Riidankylväjien Vappupuheet

aysdpsoopaatiedossa

Tänään Vapun päivänä voimme kuulla riidankylväjien villitsevän kaltaisiaan, kun vasemmiston ja äärivasemmiston edustajat pitävät puheitaan. Kun SAK:n, Vasemmistoliiton ja SDP;n puhujat puhuvat toisilleen, kaltaisilleen, niin siinä ei viisaus ja ymmärrys lisäänny.

Tuskin mainitsevat sitä, että pienituloisten verotusta laskettiin vuoden alussa ja suurituloisten raippaveron perimistä jatkettiin. Tuskin iloitsevat siitä, että hinnat ovat laskeneet, elämme deflaation aikaa. Ruoan hinta on laskenut ja sillä tavalla kuluttajien ostovoima on kasvanut, raha riittää muuhunkin. Tuskin kiittävät hallitusta siitä, että se yrittää katkaista Suomen velkaantumisen ja nujertaa kasvavan työttömyyden. Tehdä merkittävän työn syrjäytymisen ehkäisemiseksi ja hyvinvointivaltion palvelujen pelastamiseksi. Ei, riidankyväjät kylvävät riitaa ja eripuraa. Kuinka se rakentaa Suomea paremmaksi?

8

59

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • neljäs-nainen

      Tämä hallitus on nostanut omavastuu osuuksia matkakorvauksissa, lääkkeissä, eläke ei ole noussut. Sähkön ja varsinkin sen siirron hinta on noussut, nousee.
      Ruuan hinta on laskenut vain osasta, osan hinta on noussut, esim. leipä ei ole halventunut, eikä kala.
      Kuluttajien ostovoima ei ole noussut, siitä pitää huolen TYÖTTÖMYYS, joka laskee ostovoimaa ja rajusti ja tämä hallitus suunnittelee, että työttömän pitää laskea ostovoimaansa vielä siitäkin. Palkat eivät ole nousseet inflaatiota vastaavasti.
      Olen nainen ja minulla on lapsia. Jos joudun työttömäksi niin tämän hallituksen kaavailujen mukaan minun on otettava vastaan osoitettu työ, vaikka se olisi 100 kilometrin päässä, vaikka saisin siitä vähemmän palkkaa kuin saan työttömyyskorvausta ja lapseni hoitopaikka menisi kiinni ennen kuin ennätän lapsiani noutamaan 100 km päästä! Puhumattakaan siitä, että matka 100 km päähän maksaa!
      Siis tämä hallitus on työttömälle järjestänyt työtä josta palkka on PALJON pienempi kuin KULUT!!
      Porvari on sitä mieltä, että he eivät voi maksaa enempää koska voittoa pitää jäädä!
      Se asia toimii DUUNARILLA aivan saman laskuopin mukaan! Hynää pitää puuroon jäädä, eikä lapsia voi sijoittaa muualle vain työn takia! Se on DIKTATUURIA, orjuutta!
      Tämä ei ole mitään riidan kylvöä vaan tosiasioiden toteamista, ja aivan perinteisesti VASEMMISTO on pitänyt pienen ihmisen puolta ja varsinkin LASTEN oikeuksien puolta!

    • hulluuspois

      Valheellisen elintason ylläpito velkarahalla on lopetettava, tämä olisi pitänyt tajuta jo vuosia sitten.
      Ja nyt vielä tuli nämä matulaumat tänne elätettäväksi.

    • ibien

      Simaa oli vielä aamuksi......

    • ayliikevastuussa

      Lyly perää yrittäjiltä työllistämistä, jos kilpailukykysopimus syntyy. Ei hätää, ei mitään huolta siitä työllistääkö suomalaiset yritykset väkeä, kunhan ensin SAK:n liittojen pakastama investointi-innokkuus sulaa ja lämpenee. Vuoden aikana on SAK:n piikkiin tullut lisää työttömiä ja syrjäytyjiä, mutta ehkä se siitä lämpenee.

      EK:n Häkämies on tavallaan oikeassa, että hallituksen olisi pitänyt heti vaalien jälkeen tehdä säästöpäätökset. Olisi uhreja tullut vähemmän. Oltaisiin jo nousu-uralla. Olisi varmaan hallituksen toimien gallupitkin aivan toisenlaiset. Nyt kansa ei ole oikein tyytyväinen, mutta syy ei ole vain hallituksen. SAK yhdessä SDP:n kanssa on onnistunut kiitettävsäti viivyttämään ja torppaamaan tarvittavat uudistukset. SAK on tehnyt politiikkaa hallitusta vastaan. Demokratiaa vastaan.

      Turhaa on SAK:ta hyysätty ja käsitelty silkkihansikkain. Tästä varmaan uskovainen Sipilä on oppinut, että SAK:n liittojen johto ei ole ehkä ihan yhtä järkevästi käyttäytyvää kuin liike-elämässä on tapana. Logiikka ei toimi. Ay-pomoilla ollut toinen agenda.

    • neljäs-nainen

      Vai pitää persaukisten duunarien luoda tähän maahan kilapailukyky, saada vienti vetämään, Suomi nousu uralle!!
      Niillä joilla on raha = valta, ei työttömillä, osa - , tai määräaikaisilla duunareilla! Vakituisia kokopäiväisiä duunareita on vähän, niistä on tullut katoava luonnon vara.
      Ja vielä käsittääkseni yrtykset tuottavat ja investoivat jos niillä on mitä kaupata ja tehdä rahaa. Jos korkeasti oppineet talousgurut, finanassinerot eivät tiedä mitä tuottaa, mitä myydä niin miten helkatissa se työtöntä kyykyttämällä lisää tuotteen kannattavuutta tai kysyntää??? Ei mitenkään se on kyykyttämistä, syyllistämistä kun rahapiireille ei uskalleta edes yskäistä vaan nuollaan entistä ahkerammin!
      Eihän kokomustan ministerit tiedä, vaikka kauppatieteiden maisteri onkin onko hän jurdisesti tai ylipäänsä vastuussa tekemisistään??? Mielenkiintoista!
      Kyllä tavallisen ihmisen pitää olla selvillä ja tietää asiansa muuten olisimme alastomina pellolla ihmettelemässä.

    • PummitHuusivat

      Kaikki mainitsemasi puhujat ovat muiden rahoilla eläviä loiselukoita. Yksikään heistä ei tee tuottavaa työtä, eikä ole tehnyt.

      • pummihiljaa

        Ajattele,kaltaisiasi on muitakin:))))))


    • AyAhnehtijat

      Liitoissa olen törmännyt suureen määrään narsisteja, tärkeiljöitä, ahneita sikoja, ihmiskoiria, saastasia olentoja.

      Vääristyneet ahneet elämäntavat, juopottelu huoraaminen, arvoton elämä ja kuluttaminen ovat ay elämän saastainen sisältö.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      70
      1835
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1479
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1262
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      125
      1255
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1180
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      270
      969
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      942
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      107
      895
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      101
      826
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      684
    Aihe