CLASSIC PHYSIQUE

lihaskasvu

14

2276

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lihaskasvu

      Rich Pianan mielipide uudesta CLASSIC PHYSIQUE -sarjasta
      https://youtu.be/x_vGqPXPpkg
      THE NEW "CLASSIC PHYSIQUE" DIVISION - TELLIN IT HOW IT IS - TRUTH

    • kuntokoulu

      Vakuumi joka on ollut aikaisemmin kielletty, on nyt yksi poseerauksista.
      https://youtu.be/jTine1SsaLI
      How to pose for the Classic Physique category

    • fdsghfdsgfdsgs

      Classic Bodybuilding Finland
      11. tammikuuta

      Classic bodybuilding SM-kilpailu on tänä vuonna siirretty Fitness expon messulavalle. Kilpailu pidetään lauantaina klo. 16.00. Kisan näkee messulipulla (20€) Mitä olette mieltä tästä uudistuksesta?

      Sunnuntaina pidetään lisäksi Ben Weider Legacy Cup, jossa on mukana myös Suomen kuusi parasta CBB-kilpailijaa per sarja. (-180cm ja 180cm). Tämäkin kisa messulavalla.

      CBB Finland toivoo, että lajiamme pikemminkin tuotaisiin entistä enemmän esille. Pelkona on myös se, että tulevaisuudessa Classic physique -kisa tulee korvaamaan classic bodybuildingin kokonaan. Eihän se varmasti huono asia olisi, kunhan doping-testaus toiminta pysyisi entisellään ja mielellään testausta suoritettaisiin systemaattisesti myös maailmalla.

      https://www.facebook.com/CBBFinland

      • sgasgasdgasg

        Utti Hietala:

        Melkoista lajin tallomistahan tuo on. Spekuloin jo joitain viikkoja sitten Pakkotoistolla, että Classic Physique todennäköisesti syrjäyttää tulevien vuosien aikana Classic Bodybuildingin IFBB:ssä. Syyt tähän ovat aika selvät, eli mahdollisuus kilpailla ammattilaisena (heti vuonna 2016 sarja on sekä Arnold Classicissa että Olympiassa) ja näkyvyys jenkkimediassa.

        Jos Classic Physique tulee Suomessa IFBB Finlandin (ja ADT:n) alle, ei kotimaassa kilpailevilla naturaalikehonrakentajilla ole mitään hätää, sillä sarja on suora jatkumo CBB:lle. Mutta tällöin kansainväliset lavat voi jokainen suomalainen unohtaa, koska painorajat ovat Classic Physiquessa jopa 10 kg korkeammat. Suomessa ei kuitenkaan ole (ehkä Antti Filatoffia lukuunottamatta) yhdelläkään CBB-kisaajalla ollut oikeasti vaikeuksia mahtua kireänä CBB-painorajoihin. Ja vaikka itsekin olen pientä painonvedätystä puntarille joutunut tekemään, on kv-kisoissa tullut aina sen 5-10 kg lihaksikkaampia ukkoja vastaan (siis CBB:n painorajoilla).

        Jos Classic Physiquesta taas halutaan ikinä minkäänlaista kv-menestystä, on se parempi laittaa kehonrakennusliiton lajiksi. Mutta silloin tosiaan kotimaiselta naturaalikehonrakennukselta vedetään matto alta, eli tilanne on vähän paskamainen.

        https://www.facebook.com/CBBFinland


      • fdhdsfhdsfhsdfh

        Tästähän on jenkkiboardeilla ollut puhetta jo vuosia, että tarvitaan "classic bodybuilding" -division, kun jenkit eivät yksinkertaisesti tiedä mitä muualla maailmassa tapahtuu, ja että Classic Bodybuilding on ollut IFBB:n kisakalenterissa muissa maissa jo vuodesta 2005 lähtien (jopa Kanadassa kilpaillaan Classicissa).

