ASUZAKADUN PROFETIA

Faceboo

110 vuotta sitten annettiin profetia Azusakadun herätyksessä helluntai herätyksen loppuhetkistä.
Ihmiset luopuvat uskosta ja vähitellen myös totuudesta ja Herran armon sanasta. He eivät siedä kuulla tervettä oppia ja lakia.
Suuren helluntailiikkeen lopulla tapahtuu kolme asiaa:
1. Ihmiset ylistävät Jumalaa, jota he eivät enää rukoile.
2. Johtajat ja seurakuntalaiset korostavat voimaa oikein elämisen sijasta.
3. He korostavat Hengen lahjoja eivätkä lahjojen antajaa, Jeesusta ja Hänen herruutta.
Nyt yli sadan vuoden jälkeen voidaan nähdä, että valitettavan useat asiat alkavat toteutua.
Ylistys, niin tärkeää kuin se onkin, on vienyt rukouksen taka-alalle, niin että kokouksessa voidaan ylistää tuntejakin, mutta harvoin rukoillaan yli 15 minuuttia.
Kuinka paljon puhutaan Pyhän Hengen voimasta, mutta harvoin Pyhästä Jumalasta, joka sanoo että olkaat pyhät. Jos voimaa kaipaavat eivät elä pyhästi vaan maailman saastutuksissa, niin he eivät saa Pyhää Henkeä vaan saastaisen hengen.
Myös armolahjoja halutaan kiivaammin kuin koskaan, joka on hyvä asia, mutta ei Herran valtakunnan rakentamiseksi vaan päättömän ruumiin rakentamiseksi. On halua tehdä paljon, mutta ei aikaa kuunnella taivaallisen Isän tahtoa.
Rukoillaan Jumalaa, niin sydämessä alkaa soida ylistys. Hymiö smile
Eletään pyhää elämää, niin saadaan Pyhää Henkeä. Hymiö smile
Etsitään Jumalan valtaa, niin saadaan myös voima toimia siinä. Hymiö smile
Olkaa siunattu, runsaasti!
(M.Mattila)

25

798

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eimeen

      Espoon helluntai-tapahtuma puhututtaa.

    • selväää-eksytystä

      Ns. ohjeita annetaan nyt mm. Suomi24 helluntailaisuus-palstalla niille, jotka saivat ekstaasin Bakerin showssa Espoo-areenalla. Huume vaatii uutta annosta...

      Joo, se Heidi Baker kävi Espoo-Areenalla, per 50 e pääsymaksu. Nyt, mitä?

      Tällaista:

      Ohjeita Heidi Bakerin käynnin jälkeen.

      On tavallista, että ekstaattisen kokemuksesi jälkeen koet tyhjyyttä ja epäuskoa. Energian kanavointi juurichakraasi ei ole vielä kestävä, sinun tulee harjoitella erilaisia tekniikoita, jotta pääset sulautumaan ykseyden kokemukseen. Aloittelijalle sopivat yhteiset ylistyshetket, joissa tasainen rytmitys tahdistaa hengitystäsi ja vaivut huomaamattasi tilaan, jolla on monta nimeä. Campokset ovat yksi valinta aloittelijalle.

      Jos sinulla on aiempia kokemuksia meditoinnista, kontemplatiivisesta rukouksesta tai rajatiloista, tarvitset kokeneempaa opasta päästäksesi syvemmälle ykseyteen. www.hiljainentila.fi

      On tavallista, että sinulla voi esiintyä raajojen nykinöitä, pään hallitsemattomia liikkeitä ja päänsärkyä. Nämä alkuvaiheen oireet johtuvat puutteellisesta maadoituksesta. Uskonnollisten fariseusten vuoksi linkkiä hoito-ohjeisiin ei kannata laittaa, mutta voit kysyä ohjeita henkilökohtaisesti ylläolevilta henkilöiltä ja paikoista.

      ________________________

      Sanooko joku uskova amen tuohon? Pahempi on, jos et näe ristiriitaa?

      • Anonyymi

        Kamalaa Kundaliinihengen eksytystä.


    • herätkää------
      • Leevi.Toija

        " alkuvaiheen oireet johtuvat puutteellisesta maadoituksesta. "

        Omakohtainen kaatumiskokemus 40 vuoden takaa: vuosi 1975 ja paikka Porin Eelim-helluntaiseurakunta, kaatajana pastori Mauri iljanto, oma ikä 8 vuotta:

        Kaataminen suoritettiin ns. jälkikokouksessa, jossa "pelastusta etsiviä" kutsuttiin salin etuosaan, jossa sitten muodostettiin jono. Jokainen "pelastusta etsivä" meni vuorollaan joko pastorin tai tämän avustajan "siunattavaksi"(?)
        Vanhanajan helluntaikokouksen tunnelmaa ja intensiteettiä ei voi kuvailla ulkopuoliselle, se pitää itse kokea. Ilmapiiri on jo ennen kokouksen alkua jännittyneen odottava. Näin vanhemmalla iällä saattaa ymmärtää, että kuulijat tulivat niihin tilaisuuksiin tietoisena siitä, mitä heille tarjotaan: eräänlaista ekstaasia, joka valitettavasti ei kanna viikkoa kauempaa, mutta se nyt on toissijaista, koska niinhän se menee kaikessa muussakin viihdetarjonnassa.

        "Joten tervetuloa ja rauhaa ja lauletaan yhteinen laulu tai pari ja sitten sävelsiskot laulavat( tai vaihtoehtoisesti veljet), jonka jälkeen veli todistaa väkevästi". Juontajan ääni on vakaa ja tuhansien vastaavien spiikkauksien hioma. Ohjelmanumerot vaihtuvat sujuvasti ilman viivytyksiä, kunnes irti päästetään Puhuja, joka viimein alkaa kuvailemaan:" maailma, jossa me elämme ikäänkuin kulisseissa joiden takana on todellisempi todellisuus henkien maailma jossa enkelit ja demonit ja Jumala taivaassa ja kuinka hilkulla jokaisen elämä on ja helvetti odottamassa niitä jotka eivät ota sanomaa vastaan miten kaikki voi päättyä äkisti tulivuori purkautua kuten Folke Thorell tiesi kertoa jossain päin Karibiaa vieden pilkkaajat mennessään ikuiseen kadotukseen ethän sinä rakas kuulija halua olla sillä paikalla pelastus on tarjolla jokaiselle nyt kun vain otat vastaan...

        "Pelastus tarjolla...vain ottaa vastaan..."
        No voi pyhä sylvi, eihä kahdeksanvuotias nassikka mitään muuta toivokkaan, kuin pelastusta, jos kerran vaihtoehto olisi jotain niinkin kamalaa, kuin ikuinen kärsimys tulihelvetistä. Sen verran siihen ikään mennessä on jo tullut koettua, mitä on kipu, varsinkin sen jälkeen, kun on tullut tehtyä jotain kiellettyä ja sitten on remmi paukkunut takamuksille...
        Joten ei muuta kuin jononjatkoksi, hakemaan pelastusta...

        Pastori kyselee, millä asioilla olen liikkeellä (hän kyllä tietää varsin hyvin, millä asioilla hänen kuulijansa ovat jonoon asettuneet). " Haluan pelastua!" vastaan.

        Pastori laittaa kätensä päälleni ja suljen silmäni. " Kiits Jeess tästä nuorsesta jka tsii plstusta snaa nyt hntä..."

        En voi sanoa kaatuneeni, se on väärä ilmaisu sille, mitä tunsin ja miten koin itseni ja olemukseni. Ennemminkin liu´uin taaksepäin, ja kun liukuminen oli pysähtynyt,
        tunsin leijuvani vaaka-asennossa valoisassa pilvessä. Ulkopuolinen maailma oli etäällä ja äänet tulivat kaukaisuudesta. Tietoisuus oli ikäänkuin laajentunut, mieli oli yhtäaikaa sekä sisällä, että ulkona.
        Hetken trippi, sitten kaikki oli ohi. Paluu kotiin ja arkeen, "pelastuskokemusta" rikkaampana.


        " alkuvaiheen oireet johtuvat puutteellisesta maadoituksesta. "

        HYVIN MAADOTTI !!


      • Työniloa

        Nim. Leevi Tolja on kirjailija lahjakkuus selvästi.
        Ellet ole lahjakas kirjailija, snaan snut shen duuniin.


    • mauno.mattjla

      Ja siis mitähän wittua?

      • asfdadsfafds

        Saa nähdä, alkaako taas valtaista roskapostitulva, kun Mauno Mattilan väärä profetallisuus on otettu esille.


    • sääliäsääli

      Joku vihataho koettaa kirjoittaa mauno mattilan nimissä. Voi mitä läpinäkyvää säälittävyyttä. No, se kertoo Tason!!!

      • MaunoMattila

        Vittu sääli on sairautta vittu!


    • Anonyymi

      Minä menetin uskoni Jumalan antamiin profertioihin silloin, kun Laura Huhtasaaren Jumalalta saama profetia Donald Trumpin voitosta Yhdysvaltojen vimeisimmässä presidentinvaalissa osoittautui täydeksi potaskaksi.

      • Anonyymi

        Trump voitti, laittomuus on nyt vallassa, joten....tee parannus, sillä aika on loppumassa.
        Pian vaalivilppi vahvistetaan.


      • Anonyymi

        16:21 lue raamatun profetioita. Siellä on Jumalan antamat profetiat ja ne on ok.


    • Anonyymi

      110 vuotta sitten oli yhteys Ilmestyksen 3 enkelin välillä vielä, mutta myöhemmin se särkyi.

      1. Ylistävät Jehova luojaa, mutta rukoilevat Jehova-Jireetä tai jopa Allahia. I enkeli Tyatira eli Jehovan todistajat.
      2. Korostavat kielillä puhumista Jeesuksen käskyjen sijaan. II enkeli Sardes eli Helluntaikirkko
      3. Pyhä Henki ennen Jeesusta. Edes parantunut ei palaa kiittämään. III enkeli Filadelphia eli Adventtikirkko

      110 vuotta sitten oli herätys kaikille kolmelle riemujuhla yhteinen. Miksi ei enää.?

      • Anonyymi

        Daavidin ylistysvirsi. Minä kunnioitan sinua, Jumalani, sinä kuningas, ja kiitän sinun nimeäsi aina ja iankaikkisesti.

        (Psa 145:2-21)
        Joka päivä minä kiitän sinua ja ylistän sinun nimeäsi aina ja iankaikkisesti. Suuri on Herra ja sangen ylistettävä, ja hänen suuruutensa on tutkimaton. Sukupolvi ylistää sukupolvelle sinun tekojasi, ja he julistavat sinun voimallisia töitäsi. (Psa 145:2-4)
        Sinun valtasuuruutesi kirkkautta ja kunniaa ja sinun ihmeellisiä tekojasi minä tahdon tutkistella. Sinun peljättävien töittesi voimasta puhutaan, sinun suurista teoistasi minä kerron. Julistettakoon sinun suuren hyvyytesi muistoa ja sinun vanhurskaudestasi riemuittakoon. Herra on armahtavainen ja laupias, pitkämielinen ja suuri armossa. Herra on hyvä kaikille ja armahtaa kaikkia tekojansa.

        Kaikki sinun tekosi ylistävät sinua, Herra, ja sinun hurskaasi kiittävät sinua. He puhuvat sinun valtakuntasi kunniasta ja kertovat sinun voimastasi. Niin he ilmoittavat ihmislapsille hänen voimalliset työnsä ja hänen valtakuntansa kirkkauden ja kunnian. Sinun valtakuntasi on iankaikkinen valtakunta, ja sinun herrautesi pysyy polvesta polveen. (Psa 145:5-13)

        Herra tukee kaikkia kaatuvia, ja kaikki alaspainetut hän nostaa. Kaikkien silmät vartioitsevat sinua, ja sinä annat heille heidän ruokansa ajallaan. Sinä avaat kätesi ja ravitset suosiollasi kaikki, jotka elävät. Herra on vanhurskas kaikissa teissään ja armollinen kaikissa teoissaan. Herra on lähellä kaikkia, jotka häntä avuksensa huutavat, kaikkia, jotka totuudessa häntä avuksensa huutavat. Hän tekee, mitä häntä pelkääväiset halajavat, hän kuulee heidän huutonsa ja auttaa heitä. (Psa 145:14-19)

        Herra varjelee kaikkia, jotka häntä rakastavat, mutta kaikki jumalattomat hän hukuttaa. Minun suuni lausukoon Herran ylistystä, ja kaikki liha kiittäköön hänen pyhää nimeänsä, aina ja iankaikkisesti. (Psa 145:20-21)


      • Anonyymi

        22:04 Miksi ei enää?
        No, sinulla on vain peukalospaikka saarna, ja luulokäsitykset, siinä se ongelma on.
        Et voi Ilmestyrkirjan seurakuntia noin pilkkomalla sijoittaa mihinkään. Se on väärin ja harha.
        Seurakunta raamatussa tarkoittaa Jumalan oman tarkoitusperän, eli tehtävän takia uloskutsuttuja, olemaan Hänen todistajiaan. Jumala läsnäolo kirkkaus näkyy Herran omissa, opetuslapsissa. Ts. srk. on toimenkuvaltaan Jumalan väline, jonka kautta ilmoitus tulee kullekin ajalle ilmoituksena, tähän maailmaan.
        Siis srk. on erotettu tuomaan julki totuutta ja elämää, sekä elämään sanaa todeksi.
        Ja näin esittämäsi Aasian seurkaunnan ilmoitus käsittää 7 kirjettä - 7 Vähä-Aasian seurakunnalle. Huomoi tuo luku 7. Se on Jumalan totuuden ilmoitus - joka on näin.
        Luomisessakin on luku seitsemän, kaikki on ok. ja se riittää ihmiselle, se on täydellinen ja se tuo Adamille levon, se on Jumalan valtakunta - siinä levätään, Jumala siunaa sapatin.
        Se on ilmaisu - johon aadamilla ei ole lupa muuttaa. Luku seistemän on Jumalallinen, ilmaisu muuallakin.
        Tuo 7 seurakunnan kirjeet noille seurakunnille, meidän savolaisten tulkinnat on metsässä.
        Tulkintaamme ei löydy sanoituksessasi raamatusta.
        Raamatun historiaa et voi vääntää sijoitettavaksi eri ajanjaksoille. Se ei tuo tulosta, vaan harhaisen tulkivavirheen, sokean ja pimeän pisteen ajatuksiisi.
        Jätä kirkkohistoriasi roskiin. Jumala haluaa Valtakuntansa perustamisen tähden, erottaa meissä pyhitystä, Siksi tuo seurakunnat ovat aina ajankohtaisia - Jolla on korva - se kuulkoon, mitä Henki seurakunnille sanoo!... siinä se avain sinulle on.
        Tämä on puhuttanut jokaisen aikakauden seurakuntia, silloin, nyt ja tulevaisuudessa.
        Tätä taustaa vasten kun alat lukemaan, avautuu opetus raamatusta terveelle pohjalle, eikä selittelijöiden savolaisjutut eksytä.

        Löydät seurakunnista Messiaan eri tavoin kuvattuna, eri puolilta, persoonakuvaus. Me tarvitsemme sitä kuvausta oppiaksemme näkemään Hänet.
        ts. Jeesus tulee käyskentelemään näin keskellemme.


    • Anonyymi

      Vai, nyt sitä rukousta vaakakuppiin, ylistys sivuun.
      Tässä muutamavuosikymmen sitten, ei helluntalais - srk. pisti rukoukselle stopin, kun oikein joitakin rukoilutti niin, että koko kokoushetki muuttui muutaman rukousmaratoniksi, kuin eduskunnassa puhe- maratoni.
      Kuis tuolla taivaassa oli? Ylistettiinkö siellä ollenkaan, vaan rikoiltiin, missä oli painopiste?
      Tuliko siellä ylistyksen johdosta kapina, kuin täällä sitä haetaan.

      Tästä voi kirkolliset rautakangen syöneet alkaa tarkastelemaan asiaa, ja nostetaanko siellä pyhiä käsiä ylös ollenkaan?

      Halleluja! Ylistäkää Jumalaa hänen pyhäkössään, ylistäkää häntä hänen väkevyytensä taivaanvahvuuksissa. Ylistäkää häntä hänen voimallisista teoistansa, ylistäkää häntä, sillä hänen herrautensa on suuri. Ylistäkää häntä pasunan pauhulla, ylistäkää häntä harpuilla ja kanteleilla. Ylistäkää häntä vaskirummuilla ja karkelolla, ylistäkää häntä kielisoittimilla ja huiluilla. Ylistäkää häntä helisevillä kymbaaleilla, ylistäkää häntä kumisevilla kymbaaleilla. Kaikki, joissa henki on, ylistäkää Herraa! Halleluja! (Psa 150:1-6)

      Pauhaako pasunat?`Kuis on harput ja kanteleet, ylistääkö tavallaan soittimet seurakunnassa, vai onko siellä ---miiiiinäää vae,vae, vaevaenen maaaatoooo matkamies maaaaan. Perisyyyynti niin syömmmmeeni raasittaa , ei niiiin ylisstytä, vaan rukkoillla vuan, että minä rähhhjäinen vauvavaleltu anteeeeeeksi saan.

    Ketjusta on poistettu 15 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14881
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3066
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3065
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    6. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    8. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    9. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe