Ruman naisen suuri häpeä

maailman-rumin

Häpeän rumuuttani ja muutkin vihaavat ja inhoavat mua koska olen ruma ja antavat ymmärtää, että se on mun vika koska olen näin rumaksi syntynyt, vaikka eihän se mun vika voi olla. Oikeasti oikein ruma nainen saa enemmän tuijotuksia kuin todella kaunis nainen, mutta ne tunteet ihmisillä on aina vihaa, inhoa, hämmästystä ja osa todellakin inhoaa niin, että se näkyy ihan naamalla kun ilme muuttuu, hätkähtävät, joillakin naama suorastaan vääntyy inhon ilmeeseen ja jotku puistelee päätään mua katsoessa aivan kuin olisin joku aivan hirveä ilmestys, vaikka olen normaalipainoinen, pukeudun siististi ja hiukset on siistit, mutta mun kasvojen malli on niin pysäyttävän ja järkyttävän rumat, että ihmiset ei yksinketaisesti osaa hillitä tunteitaan kohdallani.

Onhan mua haukuttu, pilkattu ja naurettu lapsesta asti joten ei tää ole mitään uutta. Pitävät mua myös ulkonäköni takia jälkeenjääneenä tai peräti kehitysvammaisena siksi mulle ei puhuta ollenkaan tai sitten puhutaan kuin jollekin idiootille. Kukaan ei halua olla lähelläkään mua jos joudun johonki tilaisuuteen missä on muita ihmisiä ympärillä niin kaikki kiertää kaukaa kuin jotain sontaläjää aivan kuin mun rumuus olisi jotenki tarttuvaa.

Mua ei pidetä oikeastaan edes ihmisenä vaan jonain kummajaisena jollaista ei saisi olla olemassakaan ja kaikki antaa ymmärtää, että mun kaltaisen pitäis olla pois normaalien ihmisten parista piilossa tai kuollut, mieluiten saisi tappaa itsensä näin ruma, ettei pilaa muiden päivää kun näkevät näin kauhean rumiluksen.

Onhan mulla kaikki mittasuhteet kasvoissa ja vartalossa epäsopusuhteiset ja epätasapainoiset kaikin tavoin, mutta olen muuten terve, mulle ei ole diagnosoitu koskaan mitään kehitysvammaa, vaikka olen monesti kysynyt siitä lääkäriltä.

56

1432

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tavistavallinen

      Hae ihmeessä apua psykologilta.

    • Jokunimimerkki2

      Oikeasti tyylin raju muutoskin voi parantaa tilannetta. Häpeä omasta olemuksesta saa helposti laiminlyömään sen ulkokuoren hoitamisen kaikin muillakin tavoin. Epäsopiva kampaus, huonosti istuvat tai tyylittömät vaatteet, itselle sopimattomat värit, kaikki vastavat vaan pahentavat tilannetta, vaikka sitä kuvittelisi että ei noillakaan asioilla ole väliä kun ei ne mitään auta. Mutta jos auttaisivatkin?

      • maailman-rumin

        Kyllä mä olen ikäni pukeutunut nätisti ja mulle sopiviin vaatteisiin, väreihin ja hiustyyliin . . ei ne auta mitään kun naama on kuin jostain huonosta pilakuvasta. Mun naamassa ja vartalossa kaikkia on liikaa tai liian vähän eli mulla on kaikki yli äyräiden menevää tai jäänyt kehittymättömäksi. Eli olen äärettömän epäsopusuhtainen kaikin puolin, olen tosiaankin kuin pilakuva.

        Ihmiset hätkähtävät ja jäävät tuijottamaan niin kuin eivät olisi ikään nähneet mun kaltaista, no eihän ne kyllä olekaan nähnyt, olen koko maapallolla täysin poikkeus. Joten taidan olla maailman ainoa nainen jolla on tällainen kauhea ongelma. Syytä en tiedä miksi tulin tän näköiseksi ja miksi joudun elää täällä tämmöisenä. Se on ehkä joku kirous tai entisesä elämästä olevan karma tms. Olen niin luonnottoman näköinen ja poikkeava, että sitä ei osaa selittää kukaan tällä planeetalla eikä mun ulkonäölle edes voi mitään.


      • rumilusminäkin

        Vähän noin tääläkin. Kukaanei kyllä haukkunut ole ulkoisen olemuksen vuoksi, mutta toki ymmärrän asian ilman sitäkin.

        Yksinäisyys on raskain pala. Sitä voi lievittää eläimillä, TV:llä, netillä ja kirjoilla. Eihän ne toista ihmistä tietysti korvaa, mutta parempi kun ei mitään.

        Kolossani tosiaan pysyn. En kiusaa ketään. Joskus kun oikeen kaipaan juttuseuraa olen soitellut jollekin kaverille. Aina eivät vastaa. Asumiseeni olen koittanut satsata. Koti on nätti ja siisti.

        Työ onneksi on. Ja mun hämmästykseksi olen saanut muutamasta työkaverista oikeen hyvän työkaverin.

        Tsemppiä sulle ulkonäköön tyytymätön.


    • vastauksia1

      No kyllähän noita naamareita myydään esim. pilailupuodeissa siis sellaisen siedettävän näköisiä aivan ihmisen näköisiä malleja.

    • doldis

      Tummuus itsestään ei ihmistä rumenna, onhan rumia vaaleitakin. Ihmisen henkinen rumuus on sitä ruminta rumuutta

    • Elämäniloiseksi

      Jokainen on ihmisenä ainutlaatuinen ja arvokas. Muiden ihmisten tökerölle käytökselle ei saa antaa niin suurta valtaa itseesi. Se kertoo heistä enemmän kuin mitään sinusta.

      Ymmärrän hyvin miten toisten tyly käytös satuttaa koska jokainen haluaa tulla hyväksytyksi omana itsenään mutta päivä päivältä se satuttaa vähemmän kun ajattelee asiaa uudella tavalla; eihän se katoa olemasta mutta itselleen sen merkitys muuttuu.

      On asioita joita saa surra itsessään vaikka läpi koko elämän mutta mitä jos sen surun kuitenkin "pakkaisi talteen" itseensä ja kantaisi sitä hyväksyen että se on osa itseään mutta ei koko totuus ihmisenä ja antaa itselleen anteeksi että suree jotain itsessään - ettei se hukuta ja vie päivittäin energiaa vaan se päinvastoin kantaisi eteenpäin elämässä, voimavarana: mitä siitä että näyttää joltakin koska SE ei määrittele kuka on ihmisenä.
      Itseään pitää kohdella hyvin ja päättää joka päivä että on hyvän mielen arvoinen nyt ja aina. Pelko pois! Rohkeutta rakastua itseensä ja olla itselleen armollinen. Joka päivä. Joka ikinen päivä.

    • Kuuntele

      Hei! Sulla saattaa olla bdd eli dysmorfinen ruumiinkuvanhäiriö. Mulla on se ja oon kamppaillut sen kanssa koko elämäni. Huonot uutiset on se, että siitä ei välttämättä koskaan parane, mutt hyvät uutiset on ne, että terapiasta saa apua ja niitä omia ajatuskuvioita oppii hallitsemaan ja katkaisemaan. Hyviä uutisia on myös se, että näet todennäköisesti itses vääristyneesti.
      Varaa aika lääkäriin ja kerro sille, että haluat terapiaan ja kerro että sulla on todennäköisesti bdd. Älä missään nimessä ota mitään lääkkeitä.

      Bdd:n taustallaon usein lapsuuden äitisuhteen ongelmat. Terapiassa pitää tonkia koko lapsuus ja elämän kolhut perusteellisesti; puhua kaikki möykyt ja solmut mielestä auki. Voin sanoa, että tuut vuodattaan kyyneleitä terapeutille litratolkulla ja välillä tuut ajatteleen, että ei tästä oo mitään hyötyä. Lopulta kuitenkin, kun kaikki on purettu ja myllätty läpi, sä tuut kokeen ihan käsittämätöntä kevyttä ja onnellista oloa. Tajuat olevas hyvä ja rakastamisen arvoinen ja tuut tajuamaan, että sun ulkonäössä ei vikaa vaan oot täysin kaunis ja rakastettava ja ihana sellasena kun oot. Usko mua. Mä puhun kokemuksella.

      Sulla on kaks vaihtoehtoa; joko haet apua ja saat elämänlaatua parannettua, tai sitten et hae ja kärsit. Valitse toi eka vaihtoehto!

      • aitoJaRakastava

        Mulla on ollut ruumiinkuvanhäiriö ja erittäin epäterve äitisuhde. Olen työstänyt asioitani kauan ja alan olla voiton puolella.

        Kun ihminen työstää itsessään olevia ongelmia, niin tuntuu oikein, että joku korkeampi yrittää auttaa tässä työssä. Niin minäkin kaikkien itseäni vihattujen vuosien jälkeen sain apua muutokseen ympäriltäni olevilta ihmisiltä..

        Olen vihannut itseäni ja kaikki on ollut minussa vialla. Olen nähnyt itsessäni pelkkiä virheitä. Jonkin aikaa sitten avauduin hermoratahierojalle kehonkuvastani. Hän oli todella hämmästynyt kertomastani. Hän sanoi," että kuules nyt.. sinun kehossasi ei ole mikään vikaa. Sinulla on kiinteä keho, hyvä iho ja sopusuhtainen keho. Sinulla on erittäin kauniit kasvot." Aloin itkeä.. en tiennyt mitä ajatella tai sanoa. Vuosien paha olo nousi sisältäni. Se suuri armottomuus itseäni kohtaan.

        Toinen tilanne ulkomailla. Tutustuin paikalliseen naiseen. Meistä tuli ystäviä. Puhuimme kehonkuvasta ja siitä kuinka monilla naisilla oli vaikeus hyväksyä itsensä. Minä kerroin miten koin itseni. Reaktiona oli suuri hämmästys. Tämä nainen sanoi, että olin väärässä. Hän kehui minun ulkonäköäni. Hän sanoi, että minusta loisti sellainen valo ja elämä, että minusta viehättyy sekä miehet että naiset. Taas minua itketti..

        Kolmas kerta hammaslääkärillä. Minulle tehtiin purennan hionta. Puhuimme hammaslääkärin ja hoitajan kanssa muun muassa, että ihminen on kokonaisuus.. nilkan virhe asento saattaa tulla leukaan asti. Tämä naispuolinen hammaslääkäri kehui hymyäni ja hän sanoi, että se hymy on vielä sattunut kauniisiin kasvoihin.

        En tiennyt taaskaan mitä sanoa.. itku pyrki pintaan. On vaikea käsittää, että minua kohtaan osoitetaan tämmöistä rakkautta ja välittämistä. Äitini ei koskaan sanonut minua kauniiksi, suloiseksi tai rakkaaksi. Ihminen näkee itsensä aikuisenakin sellaisena kuin hänen vanhempansa ovat hänet nähneet.

        Vaikka olen saanut ulkoista vahvistusta, niin en oikein tiedä mitä näen kun katson peilistä..


      • ruma--nainen
        aitoJaRakastava kirjoitti:

        Mulla on ollut ruumiinkuvanhäiriö ja erittäin epäterve äitisuhde. Olen työstänyt asioitani kauan ja alan olla voiton puolella.

        Kun ihminen työstää itsessään olevia ongelmia, niin tuntuu oikein, että joku korkeampi yrittää auttaa tässä työssä. Niin minäkin kaikkien itseäni vihattujen vuosien jälkeen sain apua muutokseen ympäriltäni olevilta ihmisiltä..

        Olen vihannut itseäni ja kaikki on ollut minussa vialla. Olen nähnyt itsessäni pelkkiä virheitä. Jonkin aikaa sitten avauduin hermoratahierojalle kehonkuvastani. Hän oli todella hämmästynyt kertomastani. Hän sanoi," että kuules nyt.. sinun kehossasi ei ole mikään vikaa. Sinulla on kiinteä keho, hyvä iho ja sopusuhtainen keho. Sinulla on erittäin kauniit kasvot." Aloin itkeä.. en tiennyt mitä ajatella tai sanoa. Vuosien paha olo nousi sisältäni. Se suuri armottomuus itseäni kohtaan.

        Toinen tilanne ulkomailla. Tutustuin paikalliseen naiseen. Meistä tuli ystäviä. Puhuimme kehonkuvasta ja siitä kuinka monilla naisilla oli vaikeus hyväksyä itsensä. Minä kerroin miten koin itseni. Reaktiona oli suuri hämmästys. Tämä nainen sanoi, että olin väärässä. Hän kehui minun ulkonäköäni. Hän sanoi, että minusta loisti sellainen valo ja elämä, että minusta viehättyy sekä miehet että naiset. Taas minua itketti..

        Kolmas kerta hammaslääkärillä. Minulle tehtiin purennan hionta. Puhuimme hammaslääkärin ja hoitajan kanssa muun muassa, että ihminen on kokonaisuus.. nilkan virhe asento saattaa tulla leukaan asti. Tämä naispuolinen hammaslääkäri kehui hymyäni ja hän sanoi, että se hymy on vielä sattunut kauniisiin kasvoihin.

        En tiennyt taaskaan mitä sanoa.. itku pyrki pintaan. On vaikea käsittää, että minua kohtaan osoitetaan tämmöistä rakkautta ja välittämistä. Äitini ei koskaan sanonut minua kauniiksi, suloiseksi tai rakkaaksi. Ihminen näkee itsensä aikuisenakin sellaisena kuin hänen vanhempansa ovat hänet nähneet.

        Vaikka olen saanut ulkoista vahvistusta, niin en oikein tiedä mitä näen kun katson peilistä..

        No mulla ei todellakaan ole mun eikä kenenkään muunkaan mielestä kiinteää kehoa vaan kehoni on aina ollut veltto ja huonoryhtinen sekä ihoni ollut MIEHEN iho ja kaikkein epäsopusuhtaisin keho mitä maa päällänsä kantaa ja tämän tiedän itse sekä sen tietää myös muut koska ovat sen sanoneet. Äitini sanoi jo nuorena mulle jopa ihoni väristä, että olen ruman harmaan kalpea.

        Mullekin on jopa hammashoitaja ja lääkäri sanonut piikittelevästi ulkonäöstäni kun olin hammaslääkärillä ja koki viisaudenhampaani poiston vaikeaski piti sanoa siinä hampaastani, että "onpa erikoinen" johon vieressä, oleva hammashoitaja, että "kuten kantajansakin" ei ihan kehannut hammashoitaja rumaksi sanoa vaan "erikoiseksi".

        Olen aikonani useidenki ihmisten kanssa keskustellut ja kertonut myös ulkonäkö ongelmistani johon ei yleensä ole vastattu mitään tai sitten joku ystävällisempi saattanut sanoa tyyliin. "me jokainen ollaan niin erilaisia" tai sitten sanottu "ei kaikki olla missejä".

        No mulla ei ole ruumiinkuvahäiriötä niin kuin sulla ja tiedän, että tällainen häiriö on olemassa joillakin ihmisillä, mutta mulla ei sitä olen. Tiedän tasan tarkkaan ulkonäköni sekä sen tietää kaikki muutkin jotka mut on nähneet ja palaute on aina sen mukainenkin.

        Ulkoista vahvistusta en ole koskaan saanut enkä tule saamaankaan. Sitä arvostan ihmisissä, että ovat kumminkin olleet rehellisä kohdallani eivätkä tyhjiä alkaneet valehtelemaan ulkonäöstäni vaan sanottu aina suoraan. Itsekin tiedän siis ihan tasan tarkkaan miltä näytän.


    • Kerrokerrokuvastin

      Moikka. Minäkin uskon, että rumuus on vain sinun oma näkemyksesi itsestäsi. Totuushan on juuri sellainen, joksi itse sen kuvittelemme. Sellaisena se suodattuu meidän havaintoihimme. Kauneus on aina katsojan silmissä ja suurinta kauneutta on sisäinen kauneus. Kyky tuottaa kauneutta vaikka taiteen muodossa, kyky nauttia kauneudesta luonnossa ja elämässään. Tehdä hyviä ja kauniita tekoja, olla hyvä ja sisältä kaunis ihminen, siinä on ihan tarpeeksi tavoitetta elämälle ja sellainen energia vetää puoleensa muitakin samanhenkisiä, jotka katsovat pintaa syvemmälle, sitä, mikä on oikeasti tärkeää ja kaunista. Pinnallisilla näkemyksillä ei ole silloin enää merkitystä. Ulkoinen kauneus katoaa, mutta sisäinen kauneus on ikuista.

    • Enruusumäkään

      Ei itteesä tule arvostella,eikä muita.Hurttia huumoria vaan ja kyllä vakka kantesa valihtoo.Moni on kakku päältä kaunis,mutta.................?

    • Ihan_tavallinen_tallaaja

      Ainakin Helsingissä näkee kaikenlaista viipottajaa ja elelevät täysillä, kukin tyylillään.
      Ja mistäs tiedät, että kaikki pitävät sinua rumana.. Ainakaan itseen ole koskaan kiinnitä enempää huomiota ns. hyvännäköisiin ihmisiin, koska se ei vastaa mun makua. Eli älä kuitenkaan yleistä. Tsemppiä aloittajalle!!

      • maailman-rumin

        >>>mistäs tiedät, että kaikki pitävät sinua rumana..

        No voin sanoa, että siitä olen saanut KUULLA rumuudestani koko elämäni eli se ei todellakaan ole omaa mielikuvitusta ja luuloa vaan ihan on selvästi annettu ymmärtää joko suoraan sanomalla, katseilla/ilmeillä, nauramalla ja ilkkumalla joten ei todellakaan kyse omasta kuvitelmasta. Ja eiköhän sekin kerro kun yksikään poika ja mies ei ole koskaan ollut kiinnostunut vaan ovat katsoneet mua kuin suurinta paskaläjää päällä maan joten ei kyllä ole jäänyt epäselväksi, että olisin edes normaalinkaan näköinen.

        Olisin ollut ihan tyytyväinen normaaliin tavalliseen ulkonäköön. Kauneuttakaan en ole vaatinut vaan NORMAALIUTTA. Ja ne ihmisten tuijotukset ei ole normaaleja vaan ihmiset tosiaankin tuijottaa kuin jotain sirkusfriikkiä ja niin kauan ja pitkään se tuijotus jatkuu kun olen paikan päällä oli se sitten kauppa, lenkkipolku tai terveyskeskus jne. .. ja osalla todellakin ihan suut auki ja kaikki jopa kehitysvammaisetkin tuijottaa joten kyllä mä olen poikkeavan ruma, todellinen maanpäällinen hirviö.

        No minkäs tässä tässä voi ja tää rumuus sen kuin lisääntyy mitä enemmän ikää tulee.


      • Ihan_tavallinen_tallaaja

        Ok, no ne jotka kokevat tarvetta haukkua toisen ulkonäköä, voit jättää omaan arvoonsa, tiedän että helpommin sanottu kuin tehty. Mutta loppupeleissä vain sinä voit muuttaa ajattelutapaasi ja alkaa nauttimaan elämästä ja jos tarvitset esim apua tämän kanssa, ehdottomasti käyt juttelemassa jonkun kanssa ja alat nostamaan itseäsi häpeästä. Maailma on täynnä niitä jotka kokevat tarvetta arvostella toisia, ei silti pidä antaa periksi.
        Olen välillä seurannut Lizzie Velasquez nimisen naisen tarinaa ja siinä jos missä on meille kaikille esimerkkiä.


      • maailman-rumin
        Ihan_tavallinen_tallaaja kirjoitti:

        Ok, no ne jotka kokevat tarvetta haukkua toisen ulkonäköä, voit jättää omaan arvoonsa, tiedän että helpommin sanottu kuin tehty. Mutta loppupeleissä vain sinä voit muuttaa ajattelutapaasi ja alkaa nauttimaan elämästä ja jos tarvitset esim apua tämän kanssa, ehdottomasti käyt juttelemassa jonkun kanssa ja alat nostamaan itseäsi häpeästä. Maailma on täynnä niitä jotka kokevat tarvetta arvostella toisia, ei silti pidä antaa periksi.
        Olen välillä seurannut Lizzie Velasquez nimisen naisen tarinaa ja siinä jos missä on meille kaikille esimerkkiä.

        Tuolla Lizzie Velasquezilla on vamma ja sairaus eli ihmiset ymmärtävät tämän ja osaavat suhtautua. Ilman tuota vammaa hänhän olisi ihan normaalin näköinen varmasti.

        Itselläni ei ole edes mitään kehitysvammaa, ihmiset katsovatkin ensin olenko jotenki vammainen, mutta huomattuaan, että olen oikeasti muuten vain geneettisesti ruma ilman vammaa, se saa ihmiset järkyttymään.

        Kaikki on kasvoissani epäsopusuhtaista ja epatasapainoista vartalosta puhumattakaan. Ihonikin on ihan erilainen kuin naisilla yleensä se on enmmänkin kuin jollain oikein parkki-ihoisella miehellä, tosin harvalla miehelläkän on tällaista ihoa. Olen siis luustoltani sairaaloisem romuluinen. Luut ovat epänormaalin ja poikkeavan isot ja leveät kun ottaa huomioon, että en ole 2 metrinen vaan keskipituinen niin sitä hassummalta näyttää tämä luuston koko tähän pituuteen nähden. Vartalonmalli kuin rotevalla miehellä eli valtavan leveä iso rintakehä, selkä sekä vielä selkä kaikenlisäksi liian pitkä varsinkin alakroppaan nähden joka taas on todella pieni yläkroppaan nähden siksi kärsinkin alakropan virhe-ja kiputiloista kun tämän hennomman alakropan on aina täytynyt kantaa kaksinkertaisen kokoinen yläkroppa ja sehän käy alaselän ja lonkkien päälle, vaikka hoikka olenkin eli painan yleensä n. 53 kiloa tällä hetkellä. Kengänkokokin on 42-43. Kakki on siis suhteettoman SUURTA. Näytän lähinna gorillalta ja olenhan myös karvainen.

        Kasvoissakin leukpiirteet ovat luonnottomat levetä ja voimakkaan suuret, se nyt menee, mutta kun niihin mammuttimaisiin kasvoihin on ympätty sitten äärimmäisen pieni suu(pisteen kokoinen) ei huulia ollenkaan tai no joku viiva saattaa olla, nenä on pieni ja silmätkin joten voi kuvitella miten kauhean epäsopusuhtainen olen. Luontoäiti on ollut totaalisen kännissä ja sekaisin mua tehdessään eli mä olen ihan pilakuva ja vieläpä huono sellainen.

        Hormonitkin on mitattu eli mulla ei ole mitenkään testosteroni tasotkaan mitkään hirveät eli ei johdu siitäkään tää miesmäisyyteni, mulla ei ole kyllä oikein naishormonejakaan eli ehkä se johtuu sitten siitä, tosin kuukautiset on vielä, joten kait niitä naishormoneja on ollut aina hiukan kumminkin ja rinnatkin on kauhet aina olleet tosin ei uhkeat eikä pyöreät, mutta navassa roiukkuvat lättänät patakintaat.

        Tässä näitä muutamia piirteitäni mainitakseni, mutta minkäs teet. Itsarin toki aion vielä tehdä, mutta se milloin on vain ajan kysymys.


      • Ihan_tavallinen_tallaaja
        maailman-rumin kirjoitti:

        Tuolla Lizzie Velasquezilla on vamma ja sairaus eli ihmiset ymmärtävät tämän ja osaavat suhtautua. Ilman tuota vammaa hänhän olisi ihan normaalin näköinen varmasti.

        Itselläni ei ole edes mitään kehitysvammaa, ihmiset katsovatkin ensin olenko jotenki vammainen, mutta huomattuaan, että olen oikeasti muuten vain geneettisesti ruma ilman vammaa, se saa ihmiset järkyttymään.

        Kaikki on kasvoissani epäsopusuhtaista ja epatasapainoista vartalosta puhumattakaan. Ihonikin on ihan erilainen kuin naisilla yleensä se on enmmänkin kuin jollain oikein parkki-ihoisella miehellä, tosin harvalla miehelläkän on tällaista ihoa. Olen siis luustoltani sairaaloisem romuluinen. Luut ovat epänormaalin ja poikkeavan isot ja leveät kun ottaa huomioon, että en ole 2 metrinen vaan keskipituinen niin sitä hassummalta näyttää tämä luuston koko tähän pituuteen nähden. Vartalonmalli kuin rotevalla miehellä eli valtavan leveä iso rintakehä, selkä sekä vielä selkä kaikenlisäksi liian pitkä varsinkin alakroppaan nähden joka taas on todella pieni yläkroppaan nähden siksi kärsinkin alakropan virhe-ja kiputiloista kun tämän hennomman alakropan on aina täytynyt kantaa kaksinkertaisen kokoinen yläkroppa ja sehän käy alaselän ja lonkkien päälle, vaikka hoikka olenkin eli painan yleensä n. 53 kiloa tällä hetkellä. Kengänkokokin on 42-43. Kakki on siis suhteettoman SUURTA. Näytän lähinna gorillalta ja olenhan myös karvainen.

        Kasvoissakin leukpiirteet ovat luonnottomat levetä ja voimakkaan suuret, se nyt menee, mutta kun niihin mammuttimaisiin kasvoihin on ympätty sitten äärimmäisen pieni suu(pisteen kokoinen) ei huulia ollenkaan tai no joku viiva saattaa olla, nenä on pieni ja silmätkin joten voi kuvitella miten kauhean epäsopusuhtainen olen. Luontoäiti on ollut totaalisen kännissä ja sekaisin mua tehdessään eli mä olen ihan pilakuva ja vieläpä huono sellainen.

        Hormonitkin on mitattu eli mulla ei ole mitenkään testosteroni tasotkaan mitkään hirveät eli ei johdu siitäkään tää miesmäisyyteni, mulla ei ole kyllä oikein naishormonejakaan eli ehkä se johtuu sitten siitä, tosin kuukautiset on vielä, joten kait niitä naishormoneja on ollut aina hiukan kumminkin ja rinnatkin on kauhet aina olleet tosin ei uhkeat eikä pyöreät, mutta navassa roiukkuvat lättänät patakintaat.

        Tässä näitä muutamia piirteitäni mainitakseni, mutta minkäs teet. Itsarin toki aion vielä tehdä, mutta se milloin on vain ajan kysymys.

        Kun voisinkin sanoa jotain, mikä voisi helpottaa oloasi. Kuten joku edellä mainitsi; hae apua psykologilta. Olet liikaa kahliutunut tähän ulkonäköasiaan. Ymmärrän toki ja varmasti tuntuu pahalta, mutta sinun on saatava muutakin ajateltavaa elämääsi.. En tiedä onko sinulla esim. lemmikkieläimiä. Joista saat päiviisi piristystä.
        Mutta missään nimessä itsemurha ei ole mikään ratkaisu.


      • KovaMaailma
        maailman-rumin kirjoitti:

        >>>mistäs tiedät, että kaikki pitävät sinua rumana..

        No voin sanoa, että siitä olen saanut KUULLA rumuudestani koko elämäni eli se ei todellakaan ole omaa mielikuvitusta ja luuloa vaan ihan on selvästi annettu ymmärtää joko suoraan sanomalla, katseilla/ilmeillä, nauramalla ja ilkkumalla joten ei todellakaan kyse omasta kuvitelmasta. Ja eiköhän sekin kerro kun yksikään poika ja mies ei ole koskaan ollut kiinnostunut vaan ovat katsoneet mua kuin suurinta paskaläjää päällä maan joten ei kyllä ole jäänyt epäselväksi, että olisin edes normaalinkaan näköinen.

        Olisin ollut ihan tyytyväinen normaaliin tavalliseen ulkonäköön. Kauneuttakaan en ole vaatinut vaan NORMAALIUTTA. Ja ne ihmisten tuijotukset ei ole normaaleja vaan ihmiset tosiaankin tuijottaa kuin jotain sirkusfriikkiä ja niin kauan ja pitkään se tuijotus jatkuu kun olen paikan päällä oli se sitten kauppa, lenkkipolku tai terveyskeskus jne. .. ja osalla todellakin ihan suut auki ja kaikki jopa kehitysvammaisetkin tuijottaa joten kyllä mä olen poikkeavan ruma, todellinen maanpäällinen hirviö.

        No minkäs tässä tässä voi ja tää rumuus sen kuin lisääntyy mitä enemmän ikää tulee.

        Kaikki ihmiset, jotka negatiivisesti arvostelee, pilkkaa ja mitätöi toisen ihmisen ulkonäköä sanoin, teoin tai ilmein, heitä pitäisi rankaista!! On aivan selvää, että ap on joutunut kokemaan aivan törkeää henkistä väkivaltaa ympäriltään olevilta ihmisiltä. Kaiken pahan juuri on hänen oma äitinsä, joka oletettavasti jatkaa tätä henkistä väkivaltaa!!

        Ihminen ei voi yksin päästä pois kuopastaan. Hän tarvitsee edes yhden ihmisen, joka hyväksyy hänet, näkee hänet positiivisesti ja rakastaa häntä sellaisena kuin hän on. Jos on noin traumaattinen lapsuus kuin ap:lla on, niin ei sieltä voi yksin päästä pois.

        Ihminen on luotu toisten ihmisten yhteyteen. Me opimme ja kasvamme täällä toisten ihmisten kautta ja avulla. Jos lapsuudessa on satanut niskaan vain paskaa ja se sama jatkuu koko aikuisiän, niin kyllä ne haavat ovat syvällä.

        Kun ap kirjoittelee tänne, niin ehkä hän ei kuitenkaan pohjimmiltaan halua tehdä itsemurhaa. Hän haluaa päästä pois pahan olon ja yksinäisyyden vankilasta. Jokainen päivä on mahdollisuus muutokseen. Jos sinulla on varaa, niin kokeile jotain keho terapiaa. Henkiset kirjat ovat myös mahdollisuus tutkiskella omaa lapsuutta. Henkiset piirit (meditaatio ja henkisen kasvun ryhmät) ovat varmasti sellaisia paikkoja, joissa sinut hyväksytään ja sinua autetaan.


    • Niinhän

      Ulkonäölleen harvoin voi mitään. Samoin kuin ikääntymiselleen.
      Oman mielenterveyden kannalta pitäisi olla edes yksi ihminen joka hyväksyy sinut sellaisena kuin olet. Mitä tulee ihmisten toljottamiseen niin et voi sille mitään.
      Hyviä neuvoja ja mielipiteitä olet saanut, tutkailun arvoisia. Joko terapiassa tai lukemalla aiheesta, keskustelemalla, löytyykö samoin kipuilevia sieluja, varmasti löytyy; perusta blogi jossa käyt aihetta läpi. On
      paljon ihmisiä jotka tuntevat
      myötätuntoa ja halaisivat sinua vaikka kadulla antaakseen hyvää energiaa ja mieltä.
      Mielipahan tunteeseen jää
      helposti pyörimään, vellomaan koska
      tuntee itsesääliä, terveellistä se ei ole. Pitää olla iloa. Muut eivät sitä tuo, se pitää löytää itse.

    • TrololoFace

      Harjoittele Aamuisin Hymyilemään : Hymyilevät ovat kauniita :))

      https://www.youtube.com/watch?v=oavMtUWDBTM

      Seksin jälkeen ihmiset hymyilevät, samoin työpäivän jälkeen ja muutenkin kun aurinko paistaa :)) ja tunnet tyytyväisyyttä.... hymyilevä on kaunis! ^^

    • youarebeautiful

      Haluaisin sanoa, että suurin osa ihmisistä ei tuijota ketään rumuuden takia. Voi olla, että olet jollain tavalla persoonallisen, kiinnostavan tai ylvään näköinen. Useinhan klassisella tavalla kauniit ihmiset voivat olla tylsän näköisiä. Kannattaa kehittää omaa luonnettaan ja antaa sen säteillä ympäristöön. Kanna itsesi ylväästi ja rakasta itseäsi sellaisena kuin olet. Hyvä fiilis vetää puoleensa.

      • maailman-rumin

        Suurin huomiota herättävä asia on juuri se, että en ole tipan tippaakaan suomalaisen näköinen sen lisäksi, että luustoni on MIEHEN.

        Eli kasvojeni malli kaikilta osin on täysin vastakohta suomalaisiin ja oikeastaan kaikkiin länsimaisiin naisiin verrattuna sekä ruumiin rakenteeni. Oikeastaan ei kaltaiseni mallista taida löytyä mistään maailman kolkasta koko maapallolta joten ei ihme, että kukaan ei oikein osaa suhautua minuun normaalisti koska eivät ole kaltaistani ikinä nähneet.

        Muut naiset ovat yleensä tutun ja totutun näköisiä eli vastaavanlaisia löytyy muitakin ja yleensä samantyyppisä naisia on on todella paljon. Minä olen niin poikkeava, että yli 7 miljardista ihmisestä ei löydy ainoatakaan kaltaistani ei sinne päinkään varsinkaan naisten joukosta.


      • tuotatuota

        Ihanko 53-kiloinen ja miesmäinen vartalo? Kuis pitkä olet?


      • maailman-rumin
        tuotatuota kirjoitti:

        Ihanko 53-kiloinen ja miesmäinen vartalo? Kuis pitkä olet?

        Voi voi kun vaan näkisit minut niin ymmärtäisit. Olen 164 cm, mutta luusto on todellakin epänormaalin suuri joka suunnassa ja aiheuttaa jo vaivoja. Raskasta on ollut kantaa itsensä varsinkin kun yläkroppa painaa ja on liian suuri alakroppaan nähden ainakin 2 numeroa liian suuri alakroppaan nähden. En ymmärrä miten edes kykenin kehittymään elävänä äidin kohdusta ulos saati sitten elämään näinki pitkälle lähes 50 vuotiaaksi.


      • h1awatha
        maailman-rumin kirjoitti:

        Suurin huomiota herättävä asia on juuri se, että en ole tipan tippaakaan suomalaisen näköinen sen lisäksi, että luustoni on MIEHEN.

        Eli kasvojeni malli kaikilta osin on täysin vastakohta suomalaisiin ja oikeastaan kaikkiin länsimaisiin naisiin verrattuna sekä ruumiin rakenteeni. Oikeastaan ei kaltaiseni mallista taida löytyä mistään maailman kolkasta koko maapallolta joten ei ihme, että kukaan ei oikein osaa suhautua minuun normaalisti koska eivät ole kaltaistani ikinä nähneet.

        Muut naiset ovat yleensä tutun ja totutun näköisiä eli vastaavanlaisia löytyy muitakin ja yleensä samantyyppisä naisia on on todella paljon. Minä olen niin poikkeava, että yli 7 miljardista ihmisestä ei löydy ainoatakaan kaltaistani ei sinne päinkään varsinkaan naisten joukosta.

        "Minä olen niin poikkeava, että yli 7 miljardista ihmisestä ei löydy ainoatakaan kaltaistani ei sinne päinkään varsinkaan naisten joukosta."

        Ymmärrän kärsimyksesi, niin hyvin kuin toisena ihmisenä pystyn, mutta tämä nyt oli melko liioitteleva.. ethän sinä ole nähnyt kaikkia maailman ihmisiä. Maailmasta löytyy jokalähtöön ihmistä, varmasti lähelle sinuakin olevia, vaikka jokainen meistä on erinäköinen, toiset enemmän kuin toiset.


    • suurionhäpeäsi

      Jotkut ne jaksaa ruikuttaa, se vasta rumuutta onkin.

      • maailman-rumin

        En yleensä koskaan puhu ulkonäöstäni muille ihmisille livenä, vaan ongelmahan on se, että muut ihmiset valittavat minun ulkomuodostani jos ei sanallisesti hauku niin muilla keinoilla kuten ilmeillä, eleillä ja tuijotuksilla joten eiköhän tämä ulkonäkö ongelmani ole pahempi muille ihmisille kuin itselleni. Nyt toki olen valittanut kun tänne kirjoittelen, mutta haluan vain tuoda esille täällä millaista on ruman naisen elämä tai eihän se elämää ole ollenkaan.


    • näkökanta

      Ison koko ja voimakkaat piirteet ovat käännettävissä voitoksi. Komeuden voi kantaa ylväästi ja siinä on se hyvä puoli, että saattaa herättää pelkoa..
      Toisesta sukupuolesta löytyy vastakohtia, monet pienikokoiset mutta fiksut miehet saavat väristyksiä amatsoneista..

      • maailman-rumin

        Eipä vielä ole lähes 50 vuotiseen ikääni mennessä löytynyt edes sitä pientä miestä joka olisi ollut vähääkään kiinnostunut musta joten eiköhän se ole jo aika selvää, että ulkonäköni on niin luotaantyöntävä, että miehet inhoaa mua kaikkialla. Toki monet isokokoiset naiset voi olla kauniita ja upeita, mutta yleensä niillä on silti naisen vartalonmalli ja kasvonmalli. Harva nainen on silti näin miesmäinen ja en mä niinkään ole pituus suunnassa amatsooni koska olen 165 cm vaan leveyssuunnassa, mun luut kun on epänormaalin paksut ja leveät siis TODELLA LEVEÄT!!


    • maailman-rumin

      Mukava olisi näin kesän kynnyksellä mennä vähän ulos, mutta ei voi . . ei voi mennä kun ovesta astuu ulos niin ensimmäinen joka näkee niin yleensä jää kiusallisesti tuijottamaan suu auki ja jos pari kaverusta näkee mut niin naurua ja pilkkaa riittää, ei siinä enää huvita ulos mennäkään vaan sitä palaa takas sisälle suunnitteleen itsaria jonka toteuttaminen näyttää olevan vaikeaa. No luuseri mikä luuseri ei edes itsarin teko onnistu tällaiselta paskalta.

      Miehistä puheenollen kyllä mulla on ollut ainakin yksi n. kuukauden kestänyt suhde joskus 90-luvun loppupuolellla. Mies oli n. 20 vuotta mua vanhempi, muutaman sentin lyhyempi, mt-ongelmainen, hieman jälkeenjäänyt ja ulkoisesti ei varmastikaan monenkaan naisen päiväuni, mutta olin vain ihastunut silti. Mies jonkin aikaa kävi kylässä luonani muutaman kerran, juteltiin ehkä korkeintaan muutama pusukin vaihdettiin. Mutta kuten olettaa saattaa se alkoi inhoamaan ja haukkumaan ulkonäköäni ja kehui muita naisia varsinkin naapurin tyttöjä tai näkemiään tyttöjä linja-autossa ja sitten lopuksi jätti mut kuin nallin kalliolle, vaikka roikun melkein sen jalassa kii, ettei se jättäisi ja itkin kovasti, mutta se jätti mut ja ymmärrän kyllä, ettei ruma nainen viehätä edes vammaisia, mulle siis kelpaisi vammainenkin mies, mutta mä en kelpaa niille. Paha muisto siis jäi siitäkin ainoasta miessuhteesta jonka koskaan elämässäni koin.

      Muut miehet yleensä ihan tuntemattomat ovatkin haukkuneet mut maan rakoon ihan sama missä liikun niin haukkumisia olen kuullut aivan järkyttävästi, kyllä naisetkin samalla lailla haukkuu. Tiedän, ettei ihmisten käytös muutu mua kohtana yhtään paremmaksi, vaikka olisin kuinka ystävällinen ja mukava niille esim. aikoinani kun olin erilaisilla kursseilla ja velvoitetöissä niin sielläkin mua syrjittiin, inhottiin ja suorastaan vihattiin ulkonäköni takia. Kouluajat ne vasta hirveitä olikin, siitä riittäisi kauhukirjallisuutta paksun kirjan verran.

      Aikoinani menin mukaan erääseen uskonnolliseen yhteisöön ja sielläkin mua kohdeltiin todella vittumaisesti ja sekin enimmäkseen johtui pelkästään ulkonäöstäni, onneksi pääsin eroon niistä ihmisistä, vaikka eroon pääsemisen lisäksi tietenkin sain vielä ylleni niiden tuomion Jumalan hylkäämisestä joten nyt mua siis vihaa Jumalakin ja mulla ei ole sijaa edes kuoleman jälkeen missään ihanassa paikassa. Aivan kuin en olisi muutenkin jo tässä maailmassa tarpeeksi kärsinyt helvettiä ja kaikkien vihaa.

      • VoikoOllaTotta

        Tää tarina tuntuu niin uskomattomalta!! Välillä mietin, että onko nää jutut jonkun henkisesti sairaan ihmisen keksimää tarinaa...


      • h1awatha

        Saako kysyä mihin uskonnolliseen yhteisöön?
        Paikkakuntaa ei tarvitse kertoa.

        Mitä Raamattuun tulee, niin Jumalan kuvaksi se sinäkin olet luotu ja sellaisena kaunis. Maailman luomat kauneuskäsitteet johtuvat ihmisten vajaavaisuudesta. Ei Jumala ole tarkoittanut ihmisiä luokittelemaan muita ihmisiä rumiksi. Jos jättää sen tekemättä, se on Jumalan mielenmukaista ajattelua.
        Ihmiset vetävät luonnollisesti kyllä ulkonäön perusteella jonkinlaiset ennakkokäsityksensä toisesta, mutta viimeistään tutustuessa toiseen, ei pitäisi niiden enää antaa vaikuttaa.

        Itse en ole rehellisesti sanottuna ajatellut kanssaihmisistä pelkän ulkonäön perusteella, että olisi ruma. En ylistä tässä "kaunista" ajatusmaailmaani, vaan vaikka tämän suhteen meneekin näin, on mennyt lapsesta saakka, niin olen monilta osin ajatusmaailmaltani hyvinkin vajaavainen, tyhmä ja itsekäs ihminen. Kauneuskäsitykseni ihmisten suhteen vaan on todella laaja. Ei tarkoita kuitenkaan, että pitäisin kaikesta yhtä paljon, vaan ihmettelen mm. miksi, etenkin nuoret ihmiset esim. turvottavat huuliaan jne..koska minusta ne ihmiset ovat luonnollisina kivemman näköisiä, vaikka olisi miten ohuet huulet. Harvoin lopputulos niissä luonnollinen.

        Seurustelukumppanin valinnassa ulkonäkö vaikuttaa jonkin verran..ei niin että olisi jotain tiettyjä kriteerejä, vaan että se toinen osapuoli näyttää "omalta ihmiseltä". Vaikka olisi mallin näköinen ihminen ja toisella jotain selkeitä epämuodostumia kasvoissa, voi se epämuodostumia omaava näyttää omalta ihmiseltä ja toinen taas ei tunnu yhtään omalta.
        Vaan kokonaisuushan se ratkaisee ja voi tottakai ihastua (sisäisesti ja ulkoisesti) sellaiseenkin ihmiseen, joka ei näytä alkuun yhtään omalta ihmiseltä, jos muut asiat vetoaa hänessä.

        Kyllä maailmasta löytyy myös niitä, jotka näkevät sinut oikeammalla tavalla. Toivottavasti tulet kohtaamaan heitä.


    • Ei-paha

      Susirumia naisia kuten miehiäkin on olemassa, mutta se ei tarkoita, etteikö heillekin kumppani löytyisi.
      Vuosia sitten olin työpaikassa jossa oli todella ruma nainen, hän olisi ollut ruma mieheksikin, pelottavan näköinen.
      Jatkuvan kanssakäymisen myötä huomasin hänen olevan erittäin mielyttävä ja viehättävä nainen.
      Pikkujoulu juhlissa nusasin häntä, eikä pillu olut huonompia tai rumempia kokemistani.
      Ei paha.

      • maailman-rumin

        Luulin joo tosiaan itekin yhteen aikaan, että rumakin vois saada mies-seuraa. Kävin kerran ravintolassa nuorempana kun kaverini sanoi, että kyllä sä olet ihan passeli joten uskaltauduin lähteen kaverin kanssaa iltaa viettämään. Pukeuduin nätisti kuten muutkin nuoret naiset hieman meikkiä, nätisti hiukset jne. Aikamme istuttuamme yksi mies katseli pitkään ehdin jo tuudittautua siihen, että ehkä tosiaan joku mies saattaisi kiinnostua musta.
        Tuo mies lähti tulemaan pöytäämme kohden mua katsoen ja tosiaankin vain mulle kommentoimaan, mutta se mitä se suustaan päästi ei ollut tosiaankaan mitään iskuyritystä vaan mies sanoi vittumaisesti, ettei ole koskaan nähnyt kenelläkään naisella näin voimakkaita ja leveitä leukapiirteitä ja kasvoja, harvalla miehelläkään . . . ja sitten se mies häipyi kaveriporukkaansa. Oli ilmeisesti hieman juonutkin kun uskalsi sanoa mulle sen mitä ite kyllä tiesinkin. Siinäpä on ollut ainoa miehen lähentyinen mua kohtaan ravintolassa joten ei kiitos ei ikinä enää ravintoloihin miehiä etsimään eikä kyllä minnekään muuallekaan.


    • maailman-rumin

      Niin hieman osviittaa kasvon- ja leukapiirteistäni eli vähän tällaiset tai aika paljonkin . .

      https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/0b/Josh_Barnett_2010.jpg/200px-Josh_Barnett_2010.jpg (tosin tuo mies on paremman näköinen kuin mä, mutta silti)

      Ja vartalo samaa kaliperiä eli rotevarakenteinen kuin härkä ja miesmäinen eli iso pitkä ja leveä selkä hartiat, ei vyötäröä ja tavallinen suora lantio eikä persettä lainkaan joten siinäpä sitä on silmänruokaa kerrakseen. Tervetuloa vaan jokukaan mies tutustumaan . . vai eikö kiinnosta?

      • maailman-rumin

        Ei siis tuollaiseen ulkonäköön voi itse vaikuttaa jos joku epäilee, etten huolehdi tai laittaudu nätiksi kuten pukeudu naisellisesti, meikkaa ja pidä kauniita kampauksia. Kuvittele nyt mekit, naisellinen kampaus ja kaunis kukkamekko tuollaisen naaman ja vartalon omaavalla miehellä kuten yllä kuvassa . . Olen laittautunut usein kauniisti mennessäni jonnekin, mutta se mitä saan osakseni on pelkät tuijotukset, naurut ja supinat koska luulevat, että olen transu tai sitten ihmettelevät miksi näin ruma ylipäätään laittautuu muka naisellisen nätisi kun sitä ei musta saa kumminkaan tällä naamalla ja vartalonmallilla. Eli ei mun kaltaisen saisi mennä edes ihmisten ilmoille saati sitten elää.


    • Trishh

      No voi jestas, en vain jaksa ymmärtää, miksi ihmisiä edes jaksaa se vastaantulijan ulkonäkö kiinnostaa niin paljon että pitää jäädä tuijottamaan. Vielä ärsyttävämpää on joku selvän inhon ilmaiseminen. Itsensä pitäminen jotenkin yläpuolella on varmaan syynä tähän, en usko että kukaan noista tyypeistä ainoastaan ärtymystä tms. tuntee, vaan mukana on myös kummallista paremmuudentunnetta. "Olenpas minä itse nätti nytten." Just.

      Eikö voisi ottaa ihmisiä ihmisinä eikä ulkonäköinä? Eikö voisi vain kulkea ohitse ja miettiä jotakin tähdellisempää, pään puistelu on merkki ihan järkyttävästä ajattelemattomuudesta tai sitten kusipäisyydestä. Et ole yhtään sen arvottomampi kuin kukaan muukaan, tämän pitäisi olla _kaikille_ itsestäänselvyys, mutta ei valitettavasti ole. Sun haukkujilla ja ilkeilijöillä se kehitysvamma on, perustavanlaatuinen empatian kehittymättömyysongelma, ei tajuta millainen olo toisille tulee vaan heti pitää päästä näyttämään avoimesti, että nyt _minusta_ tuntuu tältä ja _minä_ olen tätä mieltä.

      Suurin osa ihmisistä on tosi itsekkäitä ja typeriä, usein edes tajuamatta sitä itse. On varmasti sellaisia yhteisöjä tms. josta voisit saada tukea tai ystäviäkin.. Eivät kaikki ihmiset näe toisia vain ulkonäköinä, sun kannattaa ottaa selvää erilaisista tapahtumista, ryhmistä yms. :)

      Lisäksi olen varma siitä, että et edes ole ruma. Ainakaan mun mittapuulla. Yleiset käsitteet määrävät ihmisten näkemyksiä siitä, mikä on kaunista. Kaunista on usein ihmisille se, mihin he ovat totutelleet. Mitä näkee joka puolella. Vähän aikaa sitten oli kaunista olla pienipeppuinen ja sitten tuli Kim Kardashian yms. ja nyt pitää pyllyä oikein korostaan. Ja ennen harmaa hiusväri oli vain mummoille, nyt sitä näkee katukuvassa paljon. Ihmiset ovat taas jälleen tottuneet, omaksuneet jotain, joka muuttuu kauniiksi ja himmentää vanhan. Niin aina. Kohta totutellaan uuteen juttuun ja niin se mennee... Se, että ihmiset ei ole tottuneet sun ulkonäköön, ei tee susta rumaa, oikeasti :)

      • maailman-rumin

        Mun syytähän se on, että olen niin poikkeavan näköinen ja ruma, mutta minkäs sille voi ja ymmärrettävää, että ihmiset säpsähtää jopa sellaiset hyvät kunnolliset ihmiset jotka ei yleensä käyttäydy muiden ihmisten seurassa töykeästi ja epäkunnioittavastimniin niin saan näistä ihmisistä vain esiin sen mitä eivät osanneet odottaakaan itsessään eli sen pahimman luonteenpiirteen joka tulee esiin vain ihan vaistomaisesti ja alkukantaisesti kun näkee jotain iljettävää enhän mä niitä syytä koska se on luonnollinen reaktio ei välttämättä itsekkyydestä ja ilkeydestä johtuvaa. Niinhän ihmiset kirkuvat kun näkevät esim. käärmeen tai jonku iljetyksen kuten esim. kauhuelokuvissa eli se on ihan luonnollinen reaktio.

        Ei mun rumuus ole niinkään siitä johtuvaa, että en ole juuri nyt vallitsevien muotiasoiden ruummillistuma vaan siitä yksinkertaisesta syystä, että olen niin RUMA ja täysin erilainen kuin naiset kaikin puolin kyllähän se panee ihmiset pois raiteilta kun katsovat naista jossa mikään kohta ei ole niin kuin naisessa kuuluu olla vaan kaikki on niin kuin miehellä ja vieläpä erittäin maskuliinisella miehellä. Tosin siinä mielessä olen poikkeava ainakin suomalaisiin verrattuna, ilman rumuuttanikin, että olen todella tumma joten se jo yksistään saa ihmiset pitämään mua todella erilaisena.

        Toki on sitten erikseen ne oikeastikin ilmeämieliset jotka taas sanoa töksäyttää tai nauraa ihan suoraan koska mun kaltaiselle on helppo muutenkin sanoa. Olin aikoinani mukana erässää uskonyhteisössä, uskonnossa jossa kaikkein viimeiseksi olisi osannut odottaa pilkallista ja aliarvioivaa käytöstä, mutta sielläpä sitä vasta saikin ja se jos joku oli todella satuttavaa kun saa sellaisilta ihmisiltä osakseen kaikea paskaa joilta kaikkein viimeiseksi odottaisi.


    • jopaonpöllöä

      Mitä virkaa tuon tyyppisellä kirjoituksella oikein on? Vaikka osa tarinasta olisikin totta, en siltikään ymmärrä minkä takia moisesta tarvitsisi tänne siltikään kirjoittaa..
      Ps. Enemmän jutusta kuultaa läpi jonkin sortin katkeruus.. Eikä niinkään sen ihmisen katkeruus jonka piikkiin kirjoitus on kirjoitettu vaan jonkun toisen tyypin.. Olisikohan taustalla jotain kiusaamista ja tosiaan katkeruutta jostain asiasta.. Yleensähän sellaiseen liittyy kiusaajan paha olo jostain (epäonnistumisia elämässä, perhesuhteet, ihmissuhteet).
      Miten olisi jos keskittyisit ihan omaan elämääsi ja sen rakentamiseen.. Ja jättäisit muut ihmiset rauhaan?

      • maailman-rumin

        Enpä itse ymärtänyt mitä tarkoitit komentillasi nimimerkki "jopaonpöllöä"

        Anteeksi suuresti, että olen kertonut tänne suomi24 palstoille elämästäni rumana jotakuta se varmasti ärsyttää, mutta meitäkin on ei tosin paljoa eikä niin rumaa kuin mä eli saatan tosiaan olla maailman rumin. Kirjoitukseni eivät koske ketään muuta osapuolta eikä ole mitään kiusaamista päinvastoin kuten kirjoituksistani käy ilmi niin mä olen se joka olen saanut ulkonäköni vuosi kiusaamista ja kaikkea siltä väliltä. Tietenkin mä olen katkera, olenhan mä ihminen, kuka tahansa olisi asemassani katkekroitunut, niin vahvaa ihmistä ei ole joka oisi kestänyt kaiken sen mitä mä olen elämässäni kestänyt ja se kaikki on ollut äärimmäisen epäinhimmillistä mun osalla.

        Omaan elämääni tai eihän mulla nyt elämää tietenkään ole, mutta yksistään tähän rumuuteni kaikki on tyssänyt elämässäni ja siinä mä elän ja olen kaikesta huolimatta ja ei mun elämään voi rakentaa yhtään mitään koska kaikki ovat menee kii nenäni edestä. Nyt mä olen silti muiden harmiksi päässyt kirjoittamaan nettiin elämästäni rumana naisena ja sekin tietenkin ärsyttää joitakin eli mun tosiaan pitäisi olla poissa myös mielistä, poissahan mä jo olen silmistä, mutta tää netti on siitä kiusallinen, että näitä kirjoituksia pääsee niin helposti muiden silmille luettavaksi jopa tällaisten rumien naisten.

        Älä turhaa vaivaa mun olemassa ololla päätäsi kohtahan mä täältä lähdenkin ei tässä kauaa enää mene niin olen poissa muiden mielistäkin ja sitä olisi pitänyt olla jo monta kymmentä vuotta sitten jo.


      • jopaonpöllöä
        maailman-rumin kirjoitti:

        Enpä itse ymärtänyt mitä tarkoitit komentillasi nimimerkki "jopaonpöllöä"

        Anteeksi suuresti, että olen kertonut tänne suomi24 palstoille elämästäni rumana jotakuta se varmasti ärsyttää, mutta meitäkin on ei tosin paljoa eikä niin rumaa kuin mä eli saatan tosiaan olla maailman rumin. Kirjoitukseni eivät koske ketään muuta osapuolta eikä ole mitään kiusaamista päinvastoin kuten kirjoituksistani käy ilmi niin mä olen se joka olen saanut ulkonäköni vuosi kiusaamista ja kaikkea siltä väliltä. Tietenkin mä olen katkera, olenhan mä ihminen, kuka tahansa olisi asemassani katkekroitunut, niin vahvaa ihmistä ei ole joka oisi kestänyt kaiken sen mitä mä olen elämässäni kestänyt ja se kaikki on ollut äärimmäisen epäinhimmillistä mun osalla.

        Omaan elämääni tai eihän mulla nyt elämää tietenkään ole, mutta yksistään tähän rumuuteni kaikki on tyssänyt elämässäni ja siinä mä elän ja olen kaikesta huolimatta ja ei mun elämään voi rakentaa yhtään mitään koska kaikki ovat menee kii nenäni edestä. Nyt mä olen silti muiden harmiksi päässyt kirjoittamaan nettiin elämästäni rumana naisena ja sekin tietenkin ärsyttää joitakin eli mun tosiaan pitäisi olla poissa myös mielistä, poissahan mä jo olen silmistä, mutta tää netti on siitä kiusallinen, että näitä kirjoituksia pääsee niin helposti muiden silmille luettavaksi jopa tällaisten rumien naisten.

        Älä turhaa vaivaa mun olemassa ololla päätäsi kohtahan mä täältä lähdenkin ei tässä kauaa enää mene niin olen poissa muiden mielistäkin ja sitä olisi pitänyt olla jo monta kymmentä vuotta sitten jo.

