Loistava opetus

Russell.DD

Olin tänään valtakunnansalilla kuulemassa taas kerran loistavaa opetusta.Mikään muu uskonnollinen ryhmä ei perusta opetustaan niin painokkaasti Raamatun pohjalle.Uskoni Jehovaan vahvistui taas huikeasti!Kaikki ennakkoluuloiset tulkaa yksi kerta rohkeasti mukaan.

29

317

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kepnekaise

      Se lahko tuottaa Uskontojen uhrien tuki ry:n suurimman asiakasryhmän.
      Lahko murhaa verensiirtokiellollaan, Raamatusta viisveisaa:
      3. Moos. 17:15 Jos joku, olipa hän israelilainen tai siirtolainen, syö itsestään kuollutta tai kuoliaaksi raadeltua eläintä, hän pesköön vaatteensa ja peseytyköön; hän on epäpuhdas iltaan saakka. Sitten hän on jälleen puhdas.
      -jakeessa puhutaan veren syömisestä ( ” lihaa, jossa vielä on jäljellä sen elämänvoima, veri”) eikä jakeessa ole kieltoa, ei rangaistusta. Jae koskee erityistapausta.

      Kol 2:16 Kukaan ei siis saa tuomita teitä siitä, mitä syötte tai juotte
      Matt. 15:11 Ei ihmistä saastuta se, mikä menee suusta sisään. Se ihmisen saastuttaa, mikä tulee suusta ulos.
      1 Kor. 10:25 Syökää kaikkea, mitä lihakaupoissa on tarjolla, tekemättä kysymyksiä omantunnonsyistä.

      -----------

      APT 15: 28 Pyhä Henki ja me olemme nähneet hyväksi, ettei teidän kannettavaksenne pidä panna mitään taakkaa. Annamme ainoastaan nämä välttämättömät ohjeet: 29 karttakaa epäjumalille uhrattua lihaa, samoin verta ja sellaista lihaa, josta ei ole verta laskettu, sekä haureutta

      -"karttakaa" ei ole kielto.
      Vertaa: Kor. 10:28 Mutta jos joku sanoo teille: "Tämä on uhrilihaa", jättäkää se syömättä hänen vuokseen, omantunnon takia. 29 En tarkoita teidän omaatuntoanne vaan tuon toisen. Miksi antaisin toisen ihmisen omantunnon määrätä omaa vapauttani? 30 Jos minä kiitän Jumalaa ruoastani, miksi minua moitittaisiin siitä, mistä itse kiitän? 31 Syöttepä siis tai juotte tai teettepä mitä tahansa, tehkää kaikki Jumalan kunniaksi. 32 Älkää loukatko sen enempää juutalaisia kuin kreikkalaisiakaan älkääkä liioin Jumalan seurakuntaa. 33 Minäkin yritän aina tulla toimeen kaikkien kanssa; en etsi omaa etuani vaan muiden ihmisten

      Taustalla oli:
      APT 15:5 Silloin eräät uskoon tulleet fariseukset puuttuivat asiaan ja sanoivat, että kääntyneet pakanat oli ympärileikattava ja velvoitettava noudattamaan Mooseksen lakia.
      APT 15:10 Miksi te siis nyt uhmaatte Jumalaa ja panette opetuslasten harteille ikeen, jota eivät meidän isämme emmekä me itse ole jaksaneet kantaa? 11 Mehän uskomme, että meidät pelastaa yksin Herran Jeesuksen armo, samalla tavoin kuin heidät. (Pietari)

    • seinille-puhuvat

      On vaan se ongelma, että monikaan jt ei ota kuulemastaan opiksi eikä toteuta oppimaansa käytännössä vaan antaa mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos, tämä näkyy selvästi käytännössä. Moni jt on ylimielinen kusipää ja tätä ei ikävä kyllä muuta mikään heidän kuulemansa asia salilla eikä muuallakaan.

      • supoort

        En ole itse havainnut samaa.Kaikki Tuntemani Jehovan Todistajat pyrkii Raamatun oppien mukaiseen elämään.Heille tulee virheitä kuten muillekin epätäydellisille mutta he pyytävät rehellisesti ihmisiltä ja Jumalalta anteeksiantoa.


      • HowAboutThis
        supoort kirjoitti:

        En ole itse havainnut samaa.Kaikki Tuntemani Jehovan Todistajat pyrkii Raamatun oppien mukaiseen elämään.Heille tulee virheitä kuten muillekin epätäydellisille mutta he pyytävät rehellisesti ihmisiltä ja Jumalalta anteeksiantoa.

        Kuinka rehellisesti Jt-liikkeen tiedottaja Veikko leinonen sinusta on tiedottanut karttamisrangaistusasiasta julkisuudessa, kun siitä on kysytty?


      • TääOnTätä
        HowAboutThis kirjoitti:

        Kuinka rehellisesti Jt-liikkeen tiedottaja Veikko leinonen sinusta on tiedottanut karttamisrangaistusasiasta julkisuudessa, kun siitä on kysytty?

        Hänelle tulee virheitä kuten muillekin epätäydellisille, mutta hän pyytää rehellisesti ihmisiltä ja Jumalalta anteeksiantoa. Vitsi, vitsi. Se valehtelee tahallaan ja yhtään häpeilemättä. Ja kusetuksen uhrien ei ole lupa nähdä siinä mitään huomautettavaa.


    • hyväluopio

      Kyllä kunnon uskovainen parjaa tällä palstalla Jehovia ja kopio suurta julistustaan ja jakaa sakoja fraasejaan vuodesta toiseen, se on oikeaajulistusta.

    • uskontovallankäyttö

      Jehovan todistajat pitävät Raamattua esillä enemmän kuin monet muut ryhmät, mutta viime kädessä noudattavat järjestönsä oppeja.

      Uskonto on vallankäyttöä, vedottiin siinä Raamattuun, Koraaniin, uskontunnustuksiin tai mihin vain.

    • YökYökYök

      VT-seura lukee kuin Piru Raamattua. Vääntää sen väärin omiin tarkoitusperiinsä. Jeesus on alennettu Valekristus enkeli Mikaeliksi. Vääriä ennustuksia syydetään ja oma lahko nostetaan jalustalle kuten Väärän profeetan toimenkuvaan kuuluukin. Ihmisiä patistetaan uhrautumaan verensiirtokiellon alttarille ja karttamaan lahkosta eronneita rakkaitaan. Moni ajautuu jopa itsemurhaan sen takia. Pakkosensuuri hallitsee ja sananvapaus on tiessään. UM-käännös on väärin käännetty tukemaan kieroa, huteraa oppirakennelmaa ja hallintoelin syytää alati vaihtuvia "valonvälähdyksiään", jotka ovat pahimmanlaatuista pimeyttä yleensä. Leinonen ja muut leinostelijat huijaavat ja valehtelevat minkä kerkeävät. Tässä sitä "LOISTAVUUTTA", mitä aloituksessa markkinoitiin! YÖK, sanon minä ja yhä useampi muu.

      • TääonmunJuttu

        He ovat erehtyviä ihmisiä kuten kaikki muutkin mutta heillä on kuitenkin aito halu miellyttää Jehovaa.Toiminta ei kuitenkaan ole "maailman oppeja" imenyt itseensä kuten muilla vaan nojaa opetuksessa vahvasti Raamatun totuuteen!


      • MiellyttäkääJehovaa
        TääonmunJuttu kirjoitti:

        He ovat erehtyviä ihmisiä kuten kaikki muutkin mutta heillä on kuitenkin aito halu miellyttää Jehovaa.Toiminta ei kuitenkaan ole "maailman oppeja" imenyt itseensä kuten muilla vaan nojaa opetuksessa vahvasti Raamatun totuuteen!

        Jehova taisi juuri muuttaa Brooklynistä Warwickiin?


      • Höpöhöpöhöpös
        TääonmunJuttu kirjoitti:

        He ovat erehtyviä ihmisiä kuten kaikki muutkin mutta heillä on kuitenkin aito halu miellyttää Jehovaa.Toiminta ei kuitenkaan ole "maailman oppeja" imenyt itseensä kuten muilla vaan nojaa opetuksessa vahvasti Raamatun totuuteen!

        Miten Jt-lahko muka nojaa Raamatun totuuteen? Sehän nimenomaan vääristelee Raamatun opetuksia esim väittämällä, että Jeesus on enkeli Mikael tai, että 1914 on alkanut muka joku erityinen aikakausi, lopun aika. Näille ei ole oikeasti mitään raamatullisia todisteita kuten ei lukuisalle joukolle lahkon muitakaan opetuksia. hallintoelinkin on muka joku uskollinen ja ymmärtäväinen orja, vaikka sille ei ole mitään todisteita ja tuo sanonta on vertauksen sisällä, vertauksen, joka ei mitenkään liity Jt-lahkoon.


    • KiinnostunutKundi

      Kuuluiko vessasta piiskauksen ääniä? Voisi tulla piiskattavaksi jos joku lihaksikas avustava palvelija haluaisi piiskata.

    • Taas yksi tuleva Uskontojen uhrien tuki (UUT) ry:n asiakas.

    • oma-järki-käyttöön

      Hyvin sinut on aivopesty. JT:t suurimpia huijareita ja paskanjauhajia!

    • näyttöpuuttuu

      Mutta kaiken tuon opetuksenne, saarnaamisen ja kaiken muun melko epätoivoisen toitotuksen lisäksi on yksi suuri ongelma ja vieläpä valitettavasti täysin selkeä tosiasia. . se ettei mitään saarnaamistanne ja odotetuista profetieoista liittyen tulevaan harmagedonniin ja paratiisiin ole toteutunut millään muotoa. Ei edes ne tietyt harmagedonia edeltävät tapahtumasarjat joita odotatte, ei pienimmässäkään määrin. Tuo ongelma on melko suuri ja ei ole pelastettavissa pelkillä selittelyillä ja puheilla. Näyttö ratkaisee ei pelkät loputtomat puheet. Ainahan kuka vaan voi puhua mitä vaan tulevasta, mutta jos sitä selkeää faktaa eli näyttöä ei tapahdu, ei silloin puheilla ole enää merkitystä ja arvoa. Uskossa ja odotuksissa voi elää toki uskoen mihin tahansa kuulemaansa, mutta kuka normaali jaksaa uskoa pelkkiin puheisiin ilman näyttöä ja vieläpä n. 100 vuotta samoja höpinöitä. Sama asia koskee toki kaikkia muitakin uskontoja ja kaikenmaailman saarnaajia.

    • takoiTyökalut

      Profetioiden ennustamisessa voi tulla takapakkia,sen Jehovan todistajatkin ovat myöntäneet.En kuitenkaan usko Jumalan hylkäävän palvojiaan jonkin muotovirheen vuoksi ollessamme epätäydellisiä.Kyllä ne ns. hengen hedelmät lienee Jumalan silmissä kauniita.Jehovan todistajat on valtavirrasta poikkeavan toiminnan vuoksi ollut jatkuvan halveksunnan kohteena.Täälläkin muutama toistaa samaa mantraa vaikkei ole ollut Valtakunnan salilla puhumatta kosketuksissa Jumalan hyvyyden kanssa."Maalta on helppo huutaa kun merellä myrskyää".Huvittavaa on eräiden uskontojen hyökkäys Jehovia kohtaan.Pasi Turunen agitaattorina.

      • onneksiVainEx-JtEnää

        Jehovan todistajien hedelmä on monin tavoin mätää, ei suinkaan kaunista katseltavaa. Vääriä oppeja, vääriä ennustuksia, ihmisoikeuksien polkemista, Jt-pedofiilien piilottelua, ihmisten uhraamista epäraamatullisen verensiirtokiellon alttarille, karttamisrangaistuksen aiheuttamia itsemurhia jne.
        Kävin yli 20 vuotta Valtakunnansalilla ja kadun jokaista kertaa. Saarnasin yli 20 vuotta niitä huteria, alati muuttuvia valheellisia oppirakennelmia. Kadun joka minuuttia. Jätin sen uppoavan paatin ja uin maihin.

        Mitä Jehovan todistajiin tulee käytöksen suhteen, niin törmäsin useisiin esiaviollisia suhteita harrastaneisiin (kertoivat itse), alkoholiongelmaisiin, pariin väkivallan harjoittajaan (vaimot kertoivat ja toinen heistä jätti miehensä.)Eniten järkytyin yhdestä J.todistajasta, joka harrasti esiaviollista seksiä ja teki abortin ja hän oli jo ehtinyt kertoa minulle olevansa raskaana ja ehdin ajatella lämmöllä tuota pientä sikiöparkaa. Naista ei erotettu, koska hän vain kertoi heti ilmeisesti katuvansa. Olin ihan järkyttynyt. Tosi harva erotettiin. He vain tekivät mitä halusivat ja sitten kun alkoi vaivata liikaa mieltä ilmoittivat tekonsa ja katumuksensa. Monet elivät ns. kaksoiselämää kunnes jäivät kiinni ja usein sitten taas uudestaan.Niinpä on ihan kaksinaismoralistista väittää, että Jt-lahkossa on joku erityisen korkea moraali tms. Paljon kiellettyjä asioita vain tehdään sitten salaa. Lisäksi jotkut olivat tahallaan työttöminä , nostivat korvauksia ja yrittivät kaikkensa, etteivät joutuisi töihin.(Pari sanoi suoraan, ettei halua töitä, vaan pelkästään korvausrahaa.) Sitten oli aikaa kenttäillä , joka näillä tietyillä lusmuilijoilla meni usein kahvitteluksi ikikiinnostuneiden luona. Monelle tämmöiselle Jt-lahkossa roikkuminen on lähinnä ihmissuhde- ja kulttuuriasia.

        Nimikristityt eivät juuri Raamatun ohjeista piittaa, mutta eivät nimi-J.todistajatkaan, eivätkä edes ns huonosti mukana olevat Jehovan todistajat, joita on tosi paljon. Yhä harvempi Jt on liikkeessä mukana tosissaan. Moni on mukana kiristyssyistä. Itse olin ihan tosissani mukana loppuun asti ennen kuin tajusin totuuden ns totuudesta, jolloin erosin. Olen ex-jt, joten Jt-liikkeen meno ja opetus on kyllä liiankin tuttua ja siinä hyytävässä, sameassa lammikossa ei kyllä tee mieli lillua enää koskaan.

        Raamatun opetukseen nojaavia kristittyjä on monessa eri liikkeessä ja kirkkokunnassa nimikristittyjen seassa. Jt-liike on kuitenkin täynnä hallintoelintä kultaisena vasikkanaan pitäviä alistettuja ihmisparkoja, jotka yrittävät seurailla (ketkä sitten edes yrittävät tosissaan) Jt-lahkon oppien mukaista valekristusta eli enkeli Mikael-valekristusta. Erittäin harmi homma.


      • ccvfrt5

        Kuten sanottua epätäydellisiä ihmisiä olemme kaikki.Helluntai/adventti sun muut vapaat suunnat pitää sisällään mitä ihmeellisimpiä opetuksia.sielläkin on vilpittömiä ihmisiä ja tuskin Jumala heitä Helvettiin heittää vaikka eivät kaikilta osin raamattua ymmärräkään.Sydämen uskollisuus ja vilpittömyys ratkaisee nämä hommat!


      • KantsisOttaaJalatAlleen
        ccvfrt5 kirjoitti:

        Kuten sanottua epätäydellisiä ihmisiä olemme kaikki.Helluntai/adventti sun muut vapaat suunnat pitää sisällään mitä ihmeellisimpiä opetuksia.sielläkin on vilpittömiä ihmisiä ja tuskin Jumala heitä Helvettiin heittää vaikka eivät kaikilta osin raamattua ymmärräkään.Sydämen uskollisuus ja vilpittömyys ratkaisee nämä hommat!

        Jt-liike on siinä mielessä erityinen, että Jt-lahko opettaa, että KAIKKI MUUT PAITSI JEHOVAN TODISTAJAT OVAT S:A:ATANAN PUOLELLA JA TULEVAT TUHOTUMAAN Harmagedonissa. Tätä kaikki amuita tuomitsevaa sanomaa Jehovan todistajat sitten joutuvat ovelta ovelle opettamaan. Ei jJhovan todistaja saa lahkopomojen käskyjen mukaan opettaa, että kristikunnan itseään kristittyinä pitävissä ihmisissä voisi olla Jumalan puolella olevia ihmisiä, jotka pelastuvat, vaikka eivät J.todistajiksi tulisikaan. Ei, jokaikisen J.todistajan pitää julkisesti tunnustaa Jt-opit ja kertoa muitten ns uskovien olevan S.aatanan puolella. Jos J.todistaja alkaisi opettaa, että muistakin uskonnoista voi pelastua, eikä suinkaan vain pelkästään heidän Jt-uskontoonsa kuulumalla, niin jos tuo Jt ei katuisi, erotettaisiin hänet tuollaisista puheista.

        Jehovan todistajat on siis painostettu ja aivopesty tuomitsemaan kaikki muut tuhoutuviksi paitsi oman puljunsa porukka. Jt-lahkon jäsenten itsensä tilanne ei siksi vaikuta kovin ruusuiselta. Sanoihan Jeesuskin: "Millä mitalla te tuomitsette, sillä mitalla teidät tuomitaan."

        Jehovan todistajat ainakin mittaavat niin rankalla mitalla, että tuomitsevat opissaan ja kenttätyössään saarnatessaan kaikki paitsi itsensä, oman lahkonsa jäsenet, S.a.atanan puolella oleviksi ja siksi tuhoon tuomituiksi.

        Entäs kenelle Jehovan todistajat ovat uskollisia, Jt-lahkon hallintoelimelle vai Jumalalle? Selvästikin Jehovan todistaja on aina ensisijaisesti uskollinen hallintoelimelle. Jt-parka luulee hallintoelimen edustavan Jumalaa, mutta hallintoelin edustaa kyllä jotain ihan muuta ja Jumalaan se ei liity muuten kuin olemalla Raamatussa ennustettu Väärä profeetta, Jumalan todellinen vastustaja.

        Onhan niitä vilpittömiä hinduja, muslimeita ja ateistejakin. Jos vilpittömästi uskoo johonkin mikä on ihan pahasti väärin ja harhassa, niin auttaakohan se jotain jonkin suhteen...Jää nähtäväksi.

        Tottakai toivon, että mahdollisimman moni pelastuu. Toivon mukaan jopa moni Jehovan todistaja. Siihen ei kuitenkaan voi tuudittautua, koska Jt-lahko nyt on mikä on : Väärä profeetta, joka patistaa uskomaan ja seuraamaan valekristusta, enkeli Mikael-valekristusta tarkemmin sanoen.

        Paras nyt vaan olisi jokaisen joka kynnelle kykenee jättää tuo uppoava mätä laiva, Jt-lahko.


      • muotovirhe

        >>>En kuitenkaan usko Jumalan hylkäävän palvojiaan jonkin muotovirheen vuoksi ollessamme epätäydellisiä.<<<

        Huomaatko itsekään kuinka oudolta tuo kuulostaa ja niiiiiin epäskottavalta??


      • Ropsisi

        Sanoihan yksi todistaja aikanaan rokotuskiellon uhreista (rokotuskielto tuli yht´äkkiä ja samoin poistui) että nehän nyt olisivat voineet kuolleet mihin tahansa. Minkäs siinä siinä sitten lahkon jehoovana osaat kuin pelastaa paratiisiiiin.


      • MädätHedelmätLahkolla
        Ropsisi kirjoitti:

        Sanoihan yksi todistaja aikanaan rokotuskiellon uhreista (rokotuskielto tuli yht´äkkiä ja samoin poistui) että nehän nyt olisivat voineet kuolleet mihin tahansa. Minkäs siinä siinä sitten lahkon jehoovana osaat kuin pelastaa paratiisiiiin.

        Joo, ja entäs sitten se elinsiirtokielto, Siinä moni kuoli, kun ei voinut ottaa tarvitsemaansa munuaissiirtoa, kun ois kuulema ollut kannibalismia.

        Eipä lahkojohto anteeksi pyydellyt, kun muuttikin tass opetusta ja elinsiirron saikin halutessaan ottaa. No, turhaan kuolleet jäi kuolleiksi ja omaisille suru ja tyrmistys, mitens tässä näin kävi.

        Jt-lahko on halveksunnan kohteena omaa pahuuttaan, omasta syystään. Jäsenet uhreja ja pomoluokka kuin isänsä P...e.


    • Kolonkka

      hyväluopio 24.4.2016 19:35

      "Kyllä kunnon uskovainen parjaa tällä palstalla Jehovia"
      -Ei todistaja on neuvottu väittämään noin. Suomen kansa tietää, että todistaja on nenästävedetty ja vilpitön, konna on vartiotorniseura, joka suoltaa vartiotorneja, mutta saa myös lahkolaiset toistamaan niitä, kaupittelemaan niitä, tappamaan itsensäkin (verensiirtokielto)

      takoiTyökalut 25.4.2016 5:33
      "Profetioiden ennustamisessa"
      Raamatun mukaan tottelet povariakkaa. Et omaksu Sanaa

      "Pasi Turunen agitaattorina."
      -Hänhän esittelee lahkon vartiotornisitaatein

    • JärjestyksenJumala

      Jehovan todistajia voi syyttää,kiristää,manipuloida,halveksua,aliarvioida,haukkua,moittia.Mutta sehän ei ole uutta.Raamattuhan sanoo tai Jeesus siellä että hänen uskolliset seuraajat joutuu kärsimyksiin.En tiedä yhtään uskonnollista ryhmittymää jota olisi yhtä paljon halveerattu julkisesti kuin Jehovan vilpittömiä todistajia.siis kaikki menee kuten Sana sanoo.Tervetuloa kaikki mukaan ennakkoluulottamasti kokouksiin ja konventeihin kuulemaan Jehovan arvokkaita neuvoja ihmiskunnalle.Nämä sirkusmiehet kuten Patrick Tiainen ja muutama muu showmies ei edusta aitoa Jumalan henkeä,Heissä on viiraajaa päässä.Katsokaapa tilaisuuksia joissa nämä "taiteilijat" esiintyy.

      • näinseon

        Olen samaa mieltä, ettei Patric Tiainen edusta opetuksillaan tervettä kristillisyyttä. Mutta se ei tee Jt-lahkoa yhtään oikeammaksi. Jt-lahko on Väärä profeetta.

        Kristikunnan kristittyjä vainotaan ja tapetaan ympäri maailmaa. mm muslimit ja hindut toimivat näin monissa maissa. Kristittyjä tapetaan paljon enemmän vainoissa kuin Jehovan todistajia.

        Jtodistajien oppi ja toiminta on niin epäraamatullista ja käytös julmaa, että ei ihme, ettei heitä kunnioiteta.


    • gght5

      Jehova on uskollinen seuraajilleen.Jehovan Todistajille.

      • Miisukkil

        Jehovan todistajat häpäisevätJ ehovan nimen. Tosin se oikeasti on Jahve ennemminkin.


    • bellveder

      Jokainen uskoo mihin tahtoo.Joku joulupukkiin,joku Jehovan oppiin.peruskristillisyys perustuu sikälikin valheelle jota YK tuki.Tarkoitan israelin valtion perustamista 1948.Vielä 2 viikkoa ennen perustamista 7 valtiota vastusti Israelin perustamista.Mutta nämä valtiot lahjottiin riihikuivalla rahalla.Israelilla ei ole tänä päivänä mitään erityisasemaa.Se oli ja meni.Nykyisin se on USAN ohella terroristivaltio.Raamattu tarkoittaa siten hengellistä Israelia joka koostuu muistakin kun juutalaisista.

      • höpöhöps

        Ei peruskristillisyys mitenkään perustu Israelin valtion perustamiselle. Hatusta vedetty väite. Sitä paitsi suuri osa kristityistä uskoo ns korvausteologiaan eli ei usko Israelilla olevan mitään erityisasemaa. Siitä asiasta on monia eri mielipiteitä kristikunnan sisällä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      13442
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      184
      1784
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1124
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1123
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      64
      1046
    6. Persut petti duunarit

      Kyllä persujen kuuluu nyt mennä häpeämään kun äänestivät lakkolakien puolesta. Vielä muka kehutaan olevan työväenpuolue,
      Perussuomalaiset
      194
      956
    7. Persuille kovaa kyytiä YLEn kannatusmittaus

      https://yle.fi/a/74-20085866 Näin se menee persueliitti. Pettäjän tie on karu, persujen äänestäjät ovat nyt reagoineet
      Maailman menoa
      182
      920
    8. Lindtman runnonut demarit huimaan nousukiitoon!

      Palkansaajat – siis Suomen käynnissä pitävä kansanosa – ei näemmä arvosta EK/SY-sätkyakka Purran saksipelleilyä. Niin
      Maailman menoa
      271
      886
    9. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      35
      833
    10. Itkisikö onnesta

      Jos panisin sua kunnolla?
      Ikävä
      86
      707
    Aihe