Kokemuksia Jety Siivous Hyvinkää

JetyHerjaaJaYlilaskuttaa

Jety Oy on käynyt siivoamassa yli 80-vuotiaan äitini yksiötä Hyvinkäällä jonkin aikaa. Työn jälki on ollut koko ajan sellaista sieltä täältä hutaisemalla pyyhkimistä. Olen reklamoinut asiasta useasti, mutta tilanteeseen ei ole tullut mitään parannusta.

Olen käytännössä joutunut itse hoitamaan siivouksen loppuun Jetyn jäljiltä. Jetyn ylihintaiset laskut ovat kuitenkin olleet sitä luokkaa, että niiden perusteella pitäisi voida odottaa parempaa lopputulosta.

04.01.2016 Jetyn siivoojan käynnin jälkeen yritin klo 9-10 soittaa Jetyn numeroihin, mutta niistä ei vastattu. Jätin viestin, että ei tarvitse enää tulla. Kerroin syyksi työn huonon laadun sekä sen, että äitini muuttaa tammikuun aikana palvelutaloon.

Toimitusjohtaja soitti minulle samana päivänä ja haukkui minut törkeästi, kun kehtasin kertoa jälleen kerran huonosta työn laadusta. En halunnut kuunnella epäasiallista kielenkäyttöä, vaan suljin puhelimen. Tj. alkoi heti lähetellä minua halventavia tekstiviestejä, jotka ovat tallessa. Harkitsen kyseisten kunnianloukkausten takia rikosilmoitusta.

Myös kotihoito oli ilmoittanut tammikuussa Jetylle, että se ei saa enää tulla äitini vanhaan osoitteeseen mm. siksi, että hän ei ole tammikuun jälkeen asunut siellä. Tästä huolimatta Jetyn siivoja oli äitini entisen kodin ovella 01.02.2016 klo 08.15. Satuin olemaan paikalla hakemassa äitini viimeisiä tavaroita, ja kerroin myös siivoojalle, että siivoukset tähän osoitteeseen on peruttu jo tammikuussa.

Tein heti kirjallisen reklamaation Jetylle. Se lähti koneeltani 01.02.2016 klo 08.35. Tj. vastasi sähköpostilla, että hän lähettää joka tapauksessa laskun täydestä siivouksesta, vaikka siivooja ei edes käynyt sisällä asunnossa. Sähköpostinsa lopussa tj. toisti jälleen samat henkilökohtaiset ja törkeät loukkaukset kuin tekstiviesteissään.

Onko muilla vastaavia kokemuksia Jetyn toiminnasta?

137

8131

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Savuton.palvelu

      Jetyn auto henkilöineen on kyllä havaittu. Jatkuvasti tupakalla, mutta kenenköhän piikkiin tuokin aika.

    • tavantarinako

      Sitä saa mitä tilaa. Tässäkin tapauksessa on varmaan etsitty "edullista siivousfirmaa" tuollaista sitten saa sen edullisuuden myötä.
      Kun olisi etsitty hyvää siivousfirmaa, jolla taksat yläpäästä, niin kokoisuuteta olisi saatu hyvää siivousta ilman valittamisen tarvetta.

      • Tavatonta

        Onko sulla lukihäiriö vai muu ymmärtämisen vaje? Ilmeisesti: "kokoisuuteta"?

        Aloituksessa puhutaan "ylihintaisista laskuista". Eivät "yläpään taksat" välttämättä tarkoita korkeaa tasoa työssä, paremminkin suhteellisuudentajun puuttumista hommasta.


    • Surullistaon

      Jety ei voi toimia tuolla tyylillä enää kauan.

    • eipä.valiteta

      Kulttuuriero näkyy, myös siivouksessa.

      • tehtyon

        Mikä ihmeen kulttuuriero. Jokainen siivooja tänä päivänä on käynyt siivousalan koulutuksen. Niin maahanmuuttajat kuin muutkin. Ei niihin töihin enään mennä pystymetsästä ja kadulta suoraan, niinkuin joskus vuosikymmeniä sitten.


    • Varastajat

      Jetyllä on ulkolaisia siivoojia jotka eivät käyttäydy samalla tavalla kuin suomalaiset vaikka niitä kuinka yrittäisi kouluttaa.

      • sitäsaamitätilaanih

        Eiköhän se ole Jetyn tehtävä lempata huonoa työtä tekevät ulos. Niinhän se tehdään muissakin firmoissa 'tulos tai ulos'. 'Huono kello kauas kuuluu', sanotaan.


      • Badbisnes

        Jetylle ei ole muita kuin huonoja työntekijöitä johto mukaanlukien.


    • halpaasiivousta

      Olisit aloittaja palkannut kunnollisen firman, mutta noin käy kun halvinta hakee.

    • Kukkamaaria59

      Uskomatonta, että täällä heti lähdetään mollaamaan yritystä yhden kirjoittajan perusteella. Toi on hyvä firma ja tekevät hyvää laatua. Ja niiden ulkolaiset työntekijät on ihan huippulaatuisia!

    • Kukahuijaa

      - JyriHautamäki 3.2.2016 8:10
      - oioi 3.2.2016 8:21
      - Kukkamaaria59 3.2.2016 8:22

      Sama kirjoittaja on kaikkien em. viestien takana. Arvaako joku kuka se voisi olla?

    • JetyHerjaaJaYlilaskuttaa

      Olisipa mukavaa tavata tämä Jety Oy:n toimitusjohtaja Jyri Hautamäki käräjäoikeudessa. Hän on esittänyt niin törkeitä herjauksia ja valheita, että ei voisi varsinkaan yrityksensä edustajana kuvitella tuollaiseen alentuvan. Onneksi kaikki tekstiviestit ja sähköpostit ovat tallessa.

      En ole koskaan käynyt kenenkään päälle, enkä edes ole koskaan ollut Jetyn siivoojien kanssa samaan aikaan äitini asunnossa. 01.02.2016 olin siirtämässä äitini entisestä asunnosta viimeisiä tavaroita pois, kun Jetyn siivoojat olivat vastoin tammikuussa annettuja useita erillisiä kieltoja taas oven takana.

      Sanoin heille selvällä suomenkielellä, että he eivät ole tervetulleita ja suljin oven. En edes astunut kynnyksen yli. Jos jotain muuta olisi tapahtunut, niin Jyri Hautamäki olisi varmasti siitäkin maininnut myöhemmin samana aamuna lähettämässään herjausviestissä.

      Reklaamaatioiden teko huonosta työn laadusta ei ole häiriköintiä. Kun Jetyn numeroista ei ole vastattu normaalina työaikana, olen luonnollisesti kertonut asiani viestillä Jetyn numeroihin.

      Jety käyttää tekosyynä työn huonoon jälkeen seuraavaa lausetta:

      "Lisäksi kyseisellä asiakkaalla on edunvalvojan (maksaja) määräämä siivousaika mitä emme voi ylittää vaikka asunnossa pitäsi käyttää huomattavasti enemmän aikaa."

      Kun pienen 30 neliön yksiön siivoaminen tunnin ajan jättää asunnon törkyiseen kuntoon, niin vika on joko siivoojien ammattitaidossa, tai sitten siivoukseen ei ole käytetty laskutettua aikamäärää.

      Monilla yrittäjillä on valitettavasti se käsitys, että vanhuksia voi huijata mielin määrin. Onneksi vanhuksilla on usein tukihenkilöitä, jotka pitävät heidän puoliaan.

      Jyri Hautamäen väite siitä, että hän olisi tehnyt minusta ilmoituksen poliisille, on järjetön. Asian voi tarkistaa Hyvinkään poliisista. Perättömän rikosilmoituksen tekeminen olisi itsessään rikos. Ainoa, jolla tässä tapauksessa on perusteet tehdä rikosilmoitus, olen minä, ja rikosilmoituksen kohteena Jyri Hautamäki.

      Jyri Hautamäki on myös tänään lähettänyt minulle useita uhkaavia törkyviestejä. Niitä on kuukauden ajalta yhteensä jo noin 15 kpl.

    • JetyHerjaaJaYlilaskuttaa

      On surullista, että Jety Oy:n toimitusjohtajan pitää esittää valheitaan netissä. Mitään rikosilmoitusta ei löydy Hyvinkään poliisista hänen tekemänään ja minuun kohdistuen. Tämän asian voi kuka tahansa tarkistaa.

      Jyri Hautamäki jatkaa herjaamistani myös tällä palstalla. Mm. seuraava Hautamäen kirjoitus on kohdettaan halventava:

      "Kuten totesin niin jokainen voi miettiä miksi poika ei itse ole äitinsä edunvalvoja. Se kertoo jo aika paljon."

      Vaikka minun ei tarvitsisi tuollaisia törkyviestejä edes kommentoida, niin teen sen kuitenkin. Asuin äitini dementian nopean etenemisen aikaan ulkomailla. Siksi en katsonut olevani riittävästi häntä lähellä, jotta olisin ehtinyt hoitaa kaikkia hänen asioitaan. Siksi päädyimme Hyvinkään kaupungin yleiseen edunvalvojaan.

      Edulvalvojaan päätyminen oli jälkikäteen ajateltuna virhe. Edunvalvoja oli ensi töikseen nostanut äitini Nordealle maksamaa muutaman tonnin lainan kuukausittaista lyhennystä 100 eurosta 150 euroon. Lainan lyhennykset olivat siihen asti hoituneet ilman viiveitä jo pari vuotta.

      Vähän ajan kuluttua lyhennysen summan kasvattamisesta pankki irtisanoi lainan, koska äitini maksuvara ei riittänyt. Nordea myi saatavansa perintätoimistolle, ja jokainen tietää, mikä on niissä tapauksissa lopputulos.

      Lainaan tuli niin paljon lisää kuluja sekä korkoja, että äitini ei saa niitä koko elinaikanaan maksettua. Edunvalvojan tapaus on kokonaan oma lukunsa, enkä käsittele sitä tässä yhteydessä enempää.

      • JetyJetyJety

        Millä tavalla sinua herjataan. Eihän kukaan tiedä kuka olet. Vaikutat kyllä hiukan vainoharhaiselta. Pahoittelen. Siihen en lähde sanomaan juuta taikka jaata mouhoatko täällä asiasta mutta asiallinen et itse ole. Et tunnu ymmärtävän kuitenkaan asiaa.


    • JetyHerjaaJaYlilaskuttaa

      Minulla ei ole tarvetta laittaa nimeäni tänne. Olen tarkistanut asian Hyvinkään poliisista, ja mitään Jyri Hautamäki -nimellä tehtyä minuun kohdistuvaa ilmoitusta sieltä ei löydy. Ei myöskään kenenkään muun tekemänä.

      Minulla ei ole ongelmia kenenkään kanssa. Jyri Hautamäellä sen sijaan tuntuu olevan valheidensa kanssa paljonkin ongelmia. Minulla on dokumentit tapahtumista, joten minun ei tarvitse keksiä asioita, kuten Jyri Hautamäki tekee.

      Jyri Hautamäki saa vastata puhelimeeni ja sähköpostiini lähettämistään herjauksista ja uhkauksista viranomaisten kautta. Asia tulee varmasti julkiseksi jossain vaiheessa. Viimeistään silloin jokainen näkee Jety Oy:n ja Jyri Hautamäen valheellisen toiminnan.

    • kiinnostaatietää

      Julkisten tietojen mukaan viimeksi kuluneiden kuuden vuoden aikana Jety Oy on tehnyt tappiota neljänä vuotena yhteensä noin 80 000 euroa. Kahtena vuotena on tullut voittoa, mutta silloinkin vain reilu tonni kuukautta kohti laskettuna. Mihin Jety Oy:n saamat rahat ovat menneet?

      • Jety_haisee

        Tehkää polisitutkinta rahojen katoamisesta!


    • Riittää.kele

      No jösses! Viekää asianne muualle yleiseltä keskustelupalstalta vaikka sinne käräjäoikeuteen. Molemmat osapuolet jankkaa vaan samoja asioita joka hemmetin viestissä.

    • MENEMUUALLE

      Ei ole pakko lukea jos ei kiinnosta. Miksi avaat tämän viestiketjun jos sen sisältö ei miellytä?

      • prkl.riittää

        Koska tämä asia EI ETENE TÄÄLLÄ MIHINKÄÄN. Yksityisasiat hoidetaan muualla kuin yleisillä keskustelupalstoilla. Tai voittehan ruveta avautumaan myös aamupostin yleisönosastolla, sama asia.


      • JyriHautamäki

        Olet kyllä aivan oikeassa, ei minustakaan sopiva paikka tälle asialle. Jyri Hautamäki JeTy Oy


    • moilasenakka

      Miksi kukaan ei saisi kertoa kokemuksiaan Jetystä täällä? Et ole ymmärtänyt näiden foorumien tarkoitusta.

    • JyriHautamäki

      Kokemuksia saa mielestäni aina jakaa ja yrityksenä saamme myös joskus huonoa palautetta. Mutta puolustan kantaani koska valehtelua en voi sallia yrityksestämme palstoilla, varsinkaan nimettömänä pysyviltä. Minä en ole kirjoittanut kuin omalla nimelläni. Mustamaalaaminen on hyvin vaarallista, ja yleensä aina asioilla on myös toinen puoli. Yksikään vähänkään järkevä yritys ei tahallaan tee huonoa työtä tai kiusaa asiakkaitaan. Joskus käy mokia, mutta ei tässä kyseisessä tapauksessa. Palautetta saa ja pitää antaa jotta toiminta voi kehittyä, mutta mustamaalaaminen on täysin eri asia. Jyri JeTy Oy

      • Myötähäpeää

        Tj pilaa loputkin Jetyn maineesta.


    • Tiukka.valvonta

      On hyvä että eri yritysten toimintatavoista puhutaan täälläkin. JOS jokin yhtiö tai yrittäjä tekee filunkia, niin hyvähän se on että siitä kerrotaan muille. yksi lokayhtiökin paljastaui taannoin rötöksistä, mutta laskutus oli priimasta työstä. Nyt kyseessä olevassa tapauksessa voisi kysyä, kuka hoiti työn valvonnan, vai hoitiko kukaan. Eihän kaupunkikaan valvo omistamiensa kiinteistöjen hoitoa, mutta kuittaa kuitenkin laskut. Kiinteistön voi myös omistaa yhtiön kautta.

    • Buhahahahaaaa

      Kunnon paskaa. Riidelkää lisää. Tätä on hauska seurata

    • Kirjavaltatolpalta

      Minäkin olen ollut Jetyn asiakkaana, ja vielä kaksi kertaa - samalla ensimmäisen ja viimeisen. Siivous oli sitä tasoa että en olisi kehdannut laskuttaa siitä euroakaan jos olisin sen tehnyt. Siivooja ei edes osannut suomea kunnolla. Piti kutsua toinen siivooja tekemään homma kunnolla.

      • Einari.pierijapani

        Joo, ja mun pappa ja mamma on myös asiakkaina ja kaikki skulaa. Joten mene ittees!


      • PetyOy

        Einari huijaa, ei kukaan voi olla tyytyväinen Jetyn kusetukseen.


    • mummo72

      Varastavatko siivoojat tavaraa kodeista?

      • Vanha.totuus

        Tuskin, koska silloin on peli kerrasta poikki. Vastaaviin hommiin muualle on sen jälkeen turha yrittää. Ei kukaan ole niin uuvelo, että pienen vilpin takia pilaa loppuelämänsä.


    • Kirjoitustyyli

      Oletteko huomanneet, että ainoat Jetyä puolustelevat kommentit ovat samalta kirjoittajalta? Nimimerkki vain vaihtelee.

      • Liirumialaarumia

        Olen huomannut, veikkaan että tässä ketjussa on 3-4 kirjoittajaa, sis. puolesta että vastaan. Mites menikään, se koira älähtää minne kalikka kolahtaa. Rötökseen syyllistynyt yrittää syyllistää omia virheitään muista ja tuo niitä äänekkäästi esille..


      • yx.palstalla

        Minä itse olen kirjottanu viesteistä yli puolet puolesta ja vastaan.


    • TPohjolainen

      Aloittaja sanoi että Jety ylilaskuttaa ja herjaa. En tunne tapausta, mutta jos Jety veloittaa pelkästä oven ulkopuolella käymisestä täyden siivouksen hinnan, niin onhan se älytöntä ylilaskutusta. Toinen asia on se, että jos Jety on tiennyt että asiakas ei enää edes asu siellä, niin se on vielä omituisempaa. Ainahan vanhuksilta yritetään huijata heidän rahojaan, mutta luulisi jonkinlaisen omantunnon löytyvän yrittäjältä.

      Herjauksiin on muuten vaikea ottaa kantaa, mutta jos yrittäjä haukkuu muita yhtä härskisti kuin hän tekee tällä palstalla, niin ei hyvältä vaikuta.

      • klonksunen

        Kusetus on helppoa kun ei ole omaatuntoa.


      • totuus.komission
        klonksunen kirjoitti:

        Kusetus on helppoa kun ei ole omaatuntoa.

        Näin on aloittajan laita. Edelleen ei ole toteen näytetty ketä jetyn edustaja olisi herjannut. Ja miten.


      • Tiukka.päivystys
        totuus.komission kirjoitti:

        Näin on aloittajan laita. Edelleen ei ole toteen näytetty ketä jetyn edustaja olisi herjannut. Ja miten.

        Päivystääkö Jety tätäkin palstaa puolenyön aikaan, kun noinkin nopeasti kuittasi toisen viestin?


      • mt.osastolta
        Tiukka.päivystys kirjoitti:

        Päivystääkö Jety tätäkin palstaa puolenyön aikaan, kun noinkin nopeasti kuittasi toisen viestin?

        Tuskin, mutta typerää nostaa tätä mielisairasta ketjua.


      • Tiukoille.ottaa
        mt.osastolta kirjoitti:

        Tuskin, mutta typerää nostaa tätä mielisairasta ketjua.

        Ei päivystäjä ainakaan nukkunut kun kärppänä ehti kuittailemaan.


    • jytä.jytä

      Parasta palvelua ikinä on saatu sieltä.

    • Omakehuhaisee

      Yleensä itseltään saa parasta palvelua...

      • Ominvoiminjatoimin

        Olen vakaasti samaa mieltä.


    • Tämäonvääräfoorumi

      Kuluttajansuojajuttu, joten aloittaja tietää varmasti mihin pitää ottaa yhteyttä.

      • Ketjun.seuraaja

        Tässä tapauksessa edunvalvoja on se yhteydenottaja, eikö niin. Taitaa vaan olla se kolmas pyörä tässä jutussa ja tämä mummo on vain yksi kohde hänen työkentässään. "valvojan" olisi pitänyt valvoa kohteensa etua, mutta tyhjässä kämpässä on "siivous" jatkunut edelleen ja laskutus liikkunut. Ymmärsinkö jutun nyt oikein?


      • aero.big

        Näin airobik termein: ja jaksaa ja jaksaa ja niin eteenpäin.


