Piinaukseen vastausta?

LeonHartt90

Hei,

Olisikohan kenelläkään vastausta tähän?

Alan olemaan sopivan kyllästynyt näihin piinauksiin, jotka tapahtuvat pääasiassa yöllä.

Ja ihan niitä varten, jotka heti ensimmäisenä epäilevät, että olen mielenvikainen henkilö: Olen 25-vuotias perheensiä, (kaksi tyttöä) ja ollut aviomioes sellaiset 7 vuotta. Ko. piinaukset vaikuttavat jokaiseen perheeseen kuuluvaa jollakin tavalla. Vaimoni - joka ei ole varsinaisesti mikään kauhuelokuvien, tai jännitysjuttujen fani muutenkaan - on kokenut hyvin vastaavanlaisia juttuja. Mikä varmistaa minulle päivittäin sen, että nämä kokemukset ovat aitoja - mm. öiset piinaukset ja ilmestykset vaikuttavat molempiin; saatetaan herätä samaan aikaan johonkin. Joskus nämä vaikuttavat esikoiseenkin, mikä on mielestäni niin väärin.

Heitän tähän joitakin kokemuksia:

Pahin tähän menneessä oli kaikista ilmestyksistä ensimmäisin: Huomasin availevani yöllä silmiäni jostain syystä - ikään kuin jokin olisi herättänyt. Ikkunan edessä ei ollut verhoja, joten kuun valo paistoi haaleasti huoneeseen. Kun sain silmäni auki, panin merkille, että sänkyni vieressä seisoi mies, joka loi jotenkin niin hyisen ja murhaavan katseen minuun. Aloin huutamaan järjettömästi ja säikäytin vaimonikin, luonnollisesti. Mutta hän oli herännyt juuri ennen omaa heräämistäni ja nähnyt jotakin vieressäni. Se ei ollut kuitenkaan tämä samainen mies, vaan jokin punainen.. Ei hän oikein osannut selittää, mutta kertoi siitä huokuvan jotakin pahaa.

Toinen, vastaavanlainen ilmestys tapahtui tässä pari vuotta sitten, kun yövyttiin hotellissa. Samalla tavalla kuin edellisessäkin kokemuksessa - availin silmiäni ja revähdin huutamaan, koska näin jotakin. Mutta tämä, tuli kohti. Ilmassa.. leijui kasvoton tyyppi, jolla oli puku päällä. Se näytti mallinuken tapaiselta hemmolta. Ehkä pahinta tässä oli se, ettei se tuntunut edes katoavan ihan heti. Se tuli niin kauan kohti, kunnes se oli ihan ihossa kiinni. Säikähdyksen voimasta potkin sitä kohti, ja vaimoni joka oli - yllätys-yllätys - taas hereillä ennen minua, sai yhden potkuista. Onneksi ei pahasti. Ei tullut yllätyksenä että hän oli taas nähnyt jotakin punaista.

Ja juttuhan on se, että vaimoni on nähnyt näitä punaisia juttuja ainoastaan silloin, kun minäkin olen nähnyt jotakin. Se on tavallaan ainut syy siihen, että minkä vuoksi en ole päätynyt epäilemään itseäni. Joskus kun olen nähnyt jotakin vaimoni kanssa, jotakin vähemmän hätkähdyttävää, niin ettei kukaan alkanut huutamaan, kerran kuitenkin esikoiseni alkoi itkemään samoihin aikoihin yöllä ja kuvaili jotakin hemmetin hirviötä, joka seisoi jonkun kärryn vieressä.

Näitä kokemuksia riittää liiaksi. Ne eivät sitoudu ainoastaan yhteen paikkaan - ne seuraavat ihan minne vaan. En ole nähnyt pelkästään tällaisia ihmisen muodossa olevia.. "olentoja".. mutta välillä myös eläimiä. Kerran kissan ja jotakin muitakin..

Viime yönä näin painajaista. Nukuttiin kolmestaan vaimoni ja veljeni kanssa samassa huoneessa. (Sen jälkeen kun vanhempi veljeni oli käynyt meillä, hän oli nähnyt seuraavana yönä omassa kodissaan jotakin vastaavanlaista, vaikkei itse näky tuntunutkaan niin pelottavalta. Hänellä ei ole tapana nähdä mitään vastaavaa.) Unessa isoveljeni osoitti huoneessa olevaan nurkkaan ja sanoi jotakin, että: "Hei..! Tuolla..! Hämähäkki..!" Katsoin ja näin hämäkin jalat, jotka katosivat kohta. Katsoin vaimoni puoleen - varmaankin kertoakseni hämähäkista, tai jotakin, mutta näin hänen sängyn vieressä pienen tytön, joka muistutti aika hemmetin paljon The Ring -elokuva Samara Morgani. Kun vaimoni pelästyi tyttöä, tyttö ikään kuin muuttui savuksi ja meni hänen sieraimiin ja suusta sisään. Painajainen mikä painajainen, eikö vain? Niin minkäkin luulin. Heräsin siihen, että etsin katseellani meidän pimeästä makkarista ko. tyttöä. En nähnyt mitään, mutta kuulin vaimoni sanovan vieressä, tukalalla äänellä, että: "Saan paniikkikohtauksen..!" Kaikkien edellisien kokemuksieni jälkeen olisi minun aivan naurettavaa sanoa, että puhuttaisiin kummallisesti sattumasta.

