Ystäväni petos

ViekasJuudas

Ystäväni on vuosia kerskaillut ylivertaisilla seksuaalisilla kyvyillään. Hänen kertomuksensa rakkauden töistään ovat olleet vertaansa vailla ja yksikään nainen ei ole päässyt hänen sängystään vääntelehtimättä ensin tuntikausia orgasmin kourissa. Hän on pystynyt tyydyttämään jopa täysin frigidejä naisia 100 prosenttiseksi. Myös penistään hän on kutsunut jumalalliseksi rakkauden valtikaksi ja minä hölmö olen uskonut joka sanan. Kuinka sinisilmäinen olenkaan ollut.
Tänään ystäväni soitti minulle ja kutsui kuuntelemaan nauhoittamiaan todisteita voittamattomista kyvyistään. Lähdin heti. Ajoin huomattavaa ylinopeutta kiirehtiäkseni ystäväni luokse koska tiesin miten tärkeää hänelle on hieroa suolaa haavoihini(en ole koskaan pystynyt tyydyttämään vaimoani, enkä ketään muutakaan). Perille päästyäni tuo seksuaalisuutta uhkuva ja hyvin muodikkaasti pukeutuva maskuliinisuuden ruumiillistuma nappasi lumikolan kokoisen kännykkänsä mukaansa ja työntyi autooni. Katsoin hänen omahyväisiä kasvojaan ja voitonriemuisia silmiään, tiesin että edessä on elämäni piina. Hetken kuluttua puhelimesta kuului hänen(en ole varma oliko ääni hänen) äänensä joka alkoi kysellä orgasmista. Seuraavaksi kuului "krunts" ja halpojen muovilaakereiden uriseva ääni. Sitten naisen(tunnistin sen ystäväni vaimoksi) ääni joka sanoi "kyllä". Sitten kuului "krunts". Miehen ääni kysyi "montako sait? Kolmeko? Taas "krunts" ja laakereiden urisevä ääni ja naisen vastaus "kolme". Ja "krunts". Taas mies kysyi "oletko täysin tyydytetty", "krunts" nainen sanoi "olen". Mietin hetken missä olen tuon urisevan äänen kuullut aiemmin ja sitten muistin ystäväni työpöydällä olleen vanhan transistoriradion, sen kasettisoitin pitää juuri samanlaista ääntä. Olemme usein kuunnelleet kyseisestä soittimesta Edu Kettusen Lentäjän Poikaa, joka on meidän molempien lempikappale. Petollinen ystäväni tajusi paljastuneensa ja sulki puhelimensa alkaen solvata minua tavalla jollaista ei voisi toistaa naisseurassa. Pyysin saada kuulla lisää mutta hän kieltäytyi päättäväisesti. Hetkeä myöhemmin hän nousi autostani ja kehoitti minua poistumaan.
Teinkö väärin kun paljastin että tajusin hänen valehdelleen minulle kyvyistään sekä tehneen tämän petollisen todistusaineiston? Suostuuko hän enää olemaan ystäväni? Ovatko muutkin miehet pelkkiä kerskailijoita niin kuin kerskuri-ystäväni?

10

196

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • "..lähes sankari siis itsekin..."

      Oikeastaan teit väärin vain siinä vaiheessa, kun kaula pitkällä olit kiinnostuneempi kaverisi seksuaalisista kyvyistä, kuin vaimosi orgasmeista. Kun se kyky paranee vain kokeilujen kautta. Eikä se tarkoita sitä, että raahaat kaverisi sänkyysi, kun rakastelet vaimosi kanssa. Ja jos kaverisi siitä sattuu loukkantumaan, niin anna loukkaantua vaan. Ainahan hän voi nuoleskella haavansa oman vaimonsa vieressä. Siis jos sitä kykyä vähänkin vielä on jäljellä :)

    • Vähänkönoloo

      Jätkä jäi kyllä rysän päältä kiinni housut kintuissa. Ei ehkä ilkeä näyttää naamaansa vähään aikaan. Mä en ainakaan ilkeis.

    • oohhhoh---

      Olette kiinnostuneita toisistanne! HAluaisitte olla enemmänkin kuin vain ystäviä. Hieno kuvaus peitellystä homorakkaudesta. Suorastaan upea autoon työntymisineen ja muine kielikuvineen. Ällistyttävän suorasukaista. X:n kaapinovi kolisee?

    • Ällöttävää

      Tarina oli ihan kamala ja ällöttävä. Vieläkin karvat pystyssä. Jotenkin kamalalla tavalla kirjoitettu. Yöök oikeesti.

    • Ällöttävää

      Luin vielä uudestaan. Jotenkin kamalan likaista ja perverssiä tuo vanhalla urisevalla kasettimankalla nauhoitettu naisen haastattelu seksin jälkeen. Nainen vastaa kiltisti sairaan pervon kysymyksiin. Inhottaa tuonlainen naisen alistaminen ja halventaminen. Ihankuin jostain sairaasta elokuvasta. Minä oikeasti voin pahoin kun luen tuota tarinaa.

    • kettu.anzzy

      Höh...

      Ei mun ole ollut tarpeen pontentitaalisuuttani wertailla

      päinvastoin

      koirakoppini kyljessä kyltti:

      Kettutyttöjen neitsyyswaara

    • Olisipa tuo ukkoni myös täydellisyyden tyydyttäjäni päivittäin. X)

    • Oletko tämän velmun dekkari-rikos-rakkaus-draama-intohimo-masokistinen-veijaritarina-romanssin yksinoikedellinen luoja? :)

    • On sinulla kaveri, omistaa raamatun kokoisen kännykän, eikä osaa käyttää sen ominaisuuksia. Ei tarvitse äänittää ensin kasetille ja sen jälkeen kännykkään ellei (rumpujen pärinää), hän ole tehnyt ääleikkauksia kännykkään ja vaimon vastaukset on eri keskusteluista.

      "Kaverisi" tarvitsee sinua, pönkittämään omaa egoaan. Kun hän huomaa, ettei sinulla ole enää syytä kadehtia tai ihannoida häntä, ystävyytenne päättyy

    • Mä e sanois ees kaveriks tapaust tollast.
      Sun kandeis juoruu vaimos kaa, haluuks hää toisenlaist seksii mtä saa ny.
      Sänkytango o usein -> toine uskoo mtä toine haluu & toi toine o tyytymätön

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14846
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3045
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    10. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      3039
    Aihe