Päivä pulkassa, lähden mökille.......

Tylsä2.95

Näinnnnn!,

Iltalehdessä artikkeli töiden siirrettävyydestä, oma asiantuntijatyö kuului 0% siirrettävyyskategoriaan, eli ei siirrettävissä.

Viikon työt tehty, nyt omalla 1000m2 tontilla Helsingissä sijaitsevaan 200m2 OK-taloon pakkailemaan mökkitarvikkeet ja auto kesämökkiä kohti.

Laitetaan laiturit paikoilleen ja kokeillaan saunasta miten viileää järvivesi on......

t: maanantaina takaisin sorvin ääreen, mukavaa helluntaita kaikkiin koteihin, niin omaomistamiin kun muidenkin omistamiin, niin kennostoihin, jonoihin kun OK-taloihin, praasu syttyy mökin rantasaunan kiukaan pesässä klo 15.

44

395

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tervemenoa.vaan

      Muista ottaa tarpeeksi viinaa mukaan. Selvinpäin ei kukaan kestä mökkielämää päivää kauemmin.

    • vaikka-joku-mökki-oiski

      Sellainen pieni korjaus, että sinä et työpaikaltasi ajele kotiin, "paikkaile" kamoja 4 päiväksi ja ehdi vielä kesämökille klo 15 sytyttämään tulia jos startti toimistolta on klo 13.30. Se on niin, että et vain ehdi tuossa ajassa ja piste.

      • saduissa.pystyy

        Eihän aloittajalla ole edes sitä työpaikkaa.


    • asianosaaja

      Taatusti Suolipalstan "asiantuntijan" työn voi siirtää ihan minnepäin maailmaa tahansa.

    • ok-johtaja

      Itse en viitsinyt tänään lähteä etätöihin, vaan työskentelin johtajan tehtävissä kotoa käsin. Perjantain ruuhkaan on turhaa mennä. Kotoa käsin työskentely on suositeltavaa jo ympäristönkin kannalta, toisin kuin etätöiden teko. Tosin esimerkiksi lääkärien ja sairaanhoitajien on tehtävä joka päivä etätöitä, ellei sitten satu olemaan kotona vastaanottoa.

    • alkkistoion

      Satusetä satuilee taas. Onko sossurahoilla haettu vähän kilisevää että juttu luistaa D: D:

    • Tylsä2.95

      Näin,

      Kyllä se mökki on olemassa, ja siitäkin velkaa.......asuntovelan lisäksi.....

      Tuli pitkä viikonloppu vietettyä mökillä, matka pihasta pihaan on alle tunti, joten kyllä se praasu syttyi siinä kolmen nurkilla.

      Laiturit on järvessä ja talviturkki heitetty......aluksi vähän alle 10-asteisessa, mutta sunnuntaina jo 12-asteista vettä.....

      Ja mikäs se nyt Teitä noin vituttaa kun tämä erikoisasiantuntijan toimi nyt ei vaan IL:n mukaan ole siirrettävissä......

      • lue.vaav.lehteä

        Siellä voi jonakin päivänä lukea, että työsi loppuu. Tekstari tulee sitten myöhemmin.


      • Tylsä2.95

        Hei,

        Mutta sinä etkä hengenheimolaisesi ette sitäkään päätä.

        Terqquja Karille, Japille ja Lahenmiehelle.......... tuliko myytyä ajoissa ja kypsiä kinkkuja on puotillut -125% hintaan.......?

        Miltäs wiiiiiiiiinerinsleige maittaa?............

        t: joka kuukausi lähempänä kokonaan velatonta kotia........


    • aloittajalta.kysyisin

      Mites se vaimosi joutaa aina perjantaisin jo heti puoliltapäivin lähtemään töistä vai tekeekö hoitsun yö/aamuvuoroa tai onko peräti kotirouva/työtön?

      • Tylsä2.95

        Helposti,

        Molemmilla "työaikapankki" / joustava työaika / olemme ylempiä toimihenkilöitä joilla ei ole vakituista työaikaa.........ei hoitoalalla eikä kotirouva.

        t:tylsis


    • Tylsä2.95

      Moi,

      Kuten pari viikkoa sitten, nyt viikonlopuksi luvattu mukavan lämmintä, taidan pakata kamat ja perheen autoon ja hurauttaa mökille saunomaan&uimaan.

      Kun kuuntelette oikein tarkkaan niin viideltä kuulette kun löylyvesi sihahataa kiukaalle ja sitten molskahtaa kun loikkaan järveen.....

      Mukavaa ja aurinkoista viikonloppua kaikille.

      t:tylsis

      • kolmannes_ilosta_uupuu

        Muuten kuulostaa aina ihan kivalta, mutta oliko niin ettei alkoa mene ollenkaan? Itse en mikään ongelmainen tietenkään ole, mutta tuntuu tosi pahalta ajatella, että nuo jokaviikonloppuiset saunomiset ja uimiset hoitaisi tyystin ilman jääkylmiä malllasjuomia...

        Onkos joskus ihan kunnolla maistunut ja nyt joutuu olemaan sitten tyystin ilman vai mikäs saa moisen hyvin tärkeän (KYLLÄ SE VAAN ON!) osasen jättämään pois?


      • älä.nyt.viitsi

        Taitaa olla Koff-tölkki, joka sinulla sihahtaa Kontulan ostarin takana.


    • Samoin täällä alkaa olla viikonlopun vieton ajatukset jo mielessä (20.5.2016). Kesäpaikalle lähden perheen kanssa ehkä vasta huomenna. Siellä nautitaan kesäkeittiön antimista (grillistä valmistuu monenlaista), maisemista ja rennosta tunnelmasta.

    • Meitsillä ikuinen ja päivittäinen kesäloma on kestänyt jo pitkälle toistatuhatta vuorokautta, oikeasti KESÄ. Ei huolet paina, ei rasitu polla. Aamusta on tarkoitus lähteä katsastamaan paria myynnissä olevaa viinitilaa.

      Leppoisaa viikonloppua!

    • Täälläkin on herätty Lauantaiaamuun auringonpaisteessa omassa 230 neliön OK-talossa rauhallisessa paikassa Pääkaupunkiseudulla. Päivän suunnitelma on ajaa avoautomme ulos tallista ja lähteä pikku tori/shoppailureissulle, sekä kahvitellen, josta kotiin katselemaan Suomi-Venäjä lätkämatsia. Senjälkeen grilliä tulille, kun on taas tulossa illaksi vieraita kasarmin suunnalta taas luonnon rauhasta nauttimaan, jonka jälkeen vielä saunan lämmitys. Järvelle valitettavasti on matkaa vajaa kilometri, joten uiminen saanee jäädä kesempään, kun saunalle on vielä näin viileillä vesillä hiukan liian pitkä matka.

      Mukavaa kesäviikonloppua kaikille, ikään, rotuun ja säätyyn katsomatta.

    • Tylsä2.95

      Moi,

      Huomenna taasen lähdetään, nyt peräkärry kiinni koukkuun ja sillä vähän painekyllästettyä terassilautaa mukaan. Nyt mökkimatka kestää jo hieman yli tunnin, kun kärryn 80km/h rajoittaa etenemisnopeutta.

      On mukavaa puuhastella fyysisiä töitä näiden toimistotöiden vastapainoksi. Sirkkeli soimaan, impulssinaulain paukkumaan ja ruuvinväännin surisemaan.

      Terassihommia ja puusavottaa, saunomista, uintia ja grillailua, ehkäpä Pino Nour:ia ja Proseccoa/Cavaa salaatin kanssa.

      t: huomenna se vapaaviikonloppu alkaa

      • OK-Kommari

        Muista että jarruttoman kärryn maksimipaino on vain 750kg. Kyllästetty terassilauta on yllättävän painavaa. Ja Skodallasi ei välttämättä saa vetää edes niin paljoa. 1.4 TSI moottori ei jaksa vetää kuin ehkä 500kg. Jos kärry painaa jo 250kg, ei laudoille jää kuin 250kg.


      • Tylsä2.95

        Moi,

        Eipä ole Skoda, ei, moottorissa litranverran enemmän tilavuutta ja bilikassa neliveto, kyllä sillä vetää bulimpiakin kuormia......niin jarruttomassa, kun jarrullisessa kärryssä.


      • hieno.homma

        Tuleekos ne RUKissa olevat aikamiespojat yms. mukaan auttamaan vai jäävätkö kotiin dokaamaan kavereiden kanssa? Muuten, paras aika käyttää sirkkeliä ja moottorisahaa mökillä on ennen klo 8 aamulla.


      • Tylsä2.95

        Moi,

        Niitä siellä olleita on vain se vanhin, toinen vielä lukiolainen ja kolmas iltatähti, peruskoulussa.

        Vanhemmat jäävät kotiin, nuorin tulee mukaan.

        Enpä viitsi järvenrannalla aloittaa ennen kello 10.


      • OK-Junten

        Sitten on Tylsiksen Helsingin 200m2 talo remonttikunnossa maanantaina, kun pojat järjestää mopoautokavereilleen bileet viikonloppuna ja sana leviää somessa ja koko itähelsinki on mukana...


    • silleestiniin

      Tylsis kirjoitti maaliskuussa 2011 ketjuun "neliöt vs. sijainti" näin:

      "Ota sopivasti molempia, se on paras ratkaisu. Me ostimme viitisen vuotta sitten tämän nykyisen 200m2 OK-talon omalla n.1000m2 tontilla Pohjois-Helsingistä KehäIII:n sisäpuolelta ja ei ole kaduttanut sekuntiakaan.Tätä ennen asuimme keskustassa 3h k asunnossa, siellä oli ihan mukavaa asua lapsettomana, mutta kun mukuloita rupesi ilmaantumaan, niin muutto rauhallisemmalle alueelle, isompiin tiloihin tuli ajankohtaiseksi."

      2006 on siis ostettu okt kun mukuloita alkoi tulla. Ne ovat nopsaan kasvaneet kun vanhimmalla RUK on jo käyty. Jokainen meistä intin käyneistä lienee ollut tekemisissä milloin kenenkin Suomen nuorimman luutnantin kanssa, mutta miettikääpä että jossain varuskunnassa on nyt / ollut reilu 10v. ikäinen koksu!

      • valheen_jäljet

        >>2006 on siis ostettu okt kun mukuloita alkoi tulla. Ne ovat nopsaan kasvaneet kun vanhimmalla RUK on jo käyty. Jokainen meistä intin käyneistä lienee ollut tekemisissä milloin kenenkin Suomen nuorimman luutnantin kanssa, mutta miettikääpä että jossain varuskunnassa on nyt / ollut reilu 10v. ikäinen koksu!<<

        Pitkään täällä lööperiä heittävät jää väkisinkin kiinni valheista ajan mittaan. Kun eivät muista enää vuosien takaisia valheitaan. Katsotaan mitä tylsis/antigue/jne. tällä kertaa keksii kasvonsa pelastaakseen.


      • selityksiä.löytyy

        Saamme olla satavarmoja, että jotenkin se Tylsis tuonkin selittää.


      • 5.vuotta.sitten
        valheen_jäljet kirjoitti:

        >>2006 on siis ostettu okt kun mukuloita alkoi tulla. Ne ovat nopsaan kasvaneet kun vanhimmalla RUK on jo käyty. Jokainen meistä intin käyneistä lienee ollut tekemisissä milloin kenenkin Suomen nuorimman luutnantin kanssa, mutta miettikääpä että jossain varuskunnassa on nyt / ollut reilu 10v. ikäinen koksu!<<

        Pitkään täällä lööperiä heittävät jää väkisinkin kiinni valheista ajan mittaan. Kun eivät muista enää vuosien takaisia valheitaan. Katsotaan mitä tylsis/antigue/jne. tällä kertaa keksii kasvonsa pelastaakseen.

        "Mukavaa kevättä kaikkiin koteihin, niin omaomistamiin, kun muidenkin omistamiin, toivoo tylsää viiden vuoden 2.95% kiinteäkorkoista lainaa (alle 150te jäljellä)maksava pankin torppari vielä n. 8-9v. ajan"
        Huhtikuussa 2016 velkaa oli vielä 188000 euroa.


      • valheen_jäljet
        selityksiä.löytyy kirjoitti:

        Saamme olla satavarmoja, että jotenkin se Tylsis tuonkin selittää.

        Niinhän siinä kävi. Muka avioero. Salli mun nauraa. Kas kummaa kun ei ole ennen ollut eronnut eikä vaimo karannut.

        Mutta noin sitä käy kun tarpeeksi kauan valehtelee. Sotkeutuu omiin valheisiinsa.


      • silleestiniin
        5.vuotta.sitten kirjoitti:

        "Mukavaa kevättä kaikkiin koteihin, niin omaomistamiin, kun muidenkin omistamiin, toivoo tylsää viiden vuoden 2.95% kiinteäkorkoista lainaa (alle 150te jäljellä)maksava pankin torppari vielä n. 8-9v. ajan"
        Huhtikuussa 2016 velkaa oli vielä 188000 euroa.

        Viime kerralla lainapääoma oli kasvanut kesämökin kattorempan takia, nyt avioeron... Lainan vähäinen nousu ei selity avioerolla, lainaa olisi tarvittu paljon enemmän kun kerran on talo, mökki ja sijoitusasunto. Ainoa vaihtoehto on että Tylsä on nainut lapsettoman lesken.

        Huippu oli se RUK -juttu. Pojan piti olla lomalla sieltä, mutta joku hoksasi että koulu oli kiinni silloin. Jokainen isä tietää jos poika on oppilas tai kokelas, varsinkin kun sijoituspaikka on eri.


      • antiantigue
        silleestiniin kirjoitti:

        Viime kerralla lainapääoma oli kasvanut kesämökin kattorempan takia, nyt avioeron... Lainan vähäinen nousu ei selity avioerolla, lainaa olisi tarvittu paljon enemmän kun kerran on talo, mökki ja sijoitusasunto. Ainoa vaihtoehto on että Tylsä on nainut lapsettoman lesken.

        Huippu oli se RUK -juttu. Pojan piti olla lomalla sieltä, mutta joku hoksasi että koulu oli kiinni silloin. Jokainen isä tietää jos poika on oppilas tai kokelas, varsinkin kun sijoituspaikka on eri.

        Tämä sama tylsä/antigue jäi kiinni trollaamisesta myös matkailupalstalla. Sekä virtuaalimatkailusta webkameroiden voimalla. Naurettava tyyppi.


    • OK-Kommari

      Tylsis lähti jo mökille, ei paljon paina hommat....

      • Tylsä2.95

        Moi,

        Kaikille ylläoleville yksinkertaiset selvitykset.

        Vielä toimistolla kykkimässä....

        Oletteko koskaan kuulleet avioerosta?, uusioperheestä?.

        Ja lainaakin on otettu lisää tuon nimerkissä näkyvän kiinteän 2.95% jälkeen.

        Nyt on muuten lainaa jäljellä sellaiset 186 000€. Mutta korko marginaali on sellaiset 0.3%.

        t: mökki lähenee


      • elämä.on.ylläreitä
        Tylsä2.95 kirjoitti:

        Moi,

        Kaikille ylläoleville yksinkertaiset selvitykset.

        Vielä toimistolla kykkimässä....

        Oletteko koskaan kuulleet avioerosta?, uusioperheestä?.

        Ja lainaakin on otettu lisää tuon nimerkissä näkyvän kiinteän 2.95% jälkeen.

        Nyt on muuten lainaa jäljellä sellaiset 186 000€. Mutta korko marginaali on sellaiset 0.3%.

        t: mökki lähenee

        Aiheuttiko thaikkuneitsytvaimo yllärin, kun lapset tupsahtivat oven taakse. Mutta asiaan, selityksiisi ja juttuihisi ei kukaan täällä enää usko, joten voisit jo lopettaa.


      • Tylsä2.95

        Moi,

        Ei, kyllä myös ensimmäinen, siis nykyinen ex-vaimo oli ihan suomalainen. Siis näiden vanhempien poikien äiti. Lähti toisen miehen matkaan vieden pojat mukanaan......tein kuulemma liikaa töitä enkä ollut tarpeeksi kotona.

        Noh, sitä sattuu......

        Uuden nykyisen suomalaisen vaimon kanssa ollaan oltu yksissä viitisentoista vuotta, tästä tämä iltatähti.....

        t: eronnut muttei karannut Tylsis

        p.s neitsytvaimot lienevät harvinaisia, itse en sellaista ole koskaan halunnut/toivonut....


      • elämä.on.ylläreitä
        Tylsä2.95 kirjoitti:

        Moi,

        Ei, kyllä myös ensimmäinen, siis nykyinen ex-vaimo oli ihan suomalainen. Siis näiden vanhempien poikien äiti. Lähti toisen miehen matkaan vieden pojat mukanaan......tein kuulemma liikaa töitä enkä ollut tarpeeksi kotona.

        Noh, sitä sattuu......

        Uuden nykyisen suomalaisen vaimon kanssa ollaan oltu yksissä viitisentoista vuotta, tästä tämä iltatähti.....

        t: eronnut muttei karannut Tylsis

        p.s neitsytvaimot lienevät harvinaisia, itse en sellaista ole koskaan halunnut/toivonut....

        >Lähti toisen miehen matkaan
        Eipä tuo ole yllätys kenellekään, sietämisen rajat ne on naisillakin.


      • OK-Junten
        Tylsä2.95 kirjoitti:

        Moi,

        Ei, kyllä myös ensimmäinen, siis nykyinen ex-vaimo oli ihan suomalainen. Siis näiden vanhempien poikien äiti. Lähti toisen miehen matkaan vieden pojat mukanaan......tein kuulemma liikaa töitä enkä ollut tarpeeksi kotona.

        Noh, sitä sattuu......

        Uuden nykyisen suomalaisen vaimon kanssa ollaan oltu yksissä viitisentoista vuotta, tästä tämä iltatähti.....

        t: eronnut muttei karannut Tylsis

        p.s neitsytvaimot lienevät harvinaisia, itse en sellaista ole koskaan halunnut/toivonut....

        Paljonko pitää maksaa elareita pojista ex-vaimolle?


      • Tylsä2.95

        Moi,

        Yhteishuoltajuus, eka on jo aikuinen(RUK:in käynyt), toka 17vee(täyttää ensikuussa 18) ja asustelevat nyt jo meikän luona, ei tulleet pojat toimeen uuden "isän" kanssa.....

        Joo, sietämisenpä hyvinkin, raha ja tavarat kyllä kelpasi......

        tylsis


      • trollijäijokiinni
        Tylsä2.95 kirjoitti:

        Moi,

        Yhteishuoltajuus, eka on jo aikuinen(RUK:in käynyt), toka 17vee(täyttää ensikuussa 18) ja asustelevat nyt jo meikän luona, ei tulleet pojat toimeen uuden "isän" kanssa.....

        Joo, sietämisenpä hyvinkin, raha ja tavarat kyllä kelpasi......

        tylsis

        Salli mun nauraa. Aika huono hätäpelastus kiinni jäädystä valheesta HEH HEH.
        Kirjoittelet muuten aika monella nikillä. Antigue on yksi niistä. Kanariapalstalla jäit kiinni toisen rekatun nikin ja useiden rekkaamattomien käytöstä.

        Palstan ja S24 varsinainen multinikkitrolli olet sinä.


    • OK-Junten

      No pojat laittaa satavarmasti tylsiksen talon remonttiin viikonloppuna, hehhee...

    • Hauskaa matkaa mökille Tylsis. Vietä ansaittua laatuaikaa vaimosi kera, rentoutuen ja saunoen, jotta homma on taas hallussa Maanantaina, kun palaat sorvin ääreen. Äläkä välitä kateellisten puskista huutajien jutuista täällä. Heitä kun on veroja paljon maksaen pakko elättää, mutta OK-talollisena ei kuitenkaan sietää. Ja siitä tulee hyvä mieli.

      Itsellä on lähistöllä yhdessä OK-talossa tiedossa 50-synttärikekkerit. Lähdetään vaimon kanssa sinne juhlimaan muiden hyväntuulisten ja hyvätuloisten ystävien kanssa aikaa viettämään. Ei siis ihme, että jo hymyilyttää etukäteen.

      • EHEHEHEH

        Antigue vastaa itse itselleen. Lukekaa matkailupalstan kanaria osuutta. Siellä tämä pelle on jo paljastettu multinikiksi ja virtuaalimatkailijaksi ajat sitten.


      • tervemenoa

        Yksi selvä naama norsunvitulla voi pilata muidenkin ilon ja juhlan.


      • Eipä ole vaikea arvata, kuka on sen trollauksen takana siellä Kanariapalstalla.

        En muuten ole Tylsis.


      • EHEHEHEH
        Antigue kirjoitti:

        Eipä ole vaikea arvata, kuka on sen trollauksen takana siellä Kanariapalstalla.

        En muuten ole Tylsis.

        Sinä olet sen takana. Turha kieltää. Olet jäänyt kiinni jo niin monta kertaa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      0
      7937
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      177
      1755
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1114
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1113
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      62
      1031
    6. Persut petti duunarit

      Kyllä persujen kuuluu nyt mennä häpeämään kun äänestivät lakkolakien puolesta. Vielä muka kehutaan olevan työväenpuolue,
      Perussuomalaiset
      193
      945
    7. Persuille kovaa kyytiä YLEn kannatusmittaus

      https://yle.fi/a/74-20085866 Näin se menee persueliitti. Pettäjän tie on karu, persujen äänestäjät ovat nyt reagoineet
      Maailman menoa
      182
      920
    8. Lindtman runnonut demarit huimaan nousukiitoon!

      Palkansaajat – siis Suomen käynnissä pitävä kansanosa – ei näemmä arvosta EK/SY-sätkyakka Purran saksipelleilyä. Niin
      Maailman menoa
      271
      886
    9. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      35
      823
    10. Itkisikö onnesta

      Jos panisin sua kunnolla?
      Ikävä
      86
      707
    Aihe