Ohiammutut loppuu kohta Jämsästä

katkasulaitos

Kävi tuossa maanantai-iltana finninaamainen solttupoika ovella sen veteraanien keräyslistan kanssa. Sanoin, että lehtitietojen mukaan tämä on kuulemma viimeinen keräys Jämsässä. Ei Tikkakosken solttupoika sanonut siitä asiasta mitään tietävänsä. Pistin pojalle 50 euroa kouraan, koska kyllähän meillä kunnon kommunisteilla ja Kaipolan rikkailla paperimiehillä tuota paperirahan roskaa riittää.

Lippua en tänään salkoon vetänyt, koska mitä sitä asiaa nyt liputtamaan, että natsien rinnalla lähdetiin siirtämään Suomen itärajaa Uralille ja sitten tarkasti kolme vuotta myöhemmin juostaan paskat housuissa takaisin koto-Suomeen. Kaatuneita ja haavoittuneita sekä sotainvalideja tuli suuret määrät, mutta raja ei kuitenkaan siirtynyt Uralille.

Mutta Vappuna vedän lipun salkoon, koska se on Työväen juhla. Saisin minä kaupan viinaakin, mutta Kaipolan Pajalla valmistetuilla laitteilla itse tehty pontikka se parhaan fiiliksen Vappumarssille antaa. Aamusta heti käydään Aatteensa puolesta kaatuneiden Tovereiden haudoilla aina Koskenpään hautausmaata myöten. Jallun hautakiven kohdalla pieraisen, kun viedään punaisia kukkia Jämsän vanhalle hautausmaalle 1918 aatteensa puolesta sortuneiden Tovereiden muistomerkille.

Reiska vois ottaa asiakseen, että se sana "sortuneiden" hiotaan siitä kivestä pois ja tilalle kaiverretaan sanat "vahvana pysyneiden".

8

223

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Harmoisistakumahtaa1

      Valehtelet saatanan punikki. Yritit ryöstää solttupojan keräämät rahat. Mutta vastassa oli suomalainen sotilas ja sait isänkädestä. Naamasi on muustakin nyt turvoksissa kuin pelkästä ryyppäämisestä. Tapettu punikki on se paras punikki. Toivottavasti sokeudut omista litkuistasi. Käyn paskomassa punikkien haudoille.

      • Ouninpohjanohrahana

        Eikö sulla ole vessaa? On aika hankalaa lähteä aina haudoille kun isompi hätä yllättää. Ripaskassa voi hätä tulla housuun ennen perille pääsyä. No, jokaisellahan meillä on tapansa, mutta ihan hautausmaalle helpotusta hakemaan, outo tapa.


      • rotanhäntäpistin

        On sillä ulkohuussi Ouninpohjan pikataipaleella siinä tien vieressä olevan kenttäsirkkelin vieressä. Näkyy Google Mapsin videokuvassa oikein hyvin, kun lähtee Mutasen mutkasta ajelemaan Ouninpohjaan päin. Kilometrin ajon jälkeen kun alat katselemaan tien vasenta reunaa, niin maaston väriseksi maalattu paskahuussi näkyy metsän reunasta oikein hyvin.


      • rotanhäntäpistin

        Sorry... kävin Google Mapsilla tarkastamassa. Se paskahuussi onkin väriltään semmoinen SKP:n punainen valkoisilla räystäslaudoilla. Särmän näköinen ikkuna valkoisilla karmeilla ihan siellä ylhäällä räystään alla tielle päin.


      • Äläenäämenesinnekakalle

        Älä enää mene kakalle sinne hautausmaalle. On se vähän ikävää sasttoväen nähdä kulkiessaan joku höynä pylly paljaana kyykkykakalla esim. viereisellä haudalla.
        Onhan se sinullekin ikävää käytettyä vessapaperia sitten roskiin käsissään kantaa ja omaa kakkaa lapiolla kakkapussiin asetella. Käsien pesukin on toimituksen jälkeen hankalaa siellä hautausmaalla.
        Kannattaa keksiä joku muu harrastus.


    • Semmi_Hyvärinen

      Suomi hävisi kaksi sotaa. Talvisodan 1939-1940 ja Jatkosodan 1941-1944. Nöyränä poikana kirjoittivat suomalaiset nimensä Neuvostoliiton muotoilemiin rauhansopimuksiin.

      Juu, juu, ei tarvitse ruveta ollenkaan kirjoittamaan sitä soopaa mukamas "torjuntavoitosta". Turpiin tuli kahteen kertaan ja sillä sipuli.

      • AitoOuninpohjanOhrana-

        Jos turpiin olis tullut oikeesti niin Bolsu-Desantin päällä olis varmaan nyt kasvanut horsmaa vanhalla vankilerillä jossain Irkutskissa siitä vielä 600 km itään! Vain Suomalaisen Sotilaan päättäväisyys ja Saksan Panzerfaustit tekivät vuosisadan ihmeen, Suomi kesti ja pysyi Itsenäisenä. Ei tarvittu jakaa itäeuroopan kohtaloa ja muuttua orjiksi, siitä saadaan olla Kiitollisia ikuisesti meidän Veteraaneille ja Lotille. Veteraanit kääntyy sankarihaudoissaan kun näkee mitä Jämsäläiset kunnallispolitiikot tekevät meille tänäpäivänä mutta jokainen saa karmansa mukaan, se on meidän lohtu ja 100% faktaa!


    • Harmoisistakumahtaaaito

      Turhaan selität polsupunikille tosi asiaa. Polsu on niin aivopesty, ettei se sikapunikki usko miten sillekkin olisi käynyt Stalinin paratiisissa. Se olisi toivottavaa, että polsupunikki teloitettaisiin. Ehkäpä jo 2017 juhla vuotena. Se jos mikä olisi juhlaa. Teloituksen jälkeen polsupunikki upotettaisiin suosilmään, jaloissa betonitossut.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14861
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    6. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    8. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    9. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe