Palstan sillanrakentaja tai sillanpolttaja?

silta.ins.Jaatinen

Kysyn kun en tiedä sen tarkemmin näistä kirjoittajista, kuka on palstan kannalta parhaampia asiallisia kirjoittajia? Sama toisinpäin, kuka ei tule yleensä kenenkään kanssa hyvin toimeen ja on yleensä vielä se riidankylväjä?

76

287

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • järkimiesonhän

      kekko123 on järkevin

    • tukkijätkä-ei-metsuri

      Aikanaan Kähmis, Dana, UFO-äijä, Eikka3, Fort Prefekt ainakin olivat sillanrakentajia. Mieleni perukoilla on parikin muuta nimimerkkiä, joita en nyt muista. Noiden lisäksi tietenkin seriffimme Mrkala oli eliittiä kirjoittajana sekä sefuna asiallisuudessaan ja puolueettomuudessaan. Kukaan heistä ei vaan kirjoittele täällä enää. Mistä mahtaa johtua?
      Nykyisistä pitäisin Käpymäkeä ja Pihlajaa asiallisinta linjaa edustavina. Vaan eipä heidänkään kannanottojaan paljoa näy.

      • tiiasayss

        Mä en tunne/tiedä noista ketään, ellei kukaan niistä ole ollut viimeisessä miitissä Havumäellä? Paitsi tietyy Käpymäen ja Pihlajan tunnen :).

        Tosin en ole niin kauheasti aikasemmin täällä pyörinytkään. Vuosia aikasemmin paranormaaliblogin foorumilla ja fuforan sivuilla.


      • Heipähei! Nyt pistit kivan listan 5-15 vuoden takaa . :)

        Oma kirjoitteluni sekä seriffinä toimiminen loppui siihen, että muutin pois Suomesta ja sillä matkalla ollaan edelleen. Aina tekisi mieli palata palstalle, mutta ei vain millään ehdi kuin kerran tai pari vuodessa. Toive kuitenkin elää... :)

        Mukavaa kevään jatkoa kaikille tutuille ja tuntemattomille kirjoittajille.


    • palstaavaihtanut

      Eräs raktori vittuilee kaikille jotka ei kuulu sen vanhaan kaartiin. Vanhan kaartin persettä se nuolee ja mielistelee muistellen aikoja jolloin sai rauhassa vittuilla ja kukaan ei sanonut takaisin. Nyt kun siihen vittuiluun on kyllästytty niin äijä on raivona, eikä lopeta ikinä.

      • kassankautta

        Olen havainnut monia ilman rekisteröitymättäkin kirjoittavia,
        jotka ovat sata kertaa reilumpia ja vilpittömämpiä kuin tuo "ydinjoukko",
        jota joku tasaisin väliajoin haikailee. Ja kukahan sekin on.
        Se on vähän sama kun työpaikoilla, kukaan ei ole korvaamaton.


      • en_tunne

        Mikä raktori?


    • L5D

      Tässä olisi aito humanoidi, Telluslaiset voivat kutsua minua vaikkapa 50-37-3 / C20 H25 N30.
      Mitä haluat tietää minusta?
      Riidankylväjät ja foliahatut työntäkää vasemman kätenne peukalo oikeaan korvaanne, ja oikea kätenne peukalo vasempaan korvaan koko keskustelun ajaksi.
      Sallittu ainoastaan asialliset kysymykset.

      • L9D

        Oletko sinä muka se asiallinen varaktori?


      • L5D

        Mitä väliä olenko asiallinen?
        Olen aito oikea humanoidi.


      • Alan_Mies

        Onko humanoideilla penistä?


    • rgertgertg

      Martta-täti katsahti keittiön ikkunasta ulos. Mitä ihmettä! Hänen Roosa-lehmänsä lenteli taivaalla! Täti tiesi kyllä, että Roosa oli lehmä, joka teki mitä tahtoi, mutta tämä oli kyllä jo liikaa. Miten kummassa hän nyt voisi lypsää Roosan?

      Täti pyyhälsi nuttura tutisten niitylle.
      - Roosa, alas ja äkkiä! hän huusi kiukkuisena. Lehmät eivät lennä. Tiedät sen kyllä itsekin. Kuuletkos, lehmät eivät osaa lentää.
      - Nöff, eivät osaa, vahvisti porsas.
      Roosa ei ollut kuulevinaan. Se piirsi hännällään kaarevan kahdeksikon taivaalle ja nautti täysin siemauksin elämästään.

      Martta täti koetti maanitella Roosaa tulemaan alas.
      - Roosa ruususeni, katsopas miten rapeaa heinää, sinun lempiruokaasi. Tule rouskimaan, tule.
      Roosa katsahti alas. Se sukelsi tätiä ja heinätuppoa kohti mutta suhahti sitten takaisin yläilmoihin. Roosapa ei halunnutkaan laskeutua. Se nautti lentämisestä!

      Voi täti parkaa. Hän tajusi, että tuo jukuripää ei tulisi vapaaehtoisesti alas. Kuinka hän saisi Roosan siepatuksi? Täti tuumi hetken ja kiiruhti sitten latoon. Sieltä hän löysi tukevan ongenvavan ja otti sen mukaansa niitylle. Täti odotti kunnes Roosa lensi alemmas, tähtäsi ja sinko siiman ilmaan.
      - Huh huh, hanhi huokaili.
      Roosa ei piitanut tädin puuhista. Se harjoitteli taitolentoa puiden latvojen yläpuolella.

      Roosa laskeutui tuuheaan kirsikkapuuhun ja oli laulavinaan kuin lintu:
      - Mitityy, titityy, mytytyy...
      - Roosa kulta, lopeta heti paikalla, täti torui. Lehmät eivät laula! Lehmät ammuvat: ammuu, ammuu.
      Martta täti kapusi vintille. Hän otti mukaansa vahvan köyden ja teki siitä lasson. Nyt hän viimein saisi Roosan kiinni. Mutta voi. Lasso singahti viuhuen ohi ja Roosa lenti vihellellen tiehensä. Martta-täti kimmastui ja kapusi vintin ikkunasta katolle. Siellä hän päätti odottaa. Ennemmin tai myöhemmin Roosa lentäisi hänen ulottuvilleen ja silloin täti tarttuisi sitä hännästä.

      Sekään ei kuitenkaan onnistunut.
      - Mokoma kanttura, saa minut aivan näännyksiin, täti puhisi. Miten hän saisi Roosan käyttäytymään niin kuin tavalliset lehmät? Ilta jo tummeni ja aurinko kultasi sinisinä siintävät kunnaat, kun täti vihdoin keksi. Hän haki ladosta pensselin, maalia ja valtavan vanerilevyn. Täti maalasi kookkaan kyltin ja ripusti sen veräjään. Kyltissä luki: TAVALLINEN LEHMÄ SAA PAIKAN. VIHREÄ LAIDUN JA LÄMMIN NAVETTA VAPAANA!
      Roosa kaarteli huoletonna taivaalla ja täti ei ollut moista lintusta huomaavinaankaan.

      Martta-täti meni sisään. Hän kaivoi kaapistaan tilkkuvakkansa, kaksi paria vanhoja rullaluistimia ja istui ompelukoneen ääreen. Hän harkitsi ja punnitsi, suunnitteli ja sommitteli ja valitsi yhteensopivat tilkut. Lopuista tulisi täytettä. Täti ryhtyi ompelemaan ja huristeli koneellaan koko yön. Kun aamuaurinko nousi, uusi lehmä oli valmis. Porsas ja hanhi katselivat hämmäställeen tuota ilmestystä.


      Täti talutti uuden Tilkku-Tiltunsa navettaan. Se sai Roosan paikan, suolakiven ja seimen, joka oli täynnä herkullista heinää. Martta-täti taputteli uuden lehmänsä kangasposkea.
      - Juuri tuollaisen lehmän minä tarvitsen, hän kujersi. Hän leperteli Tiltulle oikein kovalla äänellä, jotta Roosa varmasti kuulisi joka sanan.

      Martta-täti meni sisään laittamaan aamiaista. Hän paahtoi leipää ja paistoi munakokkelia. Hän näki ikkunastaan, kuinka Roosa liihotti ilmassa Tilkku-Tiltun yläpuolella. Roosa kiersi ja kaarsi - ja lensi äkkiä nuolena taivaalle, yhä ylemmäs ja ylemmäs. Sitten se syöksyi yhtäkiä kuin raketti alas ja laskeutui laitumella loikoilevan Tilkku-Tiltun päälle. Humpsis! Kangaslehmästä tuli laakea kuin lakana ja Martta-täti taitteli sen huolella piirongin laatikkoon.

      Roosa-lehmä söi lopun päivää laitumella heinää kuten tavalliset lehmät tekevät. Se hätisteli hännällään kärpäsiä, kuten lehmät aina tekevät. Se vilkuili tosin tuhka tiheään ja kovin kiinnostuneena vajan katoksessa olevaa traktoria, Martta-tädin mielestä vähän liiankin uteliaana.
      - Höpsis, taidan kuvitella turhia, täti tuumi itsekseen. Roosako muka tahtoisi ajaa traktoria!

    • nykyisin

      Olen havainnut että nimim. Hellakoukku, kirjoitaa asiaa asiallisesti.

      • 7465764

        Taisi olla vitsi. Hellis on palstan pahin puskatrolli.


      • 5649542
        7465764 kirjoitti:

        Taisi olla vitsi. Hellis on palstan pahin puskatrolli.

        On muuten totista totta Hellakoukun asiantuntemus, eikä vitsi.Mutta se joka täällä jaksaa trollata, on eräs josta onkin paljon kirjoiteltu monien tahoilta. Arvaatko kenestä on kyse? Ei todellakaan monien suosikiksi lukeutuva,pareminkin inhokiksi.


      • haluantietää
        5649542 kirjoitti:

        On muuten totista totta Hellakoukun asiantuntemus, eikä vitsi.Mutta se joka täällä jaksaa trollata, on eräs josta onkin paljon kirjoiteltu monien tahoilta. Arvaatko kenestä on kyse? Ei todellakaan monien suosikiksi lukeutuva,pareminkin inhokiksi.

        Kerro heti nyt kuka tuo on???


      • villiarvaus
        haluantietää kirjoitti:

        Kerro heti nyt kuka tuo on???

        Onko kysessä tuo varaktori?


      • ei.enää
        villiarvaus kirjoitti:

        Onko kysessä tuo varaktori?

        Oli mutta nykyään on uusin sivupersoona kapasitanssidiodi.


      • 53422435
        ei.enää kirjoitti:

        Oli mutta nykyään on uusin sivupersoona kapasitanssidiodi.

        Mikä ihmeen sivupersoona varaktorilla mukamas on. Kapasitanssidiodi ja varaktori tarkoittavat täysin samaa asiaa. Toisin kuin täällä trollaavien puskajussien varatraktorit sun muut ihme nimitykset :-)

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Varaktori


      • Vaatimattomuus-kaunistaa
        53422435 kirjoitti:

        Mikä ihmeen sivupersoona varaktorilla mukamas on. Kapasitanssidiodi ja varaktori tarkoittavat täysin samaa asiaa. Toisin kuin täällä trollaavien puskajussien varatraktorit sun muut ihme nimitykset :-)

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Varaktori

        Ja onhan tuo Varaktori toki paljon vaatimattomampi kuin Superheterodyne, jota hän aikaisemmin käytti. Varaktori on vain yksi Superin vaihelukitun syntikan pieni osa.


      • Vaatimattomuus-kaunistaa kirjoitti:

        Ja onhan tuo Varaktori toki paljon vaatimattomampi kuin Superheterodyne, jota hän aikaisemmin käytti. Varaktori on vain yksi Superin vaihelukitun syntikan pieni osa.

        Olen harkinnut seuraavaksi nimimerkiksi homodyneä tai synchrodyneä. Molemmat tarkoittavat samaa asiaa ja tuossahan on kyse vastaanottimesta jossa antennisignaalin ja paikallisoskillaattorin sekoitustuloksena saadaan suoraan kuunneltava taajuus. Veikaan kuitenkin homodynen olevan aivan liian kova pala nieltäväksi pastan randisteille.


    • Palstan_Trolli

      Minä olen ainakin palstan paras riitelijä! Haastan sekä tylsiä skepoja, että mielisairaalaan kuuluvia ufohörhöjä, mielipiteet elävät kuin liittoumat Orwellin romaanissa. Nimimerkki luonnollisesti vaihtuu melkein joka kommentin välissä. Tämä palsta on sellaista trollipiireissä "troll-gold" -nimellä tunnettua materiaalia.

      Missään muualla et voi tehdä aloitusta, jossa leimaat toisen puolen palstalle kirjoittavista ulosteitaan syöviksi kahjoiksi ja saada aloitukseen vielä runsaasti vastauksia. Puhumattakaan moderoinnin täydellisestä puutteesta! Ihastuttavaa!

      • kuviotutkija

        Tämän riitelyn , skepoilun, hörhöilyn ,trollailun ja muun vastaavan sonnan takia olen monasti aikonut palstan jättää !
        Mutta pieni toivon kipinä minua yhä mukana roikottaa:
        TOIVO PENNISTONIN HIEROGLYFIEN JA BINÄÄRIKOODIEN SEKÄ VILJAPELTOKUVIOIDEN SANOMAN SELVIÄMISESTÄ !!!


