Miehet pois kipsistä?

blondillaonvaikeaa

Olen tavallista kauniimpi nainen, ja minulla on ongelmana kun miehet menevät kipsiin kun lähestyn heitä ja alan juttelemaan.

Yritän olla mahdollisimman rento, iloinen ja puhelias, ettei miehen tarvitsisi jännittää. Silti yleensä miehet vain tuijottavat, eivät meinaa saada mitään järkevää suustaan. Moni pyrkii tilanteesta pois. Mitä voisin tehdä? Ja ei vain iskemismielessä, vaan ylipäätänsä kaikissa sosiaalisissa tilanteissa.

49

674

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pirteäperjantai

      Otan osaa. Voisitko kehittää vaikka feikkipuhevian tai jonkun muun kohtaamista helpottavan maneerin? Lykkyä pyttyyn kuitenkin ja hyvää viikonlopun alkua :)

      • setämieskaikenties

        Tule tänne, setä opettaa sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää!


      • pirteätorstai

        Hitsin pirteäperjantai, miksi sinä kuulostat minulta? :)


    • asdfasdffs

      "Yritän olla rento" ts. et ole. Koeta unohtaa näyttely ja olla normaalisti?

    • kuneijaksa

      No ei kande yrittää liian kauan, menee vaan elämä hukkaan. Jos jätkältä ei lähde juttu luistamaan säädyllisen ajan kuluessa, niin minkäs sinä sille mahdat. Vaihda kohdetta. Kyllä löytyy niitäkin miehiä, jotka eivät mene kipsiin naisen seurassa koskaan - edes tavallista kauniimman sellaisen - eivätkä ne kaikki ole pelkkiä pelimiehiä.

    • syytämuitanaisia

      Voit syyttää siitä muita naisia, että tuollaisia miehiä on olemassa. Kun naiset ovat niin nirsoja ja pitävät pitkää kriteerilistaa ihannekumppanista niin Suomessa on useita tuhansia sinkkuja, kun naiselle ei löydy sitä sopivaa miestä, jota tavoittelee kaikki muutkin naiset. Tämä johtaa siihen, että monelle miehelle nainen on mystinen olento eikä toinen ihminen. Eli mies näkee itsensä arvottomana eikä usko mahdollisuuksiinsa kauniin naisen suhteen ja siksi on paineita. Jos pariutuminen olisi miehelle helppoa, niin hän näkisi naisen ennenkaikkea ihmisenä eikä saavutuksena jonka rinnalla kapenee kaikki muut saavutukset.

    • MiehenVinkki

      kerro vaikka heille härski vitsi, näin eräs kaunis nainen teki minulle ja jää murtui kyllä samantien, ei ole tarvinnut jännitellä hänen seurassaan että mitä sanoa :D

    • sssna1

      Itse en mene "kipsiin" kun naiset lähestyy. Vihamieliseksi tulen kylläkin siitä typerästä flirttailevasta ja oksettavasta keimailusta joka monilla naisilla on tapana. Asiallinen porina ei haittaa!

    • KaunisOnPelottava

      Ensimmäinen ajatus miehenä tulee mieleen, jos kaunis nainen lähestyy, että naisella on joku taka-ajatus, ei naista voi ottaa tosissaan eli panostaa parisuhteeseen, koska kaunis nainen heivaa miehen pois, kun sille päälle sattuu ja kauniiseen naiseen ei kannata tuhlata elämää, koska et sä kuitenkaan koskaan tule saamaan kaunista naista, kun nainen jättää sinut joka tapauksessa.

    • miehen_psykologiaa

      Aiemmin, jos tuntematon kaunis nainen on tuli luokseni, lähdin pois, koska epäilin jonkinlaista vedätystä. Nykyään en välitä, sillä tiedän olevani naisille turvallisen sukupuoleton hahmo. Jotkut harvat naiset uskovat, että jokainen suunsa avaava mies on heitä iskemässä, ja loukkaantuvat, vaikka olisin kuinka viileän asiallinen. Sellaiset väärinkäsitykset tekevät varovaiseksi. Tuttujen kauniiden naisten kanssa ei ole tällaisia ongelmia, koska ajattelen heitä vain ystävinä tai tuttavina, ja he voivat luottaa siihen.

