Mies omaan makuuni

glökhjsklöhgas

Moikka, olen varattu nainen. Kerrotaan se nyt näin alkuun.

Olen huomannut, että miehet usein lukevat näitä palstoja kuin piru raamattua ja etsivät syitä katkeruuksilleen kun eivät ole rikkaita ja komeita lihaskimppuja. Halusin tulla piristämään ja kertomaan, että eivät kaikki naiset hae tuollaisia. Tämän kommentin luulisi tietysti olevan itsestäänselvyys, koska naiset ovat erilaisia, mutta meidän erilaisten naisten mielipiteet eivät tule yhtä usein esille. Usein nämä *tanan pissikset saavat suunvuoron, pälpättävät jotain soopaa ja miehet uskovat.

Asiaan.

Omaan makuuni miehen tulee olla ao. kaltainen:

- 165-185 cm pitkä
- mahaa saa ja pitää olla, paino mielellään yläkanttiin
- treenatakin pitää, välillä, ei pelkkää löysää lösöä
- parturissa pitää silloin tällöin käydä
- kivat vaatteet tilanteen mukaan
- älyä jonkin verran - ei mitään poskisolisteja kuuntelulistalla ja joku kirja luettuna
- siivoaa omat jälkensä
- tietotekninen lahjakkuus tärkeää
- kyky rakentaa ja fiksata kotona - itse en osaa
- osaa ottaa naisen keittiön pöytää vasten
- naisen pimpin syvyyteen nähden optimaalinen mulkku
- on rauhallinen, mukava, huumorintajuinen
- työssäkäyvä, tulee itse toimeen (jos työttömyys ok jos on muuten yritteliäs)
- ei inhoa ihmisiä, jättää sen minun tehtäväkseni

Kertokaas miehet onko tämäkin nyt liikaa vaadittu?

19

133

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hmmmph

      Muuten ihan ok lista mutta tämä "- osaa ottaa naisen keittiön pöytää vasten" vähän särähti korvaan, miksi miehen pitää ylipäätänsä "ottaa" nainen ja miksi juuri keittiön pöytää vasten?
      Itse miehenä toivoisin tasa-arvoa seksiin enkä mitään ottamista, romanttinen seksi on parasta eikä minkäänlainen alistaminen kuulu asiaan.

      • sitäköainavaan

        No noita mieltymyksiä on niin monenlaisia. Itse käsittäisin tässä tapauksessa kyseessä olevan melko pikainen toimenpide , itseä ei enää oikein tahdo kiinnostaa. Muuten ihan kohtuullisia vaatimuksia, oikeastaan minimitasolla. Täytyyhän siinä toisessa olla jotain joka vie huomion, ja sitten vielä jotain joka viehättää.
        Myös naisen seksitaidot ovat jo aikuisiällä tärkeitä, monet vaan , ikävä kyllä, antautuvat "passattavaksi" ja luulevat että se riittää.


      • 47vee

        Ap:n lista tosiaan aivan kohtuullinen. Tuollaisia miehiä luulisi mahtuvan tusinaan 13 kappaletta. Kuten varmaan naisia, jos tarkastellaan vastaavia kohtuullisia vaatimuksia.

        Varmaan niin, että nettipalstoilla tosiaan on enemmän äänessä itseään täynnä olevat pissikset ja pelimiehet...

        Noista seksitaidoista olen kyllä samaa mieltä! Vaikka miehillä perinteisesti on aktiivinen rooli, niin naisetkin voisivat sängyssä tehdä oman osansa eikä kuolleen lahnan tavoin antautua passattavaksi. Katkeran miehen puhetta tämä, kun oma rouva hädin tuskin laittaa tikkua ristiin, mitä nyt jalkansa levittää... ehkä toisen keskustelun aihe eri ryhmässä tämä, jotta ei pahasti rönsyile ;)


    • sopiikovaiei

      Laitan ruuat tiskaan siivoankin tarvittaessa, kaikki muut listalla osuu kohdalle mutta pinpin syvyys jäi epäselväksi kerrotko sen vielä?

    • pali3333333

      no nyt se selvis mix en saa naista kun mulla on 22cm kulli ja muutenkaa en ole kovin älykäs.

    • Kiitos kirjoituksestasi, ihana Nainen.
      Hieno asia, että on olemassa tavallisia normaali Naisia joilla hormoonit hyrrää, silloin kun on sen aika ja jota mies voi oikeasti kunnioittaa Naisena.
      Sinunlaistasi Naista olen aina etsinyt ja onnekseni aina joskus löytänytkin.

    • Oli liikaa vaadittu. Olen sentin liian lyhyt enkä voi tehdä töitä.

    • Eitykkääraamatusta

      Just menisin raameihis pl. olen lähes 190cm pitkä:) Ainiin ja mäkin oon varattu.

      • Niinhän te pitkät miehet olette aina ja aina löytyy uusi nainen roikkumassa munasta. Täytyy muuten ihmetellä tuota aloittajan postausta että tuo nyt muka lohduttaisi jotain. Ja paskat! Samanlaista tiukkaa vaatimuslistaa esittää kuin muutkin naiset.


      • Gohjhhkhjj

        Olen aloittaja. Tuo pituus on viitteellinen, koska olen itse 166 cm pitkä. Olen myös ollut työtön ja nyt opiskelen. Tuo on oma listani ja ajattelin sen olevan suht ok. Haen itse miehessä turvallisuutta kiitos hankalan menneisyyden. Tuo mihin pituusvaatimuksen asettaa on hankala kysymys, koska aina tulee joku sentin lyhyempi. Itse taas en lyhyenä naisena pidä liian pitkistä miehistä.

        Kaikkia ei voi miellyttää.


    • jatketaan.matkaa

      Onhan se liikaa vaadittu. Sitähän kysyit. Minä en ole kiinnostunut naisista joilla on vaatimuslista. Olen näet vapaa mies tekemään sen mikä minusta on ok. En kaipaa toisten arvostelua, sillä he itse arvostellessaan laskeutuvat arvo-asteikossa alaspäin romahdellen askel askeleelta kuvakielellä.
      Nainen on ok, jos se on ok. Mielenvikaa on, jos mies ei kelpaa sellaisena kun on.

    • MetsuriJortikka

      Taas liikaa vaadittu !!! Pimpin pohja on joustava !!! Entä onko oma "reppus" säädettävä ? Kuristuuko kirvesvarrelle ja termospullolle?

    • Ei ole mahdoton lista, jos selviää noista kahdesta pituusvaatimuksesta.

      Itse ihmettelen tuota naisilla usein esiintyvää vaatimuskomboa, jossa miehen tulee olla älykäs, huomaavainen, siisti, ehkä akateeminenkin, mutta toisaalta taas taitava remonttireiska, joka ottaa naisensa rajusti. Tämä rajaakin jo todella monta pois.

      Mitä väliä on joillain tietoteknisillä tai remppataidoilla ihmissuhteen rakentamisessa? Ei täällä hirveästi miehet huutele naisten martta-taitojen, tai muunkaan erityisosaamisen, perään.

      • jfaöjsa

        Voi kyllä niitä marttojen perään huutelijoitakin on! Aina tasaisin väliajoin itketään tälläkin palstalla 50-luvun naisen perään.

        Kyllähän niillä erilaisilla käytännön taidoilla on merkitystä, kun kuitenkin useimmilla varmasti on pidempi, ihan jopa loppuelämän suhde mielessä. Ja täytyy sanoa, että itsellä kun ex-puoliso oli melkoisen tumpelo ihan kaikkien käytännön asioiden suhteen, kyllähän siinä sydäntä vähän lisää sulatti nykyisessä se, että kotityöt sujuvat ihan yhtä hyvin kuin itselläni. Sillekin perustalle oli mukava luoda perhe. :) Makuasioitahan nämä toki ovat, eikä tietenkään minullekaan mikään ykkösprioriteetti ollut, mutta toisaalta luonteesta kertoo jotain, että käytäntö sujuu. Ei olla heti sormi suussa ja "tee sä".


    • qasqas

      Täytyy niitä joitakin vaatimuksia tai toiveita olla ja nämä on nyt asetettu, se siitä. Jos muut vaatimukset täyttää, muttei osaa korjata tietokonetta, niin sen voi viedä korjattavaksi. Ei kaikkea tarvitse osata, vaikka tietysti miehen täytyisi niin tehdä. Senkin ajan voi soitella "kanteleen kielillä".

    • lindastiina

      Tällä "naisella?" vaatimukset loppuu kun mulla vasta alkaa. Ihmettelen vaan ketä naista kiinnostaa kotisohvaplösö, ellein itsekin ole jo sellainen jolloin sen vielä ymmärtää.

      Olen 176 cm, joten miksi miehen pitäisi olla alle 170 cm? Niin se vaan on, että jokainen rakentaa vaatimuslistansa omantasonsa mukaan.

    • listatonmies

      Listasi on varmaan Sinulle Ok, mutta miksi yleensä haluat "listoittaa" miehet?
      Minulle "kemia" on erittäin tärkeää ja ennen ensimmäistä nuuhkaisua ja suukkoa ei voi tietää sopiiko kiinnostuksen kohde Sinulle ollenkaan. Miksi nähdä hitosti vaivaa analysoimalla ja virittelyillä jos ihminen ei ole sopiva sinulle?! Olen useaan kertaan sanonut kiinnostuksen kohteelle, että haluaisin suudella Sinua. Hyvin usein jos vastapuoli on myös kiinnostunut saa "pikatestin" tehtyä ja homma toimii ja aikaa säästyy...

    • herkkua-naisen-silmälle

      Raamit on tässä. Tippakaan en tingi! http://www.iltalehti.fi/muoti/2016011920981996_mu.shtml
      Ja turha iikittää, mies on jumalaisen komea. Voiko olla edes oikea? Nyt sieltä sataa homo-huutoja, entäs sitten? Se ei tämän miehen upeaa olemusta muuksi muuta.(ja kuka teistä hänet tuntee henk.koht. niin että voi seksuaalisesta suuntauksesta mitään puhua?) Nätti kuin karamelli. Ihana.Sulonen. En pysty lakata katsomasta...

      Sitä paitsi homopojat on vaan niin nättejä.Kateeksi käy!

      • makunsakaikilla

        Samaa näköä kuin Johnny Depp nuorempana, joutuu alkamaan kasvattaa hiuksia pidemmeksi :) varmaan. Oon kyllä täysin hetero, enkä myöskään noin narunvarjo, joten en valitettavasti taida olla soveltuva vaatimuksiin.

        Kuinkas muuten tuo oma ulkonäkösi, joku missi vai malli kyseistä miestä kaipailee. Mielenkiinnosta kysyn, lähinnä huvittaa erilaiset vaatimuslistat mikä on nykytrendi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14836
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3045
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    7. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    8. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3036
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3034
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3034
    Aihe