Nuorempana olin innoissani kaikista Paranormal Activity kuvioista ja olisin halunnut kokea jotakin yliluonnollista, niin kuin moni muukin teini. (En kuitenkaan kokenut koskaan mitään, enkä ole sekaantunut okkultismiin; spiritismiin jne.) Mutta tätä on jatkunut kohta kolme vuotta ja haluan että se loppuu.

Ehdotuksia?

35

117

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • puoliunissaan

      Kaikki ylimääräiset vaatekasat tai epämääräiset muodot pois huoneesta jossa nukut.

      • LeonHartt90

        Jos kotonasi vaatteilla on tavallista leijua - myönnän että ongelmani on vähemmän karmiva kuin omasi.


      • LEONHARTT90

        minä se olen ja tulen olemaan luonasi joka yö


      • LeonHartt90
        LEONHARTT90 kirjoitti:

        minä se olen ja tulen olemaan luonasi joka yö

        Vau. Joku käyttää anonyymiä nikkiäni. Mikä kusipää.


    • eimuutavaihtoehtoa

      Hakeudu jonkun tuntemasi uskovan ihmisen puoleen ja kerro asiat juuri niin kuin ne ovat. Pyydä, että hän rukoilee puolestasi ja pyydä kaikkea elämäsi erehdyksiä ja syntejäsi anteeksi Jeesukselta ja lähde seuraamaan häntä! Saat syntisi anteeksi ja voiman pysyä kaidalla tiellä.

      • älätollasiinusko

        Vittu oot tyhmä.


      • ytyityyt

        Oli kurkkukipeä, nilkka nyrjähtänyt tai sydänkohtaus, niin aina löytyy valopää selittään käsien ristimisestä,pään kallistamisesta eteen silmät suljetuin ja apu tulee. Jos se auttaa, niin kerro hitossa miksi tää ympäröivä maailma on tällainen?Ettekö rukoile riittävästi?


      • LeonHartt90

        Olisi se ihan jees ratkaisu varmaankin, muttei minulla ole juurikaan kavereita. Ainoat ystävät jotka ovat olleet "uskollisia", sanotaan nyt näin, eivät oikein saa raivattua aikaa. En näe ketään heist enää. Muita ehdotuksia?


      • LeonHartt90
        LeonHartt90 kirjoitti:

        Olisi se ihan jees ratkaisu varmaankin, muttei minulla ole juurikaan kavereita. Ainoat ystävät jotka ovat olleet "uskollisia", sanotaan nyt näin, eivät oikein saa raivattua aikaa. En näe ketään heist enää. Muita ehdotuksia?

        Ainiin, ja juurikin nämä ainoat ystävät olivat itse asiassa uskovia.


    • Jokunen2233

      Vain Jumala voi auttaa ja Jeesuksen pitää tulla sydämeen ja silloin vasta on suoja näitä vastaan, eli pitää uudestisyntyä Pyhästä Hengestä Tässä linkissä tämä voima vaikuttaa ja auttaa jokaista kuulijaa. http://www.kolumbus.fi/pentti.toikkanen

    • Jeesus_pelastaa

      Kyllä nyt on aika rukoilla Jeesusta ja muista laulaa hoosiannaa ja lopuksi sinun pitää antaa itsesi Jeesukselle ja antaa kaikki maallinen omaisuutesi kirkolle ja muuttaa Intiaan guruksi ja opastaa paikallisille Jeesuksen ihanuutta. Vain näin sielusi tulee pelastumaan ikuiselta tulelta ja tulikiveltä.

    • Vaikuttaa vahvasti siltä, että näet ajoittain piinaavan todentuntuvia painajaisia.

      Ääntelet nukkuessasi, pyörit ja potkit, tämä saa puolisosi pelkäämään. Kun kerrot nähneesi unissasi jotain outoa, kertoo hän nähneensä jotain myös.

      Voidaan sanoa, että olet suggeroinut vaimosi pelkäämään painajaisiasi. Hänestä unesi ovat todentuntuisia ja siksi mielestään hänenkin tulee nähdä jotain.

      Omat pelkosi vaikuttavat myös esikoiseenne ja saa hänetkin "näkemään" outoja.

      Esimerkki suggestiosta on, että jos olet täysin pimeässä huoneessa muutaman ihmisen kanssa ja kerrot, että sinusta huoneessa on teidän lisäksenne joku tai jokin muu. Seuraavaksi sanot, että jokin hipaisi niskaasi ja kysyt tunteeko kukaan muu mitään. Vähitellen muiden henkilöiden niskakarvat alkavat nousta ja pian hekin tuntevat kuinka jokin hipaisee heidän niskaansa.

      Ihmiset eläytyvät toisen kertomaan ja uskomaan. Pimeässä, kun näköaisti ei häiritse, mielikuvitus laukkaa täysillä ja toisen voi saada kokemaan todella outoja asioita. Tämä tietysti edellyttää, että toinen uskoo tilanteen olevan aito.