      • Rosmotritiläntaakseheti

        Seuraat ketjua mutta olennainen on hukassa. Vai mitä meinaat "edunvalvojalla"? Iäkkään äidin asioita on hoitanut tytär, voihan hänkin tietysti olla äidin etujen valvoja, virallisestikin. Joten hän hoitaa luonnollisesti myös iäkkään ihmisen siivousasiosta koituvat ongelmat ja probleemat.

        Tytär ja kotihoitokin ovat ilmoittaneet että siivousta ei enää tarvita. Toivotaan että asiasta on 'mustaa valkoisella' niin jutun hoitaminen esim. kuluttajaneuvonnan kautta on helpompaa.


      • Lopputuloksena

        Asiakas 100 - Jety 0.


    • Näinseon

      Jety ei ole välittänyt siitä, että sille on jo tammikuun alussa ilmoitettu entisen asukkaan muuttaneen palvelutaloon tammikuussa. Ilmoittajina ovat olleet dementiaa sairastavan entisen asukkaan lähiomainen sekä myös Hyvinkään kotihoito.

      Siitä huolimatta Jety katsoo oikeudekseen laskuttaa täyden siivouksen hinnan sellaisesta työstä helmikuulta, jota se ei ole edes voinut tehdä. Lisäksi Jety herjaa asiakkaan lähiomaista tekstiviesteillä, sähköposteilla ja netissä.

      • mt.asiaa

        onko vähän jääny levy päälle? Ei se jauhamalla parane.


      • apuakin.saa

        Mistä sinä tämän kaiken tiedät? Tällä palstalla ainoa herjattu on jety. Kaikki muu on virtuaali hahmon hörhöilyä.


      • Ketjun.seuraaja
        apuakin.saa kirjoitti:

        Mistä sinä tämän kaiken tiedät? Tällä palstalla ainoa herjattu on jety. Kaikki muu on virtuaali hahmon hörhöilyä.

        Ei edunvalvojakaan mikään virtuaalihahmo ole. Sen ovat molemmat osapuolet kertoneet. Kuka laskut ja työn on kuitannut eli hyväksynyt?


      • ottakaa.apua
        Ketjun.seuraaja kirjoitti:

        Ei edunvalvojakaan mikään virtuaalihahmo ole. Sen ovat molemmat osapuolet kertoneet. Kuka laskut ja työn on kuitannut eli hyväksynyt?

        Ei edunvalvojan olemassa oloa ole kukaan kiistänyt, mutta tässä ketjussa ei ole ilmoitettu, kuin yhden yrityksen nimi ja sen toimitusjohtajan nimi. Ja niitä tässä on loukattu ja herjattu. Kaikki muut hahmot voi olla vaikka vaimoni tossa sohvalla. Ja suurin osa hahmojen kirjoittelusta viittaa mt ongelmaan. Tämä ei ole herjausta, koska se ei kohdistu kehenkään...


      • Ketjun.seuraaja
        ottakaa.apua kirjoitti:

        Ei edunvalvojan olemassa oloa ole kukaan kiistänyt, mutta tässä ketjussa ei ole ilmoitettu, kuin yhden yrityksen nimi ja sen toimitusjohtajan nimi. Ja niitä tässä on loukattu ja herjattu. Kaikki muut hahmot voi olla vaikka vaimoni tossa sohvalla. Ja suurin osa hahmojen kirjoittelusta viittaa mt ongelmaan. Tämä ei ole herjausta, koska se ei kohdistu kehenkään...

        Kun pohditaan mahdollisia laiminlyöntejä, niin "mt ongelmankortin" esiinotto on kuin halu paeta vastuusta. Opitaan ainakin mahdollisten vastaavien tilanteiden varalta työn tekemisen valvonnan tärkeys. Mutta, kuka valvoo täysin yksinäisen henkilön puolesta että sovittu työ tehdään hyvin. Kuka valvoo edunvalvojaa?


      • mtkortti.my.ass

        Mutta heikosta aasinsilta yrityksestä huolimatta tämä on ihan eri ketjun aihe, kuin tämä Jetyn ja Jetyn toimitusjohtan jerjaamiseksi aloitettu siivous ketju


      • ottakaa.apua
        Ketjun.seuraaja kirjoitti:

        Kun pohditaan mahdollisia laiminlyöntejä, niin "mt ongelmankortin" esiinotto on kuin halu paeta vastuusta. Opitaan ainakin mahdollisten vastaavien tilanteiden varalta työn tekemisen valvonnan tärkeys. Mutta, kuka valvoo täysin yksinäisen henkilön puolesta että sovittu työ tehdään hyvin. Kuka valvoo edunvalvojaa?

        Mt ongelmakortti on tässä kohdassa enemmän, kun aiheellinen. Miten kukaan voi olettaa, että mulla on halu paeta vastuuta, jota minulla ei ole. Edelleenkin olen vain virtuaali hahmo, joka ei edusta oikeaa persoonaa.


      • Alhaista
        ottakaa.apua kirjoitti:

        Mt ongelmakortti on tässä kohdassa enemmän, kun aiheellinen. Miten kukaan voi olettaa, että mulla on halu paeta vastuuta, jota minulla ei ole. Edelleenkin olen vain virtuaali hahmo, joka ei edusta oikeaa persoonaa.

        Jos ei ole mitään perusteita puolustautua niin otetaan esiin mt-kortti.


    • hyiolkoon

      Onneksi on muitakin vaihtoehtoja kuin Jety.

    • shittiä

      Ei hitto vieläkö se paska firma on pystyssä?

    • ilman.näyttöä

      Miksi herjaat jetyä, sen toimitusjohtajaa, kotihoitoa ja edunvalvontaa?

      • Oikeaan.kohtaan

        Keneltä nyt tuota kysyt???? Sekavaa viestintää.


      • ilman.näyttöä

        Öö...aloittajalta...


    • HerjaaJaLaskuttaaTyhjäst

      Tosiasioiden kertominen ei varmaankaan ole herjaamista. Tapahtumien kulkua ei ole kiistänyt edes Jetyn johtaja, joka täälläkin asiakkaansa lähiomaista halventaa.

    • llKKooPPii

      Paskaa lentää Jetyn tuulettimeen. Kannattaisi harkita nimen vaihtoa

    • Jetyboikottiin

      Parempi että lopettaisi kokonaan mokomakin huijari!

    • Huhuhttt

      Yhteenveto: olen vanha ja sairas. En ota palveluja enää Jtyltä.

    • hiljaavain.d.d

      Näin ulkopuolisena luettuani tätä keskustelua, se että tämä Jety puolustautuu näin kiivaisesti tai ylipäätänsä edes vaivautuu kirjoittamaan tällaiselle palstalle, kertoo jo aika paljon....
      Ois varmaa kannattanu lukee vaa ja naureskella ittekseen, olis näyttäny vähän paremmalta
      ku tollanen väittely edestakas.
      Se että tollee noin hyökkää vastaan mitä joku ihminen tänne kirjottaa, ni
      alkaa vaikuttaa et jotai mätää onki

    • Erkki73v

      Jety on mätäpaise!

      • atemporaomores

        Koita saada unenpäästä kiinni Erkki, väsyttää sitten päivällä kun lähettelet ärheitä viestejä keskellä yötä...


    • Kaupunginjohtaja

      Ehdotan poliisitutkintaa Jetyn toiminnasta.

    • 62v

      Onko oikea foorumi mollata ko. yritystä? Olisiko asiassa ollut tiedonkulussa katkoksia?Olen jonkin verran käyttänyt palveluja ja ollut tyytyväinen. Monestihan asiakkaat ostavat liian vähän aikaa ja pitäisi saada lyhyellä ajalla paljon aikaiseksi. Mitä tulee ulkomaalaisiin työntekijöihin niin he ainakin tekevät työnsä. Valitettavasti "meidän kansalaisista" ei voi sanoa samaa. Työ ei kelpaa ja koulutuskaan ei huvita!
      Ihmiset jotka valittaa teettämästään työstä voisivat hoitaa sen työn itse niin ehkä se tulisi kelvollisesti tehtyä,VAI MITÄ? Onhan se niinkin että työnantaja ei voi jokaisen tekijän jäljessä kulkea joten täytyy tehdä ASIALLINEN reklamaatio asiasta.
      Tässä vähän mietteitä asiasta joten annetaan nuorten yrittää eikä kirjoitella asiattomuuksia.

      • valivali-200

        MIKSI piti nostaa taas ko. keskustelu? Tulee vaan mieleen kun lukee edellistä viestiä että taitaa kyseinen firma itse kirjoitella tänne.


      • 62v
        valivali-200 kirjoitti:

        MIKSI piti nostaa taas ko. keskustelu? Tulee vaan mieleen kun lukee edellistä viestiä että taitaa kyseinen firma itse kirjoitella tänne.

        Mulla ei ole minkäänlaista yhteyttä firmaan muuten kun vähäisen asiakkuuden kautta. Sattumoisin osuin ko.sivulle ja aloin lueskelemaan tätä loanheittoa ja halusin kommentoida asiaan näkemykseni. Joten mun osaltani asia on tässä.


    • johto.johdetttava

      Ei yritys voi kommentoida.

    • jety.jytä

      Nosto vaan ei mitään muuta.

    • jytä.jetu

      Jety on paras.

      • Piilomainontaako

        Jotain näkyy kiinnostavan jatkuvasti. Onko kyseessä piilomainostaja ???


      • jytä.jetu
        Piilomainontaako kirjoitti:

        Jotain näkyy kiinnostavan jatkuvasti. Onko kyseessä piilomainostaja ???

        No ei kyllä mikään piilo. Tää on nii suaraa olla,ku voi.


    • Lehikoinen79

      Onneksi löysin tämän keskustelun kun googlasin Jetyä, melkein jo ehdin pyytää tarjouksen sieltä.

      • virallinen.valvoja

        Äläpäs nyt parin kirjottajan perusteella tee päätöstä.


    • Polisen

      Jetystä on tehty rikosilmoitus.

      • virallinen.valvoja

        Äläpäs nyt herjaa!


    • Ikuisuuskysymys

      Ei savua ilman tulta. Paha kello kauas kuuluu. Mikä onkaan totuus?

      • virallinen.valvoja

        Totuus on, että hullut on hulluja ja karavaani kulkee.


      • totto.puolo

        Totuus on se, että joku tosissasn herjaa ja ylilaskuttaa yrittää jetyä.


    • johannesT

      Minulla on ihan hyvät kokemukset firmasta ja siivous työstä, taso on hyvä ja henkilökunta asiallista. Palautetta on annettu ja asiat on korjattu. Toki jokaisella on välillä huonopia päiviä ja kiirettä.

    • Paskinfirmaikinä

      Jetyä voi kehua vain sen pomo.

    • etui.lija

      Sata viestiä rikki! Onnea jetyn herjausketju!

    • törkeä

      Minulla on aivan samanlainen kokemus jetyn siivouksesta. Veljeni asunnolla ei oltu edes pölyjä lattalta ,pöydän alta siivottu ,sängyn alta pumattakaan, wc pönttöä
      ei pesty,keittiö todella siivouksen jäljeltä törkeä. Makuuhuoneessa ei alusastiaa
      oltu jaksettu viedä weseepönttöön. Asunto oli mukamas valokuvattu,kun oli niin täys:
      Mutta ei oltu persettä ,selkää laskettu alas : että että olis siivottu pöydän ,sängyn alta!
      EI luuttu rättiä käytetty eikä edes tippaa vettä --voi vitalis! TÖRKEÄÄ TÖRKEÄÄ:
      Laskutettu oli kyllä kahdelta siivoojalta 4 h a 34,60 = 140,30 euroa ! 2kertaa kuussa huh huh:
      Soitin jytyn naistoimitusjohtajalle ! Hän haukkui minut, huusi suuttui, herJASI HUONOLLA SUOMEN KIELELLÄ.
      puolusti firmaan VALTAVASTI.. huh huh...
      EI MISSÄÄN NIMESSÄ ASIAKASPALVELUUN SOVELTUVA.
      EN SUOSITTELY KYSEISTÄ YRITYSTÄ KELLEKKÄÄN KARTTAKAA

      • selekiyttä

        Onko siellä erikseen nais ja mies toimitusjohtaja?


    • hyväjety

      toi haukkuja tarvitsee selvästi paikan kellokosken mielisairaalasta.

    • Tyylintunnistaa

      hyväjety taitaa olla yksi Jetyn johtajan nimimerkeistä

      • paikka.sairaalasta

        Tyylintunnistaa taitaa olla yksi aloittajan nimimerkeistä


    • kuumola

      huh huh mikä firma

      • nost.attaja

        nosto noston takia


    • JyriHautamäki

      Tunnustan, olen huijari.

    • senkinvenkula

      sehän tiedettiin jo.

    • RaimoT

      Olen ollut Jetyn asiakkaana kaksi kertaa - samalla ensimmäisen ja viimeisen kerran.

    • exrexi

      Onko Tepon Raimo vielä hengissä?

    • Darmondy

      Onko tää nyt taas se sama kitisijä, ketä sai sieltä kenkää?

      • Ei.nurkan.takaa

        Kenestä nyt puhut. Todisteita kaivataan.


    • HtjP

      Voi vitun kateelliset mulkut täytyy sanoa. Jos joku pystyy tässä nyky suomessa työlistämään ja elättämään itsensä niin se on hatun noston paikka ,ei siinä tarvii niin helvetin hyvin hoitaakaan hommiaan kunhan työntekijät saavat palkkansa ajallaan niin se on pääasia,kyllä noi isommat rosvot tuolla eduskunnassa korjaa voitot eivätkä tee yhtään mitään täällä.sitä paitsi kyllä se on 80v.aivan sama miten se on siivottu on nähnyt sodat ym.ei varmaan kiinnosta pari paska läiskää eikä näekään niitä odottelee viikatemiestä ja miettii että ton poikanikin jutut on kuin mummon pierut puolet ilmaa ja puolet paskaa.
      tähän viestiin ei voi eikä tarvitse vastata.

      Onnea ja menestystä kaikille .
      Hali hali ,pussatkaa ja halatkaa toisianne .

      • Revisiitä

        Jos siivooja ei osaa poistaa "paria paskaläiskää" hän ei tarvitse senttiäkään palkkaa hommastaan.


    • Peppoone

      Taidampa tilata kevätsiivouksen jostain muualta.

    • otemporaomores

      kaksi vuotta vanha juttu, annetaaan jo olla

    • HyiHitto

      Tuo HtjP on omituinen reuhaaja: Meuhkaa kuin alaleuaton idiootti, ja kertoo mielipiteenään, että eduskunnan rosvojen vuoksi ei kenekään tarvitse tuntea vastuuta työnsä laadusta. Aika aivotonta ja toivotonta punikin paasaamista.
      Palataan asiaan vuonna 2019

      • Kalanaamakin

        Ei ne takapenkin meuhkaajat ja muut turhimot ole punikkeja, koska istuvat puhemiehestä katsoen oikealla. Julkisuudenkipeitä kuitenkin.


    • viimeinekertavarmasti

      Itse asiakkaana myös ensimmäisen ja viimeisen kerran. Hinta-laatusuhde ei kohdannut . Mielestäni myös erittäin arveluttavia nämä JH.n vastaukset täällä palstalla. Etenkin tuo kyseenalaistaminen siitä miksi alkuperäinen ei itse toimi edunvalvojana, mautonta mautonta.

    • noeikiitos

      vai että sellainen firma.

    • otempotaomores

      Täällä palstoilla nimettömänä kirjoittelu ja firmojen sättiminen on onneksi vähentynyt, koska jos ei nimeään laita, niin kirjoitus on arvoton ja perusteeton automaattisesti. vrt mitä mieltä siitä ja milloin mistäkin firmasta -samaa kamaa. Toimii toisinkin päin: jos katsoo täältä tai vaikka "eat:stä" hyvää ruokapaikkaa mennessään ennestään tuntemattomaan kaupunkiin on 90% varma , että eniten kehuttu ei ole paras, päin vastoin.

      • ParasTolloketju

        Nuo kehumisviestit yleensä ovat omistajien mainosviestejä. "Mikä on paras....." aloitus on juuri mainostarkoitukseen tehty. Kohta aloituksen jälkeen ilmestyy kehumista jostain kohteesta. Onneksi nuo "paras" höpinät ovat vähentyneet. Joskus tuo sättiminen lähtee jostain tositilanteesta ja on oikeutettuakin, kunhan varaa todisteet viranomaistilannnetta varten.


      • otemporaomores

        Just näin


    • samuri2

      Mitä tälle asialle nykyään kuuluu?

      • suvakomvaspunvih

        Ei ole vielä saatu kiinni. Dna:t hukassa eikä kamerakuvista saa selvää. Asia kuoliaaksi vaiettu. Ei edes Aamu postissa ole ollut mitään!


    • Timogöös

      Jetyn ikkunapesu tulos oli loistava.Tilattu joulusiivous.Kerron siitä myöhemmin.
      Ystäväpalvelut (virkistys) ovat mukavia.

      Kiitos Riikka ja Päivi !

    • alhaista_mainontaa

      Mikä ihmeen Jety siivous...ollu täällä ties kuinka kauan? Mainosta laitetaan aina vaan...kaihdan tuota firmaa, alhaista tämmöinen mainonta.

    • ExJety

      Oliko tosiaan kirkkaat ikkunat. Hyvä kommentti Jetyltä... Toimiihan se näinkin.

    • Sievänen

      Huonosti hoidettu siivous kosteusvaurioremontin jälkeen, itse sai tehdä koko homman perässä uudelleen. Huono työnjälkikin vielä menee kertaluontoisesti, mutta kun edes reklamaatioon ei vastata mitään, on se jo todella huonoa asiakaspalvelua!

    • Ekajavika

      Sama tyyli jatkuu Jetyllä vieläkin.

    • Anonyymi

      Miksi täällä ei saa kritisoida biltemaa aiheesta?
      Puutteellinen tuote,älkää menköön halpaan. Eivät vastaa reklamaatioon.

    • Anonyymi

      Miten Biltema liittyy Jetyyn?

    • Anonyymi

      Useamman vuoden on Jetyltä käyty siivoamassa ei ole huomautettavaa työn jälki on hyvä. Sovittu aika pitää paikkansa, jos muutosta aikatauluun aina soittavat sopiiko tulla. Erittäin ystävällisiä siivoojat ja toimisto henkilökunta. SUOSITTELEN.

    • Anonyymi

      Surkea ja epäluotettava firma.

      • Anonyymi

        Surkea ja epäluotettava kommentti epäsiistiltä laiskurilta joka ei ymmärrä siivouksesta mitään, ja jolla ei ole varaa maksaa siitä.


    • Anonyymi

      Henkilö on kadonnut ja poliisi etsii

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1641
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1299
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1295
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1287
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1263
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1244
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1220
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1180
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1156
    Aihe