Olinko edes laastari?

Pena_91

Tapahtuipa näin kaukaisena kesänä 2015:
eräs nuorehko, suunnillee itseni ikäinen nainen teki aloitteen Tinderissä, ja viestittelimme pari päivää, koska juttu luisti ja tunsin jonkinlaista yhteyttä. No, pyysinpä tätä sitten lopulta kahville, ja tämähän suostui. Päivää ennen kuin meidän piti tavata, tämä pudotti, että on vähän huonona kun exänsä haki viimeisiä tavaroita luotaan. Jo tässä vaiheessa tiesin, että tyttöhän taitaa hakea vaan laastaria. Halusin kuitenkin nähdä kyseisen tapauksen livenä, koska tästä oli jo sovittu. Pari kertaa tapaamista siirrettiin erinäisten syiden takia, mutta lopulta näimme. Juttu luisti hyvin livenäkin, ja lähes välittömästi tapaamisemme jälkeen tyttö laittoi viestiä, että haluaisi tutustua paremmin.

Olimme aktiivisesti yhteyksissä tämän jälkeen ja kerran vielä näimmekin, mutta n. viikon-parin jälkeen toisesta tapaamisestamme hän kertoi, ettei halua minusta laastaria, koska "olen niin kiltti ja mukava", mutta jos tilanne olisi toinen, haluaisi mahdollisesti näkyillä. Oikeastaan arvostin tätä rehellisyyttä erittäin paljon, mutta elättelin ehkä jotain toiveita valoisasta tulevaisuudesta, koska sanoin ymmärtäväni tilanteen ja sanoin, että hän voi halutessaan ottaa yhteyttä, jos tarvitsee juttuseuraa. Ja kyllähän yhteyttä pidettiinkin tämän jälkeen parisen kuukautta. Välillä jopa vaikutti, että tällä voisi olla jotain tunteitakin minua kohtaan, mutta ei niissä tainnut olla mitään aitoa. Itsehän olin ehkä hieman ihastunut, joten en kyennyt näkemään pahuutta. Meidän piti nähdäkin vielä parisen kertaa, mutta aina eteen tuli esteitä.

Lopulta tuntui, että taidan todellakin olla vain henkisesti hyväksikäytetty. Koska olin vielä vahvasti kiinnostunut, aloin pelkäämään, että jään vain kaveriksi jos siksikään, jos tämä naikkonen löytää oikeasti jonkun vakavasti otettavan seurustelukumppanin. Lopulta olin siinä pisteessä, että pistin välit epäsuorasti poikki selittelemättä asiaa sen tarkemmin toivoen, että rikoin häntä enemmän kuin mahdollisesti korjasin. Ehkä tämä ei ollut oikein tehty tai sitten se oli, mutta siinä hetkessä se tuntui oikealta päätökseltä. Ei se helppoa ollut, ja vieläkin tämä asia pyörii aina välillä mielessä. Oikeastaan olin pitkään ihan rikki, enkä kykene oikein vieläkään luottamaan kehenkään enkä varsinkaan uskomaan, että joku voisi oikeasti välittää käyttämättä hyväkseen.

Tästä päätöksestä ja hiljaisuudesta on kulunut jo 4,5 kuukautta, mutta nyt olen alkanut miettiä, että pitäisikö vielä ottaa yhteyttä, selittää tilanne ja kertoa miltä minusta tuntui, että saisin vain mielenrauhan ja antaisin naikkoselle hieman ajattelemisen aihetta? Vai pysynkö vain hiljaa ja yritän selvitä tilanteesta omin avuin? Näin miehenä tästä asiasta on hieman vaikea puhua kenellekään, varsinkin kun kaikki naispuoliset kaverinikin ovat melko miesmäisiä... Mitä mieltä olette, koko tilanteesta ja siitä, mitä tässä tilanteessa pitäisi tehdä?

7

135

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Iliaaasi

      Hmmmn....mutta kun se nainen ei ollut susta kumminkaan kiinnostunut...why bother?

      • Aloittaja_Pena

        Ehkäpä olet oikeassa, mutta tuo tilanne ei kuitenkaan ollut niin mustavalkoinen kuin aloituksessani ehkä annan ymmärtää. Tuo kirjoitus vaikuttaa ehkä vähän sekavalta, mutta niin se oli tuo tilannekin. Tuon "en halua sinusta laastaria" -viestin jälkeen muutama viesti antoi kuitenkin ymmärtää, että saattaisi tästä jotain vakavampaakin tulla ajan kuluessa. Aistin tytössä kuitenkin tiettyä tunteiden ailahtelevuutta ja epävakautta, mikä on ilmeisesti yleistä pitkähkön suhteen päättymisen jälkeen. Kokonaisuudessaan kuormittava elämäntilanne ajoi tilanteeseen, etten jaksanut enää näin monimutkaista säätämistä ja epävarmuutta.

        Mutta ehkäpä tätä ei kannata enempää miettiä, taisinpa vaan olla ensimmäinen joka sattui kohdalle, ja tilallani olisi aivan hyvin saattanut olla joku muu... :/ Ja jos olisin kestänyt tilannetta pidempään ja tilanne olisi kehittynyt vakavammaksi, olisin varmaan ollutkin vain pelkkä laastari.


      • nii-iiiin

        "taisinpa vaan olla ensimmäinen joka sattui kohdalle, ja tilallani olisi aivan hyvin saattanut olla joku muu... :/"
        Olen kokenut saman tunteen pari kertaa ja se tunne on ollut aina oikeassa. Ei enää ikinä vasta eronneita naisia.

        t. luottavainen särjetty mies


      • eipikkupojille

        Tuo on hyvä asenne. Jätä vastaeronneet naiset mielummin miehille, jotka tietävät tunteensa, eivät pelleile eronneella ja ovat valmiita myös tukemaan eronnutta toki saamaan tarvittaessa itsekin tukea.


    • itsekinsennähnyt

      harmi, että kaikki etsii vaan laastari

    • Teeniinkuinsydänsanoo

      Ystävä hyvä. Kirjoituksesi oli hieno ja ymmärrän erittäin hyvin tilanteen.
      Ota ihmeessä yhteyttä ja kerro hänelle se kaikki rehellisesti mitä haluat. Sillä saat itsellesi mielenrauhan ja voit kevein sydämin jatkaa elämääsi eteenpäin - siitä huolimatta mikä sitten onkaan hänen reaktionsa tai kommenttinsa.
      Itse jo lähes 50 kellossa voin sanoa että ainoat asiat tähän astisessa elämässä jotka on jääneet kaduttamaan on ne sanomatta ja tekemättä jääneet asiat. Siksipä elän elämääni niin että aina jos vain siltä tuntuu pitää tehdä ja toimia niin että voi kevein sydämin käydä nukkumaan. Vaikka se sitten vähän sattuisikin, itseen lähinnä.

    • älämenetätuollaista

      Liian ylpeä ihminen ei koskaan saavuta mitään suurempaa. Kun sinä ap olet noinkin kiinnostunut tuosta eronneesta naisesta niin ota ihmeessä yhteyttä. Hänhän ainakin viestisi perusteella on ollut rehellinen eikä ole ollut ilkeä ja loukkaava sinua kohtaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe