Juutalaiset eivät tahdo mamuja Israeliin

TurhaGoyim

35

68

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sfddssdgsdsdcfda

      Tuskin kukaan irakin parta lapsukaisista,haluaa Israeliin.

    • Islamin_kansat

      Monet islamin kansat jo hyökänneet Israeliin, ja onneksi osa tehnyt rauhansopimuksen Israelin kanssa, ja vielä parempaa kun todellista rauhaa tahtovat Israelin ja juutalaisten kanssa ihan kaikessa elämässään, ja tietysti tunnustus juutalaisille tärkeä Israelin rauhaisan olemassaolon puolesta ja Jerusalem pääkaupunkinaan tärkeä tässä myös.

      Valitettavasti monissa Israelin naapurikansoissa on paljon ainesta, jotka ei vieläkään oikein tahdo tunnustaa Israelin juutalaisvaltion oikeutta olla olemassa, ja palestiinalaisissa tätä samaa henkeä myös selvästi. Tästä syystä myös hyvä ymmärtää ihan totuudellisesti tämä Israelin juutalaisten vaikeus tässä asiassa, ja samoin vihollistensa tahto jopa tuhota Israelin juutalaisvaltio ja Jerusalemin hallintansa myös nykyään, ja tärkeä ymmärtää ihan konkreettisesti, sillä viha Israelia ja juutalaisia vastaan myös tietyissa islamin jihadistipiireissä myös ihan todellista.

      Palestiinalaiset jos ketkä tahtoisi vapaata liikkumista Israelin luvatussa maassa ja puukkoiskujensa onnistumista ja osoittaa sen sydämen mielenlaatunsa selvästi, ja ihan yksikin isku tässä asiassa myös selvästi tätä vihaa ja murhaa ja valheisiin perustuvaa, kun ei tahdota tunnustaa Israelin juutalaisten oikeutta omaan luvattuun maahan, ja Jumalan saanut tämän aikaan ja vastustajansa pyrkii Israelin tuhoon, kuten Iranissa nähdään tätä ja samoin islamin sunnienkin taholta kun jihad-kiihotus saa sitä aikaan.

      Tärkeä ymmärtää jokaisen ihmisen selvästi henkivaltojen vaikutukset ja vielä lähitulevassa hyvin selvästi tulee esille, sillä Babylonian kuningas kymmenen kansakunnan asevoimilla pyrkii Israelin juutalaisvaltion tuhoon, ja totetuu osittain maan päällä ja Jerusalemia pakanat tulevat tallaamaan 3,5 vuotta ennen Herran päivää eli Jeesuksen paluuuta ja vastustajansa tuhoamista ja pyhien kokoamista alaslaskeutuvaan Uuteen Jerusalemin.

      Jeesus opettanut hyvin uudestisyntymisestä vedestä ja Hengestä, ja valvomisen ja rukoilemisen tärkeydestä ja samoin siitä, ettei anna kenenkään itseään eksyttää mitenkään ja jos on eksyksissä eli erossa Jeesuksesta eli Juutalaisten Kuninkaasta, niin sitten tekee parannuksen ja lähestyy Jumalaa Jeesuksen nimessä ja annetaan hyvää hengellistä ja näin voi alkaa elämään Jumalan vanhurskaudessa, eikä tätä kokevalla ole epäselvää siitä, kuka Jeesus on.

    • yyyyyyyyy

      Juutalaisia Israel on sen sijaan ottanut maahansa ja ottaa edelleen. Mutta kyllähän sen ymmärtää,jos eivät halua muslimeita maahansa, koska se voisi tietää lisää ongelmia. Voisi muslmimaat ottaa Israelista mallia ja ottaa muslimipakolaiset hoiviinsa rakentamaan maitaan:)

      • jospajuutalaiset

        lähtis lätkimään sieltä,
        murhaamasta alkuperäsiä asukkaita...


      • jospajuutalaiset kirjoitti:

        lähtis lätkimään sieltä,
        murhaamasta alkuperäsiä asukkaita...

        Jos islamisteja murhataan niin luulisi heidän häipyvän, mutta kun ei.
        Marttyyrikuolemat ja murhaaminen on palestiinalaisten ammatti.He saavat siitä rahaa ja kunniaa


      • SB222 kirjoitti:

        Jos islamisteja murhataan niin luulisi heidän häipyvän, mutta kun ei.
        Marttyyrikuolemat ja murhaaminen on palestiinalaisten ammatti.He saavat siitä rahaa ja kunniaa

        Jospa ilamistit lähtis lätkimään murhaamasta kristittyjä Euroopassa, mutta kun ei


      • zionistit

        terrorisoi, ryöstää, nöyryyttää, alistaa, kiduttaa ja murhaa...


      • voi olla, mutta islamistit tekevät sitä vielä paljon raaemmin ja enemmän.Lisäksi islamilainen maailma on pyrkinyt laajenemaan Europpaan vahvasti tuoden toki terrorin mukamaan.
        Juutalaiseen uskontoon ja kulttuuriin ei kuulu alueellinen laajeneminen "luvatun maan" ulkopuolelle eikä pakkokäännytys miekalla uhaten.Islamissa asia on päinvastoin.
        lisäksi isalmilaisuuteen kuuluu vahvasti muiden uskontojen alistaminen ja esim.naisten alistaminen väkivallalla uhaten.Myös orjien pitäminen on islamille ominaista , joten äärisuuntaukset pyrkivät siihenkin avoimesti ja maltilliset peitellymmin.


      • juuzionistit

        terrorisoi, ryöstää, nöyryyttää, alistaa, kiduttaa ja murhaa niin ihanasti,
        suur-israhell projekti vaatii laajentumista,
        ei siellä kännytetä, vaan etnisesti puhdistetaan...


      • juuzionistit kirjoitti:

        terrorisoi, ryöstää, nöyryyttää, alistaa, kiduttaa ja murhaa niin ihanasti,
        suur-israhell projekti vaatii laajentumista,
        ei siellä kännytetä, vaan etnisesti puhdistetaan...

        Ehei,islam tekee sitä ja isolla miekalla ,nyt jopa Euroopassa.
        Israel puolustaa vaan itseään islamin miekalta, aivan kuin muutkin Lähi-Idän vähemmistöt.Kaikki ei vaan käy valitettavasti rauhanomaisesti.Onneksi rankkasateetkin romahduttivat palestiinalaisten hyökkäystunneleita..


      • teurastajaOnkinUhri

        joka saa tappaa tuhat naista ja lasta, tosta vaan,
        leikata ruohoa, listiä gettoja kuin natsit konsanaan,
        ampua heidän niskaan satojatuhansiatonneja kranaatteja,
        kaukaa turvasta, toisten nassuttaessa popcornia,
        kun ihmisten kappaleita lentää ilmassa...

        mitä sinä tekisit, jos venäläiset valtaisi naapurustosi, ja alkaisi terrorisoida,
        lähtisitkö kotoa...?


    • Minä olen huolissani lähinnä siitä, että Kirkko nyt ottaa islamin lapsia huostaansa ja heistä tulee juutalaisvihamielisiä kahden uskonnon voimalla.

      En tue tätä keräystä, vaikka presidentti suojelee.

      • reerdrrdrewe

        Mitä keräystä?


    • Oyveygoyims

      Eivät juutalaiset omalle maalle niitä tietenkään halua, mutta Eurooppaan kaikki ovat tervetulleita rabbien siunauksella. Rabbi Pinchas Goldschmidt, joka sattuu olemaan Euroopan juutalaisneuvoston johtaja, on avoimesti kertonut muslimien olevan juutalaisten luonnollisia liittolaisia Euroopassa (ks. videolinkki 1).

      Rabbi Simon Livsom taas on puhunut monikulttuurisuuden puolesta Suomessa, aivan samoin kuin juutalainen Barbara Lerner Spectre (linkki 2) Ruotsissa. Spectren mukaan juutalaisilla on merkittävä rooli monikulttuurisuus"kehityksessä".

      Muita monikulttuurisuuden tukijoina toimivia juutalaisia on mm. George Soros, Kreikassa toimiva rabbi Ephraim Mirvis, juutalainen historioitsija Diana Pinto eikä tässä ole kuin muutama.

      1. https://www.youtube.com/watch?v=wb_4U2UJucE
      2. https://www.youtube.com/watch?v=8ERmOpZrKtw
      http://islamisjewish.weebly.com/jews-at-forefront-of-welcoming-invasion.html

      Samaan aikaan Israelissa rabbi David Schapira on ylpeä, että Israelissa eivät ei-juutalaiset pääse pilaamaan juutalaisten geenipoolia, koska rabbin hyväksyntä on vaatimus avioliiton myöntämiselle ja rabbi ei hyväksy ei-juutalaisen ja juutalaisen avioliittoa:
      https://www.youtube.com/watch?v=w1SmKle95MU

      Kyllä juutalaiset tietävät kuinka rotu pidetään puhtaana!

      Arabi meni vankilaan, koska harrasti seksiä juutalaisen kanssa:
      https://www.youtube.com/watch?v=pajvvFujDt4

      Israelissa myös kiellettiin kirja nimeltä 'Borderlife', koska se oli juutalaisen ja arabin rakkaustarina, joka juutalaisten mielestä "uhkaa juutalaisten identiteettiä".

      • gjjhgjkkvvvjjmnmg

        Rabbi Simo ,voisi kysyä malmon juutalaisilta miten monikylttyyrisyys toimii.Ranskan juutalaiset pakenee Israeliin.Yksittäisten juutalaisten mielipiteet ,ei voi olettaa kaikki noin 15milj juutalaista on tätä mieltä..Missä 2 juutalaista keskustelee,siellä on 3 mielipidettä.


      • 5727

        -----Israelissa myös kiellettiin kirja nimeltä 'Borderlife'----

        Kyseistä kirjaa ei ole otettu oppilaitosten "suositellaan luettavaksi" -listoille, mikä on aivan eri asia kuin kieltäminen. Noilta listoilta puuttuvat myös Aleksis Kiven "Seitsemän veljestä" ja Väinö Linnan "Tuntematon sotilas".


      • dsdsxdxdxd
        5727 kirjoitti:

        -----Israelissa myös kiellettiin kirja nimeltä 'Borderlife'----

        Kyseistä kirjaa ei ole otettu oppilaitosten "suositellaan luettavaksi" -listoille, mikä on aivan eri asia kuin kieltäminen. Noilta listoilta puuttuvat myös Aleksis Kiven "Seitsemän veljestä" ja Väinö Linnan "Tuntematon sotilas".

        Siis ei olekaan kielletty.Väittäjä siis valehtelee tässäkin asiassa.


      • Monikulttuurisia yhteiskuntia on jo lähes kaikki länsimaiset yhteiskunnat.
        Se on merkki avoimesta vapaasta yhteiskunnasta jossa asuu erilaisia tai monenlaisisa kansalaisia.Senkaltaisissa yhteiskunnissa ei ole pakko omaksua välttämättä valtaväestön kulttuuria tai uskontoa.


      • Oyveygoyims
        dsdsxdxdxd kirjoitti:

        Siis ei olekaan kielletty.Väittäjä siis valehtelee tässäkin asiassa.

        Muistin väärin tuon kirjan tapauksen, mutta kerros missä muussa asiassa "valehtelin"? Onko nuo videot mielestäsi väärennettyjä vai uutiset?


      • Oyveygoyims kirjoitti:

        Muistin väärin tuon kirjan tapauksen, mutta kerros missä muussa asiassa "valehtelin"? Onko nuo videot mielestäsi väärennettyjä vai uutiset?

        No en nyt ehdi keskittyä kaikkiin väittämiisi, mutta olet oikeassa siinä , että juutalaiset ovat olleet kultuurisen monipuolisuuden puolesta , koska itse ovat vähemmistöä kaikissa Euroopan maissa.
        Ainakin ympärileikkaus ja rituaaliteurastus on yhteistä muslimien kanssa ja sitä ollaan vähän väliä kieltämässä.


    • miksiihmeessä

      On tämä maailma ihmeellinen Syyriassa ainakin 4 eri uskonsuuntaa, jotka tappelee keskenään samoin Irakissa ym muissa arabivaltioissa. Miksi ihmeessä ne tappelee uskonnon vuoksi olisivat rauhassa ja antasivat uskonnonvapauden kuten me ihan kaikille. Miksi ihmeessä eivät elä sovinnossa? Tässä se koko sekasorron ydin. Miksi arbivaltiot ei auta veljiään?

      • Auttaa arabivaltiot veljiään: aseita ja miehiä tulee taisteluun koko ajan.
        Rauhanaikaa he eivät halua vaan pyhää sotaa.


      • voiKuinkaGoppels

        rakastaa teitä...


    • ewerreew

      Nihkeästi arabit suhtautuvat Israeliin, vaikka koraanissa lukee Israelin kuuluvan juutalaisille.
      Eivät juutalaiset halua vihamielisiä arabeja keskuuteensa.Rikkaat arabimaatkaan eivät halua pakolaisia mailleen, koska he tietävät jotakin heidän luonteestaan.Ongelmia heistä vain on.

      • niinMustakinTuntuu

        emmää kyl tiedä...


    • imbesillit
      • Ketä ne kasaarijuutalaiset ovat? oletko keksinyt jotakin omaa vai lukenut rasistisivustoja?
        On se kumma kun normaalien naapureiden kanssa ei tule mitään ongelmia ja joidenkin kanssa tulee kränää jatkuvasti.
        Sisäsiittoisia ovat lähinnä arabit koska suosivat serkkujaan jostakin kumman syystä.


      • >>Ketä ne kasaarijuutalaiset ovat?<<
        Uusnatsien ja eräiden muidenkin kuvitelma nykyjuutalaisten turkkilaisista esi-isistä.


    • " imbess..."

      Se on kiva, että sinä tulet toimeen muslimien kanssa, ovat nimittäin tulossa tänne päin, parin vuoden päästä heitä on jo muutamia miljoonia ja muutama satamiljoonaa odottaa perheiden yhdistämistoimia.

      • tappamaankoPitäisPäästä

        aninakin lapsia, kun niillä saattaa olla räjähdevyö päällä...?


    • Ei tarvitse, en minä sinua kaipaa. Kävele vain vastaan.

      • tuskinsinuaKukaanKaipaa

        sääli ympäristöäsi,
        siellä väistellään,
        varotaan ettei vain nousisi,
        mitään...


    • olkoon-mallina-Israel

      Ingenjör_81 On mielenkiintoista, kuinka Islamin Mahdi Isa (Jeesus) ovat melkein identtiset Raamatun Antikristuksen ja Väärän Profeetan kanssa.

      On siis huomiotavaa, että Islamin uskonnon "Jeesuksella" ei ole mitään tekemistä kristinuskon Jeesuksen kanssa.

      Islam meneekin moonilaisuuden ja mormonis. kanssa samaan lokeroon, koska noissa kaikissa kolmesssa saatiin enkeli näky, joka kertoi uuden "korjatun" version Raamatusta ja saaja itse julistautui ainoaksi oikeaksi profeet. ja messiaaksi.

      "Mutta vaikka me, tai vaikka enkeli taivaasta julistaisi teille evankelium joka on vastoin sitä, minkä me olemme teille julistaneet, hän olkoon kirottu." - Gal. 1:8

      • qaswdefrdews

        kristinusko kuuluu samaan sarjaan kun islam koska molemmat vihaavat juutalaisuutta.Mahdi ja jeesus voitoisana yrittävät lähinnä tuhota juutalaiset ja valloittaa Jerusalemin


      • minkähänTakia

        juutalaisia on vihattu läpi historian...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      7955
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      180
      1767
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1124
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1123
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      64
      1036
    6. Persut petti duunarit

      Kyllä persujen kuuluu nyt mennä häpeämään kun äänestivät lakkolakien puolesta. Vielä muka kehutaan olevan työväenpuolue,
      Perussuomalaiset
      194
      956
    7. Persuille kovaa kyytiä YLEn kannatusmittaus

      https://yle.fi/a/74-20085866 Näin se menee persueliitti. Pettäjän tie on karu, persujen äänestäjät ovat nyt reagoineet
      Maailman menoa
      182
      920
    8. Lindtman runnonut demarit huimaan nousukiitoon!

      Palkansaajat – siis Suomen käynnissä pitävä kansanosa – ei näemmä arvosta EK/SY-sätkyakka Purran saksipelleilyä. Niin
      Maailman menoa
      271
      886
    9. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      35
      833
    10. Itkisikö onnesta

      Jos panisin sua kunnolla?
      Ikävä
      86
      707
    Aihe