Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Siwan ryöstäjä vangittu.

Se_on_siinä

Joensuun Siwan ryöstäjä vangittu

Joensuun Siwan ryöstäjä on tänään vangittu. Käräjäoikeus vangitsi joensuulaisen 18-vuotiaan miehen todennäköisin syin epäiltynä tapon yrityksestä ja törkeästä ryöstöstä. Miehellä on runsaasti rikoshistoriaa ja hänen epäillään syyllistyneen pääasiassa omaisuusrikoksiin aiemmin kuluvana vuonna. Puukotuksessa loukkaantunut myyjä on päässyt pois sairaalahoidosta. Ryöstö ja puukotus tapahtuivat torstaina Rantakylässä.

Joensuun Siwan ryöstäjä vangittu

Saimme tiedon torstaina 21.4.2016 hieman ennen iltakahdeksaa, että Joensuun Rantakylässä sijaitsevan Siwa-myymälässä on tapahtunut ryöstö ja että tekijä on puukottanut myyjää.

Saimme melko nopeasti epäillyn tekijän kiinni myymälän lähellä sijaitsevasta yksityisasunnosta. Poliisikoira löysi teossa käytetyksi epäillyn tekovälineen asunnon ulkopuolelta piilotettuna.

Käräjäoikeus vangitsi tänään Joensuulaisen 18-vuotiaan miehen todennäköisin syin epäiltynä tapon yritykseen ja törkeään ryöstöön. Miehellä on runsaasti rikoshistoriaa ja hänen epäillään syyllistyneen pääasiassa omaisuusrikoksiin aiemmin kuluvana vuonna.

Puukotuksessa loukkaantunut myyjä on jo päässyt pois sairaalahoidosta.

Kiitos kaikille havaintoja antaneille.

http://www.radiorex.fi/paikallisuutiset/uutisarkisto/:newsid/51904

7

221

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Elämän_eväät

      Mikähän alkoholistinarkkari ja muutenkin sekopää tuokin lienee.
      "Tästä on hyvä jatkaa".

    • just1234567

      Ootpa asiasta kovin varma!!!! Hyvähän se on tuomita kun ei tiedä asiasta mitään ja ei voi olla näköjään muita syitä miksi asia on taphtunut. Vituttaa tuollaset kaikki tietävät täydellisyydet joiden elämässä ei voi olla alamäkiä!!!!voin kertoa että jos olisit kulkenut tuon pojan kengissä yhtään päivää voin sanoa että saattaisi olla hoidon tarve ja löytyykö sellaista välttämättä...entäs paha masennus...mitään muuta vaihtoehtoa ei ole..... suomi on tasa-arvoinen maa...ketään ei pidä tuomita ottamatta asioista selvää!!!!!

      • NäitäOnNähty

        Jaaha, sekä ihan itse herra tekijä kävi itseään puolustelemaan..
        Satun varmuudella tietämään tämänkin palstan lukijoista eräiden kulkeneen niin kengittä kuin "tuon pojan kengissä" ja vielä monta kertaa rankemmissa olosuhteissa!
        Eräät juuri ja juuri täysi-ikäiseksi tulleet tyhjänpäiväiset räkänokat kuvittelee nähneensä ihan hirmuisia maailmassa, mutta kunhan nyt eläkeikä lähestyy niin taaksepäin katsoessa ymmärtää että kaikki se oli tuskin mainitsemisen arvoista...mikäli järkeä on edes sen vertaa että osaa jotain ajatella.


    • Joutaa

      Ei tule tuosta eläjää. Puukottaa ensin ja sitten pyytää rahaa. Toivottomille tapauksille vaan nappi otsaan, eikä mitään armoa.

      • NämäOnNähty

        Niinhän se tahtoo olla ettei kovin monesta enää lähellekään kunnon kansalaista tule. Johonkin epämääräiseen joukkoon ne aina itsensä työntävät vaikka kuinka hyvällä yrittäisi neuvoa ja opastaa.
        Vanhaan hyvään aikaan sentään lähetettiin rikolliset Siperiaan..


    • Kaiahjokari

      Ammatirosmo tämä päihteonkelmainen. Heh kyytii on kylymää ku konkille suapuu

      • OnhaNäissäOltu

        On ainakin "kunnolla" jonkin aikaa, eli eipä tuo paskapussi pahemmin älähtele ja ketään yritä tappaa tai ryöstele. Sille tulee varmasti hyvin äkkinäinen loppu.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2485
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2173
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      83
      1829
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1621
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1586
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1565
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1518
    8. 59
      1384
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1319
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1254
    Aihe