kysymys kaikille penkkiukoille/bodareille

persemaistuu

Moro kaikille! Miten saisin penkki maksimini kehittymään uusille luvuille noin 8:ssa viikossa, kun pidempään en jaksa systemaattisesti treenata (kärsin ADHD:sta). Myös tangon nostaminen/kontrollointi on paikoitellen hyvin haastavaa johtuen silmieni karsastuksesta (oikea enemmän, mutta vasenkin välillä ns. muljahtelee). Ohjelmassa saisi olla paljon kehonrakentelua(kädet ohuet,mutta tribaaleja jonkin verran paikkaamassa) jotta löytäisin morsiamen, jolle kerran miltei alttarille jätetty puoliruotsalainen kelpaisi? Kärsin myös heikosta itsetunnosta ja salille tullessani minun on puettava kaikki mahdolliset tuet/vyöt päälleni ettei minua pilkattaisi vaan olisin kunnioitettu bodari. Eli jos jollain hyvää ohjelmaa max 8vko nii tänne se ja jos muuten kärsitte samoista "vaivoista" niin keskustelua kehiin. Olen vanha mutta mukava.

26

308

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jullev40v

      No joo siis ittehän kärsin tosta samasta karsastuksesta vuosia kunnes tein lajivaihdoksen(parani samalla) ja emäntäkin löytyi!! tee kyykkypenkkimaastaveto kaikki samana päivänä ja syö lusikallinen kakkaani aamupalalla niin penkki kehittyy ei näää mikkään missikisat ole nääs. nostelijoiden manipulointi ja sekasin paskanjauhaminen on osa ilosanoomani, pitäähän sitä jostain psykon ärsykkeitä saada häh häh

    • mukavajahuumorintajuinen

      Itseäni on vaivannut jo pitkään peniskateus(omani on läskien/karvojen alla peitossa) sillä on pituutta 8,4cm jos/kun olen ensin katsellut ihailemieni "miesten" tekevän temppujaan. En siedä teitä hormooni miehiä vaikken itse yleistä nynnyyttäni niitä käyttämään pystyisikään. Oma taustani on sellainen että olen puolijuoppo joka alkoi treenailemaan 26v ja nyt toimin valmentajanakin vaikka vähä-älyisyydestä kärsinkin, mutta valmennettavanikin käyvät hitaalla joten mikäs siinä. Seksiä en kykene harrastamaan pienen peniksen/heikon erektioni vuoksi mutta saan lämpöä pullan tuoksuiselta äidin korvikkeeltani ja paljon haleja ennen nukkumaan menoa, hömmmmmm. Penkkiä suosittelen tekemään PITKISTÄ merkeistä vaikkei se ketään muuta kiinnostakkaan kauanko tanko rinnalla makaa pysäytettynä :)

      • aitoBlueteam

        no voihan perse

        eihän tuollainen peenis tunnu missään jos on tottunut liikennekartioon


    • Arnold.kauhasnekker

      Suosittelen treeniksi löylykauhan työntämistä percereikään 4x6-10sarjoilla ja ruokavalioksi 17 olutta päivässä

    • mukavajahuumorintajuinen

      Hyvä että keskustelu on vellonut asiallisena. Kävin avannossa tänään. Teki eetvaarttia. Kulliani en löydä enää mistään mutta kyllä pönttöön osun kun hätä tulee

    • tutkimuksia

      Kyllä tää persemaistuu (zeizei71) oppii kierosilmäisen hurrin päänsä kiinni pitämään kun riittävästi jatkaa tyhjän vatvomistaan. Netissä on kamuja mutta oikeessa elämässä ei ihan niinkään, niin sanottu yksinäinen susi ja sekös sitä kaivertaa ;). Pää auki joka paikassa ja pienintäkään kritiikkiä ei pelle kestä omaan suuntaansa vaikka on itte alottanut paskan heittämisen. Kannattaa jiijiin muistaa ettet ole mikään tampereen kovin jätkä kuitenkaan vaikka heikolla menestyksellä ootkin amatööri boxingia joskus otellut. Oma kuva löyty myös vuosi kaudet salin vastaanotosta, tälläinen mestari käy salillamme, voi jeesus... oma kuva kehystettynä salin vastaanotossa?!! 200kg penkki 20v kovat myrkyt?

      Epävarmuus paistaa olemuksesta livenä ja sen on todennut moni, netissä niin kovaa "huumori" miestä mutta jutut vtun kuivia ja tyyli muutoin lähinnä jäykkä, lievästi sanottuna. ADHD, epävakaus, mt-ongelmat, huono itsetunto, luonteen kateus, ilkeämielisyys ts. heikkomielinen kuultu myös muualta. Tämmönen reppana tekee hoito työtä nuorten parissa ja kirjottelee nettiin että "joku voisi perseraiskata tuon itselleen valtaa tekevän nulikan", vitun karvan vertaa hajua ketä tarkotti eikä kiinnostakkaan, mutta sopisi kans MIETTIÄ. Kyseisen jäykistelijän touhut ei omaan mopon ohjaukseeni ainakaan vaikuta vähimmäskään määrin, riittävän säälittävänä kun pitää niin "assholeilut" tuntuu enemmän julmahkoa myötätuntoa herättäviltä. Koita nyt vaan päästä jo menneiden asioiden yli, kun ei niitä sen kummemmin muutkaan enää vatvo.

      • ghfnfnfgtn

        Täh? Onko lääkkeet ottamatta?


    • Salipenkkikuningas

      Teen penkkiä aina kun joku kivannäköinen fitness-pimu on siinä penkin lähettyvillä tai näköetäisyydellä. Otan aina paidan pois ja alan tehdä penkkiä. Teen pumppaavia sarjoja aluksi että saan rinnan hyvään pumppiin. Tunnen kuinka se nainen tai ne naiset katsovat. Jos paikalla on useampi nainen alkaa usein ns. kissatappelu että kuka minua saa katsoa ja kuka saa lähtä salilta yhtäaikaa kanssani. Huipennus on kun otan ykkösen 80kg, tämä tarkoittaa kahta 15kg lätkää molempiin päihin. Jos joku nainen ei ole vielä huomannut toimintaani käyn hänelle henkilökohtaisesti sanomassa hyväryhtisenä mistä on kysymys:"Olen kahden laatan mies ja kohta alkaa tapahtua". Penkki lähtee kasvamaan reippaasti kun alat noudattaa metodiani, naisen katseet lisäävät testosteronin määrää, samoin aktiivinen toiminta naisen kanssa jonka valitset mukaasi lähtemään salilta yhtäaikaa kanssasi. Huom. älä missään nimessä laita paitaasi päälle kun lähdet salilta. Paidatta olo kovan treenin jälkeen lisää huomattavasti testosteronin tuotantoasi. Älä myöskään toimi liian aktiivisesti naisen kanssa treenin jälkeen tai muinakaan aikoina, että jaksat tehdä todennäköisesti huomennakin penkkiä. Jos salilla ei ole naisia voit käydä ulkoa komentamassa jonkun naisen katsomaan penkkiäsi. Hyvä on olla myös ns. vakkareita joille voit soittaa katsotaan penkkiäsi.

      Kyllä siitä hyvä tulee.

    • fuhueufhweuhfuwhu

      Eipä zeikkazeikasta mitään miestä ole kasvanut koskaan vaikka ikää on enemmän kun joulupukilla, hintinlipukkeen aika menee kokkaillessa ihania sekoituksiaan millon mistäkin aineksista, awwwww miten ihanaa ja jokainen ruokakuva on saatava nähtäville, kehukaa mua nyt, pliiiss. Ruokaa laittava ja yksin kämpässään kynttilöitä polttava kierosilmäinen hurri on kieltämättä niin sexy näky että ihan miehelläkin kuola valuu jo. Siihen päälle yliriettaat ja likaiset vanhan pukin peppuleikki jutut niin naisetkin tykkää, ämmänsä saa pysyyn hetken aikaa sillä kun kusettaa sitä ja maalaa itsestään hienompaa ja merkittävämpää tapausta kun onkaan, totuus valkenee niin ämmä lähtee käpälämäkeen jos ei täysi idiootti ole. Karvat kyseinen kehari on saanut kehoonsa kasvatettua isolla testosterinoni määrällä. Vanha kukkopoika haastaa vieläkin riitaa ja aukoo päätään että pääsisi näyttämään kuinka siimakädet toimivat. Lausettakaan ämmämäinen reppana ei ole uskaltanut/pystynyt vielä turpaansa kasvokkain aukomaan omin voimin mutta internetin ihmeellisessä maailmassa kiertoilmauksin pystyy mihin vaan kun saa vielä kaikilta tuhannelta nettikamultaan siihen tukea, hyvä jiijii, sää pysyt siihen!! Sama pätee psykonalleen siivikkalasta, aukokoon turpaansa suoraan paikan päällä oikeessa elämässä ja hoitakoon asiansa ja töppäyksensä(niitä kyllä löytyy sen verran että pitkän listan saa aikaseks) rehdisti itse niin kun miehet tekee, ainakin miehekkäämmät sellaset, muussa tapauksessa turpa tukkoon. Heinäsirkan miehisyys riitti lankoja pitkin suun soittamiseen/kiukutteluun/valehteluun/sanojensa syömiseen, siinä osviittaa. Pelkkä ikä ei tee kenestäkään miehekästä eikä myöskään viisasta jos ei kapasiteettia löydy. Ja eiköhän nää miehenalutkin zeikkaa nyrkkiinsä naureskele kun vähän aika sitä seurailee, josseivat sääli hekin tätä pelleä joka salilla muun muassa muiden paikalla olleiden miesten pohkeistakin on kitissyt, homoa? kyllä.

    • dumbledore

      Pari puhelua niin lentää kierosilmä vittuun työpaikoiltaan, voi tulla vähän hikiset oltavat nallukallekkin, vinkkinä.

    • oikeuss

      Tietäätkös pikkupoika "brooooo" zei mustan lippapiponsa kanssa semmosta asiaa, että palleja sää tarttet kaikkein eniten siihen kun pyydät anteeksi joltain toiselta kun oot levitelly siitä paskaa, tai kusettanu jossain asioissa sitä, toiminut muuten väärin, yms. Aikusille miehille on päivänselvää että asiat selvitetään aina puhumalla niin pitkälle kuin se suinkin on mahdollista ja riitoihin/konflikteihin haetaan kaikkia osapuolia tyydyttävää ratkaisua niin ettei kenenkään tarvitsisi turhaan joutua kärsimään. Sille minä tai kukaan muukaan ei voi mitään jos huviksesi haastat riitaa ja muista kiertoilmauksistasi(eivät bytheway ole mitään vertauskuvia) päätellen olet halunnut ottaa miehestä mittaa ihan fyysisesti niin vaikka paini ja nyrkkeily taustan omaatkin niin sekin sopii kyllä mulle näin halutessasi jos törmätään jossain joskus. Näitä isojen poikien selän takaa huutelevia pikku nilkkejä riittää kyllä joka lähtöön, sillon kun on tosipaikka ja pitäis toimia miehen lailla niin kakka valahtaa punttiin ja löytyy kaikenmaailman selitykset ja konnankoukut omille puheilleen ja toiminnalleen. Julle v paras esimerkki siitä kuinka jauhaa ristiin rastiin paskaa muista seläntakana ja kun pitäisi pystyä sanomaan jotain suoraan niin mieluummin menee jonkun selän taakse piiloon, häviää paikalta tai esittelee leukaansa mukavan ja huumorintajuisen karva tepin juutuuppi videoilla. Lipevä ja limainen mielistely ei myöskään tehoa, sellaisen huomaa heti. Puhu palleista tai miehisyys asioista seuraavan kerran sitten kun olet anteeksi pyytänyt vilpittömästi. Selityksen toki löydät sillekkin varmasti miksi ei tarvitse pyytää anteeksi mitään ja kaikessa pikkupoikamaisuudessasi saatat anteeksi pyytämisen ja antamisen kokea jonkinlaisena "nöyrtymisenä", sitä se ehkä onkin ja tekee vaan hyvää sulle usko pois. Se ei tarkoita että nöyrryt kenellekkään henk.koht vaan sitä että toimit niin kun pitääkin. Timppa heinäsirkka kaikessa röyhkeydessään lapsenomaisesti räyhäsi puhelimitse salikorteistaan(jonka jälkeen henkinen kantti petti) ja sille voit terveiset sanoo että sillä olis 40€ hyvitettävänä edelleen käyttämättä jääneestä kortista anteeksipyynnön kera, nimellinen summa jolla ei sinänsä mitään väliä ole mutta kyse on oikeudenmukaisuudesta ja toisten kunnioittamisesta, mitä tahansa paskaa ei tarvitse kenenkään katsella eikä kuunnella oli miten röyhkeä hyvänsä.

    • tuohenkuori

      Älä homo-tero (tepsutepi) viitsi esitellä rakastajatartasi(julle.v) yhtään enempää youtube videoillasi. Psykopaattinen narsisti paskahousu hankkinut epävarmuudessaan hetimmiten gaspin söpöt sortsit jalkaansa ja jenkat heiluen varmistaa pyllähdyksiäs. Julle pirkanmaan salien yleisenä syöpäläisenä toki kuvittelee että pienillä muutoksillaan selviää paskanjauhannoistaan ilman mitään. Näyttäytyy vielä noilla sun säälittävillä paskaklipeilläs niin vedän sitä turpaan huolella kun auto näkyy salinne pihassa. Sää oot tepi karvanen ja koppava runkkari ja sun muka ovelat vittuilus kyllä tajuttiin sillon. Tänne suomi24 oot myös kirjotellu kilpaa sairaita juttujas musta paljon jo aiemmin suuren "panomies" jyhasi kanssa kilpaa vaikka muuta koitatkin selitellä. Juoruat muutenkin kaikkien asiat lääkityksistä lähtien vaikkakaan ne ei muille kuulu, omistas et puhu mitään vaikka noin surkeella runkkarilla varmaan useempi onkin, tai ainakin pitäs olla. "kaikki tietävät salilla kun tepi tulee treenaamaan että tepi tekee juuri tuolla tangolla, juuri tuossa penkissä ja juuri noilla painoilla". Ymmärtävät siirtyä sivuun kun pihi runkkari tulee penkkailemaan. Kysy kullikalta kenen selän taakse menee tällä kertaa lipevästi mielistelemään, kun zeizei tuskin sitä suojelee, julle tarinoinu siitäkin aikanaan kaiken, sitten kun rupes kuumottamaan sitäkin että puhunko sille sen puheista, niin äkkiä rupes sen seurassa ollessaan inisemään ja piilo ilkeilemään ettei joutus puheistaan vastuuseen ja saa myrkytettyä välit siihen suuntaan ettei vaan paljastuisi. Sama kaava toistunu muidenkin kohdalla, jauhaa paskaa/valehtelee ja syöttää sitä niille joista/jonkun läheisistä puhunut tähän suuntaan semmosia mitä ei pitäs puhua ylimielisesti ivaillen. Vetäähän se paljon maasta ja pinnallinen viehätysvoimakin löytyy että en ihmettele miks sen kyljessä kiehnäät. Onhan sulla se homoninja tukena, mikset hengaile vaan sen kanssa? Mun kaverillekin auoit sitä ylimielistä runkkarin turpaas joskus, asiallinen kaveri eikä homoninja sentään.

    • totuussusta

      Siellä moralisoitte zeizei lähes yhtä vammasen ja vinosilmäsen veljes kanssa kilpaa facebookissa jotain nuorta kundia vapaan kasvatuksen tuloksesta? Sun veljes on eittämättä saanu enemmän naista kun sää zeizei aikoinaan eikä siks oo ihan niin kehveli kun sinä olet, todnäk oot sillekkin kateellinen syvällä sisimmässäs siitä asiasta ja jostain muustakin. Veljes puhuu ovella ollessaan nuorille nais asiakkaille (vaikka on jvpn johtajia) rivouksia ja hävyttömyyksiä, ollu ittekkin aikanaan kuulemassa hänen muka hauskoja rehvastelujaan, muunmuassa: höööhöööhööö, meenny sisälle ettei pillus jäädy! Nuorelle jolpille totes että mää olin jo pillun päällä ennen kun sää edes synnyit!! ja taas, hööhöööhöööö samalla käsiään yhteen läpsien niin kun teillä vammasilla on tapana, oon huomannu, joku pakkoliike kenties? Myös baarien omissa pippaloissa mölöttää kaupungilla vastaantuleville naisille rivouksia niin että samaa poppoota olevat naiset häpee silmät päästään, tääkin kuultu jostain muualta mutta totta. Ja sää oot valmiina puolustaan aina kaikkia? Todellisuudessa sää puolustat niitä tasan juuri sen takia ettet kestä meikäläistä/meikäläisiä henkilökohtasen kateutesi ja antipatioidesi vuoksi, totuus. Sää oot yrittäny salilla ollessas myös käännyttää ihmisiä varsinkin mun vastaseks ja tää on huomattu ja kuultu. Oot alottanu törkeen paskan levittelyn vailla minkäänlaista muuta motiivia sille. Vittuilit ex-muijas ja narsisti virtasen aikana jollekkin toiselle miehelle (tiedät kyllä) jota et edes tunne? sen parrasta, käsivarsista, pohkeista ties mistä, penkkitekniikoista? ilman että se on puhunu susta lausettakaan pahaa tai negatiivista? Kerran kutsunu/kehunu sua ikivanhassa päiväkirjassaan ohimennen bodariks? siitä seuras 5v mittanen paine ja harhat sulle että sun tarttis olla bodari ihmisten mielestä, taitaa mulla aika painava sana tosiaan olla. Sun tulokses ei valitettavasti ole eikä lihasmassakaan järin häävi, se on totuus. No sitten löytyy selitys sillekkin että oletkin enemmän nyrkkeilymiehiä? ei siinä ole sitäkään vähää menestystä tullut, totta sekin. Se ettet pysty panostamaan ammattimaisesti oikestaan kumpaankaan lajiin, on ihan sun omaa psyykkeen heikkoutta ja kurinalaisuuden/pitkäjänteisyyden puutetta, älä mollaa niitä jotka siihen ovat pystyneet tai aikovat pystyä, sää "kutistut" ihmisenä entisestään sen takia, etkä ole tapauksena kauhean merkityksellinen missään muutenkaan, vaikka netissä uhoaisit, keräisit faceböökki kavereita vaikka kymmenen tuhatta, tai yrittäisit kovin keinoin uskotella muille ihmisille mielleyhtymilläsi olevasi Tony halme vol 2 tai vastaavasti isien oikeuksista päivityksiä laittamalla matki eerikäistä ja tällä koita viitata olevasi jonkinlainen vanhempi alfauros? huono jo vitsinäkin. Sulla on ne järkkäri kortit lähteny ylilyöntiesi takia jo muutaman kerran, veljes avulla kun se tuntee poliiseja saat ne muita helpommalla takaisin, tääkin on yks totuus. Leikit pulmusta ja kerrot häpeeväs nuoruutesi pahoinpitelyjä? Siitä huolimatta tosiaan vielä hoitoalalla nuorten kanssa työskentelevänä kirjotat omalla nimelläs facebook seinälles avoimesti kehotuksia jonkun perseeseen raiskaamisesta, pesäpallon pelaamisesta jollain muulla ihmisellä, kö? Mahdollisesti julle joulupukin oven taakse tulemisesta, syystä että? se on täysi paskahousu joka esittää saleilla mukavaa vanhempaa voimanostajaa, se on sen ns profiili.(todellinen luonto jotain ihan muuta, tämä silti melkein vain oma tulkintani). Mahdollisesti mua tarkotit, en ole varma, mistä syystä? Tajuatko että jos sää olisit ton homman päälle hipassutkaan mua tai mun sakista jotakuta, niin susta ei olis jäljellä räkäklimppiäkään, tän sanon vakavuutta painottaen. Josset olisi täysi riemuidiootti ja halunnut tarkoituksella säälittävästi yrittää aiheuttaa lisää pahaa, niin olisit edes voinut jättää tollaset joko kokonaan kirjottamatta, tai edes kirjotella niitä siellä privakeskusteluissa muille, joka ei sekään ole hyväksyttävää yleisesti ottaen. Sää voit selitellä niin paljon kun ikinä haluat touhujas mutta se on totuus että sun tarkotuksenas on/oli vaan provoida varsinkin meikäläistä, sua vituttaa kun sulla on pitkä ikäkriisi päällä ja on joku nuorempi vahva ja sua miehekkäämpi mies jonka ihon alle et pääse haluamallas tavalla mölinöilläs, takasin tulee aina kovempaa, mutta reilusti, käytännössä aina täysin totuudessa pysyen, eikä paskaa viljellen.

      Todennnäkösesti niissä tankokaupoissakin sillon kusetit rahaa ainakin meiltä, tuskin makso sulle oikeesti eurookaan oranssi lelutanko, moraaliton kusipää rotta kun olet niin hyvillä mielin otit rahat vastaan silti. Tyhmää saa ja pitääkin kusettaa, niinkö? onko joku tyhmä sillä perusteella että olettaa sun olevan rehellinen eikä niin saakelin pikkumainen vielä keski-iässäkin että tollasessa asiassa valehtelee? Sait sen 20€ tippinä myös joskus, aja sillä vaikka tukkas tai ota pieni sydän tatska persees yläpuolelle, kuvailis sua erittäin hyvin. Yritä vakuutella vaan että muut on narsisteja ja tää on häiriköintiä

      • Huonompaanmenossa

        Suomen mielenterveyspalveluiden taso kiteytyy tähän viestiin.


      • steroiditonvaarallisia

        :-)


    • ainaroiskuukunrapataan

      No mää on tervepäinen, eikä sulle tarvitse sitä sen enempää perustella. Normaali tunne elämä myös. Sulla ei, eikä terolla myöskään. Pompit "vitamiinipullos" hajalle työpaikallas kun luulit että joku on käyny sun kaapillas, olisko ollu aave? Taidat syödä silokkeja useinkin, tekee varmasti hyvää sun jo valmiiks epäterveelle päälles? Se että julkisesti puidaan sun paskanpuheitas ja kerrotaan susta on oikeudenmukanen rangastus siitä mitä sääkin yritit manipuloinnillasi aiheuttaa. Mää tiedän sun tapas toimia vaikka kavereita ei ollakkaan oltu ja vituttaa suunnattomasti että tollanen kikkurapäinen läskirunkku on meitin elämässä pystyny vaikuttaan nuorempanakaan. Mkh:lle kitisit joskus että puhuu sun asioista nääshallilla ja uhosit meneväs kovasti pullistelemaan sille että lopettaa sun asioista puhumisen, tais puuttua munat ja sanat sillonkin? Esittelit sille mieluummin isoja poikia kun olisit uskaltanut munattomuuttas sanoo sille että voitko lopettaa puhees niin kun sulle sanoin että kannattaa sanoo. Arvostus pyöree nolla tollasta läskipäätä kohtaan, pahin paskanjauhaja ja teatterin vetäjä mitä tiedän. Sää et oo pelle naista saanu nuorempana ollenkaan vaikka 3krt viikossa parhaillaan kävit baarissa vuoden verran enimillään. Nyt sulla on "emäntä" ja sen takia esiinnyt panomiehenä tarinoinesi millon missäkin (muut runkkaa ja sää panet)oot pannut omissa täysin keksityissä jutuissas ja leikit vähän "klittaa" työpaikallas, voi vittu oot äijä, suna pitäsin pääni kiinni ja mää ainakin ymmärrän pitääkin kun en mikään panomies ole enkä ole ollut, tepi on jo niin vitsi noissa nais jutuissa että sai mitä ansaitti minipienen munansa kanssa. Sitä kohtaan osotin hetkellisesti myötätuntoo kunnes tajusin kuinka nilkkirotta sekin on eikä muuta käyttäytymistään mihinkään.

      • kjjhkkh

        Jotain päiväkirjaako sä tänne kirjotat...? Varaa nyt ihmeessä psykiatrille aika tai puhu vaikka papille... Mut sul on todella hämärät jutut!


    • eipappejapäiväkirjoja

      No katsos kun zeizeitä tässä pääasiallisesti ojennan hänen moraallittomuudestaan ja ojennan aina tasasin väli ajoin myöhemminkin aina kun siltä tuntuu ja näen oikeamieliseksi. Se on epärehellinen muille itsestään ja reppana parka tekee sitä samaa muista tai luulee tekevänsä, lähinnä vääristelee muiden puheita niin kuin pienet tytöt ja pojat varsinkin tekee. Sillon kun teet itse jotain niin kestä se että sullekkin tehdään. Se on vähän leikeissäkin sama sääntö ollut lapsena, kykenen samaistumaan hyvän kaukomuistin avulla :D. Ei ole tarvetta ammatilliselle avulle, teillä varmasti on hamaan hautaan asti, sitä en "epäile" ;). Ja jos käyttää mietelausetta people cant stand the truth niin siinä vähän totuuksia hänestä itsestään, rehellinen kaikille muille paitsi itselleen on aika pätevän osuva.

    • semmosia

      Ja homopedarille viälä sen verran että mää on harvinaisen hyvin tietonen siitä että toinen sun poikaleluistas käy samalla salilla ryhti kumarassa vähin äänin treenaamassa. Voit sille vinkata että vois olla parempi käydä jollain muulla salilla kyttäämässä jos vaikka ei sattus mitään. Ylimielisen näköne homopoika ja ilmeisen röyhkee jäpikäs, vähän sen näkönen ettei helpolla usko ennen kun sanotaan, sun ongenkoukkus perseessä?

    • pöööö

      Jahas, taitaa olla pienen päivityksen paikka. Ilmeisesti työttömyys ja työssäkäynti velloo suurimpana keskeisenä ongelmana keskusteluissa ja jostain lähes täysin käsittämättömästä syystä johtaa vastakkainasetteluun eri tavoilla elämäänsä elävien ihmisten keskuudessa, käsittääkseni tämä vastakkainasettelu kattaa silti lähinnä niin ihanan kuvitteelisen "treenaus skenen". Yksinkertainen asia, jossa ei sinänsä ole sen kummempaa ratkottavaa eikä ongelmaa ainakaan omasta mielestäni. Jokainen ihminen pitää vain yksinkertaisesti huolta omista tekemisistään ja asioistaan, kenties alaisistaan tai lähimmäisistään jos kokee sen tarpeellisena, eikä työnnä päätään sinne minne se ei kuulu. Kaikenlainen tyhjänpäiväinen motkottaminen ja vinkuminen muiden asioista, työtilanteesta yms on epäkunnioittavaa ja toisten ihmisten elämään sotkeentumista, jos ja kun et pysty vaikuttamaan toisten päätöksiin, valintoihin ja elämäntapoihin niin silloin on parempi antaa asian olla ja suunnata energiansa muualle johonkin kehittävään ja hyödylliseen, eikä jankuttaa samoista asioista päivästä ja vuodesta toiseen.

      Jokaisella on myös oma henkilökohtainen arvomaailmansa eri asioiden suhteen, kattaen työn, harrastukset, elämäntavat yms ja käsityksensä moraalista sekä siitä mikä on oikeaa ja väärää, periaatteessa ei ole parempaa käsitystä arvoista yms kuin jonkun toisen käsitykset, ne ovat vain erilaisia näkemyksiä ja tässäkin tullaan taas siihen toisten kunnioittamiseen jolloin ymmäretään sellainen asia, että esimerkiksi poliittissa kannoissa vasen tai oikea ei ole kumpikaan toistaan väärempi tai sen arvokkaampi, ajavat kumpikin eri suuntaus väen asioita painotuksillaan. Kaikkein parasta olisi mielestäni se totta kai että pyrittäisiin aidosti ja vilpittömästi moraalin mukaan siihen mikä on kaikkien eri tuloluokkien kannalta tasapuolisinta ja kannattavinta, ottaen huomioon työttömät, niin sanotut rivityöläiset, yrittäjät ja pienyrittäjät. Useimmilla Ihmisillä vain on miltei sisäsyntyinen tarve kokea ylemmyyttä toisiaan kohtaan millon mihinkäkin asiaan nojaten (korostuu suomalaisessa kulttuurissa) oli se sitten työ ja siitä saatava palkka, sosiaaliset piirit, harrastus, ulkonäkö, munanmitta tai mikä tahansa seikka omaa ylemmyyttä nostaakseen löytyykin. Tähänkin pulmaan löytyy ratkaisu psykologiasta ja itsensä tutkimisesta syvällisemmin. Ensin täytyy olla täysin rehellinen itselleen tunteistaan, ajatuksistaan yms, jotta voi olla sitä myös muille, eli silloin katsotaan peiliin kuvaannollisesti sanoen.

      Eniten ylemmyyttä tuntevat ovat lähes poikkeuksetta sisimässään huonon itsetunnon omaavia ja kateellisia ihmisiä, joiden oma elämä ei ole haluamallaan mallilla ja/tai menneisyyden pettymykset/menetykset painavat vieläkin, eikä niistä ole päästy kunnolla ylitse. Silloin helposti esiin tulee turha syyttely, joka ei sekään muuta mennyttä aikaa kenenkään elämässä ja tämä on lähestulkoon ainut asia jota voidaan sanoa faktaksi.

      Itse arvostan henk.koht enemmän urheilua kuin työntekoa jos näistä kahdesta valita pitää (kumpaakaan väheksymättä), oli laji sitten kehonrakennus, voimanosto, painonnosto, yleisurheilu, kamppailu tai mikä hyvänsä. Erityisesti yksilölajeja. Valitettavasti erityisesti salilajit ja niiden tuoma voima/koko koettelevat miehyydestään epävarmojen urosten itsetuntoa. Tarkoittaen joitakin samaa touhua tekeviä jotka eivät lajeissa ole haluamallaan tavalla pitkälle päässeet. Tämä herättää sitten kateutta ja närää ja pahimassa tapauksessa johtaa jonkinlaiseen konfliktiin/yhteentörmäykseen. Lähestulkoon aina, ainakin omalla kohdallani olen tilanteilta välttynyt pysymällä tyynenä ja selvittämällä ongelman puhumalla, niin kuin mielestäni kuuluukin? Konflikti tilanteita tai riitaa saa hakemalla hakea ja käytännössä mennä todella pitkälle ennen kuin edes sanallisesti/henkisesti tulee ärähdettyä (huutanut en ole missään vaiheessa, oikaisu). Se jos itse auot turpaas ja saat kovempaa takasin etkä kestä sitäkään niin se on voi voi. Jos on kova tarve vittuilla puheen lomassa niin kun edelleenkin karvaisella ja koppavalla runkku terolla oli niin turha valittaa. Se että hän tiedettynä juorukellona levittelee asioita ristiin rastiin ja kertoo omat vääristellyt lausuntonsa eteenpäin on hänen murheensa, mää en semmosta kattele, enkä kuuntele ilman ettenkö kantaa ottaisi. Ja valehdella saa ja voi minkä lystää, ilkeilyn ja vittuilun tyyli internetissä erityisesti zeizein kohdalla oli piilotettua, johon ei voi puuttua koska minkäänlaista todistetta siitä ei ole kuin oma tuntemukseni hänestä ja päätelmäni johon luotan sataprosenttisesti. Edelleenkään, kyseisistä herroista, yksikään ei ole lausettakaan suutaan soittanut paikan päällä kahden kesken ja suoraan, piste. Heikon ja epävarman miehen tunnistaa siitäkin että joko oman puolisonsa aikana tai muuten täytyy syyttä suotta aukoa päätään, yrittää vittuilla ja ivailla jollekkin toiselle miehelle. Tuntee epävarmuutta omasta riittävyydestään miehenä tällaisen toisen miehen paikalla ollessa.

    • pööööö

      Ja minä en missään voiton huumassa ainakaan ole enkä ole ollut, ei ole minkäänlaista syytä, koska alun alkaenkaan ei ole motiivia/halua millekkään voittamiselle vaan sille että pidetään oikeuksistaan kiinni, eikä anneta riistää niitä, vaikka niinkin voi käydä joskus eikä sillekkään mitään voi. Mutta sitä en kiistä etteikö vääryyksien oikaiseminen ja sillä muotoa oikeuden toteutuminen tuntuisi oikealta. Myös takaisin antaminen sillon kun sulle ollaan kunnolla oltu ilkeitä on suuri voitto ja helpotus, sitäkään en väitä vastaan. Ja tämmösiin katkeruuden sävyttämiin "kannattaa muistaa että jos jokin olis mennyt toisin niin oisit vaan oja juoppo" juttuihin multa ainakin täyttä huutonaurua. Oma alkoholin käyttö ollut 14v-20v välillä 1-2 kertaa kuukaudessa tai harvemmin keskimäärin. Nyt on mennyt pari vuotta tahdilla 2-3 kertaa vuodessa, ja räkäkännejä oo juonu kertaakaan muutamaan vuoteen. Ja vittuako se kismittää jos sosiaalinen voitto menee sille kelee meneekin, luultavasti lopulta aina niin kun kuuluukin. Luonnollakin on näissä asioissa monesti sanansa.

    • silmäsilmästä

      Herra x ystävällisesti kehuu herra y:tä. Herra y ei pidä x:ää ärsyttävänä. Herra yyhyn ei vähemmiskään määrin yleensäkkään kehut tai muu lässynlää lähipiirin ulkopuolelta tee vaikutusta, muuta mitään hänessä, ajattelua, mielipiteitä tms, ts. ei ole vietävissä/manipuloitavissa. Herra y:n mielentila on rauhallinen ja seesteinen, sama tasapaino myös henkisesti. Herra y pitää keskustelemisesta, muttei koe sitä tarpeellisena vieraiden kanssa joiden oma suhtautuminen herra yyhyn on vähintäänkin ollut hyvin negatiivis viritteinen, syystä ei käsitystä, mutta tuntemus riittävä siihen ettei aikaansa kannata hyödyttömiin lätinöihin tuhlata. Herra yy:llä ei ole ketään vastaan mitään, mutta ei myöskään kiinnostusta yleensäkkään epäaitoja ihmisiä kohtaan. Myöskään valehtelijoita, kaksinaismoralistisia, täysin moraalittomia, kieroja, ylimielisiä/ylemmyydentuntoisia, pahansuopia, itsekkäitä oman eduntavoittelijoita, raukkoja, luottamuksen pettäviä, pintaliitäjiä, koiraansa pahoinpiteleviä paskakärpäsiä(on herra tai rouva) kohtaan herra y ei koe hengenheimolaisuutta eikä siedä sellaisia edes morjestelu tuttuinaan. Herra y on melkolailla hyvä ihminen ja sellaisena jatkaakin.

    • roina-robb

      Eikös vaan homosteltais ja jätettäis paskanjauhanta´?

    • aitoBlueteam

      vastaan vaihtoehto c

      eli murmeli

    • Röhönaurua

      Päivittelyä ja yleistä höpinää. Otetaanpa kantaa joihinkin asioihin ja nykypäivän ns. trendeihin.

      Sosiaalisissa medioissa ovat nähdäkseni yleistyneet toinen toistaan vajaa-älyisimpien ja yksinkertaisten mietelauseiden käyttäminen mm. facebookin taustakuvina? Huvittavia surkeudessaan eikä niistä kukaan peruskoulua pidemmälle kouluja käynyt omaan elämäänsä suurta ahaa-elämystä taida saadakkaan? Voi korjata jos olen väärässä? Otetaanpa tällä kertaa elämän tyyleiltään esimerkeiksi kuvitteelliset herra ä ja ö. Alla kuvaukset herrojen tyyleistä.

      Herra Ä:

      Ei tee minkäänlaista työtä sen missään muodossa, ei palkkatyötä eikä ole työharjoittelussa/kokeilussa, ei myöskään opiskele. Treenaa punttisalilla lähinnä harrastuksen vuoksi, omaamatta siihen sen suurempaa intohimoa salilajeja kohtaan. Ulkonäkö/ulkoinen habitus on yksi ja lähes ainoa motivaattori herra ää:lle ylipäätään käydä salilla, koska isot lihakset on kivat ja tytöt/naiset huomaa helpommin, kehonsa tatuoiminen herättää myös ihmetystä ja friikin leima on helpompi saavuttaa. Muste iholla ei silti tee herra ä:stä vakuuttavampaa kamppailijaa eikä kovempaa salimarkkua, päiväkotilaisia kuvat iholla saattavat pelottaa. Herrä ä pitää ulkomailla matkustelusta, eikä vähiten siksi että saa räpsiä nettiin kuvia itsestään hienoissa matkakohteissa ja näin ollen jätä muille ihmisille kuvaa ns. "high style lifestä", kaikki on hienoa ja vittu tää se vasta on elämää! Pari bloody marya tai kylmääkin kylmempi karpalo lonkero sitruunaviipaleella palmun alla hononlululussa (hevon vitussa) niin että kolibrit lentelevät näkökentässä. Sitten Katsomaan jotain paikallista huuhaa nähtävyyttä, esim. 20 metriä korkea tekopeniksen muotoinen veistos. Sitten takaisin koto suomeen, paska reissu mutta tulipahan tehtyä! Ulkomaille jatkuva matkustaminen on taloudellisesti siitäkin huolimatta mahdollista, vaikka leipätyötä ei tehdä? Herättäisi mielenkiintoisia kysymyksiä sikäli mikäli jos asia yhteyttä kiinnostaisi pohtia edes karvan verran. Oma elämä on niin saatanan mahtavaa, mutta siitä huolimatta energiaa riittää toisten ihmisten elämän tarkoitukselliseen vaikeuttamiseen/tuhoamiseen ja siihen sekaantumiseen? Ensimmäisenä tulee itselleni mieleen herra ä:n kohdalla itsetunto-ongelmat, puhdas pahantahtoisuus, heikkous ja todellisuudessa tyytymättömyys omaan eläämänsä.

      Herra Ö:

      Punttisali on elämäntapa ja jonkinlainen intohimo enemmän tai vähemmän. Nauttii kovista treeneistä ja kaikenlaisesta itsensä kehittämisestä. Mieli, keho ja henkinen puoli. Psykologia/filosofia jonkinalsina harrastuksina. Salin lisäksi lenkkeilee kohtuullisesti. Herrä Ö on mukana työ elämässä arjen jokaisena päivänä. Viikonloppuisin ö puuhailee monesti jotain muuta. Herra ö:llä on terve itsetunto, eikä koe suurempaa tyytymättömyyttä elämäänsä. Ei myöskään tuhoa muiden elämää suoraan eikä välillisesti (mitä se sitten voisi ikinä tarkoittaakkin, saa päätellä). Herra öö:llä on myös melko hyvät suhteet lähimmäisiinsä. Herra Ö ei ole paskahousu vaan raju-otteinen ja kova hemmo tappelemaan halutessaan, vaikka puhumalla asiat pyrkiikin selvittämään. Herra Ö ei ole kiinnostunut sen kummemmin ulkomailla matkustamisesta eikä tatuoinneista, ei silti vastusta kumpaakaan. Viihtyy kotimaassaan.

      Itse olen vallan mieluusti mieluummin herra Ö kuin Ä. Se siitä käsitteestä ja nerokkaasta mietelauseesta kuten jokainen miekkonen kuolee, mutta harva mies oikeasti elää tai pysy rauhallisena ja elä elämääsi yms kakkaa höhöhöhöhöhöhöhöhö xD

    • huijaripuijari

      Zeizeiltä kerrassaan loistava instagram kuva havaittu. Kuvassa jonkinlainen hassun hauska ja pilipali aforismi liittyen tilinauhaan, ts. palkkaan ja varallisuuteen, kenties sen vaikutuksesta vastakkaisen sukupuolen kiinnostukseen? Korostat niin kovasti ahkeruutta ja työntekoa itsellesi tärkeinä arvoina. Sun salitreenis on enimmäkseen laiskan laisia ja ponnettomia räpellyksiä omaan silmääni, vaikka massiivisella voin silmällä puuroasi maustatkin. Aerobista harjoittelua et jaksa käsittääkseni tehdä ollenkaan. Ovella työntekosi on suurimman osan ajasta pelkkää seisoskelua ja märehtimistä, mitään älyllistä tai fyysistä työsi ei oikeastaan vaadi :D . Rahaa hankit myös huijaamalla sitä muilta ja kröhömm, todistettavasti myös ainakin yhdellä jokseenkin kyseenalaisella keinolla ;).

      No mitä sitten omalla kohdallani tulee mieleen varallisuuden vaikutuksesta vastakkaisen sukupuolen kiinnostukseen. Totta kai ihmiset ovat iät ja ajat pariutuneet monesti suurinpiirtein samasta ns. sosioekonomisesta luokasta olevan kanssa ja tämä on hyvinkin ymmärrettävää. Asumisen muoto esim. vuokralla kerrostalossa vai rivari/omakotitalo mahdollisesti omassa omistuksessa tai lainan takana yms autojen hienous ja tehokkuus, tarvitseeko ruokakaupassa pihistellä mielessään joka hyllyn edessä :D ja vaikka mitä :). Niinhän sitä sanotaan että hameväki haluaa mieluiten tyhmän miehen jolla on pitkä kalu ja paksu lompakko :) eikä siitä heitä liiemmin voi syyttääkkään xD.

      Mutta omasta mielestäni siltikin kaikkea materiaa ja ulkonäkö asioita tärkeämpää ovat ne ei ehkä niin konkreettiset seikat. Esimerkiksi tunnekylmässä, ahdistavassa, painostavassa ja lähes seksittömässä suhteessa eläminen ei juhlaa varmasti ole kellekkään vaikka mammonaa, ulkonäköä ja hienoja autoja piisaisikin, kaikkea ei rahalla saa. Jotkut eivät näitäkään seikkoja elin aikanaan pysty sisäistämään vaikka ikää olisi jo kertynytkin, eikä kaikkien ehkä kuulu tai tarvitsekkaan.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      67
      1686
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      163
      1401
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1222
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      120
      1194
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      48
      1096
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      70
      859
    7. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      825
    8. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      190
      748
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      93
      727
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      654
    Aihe