Elämän etsintä Maan ulkopuolelta vasta alussa

Monasti vedotaan kaikenlaisiin miksi kysymyksiin, että miksi emme ole löytäneet Maan ulkopuolelta elämää, missä ne kaikki ovat, Fermin paradoksit ja Draken kaavat, etäisyydet ja fysiikan lait jne.
Samalla kun asiaa on ihmetelty, pöljistelty ja tehty sen perusteella jonkinlaisia johtopäätöksiä, niin samaan aikaan kuitenkin myönnetään että ei meillä ole ollut siihen juurikaan keinoja eikä resursseja.
Johtopäätöksissään jotkut ovat hosuneet päätelmiensä kanssa, joita päätelmiä ei näillä tähän saakka saaduilla tutkimustuloksilla eikä resursseilla voi millään tavalla luotettavasti tehdä. Toki ajoittainen popularisoiminen pitää tutkimukset kiinni leivän syrjässä.
Kuitenkin on todettava että tutkimus on vasta lähtökuopissaan, joten kauas on edelleenkin pitkä matka.
"– Jos haluamme etsiä elämän merkkejä maailmankaikkeudesta niin tämänkaltaisten kääpiötähtien liepeiltä meidän on etsiminen aloitettava, Gillon sanoo ESO:n tiedotteessa"
http://www.aamulehti.fi/maailma/vain-40-valovuoden-paasta-loytyi-kolme-eksoplaneettaa-joilta-kannattaa-etsia-elaman-merkkeja/
Huomatkaa sanat "jos haluamme" ja "meidän on aloitettava etsiminen". Sanamuodot kertovat kaiken tarvittavan tähänastisesta tutkimuksesta. Ufohörhönä väitän että on henkilöitä, jotka tietävät Maan ulkopuolisesta elämästä hyvinkin paljon ilman näitä kalliita projektejakin, joiden resursseihin ja tuloksiin ei ole vähään aikaan luottamista eikä ratkaisevaa odotettavissa. Mutta ääneen pääsee valtamediassa nämä suuren budjetin suuret touhut. Tuli tulosta enemmän tai vähemmän. Pienemmille liimataan suu hevosenkengällä foliohattuja päähän.
Aika näyttää!

26

296

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • teknonörde

      ... hitto. Pitää herätä aamusta aikasemmin, että kerkii teitä muita ennen laittamaan linkin tänne päivän kuumottavista maailman ufojutuista. Downloaduttu toi kello-apsi tuolta Play-kaupasta nyt säädetty 04:30. Apuvva

    • Ihmiskuntia maan ulkopuolella on lukemattomia. Niitä on kolmenlaisia: Jumalan taivaita ja paratiiseja, samanlaisia koetuspaikkoja kuin maapallo ja kadotuksen paikkoja.

      Paratiisit pystyvät näkemään meidät ja käymään täällä, mutta heillä ei ole siihen intressiä muuta kuin uskonnon kautta ja Raamattu kertoo heistä ihan tarpeeksi.

      Koetuspaikoista vain harvat pystyvät lentelemään maapallolle, mutta joitakin sellaisia on niinkuin Ufo-tutkimuksesta tiedämme.

      Kadotuksen paikoista kukaan ei pääse minnekään.

      Näistä syistä kontakteja ei ole ihmiskunnalla, vaikka joillakin ihmisillä on. Tiede on tutkimuksessa aivan alkutekijöissä, mutta uskonnollisen ilmoituksen pohjalta tiedämme tämän verran, voimme uskoa näin. Rukoilemalla voimme saada tiedon tästä totuudesta, mutta uskonvaraiseksi se jää.

      • Syvä-uskomme-on

        Kykenen uskomaan jopa maailmanrauhaan ja Joulupukkiin, kun oikein pinnistän, mutta tuollainen usko menee kyllä yli minun kykyjeni ihan rapsakasti


      • olehyvä
        Syvä-uskomme-on kirjoitti:

        Kykenen uskomaan jopa maailmanrauhaan ja Joulupukkiin, kun oikein pinnistän, mutta tuollainen usko menee kyllä yli minun kykyjeni ihan rapsakasti

        Jotta usko herää ja valaisee tajuntasi, voit lukea Urantia-kirjaa.


      • uskolla_vapauteen
        Syvä-uskomme-on kirjoitti:

        Kykenen uskomaan jopa maailmanrauhaan ja Joulupukkiin, kun oikein pinnistän, mutta tuollainen usko menee kyllä yli minun kykyjeni ihan rapsakasti

        Usko ei ole mikään suoritus, vaan Jumala antaa uskon. Usko on henkinen voima, jota tulee pyytää. Usko on totuutta, se ei ole mielikuvitusta.

        Jumalallinen usko kohottaa tietoisuutesi uskomattomaan elämään, mistä et olisi voinut edes haaveilla.

        Tämä autuaaksi tekevä usko on oikea alkuperäinen, mikä on täyttä voimaa eikä siinä haihatella. Usko on buddhia teosofian kielellä. Usko perustuu jumalallisen järjen valon syttymiseen.

        Oikea usko vapauttaa ennen pitkää myös kärsimyksestä, tästä tunnistaa oikean uskon.


      • Onhanseniinkin

        No kukaan ei voi uskoa toisen puolesta


    • Palstan_Trolli

      Ufo-palsta edustaa jälleen. Yksi lähes täysjärkinen aloitus ja heti joku hihhuli paskoo senkin täyteen raamattua ja urantia-moskaa. Enää puutuu Penniston ja hieroglyfit.

      • ufouskovainen

        Ufopalsta on uskonnot ja uskomukset rajatieto-nimikkeen alla, joten nimenomaan ufouskonto kuuluu tänne.


    • Susienystävä

      Olisi aika suppea maailmankaikkeus,jos elämää olisi vain yhdelläkohtaa sitä

      • Iltasaarna

        Vaikka aloitus vaikuttaa melko täysjärkiseltä,niin silti aina päädytään parodiahorisontin ylittäviin tulkintoihin ufouskonnollisuutta koskien.

        Ps.Onko tarkoitus käännyttää ihmisiä uskovaisiksi?


      • Sven_Tuuva
        Iltasaarna kirjoitti:

        Vaikka aloitus vaikuttaa melko täysjärkiseltä,niin silti aina päädytään parodiahorisontin ylittäviin tulkintoihin ufouskonnollisuutta koskien.

        Ps.Onko tarkoitus käännyttää ihmisiä uskovaisiksi?

        Eipä kamalan pitkällä oltaisi missään asiassa jos niitä rajoja ei olis milloinkaan kokeiltu ja ylitetty. Pioneereja tarvitaan. Jääräpäiset konservatiivit eivät vie mitään eteenpäin.


      • Uramattuun-uskova

        ".Onko tarkoitus käännyttää ihmisiä uskovaisiksi?"

        Näyttää olevan ainakin kahdella hempalla. Toisen Pyhä Kirja on Raamattu ja toisen taas Urantia. Hupaisaa.


      • humis

        Mun mielestä toi urantiateosofi on aikasta oikeassa, omalla tavallaan myös raamattu-uskis. Mielenkiintoinen aloitus. Nykyajassa liikkuu kvanttimystiikkaa ja aika-avaruushenkisyyttä, mitä höystetään vaikkapa ihan oikeilla tähtitieteellisillä faktoilla. Kustakin uskonsuunnasta, vaikkapa tiedeuskovaisuudestakin, löytyy osatotuuksia.

        Humikset on kyllä tajunneet jo aikaa sitten, että muissa dimensioissa on ne paratiisit. Tänne ei kannata jäädä kupeksimssn ajan liian pitkäksi aikaa, on vain visitoimismesta noin opiskelumielessä vain. Mitään pysyvää täällä ei oo.


      • Läiskismäiskis
        Uramattuun-uskova kirjoitti:

        ".Onko tarkoitus käännyttää ihmisiä uskovaisiksi?"

        Näyttää olevan ainakin kahdella hempalla. Toisen Pyhä Kirja on Raamattu ja toisen taas Urantia. Hupaisaa.

        Todellakin näin että pari hemulia yrittää käännyttää meitä uskovaisiksi.

        Toinen Raamatulla ja toinen Urantia-kirjalla.

        Kohta he varmaan mätkivät meitä päähän noilla kahdella kirjalla ajatellen: On se kumma jos sana ei vihdon ja viimein uppoa kaaliin!


    • Ufohörhö_Sekopää

      Ihan uskontomoskaa se ufoilu on. Kuten uskontoonkin, niin myös ufoiluun liittyy yleensä iso raha ja bisnes, jota tehdään hyväuskoisten ja vähälahjaisten hörhöjen kustannuksella. Tyhmähän ei kyllä ole se joka pyytää...

      • Takaisintotuuteen

        Minusta tämä on varsin halpa harrastus. Olisko 200 euroa mennyt 35 vuoden aikana yhteensä. Tyttären hevoseen menee sama viikossa ja pojan lätkään kahdessa.
        Elokuviin menee rahaa, lehtiin ja sanomalehteen menee satku kuussa. Ei niin halpaa harrastusta toista olekaan kuin ufotutkimus.
        Kirkollisveroja olen maksanut elämän aikana yli kymppitonnin vaikka olen ateisti suurinpiirtein.
        Joku scientologia, helluntailaisuus ja lestadiolaisuus on kallista ja bisnestä jossa aivopestään. Ufologia on useimmille täysin ilmaista joten nuo puheet on täysin turhia.


    • Elämän etsimisestä maapallon ulkopuolelta oli kyse. Vastasin täsmällisesti siihen. Tottakai uskoni pohjalta. Ponnistakoon muut miltä pohjalta haluavat. Ei ollut tarkoitus käännyttää ketään, vaan kertoa yksi mahdollisuus, miksi julkisia kontakteja ei ole.

      Ufo- kontakteissa ei aina ole kysymys todellisista muiden taivaankappaleiden asukkaista. Usein on kysymys valheen henkien harhautuksista, henkimaailman asioista. Ufo-tutkimuksessa kaikki nämä erot ja mahdollisuudet on tarkkaan huomioitava ja tutkittava tarkkaan mihin kategoriaan kukin kontakti näyttäisi kuuluvan.

      • ittrokasaN

        Kyllä tuo ufoilu on pääsosin eräälaista "New Age"-ajattelun tuottamaa uutta ufouskonnollisuutta.Kun siihen lisätään Raamatun ja muiden vastaavien eeposten näkemyksiä niin siitä,eräänlaisesta New Age-uskonnosta,muodostuu melkoinen sekametelisoppa.

        Kun puhutaan elämän etsinnästä Maan ulkopuolelta,niin ainahan se on ollut alussa.Se on ollut alussa jo siitä lähtien kun teleskoopit ja peilikaukoputket keksittiin.Aikoinaan niiden avulla kartoitettiin mm.Marsin pintaa.Silloin löydettiin "Marsin kanavat" ja ajateltiin,että Marsissa on älykästä elämää.

        1950-luvun lopuilla oli käytössä jo monta suurta teleskooppia,radioteleskooppien avulla alettiin etsimään mahdollisia maan ulkopuolisten älyjen lähettämiä radiosignaaleja ja ensimmäiset sateliitit oli laukaistu avaruuteen.

        Siitähän alkoi ns."avaruuaika" avaruus-ja kuulentoineen,erilaisia luotaimia lähettiin avaruuteen ja eri planeetoille,avaruusteleskooppi Hubble lähetettiin avaruuteen ja nykysinhän syvän taivaan kohteita tutkitaan myös Keplerluotaimen ja muidenkin luotainten avulla.Ja kuten hyvin tiedetään,niin maan pinnalla olevat teleskoopit ovat jo huippuluokkaa joten maan pinnaltakin edelleenkin etsitään Maan ulkopuolista elämää.

        Kun viitsii hieman perehtyä tähtitieteeseen niin voi todeta sen,että koko tunnettu maailmankaikkeus on todella valtava.Se on niin suuri,että elämän etsiminen sieltä on lähes samaa kuin se,että etsisi neulaa heinäsuovasta joka on maailmankaikkeuden kokoinen.

        Tässä elämän etsinnästä Maan ulkopuolelta tulee lähes aina esille myös se ufointoilijoiden lähes ikiaikainen perussääntö eli se,että Maan ulkopuolista elämää on löydetty,mutta siitä ei kerrota vaan tietoa siitä pimitetään myös valtamedioissa.

        Tämä ikiaikainen perussääntö on aika usein tullut esille myös SUTI:n keskustelufoorumilla tähän tyyliin: Eihän NASA koskaan kaikkea kerrokaan...ja sitten..Ainahan NASA salailee,peittelee ja valehtelee..ja sitten..NASA on kaikkien salaliittojen äiti.

        Mikäli joistain tuntuu siltä,että tietoa Maan ulkopuolisesta elämästä salaillaan,niin vetäkää esiiin Nasakortti !!!!


    • UrantiaOnPaskaa

      Urantia on kyllä piripäiden paskaa, yhtä sekavaa töhnää kuin kristinusko.

      • uuuhuh

        Mutta Urantian planeettaprinssi on söpö, siksi suosittelen


    • Jacop

      Nytpä eilen 28. 5. 2016 sanottiin televisiossa, että avaruus luotain on löytänyt joltakin komeetalta tai miltäpä taivaan kappaleelta on löytänytkin, elämään liittyviä aineita. Luotain on lähettänyt maahan näistä aineista tiedon, en muista mitä nämä aineet olivat. Uskon, että elämää löydetään avaruudesta ihan lähi aikoihin. Vettähän sanottiin jo löytyneen.

      • transkendenssiläinen

        Esko Valtaoja:

        "Kiihtyvää vauhtia laajenevan kosmoksen oma monimutkaisuus alkaa lopulta väistämättä vähentyä. Kosmologi Kari Enqvist on todennut, että elämme maailmankaikkeudessa, joka pitkällä aikavälillä on huonoin mahdollinen elämälle.

        Ehkäpä vanhat ja viisaat sivilisaatiot keskittävät voimansa asiantilan parantamiseen, muokkaavat koko maailmankaikkeuden geometriaa tai luovat itselleen uusia, parempia kosmoksia mustien aukkojen avulla (ks. Mustat aukot tietävät elämää, Tiede 2000 2/1999, s. 4-7). Ehkäpä yksi avaruusoopperoiden standarditeema onkin totta: Linnunradan vanhemmat rodut ovat kadonneet "jonnekin", saavuttaneet transkendenssin, meille käsittämättömän tilan.

        Olemmeko me Linnunradan yksinäisiä valtiaita vai primitiivisin tuhansista, kenties miljoonista sivilisaatioista? Varmaa on vain se, että jos emme tutki maailmankaikkeutta, emme ainakaan saa koskaan sitä tietää. Olemmehan jo saaneet selville ainakin sen, että meillä ei ole 21 891 974 404 480:tä älykästä lähinaapuria.

        No missä muut sitten ovat? Toistaiseksi parhaan vastauksen Enrico Fermin kysymykseen taisi loppujen lopuksi antaa hänen työtoverinsa, unkarilainen Leo Szilard: "Enrico hyvä, sinun peräämäsi korkealle kehittyneet huippuälykkäät olennot ovat jo täällä. He kutsuvat itseään unkarilaisiksi." Szilard oli patentoinut atomipommin kesällä 1934, vuosia ennen kuin koko idea edes juolahti Fermin tai Einsteinin mieleen.

        Esko Valtaoja on avaruustähtitieteen professori Turun yliopistossa. Hän toimii myös maailmanlaajuisessa ufosalaliitossa.

        Häneltä on äskettäin ilmestynyt kirja Kotona maailmankaikkeudessa (Ursa)."


    • 2424242424-onTotta

      aika kiva ihmetellä kaikkee, vai mitä? Määkin teen tota koko aj... olkoon.

      Sanotaan näin, että ei puhuta ees miljoonista vuosista, mitä tuolla on meitä eellä. Te Itterrittoset kusipäät. Tänk Juu. ... sulle, ko noille muille.

      • Tarkkuutta_termeihin

        Transkendessiläinen kirjoitti:
        "Leo Szilard oli patentoinut atomipommin jo kesällä 1934 jo vuosia ennen kuin idea
        edes juolahti Fermin tai Einsteinin mieleen".

        Tuollainen heitto vie viestistäsi kaiken uskottavuuden jo siitä syystä,ettei atomipommia (fissoon perustuvaa ydinasetta)kukaan koskaan ole patentoinut.

        Hieman ydinfission historiaa:

        Otto Hahn oli saksalainen tiedemies,jonka Fritz Strasmannin kanssa tekemät tutkimukset johtivat fissioreaktion keksimiseen 1930-luvun alussa.

        Leo Szilard oli ukrainalaissyntyinen Yhdysvaltalainen matemaatikko,joka keksi fissossa ilmenevän ketjureaktion vuonna 1933.Hän ei siis keksinyt mitään atopommia eikä siis patentoinut sitä.

        Myöhemmin Szilard osallistui Yhdysvaltain armeijan Manhattan-projektiin,jonka päämäärä oli kehittää ydinase.

        Yhdysvaltain armeijan Manhattan-projekti alkoi 1940-luvun alussa Los Alamosissa Rober Oppenheimerin johdolla.

        Sinne kokoontui noin 3000 henkilöä,jotka olivat eri alojen asiantuntijoita kuten metallurgian,kemian,fysiikan,teoreettisen fysiikan,pommifysiikan jne.asiantuntijoita.

        Tämä 1940-luvun alussa alkanut Manhattan-projeti sai alkunsa Einsteinin suosituksesta,jossa hän toi esille omia teorioitaan fissioon perustuvasta ydinaseesta,eli siis atomipommista.

        2.joulukuuta 1942 italialais-amerikkalainen fyysikko Enrico Fermi ja hänen työryhmänsä onnistui saamaan aikaan hallitun ketjurektion,eli maailman ensimmäisen hallitun reaktiivisen ydinfission.

        Vuonna 1944 Enrico Fermi siirtyi työskentelemään Los Alamosiin,ja osallistui ensimmäisen ydinaseen Manhattan-projektin puitteissa.

        Kesällä 1945 ensimmäiset kolme ydinasetta (Atomipommia) olivat valmiina.

        Ne olivat tykkityyppinen,uraanipohjainen ja peitenimeltään Little Boy,ja kaksi plutoniumpohjaista,imploosioon perustuvaa ydinasetta,peitenimiltään "The Gadget" ja "Fat Man".

        Nämä plutoniunpohjaiset ja imploosioon perustavaa ydiasetta olivat rakenteeltaan jo niin mutkikkaita,että toista,The Gadget,päätettiin testata.

        Se räjäytettiin heinäkuussa 1945 ja koska se toimi hyvin,niin silloin tiedettiin että myös "Fat Man" toimisi.

        Ja kuten hyvin tiedetään,niin Little Boy pudotettiin Hiroshimaan,ja Fat Man Nagasakiin.

        Nykyisetkin,fissioon perustuvat ydinaseet (atomipommit) ovat plutoniumpohjaisia ja imploosioon perustuvia.

        Lämpöydinaseen,eli fuusion perustuvan vetypommin,"isänä" pidetään Edward Telleriä.Hän myöhemmin kehitti Telller-Ulam systeemin,eli fissio-fuusio systeemin.

        Ellei ole toimivaa,fissioon perustuvaa ydiasetta,niin silloin ei voi rakentaa myöskään fissio-fuusio-reaktioon perustuvaa vetypommia.

        Kuten olette voineet todeta,niin ydiaseiden historia ei ole niin yksinkertainen kuin nimimerkki transkendessiläinen antaa ymmrtää.


    • Jacop

      Kun tämä on rajatiedon palsta, niin minulla on kai oikeus kirjoittaa siitä miten käsitän elämän niiden rajatieto kokemusteni perusteella, joita olen kokenut.
      Meidän keskuudessamme on jo sellaisia elämän muotoja jotka poikkeavat täysin siitä käsitteestä jonka me ajalliset ihmiset elämäksi käsitämme. Meillä kaikilla on henki luomuksemme toisessa ulottuvuudessa, jota voimme sanoa vaikkapa nyt henkimaailmaksi. Olen nähnyt sellaisia unia jotka tapahtuvat myöhemmin minulle viimeistä piirtoa myöten valve tilassa. Korostan tässä sitä asiaa, että uneni eivät ole ns enne unia, vaan ne on kaksi erillistä tapahtumaa, uni tapahtuma ja valve tapahtuma. Nyt uskoisin näin olevan, että kun kuolemme, niin meidän henkiluomuksemme ei kuole vaan se jatkaa elämäänsä siinä elämän muodossa jossa se on ollut elin aikanamme, kuolema on vain jonkilainen siirtymä toiseen elämän muotoon. Tästä täläisestä on vaikka kuinka paljon todisteita esm Meedioitten toiminta joilla on kyky päästä osittain tähän meidän ympärillämme olevaan henkimaailmaan, Meediot saavat luonnollisin silminkin näkyväksi jonkin ihmisen omaisen. Uni tilassa monelle meistä omaisemme ilmestyvät ja tulevat käymään luonamme sieltä toisesta ulottuvuudesta. Olettaisin, että ihan hyvin voi olla kuussakin elämää mutta se ei ole meille luonnollisin silmin nähtävissä.
      Voi kestää kauankin kyllä vielä monta sukupolvea, ennen kuin lödämme kaltaistamme elämän muotoa muilta taivaan kappaleilta. Mutta henkimaailma tuskin tarvitsee ilmaa elääkseen ja muitakaan niitä tarpeita joita meillä luonnollisilla ihmisillä on. Olen miettinyt niitä ihmisiä paljon, jotka ovat kaltaisiani näkyjen näkiöitä ja unien uneksijoita. Voi olla näinkin, että kun me näemme valve tilassa jonkun näyn, niin voi olla, että me hetkeksi nukahdamme vaikka kävellessä tai autoa ajaessa ja näemme pikaisen unen tai näyn meitä ympäröivästä henkimaailmasta. On myöskin todettu, että väsymys tilassa nähdään näkyjä. Kuten sodassa esm on ollut, että äärimmilleen väsynyt mies on nähnyt enkeleitä. Minua kyllä ihan ärssyttää nuo kriitikot jotka näyttää ottaneen elämän tavakseen kaikkeen tälläiseen yllä kirjoitettuun sanoa sen ainoan sanan jota he rakastavat ja tämä sana on EI!!

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      74
      3660
    2. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      201
      2992
    3. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      25
      2890
    4. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      49
      2768
    5. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      23
      2683
    6. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      41
      2455
    7. Miten hitsissä ulosoton asiakas?

      On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez
      Kotimaiset julkkisjuorut
      251
      2159
    8. Törmättiin tänään

      enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v
      Ikävä
      24
      1907
    9. Kela valvoo lasten tilejä.

      Tämä isoveli Kela kyttää jopa lasten yli 200,- euron rahat jotka on melko varmasti lahjaksi saatu. Se vaikuttaa perheen
      Yhteiskunta
      209
      1888
    10. Vieläkö sä

      Rakastat mua?❤️😔
      Ikävä
      44
      1847
    Aihe