Jääkiekon mm-kisat 2016

Lumiukko-

Huomenna ne rahantekokisat taas alkaa. -Lumiukko bongasi Betssonilta ja Bet365:lta muutaman hieman erikoisemman kohteen. Kisathan pelataan Venäjällä eli ison jään äärellä. Pistepörssin voittoon on -Lumiukolla kolme ehdokasta Artemi Panarin (14,50), Connor McDavid (17,00) ja Matt Duchene (17,00). Iso jää tarkoittaa sitä, että nopeat ja vikkelät pelaajat menestyvät. Connorilla ja Artemilla on nopea pelitempo ja nopea tilannepelaaminen, Duchene puolestaan on jaloistaan vikkelämpi. Artemilla ja Duchenella on takanaan hyvät kaudet ja Connor nyt on Connor, joka takoi loukkaantumisen hidastamalla kaudella piste per peli -tahtia. Duchene ja McDavid pelaavat luultavasti samassa ketjussa. -Lumiukon papereissa voittaja on ihan kolikonheittoa noiden kolmen välillä.

Kisojen maalikuninkaaksi betsataan Duchenea (17,00) hei! Laitetaan Duchene myös voittamaan kanadalaisten pelaajien sisäisen maalipörssin (8,00) hei! Panarin voittamaan Venäläisten pelaajien sisäinen pistepörssi (6,00) hei! Ihan pienellä panoksella voisi myös betsata Mark Scheifelea voittamaan Kanadan sisäinen maalipörssi (20,00). Nopea Larkin voittamaan USA:n maalipörssi (4,50).

Kanada voittamaan koko paska (4,00).

8

119

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tuota Pannaria voisi kokeilla, tosin jotenkin tuntuu, että olisi järkevämpää betsata pörssin voittoon kanukkia, koska Kanada ilmeisesti menee kisoissa pitemmälle kuin Venäjä, eli sille tulee enemmän pelejä. Eikös se niin ole, ettei kotijoukkue yleensä juhli MM-kisoissa?

      Entäs kumpikos alkulohko on helpompi? Kummassa on enemmän totaalisia heittopusseja, joita vastaan tehdään paljon maaleja? Kyösti ei ole alan asiantuntija, eikä osaa ennustaa, mikä pikkumaa perseraiskataan ja mikä ei. Aivan bärstuntumalta jotenkin näyttäisi siltä, että Venäjän alkulohko saattaisi olla helpompi kuin Kanadan.

      • Lumiukko-

        Aika samantasoisia lohkoja - Kanadalla muutama pari täydellistä heittopussia (Unkari ja Ranska), mutta sitten kolme vähän kovatasoisempaa potentiaalista roikkujaa (Slovakia, Valko-Venäjä ja Saksa). Noiden lisäksi tietenkin vähän Sveitsiä heikompi USA ja sitten kova Suomi. Toiseksi pahin USA kaatui jo 5-1 ja Duchene nakutti 1 1, joten ihan hyvin lähti vedot liikkeelle hei! BET365 tarjoaa vetojen cash outin missä vaiheessa tahansa ja nyt kertoimet ovat laskeneet sen verran, että voittoa tulisi jo, jos ottaisi rahat ulos hei!

        Venäjällä lohkossaan kovia maita Ruotsi, Tsekki ja Sveitsi. Kolme potentialista roikkujaa eli Norja, Tanska ja Latvia. Heittopusseista on vain Kazakstan.


    • Kyöstikin aikoo ensi viikolla aktivoitua ja alkaa katsella Suomen pelejä. Hän ei ole tähän asti jaksanut katsoa kuin maalit. Suomen vastustajathan ovat olleet niin heikkoja, ettei niistä voitoista ole kannattanut innostua, mutta onhan noita Laineen ja Ahon kaltaisia pikkupoikia ollut kiva seurata. Ei siis silleen, kuten Gilbsu, vaan ihan urheilumielessä. Jotenkin Kyösti, joka ei ole mikään jättimäinen lätkätietäjä, on ollut tottunut siihen ajatukseen, että Suomesta tulee vain hyviä maalivahteja, joten onhan tämä lupaavien hyökkääjien ilmestyminen kuvioihin ollut aika hienoa. Kyösti ei osaa arvioida, kuinka hyvä esim. Laine oikeasti on, mutta ainakin hän uskaltaa ottaa ratkaisuja, eikä jää hautomaan kiekkoa. Että ihan mielenkiinnolla lähdetään USA-peliä katsastamaan jot tällei moi!

    • Kyösti teki huvikseen 5 kohteen tuulipukurivin, jonka kaikki muut kohteet ovat jo nasahtaneet, mutta viimeinen on FIN-USA yli 5.5 maalia. 1. erä näytti ihan hyvältä, mutta 2. erässä ei tullut maaliakaan, joten tiukaksi menee. Eipä Suomi kyllä ole vakuuttanut, vaikka hyvin se on ajoittain pyörittänyt peliä. Onko tuo Koskinen todellakin niin hyvä veskari, että häntä pitää peluuttaa turnauksen loppuun asti?

      Doddiin, heti 3. erän alussa tuli 2-2. Nyt näyttää jo paremmmalta. Nussikaa nyt vielä yksi ja toinen vaikka tyhjiin, kyllä te siihen pystytte! Toivoo Raipe.

    • No voihan hevosen perse. Ette sitten jaksaneet tehdä vielä yhtä maalia? Kyöstiä kyrsii nyt aivan armottoman paljon. Kvintetti kertoimella 16.08 jäi yhdestä maalista kiinni. Nyyh, jos vitutukseen voisi kuolla...

    • Lumiukko-

      Pannari 2 2 tänään, alkaa Pannarikin heräilemään. Duochebag hieman hyytynyt, joten toivo lepää lähinnä Artemin harteilla nyt pistepörssin voitosta.

      • Lumiukko-

        Siis Douchebag


    • Iltapäivälehdet kirjoittelevat siitä, kuinka karmeaa olisi, jos Suomi häviäisi Kanadalle ja tulisi lohkon kakkoseksi. Mitä karmeaa siinä on? Venäjä ja Tsekki olisivat aika pahoja vastustajia puolivälierissä, mutta eihän Hååkkaneista olisi uhkaa. Ei kai Ruotsi nyt sentään Venäjää voita lohkon viimeisessä matsissa, eller hur?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14881
    2. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3075
    3. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3070
    4. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    5. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3066
    6. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3065
    7. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3065
    8. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    9. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe