Vielä huutokauppakeisarista...

Alkku-Muntero

A. Palsanmäelle lienee julkisuus tehnyt tepposet, sen verran ylimielisiä kommentteja viljelee asiakkailleen.
Ei kuulemma tarvitse tulla kauempaa viemään paikkoja joka huutokaupassa istuvilta vaikkei ne harvoin ostaa mitään.
On kuulemma 2000 ihmistä/huutokauppa, ei tarvitse tulla enää sekaan.

Erikoista että kehuskelee että myy tavarat ilman pohjahintaa mutta jos hyvä tavara uhkaa mennä hänen mielestään liian halvalla niin huutaa sen itselleen.
Tuota monessa paikassa sanovat huijaukseksi.

Samoin aika erikoisia on ne kommentit joita televisiossa esittää, kertoo avoimesti että tavara on arvokasta ja voisi maksaa enemmänkin mutta voivotellen vedetään hintaa pohjamutiin ostettaessa.
Kuuluu varmaan kaupantekoon mutta turha itseään rehelliseksi sanoa.

42

754

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • YksTavavanÄijä

      "Julkisuus tehnyt tepposet"

      Aijaa luulin, että se on vaan hikeä, jota pyyhkii Palsamäki otsaltaan, mutta se on sittenkin jotain muuta:D

      • Kristiina1998

        Olen samaa mieltä.


    • saattansperkkel

      Kiinnitin myös huomiota siihen, että jos meinaa tulla tappiota, niin Heli huutaa siihen lopussa "ennakkotarjous X euroa". Esimerkiksi 19.4. jaksossa se mopoauto, Heli huusi 900 euroa, kun olisi muuten mennyt heille tappiolla.

      Kusetusta sanon minä.

      • vaikkaymmärtäähänsen

        Minäkin huomasin tuon, että sitä ei sitten myyty ollenkaan. Heidän ilmeistään näki. Huonoja näyttelemään.


    • fgthyujiok

      Mopoautostahan tuli tappiota, koska Aki maksoi siitä tonnin.....

      • 6656565

        ei tullut kun huusivat itselleen...on siis vieläkin myymättä.


    • AkinKusettama

      Tervetuloa Hirvaskankaalle! Tavarat myydään ilman pohjahintoja,
      lähtöhinta 5€. Aletaan myymään..
      No Aki on semmonen koijari, kova on kiiltävän perään.

      • hyväapu

      • JEPpulli

        Akin ja Helin olisi syytä varautua karmeaan tosiasiaan; laskeviin tuloihin on paljon vaikeampi sopeutua kuin nouseviin. Eiköhän parikunnan uutuudenviehätys ala olla samaa luokkaa kuin Janne Katajalla tai Jethrolla.


    • 333333333333333999

      Ei käy kateeksi. Annetaan keisarin touhuta. Tosin omankehun voisi jättää vähemmälle.

      • semer1232210

        Ylittääkö ilmoitus iltapäivälehdessä uutiskynnyyksen. että Aki Palsamäki täyttää vuosia ja jopa saa täytekakkua.


    • ljfldsf

      "Aki ja Heli eivät heti suostuneet mukaan.

      - Tiesimme jo etukäteen, kuinka raadollista julkisuus voi pahimmillaan olla. Jos nyt menen vaikka Suomi24-sivustolle lukemaan keskusteluja, niin itku pääsee."

      Niinpä niin. Suora lainaus http://www.iltalehti.fi/viihde/2015012719097198_vi.shtml

    • huutokauppakävijä

      ne ennakkotarjoukset on kans yhtä kusetusta, paikan päällä on huudettu 10 euroa ni Heli pamauttaa jonkun parin sadan ennakkotarjouksen. Mun ymmärtääkseni ennakkotarjouksien ei pitäis toimia ihan noin vaan sehän ois korkein hinta mitä se paikalle pääsemätön ois valmis maksamaan eikä sitä saisi suoraan huutaa ilmoille.

    • Ahneellahuonoloppu

      Eihän porukka kohta myy noille mitään, satoja tuhansia vaan tienataan ja joka jaksossa jauhetaan sitä että tuleekohan voittoa vai ei? Jos ostaa 300e arvokippoja niin voi veikata että niillä tienaa 3000e

      • hullusejokamaksaa

        Tekevät kovaa työtä tavaroiden haalimiseen. Suotakoon heille hieman makoisampi elämä. Ihmisiä kiinnostaa mennä huutokauppaan näyttämään naamaansa TV:ssä. Iloa kestää niin kauan, kun ohjelma pyörii TV:ssä, sitten pitää Akinkin nöyrtyä kalastelemaan asiakkaita.


    • laihdutajaliiku

      Aki on kyllä aika huonossa kunnossa fyysisesti. Voi olla että sairastuu pian vakavasti, pumppu tms.

    • kfmc

      Ihmiset ovat ihan seonneet, kun maksavat kuparipannuistakin pitkälle yli 200 € Väkeä on niin,ettei meinaa pihaan mahtua.Siinä menee makkaraa ja kakkusiivua hyvin kaupaksi.Ei siinä mitään.
      Mutta toinen juttu onkin,että niiiiin kitsaasti Aki ja Heli maksaa tavaroista,joita saavat myyntiin.
      "Mutta hulluhan se on,joka antaa tavaransa niiiiiin halvalla"
      Aikansa kutakin.

      • Roskatavaraa

        Ja mitä järkee on myydä joka huutokaupassa valokuvin ihan uutta tavallista tusinatavaraa kuten uusia mariskooleja ja iittalan tuikkuja. Niitähän on jokaisen marketin alelaareissa tarjouksessa ja käytettyinä kirpputorit ja nettikauppapaikat pullollaan. Ja vielä tollot huutajat hurmoksessaan maksavat niistä ihan käsittämättömiä hintoja.


    • kkdhgfb

      Suurin osa noista myytävista tavaroista on sellaisia, joita melkein jokaisen nurkissa lojuu tyhjånpanttina. Ihmiset ovat yleensä tyytyväisiä että ovat päässeet niistä eroon ja saaneet vielä rahaakin.
      Itse olen vastaavanlaisia tavaroita antanut SPR Kontti kirppikselle ilmaiseksi jo vuosien ajan.
      Tuollaisen yrityksen pyörittäminen teettää paljon työtä ja on myös riskialtista puuhaa, elleivät tavarat mene kaupaksi ne jäävät varastoihin pölyttymään ja kaatopaikalle kuskattavaksi.
      Tämä huutokauppaohjelma palvelee muittenkin käytettyjen tavaroitten myyjien etua kun kansalle näytetään kuinka homma toimii ja ihmisten kiinnostus käytettyihin tavaroihin lisääntyy.
      Kiitos Heli, Aki ja Markku, että panette itsenne alttiiksi arvosteluille ja jaksatte jatkaa ohjelmassa,

    • voivoekueioorahhaa

      Saisivat kyllä vähän rajoittaa tota voivottelua, "Voi voi, pitäähän yrittäjän saada voita leivän päälle ja laskut täytyy maksaa ja uusia tuolinpehmusteita huutajille, mitenhän me selvitään?" Tyypit tienaa yhteensä 200 000e vuodessa, niin eiköhän tolla summalla parit tuolinpäälliset osteta eikä konkurssia tule jos yksi maljakko menee huokeaan hintaan :D

    • hsssshk

      Niinpä, Aki aina meinaa eiköhän me Heli oteta riski ja tarjoaa tavaroista 200e ja myy huutokauppapäivänä tavarat hintaan 2000e. Missä se riski on?

    • huutokauppamiljonääri

      Muistanko väärin, vai oliko noiden voitot ennen paljon pienempiä? Nykyään tulee yli 1000e voittoa lähes joka kaupasta mitä tv:ssä näytetään. Akille kelpas kippo kuin kippo, mutta nyt ollaan niin ronkeleita tavaran suhteen. Ymmärrän, että he eivät ole hyväntekijöitä eikä heitä kiinnosta onko jonkun kippo mummon tai isän maalaama, se tuotto mikä tulee omaan pussiin on se tärkein. Mut vähän alkaa mennä maku, kun ostetaan ihmisiltä laatikoittain tavaraa, maksetaan joku satanen ja saadaan 2000e voittoa ja sitten vielä höpötetään jostain riskistä.

      • oppiaikäkaikilla

        Rupea itse yrittäjäksi. Aki ottaa riskin siitä myykö satasen tavarat huutokaupassa eurolla vai tuhatlappusella, melkoista uhkapeliä joka kerta. Ja mietitääs mihin se "voitto" menee...

        Myyntivoitto 1000,00€
        - ostohinta -100,00€
        - matkakulut ---,--€ (riippuen tapauksesta)
        - ALV 24% -240,00€
        - normivero -228,00€ (jos veroprosentti 30%/ALV:n jälkeinen "voitto")
        - muut kulut ---,--€ (puhelinkulut, ilmoitukset, nettisivut, Markun palkka jne.)
        - ?
        Tähän tyyliin kun laskeskelee, niin loppujen lopuksi pk-yrittäjän pussiin jää vain pieni osa siitä SUUUUUUUUUUUUUURESTA "voitosta". Hirveä työ ennen kuin mitään on myyty ja sen jälkeen valtio vie suurimman osan tuloista ja tuotanto-, hankinta- ja ylläpitokustannukset loput.

        Ja kansa sen kun kahdehtii... joten, jos vähän työtä ja helppoa rahaa haluat, niin rupea yrittäjäksi! Itse en ole, enkä ikimaailmassa alkaisi.


      • Heräätähänpäivään

        Ja joka euro myös ilmoitetaan verottajalle eikös juu..


      • oppiaikäkaikilla

        No en kyllä itse asiassa ihmettele harmaataloutta lainkaan tässä yrittäjiä, olit sitten toiminimellinen, pk- tai suuryrittäjä, kaksoisverottavassa maassa. Tavan työntekijä pääsee paljon helpommalla ja paljon pienemmillä veroprosenteilla. Toiminimellisiä ja pk-yrittäjiä suorastaan rankaistaan siitä, että ovat kehdanneet/rohjenneet yrittämään ruveta isojen poikien rinnalle. Pienet eivät juurikaan voita kilpailutuksia tai siirrä Nordean kautta rahoja Cayman-saarille... Niitä kun ei ole.


      • gitares75
        oppiaikäkaikilla kirjoitti:

        Rupea itse yrittäjäksi. Aki ottaa riskin siitä myykö satasen tavarat huutokaupassa eurolla vai tuhatlappusella, melkoista uhkapeliä joka kerta. Ja mietitääs mihin se "voitto" menee...

        Myyntivoitto 1000,00€
        - ostohinta -100,00€
        - matkakulut ---,--€ (riippuen tapauksesta)
        - ALV 24% -240,00€
        - normivero -228,00€ (jos veroprosentti 30%/ALV:n jälkeinen "voitto")
        - muut kulut ---,--€ (puhelinkulut, ilmoitukset, nettisivut, Markun palkka jne.)
        - ?
        Tähän tyyliin kun laskeskelee, niin loppujen lopuksi pk-yrittäjän pussiin jää vain pieni osa siitä SUUUUUUUUUUUUUURESTA "voitosta". Hirveä työ ennen kuin mitään on myyty ja sen jälkeen valtio vie suurimman osan tuloista ja tuotanto-, hankinta- ja ylläpitokustannukset loput.

        Ja kansa sen kun kahdehtii... joten, jos vähän työtä ja helppoa rahaa haluat, niin rupea yrittäjäksi! Itse en ole, enkä ikimaailmassa alkaisi.

        Kyllähän nää koijarit palkkaa saa ohjelmasta. Etkö huomioinut sitä.
        Alkanut toistaa itteään. En kattele enää.


      • oppiaikäkaikilla

        Voi pyhä yksinkertaisuus. Jos saavat palkkaa filmauksista, niin ihan oikeutetusti, sillä työtä sekin silti on. Aiheuttaa vaivaa, siihen kuluu aikaa, normielämä häiriintyy jne. Kyllä siitä hyöty pitää saada edes rahallisena korvauksena "ilmaisena" mainostuksena vaikkakin tuon mainonnan hyödyn kokevat kyllä kaikki Suomen huutokauppakamarit, kun koko ala ja prosessi on taas tullut tutuksi ja muodikkaaksi koko Suomen silmissä.
        Tv-ohjelman palkkiot ja siitä maksettavat verot huomioon ottamatta, et kai väitä että Palsamäkien pitäisi sen johdosta pyörittää yritystänsä tappiollisesti? Sinähän se vasta veijari olet!


    • heliVAADIlaihd

      Aki kuolee (noilla elopainotasoilla) ennen eläkeikää(pumppu,aivovaurio, vatsasyöpä tms). Vähintään sairastuu vaikeasti invalidiksi. Nyt alkaisi olla viimeiset hetket laihduttaa...

      Loppuu hyvä ohjelma.

      • personalraineriakehiin

        toi on kyllä totta. en tiedä onko hänellä oikeasti jotain sydänongelmia, vai onko ne "hae nitroja" -lausahdukset ihan keksittyjä, mutta vähän voisi kyllä yrittää laihduttaa. he eivät ole enää mitään köyhiä, rahaa on vaikka muille jakaa, niin ei sinne ouluun ole pakko ajaa, sen ajan voi käyttää vaikka kuntoiluun.


    • VeroJohtaja

      Onko joku koskaan nähnyt että ostaja saisi kuitin ostoksesta? Kuinka monta lyöntiä menee väärään taskuun?

      • voetokkiisa

        No ei kai ohjelmas näytetä kuin "viihdyttävä" osa kaupanteosta eli kaupanhieronta ja myyminen. Kyse on viihteestä, ei dokumentista. Ja se mitä lopulliseen ohjelmaan päätyy riippuu kai ohjaajasta ja siitä mitä leikkauspöydällä filmimateriaalille tehdään. Kysy asiaa tuotantoyhtiöltä, jos noin kiinnostaa.


    • Kalorikalle

      Akin pitää laihis aloittaa,diabetes ainesta keskivartalossa!

    • laihdutustyperää

      eikä pidä.
      mikä järki on nähdä nälkää?
      ei mikään.

    • wpeoiupui

      En tiedä, onko näitä aikaisemmin kysytty:

      Lausahdus "Tänne on tullut ennakkotarjouksia ja huudan nyt niistä toiseksi suurimman...". Tällä hinnalla kauppa sitten nuijitaan pöytään. Mitä ihmettä! Jos joku on tarjonnut tästä enemmän niin miksi sitä ei huudeta?

      "En tiedä pitäisikö huutaa itse." Eikö firma voi myydä tuotetta omistajalleen ilman huutokauppaa?

    • Putkinotkopötköt

      Syökää vaan lisää ja ostakaa kippoja. Ahneus ja kateus on ihan parasta. Oman naaman ostaminen tv-kuvaan maksaa vain kahvipannun verran, ennen 15 €, nyt yli 200 €.

    • aisaatnhyväjuttu

      Ulvooin ihan naurusta kun aki kerto eilen ohjelmas kun kauppas yöastiaa miten seon heillä ollut helin kaa käytössä ja on aamulla paskaan ihan täynnä ja hän joutuu sen tyhjentään!!! :DDDD

    • 6958214

      Joo paska huumori naurattaa toisia toisia se taas yököttää. Aika huumorintonta on ohjelma ja jos jotain yritystä on niin alapäähän viittaavaa. Niinhän se on että siitä puhe mistä puute.

    • aarenbiimusa

      Kukahan on toi nuori nainen joka usein huutokauppa osiossa on jonkinlainen avustaja?

    • myötätuulijatkukoon

      Voi jumankekka, kyllä on kateellista sakkia, ei voi muuta sanoa. Kun ei enään keksitä mitään muuta, niin mennään henkilökohtaisuuksiin, mitä v'''n väliä sillä on onko lihava vai laiha, pitkä vai pätkä. Ei ollut heillä helppoa silloin kun aloittivat n10v sitten, eikö meidän suomalaisten pitäisi iloita, että joku edes onnistuu nykyään. hävetkää kateelliset.

    • jotainällöä

      Vuonna 2015 paikka myynnissä, ei sitte kukaan huolinu jatkaa.
      Mutta nyt pariskunnalla menee jokseenkin hyvin,
      ulkomaillakin käyty, jopa sekin matka täytyi tuoda, olikos ny Espanjan
      matka, niin telkkariin vaan, ollaan niin julkkiksia että.
      Nii että eipä taida olla pikkurahan puutetta.
      Vois jättää ne alapäävitsit kyl hokematta, jättää ne sinne makuukammariin vaan.

    • ooor

      Kassa kone huutokauppaan mihin lyödään huudot hinta ,tuotteen numero veronkiertoa pääse syntymään,Verottajan edustajia mukaan huutokauppaan mukaan.katsomaan touhua perjantaisin

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      74
      2200
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      175
      1721
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      156
      1579
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1368
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      50
      1362
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      290
      1217
    7. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      135
      1089
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1043
    9. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1042
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      54
      912
    Aihe