    • LESYNI

      Olen tälläisen naisen äiti lisäksi tavallista älykkäämmän, Tiedän tämän olevan totta..miehillä heikko itsetunto, ehkä lähtee jo lapsuudesta,ei ole saanut kannustavaa kasvatusta,eikä kehumista isältä !

      • hlhljlbmjöbnbnb

        Niinpä. Älykkyys periytyy äidiltä. Do I need to say more?


    • arja10

      Ihan just niin. Minulla pituutta 180 cm. Kiloja jokuset 66. Edelleen, vaikka ikää jo 50. Missiajoista aikaa. Oman ikäiset miehet on tosi plösöjä, kamalia,
      Sivistymättömiä moukkia. Mieluummin elän itsekseni, itsellenil, kuin jonkun turhakkeen kanssa. Sitäkin on kokeiltu vuosia. Nej!

    • 1315

      Anna välillä miehen puhua. Kysy ihan ensimmäiseksi että mistä hän pitää. TIlanne rentoutuu oleellisesti. Ja kuuntele mitä hän sanoo.

    • Koettuon

      Taidat olla n. 30- kymppinen? ja miehet ovat vain leikkikalu jonka kanssa vain leikkiä tunteilla.

    • Pe69

      Me miehet jostakin syystä ajatellaan joskus, että kaunis nainen on ylpeä, eikä siihen ei ole mahdollisuuksia. Eihän se niin tietenkään ole. Joskus nainen ei edes tiedä olevansa kaunotar, vaan voivottelee jostakin pienestä.

      Ole ystävällinen, siinä tuo ylpeysjuttu pehmenee. Sopiva huumori ja rentous pehmentää tilannetta. Osoita kiinnostuksesi silmiin katsomalla ja hymyilemällä. Saa meitä miehiäkin kehua. Silloin ujompikin rohkaistuu ajattelemaan, että tässähän olisi mahdollisuuksia semmoiseen, josta on nippa nappa uskaltanut uneksia.
      Arja10: on meitä poikkeuksiakin jokunen.

    • ahaok

      vai luuletko olevasi tavallista kauniimpi koska olet poikkeuksellisen itsekeskeinen ja tyhmä idioottiprinsessa?kunnon äijät joilla mieli ja sydän paikallaan,kiertää sellasen kaukaa tai antaa hiljaisesti ymmärtää että suksi suohon

      • ystävällisinterveisin

        Miksi noin ilkeä kommentti? Olet sitten mies tai nainen, olet itse ikävä ja negatiivinen ihminen. On fakta, että jotkut ihmiset ovat kauniita. Senhän jokainen näkee itsekin. Olen myös kaunis nainen. Kiva ja fiksu myös. Mutta niin vain istun yleensä tansseissakin yksin. Minua ei haeta tanssimaan. Näen kyllä että miehet ovat kiinnostuneita, mutta eivät lähesty. Olen kyllä joskus sitten itse hakenut tanssimaan ja kysynyt suoraan, että miksi et hakenut tanssimaan? Vastaus on aina sama: "en uskaltanut, koska pelkäsin pakkeja". Ulkomailla miehet kyllä uskaltavat lähestyä. Enemmän itsevarmuutta suomalaismiehet. Se tekee niin miehestä, kuin naisestakin kiinnostavan.


      • 1787754

        Oletko koskaan miettinyt mistä itsevarmuus missä tahansa asiassa muodostuu?
        Onnistumisista! "Sisaresi" on huolehtinut siitä, että suomalaiselle miehelle ei ole onnistumisia siunaantunut. Kun taas suominaisen maine ulkomaalaisia kohtaan tiedetään eipä tuo ihme ole.


      • RuistaJaLehtikaalia

        Minullakin kiinnittyi huomio siihen, että ensimmäinen asia, mitä aloittaja itsestään kertoi, oli se, että hän pitää itseään kauniina. Moni voi todellakin olla ihan eri mieltä ja silloin liiallinen itsevarmuus aiheuttaa myötähäpeää.

        Totta on kyllä, että ulkonäkö saattaa olla se seikka, mistä syntyy ensivaikutelma. Niin voisi olla myös esim. iloisuus, tyylikkyys, rauhallisuus...


      • niimpäniin111
        ystävällisinterveisin kirjoitti:

        Miksi noin ilkeä kommentti? Olet sitten mies tai nainen, olet itse ikävä ja negatiivinen ihminen. On fakta, että jotkut ihmiset ovat kauniita. Senhän jokainen näkee itsekin. Olen myös kaunis nainen. Kiva ja fiksu myös. Mutta niin vain istun yleensä tansseissakin yksin. Minua ei haeta tanssimaan. Näen kyllä että miehet ovat kiinnostuneita, mutta eivät lähesty. Olen kyllä joskus sitten itse hakenut tanssimaan ja kysynyt suoraan, että miksi et hakenut tanssimaan? Vastaus on aina sama: "en uskaltanut, koska pelkäsin pakkeja". Ulkomailla miehet kyllä uskaltavat lähestyä. Enemmän itsevarmuutta suomalaismiehet. Se tekee niin miehestä, kuin naisestakin kiinnostavan.

        jos aloittaa itse keskustelun toteamalla että on poikkeuksellisen kaunis... siitä ehkä saa jo vihiä että jaaha,taas näitä. Jos on oikeasti mukava ja kaunis ihminen niin luulisi jonkin ajan kuluttua sen keskustelun lähtevän käyntiin mikäli synkkaa ja toinen ylipäänsä on juttutuulella. Aloituksesta vaan saan väkisinkin mielikuvan naisesta joka kenties luulee olevansa jotain ja ehkä se jutun tasokin on sitten sitä luokkaa että.... useilla miehillä juuri noista "kauniista naisista" kokemus että joko pelaa tai sitten havaittu olemus on sellainen "ylpeän laskelmoivan peruskylmä" ettei mukavasta keskustelusta vaan tule mitään.


      • hymyilevänainen
        1787754 kirjoitti:

        Oletko koskaan miettinyt mistä itsevarmuus missä tahansa asiassa muodostuu?
        Onnistumisista! "Sisaresi" on huolehtinut siitä, että suomalaiselle miehelle ei ole onnistumisia siunaantunut. Kun taas suominaisen maine ulkomaalaisia kohtaan tiedetään eipä tuo ihme ole.

        Ei suomalaisia naisia voi syyttää suomalaisten miesten heikosta itsetunnosta. Eikä suomalaisilla naisilla ole sen kummempaa mainetta ulkomaisten miesten suhteen, kuin suomalaisilla miehillä esim. Virossa, Venäjällä ja Thaimaassa. Fakta on, että sekä miehet että naiset karttavat kauniin naisen seuraa. Itse olen useamman kerran aloittanut ravintolassa keskustelun naisen/naisten kanssa, koska yksin liikkuvana ja seurallisena haluaisin jutella jonkun kanssa, mutta aina olen saanut tylyn vastaanoton. Olenkin ottanut tavaksi hakea itse miehiä tanssimaan, koska minua ei haeta. Syy on miesten mukaan se, että olen liian kaunis ja itsevarman näköinen? Siis mitä ihmettä! Jos mies on mielestäni miellyttävä ja itsevarma, niin sehän tekee miehestä mielenkiintoisen ja haluan tutustua sellaiseen mieheen. Ottakaa rohkeasti kontakteja suomalaiset!


      • entinendemari

        suomalainen mies haluaa olla oma itsensä myös naisten kanssa. paitsi jotkut yrittäjä paskat.


      • M72_
        hymyilevänainen kirjoitti:

        Ei suomalaisia naisia voi syyttää suomalaisten miesten heikosta itsetunnosta. Eikä suomalaisilla naisilla ole sen kummempaa mainetta ulkomaisten miesten suhteen, kuin suomalaisilla miehillä esim. Virossa, Venäjällä ja Thaimaassa. Fakta on, että sekä miehet että naiset karttavat kauniin naisen seuraa. Itse olen useamman kerran aloittanut ravintolassa keskustelun naisen/naisten kanssa, koska yksin liikkuvana ja seurallisena haluaisin jutella jonkun kanssa, mutta aina olen saanut tylyn vastaanoton. Olenkin ottanut tavaksi hakea itse miehiä tanssimaan, koska minua ei haeta. Syy on miesten mukaan se, että olen liian kaunis ja itsevarman näköinen? Siis mitä ihmettä! Jos mies on mielestäni miellyttävä ja itsevarma, niin sehän tekee miehestä mielenkiintoisen ja haluan tutustua sellaiseen mieheen. Ottakaa rohkeasti kontakteja suomalaiset!

        Nimimerkille Hymyilevänainen kommentti: on ihan selvää, että monet miehet karttaat "liian" kauniita ja itsevarmoja naisia. Hyvin yleisesti ainakin miehet olettavat, että naiset ovat kiinnostuneita jostain valokuvamallin tasoisista miehistä - ja varsinkin kauniit naiset niitä voivat saada kiinni. 99% miehistä on silloin naisten silmissä "taviksia" eikä meidän tavisten kannata edes vaivautua yrittämään niitä kauniita naisia. Kilpailu on muutenkin kovaa, kun kauniiden naisten ympärillä pörrää jos jonkinlaista miestä iskemässä.


      • Paha.juttu

        Tuollainen ajatusmaailma kuvastaa vain itsetunnon heikkoutta. Heikko itsetunto estää lähes kaiken muunkin onnistumisen elämässä, esim. töissä ja aiheuttaa miehillä huonoja luonteenpiirteitä mm. vihaisuutta.

        Tässäkin huomaa, että mies kuvittelee nämä kauniiden naisten ympärillä pörräävät muut miehet, koska aloittajakaan ei ole niitä huomannut. Aloittaja on varmasti kauneuden lisäksi myös älykäs ja tämä yhdistelmä on useimmille suomalaisille miehille jo aika mahdoton. Lohdutuksena aloittajalle voi sanoa, että jos löydät miehen, niin yleensä tällainen mies on sitten hyvällä itsetunnon varustettu menestyjä, koska muut eivät uskalla lähestyä.


    • älätuijotavaanpuhu

      Minulla on samaa vikaa kuin aloittajalla. Olen myös äärettömän ujo ja juuri siksi että miehet tuijottaa aina ja kaikkialla naamaani. Tätä moni mies luulee ylpeydeksi, sain jo nuorena kuulla asiasta. Olen oikeasti hirvittävän kiusaantunut ulkonäöstäni. Olen ollut kauan naimisissa mutta eronnut muutama vuosi sitten ja kaipaisin omaa rakasta elämääni, miestä joka näkisi naamani taakse että millainen olen luonteeltani. Haluan miehen joka pitää minusta eikä vain kasvoistani.

      • Pe69

        Meillä miehillä on vara parantaa. Mainitut epäonnistumiset ei saa lannistaa, voi joskus tulla vähemmän kauniiltakin pakit, kun persoonat ei täsmää. Kauniit naiset, hymyilemällä ja silmiin ystävällisesti katsomalla meidät miehet valloitetaan ja rohkaistaan sitä selvimminkin päin olevaa...


    • ex-pistemies

      Työpaikalla on eräs tämmöinen kauniimpi fiini nainen, pukeutuu aina äärimmäisen hienosti ja huoliteltu. Jotenkin aistin joskus semmoista, ihan kuin tämä nainen olisi flirttaillut ja kutsu se kerran minun sähköpostin kautta yhteen urheiluhommaankin. Sitten olin näkevinäni siellä hänen silmistään aavistuksen pettynyttä katsetta minua kohtaan? Mutta...

      Koen itseni tavallisemmaksi mieheksi, en pukeudu aina niin tip-top mutten toki resupekkakaan ole, en ole mikään "smart caual" pukeutuja (ainoastaan juhlissa), eikä työni kuvakaan sitä vaadi.

      Vaikka tämä nainen on tosi iloinen luonteeltaan, koen hänestä että ollaan niin eri svääreissä, eri tasoilta, hän on liian sosiaalinen ja "menevä" minun makuun, eli se naisen ulkonäkö ei ole tärkein kriteeri naisessa mitä minä katson. Jos näkisin edes joskus tuon naisen tavallisemman oloisena, mutta koskaan en ole nähnyt.

      Mielenrauhani ei kestäisi jatkuvaa smart casual pukeutumista, kekkereitä ja menemisiä. Olen koti-ihminen ja tykkään rutiineistani.

    • KuitenkinRuma

      provo oli aloittajan viesti...

    • 1710

      Minulla ei ole kipsiongelmaa. Sen sijaan vähemmän blondi lähestyvät.

    • mies41-

      Kukaan ei ole liian kaunis minulle. Olen rento ja osaan jutella kenen kanssa tahansa.

    • keittiöekspertti

      Voisiko ongelmasi olla ikä?

      Minä olin parisuhdemarkkinoilta pois reilun parikymmentä vuotta. Noin kolme vuotta sitten erosin ja vasta nyt olen yrittänyt ottaa kontaktia naisiin, siis ikäisiini naisiin.

      Olen 47 vuotiaana edelleen komea mies, käytännössä kaikki ikäiseni naiset menevät kipsiin jos yritän lähestyä. Jos kaipaan naisseuraa, niin minun on lähestyttävä kolmekymppisiä naisia, heillä on riittävästi itsevarmuutta tutustua minuun.

      Kokeile vähän nuorempia miehiä, ehkä se auttaa.

    • Iltaa.suunitellen

      Ai ! sä oot niitä naisia jolle ei kelpaa mikään mies? Siinä tapauksessa en ole SE seuraava uhrisi, olet kuitenkin pääkaupunkiseudulta kotoisin.

    • imporyanty

      rohkeesti vaan miehen kimpuun. suihin otto lienee se perinteisin sitten vaan lisää kiimaa ja klitoriksen nuolentaa kyllä se siitäsitten...

    • sssna1

      Miksi sitä yleensäkään tarvii mennä sönkkäämään mitään tuntemattomille?? Eikai kukaan mies tykkää tulla nolatuksi kun kaltaisesi leuhka (muka kaunis) ämmyli tulee vittuileen ja paskaa jauhamaan!

    • isoIlkka

      Minulla on semmoinen ongelma kun käyn uimahallilla
      niin naiset tuijottavant minun munaa.
      Minulla on löysänä melkein 18cm ja jäykkänä 23,5cm ja todella paksu muna ja olen vasta17, terkkari sanoi että mun muna voi olla 28cm jäykkänä muutaman vuoden päästä.

    • SC_WZ

      Minä taasen olen vahvan itsetunnon ja persoonallisuuden omaava todella komea ja sharmikas Adonis, kuin kreikkalainen jumala, kuin veistos, joskinkin jäntevä, kuin notkean lihaksikas voimakas jousi ja älykyyteni, sekä sivistyneisyyteni todella korkaa tasoa, rennon tyylikkäällä ja huolitellulla habituksella.

      Hyvin kauniina pidetytkin naiset kokevat alemmuskompleksia ja kiusaantuneisuutta läheisyydesäni, mutta enhän toki voi tai edes halua omaa luontoani toiseksi muuttaa vain toisten ihmisten vuoksi.

      Toistaiseksi, edes paljon matkustelleena ja muissakin maissa asuneena, en vielä ole kohdannut vertaistani naista.

      • syyjaseuraus

        Naiset kokevat kiusaantuneisuutta lähelläsi vain, koska olet niin tyhmä, itseään täynnä oleva imbesilli :D


    • asödfjaskdföj

      en jaksanut lukea näitä kommentteja kysymyksen välissä mutta omakohtainen kokemus:

      erittäin kaunis nainen on "hieman" pelottava. Omaan mielestäni yleisesti ottaen erittäin kovan itsetunnon mutta sitten kun mennään naisiin, itsetunto on pahvia. En uskalla lähestyä "liian kauniita" naisia, koska oletan heidän olevan "liian kauniita" minulle. Tiedän, että en ole ihan rumimmasta päästä mutta itsetuntoa on mielestäni kahdenlaista. Ulkoista ja sisäistä. Omalla kohdallani ulkoinen itsetunto ei oikein ole koskaan ollut parhaita puoliani.

      No sitten kävi niin, että erittäin kaunis nainen lähestyi minua. Nainen on kyllä kaikkien katseiden kestävä, entinen malli, ilman lisäkiloja jne. Kaupungilla hänet kyllä huomataan. Mutta, ilman hänen varsin voimakasta lähestymistään, en olisi ikikuunapäivänä mennyt edes juttelemaan hänelle koska hän on "aivan liian hyvän näköinen minulle". En edes kännissä. Nainen oli hyvin määrätietoinen ja oli ns. päättänyt ottaa minut puolisokseen. Ja kun sitten treffailimme jonkin kerran, totesimme että mehän ollaan täysin valittuja toisillemme. Hyvä näin.

      Ulkonäkö on luonnollisesti perusedellytys tyydyttävään parisuhteeseen (jokainen määrittelee tasonsa itse) mutta juttuun tuleminen on ehdoton edellytys. Olemme olleet nyt jo pitkään yhdessä ja joka aamu kun herään hänen vierestään, olen erittäin kiitollinen ihmisestä jota rakastan ja jota voin katsella ilolla. Ja voin myös rehellisesti sanoa, etten ole ikinä edes jutellut yhtä kauniin naisen kanssa, saatikka koskettanut.

      Eli, oppia tästä: jos tunnet ettei kukaan uskalla tulla sinulle puhumaan, tee se itse. Ole luonnollinen, määrätietoinen ja älä esitä vaikeasti taivoiteltavaa. Jos teet tämän viimeisen, miehet katoaa hyvin nopeasti. Muista, että jokaisen päiväuni on saada superkaunis puoliso (jälleen jokainen määrittelee itse) ja jos tunnet tällainen olevasi, ole vain määrätietoinen ja aloitteellinen.

      • ruman_komea

        "Nainen oli hyvin määrätietoinen ja oli ns. päättänyt ottaa minut puolisokseen. Ja kun sitten treffailimme jonkin kerran, totesimme että mehän ollaan täysin valittuja toisillemme. Hyvä näin."

        Pieni provo. Kaunis nainen siis lähti määrätietoisesti mies-shoppailemaan ja sai haluamansa.

        Sitten kun ja jos suhteeseen tulee vakavaksi kokemaansa säröä, niin hän nostaa myös kytkintä samalla määrätietoisuudella.

        Sorry, oli pakko heittää hieman filoa.


      • sadölfjasdlj

        eipä ole lähtenyt neljään vuoteen, enkä usko että lähtee. Ei se elämä ihan noin oikeasti mene


      • ruman_komea
        sadölfjasdlj kirjoitti:

        eipä ole lähtenyt neljään vuoteen, enkä usko että lähtee. Ei se elämä ihan noin oikeasti mene

        Enempikin sarkastista inhorealismia.

        Yksi tilastollinen ensimmäinen suurempi avioeropiikki osuu usein seitsemän vuoden paikkeille ja suurimmassa osassa se on nainen, joka tekee eroaloitteen tai ottaa hatkat konkreettisella tasolla.

        Edelleen tilastollisesti ainakin suuremmissa kaupungeissa noin puolet liitoista päätyy eroon.

        Edelleen tilastollisesti noin 50%:ssa avioliittoja on pettämistä jossakin vaiheessa ja se jakautuu melko tasan varattujen miesten ja naisten harjoittamana.

        Kommenttini ei kuitenkaan ollut tarkoitettu liian ryppyotsaisesti ja henkilökohtaisesti otettavaksi (henkilökohtaisuudet eivät olleet asian ajatus vaikka kommenti olikin kohdistusmuodossa sanailtu ja siksi heti alussa olikin maininta "pieni provo"), vaan havainto oli 'määrätietoisuus' elementistä ja tilastoista kimmoikkeena.

        ;-)


      • aslödfjaskö

        jep, enkä itsekään jaksanut siitä sen vuoksi enempää riehaantua. Olemme kumpikin myös toisella kierroksella joten olemme tuossa 50 % ero-otoksessa mukana. Eli ei ihan junioreita enää olla.

        Tuo 7 vuotta muuten pitää hämmentävän hyvin paikkansa, tästä on omia empiirisiä havaintoja


    • ruman_komea

      Minulla taasen on kaikki edut puolellani, sillä olen ns. rosoisen-ruman-komean-sharmikas mies ja henkisesti Sweitsin puukko.

      Kaunis nainen, joka sekin on vain katsojan silmissä, näyttää rinnallani entistäkin kauniimmalta ja itse puolestani rinnallaan entistäkin rumemman-komeammalta.

      Tasapainottava yhdistelmä: win-win, sillä liian komea mies syö naisen kauneutta, aiheuttaa naiskauneuden inflaatiota.

      Pinnallista, 100%:sti kyllä, sillä nyt ei ollut käsittelyssä henkiset avut ja yhdistävät kemiat tai arvomaailmat.

      Ps. Itse pidän kemioiden kohdatessa enempi sharmanteista ja persoonallisista naisista, kuin yleisen ajatuksen "kovin kauniista" naisista, sillä "liika" kauneus alkaa vaikuttaa persoonatoman steriililtä ja tylsältä, puhumattakaan jos nainen itse on 'juovuksissa' omasta ulkonöstään.

    • ruman_komea

      Lähdetään liikkeelle ajatuksesta, että avaus on trollauksen sijaan aito.

      "Yritän olla mahdollisimman rento, iloinen ja puhelias, ettei miehen tarvitsisi jännittää."

      Eli riskeeraat vaikuttaa pinnalliselta, laskelmoivalta ja epäaidolta bimbolta, joka on lisäksi jo lähtökohtaisesti alentuvasti huolissaan siitä, mitä itse kokemansa "suuri" kauneutensa saa aikaan miehessä.

      Turn Off

    • ruman_komea

      Niin, pieni havainto.

      Normaalia kerrassaan kauniimpi ja miehet pelkällä ulkomuodollaan kipsaava avaaja-blondi ei ole ottanut lainkaan osaa itse 'debattiin' jollaisen halusi saada aikaan liki viikko sitten ;-)

      • pieni_havainto_ko

        19.2.2016 14:57


      • ruman_komea
        pieni_havainto_ko kirjoitti:

        19.2.2016 14:57

        Haa, kuinka mukavaa onkaan olla epätäydellinen, eli avauksen blondilla vaikuttaa olevan vain ajatus ulkonäöstään, mutta ei sisältöä annettavaksi itse debaattiin pidemmälläkään asian pohdinnalla ;-)


    • normimies41

      Osaan puhua naiselle mutta kauniin naisen edessä alkaa muna jöpöttämään koska haluan heti panna naista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      197
      2732
    2. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      239
      2640
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      65
      2356
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      196
      1841
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1364
    6. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      12
      1328
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1297
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      22
      1266
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1234
    10. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      158
      1132
    Aihe