Kaikki joukolla kansalaispuolueeseen,

kansalainen10

kansalaispuolueeseen, kansalaispuolueeseen. Kaikki joukolla kansalaispuolueeseen, kansalaispuolueeseen, kansalaispuolueeseen, jne. ( sävel: Kaikki joukolla jäätä särkemään )

25

118

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kansalainen10

      Cape Väyrynen - Cape Fear. Nyt käydään taistelua poliittisesta olemassaolosta.

    • AivanOikeassa

      Kansalaispuolue pääministeripuolueeksi, niin maamme poliittinen suunta muuttuu 180 astetta ihmisen ja ihmisyyden suuntaan. Alkiolaisuus kotimaamme asioissa ja Paasikiviläisyys Suomen ulkosuhteissa ovat Kansalaispuolueen pääprinsiippejä politiikan linjassa.

      • tyjkiu

        Kolme miljoonaa marssi Ranskassa Näin muualla..

        Ammattiliitot: Kolme miljoonaa marssi Ranskassa

        Ranskassa ammattiliitot sanovat kolmen miljoonan ihmisen osallistuneen päivän suurmielenosoituksiin hallituksen talouspolitiikkaa vastaan.


        Torstain protestien takana ovat kaikki Ranskan suurimmat ammattiliitot. Ne vaativat hallitusta nostamaan minimipalkkoja ja hyvätuloisten veroja sekä romuttamaan suunnitelman julkisen sektorin työpaikkojen leikkauksista.

        Lakot ovat häirinneet torstaina julkista liikennettä ja sulkeneet kouluja ja virastoja. Opettajista noin kolmannes on ranskalaislehtien mukaan lakossa ja kaikista valtion virkamiehistä joka viides.

        Myös rautatieläisistä lakossa on ollut noin kolmasosa. Esimerkiksi TGV-junavuoroista ajetaan noin 60 prosenttia. Pariisin liikennelaitoksen mukaan metroliikenne sujui kuitenkin vielä aamulla lähes normaalisti ja myös muun muassa Toulousen ja Lillen julkisessa liikenteessä oli vain vähän häiriöitä. Sen sijaan esimerkiksi Bordeaux'ssa, Montpellier'ssä ja Strasbourgissa suuri osa busseista tai raitiovaunuista on jäänyt ajamatta.

        Pariisin Orlyn lentokentällä lennoista on peruttu tänään 30 prosenttia, Charles de Gaullen kentällä 10 prosenttia.

        Energia-alan työläisten lakko on yön aikana vähentänyt Ranskan sähköntuotantoa 10 000 megawatin verran.

        Lakoilla kansalaisten tuki

        Mielipidetutkimusten mukaan jopa 75 prosenttia ranskalaisista tukee lakkoliikettä. Irtisanomiset ja tehtaiden alasajot riivaavat maata, ja ranskalaiset ovat pettyneet hallituksen tapaan hoitaa talouskriisiä.

        Työttömyys on Ranskassa noussut yli kahdeksaan prosenttiin, mikä tarkoittaa yli kahta miljoonaa työtöntä. Noin 350 000 ihmisen odotetaan menettävän työnsä tänä vuonna.

        Irtisanomiset ovat kuumentaneet tunteita Ranskassa. Öljyjätti Total aiheutti suuttumuksen aallon viime viikolla, kun yhtiö ilmoitti vähentävänsä 550 työntekijää huolimatta viime vuoden ennätyssuurista voitoistaan.

        Saksalaisen Continental-yhtiön ranskalaiset työntekijät heittelivät johtajia kananmunilla vastalauseena rengastehtaan sulkemiselle Pohjois-Ranskassa. Sonyn tehtaalla työntekijät pitivät viime viikolla tehtaan johtajia yön ajan panttivankina ja vaativat lisää irtisanomiskorvauksia.

        http://yle.fi/uutiset/ammattiliitot_kolme_miljoonaa_marssi_ranskassa/5734800


    • kansalainen10

      Kaikkien on parasta liittyä kansalaispuolueeseen, muuten Niki Laudan näköinen mies tulee ja t_ _ _ _a !

      • 7864856

        Ei siihen voi liittyä kuin eduskunnassa olleet poliitikot tai europarlamentissä olleet poliitikot, ota selvää.


      • dfasdfs
        7864856 kirjoitti:

        Ei siihen voi liittyä kuin eduskunnassa olleet poliitikot tai europarlamentissä olleet poliitikot, ota selvää.

        Totta, jo ketjun avaus oli tyhmä joistain kommenteista puhumattakaan.


      • Kummallinen.vääntö

        "Ei siihen voi liittyä kuin eduskunnassa olleet poliitikot tai europarlamentissä olleet poliitikot, ota selvää."

        Mitä järkeä on perustaa Suomeen yhä enemmän "eurokraatti-rälssiä", joka vastaa aatelisia, eli yhä enemmän loisimista.

        Olen tulkinnut, ehkä jopa väärin, että Väyrynen perustaa puoleen poliitikoille tai europarlamentaarikoille, koska se toimii noiden ryhmien AMMATTIJÄRJESTÖNÄ, joka taas ajaa, kuten Brexit-uutisista selvisi, eurokraateille lähes 2,7 miljoonan euron vuosieläkkeitä. En näe tässä luokittelussa mitään muuta, kun NYKYAJAN AATELISRÄLSSIN TARKOITUSHAKUISIEN PYRKIMISEN EU-VALTAAN JA SIELLÄ MILJOONA-ELÄKETULOILLE.

        Pengoin juuri sellaista tietoa, että moniko entisen Neuvostoliiton teollisuusalue tai kaupunkin perustettiin Stalinin aikana olleen talousohjelman, viisivuotissuunnitelman aikaan.

        Niitä lienee ainakin siten, että vanhoille alueille rakennettiin buumissa teollisuus-, liikenne-, luonnonvarojen kaivantakeskuksia, vankileirejä yms. Vankileirikartat ovat täyttäneet kenties tiheimmin Siperiaa. 1930-luvun muutaman ensimmäisen vuoden aikana Baikal-Amurin radan tuntumassa oleviin keskukusiin saattoi tulla väestönkasvua muutamasta kymmenestä tuhannesta asukkaasta jopa yli puoleen miljoonaan asukkaaseen.

        Euroopan unioissa on myös viisivuotissuunnitelmat nykyään. Saksan Angela Merkel on tehnyt toisen maailmansodan jälkeen omalla päätöksellään YKSIN historiallisesti suurimman tietoisen VÄESTÖNSIIRRON EUROOPPAAN. Merkel on hyväntahtoinen diktaattori, toisin kuin Stalin, joka teki suuria puhdistuksia.

        Väyrysen puolueagenda on niin kiero, että tässä ei voi välttyä ajatukselta, miten hirveää voi olla poliitikkojen sumutus äänestäjiä kohtaan. Jos Väyrynene haluaa ne kannattajakortit, ei siinä auta muu kuin LÄPINÄKYVYYS, JOKA ON TÄLLE AJALLE YKSI LAATUVAATIMUS KAIKESSA TÄLLAISESSA. Suhmurointi ei ole asiallista toimintaa, yhtä kaikki. Häpeäisi. Mun vanhemmat ovat aina kannattaneet kepua ja jopa nuorta Väyrystä, itse en voi tätä nyt valitettavasti auttaa, vaikka haluaisinkin.


      • Stalinismi.junckerismi

        Saksan "diktaattori", jonka suurin osa Saksan äänestäjistä on TODELLAKIN ITSE HALUNNUT, YMMÄRSIPÄ TAI EI KOMMUNISMIN JA SOSIALISMIN VAIKUTUKSET EU-jäsenvaltioihin tai ei. He ovat valinneet keskuudestaan "diktaattori", Angela Merkelin. Hän taas on siirtänyt Eurooppaan yli miljoonan väestönsiirron, sen lisäksi Saksaan on tullut muulta porukkaa, liekö vuoden 2015-16 välillä muuttajia yhteensä sinne 2-3 miljoonaa. Jos tuo ei tunnu kaupungeissa ja kylissä, niin ei mikään.

        Syksyllä 2015 mediassa oli juttuja, että "totalitaristisisita" arabi-, aasian ja afrikan maista kaikkeen tottunut elintasoinvaasio jalkautui "väkipakolla" EU-maihin. "Diktaattori" ei antanut sulkea mistään valtioiden sisärajoja, jopa Ruotsi, entinen rauharajamme on käyttäytynyt "diktatuurimaisesti" ja teki poliittisen farssin työntämällä ja järjestämällä kuljetukset näille totalitarismin mitään pelkäämättömille, sotilasikäsille miehille tänne rauhan pussinperälle.

        On HULLUUTTA KÄRRÄTÄ SAKKIA TÄNNE KUIN VANKILEIRIEN SAARISTOON AIKOINAAN. Käykää katsomassa Wikipediasta Venäjän kaupunkeja, siinä maassa on tilaa, me taas pohjoismaissa olemme vain pieni kaistale mantereen reunalla ja tämä jo ennestään läpi teollistettu ja järjestäytynyt alue on nyt työnnetty täyteen tätä "sakkia", aivan kuin muualla maailmassa ei olisi enää jäljellä IHMISEN ASUMATTOMIA SUURIA MAAILMAN KOLKKIA. Se on valhe, Venäjällä, Aasiassa, Afrikassa on edelleen maailman suurimmat tyhjiöt, jonne tekniikalla ainakin voi asuttaa nämä "merkelin lemmikit".

        Mitä muuta varten Euroopan elittipoliitikot ovat järjestäytymässä kuin sitä, että tänne on muodostettu nyt eräänlaisia "GULAGGI-LEIREJÄ" ja eliittille koittaa sosialistisessa EKP-valtiossa rahaa ja mannaa taivaasta "diktaattorinsa" johdolla?

        Siperian rata
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Siperian_rata#Historia

        Neuvostoliiton historia
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Neuvostoliiton_historia

        "Euroopassa valmistauduttiin yleisesti sotaan 1930-luvulla heikkona pidetyn Kansainliiton vastakkaisista pyrkimyksistä huolimatta. Neuvostoliiton ulkoasiainkansankomissaari Maksim Litvinov Kansainliitossa vastusti Italian, Japanin ja Saksan pyrkimyksiä pyrkien samalla tasapainottamaan Euroopassa Saksan mahdin kasvua liittopolitiikalla ensisijaisesti Ranskan kanssa, mihin muodostuivat kansanrintamapolitiikan vuoksi poliittiset edellytykset.

        Neuvostoliiton toinen tapa yrittää vastustaa Italiaa ja Saksaa oli osallistua Espanjan sisällissotaan, jossa Neuvostoliiton ulkopolitiikkaa tukeva maailman kommunististen puolueiden yhteistyöjärjestö Komintern oli mukana. Koska entente cordiale ei toiminut Neuvostoliiton kannalta riittävän tehokkaasti Saksaa vastaan, päätti Neuvostoliitto lopulta hankkia aikaa varustautumiseensa sotaan Saksaa vastaan liittoutumalla tämän kanssa elokuussa 1939.

        Liittoutuminen oli tulosta brittiläis-ranskalais-neuvostoliittolaisista sotilasneuvotteluista, joissa länsivallat eivät luvanneet merkittävää määrää divisioonia Saksan vastaiseen taisteluun, mikäli sota syttyisi."

        Neuvostoliitto perusti kaupunkeja ja siirsi niihin väestöä.

        Koroljov
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Koroljov_(Moskovan_alue)
        Historia

        "Kaupungin paikalla sijainneessa Podlipkissa oli 1900-luvun alkupuolella useiden menestyneiden venäläisten kesähuviloita...

        Vuonna 1924 paikalle perustettiin Neuvostoliiton salaisen poliisin OGPU:n ensimmäinen työkommuunilähde? ja vuonna 1928 Kalininskin kylä. Paikalle oli jo vuonna 1918 evakuoitu tykkitehdas Petrogradista. Vuonna 1938 tehtaan lähelle perustettiin Kaliningrad-niminen kaupunki Neuvostoliiton johtavaksi panssarintorjunta-aseiden ja ilmatorjuntatykkien valmistuskeskukseksi. Toisen maailmansodan jälkeen kaupunki rakennettiin uudelleen rakettitekniikan tutkimuskeskukseksi."

        Keskuksia Uralvuorten ympäristössä

        http://www.svkk.fi/uutishuone/venla-jasenlehti/venla_4_2012/keskuksia_uralvuorten_ymparistossa

        Tšeljabinsk
        "Alkuperäinen Siperian rata rakennettiin Tšeljabinskistä itäänpäin lähtien.[4][5] Kaupungissa on monipuolista metalliteollisuuden tuotantoa ja siellä sijaitsee muun muassa teknillinen korkeakoulu.

        Oheinen taulukko kuvaa Tšeljabinskin väkiluvun kehitystä väestönlaskentojen kautta. (Vuosien 1926 ja 1939 arvot puuttuvat tässä vaiheessa.)

        Väestönkasvu on tapahtunut monissa kaupungeissa Neuvostoliiton alkuvaiheessa, suurinpiirtein 1929/1930-luvulta muutaman vuoden.
        1897 19 998[8]
        1959 689 049[9]"

        Severodvinsk
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Severodvinsk
        Historia
        "Kesäkuussa 1936 sinne perustettiin taajama laivanrakennusta varten nimellä Sudostroi tähän työhön käytettiin gulag-vankityövoimaa. Paikkakunta sai pian kaupungin aseman; vuosina 1938–1957 kaupungin nimi oli Molotovsk


      • Suomalaisia.siirtyi

        EU:n johtohahmot muodostavat yhteisesti profiilin, joka "täsmää toimiltaan" (nykysovelluksena) Staliniin ja muutamaan Neuvostoajan johjtajaan.

        Josif Stalin
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Josif_Stalin#Talous

        Talous
        "Stalinin johdolla 1920-luvun markkinahenkisempi NEP-talouspolitiikka korvattiin talousuudistusohjelmalla, joka muutti Neuvostoliiton talouden viisivuotissuunnitelmiin perustuvaksi. Siten koko yhteiskunta valjastettiin suurimmaksi osaksi pakkotyöllä uudistamaan neuvostoliiton jälkeen jäänyttä teollista tuotantoa ja liikenneyhteyksiä.

        Ensimmäiset hankkeet teollisuuden ja liikenneyhteyksien uudistamiseksi olivat muiden muassa Vienanmeren kanava, Moskovan metro, Volgan patohanke ja Baikalin-Amurin välinen rautatieyhteys.lähde?Samalla kun investoitiin raskaan teollisuuden rakentamiseen, pieniin yksityisviljelmiin perustunut maatalous pakkokollektivoitiin muuttaen uuteen malliin, jossa merkittäviä yksiköitä olivat suuret kolhoosit.[77]

        Tämä herätti maanviljelijöissä vastarintaa, ja monien karja pakkoteurastettiin sillä seurauksella, että aiheutettiin laaja nälänhätä. Siitä syytettiin kulakkeja eli ns. ”varakkaita talonpoikia”, joten kaikki maata omistaneet talonpojat ammuttiin, ja näiden hengissä säilyneet perheet lähetettiin vankileireille. Vapaaksi jääneet joutuivat kerjäämään toimeentulonsa eteen ja saattoivat kuolla nälkään. On arveltu, että ”kulakkeja” on ollut 5,5 miljoonaa, joista hengissä olisi säilynyt noin 200 000.[77]

        Kun vuonna 1929 maassa oli noin 34 miljoonaa hevosta, oli vuonna 1933 jäljellä enää 16,6 miljoonaa. Naudoista teurastettiin samalla ajanjaksolla noin 45,5 prosenttia.[78] Virallisesti Neuvostoliitto arvioi talouskasvuksi 13,9 %; venäläiset ja läntiset arviot antavat alhaisempia lukuja: 5,8 % ja vielä pienemmän 2,9 % talouskasvusta.[79] 1933 mennessä Neuvostoliiton BKT ilmeisesti pieneni noin puoleen vallankumousta edeltäneestä tasosta"

        Gulag
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Gulag

        "Järjestelmän synty

        Ensimmäiset vankileirit perustettiin heti vallankumouksen alussa vuonna 1918, ensimmäisten joukossa perustettiin Nižni Novgorodiin tyhjillään olevaan nunnaluostariin.[4] Yksi ensimmäisistä varsinaisista ojennusleireistä perustettiin Solovetskin luostarin saarelle vanhaan munkkiluostariin.[5] (perustamispäivä 13. lokakuuta 1923)[6][7] Solovetskin saarelta käsin perustettiin aluksi Vienan Karjalan alueelle eri tarpeisiin kymmeniä eri kokoisia leirejä.

        Yksi tunnetuimmista ja suurimmista Karjalassa olevista ojennustyöleireistä oli Vienanmeren kanavatyömaa (tunnettiin aikaisemmin Stalinin kanavana). Tällä BelBaltlag-leirillä kirjattiin olleen esimerkiksi joulukuussa 1932 yhteensä 107 900 vankia.[8] Vaihtuvuus oli suurta ja leirillä kuoli eri lähteiden mukaan noin 200—250 000 ihmistä kahdenkymmenen kuukauden aikana.[9][10][11]

        Ojennustyöleirejä lisäksi syntyi kaikkialle entisen Neuvostoliiton alueelle. Leirit nimettiin yleensä paikkakunnan mukaisesti, kuten SvirLag (Syvärin leiri), UhtLag (Uhta), SevŽelDorLag (Pohjoisen rautatien leiri)[12] SKMITL (Solovetskin ja Karjalan–Murmanskin ojentava leiri, Solovetskije i Karelo–Murmanskije lagerja, SKMITL, missä ITL=ojennustyöleiri)[6] tai BelBaltlag (Vienanmeren–Itämeren ojentava työleiri, sanoista Belomoro–Baltiski ITL),[8] tai kokonainen kaupunki saatettiin tyhjentää alkuperäisistä asukkaista ja perustaa tilalle ojennustyöleiri (Bamlag).[13]"

        Kartta gulakeista Neuvostoliiton alueella.
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Gulag#/media/File:Gulag_Location_Map.svg

        Naftali Frenkel
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Naftali_Frenkel

        " Vuosina 1931–1932 hän oli pahamaineisen Stalinin kanavan työmaan organisoija. Hän oli sinänsä kaoottisen Baikalin-Amurin radan pakkotyöleirin johdossa 1930-luvun lopussa, mutta onnistui itse välttämään Stalinin vainot. Vuosina 1937-1945 Frenkel oli valtakunnallisen radanrakennuksen päähallinnon johtajana.

        Kuollessaan Frenkel oli arvoltaan kenraaliluutnantti.[3] Hän oli sosialistisen työn sankari ja sai kolmesti Leninin kunniamerkin."

        Baikalin–Amurin rautatie
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Baikalin–Amurin_rautatie

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Baikalin–Amurin_rautatie#/media/File:Trans_siberian_railroad_large.png

        The Baikalo-Amur. A Legendary Railway
        http://bam.railways.ru/eng/

        Baltic railway
        http://archive.is/Dow4

        Haku: "Neuvostoliiton teollisuuskaupungit"


      • Uskoo.ken.tahtoo

        "Mitä muuta varten Euroopan elittipoliitikot ovat järjestäytymässä kuin sitä, että tänne on muodostettu nyt eräänlaisia "GULAGGI-LEIREJÄ" ja eliittille koittaa sosialistisessa EKP-valtiossa rahaa ja mannaa taivaasta "diktaattorinsa" johdolla?"

        Wahlroos on jo ehdottanut palkkaa, jolla työntekijä ei elä ja yhteiskunta (sosialismi) elättäisi sen.

        Wahlroos on vaikustuvaltainen ja AY-järjestöt ovat jo suostuneet osittain. Tästä se jatkuu, koska tavanomainen EU-agenda, johon vielä oli pitkään luotettu, on muuttumassa nyt TOTALITARISTISEKSI JÄRJESTELMÄKSI. Kommunismikin muuttui Neuvostoliitossa Stalinin aikana totalitarismiksi.

        Amerikkalaiset, jotka ovat sietäneet nyt pari kautta heidän nyky sosialisti-johtajaansa, sotaa tukevia pankkeja, teollisuus joka saa eniten rahaa aseviennistä ei kestä kuihtua, sanovat, että tullaan ilmeisesti vielä näkemään tämä kehitys:

        1. islam muutetaan kansallisuskonnoksi, sitä on kaikkien (poliittisella päätöksellä) määrätty opiskelemaan. Saksassa on jo oppimateriaali, eikä niitä saa parodioidakaan.
        2. Valkoisten parien liitot eivät jatkossa olisi enää hyväksyttäviä, vaan niistä seuraisi jossain vaiheessa sanktiot.
        3. Valkoisten sukupuolten, etenkin miespuolisten tulisi muuttua sukupuolineutraaleiksi ja homoiksi. Muu tulisi rangaistavaksi.

        Nyt vielä tuo farssi-lista on vitsi, mutta ei ole enää kauan, Saksaa "puhdistetaan" propagandalla erittäin voimakkaasti.


      • Kehitys.ei.ole.nähtävis

        Enää poliittinen peli ei ole vasemmisto-oikeisto vaan islam-kristinusko ja muut uskonnot.

        Eurooppa valmistautuu sotaan, kuin 1930-luvulla.


      • Kohti.moskeijoja

        "Nyt vielä tuo farssi-lista on vitsi, mutta ei ole enää kauan, Saksaa "puhdistetaan" propagandalla erittäin voimakkaasti."

        Suomen toimittajat saavat trendinsä käyttäytymiseen aina maailmalta, varsinkin Saksaa pidetään täällä suvaitsemisen esikuvana. Nyt mennään kamut!


      • Muutos.2016

        "1. islam muutetaan kansallisuskonnoksi, sitä on kaikkien (poliittisella päätöksellä) määrätty opiskelemaan. Saksassa on jo oppimateriaali, eikä niitä saa parodioidakaan.
        2. Valkoisten parien liitot eivät jatkossa olisi enää hyväksyttäviä, vaan niistä seuraisi jossain vaiheessa sanktiot.
        3. Valkoisten sukupuolten, etenkin miespuolisten tulisi muuttua sukupuolineutraaleiksi ja homoiksi. Muu tulisi rangaistavaksi.

        Nyt vielä tuo farssi-lista on vitsi, mutta ei ole enää kauan, Saksaa "puhdistetaan" propagandalla erittäin voimakkaasti. "

        Muka talouslaman jäljiltä poliitikot voivat keksiä, että valkoisille ei maksettaisi enää lapsilisiä.

        Miesten osuus hoituisi jollain kovalla työllä, jota tulee annettuna.


    • HajoitaJaHallitse

      Porvarit ovat vallassa koska rahvas on hajotettu "suvakki" vihervasemmistoon ja "rasisti" persuihin, jotka on kivasti saatu vielä tappelemaan keskenään ja hajottamaan rahvaan rivit. Tarvitaan enää kolmas rahvaan "tolkun" kansalaispuolue niin porvarit pysyvät vallassa pysyvästi, koska taviskansan äänet jakautuvat kolmeen osaan. Toinen asia jossa EKokoomusmafia on onnistunut, on se että työntekijät ja työttömät on satu toistensa kurkkuun syyttelemään. Tämä kaikki aivan varmasti Eteläranta 10:n EKokoomusmafian hybridisotatrollikeskuksesta. "Hajoita ja hallitse" -strategia toimii ja suurin osa tavallisesta kansasta maksaa hajaannuksestaan tulojen, etujen ja palveluiden sekä hyvinvoinnin leikkauksina. Ja pöllöimmät jättävät vielä äänestämättä muka kannanottona, menkää hoitoon pahvit! Sitä herratehdas nimenomaan haluaa. Jos kaikki äänioikeutetut äänestäsivät EKokoomuksen kannatus olisi korkeintaan 12% ja kepun 15%. RKP ja KD olisivat parin prosentin puolueita. Porvaripuolueiden yhteiset äänet olisivat ihan maksimissaan 25-30%. Äänestäkää siis henkenne edestä, sillä porvari äänestää aina etujensa lisäämisen takia!

    • 4021

      KAIKKI SIPILÄÄ JA SOINIA ÄÄNESTÄNEET HALUTAAN EKSYTTÄÄ SEURAAVISSA VAALEISSA " KANSALAIS " PUOLUETTA HYVÄKSI KÄYTTÄEN ! . VIISAAMPAA OLISI JONOTTAA ILMAISIA ÄMPÄREITÄ JA POIMIA PUOLUKOITA PUURON SEKAAN ! .

    • kansalainen10

      " You're gonna learn about a loss " , jos et allekirjoita kansalaispuolueen kannattajakorttia.

      • Gu6fkd53

        Miksi Väyrynen ei jousta? Mitä suomi tekee yläluokan puoleella, jossa alkuksi rahvas saa kerätä äänipohjan? Sitten vielä Eu-parlamenttiin jne.

        Tyhmän saa ihan pyytämättäkin.

        Yksi tärkeimpiä lähiajan asioita on Suomen irrottaminen EU- ja Schengen sopimuksista, koska niiden varjolla Merkel voi pakottaa uproa pitämään sisärajoja avoinna matuille. Kerätään tämä täyteen kannatuksia ja levitetaan tietoa. Kun EU on muutenkin protektionistinen mitä turhaa enää käprristellä ja tuhota valtoimme Saksan liittovaltiohankkeen ja euron vuoksi. Saksa on rikastunut, mutta kaikki on velkaa, kun Väilmeren maat ovat ostaneet saksalaista tavaraaa ja muuta.

        Saksalla ei ole enää muita keinoja kuin pakottaa muut maat littovaltioon. Mv-lehdessä mainittiin, että Juncker pyrkii saamaan liittovaltion kasaan 9 kk:ssa eli maaliskuuhun mennessä, jolloin on 60-vuotisjuhla ja huippukokous Roomassa, siellä sitten julistellaan tuhomme lopullisesti. Matutus jatkuu tapahtuipa mitä vaan, koska Schegen pakottaa tyhmiä poliitikkojamme, ei ne saa mitään itse päätettyä, kun ptäisi vaan kylmästi sulkea rajat.

        https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/2058


    • kansalainen4

      Cannonball MC ja Rogues Gallery kannattajakorttien allekirjoituksia keräämään. Eiköhän ala kannattajia löytyä !

    • NäinOvatMarjat

      Kun asiaa tarkastelee faktapohjalta järkiperäisesti, niin kovin harvassa ovat ne suomalaiset, joille ei olisi etua ja hyödyksi tukea, kannattaa ja äänestää tulevaa Kansalaispuoluetta. Lukekaa puolueen sivuja, tavoitteita ja ohjelmaa, niin huomaatte, että näin asia on. Kaikki vastustus, mustamaalaus ja mollaus liittyvät vahvasti tunnesyihin. Mikä tunnesyy kullakin onkin se vaikuttavin. Järkisyihin kielteisyys ei perustu. Poliittisia ratkaisuja ei saisi perustaa tunnesyille, vaan ne tulisi ratkoa järkiperäisesti.

    • kansalainen4

      Kannattajakortin allekirjoittamisesta kieltäytyviltä, Uncle Casey ( Chief Ryback ) kääntää niskat nurin.

    • kansalainen4

      " Ryback is a good guy " sanoo Amiraali Bates, Norman Bates.

    • kansalainen10

      Kokki-Kolmonen otti ja kieltäytyi kannattajakortin allekirjoittamisesta. " Mene ja tee sinä samoin " - jos uskallat.

    • dfgdfgjghjkgh

      Voihan sitä äänestää vaikka itseään, mutta se, joka säätää ääntenlaskukoneet, päättää tuloksesta. Poliittiset puolueet ovat vain peliä ja sirkushuveja kansalle, jotta asioihin oikeasti vaikuttaminen unohtuisi.

    • kansalainen10

      Make KEMINMAA Great again, kannata Kansalaispuoluetta !

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      172
      7089
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4152
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      26
      2095
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      2019
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1859
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1676
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      31
      1624
    8. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1593
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      21
      1588
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1418
    Aihe