107,4kg, laihdutustavoite 82kg

Lihavasti107.4kg

Aloitin muutama päivä sitten paaston. Paino olitiistaina 3.4.2016 = 108,6 kg kun päätin että nyt alkaa laihtuminen. Nyt painoa on 107,4 kg. Tavoitteena on laihtua jonkin verran päivittäin tyyliin hampaat irvessä, ilottomasti ja stressaantuneena kun en ole jo hoikka ja naista en näillä läskeillä saa. Ennen naiset hymyili, silloin kun olin sen 82kg, nyt eivät ole näkevinäänkään kiinnostavaa taikinaista habitustani.

Toivon tsemppiä ja kenties itsekin viitsin tsempata jos muakin tsempataan laihtumaan. Naisen haluaisin mutta en lihavaa ja muutnekin naisne on tietyt valintakriteerit täytettävä. Mulla kun on tiettyjä vaatimuksia, jotka tosin eivät ole oman järkeni asettamia vaan Isäni asettäma. Oikeastaan kaikki kiteytyy yhteen kriteeriin. Johon kuuluu muita hienosäädöksellisiä alakriteerejä.

Välitavoitteita on hyvä asetttaa muuten alkaa ahdistamaan liikaa varmaan. Joten jospa laitan alle 100kg ensitavoitteen vaikkapa 94kg. Siihen nyt sitten pyrin stressi päällä kunnes sen saavutan ja asetan sitten uuden tavoitteen, jota lähden ahdistuneena tavoittelemaan ja miettien etten kuitenkan onnistu täsä hommassa kun on iso maha ja kova ruokahalu.

Iltapaino mulla nyt 107,4 aiemmin oli tänään 106,1kg mutta söin sitten juustoa ja join appelsiinimehua niin on hieman arvailun varassa miten mahtaa olla huomenna painotilanne. Olettaisin sen olevan alle 106,5kg, mikä olisi erittäin kiva painonpudotus suunnan osalta.

Kommentoi jotain tai ole kommentoimatta.

10

297

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • näinx

      Älä punnitse suotta itseäsi iltaisin, sillä painolla ei ole mitään reaaliarvoa. Vain aamupaino wc-käynnin jälkeen on vertailukelpoinen. Onnea dieettiisiin (se ei siis ole mikään paasto, vaikka siksi sitä kutsuit), paremmat mahdollisuudet onnistua on, jos et sitä ota niin ryppyotsaisesti, vaan mietit, mitä ylipäänsä on vikana ruokatottumuksissasi, kun olet lihonut. Sitten muutat sen pohjalta syömisesi ja volaa!, laihdut!

      • Alkoholi-lihottaa

        Kaikki alkoholi pois ja rasvaiset juustot sekä makeiset!


    • ei_paastoille

      Et saa millään kulutettua päivän aikana niin paljon energiaa, että sitä kannattaisi mitata. Ihan sama olla juomatta nesteitä, ja todeta, että on laihtunut. Sitten kun vatsa ei kuivumisen vuoksi toimi, olisi lihonut. Ja kun vatsa taas toimii, niin laihtunut. Eli yhden - tai edes muutaman - päivän painovaihtelu ei kerro mitään. Osta mittanauha ja vie vaaka kierrätyskeskukseen. Käy punnitsemassa itsesi terveysaseman itsemittauspisteessä, ja ota samalla verenpaineet. Valitse kauimpana sijaitseva terveysasema ja kulje välimatkat kävellen.

      Paasto ei ole laihdutusta. Sillä saa tuhottua itseltään lähinnä lihaskudosta, eli vaikeutettua painon hallintaa. Paino lähtee aina hitaammin kuin on tullut. Se asia on vain hyväksyttävä, ja oltava kärsivällinen. Jos lihoo siksi, ettei hallitse syömistään, ei ylitiukka dieetti ole mikään avain pysyvään painonhallintaan, vaan jojoiluun. Muuta elintapojasi "askel" kerralla. Se ensimmäinen 5 kg lähtee kaikkein haitallisimmista paikoista vatsaontelosta, joten sen jälkeen voit iloita. Maltillisella laihdutusvauhdilla saavutat varmiten pysyvän tuloksen.

    • Lihavasti106.0kg

      Moikka! Punnitsen ihrani useaan kertaan päivässää. Se auttaa muistamaan että laihdutan ja toimii osana motivaatiota kun näkee kuinka tulosta tulee päivittäin sopivasti. Mitään ongelmia ei ole. Ongelmana pidän päänsärlyä. Sitä ei ole joten homma sujuu parghaalla mahdollisella tavalla. Unipillerit olisi paikallaan. Unipillereillä nukkua mahdollisimman paljon. Esim. 12h unessa ja 12h nälässä vaikka kuukauden ajan niin olisi vain 12h vrk aikaa tsempata. Mutta menee se näinkin kunhan ei päänsärkyä tule epätoivotuksi vieraaksi.

      Homma etenee. Paino on nyt 106,kg. Sinä joka sanot etteä ei paastolle niin olen paastopalstallakin kirjoittelemassa nimimerkillä laihdutanpaastoankin. Täällä mulla on tpainosidonnainen nimimerkki käytössä.

      Mä paastoan ja paasto on ihan ok, paasto on tosimiehille eikä mammanpojille. Toki mä laihdutan ruokaa syömään kohtuudellakin. Pääpaino on paastolla ja sitten kun ei enää paastoaminen maistu niin syön jotain ja sitten taas alan paastoamaan. Tulosta teen vaikka väkisin tasaiseen tahtiin, en jää jumittelemaan johonkin tiettyyn painoon vaan menen tavoitteeseeni omalla luulotpois voittotyylilläni.

    • Allisonalt-j

      Hei. Itse olen laihtunut yrittämättäkin jo 20 kiloa 1,5 vuodessa. Elämäntapa muunnoksilla ja aika vahingossahan se alkoi. Tupakointi, alkoholi, leivät, limpparit ja kaikki mehut kannattaa jättää pois, kaikessa on lisättyä sokeria tai ovat muuten vain pahaa sinulle. En ole mikään terveys ihminen edelleenkään, syön mitä haluan mutta hyvissä määrin. Kävelen tai pyöräilen 9km matkan arkipäivisin koska en omista autoa. Perus hyötyliikunta auttaa.

      Älä paastoa, vaan kokkaa ja syö hyvin! Annoskoon pienentäminen kannattaa tehdä, ja syödä 3h välein pieniä annoksia ja välipaloina esim omenoita.

      Liian kurinalainen dieetti ei onnistu ainakaan itselläni. :)

      • Lihavasti106.1kg

        " Liian kurinalainen dieetti ei onnistu ainakaan itselläni. :) "

        Jos jätetään sana liian pois niin mulla se onnistuu.

        Tosin eilen illalla menin nukkumaan klo 23.30 ja en saanut nukahdettua, en sittten millään. Kahden aikaan menin keittiöön, avasin pakastimen oven, otin bratwursipötkön, josta ajattelin ottaa muutmaan ja laittaa uuniin. Bratwursit oli yhteenjäätyneet niin tiukaan etten saanut niitä irti toisistaan. Laitoin kaikki bratwurstit uuniin. Taisi olla 6 kpl, painoa en tiedä. Lisäksi söin pakastimesta otetun sämpylän ja ruisleivän sekä juustoa aikalailla niiden päällä ja margariinia vähän, ksoka en margariinia halua paljoa leivän päälle.

        Sain unen " saman tien " syötyäni. Heräsin aamulla 9:n jälkeen ja menin vakaan ja painoin 106,1kg. Eli jos olisin sanut nukahdettua niin olisin jo hoikempi, mutta nälältä en saanut nukuttua niin repsahdin. Muuten sain eilisen päivän oltua täysin syömättä ja niin teen tänäänkin ja toivon nukahtavani ilman ruokaa. Ruoka toimii mulla kuin unilääke. Ja ilman ruokaa en oikein illalla unta helposti saa aina. Olo on vaan jotenkin sellainen ettei unta saa. Kenties huomenna olen 105, jotakin. Nyt olen jo kauemmin ollut tässä 106,0 - 106,1 kilossa. Varmaan 2-4 päivän aikana. Jos olen tänään syömättä ja nukahdsn ilman syömistä niin huomenna säntään innoissani puntarille ja pääsen snaoman painoni on tsimsarallaa tsumsarullaa 105, .................
        kg .

        " Älä paastoa, vaan kokkaa ja syö hyvin "

        En kokkaa ja syömistä koitan vältellä kuin kala katiskaa.

        " Tupakointi, alkoholi, leivät, limpparit ja kaikki mehut kannattaa jättää pois "

        1. En tupakoi, joten en voi sitä poisjättää
        2. Olen absolutisti, en käytä ollenkaan alkoholia, joten en voi sitäkään jättää pois
        3. Leipää syön toisinaan, enemmän sämpylöitä taitaa mennä, no voi olla etä leipääkin, Lidlin sämpylät ovat hyviä tosin ne koittaa laskuttaa 39 sentin sämpylöistä 99 senttiä. Ostin 5 kpl 39 sentin hintaista sämpylää Lidlistä ja maksoin niistä 60 senttiä yli hintaa per sämpylä kun kassa iski hinnaksi niille 99 senttiä Huomasin homman sattumalta päivien päästä kun katsoin tarkemmin kuittia. Mielessä kävi jos varastaisi jotain Lidlistä sillä hinnalla mutta anta aola vaika olisiko se varkaus kun eka varastivat tai " varastivat" multa? Eikä sitä varkaudeksi katsottaisi vaan virheeksi kassalta, mutt ajos veisin 3 eurolla jotain kaupasta niin se olisi automaattisesti varkaus. Siksi aloin paastolle että saan sen 3 euroa kuitattua moninkertaisesti takaisin. Tässä nimittäin säästyy rahaa vielä jatkossakin kun Lidl kusetti multa 3 euroa. Eikä ollut eka kerta. Ne näpyttelee virheen ilmetessä lähes aina isomman summan. Sanon lähes aina kun onhan se mahdollista että joillekin arpovat halvemman hinnan, mutta itselleni se on AINA ollut isompi hinta tarjolla kun olen virheen tai hinnoitelturikoksen huomannut.
        4. Limua menee tosinaan sokerista, lightia aika paljon, mutta sitä saa mennäkin kun kalorit on nolla.
        5. Mehua ei tule paljon juotua vuoden aikana. Arvioisin että viime vuonna meni alle 10 litraa.

        Mutta tärkeintähän täsäs on että paino putoaa päivittäin ja eilen painoin 106,0kg ja nyt 106,1kg, joten mulla on syytä olla ärsyyntynyt. Ja sitä olen, ketuttaa ihan hemmetisti, koska päivätavoite jäi saavuttamatta= 100g paino vuorokaudessa alas vähintään niin olen iloinen. Jos paino pysyy samana tai nousee niin olen todella kimpaantunut asiasta ja päivä on pilalla ja syy on peilissä. En vaan saanut unta eilen. Aiemmalla paastokerralla sain nopeasti unta ilman ongelma vaikka olin päivän syömättä. Tosiaan vuorokauden kuitenkin sain aika tarkalleen paastottua eilen ennen syömistäni. Jostain klo 3 voidaan katsoa taastämän menossa olevan kolmanne paaston alkaneen. Kriittinen kyysmys on: saanko nukahdettua ilman syömistä vai en tänä iltana. Sitä jännitän hermot kireällä miten illemmalla käy.


      • Joke mikä joke! Älkää nyt menkö kaikkeen halpaan!


    • eet2

      Yksinkertainen halpa hitaita hiilihydraatteja sisältävä ruoka on paras laihdutukseen ja painonhallintaan .Siis pääasiassa riisiä ja perunaa.Niistä saa tehtyä hyvää ruokaa halvalla.

      HITAAT HIILIHYDRAATIT OVAT IHMISELLE POLTTOAINETTA.Jos yrittää laihduttaa pelkillä rehuilla niin se on sama asia kuin panisi auton tankkiin vettä.

      VHH eli vähähiilihydraattinen ruokavalio on täyttä valetta.Ihminen ei jaksa liikkua jos ei saa hiilihydraatteja,ja silloin laihdutusaikainen olokin on surkea.Moni on nytkin näillä kitudieteillä.Pahimpia ovat pussikeittodietit ja karppaus jopa vähähiilihydraattinenkin on todella surkea.Sen aikana ei kinnosta mikään ja menee kaikki himot.Esimerkiksi silloin ei kiinnosta seksikään ollenkaan.

      Ruokaa pitää opetella tekemään itse eikä ostaa kallista pahaa valmisruokaa.Jos ruokaa ei osaa itse tehdä niin silloin syö helposti lihottavaa roskaruokaa.

      https://www.youtube.com/watch?v=A6kcWWcXnXA&index=5&list=PLi4K5Uqs_cDkym2tueZsKtdqf3QMOoQtR you tude Hiilihydraattilähteet, määrät ja ajoitus ruokavaliossa!

    • Lihavasti105.8kg

      Laihdutusasia unohtui. Aloitin laihduttamisne eilen uudestaan ja paino oli 107,4kg eli saman verran kuin toukokuun alussa.

      Eilen havaittuani painoni 107,4 kglähdin kävelylle, kestoltaan 4h 07min. Puntarissa kävin iööaööa ennen kävelylle menoa ja se oli 105,8kg. Ilmeisesti eilinen kävely tewki tehtävänsä.

      Ajattelin ettää kirjoittelisin tänne kerran päivässä muutaman viikon ajan painonmuutosasiaa, jotta muistaisin laihduttaa. Ruokana on tänään ollut hapankorppu, margariini ja juusto. Juotavana vesi ja kahvi. Olotila ollut alakanttiin mutta tajuan sen johtuvan laihtumisesta. Suupielet ovat alaspäin tosin pientä positiivisuuttakin tunnen mutten tosiaankana jaettavaksi asti.

      Painoni lienee jo alle 105,8 kg mutta vettäkin tuli juotua, joten katson painon huomenna. Toiveena on 105,4 kg. Ylihuomiseksi 105,0 kg ja sitten 104,6kg. Mennäänpä tässä ajassa eteenpäin ja katsotaan päivä kerrallaan pääsenkö osatavoitteisiini. Yllättyisin jos pääsisin, arvio onnistumiseen päätymiseksi lienee josain 10 prosentin kohdalla. Mutt katsotaan mikä tilanne on huomenna illalla, aion olla sinne asti tästä syömättä. Eri asia olenko syömättä mutta yritän sitä. Olen hankkinut sellaiset ruuat ettei niitä syö Erkkikään paitsi tosi nälkään, joten ei ole maistuvaa ruokakiihotusta jääkaapissa kiusaamassa ja kuolanvaluntaa herättelemässä. Ai niin onhan mulla pakastimessa jäätelöpaketti ja jääkaapissa vadelmahilloa....pitikin tulla mieleen tuo asia. Nyt nimittäin mietin jäätelöä ja sen päällä vadelmahilloa. Sen nyt sitten melkeen arvaa miten tässä läy mutta koitan olla jäätelöä suuhuni saamatta. Justiin jokin aika sitten vasta tajusin että on jäätelön kanssa mutiakin hilloja kuin vadelma tai mansikka.

      Onko kellään bvinkkiä mikä hillo on parempaa vaniljajäätelön kanssa kuin vadelma tai mansikkahillo? Nälkä on, vettä täytyy saada mahaansa =)

      Tarkoitus on 6 päivänä viikossa kävellä vähintään 66 min kesän aikana. Eli aina kun kävelylle mene niin tarkoitus on kävellä 66min putkeen. Kun kävelee reilun tunnin niin ei ainakaan sinä aikana voi syödä mitään.

    • Lihavasti106.3kg

      pakastimessa oli 2 pihiviäkin ja todella hyvä pizza. Lämmitin ne ja söin pzzan pihveineen. täytettä oli kerrankin sopivasti. Oli siellä jäätelöäkin ja päätin sitäkin ottaa vähän maistella. Paketillinenhan siinä meni.

      Paino on nyt 106,3kg. Torstaina illallal lähtiessäni kävelylle totesin etten 66 minuutti akävelekään vaan asetin minimikävelyiksi 21min.

      Tänään alensin ne muistaakseni 8 minuuttisiin perusteena parempi kävellä 8 minuuttia kuin ei kävellä ollenkaan.

      Pizza oli ihan tajutonta. Parasta valmispizzaa koskaan mausteet oli just niinku pitikin. Grandiosa tulinen jauheliha. Todelakin 5/5. Olen joskus sanonut joillekin jutuille 5/5 mutta kun vertaa todelliseen vitosen asiaan niin kriittisyyden ja rehellisyyden takia antaisin niistä monesta nyt 4/5.

      Eilen unohtui kirjoittaa tänne. Nukahdin hieman ennen klo kuutta illallla. Valoisuus on vaikutttanut muhun niin etten saa kunnolla nukuttua. Toivottavasti se menee ohi koska väsyneenä oleminen on tosi inhottavaa. Kun väsyttää niin tulee nukkua.

      Kirjoitankin tänne jatkossa silloin kun inspiraatio iskee ja laitan keittiöön muistutusasiakohtia, joihin en voi olla törmäämättä ja jotka muistuttavat mua laihduttamisesta.

      Jospa tekisi niin että kirjoitan tänne sitten kun painan 105 kiloa eli 1,3 kilon päästä tai sen alle.

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1508
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1032
    3. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      40
      782
    4. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      771
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      707
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      700
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      679
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      37
      676
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      71
      634
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      304
      609
    Aihe