Älkää tytöt härnätkö Stellan muslimeja

suomimiesf

Siinä käy teille itsellenne tai joillekkin muille vielä hullusti. Kyllä moni Stellassa liikkuja on havainnut muutaman tytön ärsyttävän tahallaan siellä istuvia ( loisivia) "pakolaisia". Lopettakaa ajoissa. Annatte kuvan, että teihin ja muihin suomalaisiin saa koskea milloin vain. Jos tyttöjen vanhemmat lukevat tämän, niin miten olisi kielto mennä Stellaan esittelemään itseään. SE NIMITTÄIN ON PUHDASTA ITSENSÄ TYRKYTTÄMISTÄ.

23

530

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tiälläsitäkirjutettaa

      Vae on huomanna ne semmosta. Mitenkkään nuo tytöt niitä muahammuuttajia yrittäävät härnnäellä? Oovvatko laettanna piälleesä minihammeen ja topin? Kahttoovatko poekija silimmiin ja hymmyillöövätkö? Oovvatko suanneet vastakaekuva? :D Hyvähän se on että on niilläe poejjilla pikkusen piristystä päevvään:D:D

      • Sie_oot_Pia_Raski

        ja tunnettu palstojen suvakkihullu.


    • kisumimmi

      Hanki elämä ja painu muualle sieltä kyttäämästä tyttöjen vaatetusta. Ota lääkkeesi. Aikasemmin oli suomi-pojat innoissaan, kun kesän tullen naisilla vaatetus väheni. Tytöt ja naiset on ennenkin pukeutuneet helteillä kesävaatteisiin, jumalauta!! Niin teen minäkin, enkä välitä tollasen nyrpistelijä-nössön mielipiteistä. Tytöt ja naiset pukeutuu&meikkaa ennenkaikkea omaksi ilokseen.

      • pediga

        Niin mutta musliminaiset tuskin pukeutuu kaapuun ihan vaan omaksi ilokseen... musulmaanit on sitä mieltä että kunnon nainen peittää itsensä ja vähäpukeinen on vapaata riistaa kaikille...


      • Shoppista

        Jos ei ole ihan ääliö, niin kyllä tajuaa että muualla voi asiat olla melko lailla erilailla. Muualla ei välttämättä pukeuduta ja käyttäydytä ihan samoin kuin kotomaassa.

        Eikä nuo ole muutoinkaan mitään hädänalaisia turvapaikanhakijoita, koska jos olet vaeltanut turvallisen Euroopan halki etkä ole hakenut turvapaikkaa niin olet turvapaikka shoppailija joka hakee turvapaikkaa vasta sieltä missä katsoo olevan parhaat edut.


    • Tiinatyttö89

      Mielummin minä stellasta haen intohimoisen, puutteessa eläneen tumman komistuksen, kun tinderistä jonkun hikisen Odinin. Hyviä ja intohimoisia rakastajia ainakin omien kokemusteni mukaan. Suosittelen Suomalaisille naisille, jos haluatte laatua vällyjen väliin ;) Ja nuoremmille tytöille ensimmäiseksi kerraksi! Irakilaiset osaavat temput, mutta eivät käsittele, kuin lihapalaa. Suomalaisilla miehillä on vain oma tyydytys mielessä, ei kiitos!

      • Kokenutkaikentietaa

        Tuon hikisen Odinin ja Muslimin väliin mahtuu paljon kaikenlaisia miehiä.

        Et ilmeisesti tunne arabikulttuuria. Sinulle voi tulla yllätyksenä että nainen on koirasta seuraava. Heti kun olet aviossa muslimin kanssa menetät loputkin oikeutesi. Mies sanoo missä käyt ja mitä teet. Jopa töissä käyntisi voi päättyä. Mutta ehkäpä pidät alistamisesta, muuten et tule toimeen miehesi kanssa. Mutta meitähän on moneksi.

        Kerro vielä missäs ne Irakilaiset olisivat niitä lemmen temppuja oppineet? Eivät ainakaan kotonmaassaan, kun siellä ei nainen kulje hetkeäkään yksin vaan aina valvovan silmän alla. Siellä ei pysty ns. etukäteen harjoittelemaan. Kyllä ne intohimon puuhailut jäävät poikien ja miesten välisiksi. Toki jos tykkäät B-rappuun laittamisesta niin ehkä sitten.

        No onnea kuitenkin valisemallasi tiellä.


      • Pässien_panijat

    • kluxklux

      Viimeaikoina tullu jäädäksee Suomee tyttöjen päiden katkaisemiset ja elävältä polttamiset kiitos näitten koraanii sokeasti uskovat sankarit.

    • tiinatyttö89

      Enhän mä mitään pitkää suhdetta hae, vaan hetken hupia! Ja parempi opettaa kädestä pitäen, kun olla Odinin kanssa, joka luulee osaavansa kaiken, kun on katsellut Rakel Liekin elokuvan. Minä olen nauttinut näistä uusista markkinoista, onko se väärin?

      • Loodia

        Uskallatko mennä matun kanssa naimisiin? Sitä en suosittele koska joudut nyrkin ja hellan väliin. Mitäs aiot sitten tehdä jos matulauma yhdessä käy kimppuusi? Niillähän on tapana joukkoraiskailla naisia ja lapsiakin. Huudatko riemunkiljahduksia siinä tilanteessa?


    • Etsillee

      Aikoinansa Sellon trategiassa menetti muutama viaton muslimiin sotkeutuneen eukon takia henkesä.

    • kisumimmi

      Ei kaikki naiset ole tyrkyllä, vaikka kesävaatteita pitäisivät, yms. Suomijuntit katsoo naisia joko inhoten, paheksuen tai kateellisina. Kaikilla yrmy ilme naamalla! Tälläkin palstalla miehet vaan haukkuu naisia läskeiksi, jne. Jos joku mamumies hymyilee, niin saa kait siitä tulla hyvälle tuulelle.. muistuttaisin vielä, etteivät aikuiset naiset kaipaa teidän holhoustanne, siis vahtaamista. Kun nyt sentään Suomessa ollaan.

      • nelli_kuuger

        No onneksi sullekin on näitä tummia ja mokkakiguleita tarjolla ihan jonoksi asti hymyilemään. Tosin suurin osahan näistä unelmavävyistä tarvii holhousta ja veronmaksajien elätystä. Mutta kelpaahan kisumimmille sossuelätti ennemmin kuin tavallinen työssäkäyvä suomalainen mies, jos paahto vaan on vähän tummempi...


      • kisumimmi

        En usko, että mamumiehet istuu Stellassa vartavasten naisia kyttäämässä. On arabimaissa sellanen tapa, että miehet usein on vapaa-aikana jossakin kahvilassa, juttelevat keskenään ja juovat teetä. En ehkä voisi enää katsoa mamuihin päin vakavalla naamalla, kun rupeaisi taas naurattamaan tuo sinun teksti ja nimimerkki.. Mutta oikeesti: kyllä minä arvostan suomalaisia miehiä, olipa työssäkäyvä tai ei.


    • Muro79

      Siskoni on muslimimiehen kanssa naimisissa, lapsiakin heillä on. Mies on mitä mukavin henkilö, eikä ole koskaan vahingoittanut siskoani! Tuntuu siltä, että Suomalaiset vain peelkäävät maahanmuuttajia, kun eivät tunne näitä. Surullista, että siirtävät pelon sitten lapsiinsakin. Jos lopetamme syrjinnän ja otamme heidät osaksi yhteiskuntaa, niin rikoksetkin vähenevät. Sysään vastuun rikollisuuden lisääntymisestä nimenomaan syrjiville suomalaisille. Vastakkainasettelu luo rikollisuutta, kansalaisuudesta hulimatta. Suomalaisiakin on pidetty esim. USAssa ja ruotsissa rötöstelevänä ja raiskaavana kansana...aivan, syrjintä luo tätä!

      • kluxklux

        Ei siskos taija uskaltaa puhua avioliiton ihanuudesta muslimiehen kanssa kunniamurhan pelossa.


      • Loodia

        Vielä löytyy sellaisia jotka hyväksyy elintasosurffareiden elätyksen meidän verorahoilla. Siskosi mies saattaa olla poikkeus mutta yleensä nämä tulijat on niitä. Orpokin sanoi että kaksikolmas-osaa on perusteetta täällä.

        Valtaosalla ei ole mikään hätä ja näitä haluat elättää. Suurin osa ei tule koskaan työllistymään koska ovat muslimeita. Muslimeilla valehtelu on hyve. Koraani kehottaa valehtelemaan islamin asian vuoksi jos tarvis.


      • Maratuunari

        Juuri näin. Jos olet ylittänyt välimeren pienellä aluksella ja rämpinyt turvallisen Euroopan halki niin en usko että on ainakaan hengenhätää olisi. Kyllä silloin on kysymyksessä enemmän elintason hakeminen.
        Ihmetyttää tuo hyysäyskin. Nuoria miehiä, jotka ovat vaeltaneet Eurooppaan, kuljetetaan takseilla milloin minnekkin. Mihin se liikuntakyky hävisi? kun vastaanottokeskuksille pääsivät.


      • Tosiasiatkehiin
        Maratuunari kirjoitti:

        Juuri näin. Jos olet ylittänyt välimeren pienellä aluksella ja rämpinyt turvallisen Euroopan halki niin en usko että on ainakaan hengenhätää olisi. Kyllä silloin on kysymyksessä enemmän elintason hakeminen.
        Ihmetyttää tuo hyysäyskin. Nuoria miehiä, jotka ovat vaeltaneet Eurooppaan, kuljetetaan takseilla milloin minnekkin. Mihin se liikuntakyky hävisi? kun vastaanottokeskuksille pääsivät.

        Juuri siksi he ovat lähteneet kotimaastaan ja ylittäneet Välimeren kumiveneellä, koska heillä on hengenhätä. Tämä tosiasia ei vain näytä uppoavan suomalaisen rasistin kovaan kalloon.


      • olematon_ajattelu

        Kyllä se ymmärretään miksi ovat lähteneet mutta EUREOOPPA on TURVALLINEN. Ovat vaeltaneet sen läpi hakematta turvapaikkaa. Jos tarvitsen esimerkiksi äkillistä sairaanhoitoa niin kyllä valitsen lähimmän sairaalan enkä kauimpana olevaa. Tämä tosiasia ei näy uppoavan sinun olemattomaan ylärusinaasi!


    • Verojenmaksaja

      Kyllä on Suonsaarelaiset hyvin kotoutettu, niin hyvin viihtyvät Päämajalla ja Vaakunassa. Ei ole köyhiä eikä kipeitä.

      • KukaOnNiinTyhmäPoke

        Jos olisin portsari, niin en todellakaan laskisi yhtään lähi-idän/somalian ihmettä sisälle. Joku roti ja taso täytyy pitää.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      68
      1713
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      163
      1411
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1232
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      120
      1204
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      48
      1106
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      70
      869
    7. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      835
    8. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      191
      766
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      97
      759
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      654
    Aihe