        Niin no onhan se tosiaan vaikeaa ymmärtää mitä tarkoittaa kirjoittaa jonkun piikkiin.. Sitähän näillä palstoilla enimmäkseen kuitenkin tehdään. Naurunalaiseksi koko palstat ovat sen takia joutuneet jo aikoja sitten.
        Sekin on ihan oma asia et kannattaako tällaisten törkypalstojen lukemiseen (saati kirjoittelemiseen) aikaansa hukata.


    • maailman-rumin

      Sen lisäksi, että mulla on massiiviset alakasvot mun pää varsinkin otsasta ja päälaelta on silti ns. pienipäisyyttä eli otsa on tosi matala ja suippo sekä päälaki ja kallo takaa erittäin matala ja lättänä eli se on jonkinasteista pienipäisyyttä vaikkei sitä ole diagnosoitukaan, mutta ilmeisesti vanhempien alkoholi ja äitini sairaaloisuus sai aikaiseksi äidin kohdussa epämuodostuneisuutta, vaikkei sitä koskaan ole diagnositukkaan, mutta kyllä se sitä silti on.

      Äitini ei olisi pitänyt mennä koskaan tekeen lapsia koska hän on ollut aina sairaaloinen eikä todellakaan ollut synnyttäjän vartalo eli kohdussa jo sain alun näille kaikille epämuodostuneisuuksille enkä kunnolla päässyt kehittymään koska äitini kohtu ja lantio oli epänormaalin pieni, silti yritin kasvaa todella isoksi siellä pienessä kohdussa koska isäni suku on erittäin suuriluustoista niin koska en päässyt kunnolla kasvaan ja kehittymään kehityin "väksin" siellä pienessä kohdussa ylisuureksi jos ei nyt pituus suuntaan niin sitten leveys suuntaan eli luustoni jatkoi ylisuureksi muovautumista ja äitini olemattoman lantion ja kohdun vuoksi varsinkin niskani meni kyömyyn koska ei ollut tilaa kehittyä enmpää ja varsinkin selkäni keskittyi siihen kasvamiseen ja kehittymiseen yli äyräiden ja muu osa kuten alavartalo jäi lähes kehittymättä sitten myös kasvoissa keskittyi alakasvojen liialliseen kehittymiseen ja yläosa kuten otsa ja päälaki sekä kallo jäi vajaiksi.

      En ymmärrä kuinka kätilöt ja lastenlääkäri eivät ole koskaan diagnosoineet mitään kehitysvammaa koska tuohan on ihan silmiinpistävää tuo epänormaalius.

      Minusta olisi pitänyt tulla myös mies, mutta jokin meni vikaan ja alkoi tekeen mulle vaginaa peniksen sijasta. Silti kaikki muu oli jo kehittynyt kuten miehellä esim. luusto, lhakset, vartalon malli, kasvojen malli, mutta sukupuolielinten kohdalla teki äkkikäännöksen.

    • Trishh

      Ihminen on yleensä katkera ja hyljeksyy erilaisuutta. Ei siksi, että olisi sellainen luonnostaan, vaan ympäristö sen tekee, ihan heti kun lapsuuden viattomuus ja ihmettelyvaihe alkaa olla ohitse. Ilkeys ei tietenkään ole monenkaan ykkösarvolistalla, eikä sitä ääneen mennä liputtamaan, mutta silti se näyttää olevan sallittua ja se hiljaa hyväksytään, koska "ihminen nyt vain on sellainen, siispä minäkin."

      No kun ei ole, siis oikeasti. Hän ei vain enää näe omaa käyttäytymistään oikeassa valossa, menee vain virran mukana ja sopeutuu, muuttuu ihmisen irvikuvaksi eikä tajua enää, mikä on oikein ja mikä ei. Tällainen on siis yleistä, juu. On kuitenkin olemassa myös niitä, jotka eivät ole tällaisia. Tietenkin ulkonäkö on eka juttu, jonka toisesta näkee. Siihen juuttuminen ja se, että antaa sen vaikuttaa liikaa, on kuitenkin täysin naurettavaa. Ja toistan, kaikki eivät ole sellaisia! Se, että kaupungilla kulkevat ihmiset tekevät niin, ei tarkoita, että jokainen maailman ihminen tekisi niin, vaikka se ehkä voi siltä joskus tuntua.

      Älä kuitenkaan missään nimessä luovuta! Kaikki järjestöt eivät ole ihmisläheisiä, vaikka olisivatkin uskonnollisia. Ei niissä aina ole suurta suvaitsevuuden ilmapiiriä edes omiaan kohtaan, eli sinänsä huono kokemuksesi ei ole mitenkään kummallinen. Asutkohan ehkä vääränlaisessa ympäristössä? Usein maisemanvaihdos tekee ihmeitä ajatuksille ja mielialalle, itselläni ainakin kävi niin :) Ennen asuin itselleni ihan väärässä kaupungissa ja nykyään olen paljon tyytyväisempi, enkä voisi enää palata millään entiseen, koska paikka ei vain ollut minulle sopiva ja vaikutti hirveästi mielialaan. Ihmiset ovat ihmisiä joka paikassa, sille ei voi mitään, mutta jos asuisit ympäristössä, jossa voisit olla tyytyväisempi muuten, ehkä auttaisi? Onko sulla joitain asioita joista tykkäät tosi paljon ja joita haluaisit tehdä enemmän?

      • maailman-rumin

        Niin ei mua kyllä enää kiinnosta mikään asia elämässä ainoa asia mitä olisin enää halunut olisi ollut se, että olisin päässyt kaupassa edes käymään, mutta ei sitäkään ei voi tehdä. Olen ollut monissa eri kaupungeissa elämäni aikana ja kaiissa ihmiset käyttäytyy mua kohtaan samalla lailla eli ei auta maiseman vaihdokset ainakaan maapallolla. Ehkä jonnekin Afrikkaan viidakkoon gorillojen pariin.

        Olen hieman tai oikeastaan paljonkin tällaisen mallinen niskasta ja kallosta.

        https://i.ytimg.com/vi/E1UVezOtxtI/hqdefault.jpg


      • maailman-rumin

        Ja ajatella, että lääkärit eivät siltikään ole antaneet minkään asteen vammadiagnoosia, vaikka tuollainen niskakin mulla. Lääkärit saisi laittaa synnytyslääkäriäni myöten oikeuteen ja maksamaan korvauksia 50 vuoden takaa.


      • maailman-rumin

        Huomasin tuon linkin kuvassa, että miehellä on silti niskaosuus kaikesta huolimatta suora mulla on saman mallinen niska, mutta kaikenlisäksi vielä kyömy siellä eli mulla on niska paljon pahemman näköinen. Varmaan mitään lääkitystä ei löydy tämmöiseen niskaan?


    • Trishh

      Eikö kukaan lääkäri sitten suostuisi korjaamaan sitä niskan muotoa? Jos se on todella paljon elämääsi häritsevä asia, niin eikö se parantaisi sun itstuntoa ja elämänlaatua jos sen yrittäisi jotenkin korjata? En tiedä sellaisista operaatioista juuri mitään, tuli vaan mieleen... Kun jos tuo asia pilaa elämäsi ja saa sut noin masentuneeksi, kyllähän siihen pitäisi sitten puuttua. Korjataan niitä neniäkin ja vaikka mitä, niin miksi sitten tuota ei voisi?

      • maailman-rumin

        Ei näin pahaa niskavikaa voi parantaa koska se on luustossa. Ja jos tuo niska olisikin ainoa, mutta ei, vaan koko ihminen päästä varpaisiin täysin pielessä ja etenkin luustolta ja luustonrakennetta ei voi korjata ainakaan jos se on koko luuranko. Mulla kun on miehen luusto kooltansa, miehen varatalonmalli, miehen leukapiirteet ja kasvot ja vieläpä erittäin maskuliinisen miehen. Ei oikein voi yhtään mitään muuta kuin kärsiä tai kuolla. No toisen vaihtoehdon mä olen jo valinnut.


    • maailman-rumin

      No jos tuon niskan nyt unohtaa ja peittää sen hyvin niin ei tässä auta siltikään kun naama on niin HIRVITTÄVÄ. En nyt enää ajattele, että miestä koskaan voisin enää saada se on jo tajuttu, että se asia on täysin pois suljettu, mutta haluaisin vain ihan kävellä ulkona luonnossa tai käydä edes kaupassa, mutta ehei sitäkään ei voi tehdä kun alkaa se saatanmoinen tuijotus-show. Vaikea löytää metsästä sellaista paikaa jossa ei edes joskus joku tule vastaan ja sekin tuijottaa niin, että silmät meinaa päästä pudota.

      Kyllähän mä sen tiedän, että luustoni on epänormaalin suurta varsinkin tähän pituuteeni 164 cm nähden mun kuuluisi olla vähintään yli 2 metriä ja silloinkin oikein maskuliinisen karskin ison miehen luusto. Ja naama on lähes puolet vartalon koosta eli kyllä se naama roikkuu pituudessaan lähes navassa ja leveydessään kuin ladonovet. Mutta minkäs teet parasta vaan pysyä sisällä piilossa. Ellei sitten tee itsaria joka näyttää olevan kyllä paras ratkaisu, kuka tahansa olisi sen jo asemassani tehnyt.

    • minullemiehenä

      Merkitsee paljon jos naisella on syvällistä viisautta.

      • maailman-rumin

        Jos mun kanssa juttelisit niitä syvällisiä niin lyön, vaikka miljoonasta vetoa, että et voisi keskittyä mihinkään muuhun kuin niihin mun järkyttäviin kasvoihini, kaikki muu menee sulta ohi siinä jutustellessa niitä viisaita.


      • Yksrumimmista
        maailman-rumin kirjoitti:

        Jos mun kanssa juttelisit niitä syvällisiä niin lyön, vaikka miljoonasta vetoa, että et voisi keskittyä mihinkään muuhun kuin niihin mun järkyttäviin kasvoihini, kaikki muu menee sulta ohi siinä jutustellessa niitä viisaita.

        Jos sua lohduttaa, niin en mäkään mikään nätti ole. Jopa pari entistä ystävää olivat keskenään jutelleet mun ulkonäöstä ja toinen heistä kertoi paskasesti nauraen ett heidän molempien mielestä olen luontaantyöntävän näköinen. Nuorempana illanvietossa ollessani, yks ikäiseni tyyppi tuli hakemaan mua tanssimaan, mutt kun näki mun naaman, meni totisen näköiseksi, puisteli päätään ja sanoi ett takaapäin nähtynä oli luullut mua paremman näköiseksi ja lähti pois. Yhdessä työpaikassa yks työkaveri hyppäs mun naaman eteen taulun kokoisen peilin kans ja sanoi, ett kato miltä ruma naama näyttää. Mä vaan totesin hänelle, ett yhtä rumaltahan tuo näytti kun viimeksi peiliin katsoin. Kerran eräässä baarissa jossa olin tuttavani kanssa, tuli pöytään mies, joka rupes juttelemaan mun tuttavan kans, kun yritin osallistua keskusteluun, niin tuo tyyppi äsähti mulle, ett mitä sä siinä mullistelet, antoi ymmärtää ettei mun naama häntä miellyttänyt. Eli mäkin olen aika ruma, muidenkin kuin itseni mielestä. En mä enää edes loukkaannu jos joku rumaks haukkuu, mitä tuota totuuden sanomisesta toiselle vois suuttua. En mä enää edes vaivaudu laittautumaan, kun menen ihmisten ilmoille. Ei mun rumuus meikeillä katoa mihinkään, joten miks turhaan yrittäisin edes laittautua. Mua on monesti katsottu vinosti, kun olen yrittänyt pukeutua nätimmin ja meikannut hieman, vähän siihen tyyliin ett mikä vittu sä kuvittelet olevasi. Kun olen reilusti oma ruma itseni, niin ei ole pelkoa siitä, ett joku vetäis herneet siitä kun ruma on yrittänyt laittautua. Joskus mietin nuorempana, ett miksei mulla ollut ystäviä, mutt vanhempana kun katsoin nuoruusajan kuvia, niin tajusin kuinka ruma olin jo lapsesta asti ollut ja sen takia en kelvannut muille ystäväksi. Rumuuteni tähden en ole ikinä kiinnostanut miehiä. Jotkut tyypit jopa olivat avoimen vihamielisiä mua kohtaan ihan vaan sen takia, kun joutuivat olemaan samassa paikassa näin ruman kans, pilasin heidän päivän pelkän ulkonäköni takia. Ei miehet halunneet tutustua, koska en ollut nätti ulkonäöltäni. Mä vaan olen tällänen ruma kummajainen, liikaa ollut aina joka paikassa ja pilannut muiden päivät pelkällä läsnäolollani.


      • maailman-rumin
        Yksrumimmista kirjoitti:

        Jos sua lohduttaa, niin en mäkään mikään nätti ole. Jopa pari entistä ystävää olivat keskenään jutelleet mun ulkonäöstä ja toinen heistä kertoi paskasesti nauraen ett heidän molempien mielestä olen luontaantyöntävän näköinen. Nuorempana illanvietossa ollessani, yks ikäiseni tyyppi tuli hakemaan mua tanssimaan, mutt kun näki mun naaman, meni totisen näköiseksi, puisteli päätään ja sanoi ett takaapäin nähtynä oli luullut mua paremman näköiseksi ja lähti pois. Yhdessä työpaikassa yks työkaveri hyppäs mun naaman eteen taulun kokoisen peilin kans ja sanoi, ett kato miltä ruma naama näyttää. Mä vaan totesin hänelle, ett yhtä rumaltahan tuo näytti kun viimeksi peiliin katsoin. Kerran eräässä baarissa jossa olin tuttavani kanssa, tuli pöytään mies, joka rupes juttelemaan mun tuttavan kans, kun yritin osallistua keskusteluun, niin tuo tyyppi äsähti mulle, ett mitä sä siinä mullistelet, antoi ymmärtää ettei mun naama häntä miellyttänyt. Eli mäkin olen aika ruma, muidenkin kuin itseni mielestä. En mä enää edes loukkaannu jos joku rumaks haukkuu, mitä tuota totuuden sanomisesta toiselle vois suuttua. En mä enää edes vaivaudu laittautumaan, kun menen ihmisten ilmoille. Ei mun rumuus meikeillä katoa mihinkään, joten miks turhaan yrittäisin edes laittautua. Mua on monesti katsottu vinosti, kun olen yrittänyt pukeutua nätimmin ja meikannut hieman, vähän siihen tyyliin ett mikä vittu sä kuvittelet olevasi. Kun olen reilusti oma ruma itseni, niin ei ole pelkoa siitä, ett joku vetäis herneet siitä kun ruma on yrittänyt laittautua. Joskus mietin nuorempana, ett miksei mulla ollut ystäviä, mutt vanhempana kun katsoin nuoruusajan kuvia, niin tajusin kuinka ruma olin jo lapsesta asti ollut ja sen takia en kelvannut muille ystäväksi. Rumuuteni tähden en ole ikinä kiinnostanut miehiä. Jotkut tyypit jopa olivat avoimen vihamielisiä mua kohtaan ihan vaan sen takia, kun joutuivat olemaan samassa paikassa näin ruman kans, pilasin heidän päivän pelkän ulkonäköni takia. Ei miehet halunneet tutustua, koska en ollut nätti ulkonäöltäni. Mä vaan olen tällänen ruma kummajainen, liikaa ollut aina joka paikassa ja pilannut muiden päivät pelkällä läsnäolollani.

        Tuo katsominen muita on tuttua mullekin. Jo koulussa jos satuin vähän vilkaisemaankaan jotain nii siitä sai takuulla kuulla kunniansa. Ruman tytön olisi pitänyt vaan katsoa maahan ja hävetä omaa rumuuttaan. Mua kyllä saivat tuijottaa ja pilkata, mutta jos itse jotain katsoi niin koko koulu alkoi haukkua mitä pahimmilla nimikkeillä.

        Munki paikalla oloni pilasi muiden olon, sen näki oikein naamasta kuinka ne inhos mua jos olin paikalla. Niinhän se on, että ruman pitäisi olla poissa silmistä poissa mielestä. Mutta vaikeaa elää täysin olematta edes joskus ihmisten parissa. Miehet ei tietenkään ole kinnostuneet koska muistutan liikaa miestä.

        Naista ei mikään niin pilaa ulkonäöllisesti kuin maskuliinisuus. Ei tarvi olla edes kaunis riittää kun on vain naisen luuston rakenne, naisen leuka-ja kasvonpiirteet joka itsessään tekee jo kauniiksi. Mulla sattuu oleen MIEHEN luusto, miehen lihaksisto, miehen iho ja miehen karvoitus ja näillä tarkoitan vieläpä erittäin hyper super maskuliinisen miehen ominaisuksia jotka mulla on joten ymmärrettävästi olen silloin äärimmäisen ruma.

        Olinhan mä tietenkin myös jo lapsena ruma koska olin niin isoluinen ja kookas kun muut oli pieniä ja siroja jopa ne koulun lihavimmatkin oli muhun verraatuna naisellisia ja söpöjä. Jo äitini sanoi mulle koko lapsuuden ja nuoruuden ajan kuinka olen isoluinen etten siksi voi harrastaa eim. tanssia koska olen niin kömpelö ja muodoton isojen luitteni takia. Kaikki liittyi aina mun luihin siksi en olisi saanut tehdä juuri mitään enkä harrastaa paljo mitään. Korkeintaa ehdotti, että jotain kuulantyöntöä tai painonnostoa voisin haarrastaa. Itseään äitini kyllä aina kehui ja kuvitteli olevansa jokin siro keijukainen, vaikka on oikeasti yhtä isoluinen kuin mä, mutta äidilläni on vääristynyt omakuva, narsisti sekä sairastaa myös skitsofreniaa.

        Aina kun valitin äidilleni ulkonäöstäni hän vain sanoi "ei kaikki voi olla missejä". Oikeasti ainakin nykyään lähes jokainen nuori on super missin kaunis mielestäni. En näe missään juuri lainkaan enää edes tavallisen näköisiä tai jotain nättejä vaan kaikki ovat täydellisiä virheettömiä super missejä. Eli niitä superkauniita on eniten sitten on tavallisia ja rumia ei oikeastan juuri lainkaan ja jos on, ne ovat äärimmäisen pieni marginaalinen ryhmä maapallolla.

        Ei voi kun toivoa, että kaikki ne jotka meitä rumia ovat pilkanneet ja haukkuneet saisivat vielä anisonsa mukaan.


    • itekseenvaan11

      No mutta katsellaan maahan. Niin olen tehnyt jo vuosikymmeniä. Kurjinta on ettei tunteet kuole vaikka on semmoinen, että on parasta olla yksin. Kesti vuosia ennenkuin huomasin, että ihmisiä voi ihailla kauempaa. Ihaillaan muita, katsellaan maahan ja ollaan itsekseen.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      226
      3537
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2191
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2091
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1965
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      87
      1650
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1381
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1281
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1267
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe