Eturauhasen liikakasvu ja sen hieronta

EturauhasenHoito

Onko teillä kokemusta eturauhasen hierontaan tarkoietuista leluista kuten Aneroksen tai Nexuksen eri malleista ja vastaavista, joko moottoroiduista tai ei?

Joillakin enempi medikaalisilla sivuilla neuvotaan sormin tehty hieronta tekemään hienovaraisesti pyörivin liikkein rauhasen sivuilta ja eturauhasen päältä sen keskiosaa välttäen josta voi kuulema olla vahinkoa. Mutta nuo rauhasen hirontalaitteethan tekevät sen suoraan päältä / keskeltä ja silti niitä jopa terveydssivuilla tuohon hommaan suositellaan.

Entä käytännössä miten toimitte ... aina suolihuuhtelu ennen puuhia ja miten suolenne hommaan reagoin sitten tuntien tai vuorokausien jälkeen?

Toisaalta taannoin lukemani mukaan peppuhuuhteluakaan ei tulisi tehdä liian usein, sillä se osaltaan voi saattaa suolen 'ekosysteemin' epätasapainoon.

Ensimmäiseen kokeiluun ostin oheisen ei moottoroidun laitteen (joka on varsin laadukkaan ollinen). Pesin lelun ja testasin sitä kondomilla verhottuna noin tunnin pulentoista ajan ja sen suhteen ok, ihan mukava paikoillaan.

"Doc Johnson Mood Naughty 2 Large Black"

- http://www.amazon.co.uk/Doc-Johnson-Mood-Naughty-Large/dp/B00B97O78O/ref=sr_1_49?s=drugstore&ie=UTF8&qid=1460749947&sr=1-49

Mutta ongelmana sen jälkeen oli suolen 'stressaantuminen' eli posti toki kulki, mutta heitteli normaalin ja pienen toistuvan kuran väliltä, normaalia enempi vessareissuja, sekä tuntui silti ettei kaikki tule pois tavanomaiseen tapaan, vaan jotenkin osa pakkautuu anuksen tuntumaan pikemminkin sen takaosalle (tai sitten sfinkteri otti hommasta itseensä ja aiheutti tuon viimeksimanitun tunteen). Tätä kesti hieman reilut kaksi vuorokautta ja siksi en ole testiä uusinut, hieman nosti kynnystä.

Itselläni ei ole eturauhasen tulehdusta, mutta pikku hiljaa alkaa huomata, että öiset wc-visiitit lisääntyvät, eli ilmeisemmin eturauhasne liikakasvun oireita, johon sen hieronta kuulema monilla on ollut suureksikin avuksi. PSA-arvot ok.

Ohessa jotakin aiheesta, joka saattaa kiinnostaa joitakin.

"Tietoa eturauhasen tulehduksen eri hoidoista ja terveydestä ...Eturauhanen vai haittarauhanen?"

- http://haittarauhanen.webs.com/ohjeet-hierontaan

"The benefits of prostate massages"

- http://www.smh.com.au/lifestyle/life/the-benefits-of-prostate-massages-20150914-gjmla6.html

"Is Prostate Massage The Answer to Your Prostate Problems?"

- http://www.prostate-massage-and-health.com/

"Nutrition and Prostate Health"

- http://www.pcrm.org/health/cancer-resources/diet-cancer/type/nutrition-and-prostate-health

"Enlarged prostate — Does diet play a role?"

- http://www.mayoclinic.org/healthy-lifestyle/nutrition-and-healthy-eating/expert-blog/enlarged-prostate/bgp-20056146

"Eating for a healthy prostate ... Foods to look out for to keep your prostate healthy"

- http://www.avogel.co.uk/health/enlarged-prostate/eating-for-a-healthy-prostate/

8

1247

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • EturauhasenHoito

      "Yleensä liikakasvu on alkuun vaaratonta mutta toki kiusallista. Kun liikakasvu alkaa haitata virtsaamista turvaudutaan höyläämiseen joka siis tehdään sairaalassa."

      Tämäkin on osin yksilöllistä, sillä osalla liikakasvu aiheuttaa paljonkin kiusaa ja toisella varsin vähän. Tuohon kirurgiseen höyläykseen päätyminen on sitten se vihon viimeinen vaihtoehto, kun kaikki muu on koetettu tehdä. Myös lääkityksestä on varsin ristiriitaisia havaintoja.

      "Eturauhasen liikakasvua ei voi oikein estää mutta sen haittoja voi hidastaa hieromalla."

      Edellä laittamistani linkeistä käy ilmi, että eturauhasen hyvinvontiin jo enneltaehkäisevästikin voi vaikuttaa usealla tavalla.

      Osalla eturauhasen säännöllinen hieronta hierojan tekemänä tai siihen tarkoitetulla laitteella (muiden elintapamuutoksien tukemana) on auttanut pääsemään jopa kokonaan eroon ongelmista.

      Monille / osalle boonuksena on eturauhasen hieronnasta saatava seksuaalinen nautinto, eli kannustaa vaikkapa siihen tarkoitetun hieromalaitteen käytöä, mutta tulee vain löytää se itselle sopiva laite ;-)

      Aasian maissahan eturauhasen hieronta terveydenhoidollista (-kin) syistä on hyvin vanhaa perinnettä, mutta länsimaissa terveydenhoidon alalla se on melko vieras asia.

      Laitteita:

      - https://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias=drugstore&field-keywords=prostate massager

      'By An Old Guy on July 29, 2015'

      " I am old, and I have suffered prostatitis for quite some time. This little fellow has done the job for me. I have tried 2 different versions of the most famous of the massagers with no benefit."

      "This one beats them all for me. No signs of prostatitis in almost a year. I use it regularly once/twice a week. I have never experienced the famed Super-O, and I am neither looking for, nor expecting it any time soon, but I am pain free and happy."

      - http://www.amazon.com/California-Exotic-Novelties-Prostate-Massager/dp/B00MUUZ51M/ref=sr_1_18_s_it?s=hpc&ie=UTF8&qid=1461775059&sr=1-18&keywords=prostate massager

      Aiheesta kannattaa tehdä laaja tiedon hakun pitkin nettiä ennen mihinkään lääkitykseen tai peräti miesterveydelle / potenssille riskialttiiseen kirurgiseen höyläykseen päätymistä.

      Ps. Lähinnä kimmokkeena avaukseen oli ko. laitteen kokeilun aiheuttama suolen toiminnan ikävä häiriintyminen yli kahdeksi vuorokaudeksi.

      Siksi hieman ihemettelenkin miten aktiivisesti peppuseksiä leluilla tai aidolla harjoittavat pariskunnat tai gayt siinä 'onnistuvat' suolen normaalin toiminnon häiriintymättä (?). Liian usein tehty suolihuuhtelukaan ei ole terveydelle ja suolen herkälle 'ekosysteemille' hyväksi.

      Muutoin tietoa aiheesta on netissä täysin kattavasti kun vain viitsii siihen ajan kanssa rauhassa paneutua, joskin kannattaa omata terveen kriittinen lukutapa ja tehdä laaja katsaus.

    • dsdfsddsfd

      Aktiivisella masturboinnilla nuoruudesta vanhuusikään tätäkin ongelmaa voi hidastaa, parhaimmillaan jopa välttää kokonaan. Valitettavasti joidenkin suhtautuminen masturbointiin on kielteinen, pitävät sitä pettämisenä, syntinä, kuka milläkin tavala "kiellettynä".

    • Liikakasvu on siis tyypillinen ikääntymiseen kuuluva miesten vaiva. Siihen ei oikein ole löydetty hyvää ja toimivaa hoitoa, eihän se ole sinällään vaarallista mutta toki ikävästi haittaa monella tapaa. Kun liikakasvu alkaa haitata tarpeeksi, joudutaan tekemään höyläys. Se toki auttaa jonkun aikaa mutta valitettavasti liikaksvu hitaasti edestessään tekee saman ongelman myöhemmin. Muuten eturauhasen toiminnan kannalta säännöllinen tai usein toistuva orgasmi on aina eduksi. Mitä aktiivisemmin eturauhanen joutuu työskentelemään sen paremmin se voi.

    • Aika.kallis.vaan

      Multimaster on hyvä hieronta vehje ai ai ,kun se hivelee palleja ja kullin, vartta tulee orkku äkkiä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      54
      4216
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2189
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1694
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      19
      1497
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1458
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      23
      1380
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1268
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      8
      1184
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      10
      1109
    10. 22
      1066
    Aihe