        Vaikka teknisestihän NPC:n pitäisi olla IFBB:n amatöörijärjestö USA:ssa (samaan tapaan kuin esim. IFBB Finland on Suomessa), käytännössä NPC on tehnyt aika pitkälti omat päätöksensä sen sijaan että se olisi ottanut käyttöön kattojärjestö IFBB:n päätökset. Ja tämä johtuu varmastikin siitä, että NPC:n pääpamppuna toimii myös IFBB Pro Leaguen pääpamppu Jim Manion. Kun NPC päätti ottaa käyttöön bikinin ja shortsisarjan, seurasi muu maailma ja IFBB sen jälkeen mukana, koska näille uusille lajeille tehtiin heti myös IFBB pro-sarjat. Mahdollisuus päästä IFBB:ssä ammattilaiseksi teki heti shortsista ja bikinistä mielenkiintoiset lajit kaiken muun maailmankin silmissä, ja parin vuoden sisällä NPC:n laji-introsta nämä lajit olivat käytössä oikeastaan kaikissa IFBB:n jäsenmaissa.

        Vaikka IFBB:llä onkin amatöörilajina Classic Bodybuilding, tämä jenkkien uusi Classic Physique eroaa siitä konkreettisesti muutamalla tavalla:

        1. Painorajat ovat paljon korkeammat.
        Varmasti nuo painorajat tulevat vielä hioutumaan, mutta esim. itselläni CBB-painoraja on 188-senttisenä 96 kg punnituksessa, kun taas tässä Classic Physiquessa se olisi joko 102,3 kg (225 lbs) tai peräti 105.5 kg (232 lbs), riippuen meneekö pituusmittaus tasan 6 jalkaan 2 tuumaan vai millin yli. Joka tapauksessa ero on todella suuri, Classic Physiquessa saisin painaa 6.3-9.5 kg enemmän kuin CBB:ssä. Tämä tarkoittaa kv-tasolla todella isoja ukkoja, koska jo nykyisiin CBB-painorajoihin vedätetään EM- ja MM-tasolla kilpailukykyisiä superin bodareitakin (mm. juuri CBB pitkän sarjan EM-kisan voittanut Jack Överberg voitti muutamaa viikkoa ennen EM-kisaa kehonrakennuksen raskaan sarjan sekä Sandefjord Openissa että Oslo GP:ssä).

        2. Poseeraushousut ovat erilaiset.
        Tarkkoja sääntöjä Classic Physiquen posehousuista ei ole vielä ilmoitettu eikä mitään havainnollistavia kuviakaan ole, mutta ilmeisesti tähän lajiin tulee enemmänkin Arskan ajan kaltaiset posehousut, jotka peittävät mm. pakarat joko kokonaan tai melkein kokonaan. Käytännössä tämä vähentää persesäikeisyyden merkitystä, kunhan muu kroppa takareisiä myöten on kunnossa.

        3. Poseerauksissa on eroa.
        Alustavastihan Classic Physiquessa on vain neljä kehonrakennuksesta tuttua pakollista poseerausta vapaavalintainen klassinen asento. Leveä selkä edestä, leveä selkä takaa ja ojentajaposeeraus puuttuvat kokonaan.

        4. Classic Physiquessa kilpaillaan myös ammattilaistasolla.
        CBB:ssä ei koskaan ollut ammattilaisuutta, kun taas tämä uusi Classic Physique alkaa saman tien vuodesta 2016 myös ammattilaispuolella ja Manionin puheiden mukaan jo 2016 järjestetään ensimmäinen Classic Physique Olympia. Tämä on lajin suosion kannalta ehkä se oleellisin asia, eli ensinnäkin mahdollisuus pro-korttiin vetää kv-lavoille saman tien paljon kovia kisaajia Classic Physiqueen, koska ammattilaiskortit ovat haluttua tavaraa. Tämä on myös se syy, minkä takia pelkäänkin Classic Physiquen lopulta korvaavan CBB:n täysin, koska CBB:ssä ei ammattilaisuuteen ole mahdollisuutta. Tuskinpa pidemmän päälle CBB vetää kovinkaan paljon kisaajia, jos vaihtoehtona on lähes samanlainen sarja, jossa on lisäksi mahdollista päästä ammattilaiseksi ja aina Olympia-lavalle saakka.

        Oma mielipiteeni uudesta Classic Physiquesta:
        Fysiikat tässä sarjassa tulevat varmasti olemaan kärkitasolla todella hienoja, koska arvostelukriteereissäkin mainitaan jo esteettiset linjat ja kapea vyötärö. Laji tulee varmasti yleistymään muissakin IFBB:n jäsenmaissa melko nopeasti. Oma veikkaus tosiaan myös on, että lopulta CBB lopetetaan IFBB:ssä kokonaan, ja jäljelle jää Classic Physique. Meikäläiselle tuo on ainakin todella huono juttu, koska jopa CBB:n painorajoihin mahtuu kv-tasolla meikäläistä varmaan 8-10 kg isompia ukkoja kauhealla painonvedätyksellä. Classic Physiquessa painorajat ovat sitten vielä vajaan kympin verran korkeammalla, jolloin Classic Physiquessa tulee vääjäämättä vastaan 15-20 kg lihaksikkaampia saman pituisia kavereita.

        Hulkki

        https://pakkotoisto.com/threads/npc-ifbb-announces-new-men’s-division-classic-physique.128068/#post-4945360


      • sdfgasdgsadgasgd

    • Kirjanpitäjän_huomio

      Painorajat eivät mene samassa suhteessa CBB ja CP -sarjoissa.
      Esimerkiksi tasan 180 cm kilpailija saa painaa CBB:ssä max 86 kg. CP:ssä max 87.09 kg (192 lbs). Eroa on vain 1.09 kg lisää CP kilpailijalle.

      • hgjfgjfgjf

    • Kirjanpitäjän_huomio

      Käytin tuota pituusmuunninta:
      http://muunnin.com/pituus/
      Jossa 180 cm on 5,9055 jalkaa.
      Tarkistin nyt sitten toisella pituusmuuntimella:
      http://www.yksikkomuunnin.com/pituusmuunnin.php#
      Jossa 180 senttimetri = 5.905512 jalka, eli hieman tarkempi.
      Näissä laskimissa on näköjään eroja.
      Näiden laskimien mukaan 180 cm kilpailija menisi edelleen sarjaan:
      Over 5' 9", up to and including 5' 10" - Up to and including 192 lbs

    • Kp_h

      Lisäesimerkki:
      175 cm kilpailija saisi painaa CBB:ssä max 79 kg. CP:ssä max 80,286 kg (177 lbs).
      Painoeroa vain 1.286 kg CP -kilpailijalle enemmän.

      • Kp_h

        Tarkistusten jälkeen maximi painoero voisi olla 4.9 kg.


    • dhhdhfdh

      5' 9" ei ole 5.9 jalkaa vaan se on 5 jalkaa ja 9 tuumaa.

      5 jalkaa = 152.4 cm
      9 tuumaa = 22.86 cm

      Eli yhteensä: 152.4 cm 22.86 cm = 175.26 cm

      Vastaavasti 5' 10" on

      5 jalkaa = 152.4 cm
      10 tuumaa = 25.4 cm

      Eli yhteensä: 152.4 cm 25.4 cm = 177.8 cm

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Jalka_(mittayksikkö)
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Tuuma

    • Kp_h

      CP:ssä silloin 180 cm pitkällä kilpailijalla voisi olla max painoa 4.7185 kg enemmän kuin CBB:ssä.

    • Dollarit_ratkaisee

      Kilpailijoiden pitää olla isompia jotta amerikkalaisten suurhallien takarivien istumapaikat saadaan myös myytyä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe