailmaan. Sellaisen matkan on kertonut aikovansa tehda vain Math, enka sen takia luota kehenkaan muuhun maalautasjuttujen tekijoihin ollenkaan. Kylla minulle Math on ihan riittavan hyva, enka muita tarvitse.

    • nniiise

      Mutta pimeys tulee kuiteskin joka yö, jolloin aurinko paistaa jossain muualla hyvin kirkkaasti. Eli mikä sen sitten selittää, jos maapallo ei ole pyöreä.

      • antrarcticanlehtonen

        "Mutta pimeys tulee kuiteskin joka yö, jolloin aurinko paistaa jossain muualla hyvin kirkkaasti. Eli mikä sen sitten selittää, jos maapallo ei ole pyöreä."

        Tama johtuu seikasta, etta aurinko on vain muutaman kymmenentuhannen kilometrin paassa lautasmaasta, ja aurinko kiertaa lautasmaata.


    • lordofmind

      radio ammattilaiset ovat mitanneet aurigon olevan joitakin kymmeniä tuhansia kilometrejä maasta. ihan tarkkaa lukua en muista. tiesittekö että avaruuden pimeä energia on ilmeisesti nestettä? ainakin avaruus on täynnä nestettä. avaruuskävelyvideoissa huomaa usein ufoja, ne ovat suurimmaksi osaksi ilmakuplia. siihen en ota kantaa että onko maa pyöreä vai littana, kummastakin on vakuuttavia aihetodisteita. maa ja planeetat ovat syntyneet äänestä, ääni on osunut vesi atomiin niin lujaa että se on laajentunut niin voimakkaasti että on synnyttänyt itselleen kaasukehän. kaikki täällä oleva materiaali on kulkeutunut avaruudesta tuon kaasukehän läpi. uskon että me olemme ainutlaatuisia koko meidän aurinkokunnassa. muualla voi tietenkin olla jotain meidän kaltaisia tai jopa älykkäämpiä mutta sillä ei ole mitään merkitystä meille sillä he elävät eri maailmassa, matka toiseen aurinkokuntaan on niin suuri että sinne ei päästä koskaan eikä sieltä pääse koskaan pois

      • lordofmind

        maapallomme on vain yksi kupla maailman kaikkeudessa ja me ihmiset olemme sen kuplassa olevan orgaanisen aineen syöpäsoluja


    • nojaah

      niissähän ei ole luuta. mun mielestä ei kauhean kiinnostavia

    • antarcticanlehtonen

      Aurinkokunnat ovat maalautasia yhdella suurella alustalla, ja maalautaset ovat eroteltu toisistaan ikuisella lumijaalla, jota kutsutaan Antarcticaksi, ja se ymparoi maalautasia joka puolelta. Jokaisella maalautasella on oma aurinkonsa ja kuunsa, ja siksi jokaista maalautasta voidaan kutsua omaksi aurinkokunnakseen.

      Eivat maalautaset valttamatta ole niin kaukana toisistaan, etteivatko niiden asukaat voisi saada kontaktia toisiinsa ihan kasvotustenkin, koska Math Powerland kertoo, etta myyttinen Atlantis on lahtoisin aikakaudelta, jolloin oman maalautasemme asukkaat olivat kontaktissa toiseen maalautaseen.

      Sitten kun ajat muuttuivat ja kontaktit loppuivat, niin Atlantis muuttui vain legendaksi. Samalla tavalla sen toisen maalautasen asukkaat ajattelevat nyt, etta heidan omat legendansa jonkin muun maailman olemassaolosta, elikka meidan maalautasestamme, ovat vain tarua. Tosin on otettava huomioon,etta eri aurinkokuntamaalautaset ovat eri kehitysasteilla samaan aikaan, koska joissakin maalautasmaailmoissa on meneillaan Kali Yuga eli henkisen pimeyden ja tietamattomyyden aikakausi, ja joissakin muissa maalautasmaailmoissa on meneillaan Satya Yuga, eli henkisen valistuneisuuden ja tiedon aikakausi, joten jos aiotaan matkustaa uuteen maalautaseen, niin on oltava selvilla, mika aikakausi siella vallitsee, ettei joudu kannibaalien uhriksi.

      Mielestani olen itse tavannut uuden maalautasen asukkaita, jotka kykenevat salassa matkustamaan omaan maailmaamme. Taman olen tosin tajunnut vasta jalkeenpain. He myos kykenevat viemaan oman maailmamme asukkaita omaan maailmaansa, jos joku niin haluaa, tosin sellaista matkaa ei kyllakaan niin vain varata kuin jotakin turistimatkaa matkatoimistosta.

    • antarcticanlehtonen

      Math Powerland sanoo, etta Yhdysvaltojen johtavissa asemassa olevat ja myos muutamien muidenkin valtioiden johtavat henkilot tietavat, etta maamme on maalautanen, ja etta Antarctican takana on olemassa myos muita maalautasia, mutta eivat tietenkaan hiisku sanaakaan asiasta maailmalle.

      Yhdysvaltain ilmavoimat ja miksei myos muidenkin maiden ilmavoimat ovat hullun lailla tehneet salaisten projektien nimikkeilla pitkia lentoja maalautasemme reunoilta ja lentaneet loputonta Antarctican lumikenttaa eteenpain, koettaen loytaa uuden maalautasen, tuloksetta, koska seuraava maalautanen meidan maailmastamme on mahdollista saavuttaa vain yhdesta kohdasta Antarcticaa ja on loydettava tarkasti lyhin reitti uuden maalautasen reunalle, ja jos ei loydeta, niin on kaannyttava takaisin, silla lentokoneiden polttoaine ei riita ja muutenkin luonnonolosuhteet ovat Antarcticalla niin ankarat, ettei voida riskeerata pitkia lentoja ilman, etta jos kaykin niin, etta lentokoneet hyytyvat ja putoavat, vaikka polttoainetta viela olisikin, ja silloin pilotit menehtyisivat, eika mitaan apua ole siella kaukana lumijaatikolla saatavilla.

      • jiåojiokj

        Jos USAn armeija ole päässyt muihin lautasmaihin niin miten Math kuvittelee pääsevänsä? USAn armeijalla on VÄHÄN isommat resurssit kuin Mathilla :D Mennään faktoihin, USA pääsee kiertoradalle ja pääsee sitäkautta kaikkiin paikkoihin maailmankaikkeudessa ajan kanssa. Jos lautasmaita on niin USA on käynyt niissä


    • fgh

      http://i1.wp.com/www.thetruthaboutthelaw.com/wp-content/uploads/2014/10/William_Casey_CIA_Disinformation_Campaign.jpg

      CIA:n johtaja juutalainen Casey on sanonut, että "disinformaatioprojektimme on täydellinen vasta sitten, kun kaikki mitä amerikkalaiset uskovat on feikkiä".

      Dinosaurusten luiden "radioaktiivisuus" on valetta, tarkoituksena vain estää "luiden" lähempi tutkiminen. Dinosauruksia ei koskaan ole ollut olemassa.

      Antarktikselle tehdään googlehaun mukaan joitain turistimatkoja, mutta olisivatko ne tarkoin vartioituja ja kontrolloituja, ettei kukaan pääse tekemään liikoja tutkimuksia. Outoa kyllä, jos kukaan ei ole lentänyt Antarktiksen läpi.

      Jos Kansas-proffien kokeet osoittivat, että Kansas on tasainen, ilman kaarevuutta, niin asiasta kaiketi pitäisi informoida laajemmin.

      • MadManPsycho

        Kyllä dinosauruksia on ollut olemassa. T-Rexistä on löytynyt reisiluu minkä sisällä oli mätää lihaa, eli dinosaurukset ovat olleet täällä joitakin tuhansia vuosia sitten. Sen todistavat maalaukset ja kertomukset lohikäärmeistä


      • hrtyh

        Muutamia tuhansia vuosia vanha luu, jossa mätää lihaa?! On voinut olla hieman tuoreempi teurastus kuin satuolentodinon reisiluu.

        Maalaukset ja kertomukset eivät todista yhtään mitään.


      • MadManPsycho
        hrtyh kirjoitti:

        Muutamia tuhansia vuosia vanha luu, jossa mätää lihaa?! On voinut olla hieman tuoreempi teurastus kuin satuolentodinon reisiluu.

        Maalaukset ja kertomukset eivät todista yhtään mitään.

        Jep. T-Rexin reisiluu on löytynyt missä oli mätää lihaa. Kyllä maalaukset ja kertomukset todistavat sillä ne kuvaavat tismalleen dinosauruksia, ennen ei kaivettu fossiileita saati, että olisi osattu koota niitä. Vanhan ajan kertomukset ovat täynnä dinosaurus havaintoja


      • MadManPsycho kirjoitti:

        Kyllä dinosauruksia on ollut olemassa. T-Rexistä on löytynyt reisiluu minkä sisällä oli mätää lihaa, eli dinosaurukset ovat olleet täällä joitakin tuhansia vuosia sitten. Sen todistavat maalaukset ja kertomukset lohikäärmeistä

        Paitsi että sellaista ei ole löydetty. Mitä on oikeasti löydetty:
        http://www.smithsonianmag.com/science-nature/dinosaur-shocker-115306469/?no-ist


      • MadManPsyco

      • jykfi
        MadManPsyco kirjoitti:

        On löydetty

        niin on https://luominen.fi/kivettymat-pehmenivat

        ja älkää väittäkö. että tämä on kressujen vale. löytö vaan on oikea. siitä ei juuri puhuta koska kaikki tietävät sen että lihaa ei voi olla jäljellä kymmeniö miljoonia vuosia


    • antarcticanlehtonen

      Maapallon vaitetylle kiertoradalle kun ei vaan paasekaan Van Allenin sateilyvyohykkeen takia ilman, etta astronautit sulavat siella. Niin sanotut kiertoradalla olevat avaruusasemat, joista astronautit leijailevat avaruudessa, ovat huijausta, koska jokainen video ja valokuva on otettu uima-altaissa green screen menetelmalla, ja joskus uima-altaista paasee mukaan vesikupliakin videoihin ja valokuviin, joissa astronautit muka leijailevat avaruudessa, ja heidan kyparistaan nousee vesikuplia, joita ei ole mahdollista olla olemassa avaruudessa, ja jonne ei ihmiskunta voi menna menehtymatta Van Allenin sateilyvyohykkeen takia, silla avaruuteen menemiseen tarvitaan sellaiset raketit, joiden seinat ovat useiden metrien paksuiset ja pelkasta lyijysta tehtyja, ja jos sellainen raketti tehtaisiin, niin mikaan energia ei saisi niita ilmaan saatikka avaruuteen, koska lyijy on niin painavaa ainetta.

      Math Powerlandilla on keinoja, joiden avulla han paasee ylittamaan Antarctican ja loytamaan uuden lautasmaailman, jota suuret armeijat eivat kykene tekemaan. Ei han niista kuitenkaan kerro videoillaan suoraan, vaan olen ollut loytavinani This Crazy Notionista hanen katkettyja juttujaan, joista en minakaan kerro yleisesti. Emmehan halua, etta ihmiskunnan roistot tulevat valtaamaan sen uuden lautasmaan, jos reitti uuteen lautasmaailmaan olisi jokaisen tiedossa.

      • MadManPsyco

        Avaruusasemat ovat vain noin 300 km korkeudessa, eli kaukana Van Allenin säteilyvyöhykkeestä. En Usko kuussakäyntiin, mutta uskon, että napojen kautta missä tuo tuossa vyöhykkeessä on reikä niin siitä pääsee kyllä menemään kovaa kiitävän raketin kyydissä pois maapallolta.


    • antarcticanlehtonen

      Miten vaan, mutta pitaa muistaa, etta NASA on militaristinen jarjesto, eika siviilijarjesto, joten mita tahansa NASA kertoo, ei ole puolueetonta siviilitietoa, vaan sotilaallispoliittisesti sitoutunutta, ja taman takia Math Powerland sanoo, etta NASA on valjastettu palvelemaan sellaista, etta oikea tieto Antarcticasta ja maalautasista peitetaan kuulentohuijauksilla, avaruusasemahuijauksilla ja maailman maapalloisuuden huijauksilla, jotta kukaan ei tajuaisi alkaa etsia uutta lautasmaailmaa Antarcticalta.

    • antrarcticanlehtonen

      Minulla on enaa kolme viikkoa elinaikaa, joten en ehdi suomentaa Math Powerlandin videota This Crazy Notion. Se, miksi asiat ovat talla tavalla, selviaa nettisivultani allaolevasta linkista:

      http://aarrelehtonensdeathsentence.jimdo.com/

      Aarre Lehtonen

      • dfger

        Miksi sinut vangittiin Bulgariassa? Miksi vain kolme viikkoa elinaikaa?


      • antarcticanlehtonen
        dfger kirjoitti:

        Miksi sinut vangittiin Bulgariassa? Miksi vain kolme viikkoa elinaikaa?

        Nettisivultani loytyvat tekstini tasta aiheesta seka englanniksi etta suomeksi, ja teksteistani saa selville, miksi minut vangittiin Bulgariassa. On suuri riski, etta minut vangitaan uudelleen hovioikeudenkaynnistani, joka on 27. 1. 2016, ja vankilassa vartijat ja vangit tulevat siina tapauksessa pahoinpitelemaan minua uudelleen niin paljon etta kuolen. Se on kirjoittamaton ja laiton kuolemantuomio, jonka hovioikeus tietaa tekevansa. Tama on Bulgaria, kommunistinen poliisivaltio, jossa kommunistinen valtionpoliisi KGB teloittaa silla tavalla ihmisia vankiloissa.


    • rgerg

      Etelänapa ja pallomainen maa on huijausta, samoin koko evoluutio "todisteineen". Taustalla on samat tahot, jotka systemaattisesti huijaavat kaikessa mahdollisessa.

      Esim. Stella Polarista esitellään etelänavan tähtenä Sigmana ja "eteläistä" tähtitaivasta esitellään "omanaan" ja erilaisena, vaikka se on POHJOISEN tähtitaivas, sama taivas, vain tähtien nimet ja muodostetut konstellaatiot ovat erilaisia. "Etelänavan tähden" vierellä on sama Ursa Mayor ja muut tähdet, vain eri nimillä. Mielisairaat juutalaiset kaiken takana.

      http://www.derekscope.co.uk/wp-content/uploads/2013/06/SCP.jpg
      Oikealla ylhäällä Ursa mayor.

      http://www.allthesky.com/various/preview/umaumim-p.jpg
      Pohjoisen SAMA tähtitaivas eri nimillä.

      Maa on litteä, ei epäilystäkään, sanovat hullut agendoineen mitä sanovat.

      • antarcticanlehtonen

        Tahdet kiertavat maata, eivatka tahdet ole satojen miljoonien valovuosien paassa, vaan ainoastaan hieman kauempana kuin maalautasta kiertava aurinko, joka on vain muutaman kymmenentuhannen kilometrin paassa. Tulen valjastamaan kuolemantuomioni Bulgariassa ennen hovioikeudenkayntiani 27. 1. 2016 siihen, etta minut teloitetaan sen takia, etta uskon Math Powerlandin sanomaan ja olen myos kertonut hanen sanomastaan nettisivullani ja netin palstoilla, ja silloin minusta tulee marttyyri, joka teloitettiin siksi, etta todistettavasti NASA teloituttaa kaikkialta maailmasta ne, jotka ovat loytaneet Antarctican salaisuuden ja mahdollisuuden menna sielta uuteen maalautaseen, ja NASA kaskyttaa kommunististen poliisivaltioiden kommunistisia valtionpoliiseja teloittamaan ne, jotka eivat suostu uskomaan NASA:n huijauksiin ja erityisesti ne, jotka viela todisteiden kanssa ilmiantavat sellaiset huijaukset julkisesti netissa.

        Silloin kuolen hyvan asian puolesta, ja kuolemantuomioni todistaa, etta olin oikeassa uskoessani Math Powerlandin sanomaan ja etta tein hyvan tyon suomentaessani nettiin hanen sanomansa, koska kaikki tekstini tasta aiheesta, jotka olen kirjoittanut suomi24.fi:n salaliittoteoriapalstalle ja laittanut myos nettisivulleni, kertovat kaikki oleelliset asiat. Ei ole ensimmainen kerta kun kommunistisessa valtiossa toisinajattelija teloitetaan, mutta jatkakaatten te siella Suomessa kirjoittamista tasta aiheesta, koska ei kai kuitenkaan Suomessa SUPO hae kuulusteluihin ja teloitettavaksi, jos kertoo, ettei usko NASA:n huijauksiin, vaikka mista sen tietaa, joten olkaahan tarkkoina mita kirjoitatte. Suomessa ja jokaisessa maassa voidaan tehda tekaistuja syytteita ja lavastaa syylliseksi rikoksiin, joita ei ole tehnyt, jotta saadaan toisinajattelija vaiennetuksi, pidatetyksi, ja viskatuksi vankilaan tai jopa teloitetuksi, niin eipahan sitten enaa kirjoittelekaan NASA:n huijauksista, ja taas sai (Jesuiitta) pappi (Kopernikus) kahvia juodakseen, Hectorin laulua mukaillen.


      • dfgedf

        Jos hakkaavatkin sinut vankilassa, niin tuskin sen vuoksi, että maa on litteä vaan olet ilmeisesti pedofiili ja saanut ainakin sivujesi mukaan pedofiliasta tuomion?


    • antarcticanlehtonen

      Jokaiselle saapuu jossakin elamansa vaiheessa aikakausi, jolloin haluaa jalkikasvua itselleen. Jos olet idiootti, niin heh, silloin teet vaan ihan vapaasti niin, etta raahaat jonkun kimman tai kundin himaasi, sen mukaan oletko itse kundi tai kimma, ja sitten muhinoitte ja saatte lapsen, huolimatta seikasta etta oletteko sinkkuja, avoliitossa tai avioliitossa, ja sitten saatte lapsen, joka otetaan huostaan siksi, etta sosiaalityontekijat tietavat etta koskettelet alastonta lastasi kun kylvetat hanta, ja silloin sinut pidatetaan, ja saat syytteet ja joudut tuomiolle alastoman lapsen koskettelusta, ja nimesi on seksuaalirikollisten rekisterissa loppuikasi, pedonmetsastajat vainoavat sen tuomiosi vuoksi, menetat tyopaikkasi, asuntosi ja niin edelleen, ja sitten joudut erakoitumaan himaasi ja turhautuneisuudessasi kirjoittelet vihatekstia nettiin, ja silloin ne tahot joita kerrot vihaavasi, laittavat mafian jaljittamaan sinut, jotta voivat teloittaa sinut, koska vihakirjoittelusi hairitsee kirjoittelusi kohteena olevan tahon bisneksia.

      Asiat eivat kuitenkaan ole niin synkkia kuin milta ne nayttavat. Math Powerlandin sanoma ja minun Rosencreuzilaisuuteni sanoma ovat pelastus kaikelta sellaiselta, mihin huono seura, valtamedia jne. koettavat ihmisia ansoihinsa saada, kuten heteroliittojen kautta tehtaviin biologisiin kersoihin, idioottimaiseen elamantyyliin jne.

      • serfwef

        Selittelyä. Sivullasi olet itse kirjoittanut, että haluat vapauduttuasi panna jotain kuvassa olevaa pikkupoikaa tms. Sivullasi on lapsipornoa. Olisi ehkä parempi, että pidät ne likaiset näppisi erossa lapsista, tai saat vielä Suomenkin vankilassa käsittelyn. Hyi vittu.


    • antarcticanlehtonen

      Sen kirjoitin, minka kirjoitin. Suuret mediajatit tekevat samaa, kirjoittavat lapsiseksia ylistavia teksteja ja julkaisevat lapsipornoksi luokiteltavia valokuvia ja elokuvia, etta silleen. Lista on pitka kuin nalkavuosi, ja se loytyy suomeksi kokonaan eraan nettisivustoni osiosivulta, mutten laita linkkia, koska suuret mediajatit. No olkaa vaan idiootteja ja menkaa hankkimaan itsellenne laillista ikaa oleva partneri ja muhinoikaa, ja katsokaa, onko juuri teilla onnea sitten, kun ensin muutama tunti on hauskaa ja 30 vuotta helvettia, heh. Vai oletteko jo nyt vapaaehtoisesti erakkoja, etteka siksi, etta 30 vuoden helvetti on teidat siihen pakottanut? Mina kun en muhinoi, vaan katselen samaa taidetta mita suuret mediajatit valmistavat ja levittavat, ja jota ihmiset katselevat televisiosta, videolta, lehdista, taidekirjoista, taidemuseoista, taidegallerioista.ja niin edelleen. Saatavilla televisiokanavilta, videovuokraamoista, divareista, kirjastoista, kirjakaupoista, taidemyyntinayttelyista jne.

    • kugyof

      madmanpsyco kyllä heitit hyvän ``miten lentokone mikä lentää kokoajan samaa vauhtia pysyy samalla korkeudella jos maapallo on pyöree`` no niimpä tuohon mäkin haluisin vastaauksen!

      • nniiise

        Eiköhän lentokone mene vähän alle 300 metriä sekunnissa. Paljonko esimerkiksi 100 kilsan matka muuttaa korkeutta jonnekin suuntaan? Olettaen siis, että maapallo on pyöreä. Netissä oli muuten juttua, että etäisyyttä Tallinnan ja Helsingin välillä on vain 85 kilometriä!! Siellä puhuttiin, että Helsingistä voisi nähdä Tallinnan korkeimmat rakennukset. Kuulostaa kyllä aika pitkältä matkalta, jos maapallo on pyöreä!! Tietysti kyllähän siellä joku jostain kangastusilmiöstä puhui, minkä takia saatetaan nähdä sitten pidemmälle.


      • hfthft

        vantaalla on ainakin 1 talo mistä näkee hyvällä ilmalla tallinnaan. on muuten outoa että miten voi näkyä jos maapallo on pyöreä. 100km luulisi tulevan kaarretta ainakin sen verran että tallinnaan ei voisi nähdä


      • antarcticanlehtonen

        Minakin hieman ihmettelin MadManPsycon viestia, mutta sitten tajusin. NASA:n mukaan maapallo pyorii paivantasaajan kohdalla 1670 km tunnissa vastapaivaan. Ok, jos asia on silla tavalla, niin miten ihmeessa lentokone, joka lentaa lanteen vaikka 10,000 km matkan, saavuttaa kohdemaansa kymmenessa tunnissa, kun lentonopeus on 1000 km tunnissa, ja lentokone joka lentaa itaan, saavuttaa kohdemaansa myos kymmenessa tunnissa, kun lentonopeus on 1000 km tunnissa? Eiko lanteen matkustavan lentokoneen pitaisi saavuttaa kohdemaansa muutamassa tunnissa, ja itaan matkustavan lentokoneen pitaisi saavuttaa kohdemaansa muutamassa kymmenessa tunnissa, koska vaitetyn maapallon vaitetty pyorimisliike 1670 km tunnissa vastapaivaan aiheuttaa taman? Koska todellisuudessa kuitenkin molemmat lentokoneet,
        jotka matkaavat samaa lentonopeutta, ensimmainen lanteen ja toinen itaan, saavuttavat saman etaisyyden samassa ajassa, niin silloin vaitetty maapallo ei voi vaitetysti pyoria.


      • nniiise

        Eihän maapallon pyörimisliike vaikuta ainaskaan lentokoneeseen? Ainakin kirjassa lukee, että maan ilmakehä liikkuu maan kiertonopeudella.


      • antarcticanlehtonen
        nniiise kirjoitti:

        Eihän maapallon pyörimisliike vaikuta ainaskaan lentokoneeseen? Ainakin kirjassa lukee, että maan ilmakehä liikkuu maan kiertonopeudella.

        Math Powerland sanoo, etta NASA kayttaa maailman maapalloisuuden todistamisessa selitysmalleja, joista myos nimimerkki nniiise kertoo, joilla ei ole mitaan tekemista tieteen kanssa, koska silloin kun maailman maapalloisuuden selityksissa ilmenee seikkoja, jotka eivat ole tieteen todistettavissa, niin laitetaan selitys, etta joku asia vain on niin.

        No minakin voin sanoa, etta suuret matkustajalentokoneet eivat oikeasti lenna, koska on mahdotonta, etta kun lentokoneessa on satoja matkustajia joiden yhteispaino on valtava ja kun lentokone painaa itsessaankin valtavasti, niin se ei voi edes lahtea ilmaan. Se, etta suuria matkustajalentokoneita voidaan nahda lentavan, on vain hologrammia, ja se, etta matkustajat lentokoneen sisalla voivat nahda ikkunoista, etta kone lahtee ilmaan ja myos sitten myohemminkin lentokorkeudella nahdaan maailma ikkunoista, on vain tietokoneanimaatiota, joka syotetaan lentokoneen jokaiseen ikkunaan.

        Jos asiat ovat silla tavalla, niin miten ja mihin lentokone oikeasti menee saapuessaan kohdemaahansa? Kun olen lentanyt Suomesta Thaimaahan, niin lentokone on vain ajanut salaista maantieta jonnekin Jaamerelle, jossa on jatkuvan kesan salainen lampoalue. Voidaanko tallainen fantasia tieteellisesti todistaa, no asiaa ei tarvitse tieteellisesti todistaa ollenkaan, koska myoskaan suuret matkustajalaivat eivat voi seilata merilla sen matkustajien valtavan yhteispainon takia ja laivan itsensa valtavan painon takia. Kun matkustajat menevat laivan kannelle katsomaan merta, niin se meri on vain tietokoneanimoitua 3 D showta. Tallaista asiaa ei tarvitse todistaa tieteellisesti ollenkaan, koska muutenhan kukaan ei osta lentomatkaa tai laivamatkaa haluamaansa fantasialandiaan, jonne lentokoneet ja laivat vaitetysti lentavat ja seilaavat, jos tietavat etta heidan matkansa on tietokoneanimoitua ja heidan kohdemaansa on lavastettua Disneyworldia.


      • MadManPsyco

        Kyllä ne isot lentokoneet lentää oikeesti ja isot laivat liikkuu merillä. Se on selvä juttu. Moni on tippunut matkustajakoneesta (salamatkustajia roikkunut lentokoneen pohjassa) ja laivoilta on tippunut ja hypännyt mereen porukkaa. Tiedän jopa erään tyypin joka hyppäsi Silja Lineltä alas ja ui saarelle


      • antarcticanlehtonen

        Minahan kaytin juttua lentokoneista ja laivoista vain allegoriana. Tassa alla on uutta tekstia nettisivultani, suomeksi ja englanniksi:

        Aarre Lehtonen pidatettiin Bulgariassa 8. 1. 2016

        Olin 8. 1. 2016 Burgasin kaupungissa Bulgariassa kavelemassa kadulla ja puhuin kannykkaani englanniksi Antarctican juttuja. Silloin joku jatka kadulla huusi minulle englanniksi, etta etko tieda ettei Antarcticasta saa Bulgariassa koskaan sanoa mitaan kenellekaan, ja etta se on yhta suuri rikos kuin holocaustin kiistaminen useissa Euroopan maissa. Sitten han sanoi, etta han soittaa poliisit pidattamaan minut vankilaan. Hanella oli mukanaan joku muu jatka, ja he lahtivat seuraamaan minua kadulla. Noin puolen tunnin kuluttua, klo 13.50, minua kohti kaveli kadulla univormupukuinen poliisi, joka pysaytti minut ja pyysi tarkistaa passini. Samassa kaksi poliisiautoa saapui paikalle ja kahdeksan univormupukuista poliisia ymparoi minut. He sanoivat etta nyt sina suomituristi lahdet vankilaan pitkaksi aikaa. Kysyin etta mita olin tehnyt, ja se toinen niista jatkista jotka soittivat minusta ilmiantopuhelun poliisille, virnisteli lahistolla ja luuli saavansa 25,000 euron palkkion ilmiantamisestani. Minua syytettiin rikoksesta, etta olin aikeissa matkustaa Bulgariasta Antarcticalle, huolimatta tosiseikasta, etten ollut edes lahellakaan mitaan lentokenttaa, rautatieasemaa tai linja-autoasemaa. Poliisit halusivat varmistaa, etten matkusta Bulgariasta Antarcticalle, joten he veivat minut maahanmuuttovirastoon. Sen, mita sen jalkeen tapahtui, olen kertonut Suomen suurlahetystolle Sofiaan lahettamissani sahkoposteissani, jotka olen lahettanyt sinne 8. 1. 2016 ja 9. 1. 2016.


        Aarre Lehtonen was arrested in Bulgaria on January 8, 2016

        On January 8, 2016, I was in the city of Burgas, Bulgaria, walking on the street, and I was talking in English to my mobile phone stories about Antarctica. Then some dude on the street shouted at me in English that don't you know that in Bulgaria nobody must ever say anything at all about Antarctica to anyone, and that's as serious a crime as holocaust denial in several European lands. Then he said that he will call the police to arrest me to prison. He was accompanied by some other dude, and they started following me on the street. After about half an hour, at 1,50 PM, a police officer dressed up in uniform walked towards me on the street, and he stopped me and asked to check my passport. At the same time two police cars arrived in there and I was surrounded by eight police officers dressed up in uniforms. They said that now you tourist from Finland will go to prison for a long time. I asked what had I done, and the other one of those dudes, who had made an informant call about me to the police, grinned and thought he will get a reward of 25,000 euros for informing about me. I was charged with a crime that I was going to travel from Bulgaria to Antarctica, although the fact was that I was not even near to any airport, railway station or bus station. The police officers wanted to make sure that I will not travel from Bulgaria to Antarctica, so they took me to a migration bureau. Things that took place after that, I have told in my emails to Embassy of Finland, Sofia, Bulgaria, and I had sent them there on January 8, 2016, and January 9, 2016.


      • MadManPsyco

        Oletko oikeasti ihan tosissasi?


      • antarcticanlehtonen
        MadManPsyco kirjoitti:

        Oletko oikeasti ihan tosissasi?

        Antarctica on 47 valtion sotalaivaston vahtima, ettei sinne kukaan mene ilman lupaa, eika nahtavastikaan se vahtiminen rajoitu vain Antarctican aluevesille. En tieda mita ne jatkat sitten sanoivat minusta soittaessaan poliisille, koska he poistuivat kadulta sisalle kauppaan soittaakseen, mutta ilmeisesti jotakin vakavaa he olivat minusta kertoneet, koska saivat poliisit saapumaan ja pidattamaan minut. Minahan olin puhunut englantia kadulla omaan matkapuhelimeeni, enka ollut niille jatkille sanonut sanaakaan, ja ne jatkat olivat kadulla kuunnelleet matkapuhelimeeni puhumiani sanoja, jotka olivat kokonaan englantia. En edes tuntenut niita jatkia, enka ollut koskaan nahnyt heita aikaisemmin koko elamani aikana.

        Vuonna 2016 tama on tasmalleen kuten myos kommunistisen Bulgarian ja kommunistisen Neuvostoliiton vanhoina aikoina, kun naapurit voivat tehda nimettomia puheluja poliisille ja sanoa toisista naapureista mita tahansa he halusivatkaan, kuten etta he eivat ole kommunisteja, ja pian saapui Kommunistinen Valtionpoliisi KGB pidattamaan sellaisen naapurin, joka vaitetysti oli valtionvihollinen vain koska hanen naapurinsa niin sanoi, ja pidatetty naapuri kuljetettiin vankileireille seuraavaksi 25 vuodeksi ilman oikeudenkayntia. Uskomatonta, etta nykyaankin Bulgarian poliisi toimii samalla tavalla, kun joku nimeton ilmiantaja tekee mita tahansa raportteja kenesta tahansa, ja sitten Bulgarian poliisi toimii juuri ilmiantajan haluamalla tavalla.

        Sama englanniksi:

        Antarctica is controlled by military vessels of 47 states, so that nobody enters there without permission, and obviously that control is not only limited to Antarctica's territorial waters. I don't know what those dudes then had said about me when they called the police, because from the street they went inside a shop to make a phone call, but obviously something serious they had told about me, because they got the police to arrive and arrest me. I had spoken English on the street to my own mobile phone, and to those dudes I had not said a word, and on the street those dudes had listened to the words that I had spoken to my mobile phone, and my words were totally in English. I didn't know those dudes, and I had never before even seen them during my entire life.

        In the year 2016 this is exactly like also in old times of Communist Bulgaria and Communist Soviet Union, when neighbors could make anonymous phone calls to the police and say whatever they felt like about other neighbors, like that they are not Communists, and soon arrived the Communist State Police KGB to arrest such a neighbor who allegedly was an enemy of the state just because his neighbor said so, and the arrested neighbor was transported to prison camps for the next 25 years without a trial. Unbelievable that even nowadays Bulgaria's police acts in the same way, when some anonymous informant makes whatever reports about anyone, and then the police acts just the way the informant wants.


      • MadManPsyco

        Sairas maa kyllä. Tosta kommunismista puheen ollen. NL ynnä muut valtiot mitkä väittää olevansa kommareita niin on oikeesti kaukana kommareista. Niiden ainoo puolue oli kommunistinen puolue, mutta siinä puolueessa ei ollut muuta kommunismia kuin nimi. Nl oli hirviömäinen plutokratia-valtio ja sen seuraaja valtioissa aika monessa on tosiaan yhä tuota hirviömäisyyttä jäljellä. Itse olen aina pitänyt NL kommari valtiona. Kantani muuttui kun väittelin asiasta erään Venäläisen korkeaarvoisen upseerin kanssa. Meitä on kusetettu jopa siinä, että NL oli kommarivaltio!


      • antarcticanlehtonen

        Plutokratia nimenomaan. Myos se, etta kansa on vajonnut niin alhaiselle tasolle jonakin aikakautena, saa aikaan sen, etta diktatuuri, oli se sitten milla nimella tahansa, voi kaapata valtiossa kayttoon menetelmia joita ei missaan nykyajan sivistysvaltioissa saada kayttaa, kuten viskaaminen vuosikausiksi vankilaan ilman oikeudenkayntia pelkan nimettoman ilmiannon perusteella ja vankien pahoinpiteky vartijoiden taholta vankilassa ilman seuraamuksia vartijoille.


      • joskusvainpännii

        Oikeastaan "vapaan" maailman airut Yhdysvallat on lukinnut Quantamoon vieraiden valtioiden kansalaisia ilman oikeudenkäyntiä tai syytteitä eli se siitä "demokratiasta".

        Muutenkin jenkkien vankien hoito on sairasta - ulkoistettu ja yksityistetty, vankeja käytetään taloudellisesti hyväksi ja korporaatiot vuolevat profiitit päältä itselleen.

        Ei se niin kaunista ole edes "demokratiassa".


      • antarcticanlehtonen

        Sotatilalaki eli martial law jos on kaytossa, niin silloin jokaisessa maassa kohdellaan sen lain nojalla pidatettyja eri tavalla kuin siviilikeissivankeja.


    • jollipollipom
    • antarcticanlehtonen
    • MadManPsyco

      Jotain salaista siellä kyllä on, koska taas oli kuollut joku ketä oli ollut ylittämässä mannerta. 50km ennen maalia oli kuollut. Luin jutun tänään Metro lehdestä. Lukemattomia ihmisiä on kuollut kun on ollut aikeissa mennä ylittämään napaa ja ylittäessään, kukaan ei ole koskaan ylittänyt napaa virallisesti

    • antarcticanlehtonen

      Laitan minakin tahan ketjuun jo aiemmin toiseen viestiketjuun tekemani viestin, lahinna Internetin arkistointitarkoitusta varten, ja koska en viitsi kirjoittaa uutta viestia.

      Jostakin syysta ikuiselle lumijaalle meneminen on kiellettya, ja jos luvan saa, joutuu maksamaan hengellaan. Toisaalta minulla on sellainen tunne, etta Antarctican olemassaolo on hoax, huijaus, samalla tavalla kuin kuulennot. Antarctican olemassaolo voidaan huijata siksi, ettei sinne kukaan mene tarkistamaan, onko se oikeasti olemassa ollenkaan, ja jos joku haluaa tarkistaa, niin hanet kuljetetaan Gronlantiin, jonka valehdellaan olevan Antarctica.

      Mites tarkistat Atlantin valtameren ylapuolella lentokoneen ikkunasta, mihin suuntaan olet matkalla, kohti pohjoista Gronlantiin vai kohti etelaa? Vaitetylle Antarcticalle matkaavaan lentokoneeseen on voitu laittaa kompassit sekoittava magneetti, joten et voi tarkistaa kompassistakaan, mihin ilmansuuntaan olet matkalla, vaan uskot Gronlannin lumijaatikolle saapuessasi, etta olet saapunut Etelamantereelle, koska juonessa mukana olevat tahot sinulle niin kertovat. Mites tarkistat minka valtion lumijaa on kyseessa, koska lumijaa on samanlaista joka paikassa missa lumijaata on.

      Kuulentojen kaltaisessa Antarcticahoaxissa on kyse sellaisesta, etta huijataan kuvien, filmien ja nayttelijoiden avulla, etta on olemassa Antarctica, Etelamanner, jotta voidaan estaa paasy olemattomalle mantereelle, jotta sen huijauksen ja siihen sisaltyvan kielletyn asian avulla voidaan kaantaa huomio pois oikeasta Antarcticasta ja sen oikeasta sijainnista, josta paasee uudelle maalautaselle. Nerokasta kieltamatta, mutta ei minua peteta ihan noin vaan.

      Math Powerland sanoo etta maailmamme kartat ovat vain sarjakuvia (tyyliin Walt Disneyn Aku Ankka seikkailee), ja karttapallot lasten leluja, ja kun satelliittejakaan ei usean maalautasjutun tekijan mukaan ole olemassakaan, niin mites tsekkaat millainen maailmamme oikeasti on riittavan korkealta katsottuna? Math Powerland joutui NASA:lla tyossa ollessaan maalaamaan maapallokuvia, joiden NASA pokkana vaitti olevan satelliittikuvia maapallosta. Math sai tarpeekseen ja erosi NASA:n palveluksesta.

      Uusimman videonsa Apocalypse aiheena Math Powerland kysyy, etta miksi NASA ei ole koskaan julkaissut maapallon pyorimisliikkeesta reaaliaikaista satelliittivideokuvaa, josta voitaisiin nahda reaaliaikaisesti missa tornadot, tsunamit ja muut luonnonkatastrofit ovat matkalla, jotta voitaisiin varautua niihin jo ennakolta alueilla, joihin ne eivat viela ole saapuneet? NASA:lla on vaitetysti mahdollisuus ottaa avaruudesta reaaliaikaista videokuvaa maapallon pyorimisliikkeesta, mutta se ei ole koskaan tehnyt niin. Miksei? Koska maailmamme ei ole maapallo jonka pyorimisliikkeesta voitaisiin reaaliaikaista videokuvaa ottaa. Googlen kuvat Etelamantereesta ovat NASA:n tekemia maalauksia, jotka ovat hoaxia, huijausta, koska niiden kuvien vaitetaan olevan aitoja satelliittikuvia Etelamantereesta.

      Math sanoo myos, etta syy siihen, miksei NASA ole koskaan koettanut ylittaa Etelamannerta sen rannikolta vastakkaiselle rannikolle, on NASA:n mukaan se, etta Etelamantereella on liian kylma, ja siksi kamerat ja muut laitteet vaurioituisivat kayttokelvottomiksi. Math vastaa, etta vaitetyilla Kuulennoilla oli viela paljon kylmempi, ja silti NASA vaittaa ne lennot tehneensa ja myos ottaneensa kuusta videoita ja valokuvia.

      AL

    • mietippäsitä

      Ihminen on toki monta kertaa älykkäämpi, kuin nykyaikaisin lentokone. Mutta siitä huolimatta vain hieman simpanssia kehittyneempi älykkyydeltään. Miettikää vaikka sitä.

    • MadmanPsyco
    • antarcticanlehtonen

      Vastaus internetin arkistointitarkoitusta varten:

      Hyva etta alkoi. Maalautasjuttujen tekijoista tosin ainoastaan Math Powerlandilla on sellainen idea, etta Antarctican tuolla puolen on olemassa myos muita maalautasia. Muut maalautasjuttujen tekijat sanovat etta maalautanen paattyy joka puolelta avaruuteen, eika muita maalautasia ole olemassa Antarctican tuolla puolen. Siksi seuraan Math Powerlandia, koska muiden maalautastyyppien jutuista ei mielestani ole mitaan hyotya.

      Se hyoty kuitenkin on, kuten Math Powerland sanoo eraalla videollaan, etta muiden maalautasjuttujen tekijoiden ansiosta ihmiset ovat loytaneet myos Math Powerlandin samalla kun ovat etsineet myos enemman tietoja aiheesta.

      AL

      • MadManPsyco

        Tämä on kyllä kiinnostava aihe. Mulla tämä on kuitenkin fiktiota, siis maalautas juttu sillä olen matkustanut Yhdysvalloista suoraan Japaniin. Mutta mua kiinnostaa se, että miksi Antartica on niin salainen paikka? Jotain sielä on mitä ei haluta näyttää meille. Olen siinä uskossa, että sielä on joskus kasvanut palmuja ja ollut dinosauduksia? Kentien ihmisiäkin? Siellä voi olla vaikka mitä rakennelmia ym.


    • antarcticanlehtonen

      Joo, on Antarcticalla kylla ollut joskus dinosauruksia ja siksi siella on ollut trooppinen viidakkokin palmuineen.

      Yritan selvittaa, miksi Antarctica on salainen paikka ja mita siella ei haluta meille nayttaa, Jos se on niin salainen, niin sillonhan maailman johtajat tietavat, etta sen tuolla puolen on uusi maa, mutta ei se voisi pysya salassa yli puoli vuosisataa koko ihmiskunnalta sen jalkeen kun 1950-luvulla se julistettiin kielletyksi alueeksi. Johtajat ehka vain luottavat kertomuksiin Antarctican tuolla puolen olevasta maasta, ja sen takia ovat kieltaneet Antarcticalle menon ilman erikoislupaa.

    • antarcticanlehtonen

      Antarctica on kuin joku Absurdistan, tassa mallia, tein mainostekstin:

      "Pilkkiminen ankarasti kielletty Antarctican ikuisen lumijaatikoon miinus 79 asteen pakkasessa, terveisin 47 valtion sotalaivastot, jotka vahdimme Antarcticaa 24/7, ja jos edes sanotte sanan Antarctica missa tahansa maailman maassa, niin meitien sotalaivastot tulee ja ampuu teitit justaansa heti siihen paikkaan, ja tama olla koko kirjoitetun maailmanhistorian kaikkien sotatoimien jarjellinen riamuwoitto, jota ei sitten kyseenalaisteta tahi arvostella, taikka meitien sotalaivastot kidnappaa teitit, koska jos emme kiella ihmisia menemasta pilkille Antarcticalle, niin seurauksena on hurjat turistimassavyoryt jotka suorastaan kerjaavat paasta pilkille ikuisen miinus 79 asteen lumijaatikolle, jossa ei mitaan muuta olekaan kuin lumijaatikkoa, ja matkatoimistot saisivat miljardi innokasta matkavarausta Antarcticalle joka viikko, ellemme olisi tehneet asiasta ankarasti kiellettya, koska kyllahan pilkkiminen Antarctican hirviopakkasissa kiinnostaa toki suurinta osaa ihmiskuntaa paljon enemman kuin lomamatka Etelaisen Tyynen Meren palmuparatiisisaarille, ja siksi me kaikki 47 valtiota haaskaamme jokainen miljoonia dollareita vuodessa Antarctican vahtimiseen sotalaivastojemme avulla."

      Entas jos tapaninpaivan 2004 tsunami aiheutuikin Antarctican taydellisesta sulamisesta, mutta asia on vain haluttu salaliitoissa salata? Alla pari tsunamivideota:

      HEREAFTER Featurette: Visual Effects Shot Breakdowns Reel

      https://www.youtube.com/watch?v=EoAHO4_jPzQ

      Korean Movie: Tsunami

      https://www.youtube.com/watch?v=kJTP_tYkwZY

      AL

    • antarcticanlehtonen
    • antarcticanlehtonen
    • opasmatkalla

      Fossiilit olivat niin fossiileja että heidän silmämunansa olivat lasia, nimittäin olivat niin isot suurennuslasit että keräsivät itseensä auringosta säteilyä niin lopuksi vain tusaus kävi ja valtava tusaus olikin kun kaikki paikoilleen jämähtäneet otukset kokivat massakuoleman ja koko peruskallio repesi ja magmaa pulppusi ja oli helvetti maan päällä ja siellä ne kaverit vieläkin maanpovessa säteilevät vanhan ajan aurinkoenergiaa.
      Jos joku kloonaa dinosaurukset niin laittakaa niille lierihatut. Ettei niiden taas tarvitse tuijottaa aurinkoa ja päihtyä siitä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      70
      2052
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      165
      1582
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      155
      1537
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1348
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1270
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      275
      1115
    7. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      131
      1027
    8. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1022
    9. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1003
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      53
      847
    Aihe