Paljon juonipaljastuksia 3

Emmerdalefani

Koska edellinen ketju oli aivan järkyttävän pitkä ja uusi vuosikin, niin eiköhän ole aika luoda uus ketju. c:

http://www.radiotimes.com/emmerdale
http://www.digitalspy.com/soaps/emmerdale/

http://www.radiotimes.com/news/2016-02-05/new-member-of-the-dingle-family-to-join-emmerdale
http://www.radiotimes.com/news/2016-02-05/emmerdale-sophie-powles-to-return-as-holly-barton

198

7122

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • DalesParasSarja

      Debbien lähdettyä uutena vuotena pois kylästä lapsineen niin tapahtumien kiinnostavin keskipiste on ollut Chasin ja Aaronin asiat,Cain,Robert. Hienoja näyttelijä suorituksia heiltä. Charity vapautuu pian vankilasta ja asuu aluksi poikineen Moiran ja Cainin luona. Ross on nyt virallisesti Moseksen isä. Moiran tytär Holly palaa kylään maaliskuussa. Perheongelmia tietysti tulee ja Cain joutuu niitä pulmia selvittämään. Uusi Dingle tulee sarjaan myöhemmin. Mitenkähän Charityn elämä järjestyy?

      • Minuakiinnostavat

        Charity palaa sarjaan 11.3 2016 täysipäiväisesti. Yrittää sotkea Cainin ja Moiran välejä. Moseksen huoltajuudestakin Bartonin kanssa jotain kiistaa tulee tietysti. Holly palaa maaliskuussa sarjaan ja aiheuttaa perheessä myös jotain pulmaa joka tietysti koskee Cainiakin. Ei vielä tarkempia tietoja.
        Uusi kasvo on jo nyt myös Aaronin 14v. sisarpuoli Liv. Teki huonon ensi vaikutelman käytöksellään. Nätti vaalea tyttö mutta villi,ilkeä pummaaja,potkaisi Robertia haaroihin. Tuleeko Liv äitinsä kanssa Yorkista vai kasvatiksi Paddylle ja Rhonalle? Myöhemmin tänä vuonna tulee uusi hahmo Dingle perheeseen,naispuolinen vanhempi jäsen Faith. Parhaillaan Briteissä menossa Aaronin lapsuuteen liittyvä ikävä tapaus jonka selvittämisessä häntä auttaa Robert nyt vain kaverina ja Chas ja Cain.


      • Tarinaäriittää

        Kartanon Whiten perheeseen liittyy myös tänä vuonna uusi jäsen Lawrencen toinen tytär Rebecca. Willapakan omistaa nykyisin kokonaan Chas. Diana Sugden halusi lopettaa työt ja myi osuutensa. Holly Bartonin paluun syitä ja seurauksia voi vain arvailla. Asleyn hahmo poistuu kai syksyyn mennessä.Viimeinkin! Koko Laurel perhe on tylsä.


    • Glub

      Sarjan uusi, 2016 tammikuussa aloittanut tuottaja Iain MacLeod on luvannut, että Aaron ja Robert ovat pitkäaikainen juonitarina, ja jatkavat yhteistä polkuaan! YES!!!

      Sen sijaan, muut tulevat tapahtumat vaikuttavat todella epäkiinnostavilta - Charityn ei olisi pitänyt ikinä palata, samoin omituinen Holly, jonka esittäjä oli todella kummallinen ja aneeminen. Ei kiinnostava. Sama pätee Laurelin ja Ashleyn suhteeseen - tämän parin "taika" on valitettavasti ohi, auttamattoman tylsiä, ja tosiaan onneksi Ashley poistumassa sarjasta pian. Laurel puolestaan pilattiin epävarmuuksillaan ja hirvittävällä juonitarinalla, jota en itse ainakaan olisi välittänyt nähdä. Näitä kahta on siis luvassa lähes vuoden loppuun asti. Samoin kyllä ihmettelen, että taas uusi Dingle, vaikka osa perheenjäsenistä ovatkin mielenkiintoisia, en tiedä, oliko nyt taas uusi tarpeen, kun niitä on jo kovin paljon muutenkin.

      Chrissien sisarta Rebeccaa odotan kovasti! Whiten perhe on muutenkin aivan loistava, ja saisi lisääntyä vain tulevaisuudessakin enemmän. Rebecca on jo ehditty yhdistää Rossiin (joka tosin minusta olisi siinä mielessä virhe, että olen aina odottanut, koska Chrissie ja Ross ihastuvat toisiinsa - siinä olisi oikein hyvä ja sopiva, hiukan epätodennäköinen pari, jonka välillä varmasti kipinät lentelisi, viileä kartanonrouva vs. paha poika). Samoin se kuvio, jota odotan, on Emman suuri kesätarina, tämä psykoottinen rouva on hienoa katsottavaa, kun pääsee vauhtiin. Hän osaa olla jotenkin sellainen "piilevästi" hullu, on lapsia hoitava sairaanhoitaja ja muutenkin päällisin puolin "herkkä", mutta saattaa napsahtaa millä hetkellä hyvänsä. Siinä on hyvät ainekset tulla erittäin hauska juttu.

      Lisäksi Iain MacLeod on kertonut, että syyskesälle on jälleen tiedossa jokin "iso tapahtuma", joka on erilainen kuin viimeksi, sitten, että nyt on kyse enemmänkin jännitys/trilleritapahtumasta, kuin suuresta katastrofista, kuten helikopterionnettomuus oli. Tämä kuulostaakin hyvältä, ja toivottavasti nyt sitten joko aivan *oikeasti* kuolee tai tapahtuu jotain isoja ja merkittäviä asioita, tai jos ei, niin sitten ei lehdistö mainostaisi asiaa, kuten viime vuonna tehtiin (mainostettiin, että "neljä, tai jopa seitsemän *suurta* hahmoa kuolee" ja loppujen lopuksi kuoli kaksi, joista kumpikaan ei ollut "suuri", Val korkeintaan keskisuuri ja pitkään ollut ja Ruby, ikävä kyllä, pieni (tässähän juuri oli myös sekin virhe, että Rubynhan olisi aina pitänyt olla nimenomaan huomattavasti, paljon suurempi hahmo ja nimenomaan häntä olisi pitänyt nostaa ylöspäin)). Joten toivottavasti nyt sitten on oikein hyvä ja tyydyttävä juonikuvio.

    • DalesissaTapahtuu

      Charity ja Ross sopivat todella yhteen parhaiten kun on yhteinen lapsikin. Robertin näkisin mieluiten palaavan taas Chrissien luo,he ovat avioliitossa yhä,R pitää sormustakin tai sitten myöhemmin Rebecan kanssa. En pidä uskottavana Robertin pitempää oikeata suhdetta jätkämäiseen Aaroniin koska A on niin kuumapää ja jatkuvasti ongelmissa käytöksensä vuoksi ja tarvitsee apua useilta muilta. Danny Miller näyttelijänä on pehmeämpi kuin A roolinsa,fancy vaara voi olla komeaan vastanäyttelijään. Holly Barton,Moiran tytär kenen kanssa? Cain pelasti hänet huume kuolemalta vuosia sitten. Aiheuttaako päihteet taas ongelmia perheelle?
      Väkinäiset kuviot tylsä Bernie ja juonikas Lawrence. Samoin jokanaisen pyörää Andya pidetään mukana,ei oikein kiinnosta. Uusi Dingle on todennäköisesti Chasin ja Cainin äiti Faith.

      • Sunnuntaikatselija

        "Holly Barton, Moiran tytär kenen kanssa? Cain pelasti hänet huumekuolemalta vuosia sitten."

        Hollyn isä oli John Barton, Moiran ensimmäinen aviomies ja James Bartonin veli. Maanviljelijä, joka kuoli auto-onnettomuudessa.
        Hollyä ei pelastanut huume-helvetistä Cain vaan omat vanhemmat, silloin John oli vielä elossa...


      • oiedbjkhfd
        Sunnuntaikatselija kirjoitti:

        "Holly Barton, Moiran tytär kenen kanssa? Cain pelasti hänet huumekuolemalta vuosia sitten."

        Hollyn isä oli John Barton, Moiran ensimmäinen aviomies ja James Bartonin veli. Maanviljelijä, joka kuoli auto-onnettomuudessa.
        Hollyä ei pelastanut huume-helvetistä Cain vaan omat vanhemmat, silloin John oli vielä elossa...

        Saivarteleva Trolli. Holly Barton oli ottanut huumeita kylän keskustassa ja Cain löysi Hollyn tajuttomana ja vei autollaan sairaalan ensiapuun ja henki säilyi. Kysymysmerkki on vahingossa tullut, ei ole epäselvää isästä. Holly tuli kotiin maaliskuussa 2016 farmille ja huumevelkoja perässä ja Holly myy huumeita sekä käyttää itse koko ajan. Holly Huijaa huumetesteissä lapsen virtsalla, Moira on hyväuskoinen.
        Huumeadikti ei parane koskaan.


    • glub

      Uusia juonipaljastuksia - 18.3.2016:

      Talven ja kevään 2016 suurin juonikuvio on Aaronin ja Robertin suhteen kehittyminen varsinaiseksi parisuhteeksi ja lisäksi paljastus, että sarjaan palannut isä Gordon on käyttänyt tätä seksuaalisesti hyväkseen lapsena. Tästä seuraa suuri oikeustaistelu. Juonikuvion puitteissa myös Aaronin äitipuoli Sandra Flaherty palaa vierailulle ja Aaronin sisarpuoli Liv Flaherty liittyy sarjaan, Liv tulee jäämään kylään asumaan.

      Megan on viimeisillään raskaana, ja päätyy riitelemään Samin kanssa, joka on umpi-ihastunut Meganiin, keskellä metsää. Sarjaan palaava Joanie Wright päätyy ampumaan Samia metsästysreissulla, ja sillä välin yksin metsään jäänyt Megan alkaa kokemaan synnytyskipuja. Jai on sillä välin nähnyt Meganin auton tiellä, ja löytää tämän metsästä. Megan pääsee lopulta sairaalaan, ja synnyttää tyttövauva Elizan. :) Elizalla todetaan cp-vamma.

      Sarjan uusi, tammikuussa 2016 aloittanut tuottaja Iain MacLeod on kertonut, että pitää erityisesti Chrissie White Sugdenista, ja hänestä tulevan sarjan varsinainen megabitch. Suunnitelmissa on kartanonrouvan aikaansaavan monenlaista juonittelua.

      Tuottaja on lisäksi paljastanut, että vuoden 2016 aikana tullaan näkemään (ainakin) kaksi isoa tapahtumaa: kesäkuussa Whiten perheelle tulee tapahtumaan jokin stunt-tapahtuma tai onnettomuus, jossa on vihjattu, että jollekin sen perheen jäsenelle tai lähiympäristössä olevalle tulee käymään huonosti (kuolema?). On vahvistettu, että tapahtuma tulee keskittymään ainakin Lawrencen, Nicolan, Priyan ja Rakeshin ympärille.

      Toinen suuri tapahtuma tulee tapahtumaan perinteisesti syyskesällä, jolloin tapahtuu erikoinen tapahtumasarja, joka kestää noin viikon, johon liittyy lähes kaikki kyläläiset jotenkin. Tämä tapahtuma ei tule olemaan varsinainen "action" -tapahtuma, kuten usein on, vaan pikemminkin trillerimäinen, "hitaampi" tapahtuma, epäillään esimerkiksi murhamysteeriä, jossa joku murhaa ihmisiä yksi kerrallaan esim. keskellä metsää tai jossain autiossa, erikoisessa tilassa. Tai eloonjäämiskamppailu, jossa on tapahtunut jokin suuri, esim. lentokoneturma, ja ihmiset jäävät loukkuun erilaisiin rakenteisiin. Tämä siis tulossa syksyllä 2016.

    • emputar

      Kiitos päivytyksistä :),olenkin odottanut tämän ketjun juttuja,kun itelä on tullu katottua niin huonosti viimeaikoina.

    • EDparassarja

      Robert ja Aaron eivät ole edes suudelleet viime vuoden heinäkuun 2015 jälkeen. Chas alkoi tapailla Aaronin isää Gordonia ja Aaronin elämä meni rikki joulukuussa. Aaron alkoi viiltelyn,itsetuhoisen käytöksen jopa verenmyrkytys ja Robert on ollut hänelle ainoa todellinen tukija ja auttaja koko alkuvuoden. He ovat käyneet läpi menneitä tapahtumia. Käy myös ilmi että he yhä rakastavat toisiaan. Robert sanoi odottavansa kunnes Aaron on kunnossa ja valmis aitoon mahdolliseen suhteeseen ja Aaronkin samaa mieltä. Just mates.
      Chas on niin hiton kykenemätön tunnekylmä sokea Dinglen tapaan näkemään mitä pahaa hän itse Aaronille yhä aiheuttaa. Robert oli ainoa jolle Aaron pystyi kertomaan hirveästä olostaan ja ihminen johon hän voi luottaa. Hyvin syvällisiä keskusteluja. esim. Robert: " I can't stand your suffering,You are not alone any more,Aaron." Chas ei pidä Robertista ja tuo sen esiin vähän väliä.
      Nyt 16.3.2016 oli eka oikeuskäsittely,syytteen luku Gordonille ja Dingle naiset osoitti tyhmyydestä huutelemalla itsensä ulos salista. Robert oli mukana,vieressä ja keskittyi vain Aaronin tukemiseen. Robertin ja Chrissien avioero tapahtui juuri lopullisesti,Robert ei pidä enää sormusta. Chrissie ja Andy heti seksi puuhat tallissa. Andyllä on jo suhde Bernie kanssa. Chrissie tietää isänsä kulissi liitoista.
      Charity ja Ross ovat nyt team,toimivat yhdessä bisnes asioissa. Ross tekee mitä C haluaa, ja hankki jalokivi ryöstöllä rahat joilla Charity osti juuri Dianan osuuden Willapakasta jossa asuu Noahin kanssa. Moses on Bartoneilla hoidossa,raha kiristys juuri lapsen takia.

      • Tarkennus

        Robert sanoi "I can't watch you are suffering. You are not on your own any more" kun Aaron kertoi mitä tapahtui lapsena.


      • ilettää

        Hyvä ettei tuota jätkien keskenäistä nuoleskelua tarvi jatkossa katsoa, ilettävää. Varmasti edellinen Robert-näyttelijä ei tuohon homoiluun suostunut ja jäi pois.


      • fpfpfp
        ilettää kirjoitti:

        Hyvä ettei tuota jätkien keskenäistä nuoleskelua tarvi jatkossa katsoa, ilettävää. Varmasti edellinen Robert-näyttelijä ei tuohon homoiluun suostunut ja jäi pois.

        Kuten sanottua, ei varmaan tarvitsee katsoa, jos ei huvita. Sen sijaan, jos aikoo katsoa, niin kannattaa varmaan varautua, että sitä tulee olemaan vielä paljon paljon enemmän. Tämä on nimittäin koko tulevan vuoden suurin juonikuvio, ja jatkuu hyvin pitkälle. :)


    • onko.K2V

      Tietääkö kukaan, miten selittyy se,että Gemman ääni puhuu Bellen päähän.

      • hm00

        Skitsofrenia


      • Jakomäkitauti
        hm00 kirjoitti:

        Skitsofrenia

        Enemmänkin hallusinaatio


    • EDparassarja

      Tänään 28.3.2016 on kuvattu jotain tärkeää ja kiinnostavaa koskien Robertia ja Aaronia Willapakan takahuoneessa. Jakson esitysaika Englannissa on 13.5.2016. Robronin spoilereista käy ilmi että ainakin he ilmoittavat olevansa pari,olevansa yhdessä virallisesti. Danny Millerin(Aaron),tweet viittaa myös tähän odotettuun hetkeen.
      Sitä ennen sarjan tapahtumista ei voi vielä tehdä koostettu tähän ketjuun. Monen hahmon kohdalla asiat ovat niin kesken että palataan asiaan myöhemmin.

      • Starcrossinglovers

        Koska Robert ja Aaron ovat,esiintyvät jo poikaystävinä julkisesti niin ainoa selitys 13.5 esitettävään jaksoon on,että he ovat sitä vasta silloin myös käytännössä,sleep together,rakastavaisina parina. Aaron rasittuneena oikeudenkäynnistä sanoi Robertille että edetään hitaasti. He ovat jo kerran suudelleet kevyesti,halannet mutta ei sillä tavoin kuin salasuhteen aikana. He eivät halua kiirehtiä ja pilata uutta alkua aidolle suhteelle ennekuin aika on sopiva.


      • EDparassarja

        Tänään 18.4.2016 esitetään Briteissä jakso jossa nyt todella proper couple Robert ja Aaron ja Chas ovat yhdessä aamiaisella Villapakassa. Robert on siis viettänyt viimein seksi yön Aaronin kanssa! Edellinen kerta oli heinäkuussa 2015. Perjantaina vaikutti siltä että ei vielä päiviin. Spoilereissa ei kerrota kaikkia asioita ennalta ja sitten vielä lehdet tekee omia otsikoita ja liioittelevat. Miehet suunnittelevat lomaa yhdessä mutta kun Liv saapuu huolineen kylään Aaronin luo asiat mutkistuu. Tuo 13.5 esitettävä juttu liittyy bisneksen,asumiseen yms whatever. Pääasia on,että Robron on nyt yhdessä viimein ja katsojat tyytyväisiä.


      • Enoletyytyväinen

        "Pääasia on,että Robron on nyt yhdessä viimein ja katsojat tyytyväisiä"
        Yhdessä itsensä kanssa?


      • tsottsot
        EDparassarja kirjoitti:

        Tänään 18.4.2016 esitetään Briteissä jakso jossa nyt todella proper couple Robert ja Aaron ja Chas ovat yhdessä aamiaisella Villapakassa. Robert on siis viettänyt viimein seksi yön Aaronin kanssa! Edellinen kerta oli heinäkuussa 2015. Perjantaina vaikutti siltä että ei vielä päiviin. Spoilereissa ei kerrota kaikkia asioita ennalta ja sitten vielä lehdet tekee omia otsikoita ja liioittelevat. Miehet suunnittelevat lomaa yhdessä mutta kun Liv saapuu huolineen kylään Aaronin luo asiat mutkistuu. Tuo 13.5 esitettävä juttu liittyy bisneksen,asumiseen yms whatever. Pääasia on,että Robron on nyt yhdessä viimein ja katsojat tyytyväisiä.

        "Pääasia on,että Robron on nyt yhdessä viimein ja katsojat tyytyväisiä." Äläpä puhu kaikkien katsojien puolesta, vaikka itse tunnutkin olevan hulluna Robroniin. On myös meitä, jotka eivät voi sietää kyseistä juonikuviota.


      • HyvätNäyttelijätTodella

        Edelliselle ym. Jos olisitte seuranneet Englannin ajassa Dalesia ja Robronia niin ymmärtäisitte miten pitkä,jännittävä ja voimakas tarina heillä on ollut. 4.12 2014 alkanut salasuhde paljastui heinäkuussa 2015. Robert menetti työnsä Whiteilla ja avioero vireille. Välit poikki miesten välillä. Monet ihmiset vihasivat Robertia ja syyskuussa tapahtui jotain järkyttävää. Liittyy perinteiseen Syksyn suureen tapahtumaan. En kerro tarkemmin,se juttu selviää sitten kun jaksot nähdään Suomessa. Joulukuussa 2015 alkoi Aaronin tuska taival isä Gordonin takia jota on jatkunut oikeusjuttuna tähän asti. Robert on toiminut kuin ammattimainen terapeutti viime kuukaudet tukea antavana Aaronille ja vain kaverina,ei poikaystävänä,ei suhdetta. Aaron ja Robert on ollut ja on edelleen kiinnostava iso stroyline.


      • RobronPohdintaa

        Robert on yöpynyt Aaronin luona mutta on todennäköisintä niin ettei heidän välillään ole ollut vielä todella seksiä vaan suhde on mate tasolla edelleen ja siltä se näyttää katsojille. Mitään ei ole näytetty,ei sanottu. Tähän on syynä se, että Gordon abuse oikeusjutun takia seksi aihe on arka otettavaksi esille ajatellen Aaronia ja katsojia ja Soap Award palkinto valintoja. Käydään tiettyä prosessia läpi. Aaronhan sanoi Robertille,että edetään hitaasti,don't push ja se oli Robertille ok. Englannin keskustelupalstoja lukeneena ja klippeja katsoneena tulee minulle tämä käsitys. Viikolla 17 ei ole Robronia,18 ja 19 on paljon asioita,tapahtumia.


      • MyrskyisäLovestory

        Huomioitava myös,että Aaron ja Robert ovat tunteneet toisensa hyvin jo 18kk, kokeneet kumpikin kaikenlaista,rakkautta,vihaa,väkivaltaa,sairautta. Käyttäytyvät kuin muutkin parit,ei julkisia hiplauksia. Eivät he ole fluffi miehiä. Osa kyläläisistä on pitänyt heitä parina jo kauan aikaa. Aaron kertoi rakastavansa Robertia helmikuun 2015 alussa ja Robert sanoo samoin pian meillä esitettävissä jaksoissa maaliskuun lopulla. He viettivät v2015 pääsiäispyhiä kartanossa kahdestaan. Aaronille oli vaikeata pitää salaisuuksia,uhkasi paljastaa Chrissielle,kärsi syyllisyydestä Katie juttuun kipuili sen takia koko ajan,vahingoitti itseään. Kun Paddy ja Chas käskivät häntä lopettamaan Robertin kanssa niin Aaron sanoi ettei hän voi lakata rakastamasta Robertin kaltaista miestä. Ja nyt Aaronilla on Robert kokonaan itsellään. Sugdenit hylkivät aina Robertia,Dinglet hyväksyvät hänet.


      • Asuntopohdintaa

        Robertin ja Aaronin täytyy etsiä joka tapauksessa oma yhteinen asunto kolmelle. Liv sisarpuoli jäänee pysyvästi Aaronin huollettavaksi. Koska on joku Twist tulossa,oli maininta surullisesta Aaroniin liittyvästä embargo spoilerista. Vapaana olevia asuntoja ovat Home Farmin omistama Brooke Cottage 3mh josta Asley ja Laurel muuttivat Debbien Mulperipuu taloon vuokralle. Paras sarjassa nähdyistä olisi Kingin entinen siis Mills talo missä he nyt vielä asuvat, jonka viimeisin omistaja Rakeshi menetti talon pian raha vaikeuksissa. Jimmy töpeksi asiat huonosti Nicolan Dubai työn aikana niin,että joutui vaihtamaan asuntoja Rakeshin kanssa. Tyhjässä Mills talossa on hyvä tila ratkaisu alakerrassa keittiö,olohuone,ruokapöytä. Studio lavasteissa voidaan tietysti tehdä mikä tahansa uusi asunto jota ei ole ollut aikaisemmin. Mikään pikkuasunto ei käy heidän tapauksessa. Vähintään 2 kph ja 3-4mh.


      • Robronpohdintaa
        RobronPohdintaa kirjoitti:

        Robert on yöpynyt Aaronin luona mutta on todennäköisintä niin ettei heidän välillään ole ollut vielä todella seksiä vaan suhde on mate tasolla edelleen ja siltä se näyttää katsojille. Mitään ei ole näytetty,ei sanottu. Tähän on syynä se, että Gordon abuse oikeusjutun takia seksi aihe on arka otettavaksi esille ajatellen Aaronia ja katsojia ja Soap Award palkinto valintoja. Käydään tiettyä prosessia läpi. Aaronhan sanoi Robertille,että edetään hitaasti,don't push ja se oli Robertille ok. Englannin keskustelupalstoja lukeneena ja klippeja katsoneena tulee minulle tämä käsitys. Viikolla 17 ei ole Robronia,18 ja 19 on paljon asioita,tapahtumia.

        Näyttää todella siltä,että poikaystävien nyt 3 viikon ajan Aaronin ja Robertin välillä ei ole vielä ollut todellakaan sellaista seksielämää,jos edes mitään kuin aikaisemmin salasuhteen aikana johtuen Aaronin oikeudenkäynnistä ja hänen alavireisestä ja rasittuneesta mielialasta ja ongelmatapaus Livin tulosta Villapakkaan asumaan. Gordon tapaus ei ole vielä edes ohi. Robert ei painosta Aaronia koska on luvannut odottaa. Ennen oikeudenkäyntiä Aaron teki aloitteen jonka Robert torjui sanoen ettei voi koska se sotkisi asioita. Robertille Aaron merkitsee todella paljon ja hän on tehnyt paljon Aaronin hyväksi. Tuo vihje 13.5 esitettävästä jaksosta jossa ilmeisesti on ensin riitaa ja sen seurauksena alkaa tapahtua. LQ. love quarrel.


    • ImpressedTouching

      YouTubesta löytyviä hyviä musiikki videoita Robert ja Aaron, Robron kuvituksilla: Aaron and Robert - Only love can hurt like this,(Paloma Faith) Aaron and Robert - What You Have Done (Within Temptation) Robron || Bleeding Love ja Take me Home | Robert Aaron.

    • EiMeilläHetkeen
    • Robronn

      Ihan mahtavaa näyttelyä Dannylta, Ryanilta, Lucylta ja muilta Aaronin keissiin liittyen! Ihanaa, että Aaron ja Rob on nyt virallisesti yhdessä, pusulla sinetöitynä! <3

      • kxft

        Niin on!!! Wohoooo!!!


      • Raisinupfamily

        Ensi viikolla Aaronin vailla todellista vanhempien huolenpitoa jäänyt kuriton varasteleva villi sisarpuoli Liv 14v. haluaa jäädä kylään Aaronin luokse asumaan koska äiti ei ole kunnossa ja muuttaa Irlantiin. Ongelma nuoria lähes on jokaisessa kylän asukkaiden perheessä. Liv on kiinnostavin tapaus ja aihe. Robert jo näki,Aaron ei,ensi tapaamisella Sandran luona, että Liv on ongelmainen ja R tietää että heille tulee nyt haastetta saada Liv käyttäytymään kunnolla. Liv haluaa paljon Aaronin huomiota ja ei tykkää siten Robertista.
        Mitenkähän muut reagoi kun Aaron ja Robert ovat nyt yhdessä ja heillä on heti Liv kolmantena? Jotenkin hassua on että Chrissie ja Andy ovat jo yhdessä Kartanossa. Odotan hauskaa sananvaihtoa aiheesta.


    • Glub

      Emmerdalen Iso-Britannian jaksoissa oli juuri vuoden 2016 *Isoin* viikko, joka käsitteli Aaronin oikeudenkäyntiä tämän isää Gordon Livesya vastaan. *Mahtavaa*, mahtavaa näyttelemistä kaikilta osapuolilta!!! Eritoten Danny Millerilta, ja lisäksi Ryan Hawleylta, Lucy Pargeterilta, Isobel Steelelta, ja Gary Maversilta. Hieno, Hieno viikko!!!

    • Pikkutietoja

      Dementoituva Asley jatkaa vielä vuoden ensi kevääseen lovestoryaan Laurelin kanssa. Asuvat vuokralla Debbien talossa. Paddy jää tauolle ja menee Saksaan töihin yksin koska pettämisen takia välit poikki Rhonaan, joka jää kylään. Pete palaa sarjaan takaisin. Davidilla on todettu eturauhassyöpä, joka on hoidettavissa.

      • KorjataanEdelliseen

        Davidilla on kivessyöpä,testicular cancer, ei eturauhassyöpä,joka on vanhempien miesten sairaus.


      • Davidenitentatuoitu

        Onkohan ketään nähty aikaisemmin sarjassa niin alastomana kuin David nyt kun tehdään kivessyövän takia tutkimuksia sairaalassa? Vaaleissa hyvä vartaloisissa miehissä on eniten näytettävää. R.Hawleystä nähtiin koko karvaton mahapuoli ylhäältä vesirajaan asti jo Chrissien kanssa.


      • kxft
        Davidenitentatuoitu kirjoitti:

        Onkohan ketään nähty aikaisemmin sarjassa niin alastomana kuin David nyt kun tehdään kivessyövän takia tutkimuksia sairaalassa? Vaaleissa hyvä vartaloisissa miehissä on eniten näytettävää. R.Hawleystä nähtiin koko karvaton mahapuoli ylhäältä vesirajaan asti jo Chrissien kanssa.

        Jimmy on nähty.


    • WhitenPerhePaljastuksia

      Saatuaan tietää, että Lawrencella ja äidillään oli avoin avioliitto, Chrissie alkaa epäillä, ettei Lawrence ehkä olekaan tämän isä, vaan jokin mies, kenen kanssa äidillään oli suhde. Chrissie löytää vanhojen tavaroiden joukosta rakkauskirjeen putkimies Ronnielta, jonka sitten pyytää myöhemmin Kartanolle korjaamaan putkia. Kirjeessä ei kuitenkaan mainittu Chrissien äidin nimeä, joten nyt epäilys onkin, että kyseessä onkin Lawrencen vanha rakastaja.

      • RatkaisujaViimein

        Toukokuun ensimmäisellä viikolla tapahtuu paljon ratkaisuja monen elämässä. Bernice pyytää Robertia apuun Whiten Home Farm bisneksessä. Nicola on myös pulassa. Robert haluaa takaisin HF työhönsä ja hänellä ja Charitylla on ehdotus White perheelle. Robert saa rahansa viimein avioerostaan ja hänellä bisnes kuvioita Charityn kanssa Haulage kuljetusfirman omistuksesta jolloin Charity saisi loput rahat kasaan Williksen 50% ostoa varten. Chrissie saa lisää tietoja isä asiassa. Jotain yllättävää tulossa. Aaron tekee myös jonkun päätöksen. Asumiseen liittyviä järjestelyjä tulee varmasti koska Williksessa asuu nyt liikaa ihmisiä. Chas,Aaron,Robert,Liv,Charity,Noah. Ensi viikolla ei ole Robronia vaan muiden asioita kylässä. Cainin ja Chasin äiti Faith tullee sarjaan alkukesästä.


      • hthththt
        RatkaisujaViimein kirjoitti:

        Toukokuun ensimmäisellä viikolla tapahtuu paljon ratkaisuja monen elämässä. Bernice pyytää Robertia apuun Whiten Home Farm bisneksessä. Nicola on myös pulassa. Robert haluaa takaisin HF työhönsä ja hänellä ja Charitylla on ehdotus White perheelle. Robert saa rahansa viimein avioerostaan ja hänellä bisnes kuvioita Charityn kanssa Haulage kuljetusfirman omistuksesta jolloin Charity saisi loput rahat kasaan Williksen 50% ostoa varten. Chrissie saa lisää tietoja isä asiassa. Jotain yllättävää tulossa. Aaron tekee myös jonkun päätöksen. Asumiseen liittyviä järjestelyjä tulee varmasti koska Williksessa asuu nyt liikaa ihmisiä. Chas,Aaron,Robert,Liv,Charity,Noah. Ensi viikolla ei ole Robronia vaan muiden asioita kylässä. Cainin ja Chasin äiti Faith tullee sarjaan alkukesästä.

        Sekin on hienoa että Faith tulee! Hänhän on Aaronin isoäiti.


      • stayningovernigths
        RatkaisujaViimein kirjoitti:

        Toukokuun ensimmäisellä viikolla tapahtuu paljon ratkaisuja monen elämässä. Bernice pyytää Robertia apuun Whiten Home Farm bisneksessä. Nicola on myös pulassa. Robert haluaa takaisin HF työhönsä ja hänellä ja Charitylla on ehdotus White perheelle. Robert saa rahansa viimein avioerostaan ja hänellä bisnes kuvioita Charityn kanssa Haulage kuljetusfirman omistuksesta jolloin Charity saisi loput rahat kasaan Williksen 50% ostoa varten. Chrissie saa lisää tietoja isä asiassa. Jotain yllättävää tulossa. Aaron tekee myös jonkun päätöksen. Asumiseen liittyviä järjestelyjä tulee varmasti koska Williksessa asuu nyt liikaa ihmisiä. Chas,Aaron,Robert,Liv,Charity,Noah. Ensi viikolla ei ole Robronia vaan muiden asioita kylässä. Cainin ja Chasin äiti Faith tullee sarjaan alkukesästä.

        Robert ei asu Villapakassa mutta viettää aikaa ja öitä Aaronin kanssa. Victorian ja Adamin asuntohan Keepers Cottage on aivan lähellä ja se on R vakituinen asunto edelleen.


    • Robronkiinnostavin

      ED Sarjassa Robron on ollut poissa ruudusta pari viikkoa ja sen huomaa. 14.4.2016 tapahtunut Aaronin oikeusjutun loppuminen ja Aaronin ja Robertin suhteen muututtua viimein boyfriend tasolle veti katsojia ja trendin sosiaalisen median huipulle. YouTubessa Robron videot ovat sarjan katsoituimpia. 14.4 videota katsottu jo 63.000,tekijä Moira Barton nimimerkki tähän mennessä muut.
      Tuotanto tietää mikä kiinnostaa ja tuo korkeita katsojalukuja,siksi Aaronin sisarpuoli 14v. Liv on tullut mukaan sarjaan. Katsojia on arsyttänyt se että Liv tuli Willapakkaan näin pian, eivätkä pojat saaneet viettää yhteistä aikaa heti tarpeeksi keskenään. Cain ja Moirakaan toisena tärkeänä parina ei ole ollut nyt paljon esillä. Sarjaa nauhoitetaan n. 6 viikkoa ennen esitysaikaa ja kesälomat tulossa yleensä elokuussa. Välillä esitetään muiden pienempiä juttuja.
      Toukokuussa tapahtuu taas enemmän. Robertilla on ollut kytkös White perheeseen ja avioero juttu selvä 23.5. saa rahansa yhtiöstä ja nyt myöhemmin tulee bisnes asiat Charityn kanssa,Robert ostanee häneltä puolet Haulagesta. Lawrence ei ota R takaisin töihin HF mutta Charityn pääsee HF töihin? Robert ja Charity sopivat hyvin tekemään yhteistyötä koska ovat molemmat älykkäitä sanavalmiita keskustelijoita,osaavat flirtailla ja taitavia bisnesasioissa.
      Chasille tulee uusi romanssi,mieheksi arveltu jopa sarjassa nähtyä Aaronin juttua hoitanutta rikos etsivää. Faith äidin paluusta ei vielä tietoa.

    • DalesParassarja

      Tänään julkistettu British Soap Award Short list 2016 ehdokkaat Emmerdalen osalta. Best Storyline: Aaron's Abuse. Ja siihen osallistuneet näyttelijät ehdolla näihin: Paras näyttelijä, Best Actor : Danny Miller (Aaron) ja samoin Best Male Performance. Best on-screen Partnership: D.Miller ja Ryan Hawley (Robron= Aaron ja Robert) ja Ryan Hawley (Robert) Villain of the Year. Best Actress: Lucy Pargater(Chas). Paras tulokas Aaronin sisarpuoli,joka ollut vasta vähän aikaa sarjassa ( Liv) Isobelle Steele.
      Muita nimiä luokissaan roolinimet,Laurel,David. Vuoden kohtaus: Valin kuolema. Emmerdale sarja kilpailee 4 muun sarjan ehdolla olevien kanssa em palkinnoista.

      • DalesParassarja

        Tarkennus vielä edelliseen. Danny Miller on ehdokkaana sekä Best Actor ja Best Dramatic Male Performance sarjassa,lisäksi ehdokkuus Partnership on-screen Hawleyn kanssa. Dramatic jäi edellisestä txt pois.


    • DalesParassarja

      Eilen Robert Sugden sai Lawrencelta 500.000 £ punnan payoutin työstään,osuudestaan Whiten Home Farm yhtiössä. Sisältää ilmeisesti myös avioerorahat Chrissieltä? Sitä ennen Charity Dingle oli tehnyt 5v. sopimuksen omistamansa Home James Haulage yhtiön ja HF yhtiön kanssa kuljetuksista. Robert osti heti Charityn ososuuden 50% Haulagesta 36.750£ hintaan ja toisen puolen omistaa Kingit. Robert kertoi heti Lawrencelle omistavansa puolet Haulagesta. Yhtiö jakaa portcabin toimiston Holy Scrapin kanssa,jonka osakas Robert on myös. Charitylla on näin rahat koossa Willapakan ostoon. Todellinen Robert bisnes päivä.
      Lawrence kertoi eilen Chrissielle ettei ole hänen biologinen isänsä. Toivottavasti Robert saa myös tietää pian em asiasta koska jos Chrissie juonii jotain kostoa,kyselee testamentti asioista myöhemmin,niin Robert on kyllä Lawrencen puolella asiassa.

      • ElokuvaStarwars

        "Chrsssie,I'am not your dad" , elokuva vertaus 4.5 : " May the4 be with you"


      • Yksipakettiautoko

        "Robert osti heti Charityn ososuuden 50% Haulagesta 36.750£ hintaan"
        Mahtaa olla vähän kalustoa ja/tai velkaa, jos noin halvalla ostaa puolet kuljetusliikkeestä.


      • Robertbestbusinesman

        Nicolan ollessa Dubaissa Jimmy king hoiti Home James firman asioita huonosti ja joutui rahapulassa vaihtamaan asuntoakin Rakeshin kanssa. Kingit myös juonivat ja piilottivat rahaa Charityn ollessa vankilassa jonka Charity sai selville palattuaan maaliskuussa eikä heillä ollut rahaa maksaa takaisin Charitylle ja Charity halusi myydä osuutensa ostaakseen Dianen osuuden Willapakasta. Robert tarjoutui ostamaan Charityn osuuden. Sitä ennen Charity Robertin aloitteesta ja yhdessä suunnitellen oli tehnyt hyvän 5v. sopimuksen Lawrencen Home Farm kuljetuksista. Nicola tekee töitä yhtiössä ja Jimmy on vain koti-isänä 3 lasta. Robert on taitava liike asioissa.


    • kxft

      Robert ja Charity ovatkin nyt olleet tekemisissä jonkin verran ja tulevat hyvin toimeen. Aaron saa virallisen nimenmuutoksen Dingleksi, ja Chas ja Charity haluavat järjestää tälle juhlat. Mukavaa aikaa tiedossa. :)

    • Bumskomediaakin

      Uuden tuottajan I.MacLeodin tekemät suuremmat linjat ja päätökset alkavat näkyä kesäkuun alusta sarjassa. Kesäkuun lopussa joku ikävä tapahtuma jossa joku ainakin poistuu sarjasta, liittyy Whiteihin jotenkin,Nicola,Rakeshin ja Priaan ainakin. Itse toivon,että ketku manipuloiva Andy saisi viimein rangaistukset teoistaan. Odotan Robertin ampumisjutun selvitystä. Pete palasi sarjaan,eikä tiedä vielä Rossi/Andy vaihtomurha juonesta. Robert ja Aaron etenevät hitaasti boyfriend suhteessaan,draamaa,riitaa,sopimista heillä tulee olemaan aina välillä jatkossakin tuottajan mukaan koska se toimii heillä. Aaronilla on Liv ongelmat ja Robertilla on omat bisnes asiat ja osallisena sitä kautta muihin juoniin. Jotkut englantilaiset seuraajat,katsojat odottavat Robertin saavan vielä isomman linjan sarjassa koska R.Hawley näyttelijänä on osaava,kyvykäs ja hahmona Robert on kiinnostavampi kuin Aaron. Cain ja Moira,Holly,Adam,Victoria liittyvät lokakuun suurempaan juttuun. Cainilla tulee ilmeisesti jotain vaikeaa asiaa tulossa ja flingia Holly kanssa.Asleyn dementian etenemistä seurataan vielä ensi kevääseen. McLeodin muutoksia on jo Davidin kivessyöpä juttu.

    • RobertAaronTilanteesta

      Aaron Dinglen pahoinpitelijä pedofiili isä Gordon hirtti itsensä vankilassa ja jätti lähes puolen miljoonan punnan, 1£ on 0.78 euroa, perinnön lapsilleen,josta pois verot. Kumpikin spoilerien mukaan meinaa heti kieltäytyä perinnöstä! Eivät ymmärrä rahan tärkeyttä elämässä. Turvaa,asunto,talo,bisnes mahdollisuudet ja Livin elätys. Liv sisar on todella damian super brat riiviö ja pahasti häiriintynyt. Toivottavasti Robert saa tässäkin asiassa Aaronin järkiinsä koska tietää rahan merkityksen kuten valoisa,älykäs ja fiksu Charity,joka on nyt puoliksi Willapakan omistaja ja jonka kanssa Robert voi käydä bisnes ym järkeviä keskusteluja samalla tasolla ja upper class kokemuksella.
      Jos Aaron kieltäytyy rahoista saa Liv kaiken haltuunsa äitinsä Sandran kanssa. Robertin rahoillako he aikovat elää? Liv on jo vaarallinen Robertia kohtaan,yrittää saada pois Aaronin elämästä. Jos Aaron ei saa päätään,elämäänsä kuntoon niin Robertin olisi paras jättää koko Dinglen sekopää perhe. Rahoilla Aaron voisi myös mennä terapiaan ja parantaa elämänsä laatua. Robert on jo käyttänyt paljon aikaansa Aaronin eheyttämiseen,tukemiseen. Itse näkisin hyvänä Robertin palaavan HF bisneksen tulevaisuudessa jollain tavalla. Kesäkuun lopun stuntissa Lawrence saattaa tehdä exitin ja toinen tytär Rebecca voi tulla sarjaan? Ei Robertin kyky viehättyä myös naisista mihinkään katoa vaikka nyt on rakastunut Aaroniin.
      Robert ja Aaron väleistä on vain kerrottu että Livin mukaan Aaron tuo poikaystävänsä kotiin joka yö ja Chas että,R asuu Williksessa. Eilen Aaron vain halasi oma-aloitteellisesti Robertia. Mitään kosketuksia ei ole näytetty,hyvin etäisen oloista kylmyyttä Aaronin puolelta. Katsojia on epäselvä tilanne ja käänteet turhauttaneet. Kuukausi sitten Aaron sanoi että edetään hitaasti,joten Robert antaa Aaronin päättää asioista. Kumpaakaan ei nähdä paljon jaksoissa tulevina viikkoina,näyttelijät saaneet vapaata.

      • Emputar

        Hei ja kiitos juonareista.
        Yritin katsoa menneen viikon jaksoja,huonola menestyksellä,joten kyselenkin nyt,että mikä juonikuvio sillä Bartonin veljesten äidillä on meneillään,mitä se tällä kertaa salaa?


      • pysytäänpäasiassa

        Johan on "asiantuntevaa" kirjoittelua, mutta ei kuulu Emmerdale-sarjaan.


      • Draamaariittää

        Olen lukenut englannin kielisiä keskustelu palstoja ja huomannut tyytymättömyyttä viimeaikaiseen käsikirjoitukseen Robertin kohdalla miten itsekeskeiset Dinglet kohtelevat häntä. Aaronin luottamus Robertia kohtaan horjui viime torstaina liittyen Gordoniin ja johti riitaan. Perjantaina asia selvisi,ei aihetta ja Aaron pyysi anteeksi ja halasi Robertia. Edellisen tuottajan tekemät päätökset vaikuttavat vielä esim. Liv sisaren tulo sarjaan liian pian aiheuttamaan ongelmia. Aaron ja Robert rakentavat nyt luottamusta ja pohjaa pitempi aikaiselle aidolle parisuhteelle. Eivät hempeile julkisesti. Ottavat hitaasti ja katsovat mihin se johtaa.


      • TakeitslowAndwait
        pysytäänpäasiassa kirjoitti:

        Johan on "asiantuntevaa" kirjoittelua, mutta ei kuulu Emmerdale-sarjaan.

        Robertin ja Aaronin välinen suhde ja heidän persoonansa aiheuttaa myös pohdintaa englantilaisten katsojien ja Robron fanien keskuudessa. Erilaisia tulkintoja,hämmennystä on kuten aikaisemmissa viesteissä heitä koskien tässäkin ketjussa. Emmerdale Aaron ja Robert haku Googlella tuo esiin esim. sivut : aaronrobert.tumlr.com josta löytyy kirjoitus ja siinä on lueteltu asioita joihin odotetaan vastauksia. Tuottaja vaihdos ja näyttelijöiden kesälomat vaikuttaa sarjaan joten asioita käsitellään enemmän vasta syksymmällä. Robron kuten CainMoira jatkavat sarjassa pitempiaikaisina hahmoina.


      • Robertinpuolella

        Ongelmaisella Aaronilla ei mene henkisesti hyvin,hän käyttää henkistä väkivaltaa Robertia kohtaan, A voi napsahtaa pian ja mennä fyysiseksi. Katsojista tilanne tuntuu pahalta. Robert sanoi eilen Aaronille Chasin tukemana että Livin on saatava oma osuutensa Gordon isänsä perinnöstä täysi-ikäisenä ja Liv itse haluaa niin. Aaronista ei tiedä vielä mutta edessä on muutto koska Charity ja Noah ja Chas haluaa/käskee heidät siis A L pois Willapakasta joten A voisi ostaa asunnon perintörahoilla? Chas alkaa deittailla pian rikosetsivä Wisen kanssa.
        Aaronin olisi jo aika hakea hyvää ammattiapua koska häneltä puutuu elämäntaidot kuinka tulla toimeen,ymmärtää toisten ihmisten tarpeet eikä vain loukata kun ei osaa itse käsitellä asioita ja haluaa vain päästä eroon. Aaronin kohdalla hahmo kehitystä ei ole tapahtunut.


    • Jotainnykymenosta

      Soap Awards palkinnot jaetaan viikonloppuna. Ehdokkaina olevat ED näyttelijät ovat olleet haastatteluissa Mediassa tällä viikolla. YouTubessa on videoita koskien Danny Miller ja Ryan Hawleytä, YouTube haku : Ask Robron twitterissä, Talk Radio Ryan Hawley and Danny Miller ja Itv Today morning eilinen 25.5 haastattelu jossa on myös mukana Laurel hahmo. Miller on todella komea,hyvännäköinen vrt Aaron,ei geeliä tukassa ja sivut leikattu lyhyeksi,päälaelta pöyheä,profiili parempi ja laihtunut. Ruudussa näkee muutoksen vasta 6-7 viikon kuluttua,heinäkuun lopulta alkaen. Odotetaan uutta Robron 2 alkua sillä Aaron pisti välit poikki Robertiin kk jälkeen. Ruutuaikaa heillä taas ensi ja seuraavalla viikolla.
      Kesäkuun lopun räjähdyksen jälkeen tapahtuu myöhemmin vielä jotain liittyen White perheeseen. Lawrencen menneisyys alkanut paljastua,ex-lover Ronnien kanssa on vihaa ja kuka on Chrissien isä? David ja Tracy iloista romanssia tulossa. Chasin post trauma syndrooma uusiutuu. Charity alkaa taas lähestyä Cainia. Asleyn dementia juoni hyvä aihe käsitellä.

    • kxft

      Emmerdalessa räjähtää taas oikein kunnolla kesäkuun viimeisellä viikolla, kun Rakesh tekee vakuutuspetoksen sytyttämällä omistamansa Mill Cottagen tuleen, ja laittaen sisälle räjähtäviä aineita, tietämättä, että Nicola on sisällä. Nicola jää jumiin liekkeihin, ja Dan ja Lawrencen entinen rakastettu Ronnie Hale yrittävät pelastaa Nicolan. Nicola pääseekin turvaan, mutta myöhemmin paljastuu että hänen oikea puolensa on halvaantunut. Ronnie joutuu räjähdyksen seurauksena sairaalaan, jossa tilanne näyttää huonolta.

      • Kesäkuuntulipalo

        Useaksi asunnoksi remontoidun yhden perheen Mill Cottage talon tuhoutuminen aiheuttaa pohtimista sillä kolme perhettä etsii kylässä parempaa,isompaa asuntoa. Emma ja James Barton,Kingit ja mikä tärkeintä Robert,Aaron,Liv muuttavat yhteen ja heillä on rahaa ja tuskin mikään vaatimaton pikku asunto riitää heille. Viikolla 28 Robron palaa tauolta ruutuun ja asumisasiat tulee esille. Jaksot kuvataan 6 viikkoa ennen esitys ajankohtaa ja sarjan näyttelijät pitävät lomia useammassa erässä vuoden mittaan. Mitä tapahtuu Mill Cottagelle tulipalon jälkeen? Asuntojen sisäkuvaukset ovat lavastettu studiolla lähes kaikki. Mill Cottagelle oli tehty replica muualla tulipalo kuvauksia varten.


      • Tyskävyh

        "Emma ja James Barton,Kingit ja mikä tärkeintä Robert,Aaron,Liv muuttavat yhteen"
        Siis muuttaako noi kaikki edelliset yhteisasumiseen? Mahtaa olla ahdasta, jos muuttavat pieneen asuntoon.


      • MillSpekulointia
        Kesäkuuntulipalo kirjoitti:

        Useaksi asunnoksi remontoidun yhden perheen Mill Cottage talon tuhoutuminen aiheuttaa pohtimista sillä kolme perhettä etsii kylässä parempaa,isompaa asuntoa. Emma ja James Barton,Kingit ja mikä tärkeintä Robert,Aaron,Liv muuttavat yhteen ja heillä on rahaa ja tuskin mikään vaatimaton pikku asunto riitää heille. Viikolla 28 Robron palaa tauolta ruutuun ja asumisasiat tulee esille. Jaksot kuvataan 6 viikkoa ennen esitys ajankohtaa ja sarjan näyttelijät pitävät lomia useammassa erässä vuoden mittaan. Mitä tapahtuu Mill Cottagelle tulipalon jälkeen? Asuntojen sisäkuvaukset ovat lavastettu studiolla lähes kaikki. Mill Cottagelle oli tehty replica muualla tulipalo kuvauksia varten.

        Kuten aloituksessa on kerrottu Mill Cottage on nyt muutettu useammaksi asunnoksi ehkä 2-3 kpl ja ainakin James ja Emma olivat jo kiinnostuneita yhden asunnon ostajia. Nicola on sanonut haluavansa isomman asunnon kuin Victoria Cottage,joka on se talo missä Rakeshi nyt meidän jaksoissa asuu. Robron ei ole vielä edes etsinyt asuntoa. Kylässä ei ole kovin paljon tasokkaita asuntoja,eikä katsojille ole ainakaan näytetty. Sharmat ja Rakeshi,Pria asuvat isossa Holgate talossa. Mill on hyvällä paikalla,on pihaa ja siksi kiinnostava talo kuka asuntoja ostaa näin katsojan kannalta. Remontoidaanko se uudelleen,onko kiviseinät kunnossa,saa nähdä mitä tapahtuu tulipalon jälkeen.


      • Glub

        Sharmojen Holdgate on minusta ehkä hienoin tämän hetken taloista. Mill olisi hieno paikka ja talo, ja jos remontoidaan hyvin ja vaikka muutettaisiinkin useammaksi asunnoksi, jos avaraksi, niin siinä olisi hyvä koti Robronille ja Liville. Victoria Cottage, jossa Priya ja Rakesh nyt Suomen jaksoissa asuu, on minusta ihan hienosti remontoitu.


      • Glub

      • Ainasytkärillä

        Miksi enkkusarjoissa tulipalot sytytetään aina sytkärillä?
        Ainoa näkemäni brittiläisten tekemä ohjelma, jossa käytettiin tulitikkuja, on Pieni tulitikkutyttö! Siitä muistan, että brittiläinen, kun mukana oli Roger Daltrey.


    • krfx

      Uusia juonipaljastuksia kesälle ja loppuvuodelle 2016:


      - Lachlan on vihaisena ampumassa tavaroita kiväärillä, ja päätyy riitelemään Lawrencen kanssa. Lachlan ampuu Lawrencea, mitä tapahtuu, kuoleeko hän? Chrissie saapuu tilanteeseen, ja päättää suojella poikaansa, ja lavastaa toisen henkilön ampujaksi.

      - Chrissie ja Andy riitelevät ja päätyvät suhteessaan tauolle, jonka aikana Andy päätyy sänkyyn Bernicen kanssa. Chrissie saa tietää tästä, mutta ei paljasta sitä kenellekään, vaan päättää huolehtia tulevaisuudessa itsestään, ja kostaa Andylle, jatkaen suhdetta ja esittäen, että kaikki on kuten ennenkin. Chrissie salaa kuitenkin suunnittelee Andyn tuhoa, ja kun Lawrencen ampuminen tapahtuu, päättää Chrissie järjestää niin, että Andy joutuu asiasta syytteeseen. Myöhemmin voi olla, että Chrissie päätyy napit vastakkain myös Charityn kanssa.

      - 17.10. alkaa syksyn perinteinen tapahtumajakso, "superviikko", joka sisältää useita isoja tapahtumia, joissa ovat mukana monet suurimmat henkilöhahmot. Viikolla tullaan näkemään actionia, ja sarja kuvaa action-kohtaukset samassa paikassa, jossa vuoden 2013 Villapakan kellarin tulva, jossa Chas ja Debbie taistelivat Cameronia vastaan, kuvattiin. Lokakuun spektaakkelissa on mukana ainakin Aaron, Robert, Cain, Moira, Holly, Adam ja Victoria.

      - Ronnie selviää Mill Cottagen räjähdyksestä, ja löytää todisteita Rakeshin osallisuudesta. Voidaanko Rakeshin syyllisyys todistaa? Rakesh joutuu joka tapauksessa syöksykierteeseen. Mitä tekee Priya, kun saa tietää?

      - Saksaan lähtenyt Paddy palaa elokuun viimeisellä viikolla, huomatakseen järkytyksekseen, että vaimonsa Rhona on aloittanut suhteen kuolleen rakastajattarensa lesken Piercen kanssa. Onko Paddylla ja Rhonalla mahdollisuus palata vielä yhteen? On kerrottu, että tilanteesta alkaa "erikoinen juonikuvio", jollaista ei yleensä ole nähty (eräs epäilys on moniavoisuus/ avoin avioliitto?).

      - Syöpähoitojen ohessa David haluaa naimisiin Tracyn kanssa, ja Tracy kieltäytyy aluksi, koska aikataulu on hyvin nopea, David ei kuitenkaan luovuta, vaan aikoo kosia Tracya niin kauan, kunnes tämä suostuu...

      - Hyvinä ystävyksinä aloittaneet Marlon ja Carly päätyvät sänkyyn, ja pariskunnan välillä on oikeita tunteita. Kumpikin kuitenkin pelkää, että suhteen muuttuminen pilaisi kaiken.

      - Ashleyn heikentyvän kunnon seurauksena raskaana oleva Laurel retkahtaa taas, mutta tällä kertaa kyse on (onneksi) vain pikku episodeista.

      - Belle haluaa pitää Baileyn hinnalla millä hyvänsä, ja kun tämä on tekemässä lähtöä, Belle kertoo olevansa raskaana. Pitääkö tämä kuitenkaan paikkaansa, vai onko kyseessä pelkkä juoni, jotta tämä jäisi?

      - Jossain kohtaa kesää Zakille tulee tilanne eteen, jossa hänen toden teolla tulee vielä valita, haluaako todella Joanien, vai sittenkin Lisan.


      Summer 2016 Promo Photoshoot:

      http://digitalspyuk.cdnds.net/16/25/1600x800/landscape-1466636236-soaps-emmerdale-summer-image.jpg

      • Englanninajassako

        Tutun oloista Emmerdalea. Suhteita, kierrätystä, murha, juonittelua, syyttömän syylliseksi lavastamista, teiniraskautta jne.


      • Moniamahdollisuuksia

        Pinewoodin elokuvastudiolla on mm. iso vesitankki jossa kuvataan vedenalaisia kohtauksia. Willapakan rankkasateiden aiheuttamassa kellari tulvassa käytettiin sitä. Vaikeata arvailla mitä erikoisjuttuja nyt käytetään ja mikä on tarina.


    • poui

      Rakesh väärensi Vanessan lapsen dna-testin.Selviääkö Kirinille että hän onkin lapsen isä?

      • babykotecha

        Selviäähän se. Kyllä ne salaisuudet tuppaa aina lopulta tulemaan ilmi, niin myös tässä tapauksessa.


      • LoppuKirin

        Mutta perinteisesti asiat pitkittivät Emmerdalen tapaan


    • krfx
      • VuosiVäliä

        Kiitos tästä!
        Jäi epäselväksi, kumman maan aikaa?


      • HakukoneellaLöytyyTietoa

        On olemassa Ketju JAKSO SEURANTAA SUOMEN TAHTIIN. Kysykää ja pohtikaa siellä nykytapahtumista ja kuten tuo isyyspohdinta. Tämän kesän nyt ruudussa näytettävistä jaksoista on traileri YouTubessa nimellä Summer Fate.


      • Palstapoliisistapäivää
        HakukoneellaLöytyyTietoa kirjoitti:

        On olemassa Ketju JAKSO SEURANTAA SUOMEN TAHTIIN. Kysykää ja pohtikaa siellä nykytapahtumista ja kuten tuo isyyspohdinta. Tämän kesän nyt ruudussa näytettävistä jaksoista on traileri YouTubessa nimellä Summer Fate.

        Tämä on juonipaljastusketju. Täällä saa kysyä mistä tahansa, mitä ei ole vielä Suomen ajassa tapahtunut, myös nykytapahtumien ratkeamisista. Jaksoseurantaa Suomen tahtiin -ketjussa ei pidä kertoa juonipaljastuksia, ei vaikka olisivat ihan lähitulevaisuuteen.


    • OdottavaVaihe

      Uusi hahmo tulee sarjaan. Tracyn isä, jota 56v. harmaantunut Michael Praed näyttelee. Onko hän Chasin uusi miesystävä?Paljon kokemusta mm. elokuvat,sarjat,Sherwood Robin,Dynastia ja näyttämötöitä. Keväällä tullut iäkkäämpi mies Ronnie,ei asu kylässä, on ollut myös hyvä valinta tuottajalta. Poislähtijöistä ei tietoa. Liikaa tylsiä Bartoneita ja Dinglejä. Kylässä asutaan tiiviisti,tasokkaita asuntoja puutuu. Mill talon jatkosta ei tietoa,vakuutus ei taida korvata Rakeshille joka on varaton ja työtön. Nicolalla oikean puolen halvaus aiheuttaa ongelmia.

    • Glub

      Massiivinen heinä- ja elokuu tulossa Suomen jaksoissa!

      Nyt on tarkempia aikamääritteitä heinä- ja elokuun massiivisille tapahtumille Suomessa:


      25.7. alkavalla viikolla Robert järjestää Paddyn onnettomuuteen viljalaarissa. Uhkailee tämän lisäksi myös Paddyn poikapuolta Leoa.

      1.8. alkavalla viikolla Paddy tunnustaa Aaronille Robertin uhkailevan tätä, ja että tämä aiheutti viljalaarionnettomuuden.

      8.8. alkavalla viikolla alkaa massiiviset tapahtumat, jolloin Aaron kutsuu Robertin romanttiselle mökki-illalle syrjäiselle metsähotellille, jossa aikoo nauhoittaa Robertia, ja yrittää saada tämän tunnustamaan Katien tapon. Robert kuitenkin hoksaa juonen, ja tulee taistelu, jonka seurauksena Robert lyö Aaronilta tajun kankaalle. Robert sitoo Aaronin kiinni lämpöpatteriin, hakee aseen, ja miettii, pitäisikö tämä ampua. Robert tunnustaa kuitenkin itku silmässä rakastavansa Aaronia. Juuri kun Robertilla on ase kädessä, lomamatkasta ja mökistä vihiä saanut Paddy ryntää mökkiin sisään, ja Robert ampuu tätä vahingossa.

      Päästyään takaisin kylään, Aaron yllättää Robertin ja Chrissien ja kertoo Chrissielle *KAIKEN*. (must-see!) Chrissie raivoaa Robertin ulos Kartanosta.

      22.8. alkavalla viikolla Chrissien raivo jatkuu, ja hän sytyttää Robertin hienon urheiluauton tuleen Aaronin romuttamon pihalla, jossa Adam on nukkumassa läheisessä autossa. Tämä aiheuttaa lisäksi sen, että auton lähellä olevat propaanitankit syttyvät tuleen, ja räjähtävät ilmaan, osuen suoraan yläpuolella lentävään helikopteriin, joka osuu suoraan kylätilalle, jossa Aaron sekä juuri naimisiin menneet Debbie ja Pete, ja juhlavieraat viettävät hääjuhlaa. Kylätilan katto sortuu juhlijoiden päälle, ja alkaa selviytymistaistelu, josta kaikki eivät selviäkään helposti.

      • Lisätäänvielä

        Robert pelastaa Adamin palavasta autosta viime hetkellä ja he ehtivät Chrissien kanssa turvaan.


    • AreYouHappyNowAron

      Aaronin paljastuksen jälkeen Robert joutuu heti lähtemään kartanosta ja Chrissie menee Villapakkaan huutamaan asiasta. Aaronin ja Robertin välit ovat poikki. Andy on kaikista ilkein Robia kohtaan. Avioero tilanne kestää kauan ja muutakin sattuu ennen sitä.

    • HopeAndyGetsDown

      Lodgen jälkeen itkuinen ja vihainen Aaron kertoi suhteestaan Robertiin Chrissielle 24.7.2015 ja meillä nähdään jakso 10.8. Robert jää kylään ja asuu Vicin luona. Lopullinen avioero R & C tapahtuu vasta 23.5.-16 kun Lawrence suostuu maksamaan riittävän korvauksen Robertille työstä yhtiön hyväksi. Kartanossa tapahtuu taas tänä kesänä 14.7 kun Chrissie haluaa kysellä kaikkien kuullen Willapakassa Lawrencelta,joka ei ole hänen isänsä,onko hän gay. Joku ampuu myöhemmin ensi viikon alussa haulikolla Lawrencea Home Farmilla. Andy on sekaantunut White perheen asioihin ja aiheuttanut tilanteen pahenemisen.

      • Numerologiaa

        Jostain syystä monet kiinnostavat asiat tapahtuu 4,14,24 kuukauden päivinä sarjassa koskien Robert,Aaron ja Whiteja.


      • krft

        Paljon isoja ja mielenkiintoisia tapahtumia tiedossa!


      • Andyonroskakaväkeä

        22.722.7-16 Robert kertoo viimein Aaronille että Andy ja Ross tekivät sopimuksen Robertin murhaamisesta ampumalla viime syksynä. Andyn piti tappaa Pete. Vihainen Aaron lyö Andyä ulkona ja paljastaa samalla Chrissielle asian. Aaron oli vangittuna murhasta epäiltynä kuten jotkut muutkin. Sekopää Andy muhinoi myös Bernicen kanssa. Chrissie ryhtyy kostamaan Andylle,joka on käyttäytynyt röyhkeästi Lawrencea kohtaan.
        Robert on tiennyt Rossin ampuneen häntä jo joulukuun lopusta lähtien samoin heti Debbie,Cain,Charity keväällä ja Chaskin tietää.


      • Glub
        Andyonroskakaväkeä kirjoitti:

        22.722.7-16 Robert kertoo viimein Aaronille että Andy ja Ross tekivät sopimuksen Robertin murhaamisesta ampumalla viime syksynä. Andyn piti tappaa Pete. Vihainen Aaron lyö Andyä ulkona ja paljastaa samalla Chrissielle asian. Aaron oli vangittuna murhasta epäiltynä kuten jotkut muutkin. Sekopää Andy muhinoi myös Bernicen kanssa. Chrissie ryhtyy kostamaan Andylle,joka on käyttäytynyt röyhkeästi Lawrencea kohtaan.
        Robert on tiennyt Rossin ampuneen häntä jo joulukuun lopusta lähtien samoin heti Debbie,Cain,Charity keväällä ja Chaskin tietää.

        No niin, tämähän kuulostaa todella hyvältä ja mielenkiintoiselta! Nämä tiedot olivatkin uusia. Onpa hyvä, että Aaron saa tietää asiasta, olihan hän asiasta vangittunakin. Ja puolustaa Robertia samalla. Ja samalla Chrissie, odotan tätä tulevaa Chrissien kosto -juonikuviota todella paljon. Vaikka ei Andya vastaan henkilökohtaisesti mitään olekaan, niin Chrissiestä pidän, ja on mukava nähden hänen saavan asioita aikaiseksi oikein kunnolla.


      • Suihkukohtaus

        Spoilereita tulevasta. Lachlan ampuu Lawrencea ja Chrissie lavastaa Andyn syylliseksi ja hänet vangitaan. Robertin ja Aaronin yhteinen projekti alkaa 17.8 Andyn auttamiseksi pakoon kaikesta menneestä huolimatta. Chrisssie on luvannut ostaa Millin jos Rakeshi saa Andyn tuomituksi vankilaan. Tämän illan 14.7 jaksossa Aaron ottaa esille asumisasian että hankkisivat oman paikan,kodin heille ja Liville. Joudutaan odottamaan muuttoa ehkä kuukausia.


      • Andyräjäyttää

        Andyhän on tyhmä! Mutta muuten perinteistä Emmerdalea, syytön lavastetaan syylliseksi ja tuomitaan.


      • 3kkyhdessäNytBF

        Mitään Willapakan mh,kph tai suihkussa tapahtuvaa ei ollut vaan siitä puhuttiin kun Charity oli nähnyt Robertin ja Aaronin aamulla siellä yhdessä. Robert suuteli Aaronia Charityn ollessa paikalla ja aikovat mennä,yläkertaan myöhemmin päivällä. Heat tunnelma heillä. Ehtivät vain suudella takahuoneessa kun keskeytys tuli taas. Siis 2 lyhyttä suutelukertaa ja poikaystävä maininnat muille henkilöille kummaltakin jaksossa mikä kokonaisuutena oli hyvä.


      • RjaAasuvatYhdessänyt

        Em. johtuen omaa rauhaa toivova Aaron ehdotti Robertille että muuttuisivat yhteiseen asuntoon muualle. Robert halusi kuitenkin että asuisivat ensin yhdessä Wooliessa ennen oman kodin hankkimista koska Liv on otettava huomioon. Liv on reipas ja älykäs teini,pitää Robertista eikä ole ongelma. Aaronin impulsiivuus on R&A suhteen vaaratekijä. Eilisessä jaksossa Robert muutti asumaan Willapakkaan Aaronin huoneeseen. Talossa asuu 6 henkeä,5mh,yksi kph,siis ruuhkaa. Tuleva juoni liittyy HF ja Andy asioihin ja vaatii myös parin tiiviimpää yhdessä oloa. Aaron haluaa ja saa tietää kuka ampui Robertia viime syksynä.


      • DearestinLove

        Viime vuonna tähän aikaan Aaron paljasti Chrissielle suhteensa Robertiin. Eilisessä jaksossa 22.7.2016 Aaron löi Andya ja kertoi Chrissielle että hänen rakastajansa Andy juoni Rossin kanssa Robertin ampumisen. Tästä alkaa taas uusi SL eli juoni,tarina sarjassa. Robert ja Aaron nyt yhdessä,niin asiat muuttuvat vuodessa.


      • Lyhyestinäin

        Lähiaikoina tapahtumat ja juonet keskittyvät Home Farmin White perheen ongelmien ja Chrissien juonittelun ympärille. Andyn takia Robron on jotenkin osallisena.


    • Glub

      Ryan Hawley on paljastanut viimeisimmässä haastattelussaan lisää tulevasta: Aaronilla ja Robertilla on isoja, hienoja stunt-kohtauksia tulossa lokakuun suuressa tapahtumassa, jota aletaan kuvaamaan piakkoin. Hawley sanoi lisäksi, että jotain sellaista tapahtuu ainakin, josta monet varmaankin tulevat pitämään.

    • Glub

      Lisää tulevia isoja tapahtumia (Suomen jaksoissa):

      18.7. Megan sai vihdoin tietää Jain pettävän tätä Leylan kanssa, ja alkaa suunnitella jääkylmää kostoa tämän selän takana. Tällä viikolla Megan selvittääkin, miten pääsisi Jain bisneksiin mukaan, ja yrittää salaa sabotoida tämän yrityksiä saada Rachel näyttämään huonolta äidiltä. Jai muun muassa yrittää piilottaa huumeita Rachelin asuntoon poliisien löydettäväksi.

      14.8. alkavalla viikolla Megan saa tietää olevansa raskaana, pystyykö hän pitämään lapsen?

      29.8. alkavalla viikolla koettaa Jain ja Rachelin oikeustaistelu, kumpi voittaa, ja mitä tekee Megan?

    • Glub

      Iso-Britannian jaksojen uusia juonipaljastuksia:

      Robert ja Aaron saavat selville, että Chrissie on Andyn lavastamisen takana, ja aikovat paljastaa tämän. Robert aikoo auttaa Andyn maasta väärennetyn passin turvin.

      Nicola ja Dan tulevat todennäköisesti pettämään Jimmya ja Kerrya.

    • ChrissiestäPahis

      Kesäkuun lopun Rakeshin Mill talon räjähdyksessä ei kuollut kukaan. Lokakuun tapahtumaviikon kuviot muuttuneet aikaisemmista vihjeistä jotenkin,Whiteja on mukana mutta Cain ja Moira eivät ole. Heillä on jotain muuta tekeillä,Holly on aiheuttanut ongelmia ja parin välit rakoilee,Charity lähentyy taas Cainia. Lähiaikojen tapahtumia on Laclan ampuu Lawrencea,ei kuole ja Chrissie juonii ja lavastaa Andyn tekoon syylliseksi. Robert auttanee Andyn pakenemaan koska näyttelijä Kelvin F. ainakin lähtee tauolle/pois.

      • Nötyäk

        Eiks noi kerrottu jo pääosin tuolla ylempänä?


    • InhokkiKelvinPOIS

      Tänään uutisoitu että Andy hahmo poistetaan sarjasta elokuussa viimeinkin! Karkaa kai vankilasta. Robertia kohtaan aina todella ilkeä ja paha,liian pitkään siedetty väkivaltainen moninkertainen tappaja,joka on aina syyttänyt ja valehdellut kaikesta Robertia. Andy on ollut mieleltään kaikista sairain hahmo. Olisi saanut lähteä ajat sitten. Andy sai Rossin ampumaan murha mielessä Robertia syyskuussa 2015 ja itse Andy oli tappaa Peten. Näyttelijän ulkomuoto on ruma steroidi tursake kuin taikinasaavi valumassa liian pienessä t-paidasta.

      • andynharhamaailma

        Andyn exit pv ei vielä tiedetä tarkasti. Luin englantil DS forumilta kuvauksen Andyn hahmosta ja se osuu oikeaan mitä itseäni on aina ärsyttänyt : paranoidi siis vainoharhainen,itsesääliä toistava,säälin kerääjä,vaimonhakkaaja ja joka luulee jokaista kohtaamaansa naista love of his life,hahmo jolla ei ole juuri mitään sivistynyttä sanottavaa muille,tuomitsee muut luullen olevansa parempi,odottaa hyväksyntää kun tekee jotain väärin,ei ota vastuuta omista teoistaan,syyllistää muita,manipuloi,valehtelee. Andy on ollut käenpoika Sugden perheessä.
        1.8.2016 jaksossa Robert kävi tapaamassa Andya vankilassa joka on epäiltynä Lawrencen ampumisesta,Chrissie lavasti hänet. Robertin loistava tiivis 2min jakso jossa hän kyselee Andylta mutta saa vain hulluja vastauksia ja syytöksiä Andyltä.


    • WilliksenTilanteesta

      Maaliskuussa äitiyslomalta palannut Charity näyttelijä näyttää väsyneeltä ja lihovan taas,onko raskaana vaan muuten repsahtanut? Chas on häneen tyytymätön ja Willapakka vaihtaa omistajaa. Charity ei sovi pubiin ollenkaan,oli tilap ratkaisu. Luin netistä että Turistikierrolla käyneet huomasivat että nimet on poistettu pubin oven yläpuolelta. Hautausmaalla oli uusi peitetty kivi. Willapakan taakse ei päässyt. Chas oli lomalla ja sillä aikaa koko Dinglen suku ravasi pubin takahuoneeseen asti setvimään asioita. Kuka tai ketkä on Williksen uusi omistaja? Aaronilla ja Robertilla on omat paremmat yritykset,rahaa olisi ostaa Charityn osuus mutta ei järkeä muuten. Rauhaton Willis ei ole oikea pysyvä oma koti Robronille ja Liville.

      • gerrodargemmin

        "Chas on häneen tyytymätön ja Willapakka vaihtaa omistajaa"
        Mitä tarkoittaa?
        "nimet on poistettu pubin oven yläpuolelta"
        Mitkä nimet?


      • Glub

        Hautakivi, voisiko se olla jollekulle lokakuun tapahtumassa menehtyvälle, nythän kohta jo kuvataan niitä jaksoja.

        Luulisin, että Andy poistuisi lähtemällä maasta.


      • Lokakuustaeitietoa
        gerrodargemmin kirjoitti:

        "Chas on häneen tyytymätön ja Willapakka vaihtaa omistajaa"
        Mitä tarkoittaa?
        "nimet on poistettu pubin oven yläpuolelta"
        Mitkä nimet?

        Willapakan omistajien nimi on aina ollut ulko-oven yläpuolella. Rikosrekisterin omaava ei voi olla lain mukaan pääosakas pubissa joten Charityn nimeä ei ole siellä laatassa ollutkaan,vain Chasin. Charity on ollut laiska,kyllästynyt ja epämiellyttävä ja nyt Charity jahtaa Cainia Moiralta,joka on ärsyytynyt Cainin toilauksiin.
        Andyn lisäksi Charity on alkanut vaikuttaa ärsyttävältä kuluneelta hahmolta. Debbien paluuta en kaipaa ja Rossin tarinakin kerrottu loppuun,ei ole näkynyt paljon kuukausiin,eikä Peteä.


    • Farmipohdintaa

      Pari vk sitten oli ED FB lavastamon kuva maalatusta kyltistä : Barton Farm ja joku pv sitten James ja Emma luki lehdestä että kunnostettu Wylien farmi on myytävä 600.000 £ja he kiinnostuivat. Moira ja Cain välirikko,Cain muutti pois. Jotain muutoksia tulossa farmi asioihin näköjään. Wylie on kai parempi ulkokuvauspaikka rakennuksineen kuin Moiran farmin kuvauspaikka. Vielä ei ole enempää vihjeitä netissä tulevasta.

      • Glub

        Niinkö, no sehän onkin hyvä juttu, jos tulee uusi ulkokuvauspaikka, Wylien farmihan olikin hyvä ja mukava paikka, mukavaa, jos sitä käytetään edelleen.


      • Syksyäodotellen

        James haluaa pois osuutensa, rahana Moiran Butler farmista jotta voi ostaa Wylie farmin Emman kanssa. Hautausmaa havainto on varmaan keväällä kuolleen Ednan hautakivi/risti. Ei siis voi liittyä lokakuun tapahtumiin. Parhaillan on menossa Andyn oikeusjuttu,lopputulos? Lokakuun tapahtumissa on mukana White perhe ja Robert,Aaron,Adam,Victoria ainakin haastattelujen mukaan. Tracy ja Vanessa ovat sarjaan tulevan Frank Claytonin tyttäriä.


    • krfx

      Se on nyt tiedossa, että Duncan Foster ohjaa lokakuun suuren tapahtuman, kuten perinteisesti on ohjannut lähes kaikki suuremmat tapahtumat, kuten viime vuoden tapahtuman.

    • Ailakki1984

      Laurelin ja Ashleyn tyttövauva syntyy tämän kuun lopussa, mutta ei tietenkään ilman draamaa. Kun Laurelilla alkavat supistukset, pariskunta lähtee sairaalaan. Heidät kuitenkin käännytetään pois, koska kyseessä on väärä hälytys.

      Kotona Laurel kuitenkin tajuaa, että synnytys on oikeasti käynnissä ja vauva on syntymässä. Hänellä on apunaan vain dementiasta kärsivä Ashley, joka unohtaa vähän väliä, että Laurel synnyttää. Laurelin pitää muistuttaa, mitä kuuluu tehdä.

      Kyseessä on jopa jonkinlainen vaaratilanne, koska Laurel on kuitenkin jo iäkkäämpi äiti ja joutuu ehkä synnyttämään täysin yksin, mikäli Ashleystä ei ole yhtään apua.

      Loppujen lopuksi synnytys sujuu kuitenkin mallikkaasti ja pariskunta on onnellinen tyttövauvan syntyessä maailmaan. Vauva syntyy siis heidän kotonaan. He antavat lapselleen nimeksi Dorothy Ashleyn edesmenneen äidin mukaan. Tyttöä kutsutaan kuitenkin Dottyksi.

      Loppusyksystä (syys/loka / marras ehkä) Ashleyn kunto heikkenee entisestään.

      • Laurelylinäytteli

        Eilisessä jaksossa 2.9 Laurel synnytti tytön kodin,(he ovat vuokralla Debbien asunnossa nyt) vaalealla sohvalla,joka oli tahraton tapahtuman jälkeen samoin vauva. Vain Asley oli paikalla. Ei tullut mieleen huutaa apua ovesta,ei soittaa ambulanssia,kylässä on 3 eläinlääkäriä,hoitaja Emma. Epätodellista ja katsojat kommentoivat huvittuneesti siistiä kotisynnytystä. Kingien kotonahan vieras nainen synnytti Jimmyn keinohedelmöititys vahinko lapsen samoin,joka on Jimmyn hoteissa nyt koska sen äiti kyllästyi.


    • Taaskokeskhäitä
      • Joanieawhitepinkwed

        Zak meni viime viikolla naimisiin Joanien kanssa. Tympeä valittaja Lisa voisi painua hiiteen kuten taas sekaisin olevan Bellekin. Joanie on Cainin Kyle pojan laillinen huoltaja.


    • Jawline

      Pahikseksi alkanut Chrissie White jatkaa sarjassa. Näyttelijä Louse Marwood on tehnyt ainakin vuoden jatkosopimuksen. Robert palasi eilen ruutuun 2vk jälkeen vaikuttavan hyvännäköisenä auttamaan Andyä paossa. Chrissie teki toisen lavastuksen Andya vastaan viiltämällä käsivarttaan ja kylän idiootti Andy tarttui veitseen. Chrissie lavastaa myös Rakeshia kostoksi. Aaron on laihtunut ja fit, Miller oli viikkoja personal trainer ohjauksessa. Näyttelijät Hawley ja Miller olivat eri aikaan lomalla.

      • Andynexitelävänä

        Chrissie soitti poliisit kartanoon ja Andy lähti juoksemaan metsiin ja Robert tuli paikalle vieden Andyn piiloon latoon. Robert järjesti passin, kyydin ja Robertia seurannut Bernice vei Andyn tienvarsi ruokapaikkaan josta Andy meni rekan kyytiin ulkomaille. Andy Sugden on poistunut sarjasta. Andy oli aika hankala vaatimuksineen,huvittavaa kiittämättömyyttä. Hahmo ollut ärsyttävä koko vuoden,hyvä että lähti.


      • TyylikäsRobert

        Robert käyttää Massimo Dutti nahkatakkeja. Utuisen vaalea pink sopii paidan väriksi myös hyvin sinisten lisäksi.


    • Glub

      Andy tosiaan poistui, ja lähtöä ei varmistettu julkisesti, ennen kuin se tapahtui ruudussa, mikä tarjosi hyvän yllätysmomentin. Andy ja Bernice ovat niin hyvä pariskunta, pidän todella paljon. Chrissien olen odottanut päätyvän yhteen Rossin kanssa, joskin nyt tämän "uuden" Chrissien kanssa en ehkä enää heitä näe yhdessä (Chrissie söisi Rossin aamupalaksi). Lisäksi Ross on erittäin epäkiinnostava henkilönä ja erityisesti mennyt pahasti pilalle viimevuotisten juonikuvioiden tähden.

      Tavallan pidän tästä uudesta Chrissiestä, toivon kuitenkin, että asiaa ei viedä liian pitkälle, muuten hänestä saattaa tulla joidenkin inhokki. Ja lisäksi, älkää nyt missään nimessäkö sekoittako häntä älyvapaaseen Charityyn mitenkään.

      • Dinglettympii

        Charity on nykyään ärsyttävä,kulunut Willapakan osa omistajana ja Chas ei pidä hänestä eikä halua Cainin rikkovan välejä Moiran kanssa Charityn takia. Pelkkä kriminaali Ross ei uskottava kenenkään kanssa Donnan jälkeen. Aaron ja Chas nykyään järkevimmät Dinglet.


      • Glub
        Dinglettympii kirjoitti:

        Charity on nykyään ärsyttävä,kulunut Willapakan osa omistajana ja Chas ei pidä hänestä eikä halua Cainin rikkovan välejä Moiran kanssa Charityn takia. Pelkkä kriminaali Ross ei uskottava kenenkään kanssa Donnan jälkeen. Aaron ja Chas nykyään järkevimmät Dinglet.

        Samaa mieltä.


      • Analyysi

        Mutta Chrissiehän on jo inhokki. Se saapi lopulta luvan saada ansionsa mukaan ja kokea romahduksensa niin kuin kaikki muutkin kartanon omistajat aiemmin. Eiköhän se totuus Andyn syyttömyydestäkin tule vielä ilmi, ja Andy voi sitten palata sarjaan, jos näyttelijä vain haluaa. Sehän siinä onkin hyvä, että hahmo poistuu elävänä, kun se voi sitten aina palata.

        Charityhan on varsin mielenkiintoinen hahmo. Yleensä kun draamasarjan hahmot ovat joko vakavasti otettavia keskeisiä hahmoja, joille kirjoitetaan suurimmat juonikuviot (ja Emmerdalessa he ovat usein enemmän tai vähemmän pahiksia) tai sitten kevyempiä, komediallisia sivuhahmoja, niin Charity on liukuvasti jotakin siltä väliltä. Lähtökohtaisestihan Charity istuu perinteisen pahiksen rooliin, mutta loppujen lopuksi hän on toilailuissaan sen verran koominen, ettei sitten kuitenkaan aivan mene prototyyppisestä pahiksesta. Joten Charity on hahmona varsin jännä tapaus.


      • LachlanTärkeämpiNyt

        Andy ei palaa. En usko että Andyn asia on tärkeä ollenkaan vaan muut White asiat. Chrissie jatkaa sarjassa ainakin vuoden. Andy hahmolla on ennestään painolastia tekoja,syyllisyyttä niin paljon ja loppuuun kerrotu tarina. Ei häntä kukaan halua takaisin. Poissa silmistä poissa mielestä. Lachlanin ongelmat ja terveys voi olla tärkeämpi. Luulen että Robert ja Aaron huomaa Lachlanin tilan ja antavat asian olla.


      • Avaasilmäsi
        LachlanTärkeämpiNyt kirjoitti:

        Andy ei palaa. En usko että Andyn asia on tärkeä ollenkaan vaan muut White asiat. Chrissie jatkaa sarjassa ainakin vuoden. Andy hahmolla on ennestään painolastia tekoja,syyllisyyttä niin paljon ja loppuuun kerrotu tarina. Ei häntä kukaan halua takaisin. Poissa silmistä poissa mielestä. Lachlanin ongelmat ja terveys voi olla tärkeämpi. Luulen että Robert ja Aaron huomaa Lachlanin tilan ja antavat asian olla.

        Totta kai Chrissie jatkaa vielä sarjassa. Eihän se nyt vielä ole tarpeeksi pahis, joten sille annetaan lisää aikaa kehittyä pahemmaksi. Mutta kyllä sekin lopulta tulee varmasti saamaan palkkansa, niin kuin Emmerdalessa aina tavalla tai toisella tapahtuu.

        Luule kuule ihan mitä tykkäät, mutta juonipaljastuksissa on jo nyt luvattu, että Robert ei anna asian olla vaan taistelee Andyn puolesta. Lachlania ongelmineen ei kenenkään pitäisi paapoa. Se kaveri joutaisi hoitoon.

        Et voi sanoa varmaksi, ettei Andy palaisi. Andy voi palata. Sehän se siinä sarjassa elossa poistumisessa juuri onkin niin hienoa, kun jätetään aina mahdollisuus palata. Etkä sinä voi sanoa, ettei Andya kukaan kaipaisi. Hyvinkin moni jäi häntä kaipaamaan. Lue vaikka tätäkin palstaa, niin huomaat kyllä.


      • LuckyTärkeämpiNyt

        Pointti oli tämä: Enpä usko todella että Robert ja Aaron haluavat nähdä Andyä kylässä enää hänen tekojensa takia. Robertin Murhayritys Rossin kautta. Kaikki sen jälkeen. Robert ei vielä tiedä miten rikki Lachlan on kaikesta ja hän L voi tappaa itsensä tai seota aiheuttaen vahinkoa muille. Chrissie pakotti valehtelemaan ampumisesta,Lawrence ei ole hänen isoisänsä jne. Chrissietä ei saada kiinni lavastuksesta.
        Lachlan on vielä nuori eikä ole oikeasti paha vaan perheensä uhri. Hän halusi tunnustaa ampumisen mutta C estänyt. 2 tietä: Joko Lachlan kuolee tai tunnustaa ja menee psykiatriseen hoitoon ja hän selviää. Haluan nähdä R ja A mieluimmin Luckyn auttajana tilanteesta koska Chrissie on syyllinen ja Lawrence kiero.


      • Katkeruusrumentaa
        LuckyTärkeämpiNyt kirjoitti:

        Pointti oli tämä: Enpä usko todella että Robert ja Aaron haluavat nähdä Andyä kylässä enää hänen tekojensa takia. Robertin Murhayritys Rossin kautta. Kaikki sen jälkeen. Robert ei vielä tiedä miten rikki Lachlan on kaikesta ja hän L voi tappaa itsensä tai seota aiheuttaen vahinkoa muille. Chrissie pakotti valehtelemaan ampumisesta,Lawrence ei ole hänen isoisänsä jne. Chrissietä ei saada kiinni lavastuksesta.
        Lachlan on vielä nuori eikä ole oikeasti paha vaan perheensä uhri. Hän halusi tunnustaa ampumisen mutta C estänyt. 2 tietä: Joko Lachlan kuolee tai tunnustaa ja menee psykiatriseen hoitoon ja hän selviää. Haluan nähdä R ja A mieluimmin Luckyn auttajana tilanteesta koska Chrissie on syyllinen ja Lawrence kiero.

        Robert ja Andy tekivät jo sovinnon. Ei Robert kanna enää Andylle kaunaa sillä lailla. Samoten sinunkin pitäisi nyt päästä tuosta katkeruudestasi Andya kohtaan. Tai edes yrittää.

        Niin, nimenomaan, Lachlanin pitäisi mennä hoitoon. Mutta Chrissie puolestaan ansaitsee lopulta romahduksensa.


      • AaronJaRobertSpecials

        Aaron olisi halunnut Andyn jäävän kiinni eikä halunnut Robertin auttavan A pakoon. Aaron pelkää että yritys paljastaa Chrissien lavastus voi vaarantaa heidän yhteisen tulevaisuutensa koska he R,A ovat nyt hyvin kiintyneitä toisiinsa.


    • Glub

      Tämä mainittiinkin jo aiemmin,

      Vanessa ja Tracy siis paljastuvat sisariksi. Vanessan vankilassa oleva isä, Frank Clayton, paljastuu myös Tracyn isäksi. Frank liittyy sarjaan mukaan, ja häntä tulee esittämään muun muassa Dynastia- ja Robin Hood -sarjoista tuttu Michael Praed.

      • Oli_komistus

        Ollut nuorempana melko komistus tämä Michael Praed. Iän myötä luonnollisesti komeus jo hieman karissut.


      • Glub
        Oli_komistus kirjoitti:

        Ollut nuorempana melko komistus tämä Michael Praed. Iän myötä luonnollisesti komeus jo hieman karissut.

        Kyllä, muista hänet hyvin vielä Dynasti-sarjasta, jossa hän itse asiassa esitti prinssiä, Moldavian prinssi Michaleia, jonka kanssa Carringtonin perheen tytär Amanda Carrington meni naimisiin, ja joiden häät kulminoituivat hurjaan tapahtumaan, tuotantokauden päättävään cliffhangeriin, kun terroristit hyökkäsivät häihin ja ampuivat koko väkijoukkoa, ja seuraavan kauden alussa näki, ketkä jäivät henkiin.


    • DingletTympiiTodella

      Poistuvia hahmoja ovat Holly Barton,vain 6kk pesti,lähiviikkoina ja James Barton myöhemmin,killled off.

      • aina_samat_naamat

        Olisi jo aika hävittää sarjasta edes jokunen näistä ikuisuuden roikkuneista ärsyttävistä, merkityksettömistä turhuuksista, kuten Rodney, Bob, Laurel, Marlon, Ashley, Diane tai Nicola.

        Onneksi edes Andystä päästiin.


      • SugdenRules

        Diane Sugden on tarpeellinen hahmo, joka omistaa puolet Pollardin Grangesta on Robertin ja Victorian äitipuoli. Bernice tyttären avioero Lawrence Whitesta on vireillä. Dinglen meuhkaava perhe on rasittava. Usempi pitäisi saada pois jo. Zak,Lisa,Cainin sekoilut niin nähty,Charity evvk,Belle hullu. Melkein Robertin murhanneet Cain ja Ross saisi lähteä Andyn lisäksi.


      • Hidaskuolema
        aina_samat_naamat kirjoitti:

        Olisi jo aika hävittää sarjasta edes jokunen näistä ikuisuuden roikkuneista ärsyttävistä, merkityksettömistä turhuuksista, kuten Rodney, Bob, Laurel, Marlon, Ashley, Diane tai Nicola.

        Onneksi edes Andystä päästiin.

        Ashleyhan on nyt ainakin lähdössä, lopulta kuolee siihen dementiaansa. Se on vaan niin pitkä juonikuvio, että mahtaa mennä ens vuoden puolelle.


      • WhitetKetkuja

        Chrissie näyttelijän jatkosopimus epäilyttää.Hämäystä?Täytyy vielä katsoa mitä tapahtuu. Rakeshi toinen roisto. Ross saisi häipyämyös. Louhoksella on myös kuvattu jotain viime viikolla. Teemapuisto,seikkailupuisto viittauksia tullut esiin ehkä lokakuun tapahtumasta.


      • Glub

        Niinkö, oho. No, Holly joutaakin lähteä, James, tietyllä tavalla olen hänestä pitänyt, toisaalta tavallaan arvattavissa.


      • Omostak
        aina_samat_naamat kirjoitti:

        Olisi jo aika hävittää sarjasta edes jokunen näistä ikuisuuden roikkuneista ärsyttävistä, merkityksettömistä turhuuksista, kuten Rodney, Bob, Laurel, Marlon, Ashley, Diane tai Nicola.

        Onneksi edes Andystä päästiin.

        "Onneksi edes Andystä päästiin. "
        Kerro missä vaiheessa hän on poistunut...?


      • WhitevsRobron

        3 viikkoa sitten Andy karkasi vankilasta ja autettu pakoon ulkomaille. Chrissie suuttui ja lavasti murhanyritykset,Lawrien ampuminen,veitsihyökkäys, kun A petti Bernicen kanssa ja A oli muutenkin röyhkeä Whiteja kohtaan. Hilpeäää: C sanoi Andylle että A on huononpi kuin Robert johon R sanoi A:lle että C tarkoitti sängyssä.
        Andy viimein lähdön hetkellä huomasi Robertin olevan mukava ja R sanoi että on aina ollut Andy ei vain ole huomannut sitä.
        .


      • Dinglenorzuja
        Glub kirjoitti:

        Niinkö, oho. No, Holly joutaakin lähteä, James, tietyllä tavalla olen hänestä pitänyt, toisaalta tavallaan arvattavissa.

        Holly tuli huumeden käyttäjänä tuomaan säröä Cainin ja Moiran avioliittoon.Avioero papereita tehty. Kulahtanut lihonut Charity on ollut Cainin kimpussa. Tylsiä.


      • päremaja
        WhitevsRobron kirjoitti:

        3 viikkoa sitten Andy karkasi vankilasta ja autettu pakoon ulkomaille. Chrissie suuttui ja lavasti murhanyritykset,Lawrien ampuminen,veitsihyökkäys, kun A petti Bernicen kanssa ja A oli muutenkin röyhkeä Whiteja kohtaan. Hilpeäää: C sanoi Andylle että A on huononpi kuin Robert johon R sanoi A:lle että C tarkoitti sängyssä.
        Andy viimein lähdön hetkellä huomasi Robertin olevan mukava ja R sanoi että on aina ollut Andy ei vain ole huomannut sitä.
        .

        Kyssäri tarkoitettu varmaan Suomen aikaan


      • WhitetvsRobron
        WhitevsRobron kirjoitti:

        3 viikkoa sitten Andy karkasi vankilasta ja autettu pakoon ulkomaille. Chrissie suuttui ja lavasti murhanyritykset,Lawrien ampuminen,veitsihyökkäys, kun A petti Bernicen kanssa ja A oli muutenkin röyhkeä Whiteja kohtaan. Hilpeäää: C sanoi Andylle että A on huononpi kuin Robert johon R sanoi A:lle että C tarkoitti sängyssä.
        Andy viimein lähdön hetkellä huomasi Robertin olevan mukava ja R sanoi että on aina ollut Andy ei vain ole huomannut sitä.
        .

        Andy lähti 16.8.2016 Enlannin ajassa rekan kyydissä ulkomaille.


      • kxft
        Dinglenorzuja kirjoitti:

        Holly tuli huumeden käyttäjänä tuomaan säröä Cainin ja Moiran avioliittoon.Avioero papereita tehty. Kulahtanut lihonut Charity on ollut Cainin kimpussa. Tylsiä.

        No joo, typerää.


    • EmmerdaleParasSarja

      TV Choice Awards jaettiin eilen 5.9 ja Emmerdale voitti parhaan Soap sarjan v2016 palkinnon,ensimm. kerta 20 vuoteen. Danny Miller (Aaron Dingle) roolista voitti Best Actor,paras näyttelijä palkinnon kuten viime vuonna. Äänestys tapahtui sähköpostiosoiteilla,kaikkialta sai osallistua. Toukokuussa BSA Emmerdale oli myös paras saippua sarja ja Miller sai myös paras näyttelijä palkinnon.

      • Dingletärsyttää

        Voitot ovat Robronin ansiota. Robert ja Aaron ovat kiinnostavimmat. Kesä on ollut lomien ja urheilun aikaa ja jaksot kehnompia kuten Belle ym Dingle hössötys, Davidin kosinnat yms evvk. Robert ja Aaron ollut vähemmän ruudussa mutta aina kiinnostavaa heihin liittyvä kuten Kartanon White jutut.


    • Dingletroskasakkia

      Koko kesän katsojia eniten ärsyttänyt mielisairaan Bellen ja Lisan valitus sekoilut senkun jatkuu. Spoiler kertoo että Chas antaa Lisalle 5000£ Bellen yksityiseen hourula hoitoon Chas itse vietti siellä 5 vk. Mistä rahat? Tietysti Aaronin ja Livin perintörahoista varastettu! Eikä ne rahat kuulu dingleloisille. Dinglen Roisto ja varasteleva Roskasakki pistää vihaksi. Onko Dinglet alunperin irlannin kierolaisia?

      • SugdenitUhattuina

        Bellen mielisairaus harhoineen ei ole kiinnostava kun on vielä huonosti näytelty ja kirjoitettu.
        Lachlan White on todella kiinnostavampi tapaus koska hän ei ole mielisairas vaan kriisissä perheestä paljastuneiden asioiden vuoksi. Homo Lawrie ei ole hänen isoisänsä,isä Donnyn kohtalosta ei tietoa,hänelle on valehdeltu. Äiti shedevil Chrissie on sekopää joka sotkee asiat vielä pahemmaksi Lockyn kannalta ja tekee tai aikoo pahaa muille kostona. Myrkyllinen Robertia vihaava Lawrence pilaa Lockyn viattoman kaveri suhteenkin Livin kanssa. Whitien vihan ja koston kohde ovat Sugdenit ja heidän läheisensä.


    • Glub
      • LokakuunSpeciaali

        Robertia ammutaan murha aikeissa pe 23.9 jaksossa. Ko tapahtui 24.9.2015. Murhanhimoisia on useita,ihan lynkkäys mieliala maalaiskylässä vain heinähangot puuttuu. Katsoja ei aluksi tiedä kuka ampuja on vaan koko tapahtuma sarja esitetään myöhemmin takauma jaksossa jossa ampuja paljastetaan.


      • Robertonhyvähahmo

        Joulukuun lopussa Robert itse saa selville kuka tai ketkä olivat murhayrityksen takana. Kohtaaminen uudenvuoden yönä on hyytävän pelottava. Hawley on hyvä näyttelijä.


    • Rrrebecca

      Tänään julkistettu tieto uusi hahmo: Rebecca White saapuu kylään helikopterilla lokakuussa. Vaalea pitkä tukkainen 27v Emily Head on näyttelijä. Herää kysymyksiä onko Robert tavannut Rebeccan aikaisemmin yms?

      • Mielenkiintoistarinaa

        Lawrence on Rebeccan isä mutta ei ole Chrissien,jonka isästä ei tiedetä vieläkään.


      • Glub

        Aa, mahtavaa! Eli Rebecca tulee siis, kuten on jo aina pitkään arveltu ja odotettukin. :) Mukava juttu. Whitet ovat edelleen hyvin mielenkiintoisia ja jopa vieläkin keskeisemmässä osassa sarjassa nyt Englannissa esitettävissä jaksoissa kuin mitä aiemmin. Mainiota, mielenkiintoisia juonikuvioita varmasti tulossa!


      • Glub
        Mielenkiintoistarinaa kirjoitti:

        Lawrence on Rebeccan isä mutta ei ole Chrissien,jonka isästä ei tiedetä vieläkään.

        Okei, eli Lawrence on siis toisen tytöistä isä.


    • Sukuselvitykset

      Hirmu sekavia tässä sarjassa nää sukulaisuus-suhteet. Aina odotettavissa näitä
      yllätyksiä. Onkohan Chrissien oikea isäkin sattumalta, joku emmerdalelainen.

      • Glub

        Voisin kuvitella, että siihen asiaan varmasti palataan vielä, uskon, että Chrissien biologinen isä tulee jossain vaiheessa sarjaan tuomaan lisää juonikuvioita. :)


      • Neibbed

        "Onkohan Chrissien oikea isäkin sattumalta, joku emmerdalelaine"
        Eihän se olisi ensimmäinen kerta. Mm. Debbien ja Gennien isät löytyivät Emmerdalesta, vaikka tytöt tulivat kylään tuntemattomina...


      • OlisihyvätietääJo

        Chrissie luuli että Ronnie Hale on hänen isänsä. Ei ollut vaan Ronnie on Lawrencen nuoruuden rakkaus. Ronnien veli Brian? Jos kylästä pitäisi löytyä niin Zak ja Chrissie huutaisi varmaan: Suutelin veljeäni! Onhan jo kuultu: Mieheni makasi toisen miehen kanssa ja Lawrence on homo!
        Rebecca on Lawrencen näköinen kasvoiltaan.


    • Glub

      Ryan Hawley on antanut ymmärtää, että jotain oikein mukavaa on tiedossa Aaronille ja Robertille jossain vaiheessa - monet epäilevät kihlausta. Jee :)

      Robert yrittää kostaa Chrissielle, ja järjestää niin, että Chrissie nolaa itsensä seikkailupuiston avajaisissa. Suunnitelma menee kuitenkin pieleen. Seikkailupuisto avataan, ja Rebecca ilmestyy helikopterilla keskelle avajaisia.

      Megan palkkaa Hollyn hääsuunnittelijatraineeksi, ja Jaille ja Hollylle tulee salasuhde.

      Priyan syömishäiriö nostaa taas päätään.

    • EDparasSarja

      Katsoin eilistä jaksoa Whiten puiston avajaiset YTsta jossa Robert roikkuu nilkastaan pää alaspäin korkella puussa ja soitti Victorian auttamaan. Tyhmä Vic ei mene heti auttamaan vaan alkaa ensin kyselellä syitä puun juurella. R Nilkkaan tulee ruhjeita. Kömpelö ja laiskahko Adam ja Vic ovat lähes yhtä tyhmiä kuin Andy.
      Joskus Robronin alussa epäilin turhaan onko Aaron tarpeeksi fiksu Robertin kumppaniksi. Aaron on terävämpi kuin em adumbot. Robert näki Aaronin mahdollisuudet,voimavarat kehittyä ihmisenä ja tehdä omaa yritys bisnestä. Robert ja Aaron tunnistavat toistensa tunnetiloja hyvin.

    • Paljastelua

      Miksi Whiten toisen tyttären pitää saapua juuri helikopterilla?Jotain varakkuuden korostamistako?Näin näyttävästi saapui kylään viimeksi Jimmyn ex vaimo Sadie King.Helikopterin lähestyessä kylää, luulisi monien kavahtavan kauhusta, jos mieleen palautuu viimekertainen onnettomuus.

      Juonipaljastusketjussa kun ollaan.Miksi kukaan ei täällä kerro Eric Pollardin kohtalosta?Nyt nähtävissä jaksoissa, katkeroitunut leskimies sekoilee ja raivoaa ja kiukuttelee?Hän on oikea kyläpiru.Sen mitä olen katsonut youtubesta tulevia tapahtumia.Näyttää vähän siltä, että sarja polkee paikallaan.Hahmot ovat liian kauan samassa jamassa.Heidän elämässään ei tapahdu mitään uutta.
      Kyllästyttävää katsottavaa tuo Vanessan äitiydevieroksuminenkin.
      Tyypillistä emmerdalemaista toistoa. Naiset eivät millään kypsy pikkuvauvojen äideiksi, mutta aikuisia lapsiaan alkavat kyllä sitten myöhemmin hyysäämään.

      • Ohimenevää

        Ketju Jakso seurantaa Suomen tahtiin on kerrottu ym David kaupasta ja eilenhän Eric antoi shekin Davidille kaupan remppaan. Ei mitään erikoista tapahdu Ericille,surutyötä riehunta.


    • Glub

      Emmerdalen suuri Lokakuun tapahtuma tulee tapahtumaan viikon 42, eli 17. - 23.10., ajan.

    • DaleEmmer

      Holly Barton kuoli aivan yllättäen yliannostukseen(?). J juuri kun näytti, että hän olisi saanut elämänsä kuntoon, löytänyt uuden työpaikan ja romanssin alun Jain kanssa, niin Moira löysi hänet sängystä aamulla kuolleena. Shokki monelle katsojalle, tämä juonenkäänne oli suurimmalta osin nimittäin onnistuttu pitämään salassa. Hollyn huoneen ikkuna oli jotenkin pahaenteisesti auki, joten kuolemaan saattaa liittyä vielä jotakin mikä selviää katsojille myöhemmin. Todella hienosti kuvattu ja näytelty jakso, koskettava kuin mikä, vaikken Hollystä hahmona sen erikoisemmin edes välittänyt!

    • DaleEmmer

      Toissapäivänä Emmerdale esitti yhden sen historian vastenmielisimmän ja eniten sosiaalisessa mediassa kritiikkiä ja haukkuja keränneen juonen. Ross on nimittäin kaapannut eri ihmisiltä viisi lemmikkikoiraa ja teljennyt ne ilman ruokaa ja vettä hylättyyn latoon siinä toivossa, että kaapattujen koirien omistajat maksaisivat lunnaat niistä. Nyt hän huokutteli vielä Charityn mukaan puistoon kaappaamaan lisää koiria, mutta se juoni onneksi epäonnistui täysin. Koirakaappaukset ovat Briteissä jonkinlainen ongelma, eikä yleisö pitänyt että tapahtuma esitettiin vielä mukahauskana komediana kun kyse on kuitenkin vakavasta ja monia perheitä surullisella tapaa koskettavana asiasta. Vahvisti kuitenkin Ross Bartonin aseman kylän vastenmielisimpänä asukkina, ollaankohan häntä kirjoittamassa ulos sarjasta?

      • Lafjfgvi

        Ross ja Charity saisi lähteä. Dinglet tympii kun koko kesä Belle ja Lisa hulluja. Jimmy myös tyhmä.


      • DaleEmmer

        Charityhän oli toissapäivänä vielä muuttamassa Ruotsiin. Näyttelijättären huhutaan olevan taas raskaana, joten saattaa ollakin lähdössä. Dinglet tympivät minuakin ja Ross todella vastenmielinen. Jimmystä kyllä pidän, vaikka hänestä täysi pelle onkin tehty.


      • MaximKorki
        Lafjfgvi kirjoitti:

        Ross ja Charity saisi lähteä. Dinglet tympii kun koko kesä Belle ja Lisa hulluja. Jimmy myös tyhmä.

        Ketju on Paljon juonipaljastuksia 3


      • PaljastusPohdintaa

        Kun jonkun halutaan poistuvan sarjasta on syy siihen että hahmo tekoineen on tullut vastenmieliseksi katsojille. Liikaa rikoksia ja huonoa näyttelemisistä.Ei ole hahmolla aineksia ja aiheita kerrottavaksi. Näin on monen kohdalla. Holly oli ok koko tarina ja tehtiin hyvin. Tiedetään jo että James ja Asley poistuu varmasti. Muut ovat sitten yllätyksiä kuten Holly.


      • kxft
        PaljastusPohdintaa kirjoitti:

        Kun jonkun halutaan poistuvan sarjasta on syy siihen että hahmo tekoineen on tullut vastenmieliseksi katsojille. Liikaa rikoksia ja huonoa näyttelemisistä.Ei ole hahmolla aineksia ja aiheita kerrottavaksi. Näin on monen kohdalla. Holly oli ok koko tarina ja tehtiin hyvin. Tiedetään jo että James ja Asley poistuu varmasti. Muut ovat sitten yllätyksiä kuten Holly.

        Niin, tosin tämä on hiukan hassu ajatus, sillä ihminenhän tulee vastenmieliseksi yleensä sen takia jos tämä kirjoitetaan niin.


      • RossJoriittääRikokset
        kxft kirjoitti:

        Niin, tosin tämä on hiukan hassu ajatus, sillä ihminenhän tulee vastenmieliseksi yleensä sen takia jos tämä kirjoitetaan niin.

        Holly kuoli huumeisiin ja Adam haluaa tietää mistä Holly sai huumetta. Ross seuraa asiaa ja näyttää siltä että salaa jotain. Jos Ross todetaan että on osallinen tähänkin tekoon niin Rossin rooli on poistua nyt sarjasta. Hän ei voi jatkaa enää rikollisuraa kylässä. Robertin murhayritys,joku tapon yritys,pahoinpitelyt, varkaudet,koiravarkaudet ja viime talvena ryösti koruliikkeen,rahoilla Charity osti pubista puolet jne. Ross on siis viimein käsikirjoitettu katsojien silmissä doghouseen,kaninkoloon sarjasta. Pahinta olisi jos Chrissie tekee hänestä uuden rattopojan tekemään kostoa ja rikoksia. James ja Emma eivät taida tietää että Ross ampui Robertia?


    • Huumekuolema

      Tämän illan jaksossa Holly Barton on kuollut huumeen yliannostukseen äkillisesti. Viime aikoina oli romanssia Jayn kanssa ja vaikutti onnelliselta. Holly palasi viime keväänä kylään huumekoukussa. Ennakko tietoa kuolemasta ei ollut. Tietoa sarjasta lähtemisestä on ollut.

      • Kaunismaisema

        Torstain 13.10 jaksossa HOLLY haudataan MOIRAN farmin metsä maalle hyvin yksityisesti. Vain Moira,Diane ja kaikki Barton pojat,jotka kantavat koripunosarkkua. Kukaan ei ole pukeutunut mustaan vaan hyvin tyylikkäästi.


      • Kaunismaisema

        Hollyn hautajaisissa oli myös mukana nyt tumma tukkainen Victoria, Doug ja Jai,Cain meni muiden lähdettyä haudalle suremaan. Koko Holly tarina oli hyvä,koskettava ja kauniisti toteutettu lopussa,kukkia,väriä. Lähimmät kokoontui yksit. Williksessä Aaron oli mustassa puvussa huolehti asiakkaista Chas ei ollut työssä. Rebecca White tapasi Aaronin eka kertaa. Robertin kukkapaita puhutti. Ei sovi hänelle. Sitoutumisesta,avioliitosta puhuttiin vähän vitsaillen.Kävi ilmi Aaron haluaa sitä. Robert alkaa pohtia asiaa.


      • Värikylläistä

        Hollyn hautapaikalle istutettiin Hollybush, piikkipaatsama,rautatammi pensas. Hannah lähetti sen. Ekologiset hautajaiset. Kukkia ei laskettu haudallle. Kukkia näkyi muuten paljon sisustuksissa.


    • Glub

      Tämän takia Emmerdale on niin mainio nykyisin, osaa juonitarinat ja odottamattomat käänteet.

      • tippasilmässä

        Moira näytteli niin hyvin,että tuntu,ettei näyttelis ollenkaan.
        Äidin raastava,musertava,repivä pohjaton suru tuli hyvin esille,herkisti...sen tietää äiti,joka on itsekkin oman lapsen menettänyt...


    • EDtapahtumia

      Monet asiat ovat nyt kylässä siinä vaiheessa ettei tiedä miten menee. James ja Emma aikovat muuttaa Wyliehen viikon päästä. Moira on myymässä farmia ja eroamassa Cainista,joka on taas Charityn kanssa,Cain yöpynyt jopa Williksessa,Noah kaipaa Moiraa. Korjaamo osuutensa Chrissielle!? myynyt Debbie jää Ranskaan ja Charity haluaa lähteä sinne myös ja on myymässä Willis osuuttaan. Pubin takahuone on ollut kuin kylän neukkari johon kuka tahansa tunkee huolineen. Paddy palasi Saksasta,oli koditon,Rhonalla uusi mies outo Pierce ja Paddy yöpyi Williksen sohvallakin x1,sai sitten huoneen ent Ednan talosta. Sharmoillakin huolia.
      Robert on asunut Willapakassa Aaronin ja Livin kanssa n.3kk. Ahdasta on yht. 6h/1kph eikä omaa rauhaa. Aaron olisi jo halunnut heti oman asunnon mutta R sanoi että asutaan ensin yhdessä 24/7 siedetäänkö toisiamme.Heillä on mennyt hyvin.
      Lokakuussa vk 42 tapahtuu jotain pareille:Asley/Laurel,James/Emma,Rhona/Pierce/Paddy,Marlon ja Aaron ja Robert.
      Promo em aiheesta löytyy netistä. Aaron,Robert ja Lachlan White on nähty kuvaamassa louhoksella ja Willapakan asukkaita sairaala kuvauksissa.

      • Whatadiffenceadaymake

        Chrissie osti koko Dingle korjaamon kun klipissä 6.10 Cain sanoo Danille että Chrissie on uusi pomo ja kävelee pois. Kuka ostaa Willispubin? Chas pitänee osuutensa? Ostajan täytyisi olla sopiva jos Chas jatkaa. Bartonin pojat ajaa tilaustaksia. Adam on romuttamo bisnes Aaronin kanssa,ei tee farmitöitä.


      • vihdoin_uusia_naamoja

        "Korjaamo osuutensa Chrissielle!? myynyt Debbie jää Ranskaan ja Charity haluaa lähteä sinne myös ja on myymässä Willis osuuttaan. "

        Onko Debbie jäämässä siis sinne eikä palaa enää? Ja Charity lähdössä pois? Toivottavasti näin on.


      • Koko_Perhe_Poistuu

        Käsittääkseni myös Cain on lähdössä sarjasta.


      • Mitähänvielä

        Debbie myi Chrissielle myös talonsa Mulberry Cottagen jossa asuu Asleyn perhe vuokralla.


      • Bartoneista

        Moira ei myy farmiaan ja Adam sanoi muuttavansa Victorian kanssa asumaan farmilla joksikin aikaa ettei Moira olisi yksin. Holly haudataan Moiran maalle 13.10. James ja Emma ovat ostaneet Wylie farmin ja muuttivat sinne kaksistaan. Huoneita ei ole remontoitu,tapetit revittyjä,maalit kuluneita,värien sekamelska,vanhaa kaikki. Yt on video. Eilen Ross tönäisi Jamesia,joka putosi portaat alas ja sairaalaan piti viedä,jalassa murtuma ja Jamesin "Misery" kotona Emman hoivissa alkaa. Ross syytti isäänsä pettämisestä Moiran kanssa ja Emma kuuli sen ja siksi Emma kostaa.


      • BartonWyliestä

        James ja Emma asuvat Wylien pää talossa jonka sisätilat on vuosia sitten nähty Emilyn aikaan. Katie tapaus sattui jossain sisustamattomassa ladossa, ei lukitussa asuintalossa missä Bartonit nyt asuvat. Whitet myi farmin jollekin ja nyt Bartonit osti sen heiltä. Wylien vähän paranneltu ulko kuva löytyy Emmerdale Wikia locations sivulta. Sisäkuvia huoneista YT.


    • Glub

      Emmerdale on julkaissut uudet, todella hienot promokuvan ja trailerin Lokakuun Suuresta Viikosta, 17. - 23.10.!

      Promo Photo:

      http://66.media.tumblr.com/fe495418e199ef1dc07519db5f3d0450/tumblr_oecajn6wix1v7rz1zo1_1280.jpg

      Trailer:

      https://www.tumblr.com/video/robronspoilers/151164026252/500/

      Täytyy sanoa, että on *todella* upea traileri, Emmerdale osaa näitä tehdä, tämä on jotenkin tyylikkyydessään jopa aivan omaa luokkaansa.

      Emmerdale myös siis vihjaa, että joku trailerissa olevista hahmoista kuolemassa.

      Mukana siis trailerissa: Aaron, Robert, Paddy, Rhona, Pierce, Marlon, Laurel, Ashley, James ja Emma.

      Hienolta näyttää! Jännittäviä aikoja tiedossa! :)

      • Glub

        Nythän tiedetäänkin jo, että James on hyvin todennäköisesti kuolemassa, joten uskon, että hän on tuleva uhri.


    • Glub

      Lisää mielenkiintoisia uutisia:

      Rebecca kiinnostuu Robertista, flirttailee tälle, ja tarjoaa tälle muutakin kuin itsensä.

      Osuuden Kartanosta?

      • Robronjatkuu

        Robert torjuu Rebecan lähentelyt ja sanoo rakastavansaia Aaronia.


    • tetrw

      Ja ois jos ihana Kim Tate palaisi sarajaan hyvällä perällään...

    • DaleEmmer

      Ei varsinainen juonipaljastus, mutta... Inside Soaps tv-lehti jakoi tänään saippuamaailman palkintonsa (lukijoiden netissä äänestämät) Inside Soap Awards-gaalassa Lontoossa. Emmerdale voitti parhaan saippuasarjan palkinnon, Robron palkittiin parhaana parina, Amelia Flanagan (April Windsor siis) paras nuori näyttelijä ja Valin kuolema valittiin parhaaksi juonenkäänteeksi. Emmerdalen voittokulku parhaana brittisaippuana siis jatkuu!

    • Pahojaperheitä

      Itv sivulla on kuvia ensi viikon tapahtumista. James Barton kokee kovia,Ross tönäisi Jamesin alas portaita,jalka murtuu ja Emma haluaa hoitaa Jamesia kotona Wyliellä KathyBates tyyliin. Whitet ovat outoja ja niin on Emma ja Ross Barton.

      • Linkedinko

        Linkkejä kuviin, kiitos


    • Robronistajotain

      Robronia koskevasta lokakuu tapahtumasta tiedetään, että Lachlan White uhkailee Robertia että aikoo tehdä hänestä valheellisen seksuaalirikos ilmoituksen poliisille. Aaron kuulee tämän ja ryhtyy toimiin,sieppaa L ja pistää auton takaluukkuun,josta L karkaa. Jotenkin he myös Robert joutuvat sitten louhokselle ja Aaron joutuu,putoaa veteen ja loukkaantuu ja on sairaalahoidossa. Näyttelijät Hawley ja Miller on nähty kuvauksissa viime aikona. Lockysta ei ole tietoja spoilereissa.
      Louhos tuo mieleen aina auton syöksymässä alas veteen matkustajineen.

      • Cliffhangereita

        Robert,Aaron ja Lachlan tapahtuma alkaa maanantain 17.10 jaksossa. Joka viikonpäivä eri tapaus,eri hahmot ja lopussa niillä kaikilla on yhteys,tapahtumaketju? onnettomuus? joka johtaa siihen että sairaalassa on 3 henkilöä pahiten loukkaantuneita ja ainakin 1 heistä kuolee. Jokainen jakso alkaa tulevien hautajaisten vihjeellä. Kenen,paljastuu vasta viikon lopussa.


      • Glub

        Emmerdalen lokakuun iso tapahtuma kuulostaa todella hienolta ja hienolla konseptilla tehdyltä. Mukavaa! :)


      • RobronistaJotain
        Cliffhangereita kirjoitti:

        Robert,Aaron ja Lachlan tapahtuma alkaa maanantain 17.10 jaksossa. Joka viikonpäivä eri tapaus,eri hahmot ja lopussa niillä kaikilla on yhteys,tapahtumaketju? onnettomuus? joka johtaa siihen että sairaalassa on 3 henkilöä pahiten loukkaantuneita ja ainakin 1 heistä kuolee. Jokainen jakso alkaa tulevien hautajaisten vihjeellä. Kenen,paljastuu vasta viikon lopussa.

        Lisätietoa ma 17.10 jaksosta. Robert keskusteltuaan Vicktorian kanssa aikoo esittää tärkeän kysymyksen,proposal Aaronille. Mutta aina tulee joku este. Lachan uhkailee ja Aaron R tietämättä sitoo L autonsa tavaratilaan ja he ajavat pois. A ja R väittelevät tiellä mitä pitäisi tehdä L suhteen ja sillä aikaa Lachlan karkaa järven,louhoksen reunalle jossa tapellaan,painitaan ja ilmeisesti ja he putoavat alas veteen. Vesitankki kuvauksia on tehty Pinewood ja Longross studioilla.
        Torstaina tapahtuu onnettomuus,kolari jossa kaikki ovat osallisia päätyvät sairaalaan.


    • DaleEmmer

      ITV:ltä/Emmerdalelta on vuotanut illan aikana nettiin promokuva lokakuuhun liittyen. Kuva julkaistaan varmaan huomenna parempilaatuisena, mutta se on kuvattu sairaalan ensiavun käytävällä. Kuvassa Paddy istuu penkillä (käteen sattunut jotakin) Rhonan vieressä. Pierce seisoo heidän takanaan verisenä käsi Rhonan olkapäällä. Ashley istuu Rhonan vieressä tyhjä katse silmissään, käsi sidottuna. James istuu pyörätuolissa, jalka vedossa puku päällä, Emma seisoo pyötuolin takana verinen morsiuspuku yllään. Robert nojaa hengästyneenä ja verisenä seinään katse eteenpäin tuijottaen. Aaron seisoo hänen vieressään myös verissäpäin. Tämäkin promootiokuva on kaiken kaikkiaan aika vaikuttava ja lupaa hyvää lokakuun suurta tapahtumasarjaa ajatellen! Robert näyttää kuvassa muuten todella kuumalta!

      • Tehokkaampi

        Et laittanut linkkiä kuvaan...


      • ENlinkitäKoskaan

        ITV Emmerdale sivut ja googlaa: robron spoilers niin saat suorat osoitteet seuraamista varten. Google haku Emmerdale spoilers News Now antaa lehti otsikot joissa käsitellään ED aiheita. Digital Spy Forum on keskustelupalsta Soapeista.Aaron Dingle and Robert Sugden on oma arvostus ketju jossa käydään analyyttisempää keskustelua parista ja Huom. Myönteisessä mielessä.
        Luulisi tietokoneen käyttäjän osaavan etsiä tietoa itse.


      • Promokuvassa

        Aaronkin näyttää Dannymäisen fitiltä tiukassa paidassaan.


    • Uusiketju4

      Tämä ketju alkaa olla liian pitkä,hidas mobiilikäytössä. Uusi ketju: Juonipaljastuksia 4 alkaen päivänmäärä on aloitetteva piakkon. Sopiva hetki nyt vai 2vk jälkeen?

      • Vastuunsiirtoako

        Mikset aloittanut itse? Aloitettu 10.10


      • E_I_K_Ä_Y

        Hieno legendaarinen ketju, eikä mitään tarvetta aloittaa uutta. Itse jatkan täällä, vaikka yksikseni.


    • ei_tule_ikävä

      Onko tosiaan niin että Debbie ei enää palaakaan? Siinä olisi pitkästä aikaa mukavakin yllätys.

      • kxft

        Aamen! :)


    • Jeiiiii

      Digitalspyn sivuilla kyllä lukee että Debs palaa vielä :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1853
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1416
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1372
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1355
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1334
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1317
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1260
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      4
      1192
    Aihe