      Toisin sanoen, pelko tarttuu siinä missä muutkin tunteet. Kun vieruskaverit vaikuttavat juoksuhaudassa rohkeilta, on itsekin rohkea. Jos vieruskaveri kuitenkin lähtee karkuun, koko rintamalohko pakenee paniikin vallassa.

      Painajaisiaan voi yrittää hallita ennen kuin niitä näkeekään. Ihmiset pelkäävät usein pelkästään pelkäämisen tunnetta. Kun nukkumaan mennessä pelottaa, ovat unetkin pelottavia.

      Voit tehdä mielikuvaharjoituksia nukkumaan mennessä ja ajatella ehdottoman turvallisia, mukavia ja rauhallisia paikkoja ja ihmisiä. Olet omassa kodissasi, vaimosi vieressä eikä sinulla ole mitään hätää.

    • Jungilaista

      Näet oman varjosi, joka tuo mies. Varjo on psykologinen käsite, kuuluu jungilaiseen psykkaan. Varjo muodostuu omista käsittelemättömistä energioista, jotka ottavat hahmon. Jos pelkäät varjoasi, niin se saa lisää voimaa. Keinona on siis lopettaa pelkääminen.

      • LeonHartt90

        Vakuuttavin selite vähään aikaan, jonka perusteella voisi ehkä saada jopa vähän lohtua, jollei näihin liittyisi vähän epätavallisia seikkojakin, joita ei tieteellisessä mielessä oikein pysty selittämään. Vaikka tahtoisin yhtä paljon kuin sinäkin, usko pois.

        "Omat pelkosi vaikuttavat myös esikoiseenne ja saa hänetkin 'näkemään' outoja."

        Jos jossakin on vanhempia jotka kertovat lapsilleen - jotka ovat viiden ja kohta neljän ikäisiä - kummitustarinoita, en usko että he oikeasti rakastavat lapsiaan. Lapset eivät tiedä vähääkään näistä seikoista, vaimoni tai omasta puolestani. Eikä puhuta näistä muillekaan. Siinä yksi niistä "sattumanvaraisista" seikoista mistä puhuin.

        Mutta muuten - kiitokset; fiksua päättelyä alusta loppuun saakka. En ole joku joka haluaa välttämättä että nämä ilmestykset olisivat aitoja.


      • VanhaUskoinen

        Keinona on pelkäämisen lopettamisen lisäksi myös tunnistaa mistä "Varjossa" on kyse. Kyse on Varjossa ja varjoissa yhä syvemmälle mentäessä henkivalloista. Kuten alempana totean, ei kannata lähteä seuraamaan Varjoa ja siis pimeää. Sieltä löytyy lopulta vain murhaaja ja valehtelija. Se, joka syö sinut. Kristinuskossa tätä kutsutaan saatanaksi, syystäkin. Jokohan nyt ymmärrätte.

        Jung muuten osaa selittää hyvin nämä(kin) asiat. Muttei sorru kristinuskonkaan suhteen koskaan typistettyihin määrittelyihin.


      • LeonHartt90
        VanhaUskoinen kirjoitti:

        Keinona on pelkäämisen lopettamisen lisäksi myös tunnistaa mistä "Varjossa" on kyse. Kyse on Varjossa ja varjoissa yhä syvemmälle mentäessä henkivalloista. Kuten alempana totean, ei kannata lähteä seuraamaan Varjoa ja siis pimeää. Sieltä löytyy lopulta vain murhaaja ja valehtelija. Se, joka syö sinut. Kristinuskossa tätä kutsutaan saatanaksi, syystäkin. Jokohan nyt ymmärrätte.

        Jung muuten osaa selittää hyvin nämä(kin) asiat. Muttei sorru kristinuskonkaan suhteen koskaan typistettyihin määrittelyihin.

        Hei VanhaUskoinen. Periaatteessa uskon luonnollisiinkin selityksiin. Olisi aivan naurettavaa, jos jokainen varjo elämässäni olisi jollain tapaa luonnoton ilmestys. Mutta, mikäli omia kokemuksiani punnitsee näin hengellisessä mielessä - uskon demoneihin, toki. Nehän on käsittääkseni ihan Raamatullisiakin olentoja. Ja sanotaan nyt näin - ainakin tuntuu siltä, että olen viime aikoina saanut enemmän syytä uskoa niihin, kuin Jumalaan, vaikka itse Raamatun konseptiin kyllä uskon. Olen saanut rauhaa kristinuskon pohjalta, mutten mitään lopullista sellaista. Haaveilen tällä hetkellä siitä, että voisin elää tavallista elämää, missä ei tarvitsisi varautua siihen, että tapahtuisikohan jotakin taas yön aikana, sillä aina kun tunnun unohtavan, jotakin tapahtuu taas. Joskus luonnollisen tuntuiset vaihtoehdot lohduttavat, mutten voisi sanoa, että uskon kaikkien näitten kokemuksien pohjautuvan luonnollisuuteen. Kaipaan vapautta näistä. Kaipaan ehkä jonkun joka olisi kokenut vastaavaa ja tietäisi tien ulos tästä.


      • VanhaUskoinen
        LeonHartt90 kirjoitti:

        Hei VanhaUskoinen. Periaatteessa uskon luonnollisiinkin selityksiin. Olisi aivan naurettavaa, jos jokainen varjo elämässäni olisi jollain tapaa luonnoton ilmestys. Mutta, mikäli omia kokemuksiani punnitsee näin hengellisessä mielessä - uskon demoneihin, toki. Nehän on käsittääkseni ihan Raamatullisiakin olentoja. Ja sanotaan nyt näin - ainakin tuntuu siltä, että olen viime aikoina saanut enemmän syytä uskoa niihin, kuin Jumalaan, vaikka itse Raamatun konseptiin kyllä uskon. Olen saanut rauhaa kristinuskon pohjalta, mutten mitään lopullista sellaista. Haaveilen tällä hetkellä siitä, että voisin elää tavallista elämää, missä ei tarvitsisi varautua siihen, että tapahtuisikohan jotakin taas yön aikana, sillä aina kun tunnun unohtavan, jotakin tapahtuu taas. Joskus luonnollisen tuntuiset vaihtoehdot lohduttavat, mutten voisi sanoa, että uskon kaikkien näitten kokemuksien pohjautuvan luonnollisuuteen. Kaipaan vapautta näistä. Kaipaan ehkä jonkun joka olisi kokenut vastaavaa ja tietäisi tien ulos tästä.

        "Olisi aivan naurettavaa, jos jokainen varjo elämässäni olisi jollain tapaa luonnoton ilmestys."

        Ei tietenkään kaikki varjot ja pimeä ole ollenkaan yhteydessä yliluonnollisiin asioihin, mutta pimeä hyvin helposti laukaisee meissä ihmisissä pelkoreaktion. Ja silloin kun ihminen on herkistynyt pelolle ja peloille, silloin saattaa käydä niin että pahat henget pääsevät kiusaamaan ihmistä näiden pelkojen kautta. Ihmisen hengelliseen puolustukseen tulee "aukko" josta vihollinen, pahat henget ja demonit pääsevät kimppuun. Tästä käsittääkseni sinunkin tapauksessa on kysymys nyt. Tämän aukon puolustuksessa sulkee parhaiten Jeesus.

        "Mutta, mikäli omia kokemuksiani punnitsee näin hengellisessä mielessä - uskon demoneihin, toki. Nehän on käsittääkseni ihan Raamatullisiakin olentoja. Ja sanotaan nyt näin - ainakin tuntuu siltä, että olen viime aikoina saanut enemmän syytä uskoa niihin, kuin Jumalaan, vaikka itse Raamatun konseptiin kyllä uskon. Olen saanut rauhaa kristinuskon pohjalta, mutten mitään lopullista sellaista. Haaveilen tällä hetkellä siitä, että voisin elää tavallista elämää, missä ei tarvitsisi varautua siihen, että tapahtuisikohan jotakin taas yön aikana, sillä aina kun tunnun unohtavan, jotakin tapahtuu taas. Joskus luonnollisen tuntuiset vaihtoehdot lohduttavat, mutten voisi sanoa, että uskon kaikkien näitten kokemuksien pohjautuvan luonnollisuuteen. Kaipaan vapautta näistä. Kaipaan ehkä jonkun joka olisi kokenut vastaavaa ja tietäisi tien ulos tästä."

        Olen kokenut jonkun verran vastustusta ja muutamia hyökkäysyrityksiä henkimaailmassa. Se uskova joka väittää jotain muuta ei ole kokenut uskossaan vielä mitään. Viimeisin hyökkäys tapahtui minullekin unimaailmassa, ja se oli minulle(kin) hyvä muistutus siitä, että ei ole koskaan leikkimistä henkimaailman kanssa. Unessa olin rakennuksessa jonka olohuoneessa oli muutaman sukulaiseni lisäksi henkilöitä joita en tunnistanut. Sitten rakennukseen astui parvekkeen ovesta(rivitalo) ns. "väkivaltainen mies". Tämä tunnetaan myös Raamatussa yhtenä demonin tai pahan hengen olomuotona.

        Apostolien teot 19
        13 Myöskin muutamat kuljeksivat juutalaiset loitsijat rupesivat lausumaan Herran Jeesuksen nimeä niiden ylitse, joissa oli pahoja henkiä, sanoen: "Minä vannotan teitä sen Jeesuksen kautta, jota Paavali julistaa".
        14 Ja niiden joukossa, jotka näin tekivät, oli myös erään juutalaisen ylipapin, Skeuaan, seitsemän poikaa;
        15 mutta paha henki vastasi heille sanoen: "Jeesuksen minä tunnen, ja Paavalin minä tiedän, mutta keitä te olette?"
        16 Ja se mies, jossa paha henki oli, karkasi heidän kimppuunsa, voitti heidät toisen toisensa perästä ja runteli heitä, niin että he alastomina ja haavoitettuina pakenivat siitä huoneesta.
        17 Ja tämän saivat tietää kaikki Efeson asukkaat, sekä juutalaiset että kreikkalaiset; ja heidät kaikki valtasi pelko, ja Herran Jeesuksen nimeä ylistettiin suuresti.
        18 Ja monet niistä, jotka olivat tulleet uskoon, menivät ja tunnustivat ja ilmoittivat tekonsa.
        19 Ja useat niistä, jotka olivat taikuutta harjoittaneet, kantoivat kirjansa kokoon ja polttivat ne kaikkien nähden; ja kun niiden arvo laskettiin yhteen, huomattiin sen olevan viisikymmentä tuhatta hopearahaa.
        20 Näin Herran sana voimallisesti kasvoi ja vahvistui.
        http://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible?chp=1&ref=Ap. t. 19:1&rnd=1456501622432

        Tunnelma unessa alkoi silloin kiristyä siellä rakennuksen huoneissa ja muistan miten tämä "väkivaltainen mies" lähestyi minua ja halusi ilmiselvästi käydä päälleni. Vain vaivoin sain pysäytettyä miehen jossa paha henki oli, hänen päällekäymisen huutamalla "Jeesuksen nimessä lopeta!" Mutta mies vain muutti minun kohdalta suuntaa, ja kiersi kuin etsien, kenet saisi hakata tai jopa tappaa, kiersi sitten minun ja olohuoneen väliseinän ympäri, erään toisen pienikokoisen ihmisen eteen, ja löi täydellä voimalla tätä vatsaan. Tämä ihminen lyyhistyi kasaan kuin paperipussi. Muistan, miten ihmettelin unessa miten tällä miehellä voikin olla näin valtavat voimat. Mutta kun sitten valveilla muistin tuon ylläolevan Raamatun kohdan Skeuaan seitsämän pojan runtelijasta, eli väkivaltaisesta miehestä, en enää ihmetellyt.

        Monia muitakin tosia tarinoita minulla on kertoa. Ehkä joskus myöhemmin niistä. Mutta kysy lisää, jos asia sinua edelleenkin jatkossa vaivaa. Ja vaivaahan se, ellet Jeesuksen nimessä salpaa sun hengellistä läpimenoaukkoa sinun sielusi sisimpään.


    • mestari.manaaja

      Mulla oli aikoinaan sama haaste, mutta tuhosin näitä olentoja ottamalla niitä itseeni, ja deletoin niitä tällä tavalla. Olen kummitusten tuhoaja. Siitäkös kummitukset pelästy eikä uskalla lähestyä :)
      Olen kokenut jooga, niin siksi voimat riittää, koska pelot on jo ylitetty. Oli ne varjoja tai astraaliolentoja, niin äkkilähdön saa: tuhoutumisen uhalla.

      • mestari.manaaja

        Joogi siis. Mestaritasoa jooga pystyy tuhoamaan tarvittaessa lähestyviä astraaliolentoja.


    • Manaaja.neuvoo

      Annan yhden neuvon. Siena sydämellisesti kummitus ja ympäröi se violetilla valolla. Violetilla valossa kummasti joutuu muuntumaan positiiviseksi tai lähtee pois. Muita vaihtoehtoja ei ole.

      Violetti valo on osaavista käsissä tulta, joka muuntaa myös ihmisiä.

      • Neuvonitässä

        Taas tuli tekstinkorjaus väliin. Siis siunaa kummituksesi, toista siunaamista ja valottamista/transformoimista violetin Liekin avulla niin kauan että homma on kondiksessa.


    • VanhaUskoinen

      Aina sama kuvio, nuori kiinnostuu kummituksista ja möröistä ja sitten saa näpeilleen lopulta oikein kunnolla.

      Motto kaikkiin henkimaailman asioihin on : Jos lähestyt pimeyttä, pimeys lähestyy sinua. Jos lähestyt valoa, valo lähestyy sinua. Näin lopulta käy, kuten aloittajallakin. Jos siis lähestyt Jumalaa, hänkin lähestyy lopulta sinua. Henkimaailmassa käy yleensä vain niin, että pimeys lähestyy ihmistä aina valoa ja Jumalaa nopeammin koska me ihmiset luontaisesti olemme pimeyden kaltaisia, olemme pimeydessä luotuja. Julman evoluution kasvatteina, toisiaan syövinä olentoina olemme luonnostaan pimeässä toisiamme pelkääviä olentoja. Tässä muuten syy siihen, miksei kristinuskoa ihminen koskaan pysty luontaisesti, luonnollisesti selittämään.

      Mutta kyllä, kristinusko on vastaus ja ratkaisu aloittajan(itse luomaan) ongelmaan. Minkä takia? Sen takia, koska vanha sotilaallinen motto pitää, jännä juttu muuten, henkimaailmassakin paikkansa : "Sotilaallinen tyhjiö vetää vieraan vallan tankkeja sisäänsä." Samalla tavalla myös henkimaailmassa syntynyt hengellinen arvotyhjiö vetää puoleensa "vieraan vallan" henkiä. Tässä tapauksessa pahoja ja ilkeitä. Outoja ja epämääräisiä. Okkulttisia siis.

      Kaikista vahvin hengellinen auktoriteetti on Jeesus, ja vain Jumala hänen isänään menee tämän auktoriteetin yli. Kun siis aloittajan syntyneeseen hengelliseen arvotyhjiöön astuu mukaan kuvaan Jumala ja Jeesus, ne syrjäyttävät nyt sinne päässeet siellä riehuvat pahat henget.

      Voisin kirjoittaa paljon enemmän aiheesta, mutten nyt tällä kertaa. Neuvo aloittajalle minkä olen kertonut jo monelle muulle, vaikkakin kuulostaakin kliseeltä : Kun tulet vaimosi kanssa uskoon, pääset ongelmastasi eroon. Jeesuksen nimessä on voima. Raamatun lukeminen auttaa tietenkin myös.

      • LeonHartt90

        " --- me ihmiset luontaisesti olemme pimeyden kaltaisia, olemme pimeydessä luotuja."

        Luulin, että Raamatullisessa mielessä me ollaan Jumalan omakuva?

        "Tässä tapauksessa pahoja ja ilkeitä. Outoja ja epämääräisiä. Okkulttisia siis."

        En ole koskaan sekaantunut okkultismiin.

        "Kun tulet vaimosi kanssa uskoon, pääset ongelmastasi eroon."

        Kuinka uskoon tuleminen kadottaa oneglmat? Käsittääkseni uskoon tuleminen ainoastaan muuttaa ongelmien laatua.


      • VanhaUskoinen
        LeonHartt90 kirjoitti:

        " --- me ihmiset luontaisesti olemme pimeyden kaltaisia, olemme pimeydessä luotuja."

        Luulin, että Raamatullisessa mielessä me ollaan Jumalan omakuva?

        "Tässä tapauksessa pahoja ja ilkeitä. Outoja ja epämääräisiä. Okkulttisia siis."

        En ole koskaan sekaantunut okkultismiin.

        "Kun tulet vaimosi kanssa uskoon, pääset ongelmastasi eroon."

        Kuinka uskoon tuleminen kadottaa oneglmat? Käsittääkseni uskoon tuleminen ainoastaan muuttaa ongelmien laatua.

        "Kuinka uskoon tuleminen kadottaa oneglmat?"

        Jos et olisi mennyt sorkkimaan henkimaailmaa sen "pimeältä puolelta", sulla ei nyt olisi ongelmaa. Mutta nyt on. Kuten sanoin, sotilaallinen tyhjiö vetää puoleensa tankkeja. Ja ihminen itsessään on tällainen, ennen kuin hän uskoo tai tietää niin, että hänellä on auktoriteetti tvs. joka estää tai suojelee. Mielestäni sinulla ja perheelläsi on nyt juuri tällainen "tankin mentävä aukko" teidän hengellisessä puolustuksessanne.

        Esimerkiksi moni ateisti pärjää edelläolevan mukaan ihan hyvin elämässään. Ateismikin on tavallaan "auktoriteetti", mutta useimmille ihmisille se ei anna riittävää elämän tarkoitusta.


      • VanhaUskoinen
        LeonHartt90 kirjoitti:

        " --- me ihmiset luontaisesti olemme pimeyden kaltaisia, olemme pimeydessä luotuja."

        Luulin, että Raamatullisessa mielessä me ollaan Jumalan omakuva?

        "Tässä tapauksessa pahoja ja ilkeitä. Outoja ja epämääräisiä. Okkulttisia siis."

        En ole koskaan sekaantunut okkultismiin.

        "Kun tulet vaimosi kanssa uskoon, pääset ongelmastasi eroon."

        Kuinka uskoon tuleminen kadottaa oneglmat? Käsittääkseni uskoon tuleminen ainoastaan muuttaa ongelmien laatua.

        Ja se muuten piti sanomani heti aluksi, että miksi pitää katsoa tuollaisia säikyttely- ym. painajaiskuvia? Eihän ne mitään rakenna.


      • VanhaUskoinen
        LeonHartt90 kirjoitti:

        " --- me ihmiset luontaisesti olemme pimeyden kaltaisia, olemme pimeydessä luotuja."

        Luulin, että Raamatullisessa mielessä me ollaan Jumalan omakuva?

        "Tässä tapauksessa pahoja ja ilkeitä. Outoja ja epämääräisiä. Okkulttisia siis."

        En ole koskaan sekaantunut okkultismiin.

        "Kun tulet vaimosi kanssa uskoon, pääset ongelmastasi eroon."

        Kuinka uskoon tuleminen kadottaa oneglmat? Käsittääkseni uskoon tuleminen ainoastaan muuttaa ongelmien laatua.

        "Luulin, että Raamatullisessa mielessä me ollaan Jumalan omakuva?"

        Näin olikin tavallaan ennen "perisyntiin" lankeamista. Perisynti symboloi luonnollisen ihmisen luonnollista pahuuteen taipuvaisuutta.


      • VanhaUskoinen
        LeonHartt90 kirjoitti:

        " --- me ihmiset luontaisesti olemme pimeyden kaltaisia, olemme pimeydessä luotuja."

        Luulin, että Raamatullisessa mielessä me ollaan Jumalan omakuva?

        "Tässä tapauksessa pahoja ja ilkeitä. Outoja ja epämääräisiä. Okkulttisia siis."

        En ole koskaan sekaantunut okkultismiin.

        "Kun tulet vaimosi kanssa uskoon, pääset ongelmastasi eroon."

        Kuinka uskoon tuleminen kadottaa oneglmat? Käsittääkseni uskoon tuleminen ainoastaan muuttaa ongelmien laatua.

        "En ole koskaan sekaantunut okkultismiin."

        Kaikki mitä ei pystytä tieteellisesti selvittämään, voidaan käsittää okkultistiseksii. Koska pohjasana "occult" tarkoittaa salaperäisyyden takana, kätkettyä, verhottua. Okkultismi = salaoppi tai salatiede. Kristinuskokin voidaan sen hengellisyyden johdosta käsittää okkultistiseksi, jos sitä ei osata kirkkaasti ja selvästi selittää.


    • avataara

      Et löydä vastausta uskonnoista, ateismista, etkä niiden jumalista, omasta psykologisesta perimästäsi, jonka mukaan joudut elämään, sillä se on menneisyydessä syntynyt, syyn ja seuauksen tulos sinussa, eikä se voi hävitä fyysisessä kuolemassa, vaan jatkuu uudessa syntyvässä lapsessa, eikä se ole perimää isältä pojalle.
      Tuon perimän ymmärtäminen on avain vaikeuksiisi, mutta sen sevittäminen miksi miten se on syntynyt, ja miksi se seiraa meitä perimänä. Se on kuitenkin pitkä tie, mutta voimme aloittaa siitä että kun me reakomme nykyhetkessä tapahtumiin, luomme siitä mirelikuvan ja tallennamme sen muistiin, ja muistista käsin se sitten vaikuttaa uusiin reaktioihin, ja niin tuota perimää kertyy, jotka sitten aiheuttavat kaikki ongelmamme.

      Jos kuitenkin kun reagoimme asiaan emme tallenna sitä muistiin vaan tarkkailemme sitä sellaisena kun se on emmekä luo siitä mielikuvaa muistiin hyvänä tai pahana, niin silloin se enään vaikuta seuraaviin reaktioihimme, ja vähitellen tippuvat pois nuo menneisyydessäkin syntyneet milikuvat.

      Sen seuraksena panajaisunetkin häviävät ja unimaalma muuttuu päivämaailman kaltaiseksi, ja voit elää ristiriidatonta elämää, nyjyhetkessä kun menneisyys on hajonnut

    • Öinen_kauhu_väitöskirja

      Minulle tulee mieleen unihalvaus, koska viittaat jokaisen näyn kohdalla siihen, että ne ovat tapahtuneet sen jälkeen, kun ensin olet ollut unessa ja sitten kauhistuneena herännyt. Olen lukenut, että tuo silmien räpsyttely on muutamille unihalvauksen kokeneille tunnusomaista kun he ovat unen ja valveen välimaastossa.

      Jos yksikään kokemus ei ole tapahtunut niin, että olet täysin valveilla keskellä päivää, niin en voi mitenkään uskoa, että kyseessä olisi yliluonnollinen ilmiö. Piinaajat / rivaajat eivät tuskin elä tämän maailman ja Suomen aikavyöhykkeen mukaan ja valikoi aina vain niitä hetkiä, jolloin olisit unessa. Pirut eivät ole niin pedanttisia. Ne piinaisivat ja säikyttelisivät sinua avan taatusti päivälläkin.

      Sitä en osaa sanoa, että miten vaimosi kokee samaan aikaan sen "punaisen". Joku puhui suggestiosta ja koska sinulla ja vaimollasi on mitä luultavammin hyvin läheinen suhde, niin ei ole mahdotonta, etteikö vaimosi aistisi jotenkin ahdistuksesi / kauhusi ja jopa näkee sen punaisen aina samanaikaisesti. Kuulin vuosia sitten yliopistolla eräällä psykan luennolla tapauksista, joissa ihmiset todella näkivät "joukkohallusinaatioita", kun samastuivat yhden henkilön ahdistuskokemukseen.

      Lapset saattavat olla herkkiä aistimaan aikuisten pelkotiloja, vaikka ette olisi puhuneet halaistua sanaa kokemuksistanne. Jos olet myös "huutanut järjettömästi" kauhunäkyjä nähdessäsi, niin mikäkli lapsesi on ollut silloin kotona, niin kai se nyt pelästyttää. Lapset tosin saattavat nähdä vaikka mitä hirviöitä ihan siksikin, että heillä on vilkas mielikuvitus.

    • Ihmeäijä

      Itellä vähän samoja kokemuksia, viimeisin viime yönä. Yhtenä yönä heräsin melkein heti nukahdettuani siihen, että tunsin patjani kulman(pään viereisen) nousevan ylös ja alas, sen jälkeen näin mustan savupilven tai sumun vatsani yläpuolella. Joskus aikasemmin heräsin taas siihen,(olin nukahtanut katsoessa läppäristä leffaa kuulokkeet korvilla) että joku yrittää vääntää päätäni ja kiristää kuullokkeen johtoa kaulaan. Viime yönä ennen nukahtamista tai nukahtamisen ja valveen välissä, rupesi pelottamaan tosi paljon,(useita kertoja tapahtunut) käänsin kylkeä ja toivoin että se loppuu, hetken päästä kuulin viereisestä huoneesta serkkuni pyytävän apua jossain asiassa ja käski tulla huoneeseen, kysyin mihin tarvii apua ja vastasi et tuu nyt tänne. Nousin ylös ja koputin oveen hiljaa koska epäilin olevani puoliunessa kun kuulin serkkuni huutavan ja menin takas sänkyyn. Vähän vaan epäilyttää asia koska olin hereillä puhuessani serkulleni. Aamulla kysyin asiasta ja serkkuni poikaystävä kertoi puhuneen unissaan mutta puhuin kuitenkin serkulleni enkä hänen poikaystävälleen :D

      • LeonHartt90

        Iish. Soita pastorille. En itse muuta keksi :D


    • Sekoamassako

      Itsekkin näen tummia hahmoja ja myös selkeitä hahmoja joilla on selkeät kasvot ja kaikki. Lapsia ja aikuisia. Lapsesta asti olen näitä nähnyt, mutta selkeimmiksi ne on muuttuneet vasta aikuisena. Mies ei niitä ole nähnyt, eikä kuullut. Pelottavin oli kun heräsin siihen, että pirun kasvot oli ihan naamani edessä ja se karjui todella kovaa. Siitä tuli mieleeni ihan itse Saat.na. Hahmoja nään vain öisin, meillä on joka yö vessassa valo päällä, niin mitään mielikuvitus hahmoja ne ei ole, koska huone on niin valoisa että kaiken erottaa selvästi.

      Olen päivisin kuullut myös askeleita ja koputuksia ja olkapäähäni on koputettu ja kaikenlaista pientä meidän kodissa aina joskus tapahtuu.

      Unessa otan yhteyttä kuolleisiin omaisiini. Olen kysynyt mihin ihminen menee kuoleman jälkeen ja he sanovat että taivaaseen. Mutta pelkään että he vastaavat näin vain sen takia, että olen ohjannut heitä antamaan sen vastauksen, koska osaan ohjailla unia. Erään edesmenneen sukulaisen kanssa pidän yhteyttä unessa, se helpottaa ikävää. Kerran en ollut nähnyt häntä unissa pitkään aikaan ja kun viimein näin, niin hän sanoi että on etsinyt minua.

      • ihan-tavis-vain

        No joo on mäkin nähnyt kaverien kanssa yhteisiä unia ja osa kavereistani tietää tämän valveillakin. Kuolleiden kanssa myös käyn keskusteluja sillon tällön. Ei siis mitään uutta sullakaan auringon alla.


    • PeeJiiPee

      Auttaisiko, jos huoneessa olisi hämärä varaistus? Pistorasioihin saa himmeät LED lamput.

    • Homopuutteessa

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Au Pairit Maltalla - Keskustelua !!

      Keskustelua uudesta kaudesta. Täällä kaikki jaksot katsottu kun verot pakko maksaa.. Myyn ulkopuolelle jättäminen oli su
      Tv-sarjat
      263
      3073
    2. Suomalaisia valmistautuneena pakenemaan

      https://yle.fi/a/74-20084635 “Auto on aina tankattuna ja pari laukkua valmiiksi pakattuna, jos tulee äkkilähtö.”
      Maailman menoa
      395
      1947
    3. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      69
      1856
    4. Yritin nainen

      Kaikkeni ettei meidän välille syntyisi mitään. Tiesin jo hyvin alussa että sinä olet minun heikko kohta. Lopulta kuitenk
      Ikävä
      88
      1599
    5. Miksi et voi

      Soittaa tai laittaa viestiä
      Ikävä
      114
      1355
    6. Ei kiinnosta idän humpuuki

      Onko kukaan ihminen koskaan hyötynyt idän opeista pätkääkään? Ei ole, uskallan väittää!
      290
      1111
    7. Ikävöin sinua nainen

      Vaikka lopetin yhteydenpidon kokonaan. Ehkä joskus ymmärrät, et se oli ainoa järkevä vaihtoehto. Ei rakkaus lopu siihe
      Ikävä
      45
      1017
    8. Ristinryövärin kastamattomuus?

      KASTAMATON RISTINRYÖVÄRI Ristinryövärin pelastumista ilman kastetta on joskus käytetty perusteena sille, ettei kasteell
      Luterilaisuus
      277
      978
    9. Käärijä jättäytyy pois illan viisufinaalista

      https://www.is.fi/viihde/art-2000010420075.html Voi voi sentään! Kuka nyt Suomen pisteet jakaa. Tosi pölvästiä käytöstä
      Maailman menoa
      105
      898
    10. Iso ikävä sinua nainen

      Aina vain, ei helpota millään. Ainoa varma helpotus olisi se et oltais yhdessä. Mutta se ei sinulle sovi.
      Ikävä
      31
      885
    Aihe