Sampo Terho tylytti demarit yrmeiksi

Hyvä_Sampo

erussuomalaisten ryhmyri Sampo Terho antoi SDP:n kansanedustajien kuulla kunniansa poikkeuksellisessa puheenvuorossa tänään Eduskunnassa.


– Tiivistäen voisi todeta, että kaikkea sitä minkä te nyt sanotte Suomen suunnassa olevan huonoa, te olette itse olleet tekemässä, Terho moitti välikysymyksen jättänyttä SDP:tä.

– Lisäksi en voi olla panematta merkille, että kun te jatkuvasti arvostelette hallituspuolueiden tehneen takinkääntöjä, on teillä kieltämättä vahvat perusteet pitää itseänne poliittisen takinkäännön asiantuntijoina. Mutta onko teillä varaa syyttää muita, on aivan toinen asia, Terho arvioi.

Terho arvioi valtionhoitajapuolueen vajonneen vastustuspuolueeksi.

– Kun verrataan teidän nykyisiä puheitanne ja aiempia tekojanne, siis lupauksianne ja tosiasioita, ei jäljelle jää mitään – ei mitään paitsi pohjaton, mittaamaton, tekopyhä puoluepolitikointi.

Katso puhe kokonaisuudessaan

https://youtu.be/Dd8mPu4wDhA

66

511

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TakuueläkeNousee

      Terho, Putkonen ja Poutsalo nostavat puolueen siihen tasoon jossa parhaimmillaan olimme. Lisää samanlaisia totuuksia, temareitten linjasta huonontaa työmiehen etuisuuksia. Kiitos Sampo, olet ääniharava tulevaisuudessakin.

      • olkaammeihmisiksi

        "Terho, Putkonen ja Poutsalo nostavat puolueen"

        Minä veiukkaan että Putkonen puistattaa suurinta osaa peruskannattajiakin aika paljon.

        Terho ja Poutsalo avittavat kannatusta, mutta tuskin Putkonen. Putkosen alamäki kiihtyy sitä mukaan kun Terhon asema kasvaa.


      • Sampo Terho antoi tulla apinan raivolla, ilmeillä ja eleillä "Timo" Sika Soinin totuuksia oikein raakemman jälkeen. Hullun kiilto silmissä ja täysin vastoi totuutta, tai oikeammin on sanottava sillä hullulla silmät kiilsivät kuten tavallisesti. Kaikki varmasti muistavat, kuinka hän menetti malttinsa TV:ssä.
        Eivät demarit ole koskaan esittäneet sellaisia huononnuksia palkansaajien työehtoihin kun nyt Hallitus ja Pesussuomalaiset etunenässä esittävät:
        1. Pakottava lainsäädäntö, siten ettei työnantaja saa maksaa työntekijälle eikä toimihenkilöille edes työehtosopimusten mukaisia palkkoja. Länsimainen lainsäädäntö ja toimeenpano on lähtökohtaisesti aina, SIIS LÄHTÖKOHTAISESTI AINA, heikomman puolella. Sampo Terho hullunkiilto silmissä puolusti tätä pakkolakipakettia, vaikka se on todennäköisesti kansainvälisten sopimusten ja Suomen Perustuslain vasainen!
        2. Lakitietteen laboratorioapulainen Oikeus- ja Työministeri esitti puolen vuoden lähes pakkotyötä ilman palkkaa ja ilman mitään työsuhteeseen liittyviä oikeuksia.
        Näitä huononnuksia on hyvin paljon ja tämä tuskin itseään ja käyttäytymistään hallitseva persujen eduskuntaryhmän johtaja Sampo Terho ajaa apinan raivolla.
        "Sitä saa mitä tilaa" sanoi kahdelle jalalle nostettu "Timo" Sika Soini.


      • tgfdre

      • Kovisdemu

        Sampo(hullunkiilto)Terho on pelkkä puutarhatonttu!


      • DemariraiskaajaP
        olkaammeihmisiksi kirjoitti:

        "Terho, Putkonen ja Poutsalo nostavat puolueen"

        Minä veiukkaan että Putkonen puistattaa suurinta osaa peruskannattajiakin aika paljon.

        Terho ja Poutsalo avittavat kannatusta, mutta tuskin Putkonen. Putkosen alamäki kiihtyy sitä mukaan kun Terhon asema kasvaa.

        Joo Putkonenhan on entinen demari ja raiskauksesta tuomittu.


      • DemariraiskaajaP kirjoitti:

        Joo Putkonenhan on entinen demari ja raiskauksesta tuomittu.

        Esiintyy tällä foorumilla joskus piilonimella PuiskaajaRatkonen.


    • olkaammeihmisiksi

      " ei jäljelle jää mitään – ei mitään paitsi pohjaton, mittaamaton, tekopyhä puoluepolitikointi"

      Pata kattilaa soimaa!

      Terho itse edustaa puoluetta joka on rakentanut koko ideologiansa peklkään puoluepolitikointiin - eli silkaan yltiöpopulistiseen ääntenkalastelemiseen.

      Olen samaa mieltä siitä että ay-änkyrän siirryttyä SDP:n puheenjohtajaksi puolue on taantunut kaikkea vastustavaksi ja epä-älylliseski vastakkainasettelevan työväenretoriikan toistolaitteeksi. SDP on nykyään pelkkä SAK:n haraakonttori.

      Rinnettä pännii etä Sipilä kehtasi valita Kokoomus hallituskummppaniksi. Mutta syy taitaa sittenkin löytyö peilistä. Sipilä ymmärsi tunnustelujen aikana että Rinne on vähintään henkisesti SAK:n leivissä. Ja SAK on yhteiskuntamme pahin ankeuttaja.

      • SuurinTyöväenpuolue

        Kerroit totuuksia. Lähdin SDP:stä Rinteen vuoksi ja siirtyminen Soinin leiriin oli se ,että aavistin Terhon tulon nimenomaan kotimaan asioitten hoitajaksi. Kaveri ei anna tuumaakaan periksi, vaan tekee työtä joka tuottaa tulosta muutaman kuukauden kuluttua. Esim tämä poliisiasia on hyvä osoitus siitä. Katsokaa Timon linjapuhe 12.03.2016 ja sieltä kohta "poliisiasia vaatii vielä vääntöä" mikä muu puolue on niin selkokielisesti asian ilmaissut. EI MIKÄÄN.


      • olkaammeihmisiksi

        "Kaveri ei anna tuumaakaan periksi, vaan tekee työtä joka tuottaa tulosta muutaman kuukauden kuluttua."

        Valitettavasti taitaa käydä niin että kun porvarihallitus vihdoinkin päättää laittaa ay-väen ruotuun, yleislakonkin uhalla, niin silloin PS pettää. Ei Suomen takia tietenkään, vaan oman kannatuksensa takia.

        PS on tällä hetkellä selkeästi SDP:n, ja siten myös SAK:n takuumiehenä. Valitettavasti.

        "Katsokaa Timon linjapuhe 12.03.2016 ja sieltä kohta "poliisiasia vaatii vielä vääntöä"

        Tuotako kutsut linjapuheeksi? Missä se linja tuossa nyt sitten on? Linja on hallitusohjelmassa ja Soini yrittää taas kalastella ääniä "antamalla ymmärtää" jotain epämääräistä. Selkokielellä tuo tarkoittaa että mennään hallitusohjelman mukaan mutta ensin ollaan neuvottelevinamme jotta "kansa" luulisi meidän taistelevan vastaan.


    • Räksynräksyn

      Huono puheenvuoro: räksytystä, kuin huonosti kasvatetulta.... Osoittaa vain puolueen heikkoa tilaa, kannatuksen laskua. Demarella menee nyt hyvin. Ihmiset ovat tajunneet.... Eduskunnan tv-näytöset edellyttäisivät hmmm fiksumpaa retoriikkaa..

      • r3r3r3r

        Huono sdp kannalta faktaa se kerto niin demarit alkoi räksyttämään yleisöstä vaikka puheenjohta vielä pyysi että käyttäytisivät mut ei onnistunut demareilta kun sampo osu ja upotti sdp hokemat möläytykset hallituksen huonoudeta no itehän ne leikkasi kakkilta kun olivat viimeksi vastuussa.


      • olkaammeihmisiksi

        "ei onnistunut demareilta kun sampo osu ja upotti sdp hokemat möläytykset hallituksen huonoudeta"

        Mediassa annettiin tuona päivänä paljon enemmän tilaa Vartiaisen puheenvuorolle jossa hän syyttä demareiden retorikkaa epä-älylliseksi.

        Entiseltä, ja erittäin älykkäältä, demarilta tuo sattui kohteeseen paljon kipeämmin kuin populistin populistisen mitäänsanomaton julistus muiden samankaltaisten julistusten jatkeena (Terhon "läksytys"). Olkoonkin että Terhon puheenvuoro oli selkokieltä toisin kuin Soinin "meloonityyliset" höpöykset.


    • sairautta

      On sairasta Sampo Terholta haukkua edellisen hallituksen tekoja, kun omien sanojensakin mukaan tekevät samoja tekoja, eli leikkaavat. Hän syytti tekopyhäksi demareita koska he leikkasivat menoja. Sampo Terhon mielestä kun hän ja kaverinsa tekevät leikkauksia köyhimmiltä , he kutsuvat sitä uudistamiseksi ja eteenpäin menoksi. Mitä uudistamista on siinä, että köyhimmät ihmiset, jotka tekevät ne oikeat työt maassamme asetetaan orjan asemaan? Eikö ole suurinta pysähtyneisyyttä tarjota lisää mammonaa ihmisille jotka jo tähänkin asti ovat ratsastaneet toisen työn tuloksilla tekemättä päivääkään oikeita kuluttavia töitä? He ovat saaneet isot tulonsa leipälaukkua louskuttamalla ja siirtelemällä ahtereitaan pehmusteelta toiselle. Käymällä kansan rahoittamilla lounailla. Ajelemalla kansan rahoittamilla kulkuneuvoilla maksamatta kulkemisistaan mitään. Mitä uudistamista on siinä, kun ihminen alistetaan tekemään ilmaista työtä? Mitä uudistamista on siinä, kun ihminen jolla ei ole kulkuneuvoa määrätään ottamaan työtä 80 kilometrin päästä kotoaan ja koti on vasta laitettu velkarahalla? Nämä kaikki heidän uudistamisensa tarkoittaa ei vaan pysähtyneisyyttä, vaan taantumista kauas orjamarkkinoiden aikaan. Orjamarkkinat ovat tulleet takaisin Sipilän johdolla ja halulla. Kuka on eniten saanut kusetettua itselleen eniten rahaa, saa eniten ilmaisia orjia tekemään lisää rahaa heidän pohjattomiin rahakirstuihinsa. Heidän ainoa huolensa on miten kätkeä parhaiten kertyneet varansa, että verottaja ei pääse niihin käsiksi. Olen eilen kuulemani perusteella tullut siihen tulokseen, että Sampo Terho on sairastunut kiihkomieliseen jakomielitautiin. Hänen suurin pelkonsa on että hänen rahakätkönsä paljastuu ja sielunsa mustuus tulee ilmi pohjiaan myöten.

      • dvevevv

        Ei hän haukkunut lähinnä hän nauroi ja ivasi kun sdp itkee siitä mitä itsekkin tekivät sehän se tässä demareiden itkussa onkin hauskaa itkevät leikkauksista mutta kun itse saivat päättää niin mitä tekivät no leikkasivat ja laikkasivat. Jäbän rahakätkö möläytyksiin en tiedä mitään mitä lie harhaasi olet kuulut?


      • Kiilusilmät
        dvevevv kirjoitti:

        Ei hän haukkunut lähinnä hän nauroi ja ivasi kun sdp itkee siitä mitä itsekkin tekivät sehän se tässä demareiden itkussa onkin hauskaa itkevät leikkauksista mutta kun itse saivat päättää niin mitä tekivät no leikkasivat ja laikkasivat. Jäbän rahakätkö möläytyksiin en tiedä mitään mitä lie harhaasi olet kuulut?

        Persujen älynlahjat eivät riitä ymmärtämään kritiikin kärkeä. Persuthan nimenomaan lupasivat tehdä asiat toisin kuin "vanhat puolueet". Nyt jopa EK ja kokoomus joutuvat hillitsemään persujen intoa hyökätä vähäaosaisia ja pienipalkkaisia vastaan.

        Niin, mitä Soini sanoikaan alla tuhat euroa ansaitsevista ja leikkauksista? Persu pettää aina.


      • Kiilusilmät kirjoitti:

        Persujen älynlahjat eivät riitä ymmärtämään kritiikin kärkeä. Persuthan nimenomaan lupasivat tehdä asiat toisin kuin "vanhat puolueet". Nyt jopa EK ja kokoomus joutuvat hillitsemään persujen intoa hyökätä vähäaosaisia ja pienipalkkaisia vastaan.

        Niin, mitä Soini sanoikaan alla tuhat euroa ansaitsevista ja leikkauksista? Persu pettää aina.

        Kyl se Soinismi on sairaus. Saa köyhänkin äänestämään porvareita.


    • lisäätätä

      Kitos Terho! Varmistat persukannatuksen alle 5%!

      • TakuueläkeNousee

        Yhdessä Putkosen kanssa nostaa 11%, heinäkuun loppuun mennessä.
        Syy: 23 tekoa poliisijuttu josta väännetään.


      • Kohta persut haastaa gallupin tekijät oikeuteen kunnianloukkauksesta, ku Vasemmistoliitto menee ohi :DDD


    • gg443g4gf3f

      Kaikki varmasti muistaa mitä sdp sai viimeksi aikaan kun olivat päättämässä jotenka tuskin kanattaa sieltäkään suunalta odottaa suomen ja suomalaisten elinolojen paranemista heidän aikaan tilanne ei edes ollut näin paha kuin nytten ja silti mitään eivät saaneet aikaan sama toistuu kun seuraavan kerran pääsevät "tosi" toimiin sitten taas uudet puolueet sen jälkeen ja näin ne puolueet kiertää vuoron tellen sähläämässä omaa agendaansa kansalle.

      • Ei niin, mutta Suomen ja suomaisten ja varsinkin palkansaajien etuja ei olisi missään tapauksessa, MISSÄÄN TAPAUKSESSA, ajettu alas niin kuin nyt persut sitä toisten äärioikeistolaisten, kuten Juha Sipilä, Anne Berner, "Timo" Sika Soini, Lenita Toivakka ja myös Alex Stubb tekevät.
        Mites nyt, puolivuotta ilman palkkaa ja muita oikeuksia, mitä ei vielä "Timo" Sika Soini ja muut Hallituksen jäsenet keksivät? Varsinkin tämä Lakitieteiden laboratorioapulainen, täysi hölmöläinen kuten kaikki, AIVAN KAIKKI persut ovat.

        Juha Sipilä ajaa tätä maata niin lähelle Kansalaissotaa että oikein hirvittä ja tämän politiikan takuumiehinä ovat Sampo Terhon tapaiset HULLUNKIILTO SILMISSÄ painavat äärihölmöläiset, ei se että on hölmöläinen, mutta kun on äärioikeistolainen ja hölmöläispersu täysin "Timo" Sika Soinin valheiden ja oman hulluutensa vanki, voin sinua Rakas Isänmaamme Suomi. Hölmöläispaskiaispersut tulevat sen tuhoamaan.


      • olkaammeihmisiksi

        "Ei niin, mutta Suomen ja suomaisten ja varsinkin palkansaajien etuja"

        Suomen ja suomalaisten edut ovat jo pitkään ollet päinvastaiset kuin "palkansaajien" edut.

        Jäykät työmarkkinat ja varsinkin ylijäykkä palkanmuodostus on tällä hetkellä suurin jarruttava tekijä, niistä tekijöistä joihin kotimaisilla päättäjillä on valtaa. Suomi elää ay-liikkeen panttivankina. Suurin syy tähän on SDP, joka on jälleen kuihtunut pelkäksi SAK:n haarakonttoriksi.

        Nyt porvarihallituksen tulisi lailla kieltää TES:in yleissitovuuden, siis sen että sellaiset yritykset ja työntekijät jotka EIVÄT ole jäseniä saisi päättä asioistaan itse (lain puitteissa). Yleisitovuus on periaatteena täysin perverssi pakkolaki, joka vain pönkittää ay-liikkeen valtaa.

        Toiseksi pitäisi aikoinaan tilapäiseksi yleislakon uhalla säädetty niinikään täysin moraaliton jäsenmaksujen verovähennys poistaa. Tilapäisyyttä on nyt jatkunut 1960-luvun lopusta.

        Kolmanneksi pitäisi laittomien lakkojen sanktiot nostaa tasolle joka edes jossain määrin vastaisi niiden aiheuttamia haittoja yrityksille.

        Näiden muutosten jälkeen työmarkkinajärjestöt saisivat jatkaa entiseen tapaan. Muutosten jälkeen työmarkkinajärjstöjen pitäisi aidosti kilpailla jäsenistä rehdin keinoin, eikä Suomi olisi enään lobbareiden panttivanki.

        Pelkään vaan että PS ei tähän sinänsä järkevään peliin uskalla mennä. Totuushan on kuitenkin se että PS on pitkälti SDP:n haittapuolue, eikä siksi voi ärsyttää "duunareita", eli ylipalkattuja työttömyyden aiheuttajia (kuten Lindström aikoinaan). Pitkässä juoksuss "duunareiden" AINOA toivo on dynaamisemmat työmarkkinat.


    • nonnnniiinpä

      yhdentekeviä tuollaisen takiaispuolueen edustajan höpötykset, alle 10% kannatuksella ei tylytetä ketään eikä mitään. Mahtaa perustolloja ottaa pattiin kun vihreätkin ajoivat sivusta ohi.

      • rg35g

        Näin ne kannatukset aina vaihtelee kai muistat että sdp:kin oli äsken vielä pohjamudissa ja kepu ennen sitä ja nyt pääministeripuolue mutta takiaispuolueeksi en kutsuis onhan niillä enemmän edustajia kuin vihreillä esim. ei sitä politiikka kato gallupeilla tehdä vihreille ei ole tuosta mitään hyötyä kuin vasta vaalien jälkeen sikäli mikäli tulos on nykyisen kannatuksen luokkaa ja gallupit on viime vuosina olleet epäterkempia kuin koskaan muttujia on niin paljon enemän kuin ennen myös niiden määrä on korkealla jotka ei ole minkään puoleen takana.


      • niinpäniintaas

    • takinkääntäjät

      niinpä! kun verrataan teidän persujen lupauksia ja tekoja niin kyllä ootte kansaa kusettanut ei ole ihme että kannatus on vajonnut 8 prossaan!! ja syöksy jatkuu siinä meillä takiaispuolue!!heh..heh..soinia ei enään kiinosta persujen touhut on saanut sen mitä halusi että pääsee ookaa mustan pirssin takapenkille..kyllä kansa tietää!!! persut ja soini!! perästä kuuluu...

      • 3f3f3f3

        Vertailitko niitä sdp viime hallituksessa lupaamiin lupauksi mikä on tulos? Onks tilanne fifti fifti?


      • populistit

        kas näin heiluu takki ja takki kääntyy näin....takiaisia perseessäkö!!


      • efgefe

        Köntsä paavollako voi olla kännis kun hoilailee taas.


    • Kepulaisisäntä

      Jotta noin sanon vaan, että Sampo Terho kuuluu sarjaan Suomen historian vihoviimeset poliittiset ääliöt.

      • 5y5y5y5

        Äläs nyt lii on kohta jo puolueen johto hahmo ja sitä myöden päsee parmmin sekojuttujaan ajamaan siitähän sittä soppaa vasta syntyy.


    • MrJuha82outolintu

      Politiikka on yhtä toisten kritisointia.
      Missä näytöt kaikilta?
      Niinpä!
      Ei oikein näyttöjä keneltäkään ja miltään puolueelta.
      Toivotaan, ettei mitään katastrofia tule Suomen talouteen tyyliin Kreikka!
      Pakko toivoa enää kädet ristissä, laiva on lähinnä uppoava.
      Pelastaako leikkaukset?
      Miksi leikataan aina vähävaraisilta?

    • PRÖÖÖT

      KYLLÄ PERSEPUOLUEEN LUEKAKUNINKAAT VETÄÄ PUOLUETTAAN OIKEAAN SUUNTAAN - PINNAN ALLE HÖHÖHÖ

    • saat_mitä_tilaat

      Persuleista on tullut kuin alkoholisoitunut sukulainen. Aikaisemmin hänen jorinoitaan on saattanut vaikka kuunnella, mutta nykyään ei viinanhuuruisesta sepityksestä saa mitään tolkkua. Sillä ei ole väliä vaikka Persulit huutaisivat kadulla, koska kukaan ei enään kuuntele.

    • Kyllähän persun, Terhon olisi syytä pitää turpansa kiinni ja hävetä syvästi. Sen verran on ollut karkia persujen kusetus äänestäjiä kohtaan. KAIKKI mitä persut kertoivet että vastustavat, ja suojelevat äänestäjiään, OVAT toteuttaneet tai toteuttamassa, lisäksi palsjon paljon muuta, joka on ollut heille ennen hallitusta eivan ehdoton nei nei.

      Siis persut turpa kiinni ja häpeäpaaluun !!

      • apupojat

        Hyvin ne liottaa kieltä kokoomuksen perheessä!


      • 45555555555

        Terho yrittää nostaa persujen kannatusta, mutta se kääntyykin toisin päin. Persut eivät mahda mitään demareitten suosiolle, mutta nyt on turha pyristellä kun populisti puolue on näyttänyt karvansa. Terho hyvä, sitä saa mitä tilaa, ja sen kanssa on nyt elettävä.


      • AinutTyöväenpuolue

        Hyviä asioita:

        Maahanmuuttoon ehdotetaan 230 miljoonan euron lisäystä
        Limuviinat ja Orginal-lonkero tulossa kauppoihin
        Poliisien määrää ei vähennetä, mutta reilu 200 poliisia lähtee eläkkeelle(tämä on se asia mistä Soini sanoi linjapuheessa vääntäneensä).


      • PutkonenOK
        AinutTyöväenpuolue kirjoitti:

        Hyviä asioita:

        Maahanmuuttoon ehdotetaan 230 miljoonan euron lisäystä
        Limuviinat ja Orginal-lonkero tulossa kauppoihin
        Poliisien määrää ei vähennetä, mutta reilu 200 poliisia lähtee eläkkeelle(tämä on se asia mistä Soini sanoi linjapuheessa vääntäneensä).

        12.3.2016 kertoi Soini kovasta väännöstä poliisiasiasta. " Vaatii vääntöä".
        Samanlaista vääntämistä käytiin Sallan rajasta, siinäkin onnistuttiin.
        Toimeentulo on sidottu indeksiin, ylevero poistui, ministerien määrä väheni, takuueläke nousi.


      • PerusHomot
        PutkonenOK kirjoitti:

        12.3.2016 kertoi Soini kovasta väännöstä poliisiasiasta. " Vaatii vääntöä".
        Samanlaista vääntämistä käytiin Sallan rajasta, siinäkin onnistuttiin.
        Toimeentulo on sidottu indeksiin, ylevero poistui, ministerien määrä väheni, takuueläke nousi.

        Tosin se onnistuja oli joku muu kuin soini. Toimeentulotukea puolestaan ei ole sidottu indeksiin, ministerien määrä väheni kepun ansiosta ja takuueläkkeen nousun syövät soinin sadat kurjistukset.


      • KajTurusFani
        PerusHomot kirjoitti:

        Tosin se onnistuja oli joku muu kuin soini. Toimeentulotukea puolestaan ei ole sidottu indeksiin, ministerien määrä väheni kepun ansiosta ja takuueläkkeen nousun syövät soinin sadat kurjistukset.

        Mutta kun hän sanoi niin tv-ohjelmassa ja puhui 23 kohdasta jotka perusuomalaiset on junnaillu.


    • persujenvastuunkantoa

      Näin se valta tuhoaa ihmisen. Vuosi sitten Terhollakin oli järkeä ja perusteita puheidensa takana. Nykyään on hän vain räksyttävä rakkikoira. Esimerkiksi puolustelee koulutusleikkauksilla sillä että SDP itsekin leikkasi viime kaudella koulutuksesta. Tai työnhönmeno velvoitteen nostaminen 300 km edestakaiseen matkaan sillä, että SDP itse nosti jo sen 160 km:iin. Järkevä sanoisi että nämä pitää jättää rauhaan, näitä heikennettiin jo viime kaudella. Persut ovat laskeneet eduskuntakäytöksen aivan uudelle tasolle. Kaikista omista takinkäännöistä syytetään oppositiota.

    • Hyvä_Terho

      Terhosta voisi tulla puolueen uusi puheenjohtaja

      • Sirpalepuolueeksi

        Joo, Terhon valinta selkeyttäisi tilannetta. Nyt persut ovat koko ajan häpeilleet tätä äärioikeistoaan ja uusnatsijäseniään. Terhon valinta vahvistaisi sen, minkä kaikki ovat jo pitkään tienneet.


    • läpeensä_tyytyväinen

      Ei se ehdi nyt. Pian löytää VOKista kadonneen mamun ja muuttaa sen kanssa yhteen. Siinä se loppuvuosi kuluukin.

    • eimullamuuta

      PS on kuollut.

      • e222ee2

        Näinkö se timo sulle kertoi kun olitte heseessä megamätöllä?


    • HyväHyväHyvä

      Terho on paras

      • entkäyttäjä

        Terho on todellakin persuista paras. Hakkaa mennen tullen soinit, lohelat, lindstömit, elomaat ja louhelaiset. Ottaakohan se huumeita, ainakin silmät seisoo siihen malliin.


    • PerusHomot

      "– Tiivistäen voisi todeta, että kaikkea sitä minkä te nyt sanotte Suomen suunnassa olevan huonoa, te olette itse olleet tekemässä, Terho moitti välikysymyksen jättänyttä SDP:tä.

      – Lisäksi en voi olla panematta merkille, että kun te jatkuvasti arvostelette hallituspuolueiden tehneen takinkääntöjä, on teillä kieltämättä vahvat perusteet pitää itseänne poliittisen takinkäännön asiantuntijoina. Mutta onko teillä varaa syyttää muita, on aivan toinen asia, Terho arvioi.

      Terho arvioi valtionhoitajapuolueen vajonneen vastustuspuolueeksi.

      – Kun verrataan teidän nykyisiä puheitanne ja aiempia tekojanne, siis lupauksianne ja tosiasioita, ei jäljelle jää mitään – ei mitään paitsi pohjaton, mittaamaton, tekopyhä puoluepolitikointi."

      Näin siis Terho. Onhan se hauska muistaa miten persut viime hallituksessa haukkui hallituspuolueitten tekoja ja nyt tekevät ihan samaa. Edellishallitukselta nämä olivat pelkästään tyhmiä tekoja, mutta nykyhallitukselta idiotiaa. Tulee mieleen tyyppi joka tietää muuntajaan kusemisen vahingolliseksi, haukkuu sellaisen joka menee niin tekemään, mutta kusee siihen samaan muuntajaan seuraavana päivänä itse... Perustelut ovat tasoa "mutku tekin teitte..."

      • Voi Terhoa, ku kuvittelee olevansa ns. oikeassa puolueessa ja oikealla asialla.


    • Oikeassa

      Sampo on oikeassa

    • PutkonenOK
      • Oinonenonhiljaa

        Putkonen, Poutsalo ja Terho nostavat " markan rahalla" hankitut gallup-luvut vielä sinne 15-16 prosentin tuntumaan. Malttia, ei Roomaakaan rakennettu päivässä.


      • SamaamEieltä

        Samaa mieltä.


      • SampoSampompiSampoin
        Oinonenonhiljaa kirjoitti:

        Putkonen, Poutsalo ja Terho nostavat " markan rahalla" hankitut gallup-luvut vielä sinne 15-16 prosentin tuntumaan. Malttia, ei Roomaakaan rakennettu päivässä.

        Putkosen työmiehen tuumaustunti näyttää suunnan, suunnan johon Terhokin kääntää pään.


      • kyykkyruoskaa.kansalle

        Pelkkää sumutusta ovat Peruskumileimasimien "23 kohdat". Toistelu ei auta, vaikka olikin Goebbelsin oppi...


    • Kukkahattu-persut

      Punapersupaviaanit yrittävät tosiaan vain kääntää (omien takkiensa lisäksi) kaikki tekosensa "nuapurin poikien" tekemiksi. Kyllä he silti ovat vastuussa omasta holtittomasta takinkääntöpolitiikastaan ja noutaja tulee vaaleissa valepukkipuolueelle.

      • Pieneläkeläinen

      • JunakaanEiKulje

        Pentti Oinonen on yksi niistä, jotka puolustaa vähäosaisia. Nyt tosin ollut yllättävän hiljaa "takarivin taavina", sitä ihmettelee tosi moni äänestäjä.


    • Kovia_ovat

      Demarit pisti tielaitoksen ja metsät myyntiin

      • PysytäänYhdessä

        Kyllä. Me ei petetä sanoi Soini, siksi moni vähäosainen äänestää tulevaisuudessakin perussuomalaisia.


      • Kylhä se, kun köyhä äänestää Persuja, on sama, ku sahais omaa oksaansa. Onneksi moni on tullut järkiinsä. - Ennenaikaisia vaaleja ja suuria mielenosoituksia odotellessa.


    • en.tiedä.mihin.viittaat

      Sampo jatkaa Persujen ryhdikästä oppositiopolitiikkaa.

      • en.tiedä.mihin.viittaat

        Odotetaan vain, milloin tämä terävä kritiikki ja väsymätön oppositiotyö hallitusliksoilla kohdistuu aiemmissa hallituksissa niinikään vaikuttaneisiin porvarispuolueisiin.

        Linja on selkeä ja hyvä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe