Venäjän leimat Turkkiin matkustaminen?

venajaleimat

Keväällä Turkkiin lomalle,onko tietoa tuleeko ongelmia/kyselyjä ku passissani on useita Venäjän leimoja?

Kävin viime syksyllä Turkissa ni passissa myös Turkin leimat.

Venäjällä ja Turkilla ku oli se ikävä välikohtaus ni sen jälkeen Venäjällä ainakin syynänneet hyvin tarkasti passia sen jälkeen viimeeksi jopa soittivat jollekin isommalle pomolle ku olin venäjäntullissa menossa Venäjälle.

31

282

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 14plus1

      Tulin viikko sitten Istanbulin kentälle samassa tilanteessa. Käännytys tuli 4 tunnin kuulustelun jälkeen. Lisäksi perivät 400 liiraa sakkoja luvattoman maahantulon yrityksestä. Että tervemenoa vaan kokeilemaan. Tukholman kautta pääsin Helsinkiin, 500€ lisää kustannuksia myös menetettyjen hotelli- ja paluulentojen lisäksi. Semmonen reilun tuhannen euron yritys oli.

    • höppoop

      Mitkä oli perustelut käännytykselle?
      oliko tulkki paikalla?
      Uskon jos pitää valita kummassa maassa tulisi kuulusteluja on Venäjä.
      Mut en usko että kummassakaa ketään käännytetä.
      Perusteluni Ukranalaisia käy Venäjällä lomailemassa vaikka eivät ole kovin suosittuja Venäjällä.

      • 14plus1

        Uskomattomalta tapahtumasarjaltahan se kuulostaa. Ellei olisi itselleni sattunut, niin en myöskään uskoisi minäkään. Asiallisesti koitin vain vastata esitettyyn kysymykseen. Saahan sitä itse mennä myös kokeilemaan jos huvittaa. Epämiellyttävä kokemus. Ei syy selvinnyt ja enhän minä tulkkia mukanani kuljeta. Kaikki mennyt ennen ihan hyvin, 22 kertaa olen matkustanut aiemmin Suomesta Turkkiin. Sanat jotka ymmärsin virkailijalta olivat jotakin tämmöistä kuin kommunista, pumpum, propaganda, rus, tsasus ym.


    • tulkkkiiii

      Lain mukaan jos joutuu virkavallan/rajaviranomaisten kanssa tekemisiin on kutsuttava tulkki paikalle.Eli sun olisi pitäny sanoa rajaviranomaisille että tuokaa tulkki paikalle.

      Monta leimaa oli passissasi venäjän leimoja?

      • 14plus1

        Ei oikeuksieni valvonta siellä ketään kiinnostanut, kohtelivat törkeästi ja kuten rikollista. Useita leimoja, käyn Helsngistä junalla Pietarissa useasti. Vajaat kymmenet leimat.


      • taberman

        Ai niin meinaakohan tulkkiiiii ny että suomen lait pätee Turkissa, ei muuten päde. Ei ne ole siellä kuulleet geneven sopimuksesta tai mistään muustakaa. Olen itse joutunut Fetyen satamassa tappelemaan tullin kanssa kun eivät vaimoani meinanneet maahan päästää. Aivan mielivaltasta touhua. Uskon kyllä hyvin tätä 14plus1 henkilöä. Ei sillä, Turkki on hieno maa, aina kannattaa yrittää.


    • Varmuuden_vuoksi

      Hae uusi passi!

      • 14plus1

        Ei se sekään enää jälkikäteen mitään auta. Tapahtunut jo. Turkkiin ei ole enää asiaa, ilmeisesti lätkäisivät vielä maahantulokiellon kaupan päälle.


    • höööpöölö

      Jos tuo tarina pitää paikkansa ni ois ollu iso juttu jo ilta-sanomien etusivulla.kun ottaa huomioon monet suomalaiset liikemiehet matkustelevat viikoittain työnsä puolesta Pietarissa ja Istanbulissa.

      • 14plus1

        Varmaankin jos olisin julkistanut juttuni. Tulin vain kiltisti kotiin, kun lähettivät. Siihen loppui minun ja tuttavieni Turkin matkailu. Voithan mennä kokeilemaan itse, jos sinulla on suomalaisessa passissasi Venäjän tuoreita leimoja. Voi olla omalla kansalle eri säännöt. Nythän oli kyse kolmannen maan kansalaisesta.


      • PahaPelle

        Höpöhöpö-tarinoita.


    • kauniitkelit

      Hitto naurattaa tää satusetä :) :) :)
      Ite reissannu Jenkeissä ja Venäjällä vähä välii kumpaakaa ei kiinnostanu mitä leimoja on.

      • asdass

        Heikosti ymmärretty kirjoitettua, ihan selvästi nyt on kyse Turkista.


    • Mahmutlarin_asukas

      Aivan uskomatonta kun ihmiset keksii kaikkia mahdollisia satuja koskien passi- ja viisumimääräyksiä ja toiset uskoo kaiken. Aivan vapaasti voi matkustaa Turkin ja Venäjän välillä ja leimat eivät haittaa maahanpääsyä. Älkää ihmiset uskoko kaikkia juttuja mitä kirjoitetaan! Jotkut ilmeisesti nauttivat keksiä juttuja ja katsovat sen jälkeen miten ihmiset reagoivat niihin.

      • rfrgrgt

        Tahallaan vääristelevät, että jotkut joutuisivat vaikeisiin tilanteisiin Turkin rajalla. Nyt ei ole ollut kyse matkailusta Turkin ja Venäjän välillä. Kyse on Helsinki - Istanbul matkasta, jossa ei päästetty maahan kun oli Venäjän leimoja passissa. Ulkomaalaisille on tullut voimaan sellainen laki 1.1.2016. Turkkilaisetkin varmaan jatkavat sukkulointiaan maiden välillä aivan normaalisti.


    • maailmanmenoa

      Hauska satusetä 22 kertaa käynyt Turkissa ny "käännytetty" ei mee enää ikinä.Jos 22 kertaa käynyt tykkää maasta aika paljo....

      Aloittaja hei Suomen kansalaisella ei oo osaa eikä arpaa Turkin ja Venäjän suhteisiin.Voit käydä joka toinen päivä Turkissa ja Venäjällä.
      Maahan pääset ja takaisin.Se että syynäävät passia voi olla ihan uteliaisuutta rajaviranomaiselta.

      Uskallan myös väittää kolmannen maan kansalaisia eli ei Turkki ja Venäjä matkustaa vähintään 100 ihmistä vko matkustaa Turkissa ja Venäjällä työn /huvin vuoksi.

      Jos joltain oisi estetty maahantulo oisi ollu jonkun maan uutisissa etusivulla.

      Tuo neropatti ei ole ainut maailman ihmistä joka on käyny Turkissa ja Venäjällä. Vai onkoha käyny kummassakaa maassa ikinä. Jos 22 kertaa käyny Turkissa luulis muutaman sanan jo osaavan Turkkia.

      • thy

        tyhjänä varmaan nämä koneet ravaavat Istanbulin ja Moskovan ja Pietarin väliä joka ikinen päivä? Mutta usko ihmeessä kaikki mitä täällä kirjoitetaan!


    • näitä.lisää

      Hyvät naurut saa ensin kertomuksesta ja vielä enemmän näistä sinisilmäisistä kommentoijista.

    • TurkishStink

      Minulla on vastaava kokemus, kun yritin mennä Ankaraan ja Diyarbakiriin tapaamaan kollegoitani.

      Venäjän vuosiviisumi ja leimoja lukuisilta Venäjän käynneiltä. Hirvittävä kuulustelurumba lentokentällä ja lauma tyhmän näköisiä ja -oloisia turkkilaisia tenttaamaassa, mitä teen, miksi matkustan minne menen.

      En suosittele kokeilemaan!

    • juupaaaa

      Kuinka moni tän keskustelun osallistujista on käynyt edes Turkissa tai Venäjällä.
      En voi käsittää miten joku edes voi väittää että tulisi ongelmia jos on käynyt maissa joilla huonot välit.
      Kuinka moni muistaa uutisen Venäjä sanoi turkin kansaa vastaan heillä ei ole mitään he ovat työntäyteistä kansaa ainoastaan Turkin ylintäjohtoa vastaan on ja toimintatapoja. Miten muka kolmannen maan kansalaisilla tulisi ongelmia rajalla jos ei muillakaan tule.

      En käsitä mitä mieli hyvää ihmiset saa antamalla väärää tietoa netissä.

      Onko niin katellisia jos itse ei ole vara matkustaa omaa kyläkauppaa pitemmälle.
      Vai onko elämä niin tylsää että ei omaa muuta tekemistä kuin kiusata muita.

      Komppaan yhtä vastaajaa:sadat ihmiset kuukaudessa matkustaa työnpuolesta sekä Turkissa,Venäjällä,Jenkeissä joka kuukausi.

      Ei muita maita kiinnosta mitä leimoja passissasi on.Eikä kiinnosta misdä maissa oot käynyt.

      • montakertaamatkustanut

        Eivät ne passintarkastajat mitenkään tutki muita leimoja. Etsivät vain sopivan sivun, johon leimansa lätkäisevät.


      • juupaaaa
        montakertaamatkustanut kirjoitti:

        Eivät ne passintarkastajat mitenkään tutki muita leimoja. Etsivät vain sopivan sivun, johon leimansa lätkäisevät.

        Jo ilmestyi saivartelija tännekin täsmentämään muka knoppitietoaan. Oliko oikeasti tärkeää asiaa, miten meni itsesi mielestä? Alkuperäiseen ei koskaan ole mitään oikeaa asiaa, mutta heti on kurppa paikalla pilkunpaikkaa täsmäämässä, kun joku jotakin kirjoittaa. Taidat olla myös niitä Alanyan yhdistysihmisiäkin?


    • taberman

      Aikaisemmin jo tuolla kommentoin siitä kuinka mielivaltaista toiminta Turkin rajoilla on. Ei niitä virkailijoita lait kiinnosta, rahalla selviää jos se siitä on kiinni. Ihan turha nillittää jos itselle ei koskaan ole tapahtunut mitään, olkaa onnellisia. Kaikilla ei vaan ole niin hyvä tuuri. Eli jotka vetoavat lakeihin ja käytäntöihin , voisivat oikeasti kuunnella muiden tarinoita eikä ensimmäisenä torpata niitä satuina. Monta olen Turkinkävijää tavannut, suurimmalla osalla on kaikki mennyt rajalla hyvin, vaan löytyy niitä karujakin tarinoita.

    • eitajuuu

      Taberman kirjoituksesta kukaan ei ymmärtäny mitään mitä tarkoitti.

    • roblems

      Jos jossain rajalla tulee ongelmia ni on Venäjän.Mahtaa vituttaa lentää Pietariin ja eikä pääsekkää maahan.
      HAHA.

    • halooooo

      Lopettakaa jo hyvät ihmiset,jokainen selvä järkinen ymmärtää jos on nuhteeton tausta ni maahan kyllä pääsee.
      Muiden maiden passileimoilla ei ole merkitystä.
      Ihmettelen miksi aloittaja edes kysyy tälläistä kysyy.

      • TomTomTomppeli

        No kun se on Tomppa.


    • löpönhöpöä

      Matkustimme Turkkiin eilen. Tietoisesti seurasin passintarkastajan toimia. Passissani on paljon leimoja. Tarkastaja ei mitenkään katsonut niitä, vaan etsi vain paikan, mihin lyödä leiman. Hyvin nopeasti kaikki kävi.

      • Rhth

        No voihan vittu. Ja tuon kaiken vaivan näit tämän trollin vuoksi? Ja välittömästi tänne meille kertomaan saavutukset. Kaikenlaisia, noh onpahan kenelle nauraa.


      • löpönhöpöää
        Rhth kirjoitti:

        No voihan vittu. Ja tuon kaiken vaivan näit tämän trollin vuoksi? Ja välittömästi tänne meille kertomaan saavutukset. Kaikenlaisia, noh onpahan kenelle nauraa.

        Minulle saa toki nauraa, jos elämäsi on niin köyhää, ettei löydy muita naurun aiheita. Ihan vapaasti vaan. Toivotaan, että saat hetken helpotuksen :)


      • Rhth
        löpönhöpöää kirjoitti:

        Minulle saa toki nauraa, jos elämäsi on niin köyhää, ettei löydy muita naurun aiheita. Ihan vapaasti vaan. Toivotaan, että saat hetken helpotuksen :)

        Kyllä se aivan oikeasti naurattaa, kun joku ihan tosissaan vastaa tähän trollialoitukseen :) Hirveällä innolla ja kuvitelmalla, että nyt olen minäkin tärkeällä asialla.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    7. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    8. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    9. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe