kehonrakentajat murheissaan

älkääloukkaantunu

Kun rahat eivät kelvanneet Lastenklinikalle. En yhtään ihmettele päätöstä. Ensin doubataan ,sitten ollaan elinsiirtojonossa. Miettikää kehonrakentajat kannattaako!

13

189

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kyllä_kai_raha_kelpaa

      mutta keharien ei haluta tekevän promovideoitaan asian tiimoilta.

    • injectthevenom

      Ehkä sairaalassa terveydenhuollon ammattihenkilöt ottavat mieluummin lahjoituksia muilta kuin lääkeaineiden väärinkäyttäjiltä.

      Jotkut nimittäin tarvitsevat niitä lihasheikkouslääkkeitä elääkseen toimintakykyisenä muutaman vuoden kauemmin kuin ilman lääkitystä. Miettikää sitä kun tykittelette. Jos ei lääkettä ole sairauden hoitoon lääkärin toimesta määrätty, niin lääkeainerikos on aina kyseessä kun bodari douppaa.

      • Niiikloa

        Eikö laki ole niin, että käyttö on laillista? Mikä rikos se silloin on? Mielestäni saisi laittaa rikolliseksi hallussapidon ja käytönkin, ei vaan tule koskaan toteutumaan sellainen.


    • halvallajulkisuutta

      Miksi roinarit eivät vaan voineet lahjoittaa summaa suoraan tilille, miksi olisi vielä pitänyt päästä jonkun yuotube pätkän avulla esittämään niin hyvää ja anteliasta ihmistä. Jos roinabodarit haluavat esittää niin terveyden lähettilästä niin lopettakaa se roinaaminen. Roinan takia syntyy paljon sairaita lapsia, joten roinarien lastensairaala projekti on kyllä törkeää kaksnaamaisuutta.

      • asioissaon3puolta

        Asiahan ei suoraa minulle kuulu, mutta selvennetääs nyt:
        Tää bodariporukka siis hankki nää rahat sillä mielellä, että niillä ostetaan jotain konkreettista lastensairaalalle. Ai miksi ei rahana? No siksi, että silloin ei voida olla 100% varmoja, mihin juuri heidän lahjoittama summansa menee. Tällä porukalla ei ole minkään sortin tarkoitusta olla terveyden lähettiläs, ammattitason kehonrakennus, siinä samassa missä mikä tahansa muukinn urheili, EI OLE TERVEELLISTÄ!
        Youtube-videosta. Suomalaisia julkkiksia käy vastaavissa tilaisuuksissa harrastamassa hyväntekeväisyyttä, kuvaavat siitä videon ja se on sitten OK? Tässä koko jupakassahan on pohjimmiltaan kyse siitä, että muiden urheilijoiden lahjoituksia hyväksytään muodossa jos toisessa, mutta kun muutama bodari tulee pikkusumman kanssa, niin se ei käy eettisiin syihin vedoten.


    • juntit

      Vittu teki ootte sinisilmäsiä ;D jokanen huippu-urheilija douppaa ei niiden lahjotuksia käännytetä pois.

    • urheiluonpuhdasta

      Urheiluun kuuluu säännöt, antidopingsäännöt myöskin. Pro-bodaukseen ei kuulu. Se ei ole urheilua. Bodarit tykkävät kutsua itseään urheilijoiksi ja väittää kaikkien urheilijoiden käyttävän aineita. Se on loukkaus meitä kohtaan, jotka urheilemme puhtaina ja joita testataan parhaimmillaan kaksi kertaa viikossa.

      • BringTheTruth

        On siis mielestäsi parempaa roinata, jos lajissa on anti-doping säännöt kuin että siinä ei ole? Eli siis "rehellinen" roinaus on pahempaa kuin salassa tehty.
        Ja missään lajissa ei testata paria kertaa viikossa kuin korkeintaan kisakaudella ja silloinkin jos kahdet kisat sattuu samalle viikolle. Harjoituskaudella ei tehdä kahta testiä viikossa.

        Enkä puhu roinauksen puolesta mitenkään, mutta totuus vain on se, että joka lajissa roinataan tai vähintään liikutaan hyvin harmaalla alueella jo kansallisella huipulla ja ihan amatööripuulaakisarjassakin. Ihan shakista lähtien ja varmasti jos jostain Helsinki city maratonilla testattaisi kaikki kilpailijat niin sieltä löytyisi jos jonkinlaista piristävää ainetta. Siellä missä on kilpailua, siellä on aina niitä jotka yrittää parantaa sijoitustaan vilpillä.


    • smff

      Kaksi harjoituskauden testiä viikossa on aivan mahdollista ja toteutui viime kuussa. Haista roinari paska. Urheilijat urheilevat puhtaasti, heikot turvautuvat lihasheikkouslääkkeisiin. Bodari myöntää siis lajivalinnallaan oman heikkoutensa.

      • puhdastasanonkomitä

        "Urheilijat urheilevat puhtaasti"

        Joo, kummasti vaan niitä hiihtäjiä, juoksijoita, heittäjiä, maantiepyöräilijöitä ja ties keitä tuntuu käryävän roinista. On se kumma ei kun ei treeni ja kaurapuuro riitä...


      • cleann
        puhdastasanonkomitä kirjoitti:

        "Urheilijat urheilevat puhtaasti"

        Joo, kummasti vaan niitä hiihtäjiä, juoksijoita, heittäjiä, maantiepyöräilijöitä ja ties keitä tuntuu käryävän roinista. On se kumma ei kun ei treeni ja kaurapuuro riitä...

        No jotkut huijarit eivät ymmärrä pysyä siellä roinalajeissa. Urheilun pariin käryämään tulleilla lääkeainerikollisilla lienee bodarigeenejä ja sama olematon moraali. Niinhän se eräskin kiekonheittäjä oli entinen bodari ja kummasti löytyi etelänleirillä autosta "jonkun muun" steroideja.


      • joo.geeni.se.on
        cleann kirjoitti:

        No jotkut huijarit eivät ymmärrä pysyä siellä roinalajeissa. Urheilun pariin käryämään tulleilla lääkeainerikollisilla lienee bodarigeenejä ja sama olematon moraali. Niinhän se eräskin kiekonheittäjä oli entinen bodari ja kummasti löytyi etelänleirillä autosta "jonkun muun" steroideja.

        Heheee, ja juoksijat, hiihtäjät ja maantiecyclaajat ovatkin varmaan todellisia bodaritaustaisia, eikö vaan?

        Epoa suoneen vaan ja baanalle!


    • tiedettytotuus

      Bodauksessa kaikkein huvittavinta on se, että mömmö- ja roinamarkkinoilla pyörii miljardien bisnes ja käyttäjätkin näkee jo katukuvasta.

      Silti kukaan ei myönnä käyttävänsä douppinkia, vaan höpistään aina vain jostain kovasta treenistä, levosta ja protskujen syömisestä. Kaikkein tärkein tekijä lihaskasvussa jätetään kertomatta.

      Tämä on toki ihan ymmärrettävää, kun on aineita käyttänyt useita vuosia ja siinä samalla omaksuttu patologinen valehtelukulttuuri. Eivät he itsekään usko käyttävänsä roinaa vaikka piikkejä on kotikeittiöt täynnä ja samalla tökätään aineet pakaraan. Lisäksi talonmiehiä aina vain syytetään kun käyvät tökkimässä piikit pakaraan. Itse ei olla tehty mitään väärää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      69
      1782
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1449
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1252
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      121
      1226
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1140
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      74
      915
    7. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      240
      891
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      105
      862
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      99
      795
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      674
    Aihe