      • olemiesetkähiiri
        kuviotutkija kirjoitti:

        Tämän riitelyn , skepoilun, hörhöilyn ,trollailun ja muun vastaavan sonnan takia olen monasti aikonut palstan jättää !
        Mutta pieni toivon kipinä minua yhä mukana roikottaa:
        TOIVO PENNISTONIN HIEROGLYFIEN JA BINÄÄRIKOODIEN SEKÄ VILJAPELTOKUVIOIDEN SANOMAN SELVIÄMISESTÄ !!!

        Tee se äläkä aina valita varaktori!


    • NyjahetiNy

      ehkä teijjän pitäis laittaa pystyyn ( taas joku) uus yhdistys, niin voisite kinastella pinemmissä' piireissä ja... muuta. Muutkiin jutut ois niiku sisäpiirriä ja... vai mitä?

      Tgeijjän asia päättää kuka on PJ. ja kuinka paljon on se jäsenmaksu, ja meettekö jonnein risteeilylle vai ettekö. Sitten muuta... joo o.o

      Nähny oikee Ufon. Te? Joo.. .aatellukaan.

      • insingjööri

        itse olen todennut sen,että ns."sillanrakentajia" esiintyy monilla eri nikeillä.

        Jokaisen perusajatus näyttää on se,että vain he ovat viisaita ja kaikki muut ovat heitä tyhmempiä.

        Tällainen ylimielisyys purkautuu sitten aina lähes samalla kaavalla.

        Eli siis toisinajattelijat ovat heille trolleja,debunkkaajia,skepuloideja,vähä-älyisiä yms.,ja uusin trendi niissä suhteissa näyttää olen randittelu.

        Vanhaan kaavaan kuuluu myös "arvailu" siitä,että kuka skepu tai multinikki tai joku muu vastaava siellä taas kirjoittelee,ja lopputulos on aina vakio eli se V-kirjaimella alkava nimimerkki.

        Sitten kun nämä muita paremmat "sillanrakentajat" löytävät jonkun sellaisen,jonka mielipiteet ovat heille taivaan mannaa,niin sellainen pääsee "sisäpiireihin" ylistysten kera.

        Siinä vaiheessa kun "sillanrakentajat" syystäkin saavat palautetta,niin sen jälkeen seuraa hetken hiljaisuus ennen kuin sama karusellli alkaa uudestaan.


      • tekniikko.tietää
        insingjööri kirjoitti:

        itse olen todennut sen,että ns."sillanrakentajia" esiintyy monilla eri nikeillä.

        Jokaisen perusajatus näyttää on se,että vain he ovat viisaita ja kaikki muut ovat heitä tyhmempiä.

        Tällainen ylimielisyys purkautuu sitten aina lähes samalla kaavalla.

        Eli siis toisinajattelijat ovat heille trolleja,debunkkaajia,skepuloideja,vähä-älyisiä yms.,ja uusin trendi niissä suhteissa näyttää olen randittelu.

        Vanhaan kaavaan kuuluu myös "arvailu" siitä,että kuka skepu tai multinikki tai joku muu vastaava siellä taas kirjoittelee,ja lopputulos on aina vakio eli se V-kirjaimella alkava nimimerkki.

        Sitten kun nämä muita paremmat "sillanrakentajat" löytävät jonkun sellaisen,jonka mielipiteet ovat heille taivaan mannaa,niin sellainen pääsee "sisäpiireihin" ylistysten kera.

        Siinä vaiheessa kun "sillanrakentajat" syystäkin saavat palautetta,niin sen jälkeen seuraa hetken hiljaisuus ennen kuin sama karusellli alkaa uudestaan.

        Eikös se yksi V-älypää kirjoittanut olevansa täällä ihan vaan jatkuvasti piruuttaan? Olisiko sillä jokin tosi vakava riippuvuus näihin asioihin?


      • 7576547
        tekniikko.tietää kirjoitti:

        Eikös se yksi V-älypää kirjoittanut olevansa täällä ihan vaan jatkuvasti piruuttaan? Olisiko sillä jokin tosi vakava riippuvuus näihin asioihin?

        Enpä usko että varaktori käyttäisi noin typerää ilmausta... "ihan vaan jatkuvasti piruuuttaan"


      • insingjööri kirjoitti:

        itse olen todennut sen,että ns."sillanrakentajia" esiintyy monilla eri nikeillä.

        Jokaisen perusajatus näyttää on se,että vain he ovat viisaita ja kaikki muut ovat heitä tyhmempiä.

        Tällainen ylimielisyys purkautuu sitten aina lähes samalla kaavalla.

        Eli siis toisinajattelijat ovat heille trolleja,debunkkaajia,skepuloideja,vähä-älyisiä yms.,ja uusin trendi niissä suhteissa näyttää olen randittelu.

        Vanhaan kaavaan kuuluu myös "arvailu" siitä,että kuka skepu tai multinikki tai joku muu vastaava siellä taas kirjoittelee,ja lopputulos on aina vakio eli se V-kirjaimella alkava nimimerkki.

        Sitten kun nämä muita paremmat "sillanrakentajat" löytävät jonkun sellaisen,jonka mielipiteet ovat heille taivaan mannaa,niin sellainen pääsee "sisäpiireihin" ylistysten kera.

        Siinä vaiheessa kun "sillanrakentajat" syystäkin saavat palautetta,niin sen jälkeen seuraa hetken hiljaisuus ennen kuin sama karusellli alkaa uudestaan.

        Annas kun isi opettaa mitä on toisinajattelu ja varsinkin mitä se ei ole.
        -Se ei ole käsiteltävän aiheen välttelyä.
        -Se ei ole olemassa olevien faktojen kieltämistä.
        -Se ei sisällä henkilöön meneviä solvauksia.
        -Siinä keskustellaan käsiteltävästä aiheesta oma mielipide esille tuoden.
        -Siinä perustellaan omaa mielipidettä ja esitellään sitä tukeva aineisto sekä lähdetiedot.
        -Toisinajattelussa ei uhkailla eikä manipuloida.
        -Toisinajattelussa pitää olla jokin ajatus tai idea. Ympäripyöreät latteudet eivät ole ajattelua.
        -Epärehellisin keinoin oman idean tuputtaminen ei ole toisinajattelua, vaan valheellista uskoa omaan epärehellisyyteen ja väärään valaan.
        -Sarjatulituksella ei luoda rauhaa. Sillä luodaan väkivaltaisesti keinotekoista hiljaisuutta. Vertauksena koulukiusaaminen ja paikkojen sotkeminen.
        -Lapsekkaat parodiat menevät vitsinä silloin tällöin tukemassa toisinajattelua, mutta ne menettävät merkityksensä, ja kääntyvät itseään vastaan varsin pian käytettynä ilman asiapohjaa.
        -Toisinajattelija seisoo rohkeana asiantuntijana sanojensa takana. Et voi olla toisinajattelija, mikäli et tunne käsiteltävää aihetta, koska silloin toisinajattelusi ei ole ajattelua laisinkaan, vaan ennakkoasenteeseen perustuvaa hataraa mielikuvaa.
        -Toisinajattelijalla voi olla myös jokin agenda, joka ei ole rehellinen eikä oikeudenmukainen. Tällaiset toisinajattelijat kokevat olevansa jonkin suuremman asian palveluksessa, vetureina tai johtohahmoina, yleensä itsekkäin perustein. Tällainen toiminta on kuitenkin läpinäkyvää, ja se toimii vain oman aikansa, melun ja volyymin ansiosta, koska totuus ei koskaan katoa, ja oikeus voittaa aina lopulta.
        -Rehellinen toisinajattelija on valmis muuttamaan mielipidettään siltä osin, kuin vastatodisteaineisto sitä mielipiteen muuttamista tukee. Rehelliselle toisinajattelijalle kompromissit ovat mahdollisia.
        -Rehellinen toisinajattelija on asiansa takana, eikä oman egonsa takana. Hän ei ole ylimielinen, ei valehtele eikä kiusaa. Hänellä on vahva perustietämys johon hän tukeutuu, eikä yritä muuttaa velkoja saataviksi. Hänen kanssaan keskustellessa väittelee käsiteltävät aiheet, eikä henkilöt.
        -Hyvä toisinajattelija ei yritä vaientaa vastapuolta, vaan lähestyy asiaansa faktapohjaisesti, ja asiantuntevasti argumentoiden. Esimerkiksi kirjoitusvirheiden kommentointi ei ole keskustelua, eikä toisinajattelua. Se kuuluu äidinkielen opettajille.
        -Viisastelemalla toisinajattelija ei pääse mihinkään. Haistattelemalla vielä vähemmän.
        -Hyvä toisinajattelija ei kehuskele koulutuksellaan eikä saavutuksillaan, vaan se hänen pätevyys käy ilmi hänen asiantuntevista kirjoituksistaan.
        _______________________________________________________________________
        -Meidät määritellään vain meidän tekojemme pohjalta, eikä siltä pohjalta mitä me itsestämme kuvittelemme, tai haluaisimme tehdä ja olla-


      • kerro-meille
        hellakoukku67 kirjoitti:

        Annas kun isi opettaa mitä on toisinajattelu ja varsinkin mitä se ei ole.
        -Se ei ole käsiteltävän aiheen välttelyä.
        -Se ei ole olemassa olevien faktojen kieltämistä.
        -Se ei sisällä henkilöön meneviä solvauksia.
        -Siinä keskustellaan käsiteltävästä aiheesta oma mielipide esille tuoden.
        -Siinä perustellaan omaa mielipidettä ja esitellään sitä tukeva aineisto sekä lähdetiedot.
        -Toisinajattelussa ei uhkailla eikä manipuloida.
        -Toisinajattelussa pitää olla jokin ajatus tai idea. Ympäripyöreät latteudet eivät ole ajattelua.
        -Epärehellisin keinoin oman idean tuputtaminen ei ole toisinajattelua, vaan valheellista uskoa omaan epärehellisyyteen ja väärään valaan.
        -Sarjatulituksella ei luoda rauhaa. Sillä luodaan väkivaltaisesti keinotekoista hiljaisuutta. Vertauksena koulukiusaaminen ja paikkojen sotkeminen.
        -Lapsekkaat parodiat menevät vitsinä silloin tällöin tukemassa toisinajattelua, mutta ne menettävät merkityksensä, ja kääntyvät itseään vastaan varsin pian käytettynä ilman asiapohjaa.
        -Toisinajattelija seisoo rohkeana asiantuntijana sanojensa takana. Et voi olla toisinajattelija, mikäli et tunne käsiteltävää aihetta, koska silloin toisinajattelusi ei ole ajattelua laisinkaan, vaan ennakkoasenteeseen perustuvaa hataraa mielikuvaa.
        -Toisinajattelijalla voi olla myös jokin agenda, joka ei ole rehellinen eikä oikeudenmukainen. Tällaiset toisinajattelijat kokevat olevansa jonkin suuremman asian palveluksessa, vetureina tai johtohahmoina, yleensä itsekkäin perustein. Tällainen toiminta on kuitenkin läpinäkyvää, ja se toimii vain oman aikansa, melun ja volyymin ansiosta, koska totuus ei koskaan katoa, ja oikeus voittaa aina lopulta.
        -Rehellinen toisinajattelija on valmis muuttamaan mielipidettään siltä osin, kuin vastatodisteaineisto sitä mielipiteen muuttamista tukee. Rehelliselle toisinajattelijalle kompromissit ovat mahdollisia.
        -Rehellinen toisinajattelija on asiansa takana, eikä oman egonsa takana. Hän ei ole ylimielinen, ei valehtele eikä kiusaa. Hänellä on vahva perustietämys johon hän tukeutuu, eikä yritä muuttaa velkoja saataviksi. Hänen kanssaan keskustellessa väittelee käsiteltävät aiheet, eikä henkilöt.
        -Hyvä toisinajattelija ei yritä vaientaa vastapuolta, vaan lähestyy asiaansa faktapohjaisesti, ja asiantuntevasti argumentoiden. Esimerkiksi kirjoitusvirheiden kommentointi ei ole keskustelua, eikä toisinajattelua. Se kuuluu äidinkielen opettajille.
        -Viisastelemalla toisinajattelija ei pääse mihinkään. Haistattelemalla vielä vähemmän.
        -Hyvä toisinajattelija ei kehuskele koulutuksellaan eikä saavutuksillaan, vaan se hänen pätevyys käy ilmi hänen asiantuntevista kirjoituksistaan.
        _______________________________________________________________________
        -Meidät määritellään vain meidän tekojemme pohjalta, eikä siltä pohjalta mitä me itsestämme kuvittelemme, tai haluaisimme tehdä ja olla-

        Miksi sitten trollaat täällä?


      • kerro-meille kirjoitti:

        Miksi sitten trollaat täällä?

        Näytä ensialkuun yksi trollini ja perustele sitten miksi ja miltä kohdin se on trolli, kiitos.


      • kaivetaanko
        hellakoukku67 kirjoitti:

        Näytä ensialkuun yksi trollini ja perustele sitten miksi ja miltä kohdin se on trolli, kiitos.

        Kaivanko esiin abc ketjun?


      • uhmakas-skepo
        kaivetaanko kirjoitti:

        Kaivanko esiin abc ketjun?

        Taitaa närästää pikku skepo-trollia?


      • masterofwhat
        kaivetaanko kirjoitti:

        Kaivanko esiin abc ketjun?

        Muistan sinun itkeneen ennenkin hellakoukun perään jota kutsut aina sontaluukuksi ja milloin miksikin. Sontajuttujahan löytyy varaktorin suusta tunnetusti. Katselinpas huviksesi mistä puhuit. Puhuit kolme vuotta vanhasta ketjusta jossa vinoilit aikasi hellakoukulle johon hän kirjoitti parodisen vastineen josta verisesti loukkaannuit. Loukkaannuit niin pahasti että vuosienkin jälkeen muistelet sitä. Kyseinen ketju oli muuten varaktorin kirjoituksia pullollaan. Taitaa olla niin että ABC myyjän iskä ja varaktori ovat sama henkilö, jonka itku ei tunnu loppuvan ikinä. Kukaan muu jaksa vuosikausia itkeä sitä että hänelle sanotaan takaisin. Koetahan kasvaa aikuiseksi ja lopettaa itkupotkuraivarit.


      • ha-hah-haha-hha
        masterofwhat kirjoitti:

        Muistan sinun itkeneen ennenkin hellakoukun perään jota kutsut aina sontaluukuksi ja milloin miksikin. Sontajuttujahan löytyy varaktorin suusta tunnetusti. Katselinpas huviksesi mistä puhuit. Puhuit kolme vuotta vanhasta ketjusta jossa vinoilit aikasi hellakoukulle johon hän kirjoitti parodisen vastineen josta verisesti loukkaannuit. Loukkaannuit niin pahasti että vuosienkin jälkeen muistelet sitä. Kyseinen ketju oli muuten varaktorin kirjoituksia pullollaan. Taitaa olla niin että ABC myyjän iskä ja varaktori ovat sama henkilö, jonka itku ei tunnu loppuvan ikinä. Kukaan muu jaksa vuosikausia itkeä sitä että hänelle sanotaan takaisin. Koetahan kasvaa aikuiseksi ja lopettaa itkupotkuraivarit.

        Hellishän nuo iljettävyydet palstalle toi. Nykyään yrittää kiillottaa ruskeaksi tahriintunutta kilpeään ja trollailee vain puskista.


      • suksinytsuolletrolli
        ha-hah-haha-hha kirjoitti:

        Hellishän nuo iljettävyydet palstalle toi. Nykyään yrittää kiillottaa ruskeaksi tahriintunutta kilpeään ja trollailee vain puskista.

        Varaktoria kismittää kun ei saa vittuilla ihmisille rauhassa :) Se on sulle melkonen ongelma kun sulla ei ole sosiaalielämää ala-arvoisen käytöksesi vuoksi. Miitissä saat hönöön jos sinne tulet viisastelemaan. :)


      • hah-haha-hha
        suksinytsuolletrolli kirjoitti:

        Varaktoria kismittää kun ei saa vittuilla ihmisille rauhassa :) Se on sulle melkonen ongelma kun sulla ei ole sosiaalielämää ala-arvoisen käytöksesi vuoksi. Miitissä saat hönöön jos sinne tulet viisastelemaan. :)

        Voipi kismittää mutta minä nyt en ole varaktori, mokoma arvuutteleva uifopelle. Oli eka viestini tälle palstalle pitempään aikaan. Olen vain palstaa sen verran pitkään seurannut että muistan hyvin muutaman vuoden taakse.


      • opetuslapsiko
        hah-haha-hha kirjoitti:

        Voipi kismittää mutta minä nyt en ole varaktori, mokoma arvuutteleva uifopelle. Oli eka viestini tälle palstalle pitempään aikaan. Olen vain palstaa sen verran pitkään seurannut että muistan hyvin muutaman vuoden taakse.

        Oletko hurahtanut tuon varaktorin kirjopituksiin ja käytöstapoihin? Onko tuo sinun mielestäsi sivistynyttä käytöstä mitä herra on kirjoittanut palstalle vuosien saatossa?


      • pitkään_palstalla
        opetuslapsiko kirjoitti:

        Oletko hurahtanut tuon varaktorin kirjopituksiin ja käytöstapoihin? Onko tuo sinun mielestäsi sivistynyttä käytöstä mitä herra on kirjoittanut palstalle vuosien saatossa?

        Siinä toinen tapaus. Mitä varaktori tähän kuuluu? Koko ukkoa en edes maininnut ennen kuin joku pelle luuli varaktoriksi. Kerroin vain millainen iljetys hellis on. Turha täällä on häntäkään siloitella, kyllä ne helliksen eritepitoiset juttujensa oksentaminen palstalle muistetaan vielä, mistä yllä mainitun lisänimenkin on hyypiö ansainnut.


      • pitkään_palstalla kirjoitti:

        Siinä toinen tapaus. Mitä varaktori tähän kuuluu? Koko ukkoa en edes maininnut ennen kuin joku pelle luuli varaktoriksi. Kerroin vain millainen iljetys hellis on. Turha täällä on häntäkään siloitella, kyllä ne helliksen eritepitoiset juttujensa oksentaminen palstalle muistetaan vielä, mistä yllä mainitun lisänimenkin on hyypiö ansainnut.

        Vai sellaista. No laittelepas sitten niitä iljettävyyksiä tähän, niin tarkastellaan niitä taas kerran muistin virkistämiseksi. Tiedätkö katkeruuteen vajonneena että on olemassa sellaisiakin ihmisiä jotka eivät käännä toista poskea kun heitä lyödään?

        Minä sanon takaisin kyllä, mutta en jankuta vuosikausia yhtä ja samaa asiaa.


      • pitkään_palstalla

        Kaivele itse esimerkkejä että olen vuosikausia jankuttanut yhtä ja samaa asiaa, iljetys. Minä en tätä sillisalaattia viitsi kaivella sillä kunnollisia hakutyökaluja ei ole. Sadomasokistista toimintaa koko touhu. Ja muistat nuo viestisi takuuvarmasti itsekin.

        Tuosta katkeruudesta sen verran että ole rauhassa vain. Ei tässä katkeruudesta ole kyse, annan kaikkien kukkien kukkia... myös kaltaistesi. Sen kun vain muistutin asiasta niitä jotka ehkä uskovat valheisiisi.

        Tyydyn jatkossakin vain lueskelemaan tätä palstaa, sillä olen sanottavani jo sanonut.


      • opetuslapsiko
        pitkään_palstalla kirjoitti:

        Kaivele itse esimerkkejä että olen vuosikausia jankuttanut yhtä ja samaa asiaa, iljetys. Minä en tätä sillisalaattia viitsi kaivella sillä kunnollisia hakutyökaluja ei ole. Sadomasokistista toimintaa koko touhu. Ja muistat nuo viestisi takuuvarmasti itsekin.

        Tuosta katkeruudesta sen verran että ole rauhassa vain. Ei tässä katkeruudesta ole kyse, annan kaikkien kukkien kukkia... myös kaltaistesi. Sen kun vain muistutin asiasta niitä jotka ehkä uskovat valheisiisi.

        Tyydyn jatkossakin vain lueskelemaan tätä palstaa, sillä olen sanottavani jo sanonut.

        Et vastannut kysymykseeni? Mutta aika syyttävästi löytyi sanoja jotka kertovat mielenlaadustasi ja asenteestasi muihin kirjoittajiin.
        -pelle-iljetys-eritepitoiset-oksennukset-hyypiö-
        ps. eräs kirjoittaja käyttää noita aika usein.


      • abc_smarket
        pitkään_palstalla kirjoitti:

        Siinä toinen tapaus. Mitä varaktori tähän kuuluu? Koko ukkoa en edes maininnut ennen kuin joku pelle luuli varaktoriksi. Kerroin vain millainen iljetys hellis on. Turha täällä on häntäkään siloitella, kyllä ne helliksen eritepitoiset juttujensa oksentaminen palstalle muistetaan vielä, mistä yllä mainitun lisänimenkin on hyypiö ansainnut.

        Niin että mitä varaktori tähän kuuluu?Itsekin jonkin aikaa ufopalstaa seurattuani olen todennut sen,että eräille trollien (toisinajattelevien) metsästäjille joka toinen nimimerkki onkin varaktori ja joka toinen nimimerkki onkin kapasitanssidiodi.Nyt jää nähtäväksi se,että olenko minä varaktori vai kapasitanssidiodi vai ovatko jotkut keksineet jotain uutta ja raflaavaa.


      • suksinytsuolle
        pitkään_palstalla kirjoitti:

        Kaivele itse esimerkkejä että olen vuosikausia jankuttanut yhtä ja samaa asiaa, iljetys. Minä en tätä sillisalaattia viitsi kaivella sillä kunnollisia hakutyökaluja ei ole. Sadomasokistista toimintaa koko touhu. Ja muistat nuo viestisi takuuvarmasti itsekin.

        Tuosta katkeruudesta sen verran että ole rauhassa vain. Ei tässä katkeruudesta ole kyse, annan kaikkien kukkien kukkia... myös kaltaistesi. Sen kun vain muistutin asiasta niitä jotka ehkä uskovat valheisiisi.

        Tyydyn jatkossakin vain lueskelemaan tätä palstaa, sillä olen sanottavani jo sanonut.

        Eli todisteita ei löydy vaan valehtelet niin kuin ennenkin, mutta yrityksesi on tuhoon tuomittu kuten tähänkin asti.


      • lyhytmatematiikka
        abc_smarket kirjoitti:

        Niin että mitä varaktori tähän kuuluu?Itsekin jonkin aikaa ufopalstaa seurattuani olen todennut sen,että eräille trollien (toisinajattelevien) metsästäjille joka toinen nimimerkki onkin varaktori ja joka toinen nimimerkki onkin kapasitanssidiodi.Nyt jää nähtäväksi se,että olenko minä varaktori vai kapasitanssidiodi vai ovatko jotkut keksineet jotain uutta ja raflaavaa.

        Melekosta sattumaa että aina kun varaktorin nimimerkillä varustettu hlö ilmestyy palstalle, niin alkaa järjetön trollaus, suunsoitto, riidan haastaminen ja hellakoukun solvaaminen. Parinkymmenen minuutin potpuureina tulee trollia, varaktorin puolustelua, varaktorin asiakirjoituksia ja uudestaan varaktorin puolustelua jonka jälkeen tukeva setti lisää trollausta. Ei tarvi olla matemaatikko tajutakseen mistä on kyse. Kyse on yhden miehen sodasta ja jihadista.


      • nöyrä_oppilas
        hellakoukku67 kirjoitti:

        Annas kun isi opettaa mitä on toisinajattelu ja varsinkin mitä se ei ole.
        -Se ei ole käsiteltävän aiheen välttelyä.
        -Se ei ole olemassa olevien faktojen kieltämistä.
        -Se ei sisällä henkilöön meneviä solvauksia.
        -Siinä keskustellaan käsiteltävästä aiheesta oma mielipide esille tuoden.
        -Siinä perustellaan omaa mielipidettä ja esitellään sitä tukeva aineisto sekä lähdetiedot.
        -Toisinajattelussa ei uhkailla eikä manipuloida.
        -Toisinajattelussa pitää olla jokin ajatus tai idea. Ympäripyöreät latteudet eivät ole ajattelua.
        -Epärehellisin keinoin oman idean tuputtaminen ei ole toisinajattelua, vaan valheellista uskoa omaan epärehellisyyteen ja väärään valaan.
        -Sarjatulituksella ei luoda rauhaa. Sillä luodaan väkivaltaisesti keinotekoista hiljaisuutta. Vertauksena koulukiusaaminen ja paikkojen sotkeminen.
        -Lapsekkaat parodiat menevät vitsinä silloin tällöin tukemassa toisinajattelua, mutta ne menettävät merkityksensä, ja kääntyvät itseään vastaan varsin pian käytettynä ilman asiapohjaa.
        -Toisinajattelija seisoo rohkeana asiantuntijana sanojensa takana. Et voi olla toisinajattelija, mikäli et tunne käsiteltävää aihetta, koska silloin toisinajattelusi ei ole ajattelua laisinkaan, vaan ennakkoasenteeseen perustuvaa hataraa mielikuvaa.
        -Toisinajattelijalla voi olla myös jokin agenda, joka ei ole rehellinen eikä oikeudenmukainen. Tällaiset toisinajattelijat kokevat olevansa jonkin suuremman asian palveluksessa, vetureina tai johtohahmoina, yleensä itsekkäin perustein. Tällainen toiminta on kuitenkin läpinäkyvää, ja se toimii vain oman aikansa, melun ja volyymin ansiosta, koska totuus ei koskaan katoa, ja oikeus voittaa aina lopulta.
        -Rehellinen toisinajattelija on valmis muuttamaan mielipidettään siltä osin, kuin vastatodisteaineisto sitä mielipiteen muuttamista tukee. Rehelliselle toisinajattelijalle kompromissit ovat mahdollisia.
        -Rehellinen toisinajattelija on asiansa takana, eikä oman egonsa takana. Hän ei ole ylimielinen, ei valehtele eikä kiusaa. Hänellä on vahva perustietämys johon hän tukeutuu, eikä yritä muuttaa velkoja saataviksi. Hänen kanssaan keskustellessa väittelee käsiteltävät aiheet, eikä henkilöt.
        -Hyvä toisinajattelija ei yritä vaientaa vastapuolta, vaan lähestyy asiaansa faktapohjaisesti, ja asiantuntevasti argumentoiden. Esimerkiksi kirjoitusvirheiden kommentointi ei ole keskustelua, eikä toisinajattelua. Se kuuluu äidinkielen opettajille.
        -Viisastelemalla toisinajattelija ei pääse mihinkään. Haistattelemalla vielä vähemmän.
        -Hyvä toisinajattelija ei kehuskele koulutuksellaan eikä saavutuksillaan, vaan se hänen pätevyys käy ilmi hänen asiantuntevista kirjoituksistaan.
        _______________________________________________________________________
        -Meidät määritellään vain meidän tekojemme pohjalta, eikä siltä pohjalta mitä me itsestämme kuvittelemme, tai haluaisimme tehdä ja olla-

        Kiitos isukki ymmärtäväisistä,lempeistä ja asiallisista ohjeista.Nyt myös minä vannon kautta kiven ja kannon että otan opikseni eikä siis tarvitse suksia kuuhun.


      • rqwerqewqr
        lyhytmatematiikka kirjoitti:

        Melekosta sattumaa että aina kun varaktorin nimimerkillä varustettu hlö ilmestyy palstalle, niin alkaa järjetön trollaus, suunsoitto, riidan haastaminen ja hellakoukun solvaaminen. Parinkymmenen minuutin potpuureina tulee trollia, varaktorin puolustelua, varaktorin asiakirjoituksia ja uudestaan varaktorin puolustelua jonka jälkeen tukeva setti lisää trollausta. Ei tarvi olla matemaatikko tajutakseen mistä on kyse. Kyse on yhden miehen sodasta ja jihadista.

        Täytyy olla täysi pösilö että löytää varaktorin joka viestin takaa. Jopa sellaisten jotka eivät puolustele varaktoria.


      • kukamuukaan
        rqwerqewqr kirjoitti:

        Täytyy olla täysi pösilö että löytää varaktorin joka viestin takaa. Jopa sellaisten jotka eivät puolustele varaktoria.

        Kuka muukaan ei ole kertonut olevansa palstalla "piruuttaan" muita häiritääkseen?
        Kuka onnellinen puolustaa varaktoria hänen kirjoituksistaan?


      • ghghghghg
        lyhytmatematiikka kirjoitti:

        Melekosta sattumaa että aina kun varaktorin nimimerkillä varustettu hlö ilmestyy palstalle, niin alkaa järjetön trollaus, suunsoitto, riidan haastaminen ja hellakoukun solvaaminen. Parinkymmenen minuutin potpuureina tulee trollia, varaktorin puolustelua, varaktorin asiakirjoituksia ja uudestaan varaktorin puolustelua jonka jälkeen tukeva setti lisää trollausta. Ei tarvi olla matemaatikko tajutakseen mistä on kyse. Kyse on yhden miehen sodasta ja jihadista.

        Miten sinun harrastamasi "jihad" sitten? :-)


      • ghghghg
        kukamuukaan kirjoitti:

        Kuka muukaan ei ole kertonut olevansa palstalla "piruuttaan" muita häiritääkseen?
        Kuka onnellinen puolustaa varaktoria hänen kirjoituksistaan?

        Kun täällä tykätään kysellä vanhojen viestien perään niin voit varmaan osoittaa yhdenkin viestin missä varaktori on sanonut olevansa palstalla _häiritäkseen_ muita. Sitten minäkin uskon että mies ei ole oikealla asialla.


      • piruuttaan
        ghghghg kirjoitti:

        Kun täällä tykätään kysellä vanhojen viestien perään niin voit varmaan osoittaa yhdenkin viestin missä varaktori on sanonut olevansa palstalla _häiritäkseen_ muita. Sitten minäkin uskon että mies ei ole oikealla asialla.

        Miten hyvä lukija ymmärrät sanonnan "piruuttaan" palstalla?
        Mikä takia joku on noin ilmaissut oman kantansa?


      • ghghghg

        Että ukko pysyy palstalla ja jatkaa kirjoitteluaan riippumatta kuinka hätisteltäisiin pois. Tuota tukee se ettei varaktori ole minua häirinnyt kertaakaan.


      • juuvarmaankin
        ghghghg kirjoitti:

        Että ukko pysyy palstalla ja jatkaa kirjoitteluaan riippumatta kuinka hätisteltäisiin pois. Tuota tukee se ettei varaktori ole minua häirinnyt kertaakaan.

        Eipä varmaankaan ;)


      • ghghgh
        juuvarmaankin kirjoitti:

        Eipä varmaankaan ;)

        Miten tuo silmänisku pitäisi ymmärtää? En ole tuntemattomilta näin keskustelupalstojen kautta tottunut niitä saamaan.


      • Tee_Aa_Ärr
        ghghgh kirjoitti:

        Miten tuo silmänisku pitäisi ymmärtää? En ole tuntemattomilta näin keskustelupalstojen kautta tottunut niitä saamaan.

        Vanhan sanonnan mukaan jalanpolku ja silmänisku on kaiken pahuuden alku.

        Sitä paitsi tässä on itsellenikin tullut sellainen tunne,että eräät ovat melkeinpä uskonnollisen kiihkon vallassa.

        Jopa niin kiihkeän,että kohta he varmaan julistavat aneeman,eli kirkonkirouksen,
        joillekin henkilöille.

        Sitten he olisivat iloisia kuin ilmapallot.


      • mietippäshetkisen
        suksinytsuolletrolli kirjoitti:

        Varaktoria kismittää kun ei saa vittuilla ihmisille rauhassa :) Se on sulle melkonen ongelma kun sulla ei ole sosiaalielämää ala-arvoisen käytöksesi vuoksi. Miitissä saat hönöön jos sinne tulet viisastelemaan. :)

        Voi olla että sinä itse saat pääsykiellon miittiin, jos järjestäjät saa selville, että kuka siellä uhkailee. On tosi "hauskaa" uhoilla varmasti siellä näytön takana ja pilata jo kaikki näin etukäteen ettei kohta kukaan uskalla tulla miittiin kun on turvaton olo??? >:(


    • Minä molempiin, piste.

      • raivona_ratissa

        Asian voi ilmaista myös melko lyhyesti.Eli nuo itseään sillanrakentajina pitävät ovat yleensä täynnä nettiraivoa.Sitä paitsi nettiraivo rinnastetaan nykyisin rattiraivoon.


      • tämäkin-vielä

        Vuosisadan vitsi että herkkänahkainen supertrolli varaktori ehdottelee että voi pitää luentoja ufomiitissä..! Nyt tarvitaan Spede Pasanen lyömään itseään otsaan ja sanomaan että voihan rähmä. Koko maailmassa ei ole tarpeeksi mätiä kananmunia ja tomaatteja sen luennon yleisölle. Täytyy olla masokisti että sitä perverssiä narsistia kuuntelisi.


      • tämäkin-vielä kirjoitti:

        Vuosisadan vitsi että herkkänahkainen supertrolli varaktori ehdottelee että voi pitää luentoja ufomiitissä..! Nyt tarvitaan Spede Pasanen lyömään itseään otsaan ja sanomaan että voihan rähmä. Koko maailmassa ei ole tarpeeksi mätiä kananmunia ja tomaatteja sen luennon yleisölle. Täytyy olla masokisti että sitä perverssiä narsistia kuuntelisi.

        No eiköhän tämä asia ole sitten loppuun käsitelty. En osallistu miittiin, eiköhän tähän astinen panostus miitin järjestelyihin ole ollut osaltani ihan riittävä. Säästyy minulta luennon valmistelun vaiva ja ei tarvitse raivata kalenteriinkaan tilaa.


      • tämäkin-vielä kirjoitti:

        Vuosisadan vitsi että herkkänahkainen supertrolli varaktori ehdottelee että voi pitää luentoja ufomiitissä..! Nyt tarvitaan Spede Pasanen lyömään itseään otsaan ja sanomaan että voihan rähmä. Koko maailmassa ei ole tarpeeksi mätiä kananmunia ja tomaatteja sen luennon yleisölle. Täytyy olla masokisti että sitä perverssiä narsistia kuuntelisi.

        Silloista oli kyse ei jostain saakelin miitistä. Ja helvata sentään, valkoinen on valkoinen, lausui sen sitten pappi tai piru.


      • tropersulli
        tämäkin-vielä kirjoitti:

        Vuosisadan vitsi että herkkänahkainen supertrolli varaktori ehdottelee että voi pitää luentoja ufomiitissä..! Nyt tarvitaan Spede Pasanen lyömään itseään otsaan ja sanomaan että voihan rähmä. Koko maailmassa ei ole tarpeeksi mätiä kananmunia ja tomaatteja sen luennon yleisölle. Täytyy olla masokisti että sitä perverssiä narsistia kuuntelisi.

        Taidat itse olla vuosisadan vitsi.Ainakin kommenteistasi päätellen.Saattaa olla niinkin,että aina kun tämän tyylisiä kommentteja joku kirjoitelee,niin silloin silmät seisovat päässä,suupielet ovat vaahdossa ja kalsarit ovat kiisselissä.

        Kannattaa siis vaihtaa ja pestä kalsaritkin välillä.Muutoinhan ne ovat kuin tärkättyjä ja seisovat pystyasennossakin aivan itsestään.


      • Noin sairaat ihmiset kuuluisivat pakkohoitoon eivätkä riehumaan harhoinensa tänne.


      • kasvisten-aika

        Tomaatteja on jo varattu.


      • pokerihai
        Kapasitanssidiodi kirjoitti:

        No eiköhän tämä asia ole sitten loppuun käsitelty. En osallistu miittiin, eiköhän tähän astinen panostus miitin järjestelyihin ole ollut osaltani ihan riittävä. Säästyy minulta luennon valmistelun vaiva ja ei tarvitse raivata kalenteriinkaan tilaa.

        Hellakoukku sitten sai mitä halusi. Sääli...


      • kukka_kaalia_myös

        Vau!Täällähän on suorastaan vallankumouksellinen meininki tyylillä barrikadeille toverit!Kohta ryskyin sortuu pakkovalta ja niin päin pois.Ai niin varatkaa myös kaalia mukaan.Näin siitä syystä,että voitte välillä kokkailla kaalisoppaa...


      • Mikä-vaivaa
        pokerihai kirjoitti:

        Hellakoukku sitten sai mitä halusi. Sääli...

        Se on. Mikä olisi ollut aiheena?


      • miksiköhän
        pokerihai kirjoitti:

        Hellakoukku sitten sai mitä halusi. Sääli...

        Tämä meni nyt ohi, minkä sai?


      • pokerihai kirjoitti:

        Hellakoukku sitten sai mitä halusi. Sääli...

        Mitä minä olen nyt saanut? Jotakin mennyt ohi kai. Yleensä huomaan jos saan jotakin. Muuta en toivo kuin että paskapuheet ja ylenpalttiset lasten höpinät jäisi vähemmälle.
        Skeptiset runot ovat ihan hauskoja ja useimmat Penniston- jutut, mutta niihinkin kaivattaisiin hieman uutta virtaa.
        Mutta jos kerta aletaan saamaan niin kaverille kanssa! (vanha lahtelainen sanonta)


      • hiekkiskö
        pokerihai kirjoitti:

        Hellakoukku sitten sai mitä halusi. Sääli...

        Ettei vain olisi palstan hiekkapillu tuon trollauksen takana?


    • katajainenkansakunta

      Hellakoukku ei ikinä ole sortunut sellaisiin moukkamaisuuksiin, kuin eräs toinen nimimerkki. Näin on vaikka miten harmittaisi.

      • Kiitän tarkkaivuudestasi! <3


      • hellakoukku67 kirjoitti:

        Kiitän tarkkaivuudestasi! <3

        Tarkkaivaisuudestasi. Ennen huomautuksia kieliopillisesta virheestä. 8)


      • hellakoukku67 kirjoitti:

        Tarkkaivaisuudestasi. Ennen huomautuksia kieliopillisesta virheestä. 8)

        Tarkkaavaisuudestasi. 3 x toden sanoo!


      • 54334554
        hellakoukku67 kirjoitti:

        Tarkkaavaisuudestasi. 3 x toden sanoo!

        Kannattaa olla tarkkaavaisempi oikeinkirjoituksen kanssa ettei omaa kehua tarvitse kolmesti kiittää :-D


      • 54334554 kirjoitti:

        Kannattaa olla tarkkaavaisempi oikeinkirjoituksen kanssa ettei omaa kehua tarvitse kolmesti kiittää :-D

        Ei kuulu tapoihin itsekehu. Useimmiten siihen ei ole mitään syytäkään. 8)


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      202
      7779
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4462
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      27
      2178
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      19
      2089
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      28
      1905
    6. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      39
      1746
    7. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1726
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      22
      1669
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1623
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1438
    Aihe