Poliisikin tietää, huumeiden kieltolaki ei toimi

123Perkele321

Iltalehti uutisoi viikolla nuorten kannabisringistä
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016042821486245_uu.shtml
ja poliisin omien sanojen mukaan,

"Tänä päivänä nuoren voi olla osin jopa helpompi saada haltuunsa kannabista kuin alkoholia. Alkoholin hankkimiseen tarvitaan yleensä täysi-ikäinen henkilö, kun taas varsinkaan internetissä tapahtuvassa huumekaupassa ei ostajan ikää kysellä. Ikävä kyllä internetistä löytyy useita väyliä huumeiden hankintaan ja ohjeita esimerkiksi kannabiksen kasvattamiseen"

sekä lisäksi,

"Poliisin mukaan huumausaineiden välittäminen on aiempaa nopeampaa ja vaivattomampaa älypuhelinten ja sosiaalisen median avulla."

Samaan aikaan aamulehden uutisessa kerrotaan että,
http://www.aamulehti.fi/kotimaa/nain-jattimainen-kannabiskasvi-kasvoi-ylojarvella-tampereella-huumerikokset-lisaantymassa/
"Perinteisesti poliisin tilastot kertovat todellisesta huumeidenkäytöstä vain jäävuoren huipun.
– Kiinnijäämisriski on ikävä kyllä hyvin pieni, Jari Luoto sanoo. "

Näin siis toteaa itse poliisi, alaikäisen voi olla helpompi hankkia laitonta kannabista kuin laillista alkoholia ja tästä kiinnijääminen on hyvin epätodennäköistä.
Samaan aikaan kuitenkin ylväänä liputetaan kuinka toimiva nykyinen rankaisemiseen perustuva huumausainelaki on ja erityisen tärkeää on lähettää lain avulla signaali, signaali siitä että ihan sama käyttääkö nuoriso huumeita vai ei, rankaisemaan siitä kuitenkin pitää pystyä ja samalla aiheuttamaan huumeiden käyttäijlle enemmän haittaa kuin huumeet aiheuttavat.

34

432

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • narkin_logiikka

      Tuskin ylinopeudesta rangaistuksesta luovutan vaikka ylinopeutta onkin helppo ajaa. Kovemmat rangaistukset huumenarkeille lain rikkomisesta.

      • Yxucihoböb

        Jos annat narkkarille sakon niin se on sama ku sakottaisit syöpäsairasta!
        Päihderiippuvuus on sairaus siinä missä epilepsia tai syöpä tai diabetes


      • HuivijutunVoittaja

        Kannabiksen kohdalla sakottaminen on vähän sama kuin sakottaisi siitä ettei ole turvavyötä, paitsi että kannabis on turvallisempaa. Seuraamukset pitäisi olla siis korkeintaan esim. 40€ rikesakko, jos siitä nyt rangaista halutaan.


    • kannabis_psykoosi_iskee

      Aloittajahan taitaa olla psykoosissa, kun kannattaa huumeidenkäytön sallimista lapsille. Muistetaas nyt, ettei se alkoholikaan ole lapsille sallittua.

      • psykoosit_iskeeeeeeeee

        Voi elämä sun kanssa,muisteles nyt itekki että oot sentään aikuinen ihminen? ootko ihan sillä tasolla?? kulutatko koko päiväs tän foorumin kyttäämiseen mitä kukakin hampusta puhuu?? ootko sä nyt oikeesti ihan terve päästäs?


      • Rotanmyrkky_342_iskee

        Ja kaikki rakkaat hanipuppelit älkää unohtako rotanmyrkkyä. Rotanmyrkky on täysin laillista. Miten on mahdollista että valtio antaa luvan myydä MYRKKYÄ? :d Sitähän voi ostaa kuka vaan ja tehdä ilkeyttä. Eikö kukaan ajattele lapsia?


      • Yzkänöbb
        psykoosit_iskeeeeeeeee kirjoitti:

        Voi elämä sun kanssa,muisteles nyt itekki että oot sentään aikuinen ihminen? ootko ihan sillä tasolla?? kulutatko koko päiväs tän foorumin kyttäämiseen mitä kukakin hampusta puhuu?? ootko sä nyt oikeesti ihan terve päästäs?

        Ei hän ole.


    • ukijuthy

      Se on uskomatonta ettei toimimatonta lakia muuteta. Ei vaikka esimerkit dekriminalisoinnista ja laillistamisesta kertovat niiden toimivan paremmin.

      • pajaa

        Taustalla on paljon paljon yksityisiä ja julkisia tahoja lobbaamasssa kieltolain jatkumisen puolesta. Huumet kyllä laisttuvat ennemmin tai myöhemmin, mutta nuo tahot eivät halua luopua tuottoisista bisneksistään, suojatyöpaikoistaan ja tekevät kaikkensa pitkittääkseen laillitumisprosessia.


      • gtgghj

        Eniten rasittaa idiootit jotka tukee kieltolakia ja maksavat sen ylläpitämisestä. Kuinka tyhmä sitä voi ihminen olla?


    • trfyg

      Huumeiden kieltolaki on yksi poliisin suurimpia työllistäjiä, joten poliisi totta kai haluaa pitää huumeet laittomina. Siinä lähtisi iso siivu määrärahoista ja monen poliisin työpaikat, jos huumeet olisivat laillisia, kuten niiden pitäisi olla.

      • Ikniikon

        Kaikesta huolimatta esim. dekstrometorfaania (DXM) saa apteekista. Huumeiden vastustajat: Ottakaapa selvää miten voimakas ja yleisesti käytetty huume on kyseessä. Se on aine jolla pääsee aivan toiseen todellisuuteen. Paljon kannabista kovempaa kamaa. Miksi se sitten on laillista?


      • YyterinJuhannus

        Siksi koska se auttaa joidenkin tutkimusten mukaan yskään.


    • Noment

      Tsekki valitsi hoitavan huumepolitiikan vapauduttuaan kommunismista vuonna 1989 nuorten poliitikkojen huomattua länsimaisen huumevalvonnan olevan samanlainen ideologia kuin kommunismi. Tsekki dekriminalisoi kannabiksen hallussapidon vuonna 2010. Maassa on länsimaiden lievin huumeongelma.

    • Shopen

      Meksikon presidentti Peña Nieto ilmoitti kokouksessa Meksikon jatkavan vuonna 2015 alkanutta kannabispolitiikan lieventämistä. Vuoden 2015 Meksikon korkein oikeus antoi päätöksen, että kannabiksen kieltolaki rikkoo yksilön oikeutta oman persoonansa vapaaseen kehittämiseen. Meksikossa on sallittu pitää hallussaan viisi grammaa kannabista. Presidentti Nieto ilmoitti esittävänsä tämän määrän korottamista 28:aan grammaan ja laillistavansa lääkekäytön.

      • lkjhjkl

        Meksikon huumeisiin liittyvä tappaminen johtuu rahasta. Kartellit taistelee osuuksista ketkä saa myydä lähinnä amerikkalaisille jotka ostaa kamaa eniten kaikista maista.


    • Elgöön

      Puukotuksesta epäilty kiistää - poliisi ei yllättynyt
      23.6.2008 12:13

      20-vuotiaan varusmiehen puukotuksesta epäilty 25-vuotias on poliisin vanha tuttu.

      - Tämä (kiistäminen) on ihan perinteinen tapa. Hän on ollut poliisin kanssa tekemisissä useita kertoja aiemminkin ja varmasti tietää toimintatapamme, tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Juha Paukkunen Kouvolan poliisista toteaa.

      Paukkunen aikoo esittää 20-vuotiaan varusmiehen puukotuksesta epäillyn 25-vuotiaan vangitsemista tiistaina. Epäillyn seurueessa juhannusyönä liikkuneen vuonna 1977 syntyneen miehen osuus tapahtuneeseen on vielä Paukkusen mukaan selvittämättä. 20-vuotias ulkopaikkakuntalainen mies päästettiin vapaaksi sunnuntaina.

      - Jos on syytä epäillä, että tämä toinen mies on osallistunut puukotukseen yllyttämällä tai apua antamalla, niin silloin hänenkin tilanteensa (vangitsemisen suhteen) on punnittava. Tekijä tämä toinen henkilö tuskin on, Paukkunen erittelee.

      - Tapahtumakulku alkaa olla poliisilla jo selvillä, mutta yksityiskohdat kaipaavat vielä lisävalotusta, Paukkunen lisää.

      Huutelua puolin toisin

      Juhannusyönä Kouvolan keskustassa Keskikadun ja Käsityöläiskadun risteyksen tuntumassa klo 2.30 aikaan sattunutta puukotusta edelsi Paukkusen mukaan lievähkö suukopu. Miehet eivät tunteneet entuudestaan toisiaan.

      - Huutelua oli puolin ja toisin. Huutelu oli kuitenkin varsin lievää, esimerkiksi mitään ulkonäköön viittaavaa ei tullut esiin. Se oli sen tyylistä huutelua, että samaan ravintolaan ei tule koko porukka mahtumaan, Paukkunen kuvailee.

      Paukkusen mukaan tämä piti sinänsä kirjaimellisesti paikkansa, sillä Kouvolan keskustan kapakat olivat juhannusyönä tupaten täynnä. Ennen kohtalokasta puukotusta lomilla olleen 6-7 varusmiehen porukka oli yrittänyt päästä sisään jo yhteen ravintolaan, mutta he olivat todenneet jonon liian pitkäksi.

      Keskuspuiston reunalla varusmiesporukan ja puukotuksesta epäillyn miehen porukan välinen riita yltyi uudelleen. Puukottaja löi ensin 20-vuotiasta varusmiestä ja iski sitten ystäväänsä auttamaan tullutta miestä puukolla selkään. Kolmas varusmies sai puukosta, kun hän yritti paeta paikalta. 20-vuotias nuorukainen ehti raahautua pakoon parikymmentä metriä ennen kuin hän tuupertui maahan ja kuoli.

      Puukotuksen jälkeen varusmiesten kimppuun hyökänneet miehet pakenivat paikalta. Poliisi otti heidät kiinni myöhemmin aamuyöllä läheisestä pubista.

      - Kaikki epäillyt olivat alkoholin vaikutuksen alaisena, Paukkunen sanoo.

      Loukkaantuneilla ei hengenvaaraa

      Hengenvaarallisia vammoja puukotuksesta saaneiden kahden varusmiehen tila on tällä hetkellä vakaa.

      - Heitä on tarkoitus kuulla, kun lääkäri antaa siihen luvan. Hengenvaaraa heillä ei ole, Paukkunen täsmentää.

      Aiemmin Kouvolan poliisin komisario Mikko Kiehelä arvioi, että toisen varusmiehen kuolema oli ollut "milleistä kiinni" ja että kolmas varusmies selvisi vain hyvän onnen ja nopean elvytyksen ansiosta.

      • juokaaviinaa

        Lisää viinaa kansalle¨


    • ganjaeno

      Poliisit tietää että ylivoimaisesti suurin työllistäjä on alkoholi. Tarkemmin siitä mitä alkoholista huumaantuneet ihmiset. Aine sinällään kun ei tee mitään. Kuvitellaan että kannabis aiheuttaisi 80% pahoinpitelyistä ja vielä enemmän henkirikoksista.

      Silloin kiellolle olisi perusteltu syy. Mutta kun kannabiksen käyttäjä ja itselleen kasvattava ei oikeasti ole mikään todellinen vaara niin sairasta että on lainsuojaton.

      Sehän olisi turhan järkevää sallia vähän kun päättäjien asenne on kieltää.

    • Adgion

      Parikymppisenä hän oli käymässä Helsingissä. Bileistä loppui viina.

      Tarjolla oli kuitenkin amfetamiinia. Tuomailalla ei ollut mitään ongelmaa kokeilla.

      Vanhempi nainen pisti sitä hänen käsivarteensa. Hän oli kerrasta myyty ja päätti, että alkoholi vaihtukoon amfetamiiniin.

      • Miihty

        Ei tarvittu taaskaan kannabista mihinkään, ei. Heti vaan suoraan kovia huumeita ja tietysti kännissä.


      • ProtPot
        Miihty kirjoitti:

        Ei tarvittu taaskaan kannabista mihinkään, ei. Heti vaan suoraan kovia huumeita ja tietysti kännissä.

        Kännissähän niitä huumeita aina kokeillaan ensimmäistä kertaa. Alkoholin voidaan katsoa olevan se ainoa todellinen porttihuume.


      • Aigaa
        ProtPot kirjoitti:

        Kännissähän niitä huumeita aina kokeillaan ensimmäistä kertaa. Alkoholin voidaan katsoa olevan se ainoa todellinen porttihuume.

        Alkoholi on kova huume, joka usein johtaa muidenkin kovien huumeiden käyttöön.


      • fcjyhgv
        Aigaa kirjoitti:

        Alkoholi on kova huume, joka usein johtaa muidenkin kovien huumeiden käyttöön.

        Yleensähän siinä käy niin, että kun alkoholiin toleranssi kasvaa eikä se mene enää päähän niin vaihdetaan toiseen kovaan huumeeseen, joka menee päähän - kunnes siihenkin tolarenssi kasvaa. Sitten vaihdetaan taas uuteen kovaan huumeeseen.


      • vanhanpielimide
        fcjyhgv kirjoitti:

        Yleensähän siinä käy niin, että kun alkoholiin toleranssi kasvaa eikä se mene enää päähän niin vaihdetaan toiseen kovaan huumeeseen, joka menee päähän - kunnes siihenkin tolarenssi kasvaa. Sitten vaihdetaan taas uuteen kovaan huumeeseen.

        Mulla on mennyt joko tai tavalla. En käytä mitään jatkuvasti vaan silloin kun otan niin joko alkoa tai kannabista. Kun kasvatin niin join todella harvoin. Jossain juhlissa mihin oli tavallaan pakko mennä. Nyt kun en kasvata niin viinaa menee toisinaan paljonkin.

        Koskaan ei ole mieli tehnyt muita edes kokeilla vaikka tilaisuuksia on ollut. Piriä varsinkin on suorastaan tyrkytetty. Sitä paskaa liikkuu suomessa järkyttävän paljon. Alkoholi on kyllä ainoa todellinen porttihuume. Kännissä tehdään oikeastaan kaikki kokeilut muilla aineilla.


    • elämä_on_paras_huume

      "Kiinnijäämisriski on ikävä kyllä hyvin pieni, Jari Luoto sanoo."

      Mutta huumekoukkuun kiinni jäämisen riski sitäkin suurempi.

      Vain todelliset typerykset raiskaavat oman elämänsä ja terveytensä kamoilla. Moni huumeita aloitteleva henkisessä mielensä yksikertaisuudessa kokee olevansa kovakin kundi tai gimma.

      Sitten kun ja jos tulee katumusvaihe, niin kamat ovat jo tuhonsa tehneet.

      Miksi perkuleessa oma ainutkertainen ja aivan liian lyhyt elämä pitää raiskata kamoilla ja huumehoureissa? Sillä ei ole mitään tekemistä elämisen laadun kanssa.

      Parasta huumetta on itse elämä (terveenä ja ilman riippuvuuksia) ja kaikki erilaiset kiinnostavat mahdollisuudet ja aktiviteetit jotka se mahdollistaa.

      • Kibaise

        Koskahan päihdevalistus alkaa keskittyä niihin oikeasti suuria ongelmia aiheuttaviin aineisiin, vai onko homma edelleenkin koko ajan vain kannabiksesta marisemista ja sillä rahastamista? Kannabis on kuitenkin se vähähaittaisin päihde koko maailmassa, ja sen suurimmat haitat aiheuttaa vain toimimaton kieltolaki. Tämä on myös huomattu maailmalla niissä maissa, joissa kannabis on laillistunut ja laillistumassa. Kannabis voi laittomana pilata elämän jos sen käytöstä jää kiinni, mutta päihteenä (ja lääkkeenä) se mahdollisia juridisia haittoja lukuunottamatta harvoin aiheuttaa mitään merkittäviä ongelmia.

        "Valtaosalle kannabiksen käyttäjistä ei aiheudu todettavaa fyysistä tai psyykkistä haittaa edes pitkäaikaiskäytössä (Lancet 1995)"


      • elämä_on_paras_huume
        Kibaise kirjoitti:

        Koskahan päihdevalistus alkaa keskittyä niihin oikeasti suuria ongelmia aiheuttaviin aineisiin, vai onko homma edelleenkin koko ajan vain kannabiksesta marisemista ja sillä rahastamista? Kannabis on kuitenkin se vähähaittaisin päihde koko maailmassa, ja sen suurimmat haitat aiheuttaa vain toimimaton kieltolaki. Tämä on myös huomattu maailmalla niissä maissa, joissa kannabis on laillistunut ja laillistumassa. Kannabis voi laittomana pilata elämän jos sen käytöstä jää kiinni, mutta päihteenä (ja lääkkeenä) se mahdollisia juridisia haittoja lukuunottamatta harvoin aiheuttaa mitään merkittäviä ongelmia.

        "Valtaosalle kannabiksen käyttäjistä ei aiheudu todettavaa fyysistä tai psyykkistä haittaa edes pitkäaikaiskäytössä (Lancet 1995)"

        Miksi terve elämä edes pitäisi päihdyttää ja raiskata terveet solunsa kannabiksella tai muillakaan huumeilla?

        Eiköhän kannabiksenkin pöllyttäjät ole todellisen elämän todellisen pakenijoita jossa kannabis toimii kainalosauvana asioille, jotka tulisi hoitaa vaikka terapeutin avulla tavittaessa.

        Missään tapauksessa en rinnasta maltillista alkoholin käyttöä 'maltilliseen' kannabiksne pöllyttelyyn.

        Tokihan kannabiksella on hyvinkin voimakkaita lobbausorganisaatioita ympäri maailmaa ostetettuine asiantuntijoineen, aivan tupakkateollisuuden tapaan. Kannabiksen laillistamista lobbaavien tahojen takjana on siitä valtaista taloudellista hyötyä tavoittelevat tahot.

        On kuitenkin eri asia silloin kun joissakin vakavissa ja vaikean kivuliaissa sairauksissa on jo muut keinot koeteltu ja joskus päädytään kannabiksen puhtaasti lääketieteelliseen, valvottuun ja lääketieteellisen annosteltuun käyttöön, joka joissakin maissa on laillistettua.

        Sitten kanabispöllyssä olevat autoilijat aiheuttavat onnettomuuksia ja ovat viattomien tappajia, viattomien elämän riistäjiä liikenteessä, sillä refleksinsä ja ympäristön hahmotus ei vastaa raittiin aivojen toimintaa.

        Ei myöskään ole harvinaista, että kyse on sekakaäyttäjistä, alkoholi ja kannabis, jonka lopputulema on vieläkin tuhoisampaa.

        ***

        "Is It Safe to Drive While Stoned? Cannabis and Driving" - An Erowid Science Review

        "Cognitive studies: Does cannabis affect the brain circuitry you need to drive safely?"

        "The most problems are found with attention, tracking, and psychomotor skills, with the worst impairment concentrated in the first two hours after smoking. It's not clear what cannabis's effect is on reaction time."

        "26 Other reviewers agree with this assessment.4 Worse still, when used together, the negative effects of cannabis and alcohol seem to add together or even synergize."

        "27 If cognitive studies were the only studies done, it would be clear that smoking cannabis increases the risk of having a fatal traffic accident."

        - https://www.erowid.org/plants/cannabis/cannabis_driving7.shtml

        ***

        "Kannabis-huumeen käytöllä on pitkäaikaisia psykologisia vaikutuksia. British Medical Journal -lehdessä julkaistu tutkimus kertoo, että kannabiksen jatkuva käyttö nuorena lisää riskiä saada psykoosi tai siihen liittyviä oireita tulevaisuudessa."

        - http://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/kannabis-lisaa-psykoosiriskia/2225318

        ***


        "Cannabis, more commonly known as marijuana, is considered the most commonly used illegal substance in the world. Cannabis dependence is a problem that has psychiatric implications, and therefore is a psychiatric diagnosis."

        "To many people, cannabis seems relatively harmless even with prolonged use."

        "After all, it does help people with chronic pain, including pain from certain cancers. While cannabis does have appropriate medical uses and is used recreationally by many, it can cause problems in personal relationships, work, school and personal health."

        Symptoms of Cannabis Dependence:

        Compulsive seeking and use of cannabis

        Tolerance of effects, requiring more and more to feel “high

        Symptoms of withdrawal upon quitting use

        Respiratory problems like chronic bronchitis

        Damage to lung tissue

        Increase in heart rate and blood pressure (especially if cannabis is combined with another drug such as cocaine)

        Impaired memory and learning skills

        Negative effects to family, relationships, work and school

        Legal problems related to cannabis

        Desire to quit use, with failed attempts

        - http://www.allaboutcounseling.com/library/cannabis-dependence/


      • Ghokken
        elämä_on_paras_huume kirjoitti:

        Miksi terve elämä edes pitäisi päihdyttää ja raiskata terveet solunsa kannabiksella tai muillakaan huumeilla?

        Eiköhän kannabiksenkin pöllyttäjät ole todellisen elämän todellisen pakenijoita jossa kannabis toimii kainalosauvana asioille, jotka tulisi hoitaa vaikka terapeutin avulla tavittaessa.

        Missään tapauksessa en rinnasta maltillista alkoholin käyttöä 'maltilliseen' kannabiksne pöllyttelyyn.

        Tokihan kannabiksella on hyvinkin voimakkaita lobbausorganisaatioita ympäri maailmaa ostetettuine asiantuntijoineen, aivan tupakkateollisuuden tapaan. Kannabiksen laillistamista lobbaavien tahojen takjana on siitä valtaista taloudellista hyötyä tavoittelevat tahot.

        On kuitenkin eri asia silloin kun joissakin vakavissa ja vaikean kivuliaissa sairauksissa on jo muut keinot koeteltu ja joskus päädytään kannabiksen puhtaasti lääketieteelliseen, valvottuun ja lääketieteellisen annosteltuun käyttöön, joka joissakin maissa on laillistettua.

        Sitten kanabispöllyssä olevat autoilijat aiheuttavat onnettomuuksia ja ovat viattomien tappajia, viattomien elämän riistäjiä liikenteessä, sillä refleksinsä ja ympäristön hahmotus ei vastaa raittiin aivojen toimintaa.

        Ei myöskään ole harvinaista, että kyse on sekakaäyttäjistä, alkoholi ja kannabis, jonka lopputulema on vieläkin tuhoisampaa.

        ***

        "Is It Safe to Drive While Stoned? Cannabis and Driving" - An Erowid Science Review

        "Cognitive studies: Does cannabis affect the brain circuitry you need to drive safely?"

        "The most problems are found with attention, tracking, and psychomotor skills, with the worst impairment concentrated in the first two hours after smoking. It's not clear what cannabis's effect is on reaction time."

        "26 Other reviewers agree with this assessment.4 Worse still, when used together, the negative effects of cannabis and alcohol seem to add together or even synergize."

        "27 If cognitive studies were the only studies done, it would be clear that smoking cannabis increases the risk of having a fatal traffic accident."

        - https://www.erowid.org/plants/cannabis/cannabis_driving7.shtml

        ***

        "Kannabis-huumeen käytöllä on pitkäaikaisia psykologisia vaikutuksia. British Medical Journal -lehdessä julkaistu tutkimus kertoo, että kannabiksen jatkuva käyttö nuorena lisää riskiä saada psykoosi tai siihen liittyviä oireita tulevaisuudessa."

        - http://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/kannabis-lisaa-psykoosiriskia/2225318

        ***


        "Cannabis, more commonly known as marijuana, is considered the most commonly used illegal substance in the world. Cannabis dependence is a problem that has psychiatric implications, and therefore is a psychiatric diagnosis."

        "To many people, cannabis seems relatively harmless even with prolonged use."

        "After all, it does help people with chronic pain, including pain from certain cancers. While cannabis does have appropriate medical uses and is used recreationally by many, it can cause problems in personal relationships, work, school and personal health."

        Symptoms of Cannabis Dependence:

        Compulsive seeking and use of cannabis

        Tolerance of effects, requiring more and more to feel “high

        Symptoms of withdrawal upon quitting use

        Respiratory problems like chronic bronchitis

        Damage to lung tissue

        Increase in heart rate and blood pressure (especially if cannabis is combined with another drug such as cocaine)

        Impaired memory and learning skills

        Negative effects to family, relationships, work and school

        Legal problems related to cannabis

        Desire to quit use, with failed attempts

        - http://www.allaboutcounseling.com/library/cannabis-dependence/

        Olennainen asia kaikille muistettavaksi:

        "Valtaosalle kannabiksen käyttäjistä ei aiheudu todettavaa fyysistä tai psyykkistä haittaa edes pitkäaikaiskäytössä (Lancet 1995)"


      • elämä_on_paras_huume
        Ghokken kirjoitti:

        Olennainen asia kaikille muistettavaksi:

        "Valtaosalle kannabiksen käyttäjistä ei aiheudu todettavaa fyysistä tai psyykkistä haittaa edes pitkäaikaiskäytössä (Lancet 1995)"

        Yksi pahin epärehellisyyden muoto on valehdella itse itselleen, mutta osa valitsee itsepetoksen, joka myös liittynee osaltaan pakenemiseen jota huumeisiin turvautuminekin edustaa. Ensin paetaan ja sitten jäädään psyykkis-fyysisesti koukkuun.

        Toisekseen tekstilainauksessani ei manita 'valtaosalle' vaan, vaan 'monelle'.

        Edellisessä viestissäni on myös tutkimusaineistoa, joka osoittaa ettei kannabis todellakaan ole harmiton viihdyke.

        Tämänkin ketjun kommentoinnit tosin osoittavat sen miten ihmiset todellisuudessa ajatuvat aivan tietoisesti huumeongelmiin, vaikka sitten itselleen valehdellen. Surullista havaittavaa.


      • Ommuous
        elämä_on_paras_huume kirjoitti:

        Yksi pahin epärehellisyyden muoto on valehdella itse itselleen, mutta osa valitsee itsepetoksen, joka myös liittynee osaltaan pakenemiseen jota huumeisiin turvautuminekin edustaa. Ensin paetaan ja sitten jäädään psyykkis-fyysisesti koukkuun.

        Toisekseen tekstilainauksessani ei manita 'valtaosalle' vaan, vaan 'monelle'.

        Edellisessä viestissäni on myös tutkimusaineistoa, joka osoittaa ettei kannabis todellakaan ole harmiton viihdyke.

        Tämänkin ketjun kommentoinnit tosin osoittavat sen miten ihmiset todellisuudessa ajatuvat aivan tietoisesti huumeongelmiin, vaikka sitten itselleen valehdellen. Surullista havaittavaa.

        Kannabis ei aiheuta fyysistä riippuvuutta, eikä valtaosalle kannabiksen käyttäjistä aiheudu minkäänlaista todettavaa fyysistä tai psyykkistä haittaa edes pitkäaikaiskäytössä. Ei edes lääkekäytössä, missä vahvaa kannabista käytetään kuitenkin jopa useita grammoja päivässä.


    • 00150

      Eli mulla on tyhjän panttina yksi 28 kapselin lääkeaski.

      Lääke nimeltä Oxynorm (oksikodooni).

      Apteekkiin pitkä matka, niineikös ne voi vaan pistää roskiin??

      Pistä neuvo meilillä lucie @ modelz . blue

      • nionh

        Lääkkeitä ei saa heittää roskiin eikä vessanpönttoon,viet vaikka apteekkiin hävitettäväksi jos joskus ohi kuljet.


      • virkahenkilö

        Aioitko myydä, kuten oletan, koska annoit osoitteesi? Luepa lääkeinfo kyseisestä lääkkeestä.
        Jakaessasi tai myydessäsi ne, voit syyllistyä vakavaan tahalliseen pahoinpitelyyn.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      0
      7937
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      177
      1755
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1114
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1113
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      62
      1031
    6. Persut petti duunarit

      Kyllä persujen kuuluu nyt mennä häpeämään kun äänestivät lakkolakien puolesta. Vielä muka kehutaan olevan työväenpuolue,
      Perussuomalaiset
      193
      945
    7. Persuille kovaa kyytiä YLEn kannatusmittaus

      https://yle.fi/a/74-20085866 Näin se menee persueliitti. Pettäjän tie on karu, persujen äänestäjät ovat nyt reagoineet
      Maailman menoa
      182
      920
    8. Lindtman runnonut demarit huimaan nousukiitoon!

      Palkansaajat – siis Suomen käynnissä pitävä kansanosa – ei näemmä arvosta EK/SY-sätkyakka Purran saksipelleilyä. Niin
      Maailman menoa
      271
      886
    9. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      35
      823
    10. Itkisikö onnesta

      Jos panisin sua kunnolla?
      Ikävä
      86
      707
    Aihe