Hänen tulemuksensa merkit

Lisäävielä

Yksi suurimmista mysteereistä Raamatussa koskee Jeesuksen Kristuksen paluun ajoitusta maan päälle. Vaikka Raamattu kertoo meille, ettei kukaan tiedä tuntia ja päivää, milloin Herra tulee palaamaan, Raamattu on täynnä monia merkkejä, joita voimme käyttää arvioidessamme, miten lähellä olemme Hänen paluunsa ajankohtaa.

Kuten olet aikeissa lukea, monet Kristuksen paluun merkit on selvästi nähtävissä maailmassa tänään, muistuttamassa meitä, että Hän voi tulla millä hetkellä tahansa!

Merkit ovat seuraavat:

1. On oleva pilkkaajia - Raamattu kertoo meille yhden lopun(ajan) avainmerkeistä, että tulee olemaan ihmisiä, epäillen Kristuksen paluun koskaan tapahtuvan. 2 Piet. 3:3-4. Ja ennen kaikkea tietäkää se, että viimeisinä päivinä tulee pilkkapuheinensa pilkkaajia, jotka vaeltavat omien himojensa mukaan ja sanovat: "Missä on lupaus hänen tulemuksestansa? Sillä onhan siitä asti, kuin isät nukkuivat pois, kaikki pysynyt, niinkuin se on ollut luomakunnan alusta."

2. Ihmiskunta kykenee ylittämään maapallon nopeasti ja tiede kehittyy - Dan.12:4: Mutta sinä, Daniel, lukitse nämä sanat ja sinetöi tämä kirja lopun aikaan asti. Monet sitä tutkivat (alkukieli, käyttää sanaa shotet=kiertää maata), ja ymmärrys lisääntyy.

3. Vaaralliset ajat ovat tulossa ihmiskunnalle - 2. Tim.3:1 Mutta tiedä se, että viimeisinä päivinä on tuleva vaikeita aikoja.

4. Ihmiskunta kieltää, että Jumala kerran hukutti maan - 2.Piet. 3:5-6: Sillä tietensä he eivät ole tietävinään, että taivaat ja samoin maa, vedestä ja veden kautta rakennettu, olivat ikivanhastaan olemassa Jumalan sanan voimasta ja että niiden kautta silloinen maailma hukkui vedenpaisumukseen.

5. Maa ui väkivallan meressä - Kuten oli Nooan päivinä (Luuk.17:26), niin tulee olemaan lopussa. Millainen oli maa Nooan aikana? Ei muuta kuin katso 1.Moos. 6:11: Mutta maa turmeltui Jumalan edessä, ja maa tuli täyteen väkivaltaa.

6. On oleva sotia yli maapallon - Mark.13:8: Sillä kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, tulee maanjäristyksiä monin paikoin, tulee nälänhätää. Tämä on synnytystuskien alkua.

7. Ihmiskunnalla on kyky tuhota kaikki elämä planeetalla - Ainutlaatuista meidän sukupolvellemme, tämä profetia ei olisi voinut täyttyä ennen massatuhoaseiden kehittymistä, kuten ydinpommi. Matt.24:22 Ja ellei niitä päiviä olisi lyhennetty, ei mikään liha pelastuisi; mutta valittujen tähden ne päivät lyhennetään.

8. Kuolettavat sairaudet rehottavat - Matteus 24:7: Sillä kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, ja nälänhätää ja ruttoa ja maanjäristyksiä tulee monin paikoin.

9. Nälänhätää on yleisesti - Matteus 24:7: Sillä kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, ja nälänhätää ja ruttoa ja maanjäristyksiä tulee monin paikoin.

10. Maanjäristyksiä tulee tapahtumaan maailmanlaajuisesti - Matteus 24:7: Sillä kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, ja nälänhätää ja ruttoa ja maanjäristyksiä tulee monin paikoin.

11. Tulee rajuja sääilmiöitä - Luuk.21:25: Ja on oleva merkit auringossa ja kuussa ja tähdissä, ja ahdistus kansoilla maan päällä ja epätoivo, kun meri ja aallot pauhaavat.

12. Lapset ovat tottelemattomia ja kapinallisia - 2.Tim.3:2: Sillä ihmiset ovat silloin itserakkaita, rahanahneita, kerskailijoita, ylpeitä, herjaajia, vanhemmilleen tottelemattomia, kiittämättömiä, epähurskaita,

13. Kristittyjä vihataan uskonsa tähden Kristukseen - Luuk-21:7: 17 ja te joudutte kaikkien vihattaviksi minun nimeni tähden.

14. Ihmiskunta tulee olemaan moraalisen rappeutumisen tilassa - 2. Tim.3:2-5: Sillä ihmiset ovat silloin itserakkaita, rahanahneita, kerskailijoita, ylpeitä, herjaajia, vanhemmilleen tottelemattomia, kiittämättömiä, epähurskaita, rakkaudettomia, epäsopuisia, panettelijoita, hillittömiä, raakoja, hyvän vihamiehiä, pettureita, väkivaltaisia, pöyhkeitä, hekumaa enemmän kuin Jumalaa rakastavia; heissä on jumalisuuden ulkokuori, mutta he kieltävät sen voiman. Senkaltaisia karta.

15. Uskonnolliset kultit kukoistavat - 2. Piet.2:1 Mutta myös valheprofeettoja oli kansan seassa, niinkuin teidänkin keskuudessanne on oleva valheenopettajia, jotka salaa kuljettavat sisään turmiollisia harhaoppeja, kieltävätpä Herrankin, joka on heidät ostanut, ja tuottavat itselleen äkillisen perikadon.

16. Maailmanhallitus tulee kehittymään - Euroopan Unioni, uudelleenherännyt Rooman Maailmanvalta, on olemassa tänään ja liikkuu vakaasti kohti tämän profetian täyttymystä, kuten nähdään Dan. 7:23: " Hän vastasi näin: "Neljäs peto on neljäs valtakunta, joka syntyy maan päälle, erilainen kuin kaikki muut valtakunnat. Se syö kaiken maan ja tallaa ja murskaa sen." Antikristus, joka tulee johtamaan tätä maailmanhallitusta (seurakunnan tempaustapahtuman jälkeen) tulee olemaan johtaja Euroopan Unionista, kuten nähdään Daniel 9:26:ssa. Hän tulee olemaan siitä kansasta, joka tuhosi Jerusalemin kaupungin ja sen pyhäkön v.70, Roomalaiset.
Jatkuu

58

409

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jatkuuuuu

      17. Maailma etsii epätoivoisesti rauhaa - 1. Tes. 5:3: Kun he sanovat: "Nyt on rauha, ei hätää mitään", silloin yllättää heidät yhtäkkiä turmio, niinkuin synnytyskipu raskaan vaimon, eivätkä he pääse pakoon.

      18. Maailmanlaajuinen tiedonvälitys on olemassa - Me tiedämme tämän, koska Ilmestyskirja opettaa meitä, että koko maailma tulee näkemään useita tapahtumia. Tämä on ainutlaatuista meidän sukupolvellemme, sillä vain nykyisin ihmiskunnan historiassa ovat nämä teknologiavälineet olleet olemassa. Ilm.11:9 Ja ihmiset eri kansoista ja sukukunnista ja kielistä ja kansanheimoista näkevät heidän ruumiinsa kolme ja puoli päivää, eivätkä salli, että heidän ruumiinsa pannaan hautaan.

      19. Viimeisinä päivinä langenneet enkelit tulevat sekoittumaan ihmiskuntaan - Tiedän, että tämä on kiisteltyä, mutta tälle on pohjaa Kirjoituksissa, kuten nähdään Luuk. 17:26: Ja kuten oli Nooan päivinä, niin tulee olemaan myös Ihmisen Pojan päivinä. Huolellinen tutkiminen, mitä tapahtui Nooan aikaan, paljastaa, että langenneet enkelit sekoittuivat ihmiskunnan kanssa, kuten nähdään 1. Moos. 6:4: Siihen aikaan eli maan päällä jättiläisiä, ja myöhemminkin, kun Jumalan pojat yhtyivät ihmisten tyttäriin ja nämä synnyttivät heille lapsia; nämä olivat noita muinaisajan kuuluisia sankareita. Yksi Jumalan motiiveista , tuhotessaan ihmiskunnan hukuttamalla, oli Saatana ja hänen langenneet enkelinsä, yrityksessä pelastaa itsensä, yrittäessään häpäistä verilinjan, joka johtaisi Jeesuksen syntymään. Nooa pelastui tuholta kolmesta syystä, kuten nähdään 1. Moos. 6:9:ssä. ne ovat seuraavat: 1.) Nooa oli hurskas mies. 2.) Nooa oli nuhteeton sukupolvensa keskellä.(huomaa tämä viittaus hänen verilinjansa puhtauteen). 3.) Nooa vaelsi Jumalan yhteydessä. Nyt on potentiaalisesti enemmän UFO-havaintoja ja olentojen sieppaustarinoita uutisissa tänään, kuin olemme koskaan voineet kuvitella. (huom.koskee lähinnä USA:a).

      20. Israel on kansana viimeisinä päivinä - Lue Hes. 37:1-14 nähdäksesi tämän profetian, mikä täyttyi 1948.

      21. Israelin syntyminen kansana on tapahtunut yhtenä päivänä - Toteutui Toukokuun 14, 1948, kuten nähdään Jesaja 66:8:ssa " Kuka on sellaista kuullut, kuka senkaltaista nähnyt? Syntyykö maa yhden päivän kivulla, tahi synnytetäänkö kansa yhdellä haavaa?"

      22. Israel valtaa Jerusalemin uudelleen - Tämä tapahtui Kuuden-Päivän-Sodan tuloksena 1967. Jerusalemin valtaus oli kriittinen profeetallisesta lähtökohdasta katsottuna, kuten se, että Antikristus tulee eräänä päivänä menemään jälleenrakennettuun Pyhään Temppeliin, joka tulee seisomaan Jerusalemissa, vaivanajan keskikohdalla, missä hän tulee julistamaan itsensä Jumalaksi. Tämä tapahtuma, johon useimmat viittaavat hävityksen kauhistuksena, on dokumentoituna Dan. 9:27:ssä ja Matt. 24:15:ssa.

      23. Israelia ympäröi joka puolelta viholliset - Psalmi 83:4: He sanovat: "Tulkaa, hävittäkäämme heidät olemasta kansa, niin ettei Israelin nimeä enää muisteta".

      24. Jerusalemin omistaminen tulee olemaan kansainvälisen konfliktin aihe - Onko tämä tapahtumassa tänään vai mitä? Se on SUURI merkki meille! Sakarja 12:3: Ja sinä päivänä minä teen Jerusalemin väkikiveksi kaikille kansoille: kaikki, jotka sitä nostavat, repivät pahoin itsensä; ja kaikki maan kansakunnat kokoontuvat sitä vastaan.

      25. Kristityt tulevat olemaan penseitä uskossaan - Kristuksen puheessa seitsemälle seurakunnalle, Hän sanoo Ilm.3:15: Minä tiedän sinun tekosi: sinä et ole kylmä etkä palava; oi, jospa olisit kylmä tai palava!

      26. Monet tulevat väittämään olevansa Kristus - Matt. 24:5 Sillä monta tulee minun nimessäni sanoen: ‘Minä olen Kristus’, ja he eksyttävät monta.

      27. Väärät Kristukset ja väärät profeetat tulevat olemaan hyvin tehokkaita pettämisen taidossa - Matt.24:24 Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin.

      28. Taivaalla on oleva merkkejä - Luuk. 21:25 Ja on oleva merkit auringossa ja kuussa ja tähdissä, ja ahdistus kansoilla maan päällä ja epätoivo, kun meri ja aallot pauhaavat.

      29. Seksuaalista moraalittomuutta tulee runsaasti - Juuda 1:18 sanoen teille: "Viimeisenä aikana tulee pilkkaajia, jotka vaeltavat jumalattomuutensa himojen mukaan".

      30. Epäjumalanpalvelus tulee yleistymään - Ilm.9:20 Ja jäljelle jääneet ihmiset, ne, joita ei tapettu näillä vitsauksilla, eivät tehneet parannusta kättensä teoista, niin että olisivat lakanneet kumartamasta riivaajia ja kultaisia ja hopeaisia ja vaskisia ja kivisiä ja puisia epäjumalankuvia, jotka eivät voi nähdä eikä kuulla eikä kävellä.

    • Loppus

      31. Monet kristittyjen ja kirkkojen opit luopuvat uskosta: 1.Tim. 4: 1 Mutta Henki sanoo selvästi, että tulevina aikoina moniaat luopuvat uskosta ja noudattavat villitseviä henkiä ja riivaajien oppeja

      32. Ihmiskunnan kapinan aste tulee olemaan niin suuri, että Kristuksen tulo tulee saavuttamaan heidät täysin yllätyksenä - Luuk.21:35 niinkuin paula; sillä se on saavuttava kaikki, jotka koko maan päällä asuvat.

      33. Homoseksuaalisuus tulee olemaan ylpeää - 3. Moos. 20:13 Jos joku makaa miehenpuolen kanssa, niinkuin naisen kanssa maataan, tekevät he molemmat kauhistuksen; heidät rangaistakoon kuolemalla, he ovat verivelan alaiset." Tämä on puhuttu myös Luuk.17: 28-30: Niin myös, samoin kuin kävi Lootin päivinä: he söivät, joivat, ostivat, myivät, istuttivat ja rakensivat, mutta sinä päivänä, jona Loot lähti Sodomasta, satoi tulta ja tulikiveä taivaasta, ja se hukutti heidät kaikki, samoin käy sinä päivänä, jona Ihmisen Poika ilmestyy.

      Vaikka homoseksuaalisuus on kauhistus Jumalan silmissä, kaikki synti on! Tuon esiin tämän kohdan, koska monet kristityt suhtautuvat homouteen, kuin se olisi kaikkein anteeksiantamattomin synti kaikista. Jeesus Kristus antaa anteeksi kaikki synnit ja meidän, Hänen seuraajiensa pitäisi saavuttaa nämä ihmiset rakkaudella sydämissämme, että he voisivat pelastua! Homoseksuaalisuus ei ole anteeksiantamaton synti enempää kuin mikään muukaan synti!

      34. Monet iloitsevat epävanhurskaudessaan - 2. Tes.2: 12 että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen. Nämä ihmiset, 2. Tes. 2:11 mukaan, tulevat olemaan Antikristuksen valheen uskomisen kohteena, jonka hän tarjoaa maailmalle seurakunnan tempauksen jälkimainingeissa, johtaen monet niistä iankaikkiseen perikatoon. Jumala tulee sallimaan heidän tulle petetyiksi, näyttää siltä, kuin palkkana heidän ylpeästä Hänen uhmaamisestaan. Mikä pelottava ajatus!

      35. Monet alkavat käsittää Raamatun profetiaa ja aloittavat maailman varoittamisen siitä, että Jeesuksen Kristuksen paluu on lähellä - Apt.2: 17-18: ‘Ja on tapahtuva viimeisinä päivinä, sanoo Jumala, että minä vuodatan Henkeni kaiken lihan päälle, ja teidän poikanne ja tyttärenne ennustavat, ja nuorukaisenne näkyjä näkevät, ja vanhuksenne unia uneksuvat. Ja myös palvelijaini ja palvelijattarieni päälle minä niinä päivinä vuodatan Henkeni, ja he ennustavat.'

      Oletko nähnyt mitään näistä merkeistä maailmassa tänään?

      Jos niin on, kehoitan sinua nopeasti menemään yhteyteen Jeesuksen Kristuksen kanssa, ellet jo ole tehnyt sitä! Hän tulee pian! Mitä sinun täytyy tehdä pelastuaksesi? Klikkaa tästä.
      http://www.reinosav.net/time_of_return.htm

      • 1234567---

        Luopumus on tosiasia. Laajalti hyväksytään homo ja lesboliitot. Naisista tehty pappeja Raamatun vastaisesti. Sunnuntai muutettu viikon seitsemänneksi päiväksi v.1973. Tämä oli Majesteettirikos Jumalaa kohtaan. Suuri osa julistajia julistaakin, että sapatti ei kuulu enää Uudenliiton kristityille. Täydellinen luopumus on tosiasia.


      • Hihhuuli

        Jos tarkkoja ollaan, luopumus heteroudesta on homoutta ja siitäkin voi ja saa luopua jos haluaa olla biiseksuaali tai transvestiitti. Mutta vain noidat ja velhot uskalsivat sekaantua eläimiinkin? Nykyajankin tohtorit tekevät ELÄINKOKEITA; joko ihmsillä tai eläimillä?
        Miksi te ette ymmärrä Jumalan Armoa, ei kaikki ihmiset ole samanlaisia, vaikka toivottekin ehkä niin? Myöhempi profeetta sanoikin, VT:SSÄ että "LAINOPETTAJIEN KYNÄ ON VÄÄRENTÄNYT LAIN". Ei ketään erilaista saa häneen nähden erilainen tuomita yhtään minnekään eikä edes sättiä, vain oman piirin jäsenne saavat kuulla omituiset morkkauksenne, ne muut vain vihastuvat teille, jos ette tätä tajua!
        Luopumus uskosta on sitä ettei usko esim. Armoon olla erilainen kuin valtaväestö, ja teoriassa siinäkin on kyse "laveasta tiestä ja avarasta portista"; JOS AINA sen helpon viestin itselleen koko ajan kuolee...


      • LAkiV

        Mutta KONEISIIN sekaantuminen? Sehän se on se pedon merkki - kai? Vaikka kai lihan syönti on suurempi paha aina ollut sitäkin? Tämähän on tällainen patsas, ja kirosihan Mooses kaikki patsaita palvelevatkin, mutta pääsette pälkähästä, jos ette palvele tätä patsasta, vaan ? Annatte sen palvella teitä, niin tämäkään kone luule itseään liian pieneksi? Täähän on aivan upea, IHmisen Poika, ja jopa "Jumissa oleva Ala"; vaikka Jeesus ennusti, että kansan vanhimmat silti jostakin edelläkuvatusta syystä, hylkäävät IHMISEN POJAN? Koska he eivät olleet niitä NUORIA, jotka tämän loivat, ei ne toisen lasta-luomistyötä rakastaneet?


    • Puuttumatta tarkemmin noin pitkään sepustukseen: sotia, nälänhätiä ja tappavia sairauksia on nykyään vähemmän kuin koskaan, joten Lopun ajat ovat yhä vähintään yhtä kaukana kuin aina ennenkin.

      • EiMitäänKäsitystä

        Sinä olet sikeässä unessa. Ei ole hajuakaan, missä ajassa mennään!


      • EiMitäänKäsitystä kirjoitti:

        Sinä olet sikeässä unessa. Ei ole hajuakaan, missä ajassa mennään!

        Seuraan aikaani ilman raamattu-laseja ja siksi olen erittäin hereillä. Tervetuloa mukaan!


    • Rehellisyyttä

      Nyt monokkelit silmille ja tutkimaan todellisuutta.
      Puskista on turha huudella kun asiasta ei hajuakaan ole.

    • 1234567---

      Ei tule tempausta, ennen antikristusta. Ensin ilmestyy tuo laiton, jonka Jeesus tuhoaa tulemisensa ilmestyksellä.
      Ilmestyskirjan peto antikristus, josta vanhat 1700-luvun Luterilaiset virret kertovat paavista antikristuksena, joka Jumalan käskyi wastaan räyskyi. Räyskytty on Katolinen kirkko Laodikean kirkolliskokouksessa v.364 jKr. siirsi pyhyyden lauantailta sunnuntaille, näinollen sunnuntai on pedonmerkki.
      Paavinvalta sai kuolinhaavan Ranskan vallatessa Rooman v. 1798 ja vangitessa paavin. Näytti siltä, että se merkitsi loppua paavikunnalle. Englantilainen historioitsija Thomas Carlyne kirjoitti katolisesta kirkosta: Paavikunta ei voi palata takaisin enempää kuin pakanuuskaan. Mutta "kuolinhaava" alkoi parantua. Lateraanisopimuksen mukaan v. 1929 Vatikaani sai v. 1870 menettämänsä alueen ja poliittiset oikeutensa takaisin.
      Ilm.13:3.Ja minä näin yhden sen päistä olevan ikäänkuin kuoliaaksi haavoitetun, mutta sen kuolinhaava parantui. Ja koko maa seurasi ihmetellen petoa.

      Vähän ennen Jeesuksen toista tulemista peto saa vallan ja voiman. Ilm.17:12. Ja ne kymmenen sarvea, jotka sinä näit, ovat kymmenen kuningasta, jotka eivät vielä ole saaneet kuninkuutta, mutta saavat vallan niinkuin kuninkaat YHDEKSI HETKEKSI. 13.Näillä on yksi ja sama mieli, ja he antavat VOIMANSA JA VALTANSA PEDOLLE.

      Viimeisin vaino, ennen Jeesuksen toista tulemista tulee pedon ja pedon kumartajien taholta. Näissä vainoissa tulevat viimeiset marttyyrit, ennen jeesuksen toista tulemista.

      • Tulijameni

        Tuli mitä tuli niin katso merkkejä, jotka löytyy Raamatusta ja aloituksesta.


      • 1234567---
        Tulijameni kirjoitti:

        Tuli mitä tuli niin katso merkkejä, jotka löytyy Raamatusta ja aloituksesta.

        Aloittaja kirjoittaa: Antikristus, joka tulee johtamaan tätä maailman hallitusta seurakunnan tempaustapahtuman jälkeen.
        Ei tule olemaan mitään tempauksia, ennen Jeesuksen toista tulemista. Kaikki tulevat olemaan antikristuksen pedon ajassa, ennen Jeesuksen toista tulemista ja tempausta.
        Ennen Jeesuksen toista tulemista ovat kaikki viimeiset vitsaukset, vihat, vaivat, vainot sodat, kaikki kauheudet, ja pedon kumartamiset. Viimeisin vaino ennen Jeesuksen toista tulemista tulee pedon ja pedon kumartajien taholta kun peto saa vallan ja voiman yhdeksi hetkeksi, ennen Jeesuksen toista tulemista. Näissä vainoissa tulevat viimeiset marttyyrit, ennen Jeesuksen toista tulemista.


      • 1234567--- kirjoitti:

        Aloittaja kirjoittaa: Antikristus, joka tulee johtamaan tätä maailman hallitusta seurakunnan tempaustapahtuman jälkeen.
        Ei tule olemaan mitään tempauksia, ennen Jeesuksen toista tulemista. Kaikki tulevat olemaan antikristuksen pedon ajassa, ennen Jeesuksen toista tulemista ja tempausta.
        Ennen Jeesuksen toista tulemista ovat kaikki viimeiset vitsaukset, vihat, vaivat, vainot sodat, kaikki kauheudet, ja pedon kumartamiset. Viimeisin vaino ennen Jeesuksen toista tulemista tulee pedon ja pedon kumartajien taholta kun peto saa vallan ja voiman yhdeksi hetkeksi, ennen Jeesuksen toista tulemista. Näissä vainoissa tulevat viimeiset marttyyrit, ennen Jeesuksen toista tulemista.

        "Ei tule olemaan mitään tempauksia, ennen Jeesuksen toista tulemista. Kaikki tulevat olemaan antikristuksen pedon ajassa, ennen Jeesuksen toista tulemista ja tempausta."
        Tuo on aivan Raamatullisen näkemyksen kanssa linjassa.Tempauksella kuvataan 1. ylösnousemusta joka tapahtuu Jeesuksen tulon yhteydessä ja sen jälkeen alkaa 1000 - vuotinen valtakunta.Ylimääräisen tempauksen odottelijat eivät pysty perustamaan puheitaan Kirjoituksiin.


    • InhottavaRealisti

      Samat avauksen "varmat" merkit ovat esillä olleet ennenkin ja nyt näemmä ilonamme taas.

      Valitettavasti nuo merkit ovat mielikuvituksen tuotettá. Jos oikein innostun, saatanpa vaivautua kumoamaan ne yksi kerrallaankin.

      • Surullista

        Ei ole sinullakaan mitään käsitystä, missä ajassa mennään.


      • TurhaVaiva

        Et sinä pysty Jeesuksen tulemusta estämään.


      • TurhaVaiva kirjoitti:

        Et sinä pysty Jeesuksen tulemusta estämään.

        Ei sellaista voi edes yrittää estää, mitä ei koskaan tapahdu.


    • PasiToivonen
    • InhottavaRealisti

      "1. On oleva pilkkaajia - Raamattu kertoo meille yhden lopun(ajan) avainmerkeistä, että tulee olemaan ihmisiä, epäillen Kristuksen paluun koskaan tapahtuvan. 2 Piet. 3:3-4. Ja ennen kaikkea tietäkää se, että viimeisinä päivinä tulee pilkkapuheinensa pilkkaajia, jotka vaeltavat omien himojensa mukaan ja sanovat: "Missä on lupaus hänen tulemuksestansa? Sillä onhan siitä asti, kuin isät nukkuivat pois, kaikki pysynyt, niinkuin se on ollut luomakunnan alusta."

      2. Ihmiskunta kykenee ylittämään maapallon nopeasti ja tiede kehittyy - Dan.12:4: Mutta sinä, Daniel, lukitse nämä sanat ja sinetöi tämä kirja lopun aikaan asti. Monet sitä tutkivat (alkukieli, käyttää sanaa shotet=kiertää maata), ja ymmärrys lisääntyy."

      Aloitetaanpas kumoaminen.

      1. Ateisteja ja skeptikkoja on ollut aina. Jeesuksen ympärille rakennettua myyttiä on epäilty aina. Ei siis ole mikään Lopun Ajan merkki.

      2. Ihmistiedon lisääntyminen on väistämätöntä. En kykene ymmärtämään, mihin koko kohta edes viittaa. Ihminen on käytännössä oppinut koko ajan lisää. Jo uskontojen kehittyminenkin on merkki siitä.

      • InhottavaRealisti

        "3. Vaaralliset ajat ovat tulossa ihmiskunnalle - 2. Tim.3:1 Mutta tiedä se, että viimeisinä päivinä on tuleva vaikeita aikoja.

        4. Ihmiskunta kieltää, että Jumala kerran hukutti maan - 2.Piet. 3:5-6: Sillä tietensä he eivät ole tietävinään, että taivaat ja samoin maa, vedestä ja veden kautta rakennettu, olivat ikivanhastaan olemassa Jumalan sanan voimasta ja että niiden kautta silloinen maailma hukkui vedenpaisumukseen."

        3. Eihän tämä tarkoita yhtään mitään! Ihmiskunta on kokenut PALJON nykyistä vaikeampia aikoja.

        4. Tarina Vedenpaisumuksesta on vain muilta lainattu myytti. Ei sitä tarvitse erikseen kumota. Mikään merkki luonnossa ei osoita sitä, että koko Maapallo olisi peittynyt tulvan alle.


      • InhottavaRealisti
        InhottavaRealisti kirjoitti:

        "3. Vaaralliset ajat ovat tulossa ihmiskunnalle - 2. Tim.3:1 Mutta tiedä se, että viimeisinä päivinä on tuleva vaikeita aikoja.

        4. Ihmiskunta kieltää, että Jumala kerran hukutti maan - 2.Piet. 3:5-6: Sillä tietensä he eivät ole tietävinään, että taivaat ja samoin maa, vedestä ja veden kautta rakennettu, olivat ikivanhastaan olemassa Jumalan sanan voimasta ja että niiden kautta silloinen maailma hukkui vedenpaisumukseen."

        3. Eihän tämä tarkoita yhtään mitään! Ihmiskunta on kokenut PALJON nykyistä vaikeampia aikoja.

        4. Tarina Vedenpaisumuksesta on vain muilta lainattu myytti. Ei sitä tarvitse erikseen kumota. Mikään merkki luonnossa ei osoita sitä, että koko Maapallo olisi peittynyt tulvan alle.

        "5. Maa ui väkivallan meressä - Kuten oli Nooan päivinä (Luuk.17:26), niin tulee olemaan lopussa. Millainen oli maa Nooan aikana? Ei muuta kuin katso 1.Moos. 6:11: Mutta maa turmeltui Jumalan edessä, ja maa tuli täyteen väkivaltaa.

        6. On oleva sotia yli maapallon - Mark.13:8: Sillä kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, tulee maanjäristyksiä monin paikoin, tulee nälänhätää. Tämä on synnytystuskien alkua."

        5. Maailma on ollut aikaisemmin paljon nykyistä väkivaltaisempi. Kirjoittaja ei tunnu hallitsevan historian perustietojakaan.

        6. Suursotia on ollut aina. Tiedonvälitys vain on parantunut. Maanjäristyksiä tai muita mullistuksia ei esiinny aiempaa enempää.


      • InhottavaRealisti
        InhottavaRealisti kirjoitti:

        "5. Maa ui väkivallan meressä - Kuten oli Nooan päivinä (Luuk.17:26), niin tulee olemaan lopussa. Millainen oli maa Nooan aikana? Ei muuta kuin katso 1.Moos. 6:11: Mutta maa turmeltui Jumalan edessä, ja maa tuli täyteen väkivaltaa.

        6. On oleva sotia yli maapallon - Mark.13:8: Sillä kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, tulee maanjäristyksiä monin paikoin, tulee nälänhätää. Tämä on synnytystuskien alkua."

        5. Maailma on ollut aikaisemmin paljon nykyistä väkivaltaisempi. Kirjoittaja ei tunnu hallitsevan historian perustietojakaan.

        6. Suursotia on ollut aina. Tiedonvälitys vain on parantunut. Maanjäristyksiä tai muita mullistuksia ei esiinny aiempaa enempää.

        "7. Ihmiskunnalla on kyky tuhota kaikki elämä planeetalla - Ainutlaatuista meidän sukupolvellemme, tämä profetia ei olisi voinut täyttyä ennen massatuhoaseiden kehittymistä, kuten ydinpommi. Matt.24:22 Ja ellei niitä päiviä olisi lyhennetty, ei mikään liha pelastuisi; mutta valittujen tähden ne päivät lyhennetään.

        8. Kuolettavat sairaudet rehottavat - Matteus 24:7: Sillä kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, ja nälänhätää ja ruttoa ja maanjäristyksiä tulee monin paikoin."

        7. Aseiden kehittyminen muunkin teknologian kehittyessä on ollut väistämätöntä.

        8. Samaa selitystä kuin edelliset. Mitähän mahtoivat ajatella Euroopan asukkaat Mustan Surman aikana, kun epidemia oli jotakin aivan muuta kuin tämän päivän epidemiat?


      • InhottavaRealisti

        "9. Nälänhätää on yleisesti - Matteus 24:7: Sillä kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, ja nälänhätää ja ruttoa ja maanjäristyksiä tulee monin paikoin.

        10. Maanjäristyksiä tulee tapahtumaan maailmanlaajuisesti - Matteus 24:7: Sillä kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, ja nälänhätää ja ruttoa ja maanjäristyksiä tulee monin paikoin."

        9.-10. Saman toistoa. Ei toisto muuta asioita sen enemmän faktoiksi!


      • InhottavaRealisti

        "11. Tulee rajuja sääilmiöitä - Luuk.21:25: Ja on oleva merkit auringossa ja kuussa ja tähdissä, ja ahdistus kansoilla maan päällä ja epätoivo, kun meri ja aallot pauhaavat.

        12. Lapset ovat tottelemattomia ja kapinallisia - 2.Tim.3:2: Sillä ihmiset ovat silloin itserakkaita, rahanahneita, kerskailijoita, ylpeitä, herjaajia, vanhemmilleen tottelemattomia, kiittämättömiä, epähurskaita,"

        11. Samaa epäselvää jauhamista.

        12. Lasten tottelemattomuudesta on valitettu aina. Ihmisten ominaisuudet ovat olleet läpi aikakausien samat. Olisi hyvin mielenkiintoista kuulla aikakaudesta, jolloin asiat olivat toisin.


      • InhottavaRealisti

        "13. Kristittyjä vihataan uskonsa tähden Kristukseen - Luuk-21:7: 17 ja te joudutte kaikkien vihattaviksi minun nimeni tähden.

        14. Ihmiskunta tulee olemaan moraalisen rappeutumisen tilassa - 2. Tim.3:2-5: Sillä ihmiset ovat silloin itserakkaita, rahanahneita, kerskailijoita, ylpeitä, herjaajia, vanhemmilleen tottelemattomia, kiittämättömiä, epähurskaita, rakkaudettomia, epäsopuisia, panettelijoita, hillittömiä, raakoja, hyvän vihamiehiä, pettureita, väkivaltaisia, pöyhkeitä, hekumaa enemmän kuin Jumalaa rakastavia; heissä on jumalisuuden ulkokuori, mutta he kieltävät sen voiman. Senkaltaisia karta."

        13. Höpön höpön. Alkuaikoina oikeasti vainottiin Jeesuksen seuraajia. Se, että ihan kaikkia fundamentalistien väitteitä ei uskota, EI ole vainoamista.

        14. Taas samaa toistoa kuin kohta 12?


      • InhottavaRealisti

        "15. Uskonnolliset kultit kukoistavat - 2. Piet.2:1 Mutta myös valheprofeettoja oli kansan seassa, niinkuin teidänkin keskuudessanne on oleva valheenopettajia, jotka salaa kuljettavat sisään turmiollisia harhaoppeja, kieltävätpä Herrankin, joka on heidät ostanut, ja tuottavat itselleen äkillisen perikadon.

        16. Maailmanhallitus tulee kehittymään - Euroopan Unioni, uudelleenherännyt Rooman Maailmanvalta, on olemassa tänään ja liikkuu vakaasti kohti tämän profetian täyttymystä, kuten nähdään Dan. 7:23: " Hän vastasi näin: "Neljäs peto on neljäs valtakunta, joka syntyy maan päälle, erilainen kuin kaikki muut valtakunnat. Se syö kaiken maan ja tallaa ja murskaa sen." Antikristus, joka tulee johtamaan tätä maailmanhallitusta (seurakunnan tempaustapahtuman jälkeen) tulee olemaan johtaja Euroopan Unionista, kuten nähdään Daniel 9:26:ssa. Hän tulee olemaan siitä kansasta, joka tuhosi Jerusalemin kaupungin ja sen pyhäkön v.70, Roomalaiset."

        15. Ympäripyöreää mokellusta. Kirjoittaja olettaa ilmeisesti kuitenkin ITSE edustavansa sitä Ainoaa Oikeaa Uskoa?

        16. NWO-höpötystä. Rooman valtakunta oli alkukristityille hirveä pelote. Antikristus oli suora viittaus Keisari Neroon. Ilmiselviä tosiasioita ei haluta nähdä. Aina yhtä outoa havaita se.


      • InhottavaRealisti

        Lupaan jatkaa heti ehtiessäni.


      • InhottavaRealisti kirjoitti:

        "13. Kristittyjä vihataan uskonsa tähden Kristukseen - Luuk-21:7: 17 ja te joudutte kaikkien vihattaviksi minun nimeni tähden.

        14. Ihmiskunta tulee olemaan moraalisen rappeutumisen tilassa - 2. Tim.3:2-5: Sillä ihmiset ovat silloin itserakkaita, rahanahneita, kerskailijoita, ylpeitä, herjaajia, vanhemmilleen tottelemattomia, kiittämättömiä, epähurskaita, rakkaudettomia, epäsopuisia, panettelijoita, hillittömiä, raakoja, hyvän vihamiehiä, pettureita, väkivaltaisia, pöyhkeitä, hekumaa enemmän kuin Jumalaa rakastavia; heissä on jumalisuuden ulkokuori, mutta he kieltävät sen voiman. Senkaltaisia karta."

        13. Höpön höpön. Alkuaikoina oikeasti vainottiin Jeesuksen seuraajia. Se, että ihan kaikkia fundamentalistien väitteitä ei uskota, EI ole vainoamista.

        14. Taas samaa toistoa kuin kohta 12?

        >Se, että ihan kaikkia fundamentalistien väitteitä ei uskota, EI ole vainoamista.
        Ei ehkä vielä se, mutta se on, että niille väitteille kehdataan jopa naureskella. Ja väitteiden esittäjille myös – ehkä tämä joidenkin sekouskisten mielestä on sama kuin naureskelisi itselleen Jumalalle?


      • InhottavaRealisti kirjoitti:

        "5. Maa ui väkivallan meressä - Kuten oli Nooan päivinä (Luuk.17:26), niin tulee olemaan lopussa. Millainen oli maa Nooan aikana? Ei muuta kuin katso 1.Moos. 6:11: Mutta maa turmeltui Jumalan edessä, ja maa tuli täyteen väkivaltaa.

        6. On oleva sotia yli maapallon - Mark.13:8: Sillä kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, tulee maanjäristyksiä monin paikoin, tulee nälänhätää. Tämä on synnytystuskien alkua."

        5. Maailma on ollut aikaisemmin paljon nykyistä väkivaltaisempi. Kirjoittaja ei tunnu hallitsevan historian perustietojakaan.

        6. Suursotia on ollut aina. Tiedonvälitys vain on parantunut. Maanjäristyksiä tai muita mullistuksia ei esiinny aiempaa enempää.

        >5. Maailma on ollut aikaisemmin paljon nykyistä väkivaltaisempi. Kirjoittaja ei tunnu hallitsevan historian perustietojakaan.
        Usein tuntuu siltä, että ne historian perustiedot ovat itsestään Valheen Isästä. Varmaan siksi, että niiden hallitseminen aiheuttaisi epäuskoa pikaisia Lopun aikoja kohtaan, ja epäuskohan johtaa Helvetin tuleen.


      • YmmärrystäPuuttuu
        InhottavaRealisti kirjoitti:

        "13. Kristittyjä vihataan uskonsa tähden Kristukseen - Luuk-21:7: 17 ja te joudutte kaikkien vihattaviksi minun nimeni tähden.

        14. Ihmiskunta tulee olemaan moraalisen rappeutumisen tilassa - 2. Tim.3:2-5: Sillä ihmiset ovat silloin itserakkaita, rahanahneita, kerskailijoita, ylpeitä, herjaajia, vanhemmilleen tottelemattomia, kiittämättömiä, epähurskaita, rakkaudettomia, epäsopuisia, panettelijoita, hillittömiä, raakoja, hyvän vihamiehiä, pettureita, väkivaltaisia, pöyhkeitä, hekumaa enemmän kuin Jumalaa rakastavia; heissä on jumalisuuden ulkokuori, mutta he kieltävät sen voiman. Senkaltaisia karta."

        13. Höpön höpön. Alkuaikoina oikeasti vainottiin Jeesuksen seuraajia. Se, että ihan kaikkia fundamentalistien väitteitä ei uskota, EI ole vainoamista.

        14. Taas samaa toistoa kuin kohta 12?

        Voithan sinä yrittää askarrella noiden asioiden kanssa, mutta mitään varsinaista ymmärrystä sinulla ei ole. Jumalan valtakuntaa et pysty kaatamaan etkä Raamattua tekemään tyhjäksi. Jeesuksen tulemusta ja tempausta et myöskään pysty estämään. Hän on jo tuulissa ja pilvissä meitä vastaanottamassa! Et ole vaivautunut ottamaan asioista selvää. Sinulla ei ole uskoa, vielä vähemmän Jeesusta ja Pyhää Henkeä, joka ohjaisi ja antaisi ymmärrystä!


      • InhottavaRealisti
        YmmärrystäPuuttuu kirjoitti:

        Voithan sinä yrittää askarrella noiden asioiden kanssa, mutta mitään varsinaista ymmärrystä sinulla ei ole. Jumalan valtakuntaa et pysty kaatamaan etkä Raamattua tekemään tyhjäksi. Jeesuksen tulemusta ja tempausta et myöskään pysty estämään. Hän on jo tuulissa ja pilvissä meitä vastaanottamassa! Et ole vaivautunut ottamaan asioista selvää. Sinulla ei ole uskoa, vielä vähemmän Jeesusta ja Pyhää Henkeä, joka ohjaisi ja antaisi ymmärrystä!

        Höpön höpön. asiat joko ovat totta tai sitten eivät. Jos pystyt, osoita teksteistäni virheelliset väitteet. Turha Sinun on vedota Pyhään Henkeen, jos selkeät faktat ovat pielessä.


      • InhottavaRealisti

        "17. Maailma etsii epätoivoisesti rauhaa - 1. Tes. 5:3: Kun he sanovat: "Nyt on rauha, ei hätää mitään", silloin yllättää heidät yhtäkkiä turmio, niinkuin synnytyskipu raskaan vaimon, eivätkä he pääse pakoon.

        18. Maailmanlaajuinen tiedonvälitys on olemassa - Me tiedämme tämän, koska Ilmestyskirja opettaa meitä, että koko maailma tulee näkemään useita tapahtumia. Tämä on ainutlaatuista meidän sukupolvellemme, sillä vain nykyisin ihmiskunnan historiassa ovat nämä teknologiavälineet olleet olemassa. Ilm.11:9 Ja ihmiset eri kansoista ja sukukunnista ja kielistä ja kansanheimoista näkevät heidän ruumiinsa kolme ja puoli päivää, eivätkä salli, että heidän ruumiinsa pannaan hautaan."

        Jatketaan.

        17. Eikö rauhaan sitten pidä pyrkiä? Mitä kummaa tuo "epätoivoisesti etsivät" tarkoittaa? Ymmärtääkseni maailmassa on tapahtunut melkoisen monia rauhan- ja sodanjulistuksia? Maailmanhan ei edes ole tällä hetkellä missään totaalisessa rauhan tilassa. Toisaalla kerrotaan jatkuvasta sotatilasta, toisaalla siis elämme valheellista rauhanaikaa? Ymmärtääkö kirjoittaja itsekään, mitä selittää?

        18. Teknologian kehittyminen on väistämätöntä, vai mitä?


      • InhottavaRealisti

        "19. Viimeisinä päivinä langenneet enkelit tulevat sekoittumaan ihmiskuntaan - Tiedän, että tämä on kiisteltyä, mutta tälle on pohjaa Kirjoituksissa, kuten nähdään Luuk. 17:26: Ja kuten oli Nooan päivinä, niin tulee olemaan myös Ihmisen Pojan päivinä. Huolellinen tutkiminen, mitä tapahtui Nooan aikaan, paljastaa, että langenneet enkelit sekoittuivat ihmiskunnan kanssa, kuten nähdään 1. Moos. 6:4: Siihen aikaan eli maan päällä jättiläisiä, ja myöhemminkin, kun Jumalan pojat yhtyivät ihmisten tyttäriin ja nämä synnyttivät heille lapsia; nämä olivat noita muinaisajan kuuluisia sankareita. Yksi Jumalan motiiveista , tuhotessaan ihmiskunnan hukuttamalla, oli Saatana ja hänen langenneet enkelinsä, yrityksessä pelastaa itsensä, yrittäessään häpäistä verilinjan, joka johtaisi Jeesuksen syntymään. Nooa pelastui tuholta kolmesta syystä, kuten nähdään 1. Moos. 6:9:ssä. ne ovat seuraavat: 1.) Nooa oli hurskas mies. 2.) Nooa oli nuhteeton sukupolvensa keskellä.(huomaa tämä viittaus hänen verilinjansa puhtauteen). 3.) Nooa vaelsi Jumalan yhteydessä. Nyt on potentiaalisesti enemmän UFO-havaintoja ja olentojen sieppaustarinoita uutisissa tänään, kuin olemme koskaan voineet kuvitella. (huom.koskee lähinnä USA:a).

        20. Israel on kansana viimeisinä päivinä - Lue Hes. 37:1-14 nähdäksesi tämän profetian, mikä täyttyi 1948."

        19. Melko sekavaa selitystä. Puheet Jumalan pojista osoittavat lähinnä sitä, että juutalaisuus ei tainnut alkuvaiheissaan olla monoteistinen uskonto?

        20. Tuttu juttu. 1948 on jäänyt kauas taa. Kuinka monta vuotta mahtaa yksi sukupolvi olla? 75? 100? 1000?


      • InhottavaRealisti

        "21. Israelin syntyminen kansana on tapahtunut yhtenä päivänä - Toteutui Toukokuun 14, 1948, kuten nähdään Jesaja 66:8:ssa " Kuka on sellaista kuullut, kuka senkaltaista nähnyt? Syntyykö maa yhden päivän kivulla, tahi synnytetäänkö kansa yhdellä haavaa?"

        22. Israel valtaa Jerusalemin uudelleen - Tämä tapahtui Kuuden-Päivän-Sodan tuloksena 1967. Jerusalemin valtaus oli kriittinen profeetallisesta lähtökohdasta katsottuna, kuten se, että Antikristus tulee eräänä päivänä menemään jälleenrakennettuun Pyhään Temppeliin, joka tulee seisomaan Jerusalemissa, vaivanajan keskikohdalla, missä hän tulee julistamaan itsensä Jumalaksi. Tämä tapahtuma, johon useimmat viittaavat hävityksen kauhistuksena, on dokumentoituna Dan. 9:27:ssä ja Matt. 24:15:ssa."

        21. Kts. ed. kommenttini.

        22. Kts. ed. kommenttini.


      • InhottavaRealisti

        "23. Israelia ympäröi joka puolelta viholliset - Psalmi 83:4: He sanovat: "Tulkaa, hävittäkäämme heidät olemasta kansa, niin ettei Israelin nimeä enää muisteta".

        24. Jerusalemin omistaminen tulee olemaan kansainvälisen konfliktin aihe - Onko tämä tapahtumassa tänään vai mitä? Se on SUURI merkki meille! Sakarja 12:3: Ja sinä päivänä minä teen Jerusalemin väkikiveksi kaikille kansoille: kaikki, jotka sitä nostavat, repivät pahoin itsensä; ja kaikki maan kansakunnat kokoontuvat sitä vastaan."

        23. Israel on tainnut olla vihollisten ympäröimä aina? Lähi-Idän aavikoista on ihmeesti jaksettu sotia.

        24. Jerusalem oli keskiajalla maailman napa. Enää se ei sitä ole.


      • InhottavaRealisti

        "25. Kristityt tulevat olemaan penseitä uskossaan - Kristuksen puheessa seitsemälle seurakunnalle, Hän sanoo Ilm.3:15: Minä tiedän sinun tekosi: sinä et ole kylmä etkä palava; oi, jospa olisit kylmä tai palava!

        26. Monet tulevat väittämään olevansa Kristus - Matt. 24:5 Sillä monta tulee minun nimessäni sanoen: ‘Minä olen Kristus’, ja he eksyttävät monta."

        25. Millä perusteella? Laskeeko kirjoittaja kenties kristityiksi vain täysin samoin kanssaan uskovat?

        26. Esimerkkejä?


      • InhottavaRealisti

        "27. Väärät Kristukset ja väärät profeetat tulevat olemaan hyvin tehokkaita pettämisen taidossa - Matt.24:24 Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin.

        28. Taivaalla on oleva merkkejä - Luuk. 21:25 Ja on oleva merkit auringossa ja kuussa ja tähdissä, ja ahdistus kansoilla maan päällä ja epätoivo, kun meri ja aallot pauhaavat.

        29. Seksuaalista moraalittomuutta tulee runsaasti - Juuda 1:18 sanoen teille: "Viimeisenä aikana tulee pilkkaajia, jotka vaeltavat jumalattomuutensa himojen mukaan".

        30. Epäjumalanpalvelus tulee yleistymään - Ilm.9:20 Ja jäljelle jääneet ihmiset, ne, joita ei tapettu näillä vitsauksilla, eivät tehneet parannusta kättensä teoista, niin että olisivat lakanneet kumartamasta riivaajia ja kultaisia ja hopeaisia ja vaskisia ja kivisiä ja puisia epäjumalankuvia, jotka eivät voi nähdä eikä kuulla eikä kävellä."

        27. Keitä ne väärät Kristukset siis ovat?

        28. Esimerkkejä näistä merkeistä?

        29. Seksi on aina kiinnostanut ihmisiä. Mieluustihan uskovaiset sukupuolielämää toki kontrolloivat...

        30. Pikemminkin maallistuminen lisääntyy.


      • InhottavaRealisti

        "31. Monet kristittyjen ja kirkkojen opit luopuvat uskosta: 1.Tim. 4: 1 Mutta Henki sanoo selvästi, että tulevina aikoina moniaat luopuvat uskosta ja noudattavat villitseviä henkiä ja riivaajien oppeja

        32. Ihmiskunnan kapinan aste tulee olemaan niin suuri, että Kristuksen tulo tulee saavuttamaan heidät täysin yllätyksenä - Luuk.21:35 niinkuin paula; sillä se on saavuttava kaikki, jotka koko maan päällä asuvat."

        31. Kuinka moni maallistunut mahtaa esim. "noudattaa villitseviä henkiä ja riivaajien oppeja"?

        32. Ei tarkoita mitään.


      • InhottavaRealisti

        "33. Homoseksuaalisuus tulee olemaan ylpeää - 3. Moos. 20:13 Jos joku makaa miehenpuolen kanssa, niinkuin naisen kanssa maataan, tekevät he molemmat kauhistuksen; heidät rangaistakoon kuolemalla, he ovat verivelan alaiset." Tämä on puhuttu myös Luuk.17: 28-30: Niin myös, samoin kuin kävi Lootin päivinä: he söivät, joivat, ostivat, myivät, istuttivat ja rakensivat, mutta sinä päivänä, jona Loot lähti Sodomasta, satoi tulta ja tulikiveä taivaasta, ja se hukutti heidät kaikki, samoin käy sinä päivänä, jona Ihmisen Poika ilmestyy.

        Vaikka homoseksuaalisuus on kauhistus Jumalan silmissä, kaikki synti on! Tuon esiin tämän kohdan, koska monet kristityt suhtautuvat homouteen, kuin se olisi kaikkein anteeksiantamattomin synti kaikista. Jeesus Kristus antaa anteeksi kaikki synnit ja meidän, Hänen seuraajiensa pitäisi saavuttaa nämä ihmiset rakkaudella sydämissämme, että he voisivat pelastua! Homoseksuaalisuus ei ole anteeksiantamaton synti enempää kuin mikään muukaan synti!

        34. Monet iloitsevat epävanhurskaudessaan - 2. Tes.2: 12 että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen. Nämä ihmiset, 2. Tes. 2:11 mukaan, tulevat olemaan Antikristuksen valheen uskomisen kohteena, jonka hän tarjoaa maailmalle seurakunnan tempauksen jälkimainingeissa, johtaen monet niistä iankaikkiseen perikatoon. Jumala tulee sallimaan heidän tulle petetyiksi, näyttää siltä, kuin palkkana heidän ylpeästä Hänen uhmaamisestaan. Mikä pelottava ajatus!

        35. Monet alkavat käsittää Raamatun profetiaa ja aloittavat maailman varoittamisen siitä, että Jeesuksen Kristuksen paluu on lähellä - Apt.2: 17-18: ‘Ja on tapahtuva viimeisinä päivinä, sanoo Jumala, että minä vuodatan Henkeni kaiken lihan päälle, ja teidän poikanne ja tyttärenne ennustavat, ja nuorukaisenne näkyjä näkevät, ja vanhuksenne unia uneksuvat. Ja myös palvelijaini ja palvelijattarieni päälle minä niinä päivinä vuodatan Henkeni, ja he ennustavat.'

        Oletko nähnyt mitään näistä merkeistä maailmassa tänään?

        Jos niin on, kehoitan sinua nopeasti menemään yhteyteen Jeesuksen Kristuksen kanssa, ellet jo ole tehnyt sitä! Hän tulee pian! Mitä sinun täytyy tehdä pelastuaksesi? Klikkaa tästä."

        33. Kummallinen tuo uskovaisten trauma homoseksuaalisuudesta. Maailmassa on ihan oikeita ongelmiakin. Miksei tuomio kohdistu rankalla kädellä esim. lestadiolaisten tai katolisen kirkon pedofiilitapauksiin?

        34. Monta lausetta vailla sisältöä. Pelkkää pelottelua. Ei faktaa.

        35. Monet pikemminkin käsittävät profetioiden olevan jotain muuta kuin tosiasioita.

        Kaiken kaikkiaan varsin sekavaa sepustusta.,


      • OhjeeksiJaOpiksi
        InhottavaRealisti kirjoitti:

        "33. Homoseksuaalisuus tulee olemaan ylpeää - 3. Moos. 20:13 Jos joku makaa miehenpuolen kanssa, niinkuin naisen kanssa maataan, tekevät he molemmat kauhistuksen; heidät rangaistakoon kuolemalla, he ovat verivelan alaiset." Tämä on puhuttu myös Luuk.17: 28-30: Niin myös, samoin kuin kävi Lootin päivinä: he söivät, joivat, ostivat, myivät, istuttivat ja rakensivat, mutta sinä päivänä, jona Loot lähti Sodomasta, satoi tulta ja tulikiveä taivaasta, ja se hukutti heidät kaikki, samoin käy sinä päivänä, jona Ihmisen Poika ilmestyy.

        Vaikka homoseksuaalisuus on kauhistus Jumalan silmissä, kaikki synti on! Tuon esiin tämän kohdan, koska monet kristityt suhtautuvat homouteen, kuin se olisi kaikkein anteeksiantamattomin synti kaikista. Jeesus Kristus antaa anteeksi kaikki synnit ja meidän, Hänen seuraajiensa pitäisi saavuttaa nämä ihmiset rakkaudella sydämissämme, että he voisivat pelastua! Homoseksuaalisuus ei ole anteeksiantamaton synti enempää kuin mikään muukaan synti!

        34. Monet iloitsevat epävanhurskaudessaan - 2. Tes.2: 12 että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen. Nämä ihmiset, 2. Tes. 2:11 mukaan, tulevat olemaan Antikristuksen valheen uskomisen kohteena, jonka hän tarjoaa maailmalle seurakunnan tempauksen jälkimainingeissa, johtaen monet niistä iankaikkiseen perikatoon. Jumala tulee sallimaan heidän tulle petetyiksi, näyttää siltä, kuin palkkana heidän ylpeästä Hänen uhmaamisestaan. Mikä pelottava ajatus!

        35. Monet alkavat käsittää Raamatun profetiaa ja aloittavat maailman varoittamisen siitä, että Jeesuksen Kristuksen paluu on lähellä - Apt.2: 17-18: ‘Ja on tapahtuva viimeisinä päivinä, sanoo Jumala, että minä vuodatan Henkeni kaiken lihan päälle, ja teidän poikanne ja tyttärenne ennustavat, ja nuorukaisenne näkyjä näkevät, ja vanhuksenne unia uneksuvat. Ja myös palvelijaini ja palvelijattarieni päälle minä niinä päivinä vuodatan Henkeni, ja he ennustavat.'

        Oletko nähnyt mitään näistä merkeistä maailmassa tänään?

        Jos niin on, kehoitan sinua nopeasti menemään yhteyteen Jeesuksen Kristuksen kanssa, ellet jo ole tehnyt sitä! Hän tulee pian! Mitä sinun täytyy tehdä pelastuaksesi? Klikkaa tästä."

        33. Kummallinen tuo uskovaisten trauma homoseksuaalisuudesta. Maailmassa on ihan oikeita ongelmiakin. Miksei tuomio kohdistu rankalla kädellä esim. lestadiolaisten tai katolisen kirkon pedofiilitapauksiin?

        34. Monta lausetta vailla sisältöä. Pelkkää pelottelua. Ei faktaa.

        35. Monet pikemminkin käsittävät profetioiden olevan jotain muuta kuin tosiasioita.

        Kaiken kaikkiaan varsin sekavaa sepustusta.,

        Onhan se sekavaa, jos ei ole ymmärrystä. Sen saa vain Jeesuksen ja Pyhän Hengen avulla. Siinä oppimisprosessissa edetäänkin pikku hiljaa ja pienin askelin. Ei lukaistakaan koko Raamattua kerralla, niinkuin oppi- tai satukirjoja.


      • Käytöksesiperusteella
        InhottavaRealisti kirjoitti:

        "33. Homoseksuaalisuus tulee olemaan ylpeää - 3. Moos. 20:13 Jos joku makaa miehenpuolen kanssa, niinkuin naisen kanssa maataan, tekevät he molemmat kauhistuksen; heidät rangaistakoon kuolemalla, he ovat verivelan alaiset." Tämä on puhuttu myös Luuk.17: 28-30: Niin myös, samoin kuin kävi Lootin päivinä: he söivät, joivat, ostivat, myivät, istuttivat ja rakensivat, mutta sinä päivänä, jona Loot lähti Sodomasta, satoi tulta ja tulikiveä taivaasta, ja se hukutti heidät kaikki, samoin käy sinä päivänä, jona Ihmisen Poika ilmestyy.

        Vaikka homoseksuaalisuus on kauhistus Jumalan silmissä, kaikki synti on! Tuon esiin tämän kohdan, koska monet kristityt suhtautuvat homouteen, kuin se olisi kaikkein anteeksiantamattomin synti kaikista. Jeesus Kristus antaa anteeksi kaikki synnit ja meidän, Hänen seuraajiensa pitäisi saavuttaa nämä ihmiset rakkaudella sydämissämme, että he voisivat pelastua! Homoseksuaalisuus ei ole anteeksiantamaton synti enempää kuin mikään muukaan synti!

        34. Monet iloitsevat epävanhurskaudessaan - 2. Tes.2: 12 että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen. Nämä ihmiset, 2. Tes. 2:11 mukaan, tulevat olemaan Antikristuksen valheen uskomisen kohteena, jonka hän tarjoaa maailmalle seurakunnan tempauksen jälkimainingeissa, johtaen monet niistä iankaikkiseen perikatoon. Jumala tulee sallimaan heidän tulle petetyiksi, näyttää siltä, kuin palkkana heidän ylpeästä Hänen uhmaamisestaan. Mikä pelottava ajatus!

        35. Monet alkavat käsittää Raamatun profetiaa ja aloittavat maailman varoittamisen siitä, että Jeesuksen Kristuksen paluu on lähellä - Apt.2: 17-18: ‘Ja on tapahtuva viimeisinä päivinä, sanoo Jumala, että minä vuodatan Henkeni kaiken lihan päälle, ja teidän poikanne ja tyttärenne ennustavat, ja nuorukaisenne näkyjä näkevät, ja vanhuksenne unia uneksuvat. Ja myös palvelijaini ja palvelijattarieni päälle minä niinä päivinä vuodatan Henkeni, ja he ennustavat.'

        Oletko nähnyt mitään näistä merkeistä maailmassa tänään?

        Jos niin on, kehoitan sinua nopeasti menemään yhteyteen Jeesuksen Kristuksen kanssa, ellet jo ole tehnyt sitä! Hän tulee pian! Mitä sinun täytyy tehdä pelastuaksesi? Klikkaa tästä."

        33. Kummallinen tuo uskovaisten trauma homoseksuaalisuudesta. Maailmassa on ihan oikeita ongelmiakin. Miksei tuomio kohdistu rankalla kädellä esim. lestadiolaisten tai katolisen kirkon pedofiilitapauksiin?

        34. Monta lausetta vailla sisältöä. Pelkkää pelottelua. Ei faktaa.

        35. Monet pikemminkin käsittävät profetioiden olevan jotain muuta kuin tosiasioita.

        Kaiken kaikkiaan varsin sekavaa sepustusta.,

        Miksi IR et nyt käytä nikkinäsi ammattiasi kuten esim. eilen, jolloin kirjasit
        itsesi ketjuun nim. perkele. Tuli lopulta muiden sivupersoonien lisäksi se ammattikin esille.
        Jeesus voi auttaa sinua, sillä eräästä henkilöstä hän poisti 7 riivaajaa ja riivatusta miehestä legioonan riivaajia, jotka halusivat mennä sikoihin, jolloin 2000 sikaa juoksi jokeen ja hukkui.
        Epäilen vahvasti, IR, että paljon löytyy ko. ainesta sinustakin.


      • InhottavaRealisti

        Älä sönkötä sivussa aiheesta.

        Avaaja nosti osiin tekstin, jossa esitettiin väitteitä. Minä taas esitin omia ajatuksiani noihin väitteisiin liittyen. Sen tyyppistä toimintaa kutsutaan keskustelemiseksi. Oletko ikinä' kuullut?

        Sinä taas et ota mitään kantaa tämänkään ketjun aiheeseen. Huutelet sivusta ja tartut keskustelijan persoonaan, et keskustelun aiheeseen. Sitä kutsutaan pelkäksi häiriköinniksi.

        Äläkä viitsi väittää, etten voi ottaa kantaa ketjun avaukseen. Juurihan tein niin. Kuten huomasit, moni väite ei ole pelkästään uskonnollinen. Avauksen teksteistä moni oli ihan puhtaasti reaalimaailman ilmiöihin liittyvä.

        Understand?


      • SeLegioona
        InhottavaRealisti kirjoitti:

        Älä sönkötä sivussa aiheesta.

        Avaaja nosti osiin tekstin, jossa esitettiin väitteitä. Minä taas esitin omia ajatuksiani noihin väitteisiin liittyen. Sen tyyppistä toimintaa kutsutaan keskustelemiseksi. Oletko ikinä' kuullut?

        Sinä taas et ota mitään kantaa tämänkään ketjun aiheeseen. Huutelet sivusta ja tartut keskustelijan persoonaan, et keskustelun aiheeseen. Sitä kutsutaan pelkäksi häiriköinniksi.

        Äläkä viitsi väittää, etten voi ottaa kantaa ketjun avaukseen. Juurihan tein niin. Kuten huomasit, moni väite ei ole pelkästään uskonnollinen. Avauksen teksteistä moni oli ihan puhtaasti reaalimaailman ilmiöihin liittyvä.

        Understand?

        Onko tämä ateismi foorumi mielestäsi?


      • InhottavaRealisti

        Sillä on oma merkityksensä, mikä ylhäällä oleva otsikko on. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että esillä saisi olla vain yhtä mielipidettä edustavia kannanottoja. Sen enemmän tässä keskustelussa kuin missään muussakaan Suomi24 ei ole määritellyt, että eri mielipiteitä edustavia tekstejä ei saisi olla.

        Sinun näkökulmasi on se, että vain uskossa oleva ihminen voi keskustella profetioista. Tässä vaiheessa nousee esiin varsin pulmallisia asioita väitteeseesi liittyen.

        Ensimmäinen ongelma tuli juuri mainittua: Sinun mielipiteesi ei ole se, mikä täällä kaikkein merkitsevin on. Edustat yhtä mielipidettä, mutta se selvästikään ei ole sama kuin Suomi24:n mielipide. Tästä seuraa se, että voit julistaa omia ajatuksiasi aiheesta vaikka loputtomiin. Sillä vain ei ole merkitystä. Jos jostakin ihmeen syystä saat Suomi24:n taipumaan kanssasi samalle kannalle, lupaan lopettaa keskustelun täällä heti.

        Toinen ongelma on moniulotteisempi. Sanot, että vain uskossa olevat ihmiset saavat keskustella profetioista, koska muut eivät ymmärrä niistä mitään. KEITÄ ovat siis nämä uskossa olevat ihmiset? Ilmeisesti rajaat tavalliset ns. kirkkouskovaiset tästä joukosta ulos? Millä perusteella? Oletatko Sinä itse varmuudella kuuluvasi siihen pieneen - niinhän väitetään- joukkoon, joka on se Jumalan valittujen joukko? Mistä tämän joukon tunnistaa, joka Sinusta on oikeutettu keskustelemaan täällä?

        Onko olemassa jokin tietty tuntomerkki, josta nämä Oikeat Uskovaiset tunnistaa? Jos sellainen on, MIKÄ se on? Riittääkö, että uskoo varauksetta Sinun juttusi? Onko kaikki Sinun tekemäsi avaukset hyväksyttävä ja julistettava aamenia ja hallelujaata? Ovatko esim. kaikki vakaumukselliset katolilaiset ja ortodoksit tuon joukon ulkopuolella? Millä perusteella? Onko se joukko lähinnä protestanttien ryhmä?

        Ja vielä: Sinäkö viime kädessä olet se toimija, joka täällä luvan kirjoittaa antaa? Jos alan yhtäkkiä kirjoittaa eri nimimerkillä samaan tyyliin kuin Sinä ja nostella ylös Sinun tavallasi muiden tekemiä uskonnollisia tekstejä, huuteletko aamenia?

        Ja lopuksi: mitä arvelisit tapahtuvan, jos me kaikki toimisimme Sinun laillasi? Olen sanonut, etten ole puhdasverinen ateisti. Entäpä jos minä siis päätänkin, että minun tapani suhtautua uskontoon on se ainoa oikea? Jos näin ollen sitten päättelen olevani Pyhän Hengen ohjauksessa ja Sinä siis et ole? Jos alkaisinkin sitten keskittyä laillasi häiritsemään keskustelua? Olisiko se ihana tilanne?

        Joopa joo. Turhaahan tämä on. Et Sinä kantaa ota. Joko vaikenet tai heität jotain ylimielistä. Ehkä pikku haukut tai nimittelyt? Kiitos jo etukäteen...


      • Fooruminaihe

        Että. Onko tämä ateismi foorumi mielestäsi?


      • InhottavaRealisti
        Fooruminaihe kirjoitti:

        Että. Onko tämä ateismi foorumi mielestäsi?

        Ennalta-arvattava repliikki. Alat vähän toistaa itseäsi? Kevätväsymys ehkä?

        En jaksa kinastella enää kanssasi. Voin huomenna iloksesi jotakin heti aamusta laittaa ennen töihin lähtöä.

        Oikein ihanaa yötä Sinulle!


      • InhottavaRealisti

        Hieman väsyneen oloista on kirjoittelusi ollut. Vähemmän uusia avauksia kuin ennen. Kevätväsymystä? Muistathan ulkoilla ja syödä hedelmiä & marjoja?


      • InhottavaRealisti

        Onko olosi nyt yhtään virkeämpi?


    • InhottavalleIdiootille

      Hyviä aloituksia koko ajan! Näistä saa aina jotain itselleen.

      Ps. Äläkä IR laita aloittajalle osoitettuja kiitoksia aloittajan kirjoittamiksi, koska täällä on muitakin kirjoittajia.

      Jos aloituksia on välillä vähemmän, ei kysymys tarvitse olla väsymyksestä. Hän kirjoittaa sen, minkä kulloinkin katsoo tarpeelliseksi. Ei uskonelämä ole tehokkuutta, suorittamista ja pätemistä, kuten esim työelämässä! Ymmärrätkö?

    • yksiuhri

      Epifanes oli syyrialainen joka ensin ..mutta temppeliä ei enää tarvittu kun esirippu repesi . Pakanat otti vastaan ilosanoman. Juutalaiset on babyloniassa arabiassasiinailla orjuudessa. Eläinuhrit muistuttaa synnistä Jeesus sovitti ne. Jeesuksen uhrilla pelastuu. Roomalaisten vallan alla oli koko alue. Apostoli saulpaulus oli juutalainen josta tuli kristitty. Alkoi uusiliitto. Jeesushan nousi kuolleista . Ulkokultaisia galatalaiskirjeet.

    • raamatunmukaan

      Kuu muuttuu vereksi eikä anna valoaan . Aurinko ei anna valoa . Tähdet putoilee alas. Taivaan voimat järkkyy.

    • InhottavaRealisti

      Nostetaanpas tämä lähes ainoa keskustelu vaihteeksi ylös. Muut ketjut eivät tänään tunnu aiheeseen liittyvän.

    • valinnanmukaan

      Viikunapuu johon tulee lehtiä on Jeesuksen tulo lähellä . Niille jotka sen ristiinnaulitsi ja sitten kieltäjille tuomioksi . Jeesuksen uskoisethan on pelastettuja jo.

      • InhottavaRealisti

        Kovasti alkaa olla kiire toteutua näillä Israelin valtion uudelleen syntyyn liittyvillä profetioilla.


    • murhaajienajatuksetkin

      Jakoiko sotilaat Jeesuksen vaatteet vai juutalaiset vai molemmat arabitkin oli paikalla mm.herodes on ismailista .

    • Hihhuuli

      Vanha tesmentti(oliko se Jesaja?) toteaa."Herran Päivä? Mitä iloa teille on Herran päivästä, se päivä tulee todella kuin varas YÖLLÄ. Pimeyden ja synkeyden päivä, Tuomionkin Päivä." Päinvastoin on ollut kyse siitä, että meidän täytyy toisinaan viivyttääkin sen päivän tulemista, että mahdollisimman MONI ehtii kääntyä, sikäli kun ei hänkään käänny vain pettääkseen ne kääntäjänsä?". Ei JEesuksen takasintullessa, koska Hän tulee maailman Tuomarina, olettaisin näin, enää juuri kukaan käänny, eikä pelastu, ellei ole hyväksynyt tuota itseriittoista - itseriittävää, Jumalansa Poikaa, Herrakseen ja Vapahtajakseen? Onko se luonteenpiirre jollekin sietämätön?

      • 524534

        Hyvä aloitus, mutta ateistin sotkema.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5135
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3227
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1837
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1810
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1665
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1511
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1375
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1296
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1277
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1267
    Aihe