Miksi kommunistit eivät osallistu keskusteluun

Työeläkeläinen

tämän päivän tilanteestaan? Jos yleensä kommunismia halutaan pitää yllä niin jotain on tehtävä sillä tänään kannatus on vaaleissa ollut promilletasoa. Mikään aate tai kansanliike ei kestä kauaa noin pienellä kannatuksella.

Kommunistit kyllä uhoavat mitä pitäisi tehdä, ei tosin juurikaan tällä palstalla mutta esim. Tiedonantajan. Sillä ei ole mitään merkitystä koska siellä missä päätökset tehdään kuten hallitus ja eduskunta ei heitä ole enää moneen vaalikauteen nähty valittuina edustajina.

Kun täällä yrittää viritellä asiasta keskustelua niin innokkaimmatkaan komut eivät uskalla asiassa esittää mielipiteitään. Onko se sitä vanhaa NL kommunismia Stalinin ajoilta jolloin poikkipuolisen ajatuksen esittäjän henki oli heikossa kantimessa vai onko se häpeää siitä miten huonosti heillä menee kannatuksen suhteen?

Toisaalta voitaneen kysyä sitäkin, onko koko kommunismi edes tarpeellinen ilmiö yhteiskunnassa? Se on ainakin tuottanut suuret määrät kärsimystä ja ruumiskasoja joka maassa missä se on päässyt määräävään asemaan. Yhtäkään menestyvää kommunismilla toimivaa yhteiskuntaa en muista missään uutisissa mainitun eikä niitä sanomistakaan löydä.

Kun minun aikanani kommunismin kannatus on pudonnut 99%, noin 25%:sta alas 0,25%:n niin miksi ei puolue tai järjestö tee mitään asian korjaamiseksi vaan jatkaa samaa virttä veisaten vaikka sävellaji on selvästikin väärä. Miksi ei aleta muuttamaan toimintaa ja ajatusmaailmaa suuntaan jossa kansa alkaisi taas luottamaan? On se mahdollista, lähtihän Timokin tyhjästä rakentamaan PerusS puoluetta ja viime vaaleissa ääniä tuli kolmanneksi eniten, tosin vaalimatematiikka antoi heille toiseksi eniten edustajan paikkoja.

Miksi ette tee Timppoja ja ala kuuntelemaan kansaa, se toimi ainakin Timon kohdalla. Se tietysti vaatisi komuopin täydellistä uusimista mutta siihen ei löytyne tarpeeksi hyvää ideoijaa ainakaan palstan komujen joukosta. Ette te saa kannatusta kasvuun enää kapinaan ja muihin viime vuosisadan tapahtumiin keskittymällä. Me suomalaiset kun elämme tätä päivää vaikka se joskus ankealta tuntuukin.

33

188

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Onko aihe liian vaarallinen kun joutuisi myöntämään olevansa väärässä? Miksi ette tosiaan keskustele siitä mihin kommunismi näillä keinoin mitä te käytätte on menossa? Ottakaa nyt itseänne niskasta kiinni ja alkakaa miettiä tätä päivää ja sen todellisuutta!

      Mikä on kommunismin ja SKP:n todellisuus tänään? Onko sitä olemassa vai elääkö se vain teidän mielikuvissanne?

      • KIVIMESTARI

        HEI! Minähän väitin, väitän ja tulen väittämään aina, että Kommunistinen Työläisliike rs:ään ovat pesiytyneet myös sellaiset aatesuunnat kuin Anarkismi eli Natsisossut ja Anarkosyndikalismi eli Natsikomut, joten Hyvä Kysymys on se, että mitä kaikkea tässä ja nyt tarkoittaa Natsidemarit.
        Omasta kohdastani vain sanoa sen, että en ole ollut koskaan ja en ilmeisesti tule myös koskaan olemaan Vallankumoustaistelija, sillä olen ihan todella Marxilainen REVISIONISMI LD rs:n tukija ja kannattaja. Voisin olla myös jonkinlainen Vallankumoustaistelija mutta ei Väkivaltaisen, jos todella tietäisin sen, että mitä kaikkea tässä ja nyt tarkoittaa Sosialistinen tai Kommunistinen Talous- ja Yhteiskuntajärjestelmä.
        Niin ja nyt olen vain ja ainoastaan sellaisten Teoriatyppäiden kuin VAPAA SOSIALISMI siis Sosiaalipolitiikka, Lakikirjat, Koulufilosofia ja Lega Sozialistica eli Sosialistinen Liitto sekä VAPAA KOMMUNISMI siis Kotikunta, Kotimaa ja Kommunistinen Liitto eli Lega Communistica rs:än Tukija ja Kannattaja. Me voimme vielä todeta sen asian, että Kommunismi on selkokiellä KUNTALAISUUS ja Sosialismi on selkokiellä yhtä kuin KAVERUUS ja TOVERUUS, joten Sosialismi ja Kommunismi eivät voi olla todellakaan Talous- ja Yhteiskuntajärjestelmiä vaan AATEKUVIOT rs:ää liitettävissä olevia.
        Onhan ollut myös keskustelussa se asia, että kaikkein kovin ja karuin Anarkismi- ja Anarkosyndikalismi-ryväs on ns. Venäläinen Anarkismi eli Leninismi.
        Olemmehan myös Arvoisat Toverit todenneet sen asian, että koska Marxismi-Leninismin Yhteiskuntatiede- ja Filosofia perustuu Tietoteorian osalta Suhteellisuusteoria ja Alkupaukkuoppi sekä Professori Zöllnerin Neliulotteinen Geometria rs:ään, niin Marxismi-Leninismi ei voi olla loogisesti ja reaalisesti osana Materialistinen Filosofia siis Luonnon Dialektiikka, Materialistinen Historiakäsitys LD ja Pääomakirjan Arvolakimalli LD:ssä, sillä Materialistinen Filosofia Lausepuun Peruslauseen osalta tasan tarkkaan pohjautuu LD:n lausepuun peruslauseeseen: A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Laatuavaruus.
        Me voimme nyt myös todeta sen asian, että Marxismi-Leninismi rs:n lausepuun peruslause ei voi loogisesti olla mikään muu kuin Objektiivinen Idealismi rs:n siis A)HENKI-KÄSITE sekä B)N-ulotteinen Luontoavaruus eli Geometria ja N-ulotteinen Laatuavaruus. Mitenkä ovat nyt Hyvät Toverit ja Porvarit Näreet ja Aidan seipäät?
        perjantai
        Kalervo Krekula
        20.5.2016 15:30
        Kalervo Krekula
        Kerros nyt Toveri JL se asia, että mitä muuta Sosialismi ja Kommunismi Talous- ja Yhteiskuntajärjestelminä voisi todella olla kuin jokin VALTIOSOSIALISMI rs:n alaosasto siis joko Kansalliskommunismi eli NATSIKOMUT tai Kansallissosialismi eli NATSISOSSUT tai Kansallisdemokratismi eli NATSIDEMARIT.
        Meidän pitää vielä tajuta ja huomata se asia, että VALTIOSOSIALISMI on toiselta nimeltään FEODALISMI eli LÄÄNITYSLAITOS. Miksi ovat asiat ja asian haarat siten kuin tarinoin, niin MIKSI todella?
        Onhan Poliittinen Historia rs:n mukaan ollut olemassa Läänityslaitos eli FEODALISMI Täysin Itsevaltaisine Kuninkaineen ja Keisareineen jo Keskiajan hämärissä, siis VALTIO eli KRUUNU on omistanut kaiken tuotannollisen omaisuuden ja että Valtion korkein johtaja Kuningas tai Keisari on jakanut tuotanto-omaisuuden ensi lähimmille alaisilleen eli Ylemmälle Aatelille Läänityksinä ja tämä Ylempi Aateli on sitten jakanut läänityksensä Alemmalle Aatelille Kartanoina ja vastaavina. Nyt sitten Tämä Alempi Aateli on sitten ottanut Tarvitsemansa Työvoiman joko eriasteisina orjina tai sitten puolivapaina Käsityömestarit rs:n edushenkilöinä.
        Haluan nyt korostaa erikoisesti sitä asiaa, että Itsevaltias Keisari tai Kuningas ei omistanut suoraan Tuotanto-omaisuutta vaan HÄN hallitsi sitä Täysin Itsevaltiaan Arvo- ja Vaikutusvallalla.
        Minä nyt kysyisin Teiltä Arvoisat Toverit ja Porvarit sitä, että miltä osin Teidän mielestänne NEUVOSTOLIITTO ja Neuvostososialismi KEVSOS-maissa erosi tai poikkesi Keskiaikaisesta Feodalismi eli Läänityslaitos rs:tä. Mitä Te Arvoisat Toverit ja Porvarit ehkä haluatte vastata nyt Erään Katunarrin ja Kulkurin uteluihin, niin MITÄ todella?
        Tykkää · Vastaa · 1 min
        Tänään
        Kalervo Krekula
        17:02
        Kalervo Krekula
        HEI! Voin nyt sanoa sen asian, että Topografiset Kartat kuuluvat TELLUS-planeettakuvioon, kun taas Avaruusympäristö vaatii kolmiulotteisia Kartastoja, jotta voimme tasan tarkkaan tietää sen, että MISSÄ todellakin sijaitsee esimerkiksi MARS-planeetta. Olen ymmärtänyt jotain sellaista, että esimerkiksi Suunnistajat Suunnistus-kilpailuissa käyttävät apunaan, jotta voisivat löytää mahdollisimman nopeasti Rastinsa, niin Topografikarttoja. Nyt voimme kysyä sitä asiaa, että mitä ns. Karttoja Avaruusmatkaajat voisivat käyttää apunaan, jotta voisivat päästä mahdollisimman nopeasti haluamalleen planeetalle haluamassaan aurinko- eli tähtikunnassa. Mitä nyt haluavat Arvoisat Toverit ja Porvarit vastata Erään Katunarrin ja Kulkurin uteluihin, niin MITÄ todella?

        Kirjoita vastaus...


    • narsistille_mannaa

      Narsistinen Messias-trolli ei vaan saa elettyä päivääkään pelkäämättä kommunisteja ja kertomatta siitä täällä palstalla mitä ihmeellisimmin avauksin. Säälittävä ihmiskuona, jolla ei taida olla muuta sosiaalista elämää lainkaan.
      Eli paras on vaan antaa hänen hoitaa sairauttaan täällä. Vastailkoon itselleen kun sekin näyttää olevan hänelle terapeuttista.

      • Enhän minä olematonta pelkää vaan niitä muutamaa joita jossain vielä piilee, siis komuja, pyrin opastamaan suomalaisen ihmisen tavoille.


      • narsistille_mannaa

        Nyt on siis Messias-trollin iltaterapia hoidettu. Nyt nukkumaan peiton alle ja komupelko taas päälle.


      • Et sitten pystynyt mihinkään esittämääni aiheeseen antaa kantaasi vaan jatkat tuota hölmöilyäsi edelleen. Ei ole ihme tuo komukannatus (0%) jos kannattajat ovat narsistin kaltaisia tomppeleita!


      • narsistille_mannaa

        No, no. Nukkumatti ja komupainajaiset odottaa jo sinua. Nyt pää tyynyyn.


      • KIVIMESTARIT
        Työeläkeläinen kirjoitti:

        Enhän minä olematonta pelkää vaan niitä muutamaa joita jossain vielä piilee, siis komuja, pyrin opastamaan suomalaisen ihmisen tavoille.

        HEI! Miksi Te Toveri ja Porvari Työeläkeläinen olette niin kovalla tavalla kiinnostunut siitä asiasta, että mitä kaikkea Kommunismi ja Sosialismi rs pitävät sisällään? Pelkäättekö Te Toveri ja Porvari Työeläkeläinen niin paljon kaikkea sitä, että mitä Kommunistinen Työläisliike pitää sisällään, että meitä Komuja ja Sossuja pitää kutsua Komulaisiksi ja Torakoiksi, Hylkiöiksi ja Loiseläjiksi? Oletteko Te Toveri ja Porvari Työeläkeläinen jo nyt unohtanut sen asian, että NATSIKOMUT ja NATSISOSSUT ovat varmasti täysin eri asia kuin pelkästään KOMUT ja SOSSUT? Haluan vielä näin lopuksi sanoa sen, että jos Kommunistinen ja Sosialistinen Talous- ja Yhteiskuntajärjestelmä hurahtaa tavattoman helposti VALTIOSOSIALISMI eli FEODALISMI eli LÄÄNITYSLAITOS rs:ään, niin haluan nyt myös sen sanoa, että koska KANSALLISDEMOKRATISMI on osana VALTIOSOSIALISMI eli FEODALISMI eli LÄÄNITYSLAITOS rs:ää, niin KYLLÄ Kansallisdemokratismi eli NATSIDEMARIT ja Erikoisesti ns. Länsimainen Demokratia on tasan tarkkaan kaikkein kovimmalla tavalla sama asia kuin Nykyaikainen FEODALISMI eli LÄÄNITYSLAITOS rs. Meidän pitää vielä muistaa se asia, että vaikka Kansallisdemokratismi on osana Valtiososialismi rs:ää, niin kuitenkin sen Yhteiskunta- ja Elinkeinoelämäajattelu rs perustuu Markkinaliberalismi rs:ään ja vielä siten, että jokaikisen kuuluu hyväksyä periaate, että kukin on oman onnensa SEPPÄ ja että Elinkeinoelämän Tuotanto-omaisuudesta pitää ainakin 85 prosenttia olla Yksityisessä omistajuudessa siis Yksityisomistajien hallinnassa ja että Kansantaloudessa olevien yritysten osakeomistuksesta Valtion ja kunnan hallinnassa ei saa olla kuin korkeintaan 30-40 prosenttia. Onko nyt ONGELMA Teillä Toverit ja Porvarit, kun Valtiososialismi rs:n alaosasto Kansallisdemokratismi eli NATSIDEMARIT edustavat erittäin kovan tason Vapaa Markkinatalous rs:ää? Mitä Te Toverit ja Porvarit ehkä haluatte sanoa meille Komuille ja Sossuille, niin MITÄ todella?


      • PUUTARHAMESTARI
        Työeläkeläinen kirjoitti:

        Enhän minä olematonta pelkää vaan niitä muutamaa joita jossain vielä piilee, siis komuja, pyrin opastamaan suomalaisen ihmisen tavoille.

        Nyt pitää huomata se asia, että SOSIALISMI on sama asia kuin SOZIALISMUS LIBERA eli VAPAA SOSIALISMI ja että KOMMUNISMI on aina sama asia kuin COMMUNISMUS LIBERA eli VAPAA KOMMUNISMI. Niin ja nyt Vapaa Kommunismi rs:n alaosastot ovat KOTIKUNTA, KOTIMAA ja LEGA COMMUNISTA eli Kommunistinen Liitto rs sekä VAPAA SOSIALISMI on sama asia kuin Sosiaalipolitiikka siis(Henkivakuutus, Työvakuutus, Kouluvakuutus ja Kauppavakuutus), Lakikirjat, Koulufilosofia eli PHILOSOPHIA SCHOLASTICA sekä LEGA SOZIALISTICA eli Sosialistinen Liitto rs. Te Arvoisat Porvarit ja Toverit varmaankin huomaatte sen, että Vapaa Sosialismi ja Vapaa Kommunismi eivät kuvaa mitään sellaista kuin Talous- ja Yhteiskuntajärjestelmä vaan Filosofisia Koulutus- ja Tutkimusyhteisöjä. Me komut ja sossut haluamme korostaa vielä sitä asiaa, että Vapaa Sosialismi ja Vapaa Kommunismi rs ovat myös sellaisia Yhteiskuntafilosofisia Teoria-, Malli- ja Kaavaryppäitä, jotka väittävät sellaista, että Talous- ja Kulttuurihistoria ei tunne kuin KAKSI siis korostan KAKSI varsinaista Talous- ja Yhteiskuntajärjestelmää nimittäin LUONTAISTALOUS ja PÄÄOMATALOUS eli KAPITALISMI rs:n sekä vielä NELJÄ Taloushallinta- eli POLITOLOGIA-järjestelmää siis KERÄILYTALOUS, ORJATALOUS, VALTIOTALOUS ja KAUPPATALOUS. Mitä nyt Hyvät Toverit ja Porvarit ehkä haluavat vastata eräälle Katunarrille ja Kulkurille, niin MITÄ todella?

        Tykkää · Vastaa · Hetki sitten


      • PUUTARHAMESTARI kirjoitti:

        Nyt pitää huomata se asia, että SOSIALISMI on sama asia kuin SOZIALISMUS LIBERA eli VAPAA SOSIALISMI ja että KOMMUNISMI on aina sama asia kuin COMMUNISMUS LIBERA eli VAPAA KOMMUNISMI. Niin ja nyt Vapaa Kommunismi rs:n alaosastot ovat KOTIKUNTA, KOTIMAA ja LEGA COMMUNISTA eli Kommunistinen Liitto rs sekä VAPAA SOSIALISMI on sama asia kuin Sosiaalipolitiikka siis(Henkivakuutus, Työvakuutus, Kouluvakuutus ja Kauppavakuutus), Lakikirjat, Koulufilosofia eli PHILOSOPHIA SCHOLASTICA sekä LEGA SOZIALISTICA eli Sosialistinen Liitto rs. Te Arvoisat Porvarit ja Toverit varmaankin huomaatte sen, että Vapaa Sosialismi ja Vapaa Kommunismi eivät kuvaa mitään sellaista kuin Talous- ja Yhteiskuntajärjestelmä vaan Filosofisia Koulutus- ja Tutkimusyhteisöjä. Me komut ja sossut haluamme korostaa vielä sitä asiaa, että Vapaa Sosialismi ja Vapaa Kommunismi rs ovat myös sellaisia Yhteiskuntafilosofisia Teoria-, Malli- ja Kaavaryppäitä, jotka väittävät sellaista, että Talous- ja Kulttuurihistoria ei tunne kuin KAKSI siis korostan KAKSI varsinaista Talous- ja Yhteiskuntajärjestelmää nimittäin LUONTAISTALOUS ja PÄÄOMATALOUS eli KAPITALISMI rs:n sekä vielä NELJÄ Taloushallinta- eli POLITOLOGIA-järjestelmää siis KERÄILYTALOUS, ORJATALOUS, VALTIOTALOUS ja KAUPPATALOUS. Mitä nyt Hyvät Toverit ja Porvarit ehkä haluavat vastata eräälle Katunarrille ja Kulkurille, niin MITÄ todella?

        Tykkää · Vastaa · Hetki sitten

        Mitä vapautta sinä löydät kommunismiin alistettujen kansojen elämästä? Taitaa itsemurha olla niissä ainoa vapaus.


      • SISSIMESTARIT
        Työeläkeläinen kirjoitti:

        Mitä vapautta sinä löydät kommunismiin alistettujen kansojen elämästä? Taitaa itsemurha olla niissä ainoa vapaus.

        HEI! Nyt Teidän Arvoisa Toveri ja Porvari pitää muistaa se asia, että Vapaa Kommunismi ja Vapaa Sosialismi eivät ole talous- ja yhteiskuntajärjestelmäkuvauksia vaan vain ja ainoastaan Filosofisia Koulutus- ja Tutkimusyhteisöjä. Jos Me puhumme VALTIOSOSIALISMI rs:n alaosastoista Kansalliskommunismi eli NATSIKOMUT, Kansallisosialismi eli NATSISOSSUT ja Kansallisdemokratismi eli NATSIDEMARIT rs:tä, niin tällöin tullaan Talous- ja Yhteiskuntajärjestelmäympäristöön siis esimerkiksi Kommunistinen ja Sosialistinen Talous- ja Yhteiskuntajärjestelmä siis Paratiisin eli Ihantolan Rakentajiin. Onhan Arvoisat Porvarit hyvä huomata se asia, että Karl Marx Lodge eli Loosi rs:n tutkijat totesivat myös sen asia, että Talous- ja Kulttuurihistoria ei tunne kuin KAKSI Talous- ja Yhteiskuntajärjestelmää siis LUONTAISTALOUS ja PÄÄOMATALOUS eli KAPITALISMI rs:t sekä NELJÄ Taloushallinta- eli POLITOLOGIA-järjestelmää siis Keräilytalous, Orjatalous, Valtiotalous ja Kauppatalous. Haluan korostaa vielä sitä asiaa, että Valtiososialismiympäristöön kuuluu myös sellainen osa-alue kuin KANSALLISDEMOKRATISMI eli NATSIDEMARIT, ja jonka erityispiirre on se, että jotta KansallisDemokratia olisi aitoa ja hyvää, niin yksityisten yrittäjien omistamana pitää olla kunkin valtion kansallisesta varallisuudesta vähintään 80 prosenttia, joten Valtio ja Kunta yhdessä voi omistaa vain korkeintaan 20 prosenttia. Jos nyt KansallisDemokratia otetaan jonkun Valtion tai Valtioyhtymän Talous- ja Yhteiskuntapolitiikaksi, niin Hyvä Kysymys on se Arvoisat Porvarit ja Toverit, että voiko enää olla Oikeistolaisempaa tai Kokoomuslaisempaa Valtiota ja Yhteiskuntaa? Onkohan SUOMI valtiona menossa erittäin kovan tason Kokoomusvaltioksi tai TEEKUTSULIIKE-yhteisöksi? Mitä Te Porvarit ja Toverit ehkä haluatte vastata eräälle katunarrille ja kulkurille? Onko KansallisDemokratia Kokoomusporvarin Ihantola ja ONNELA täällä SUOMI OY rs:ssä?


      • SISSIMESTARIT kirjoitti:

        HEI! Nyt Teidän Arvoisa Toveri ja Porvari pitää muistaa se asia, että Vapaa Kommunismi ja Vapaa Sosialismi eivät ole talous- ja yhteiskuntajärjestelmäkuvauksia vaan vain ja ainoastaan Filosofisia Koulutus- ja Tutkimusyhteisöjä. Jos Me puhumme VALTIOSOSIALISMI rs:n alaosastoista Kansalliskommunismi eli NATSIKOMUT, Kansallisosialismi eli NATSISOSSUT ja Kansallisdemokratismi eli NATSIDEMARIT rs:tä, niin tällöin tullaan Talous- ja Yhteiskuntajärjestelmäympäristöön siis esimerkiksi Kommunistinen ja Sosialistinen Talous- ja Yhteiskuntajärjestelmä siis Paratiisin eli Ihantolan Rakentajiin. Onhan Arvoisat Porvarit hyvä huomata se asia, että Karl Marx Lodge eli Loosi rs:n tutkijat totesivat myös sen asia, että Talous- ja Kulttuurihistoria ei tunne kuin KAKSI Talous- ja Yhteiskuntajärjestelmää siis LUONTAISTALOUS ja PÄÄOMATALOUS eli KAPITALISMI rs:t sekä NELJÄ Taloushallinta- eli POLITOLOGIA-järjestelmää siis Keräilytalous, Orjatalous, Valtiotalous ja Kauppatalous. Haluan korostaa vielä sitä asiaa, että Valtiososialismiympäristöön kuuluu myös sellainen osa-alue kuin KANSALLISDEMOKRATISMI eli NATSIDEMARIT, ja jonka erityispiirre on se, että jotta KansallisDemokratia olisi aitoa ja hyvää, niin yksityisten yrittäjien omistamana pitää olla kunkin valtion kansallisesta varallisuudesta vähintään 80 prosenttia, joten Valtio ja Kunta yhdessä voi omistaa vain korkeintaan 20 prosenttia. Jos nyt KansallisDemokratia otetaan jonkun Valtion tai Valtioyhtymän Talous- ja Yhteiskuntapolitiikaksi, niin Hyvä Kysymys on se Arvoisat Porvarit ja Toverit, että voiko enää olla Oikeistolaisempaa tai Kokoomuslaisempaa Valtiota ja Yhteiskuntaa? Onkohan SUOMI valtiona menossa erittäin kovan tason Kokoomusvaltioksi tai TEEKUTSULIIKE-yhteisöksi? Mitä Te Porvarit ja Toverit ehkä haluatte vastata eräälle katunarrille ja kulkurille? Onko KansallisDemokratia Kokoomusporvarin Ihantola ja ONNELA täällä SUOMI OY rs:ssä?

        Miksi jauhat tuota samaa vuosi toisensa perään? Eikö MESTARILLE synny mitään uutta ajateltavaa? Onko mestaruus katoavaa sorttia?


      • KIVITYÖPAJAMESTARIT
        Työeläkeläinen kirjoitti:

        Miksi jauhat tuota samaa vuosi toisensa perään? Eikö MESTARILLE synny mitään uutta ajateltavaa? Onko mestaruus katoavaa sorttia?

        HEI! Eikö ole nyt kehittynyt jotain uutta, koska on tuotu kehiin Karl Marx Lodge eli Loosi rs:n Filosofien tutkimustuloksia siis Puutarhamestarit ja Sissimestarit sekä Käsityömestarit rs:n? Niin ja nyt Puutarhamestarit-sanan piirissä on kymmeniä tutkijoita kuten myös Sissimestarit ja Käsityömestarit rs:n, joten se siitä asiasta. Miten ovat nyt näreet ja aidan seipäät Arvoisat Kokoomusporvarit ja Teekutsuliike rs:n asiamiehet?


      • KIVITYÖPAJAMESTARIT kirjoitti:

        HEI! Eikö ole nyt kehittynyt jotain uutta, koska on tuotu kehiin Karl Marx Lodge eli Loosi rs:n Filosofien tutkimustuloksia siis Puutarhamestarit ja Sissimestarit sekä Käsityömestarit rs:n? Niin ja nyt Puutarhamestarit-sanan piirissä on kymmeniä tutkijoita kuten myös Sissimestarit ja Käsityömestarit rs:n, joten se siitä asiasta. Miten ovat nyt näreet ja aidan seipäät Arvoisat Kokoomusporvarit ja Teekutsuliike rs:n asiamiehet?

        En ole nähnyt siinä mitään uutta vaan vanhaa Marx höpinää! En tosin ole moista aatetta tielläni nähnyt joten se lienee pienen piirin vitsi, mahtaako olla laajemmalla kuin mestarin korvien välissä.

        Jos sinulla on aate niin miten ajattelit sen lisäävän kansan luottamusta kommunismiin ja siten sen kannatuksen nousua koska ilman kannatusta ei hyväkään idea saa mahdollisuuksia.

        Jos se on tuota sinun mestari sarjaasi niin voit haudata sen lodgesi saman tien!


      • SISSIMESTARIT
        Työeläkeläinen kirjoitti:

        En ole nähnyt siinä mitään uutta vaan vanhaa Marx höpinää! En tosin ole moista aatetta tielläni nähnyt joten se lienee pienen piirin vitsi, mahtaako olla laajemmalla kuin mestarin korvien välissä.

        Jos sinulla on aate niin miten ajattelit sen lisäävän kansan luottamusta kommunismiin ja siten sen kannatuksen nousua koska ilman kannatusta ei hyväkään idea saa mahdollisuuksia.

        Jos se on tuota sinun mestari sarjaasi niin voit haudata sen lodgesi saman tien!

        HEI! Voin sanoa sen asian, että Karl Marx Lodge eli Loosi rs ei ole ollut, ei ole ja ei tule koskaan olemaan joku sellainen asia, joka olisi vain ja ainoastaan erään kulkurin ja katunarrin kehitelmä. Niin ja nyt Karl Marx Lodge eli Loosi rs on todellakin vain ja ainoastaan Filosofinen Koulutus- ja Tutkimusyhteisö siis sellainen, joka tutkii ja selvittelee niitä asioita ja ongelmia, jotka on liitettävissä jollakin tavalla Koulufilosofia ja Historia sekä Sosiologia rs:n yhteyteen ja vielä erityisesti Materialistinen Filosofia LD rs:än pohjalta ja lähtökohdista arvioiden. Onhan ollut olemassa myös sellainen Yhteisö kuin LEGA COMMUNISTA eli Kommunistinen Liitto ja vielä LEGA SOZIALISTICA eli Sosialistinen Liitto rs, ja jotka olivat ensi alkuun täysin sama asia kuin Karl Marx Lodge rs, mutta jostain kummasta syystä tapahtui se ihmeasia, että ANARKISMI eli Anarkistit kaappasivat Lega Sozialistica eli Sosialistinen Liitto rs:n ja että vielä ANARKOSYNDIKALISMI eli Anarkosyndikalistit soluttivat Lega Communistica eli Kommunistinen Liitto rs:n. Meidän on hyvä vielä huomata se, että Anarkismi on ollut aina toisella nimellä SOSIALISMI ja että nyt Anarkosyndikalismi on ollut toisella nimellä aina sama asia kuin KOMMUNISMI. Kun nyt Anarkismi on sama asia kuin Sosialismi, niin samalla Sosialistinen Liitto muuttui Vallankumousta ja Paratiisia nimeltä Sosialistinen Talous- ja Yhteiskuntajärjestelmä rs:ää tukevaksi ja kannattavaksi Taistelujärjestöksi. Niin ja nyt Anarkosyndikalismi on yhtä kuin Kommunismi, joten Kommunistinen Liitto rs:stä tuli myös taistelujärjestö, mutta paljon kovaotteisempi kuin Sosialistinen Liitto rs:stä. Onhan myös niin sanottu, että kun Anarkismi-aatteeseen tuli mukaan TAISTELUJÄRJESTÖ, niin silloin Anarkismi rs:ää alettiin kutsua Anarkosyndkalismi rs:ksi, sillä Syndikate eli Syndikaatti tarkoittaa selkokielellä järjestöä, puoluetta tai vastaavaa. Haluan vielä näin lopuksi kysyä sitä, että mitä mieltä Te Toverit ja Porvarit olette VALTIOSOIALISMI rs:stä varsinkin, kun sen yksi alaosasto on todellakin Kansallisdemokratismi eli NATSIDEMARIT eli KansallisDemokratia.


    • On mielenkiintoista, että lukijat ovat kiinnostuneet SKP.n toiminnasta. Tiedonantajaa luetaan ja luultavasti myös KTP:n Työkansan Sanomia. SKP:n palsta on muihin puoluepoliittiisiin palstoihin verrattuna ylivoimaisin. Palstalla käsitellään yhteiskunnallisia aiheita laidasta laitaan. On päivänpolitiikka, ammattiliittoja ja muiden puolueiden kannanottoja. On marxilaista filosofiaa, tiedettäkin ja työväenluokan maailmankatsomusta. Kansantaloustiede on vahvasti esillä. Kansallisen ja kansaivälisyyden dialektiikka on vahvasti esillä. Historia on vahvasti mukana kytkettynä nykypäivään. Kulttuuri on jäänyt taka-alalle, lähinnä linkeiksi työväenlauluihin. Persujen ihmisvihaa on torjuttu monella tapaa.
      Pienen puolueen saavutukseksi aikamoinen lista. Verrattuna suurten puolueiden alla oleviin keskusteluihin SKP:n palsta loistaa ylivertaisena. Kokoomuksen, Keskustan ja Perusuomalaisten palstat ovat lähinnä kakaroiden temmellyskenttiä. Niissä ei lukijalle ole paljoakaan annettavaa.

      Mielestäni seuraaviin seikkoihin tulisi kiinnittää huomiota. Nato valmistelee suursotaa tai käy hyber- ja propagandasotaa kakka omissa housuissa. USA rakentaa sotatukikohtia itäiseen Eurooppaan mutta jotka voivat toimia EU:takin vastaan. Suomalaiset oikeistolaiset hierovat jälleen kerran näppejään pahat mielessä. Ammattiliittojen toimintaoikeudet ovat koko ajan puntarissa ja SKP luonnollisesti toimii niiden puolesta. Hallitus on julkisen omaisuuden hukkaamishallitus. Berner & hallitus esiintyvät avoimesti isänmaallista omistusta vastaan ja haluaisivat lakkauttaa välittömästi kaiken julkisen tuotannon. Soteratkaisussa on suunnitteilla valtiokaappaus ulkomaisen pääoman hyväksi.
      Menestystä kommunistien palstalle jatkossakin.

      • TimoEspoosta

        <<...palstat ovat lähinnä kakaroiden temmellyskenttiä. >>

        No onkos tämä homo-, erite-, peräsuoli- yms.juttujen tyyssija sitten jotain muuta kuin kakaroiden ja mielenvikaisten temmellyskenttä?
        Entäs ne jatkuvat valheet ja vääristelyt, joita Sinäkin tänne kirjoittelet? Aikuismaista kirjoittelua? Haukut mm. minua natsiksi ja fasistiksi sekä työväen tappajaksi yms. typerää. Järjellistä ja asiallista? Onko niissä lukijalle paljon annettavaa?

        Kuitenkaan sillä, mitä täällä kirjoittelet, ei kuitenkaan ole mitään vaikutusta mihinkään. Minun säkkiin mahtuu jos mitä möläytyksiäsi, eipä ne hetkauta yhtään. Ei minua, eikä muitakaan.
        Saati kannattajia tai äänestäjiä.


      • Yrjö_Laatta

        SKP:n palstan erittäin asiallinen otsikko, jossa on "lukijalle paljon annettavaa":

        ==============================
        Onko persunaurajan ja työkkärin homosuhde jo
        persuparin_homojuhlat
        21.5.2016 23:00
        virallinen? Jos on niin paljon onnea nuorelle parille. Tuon Tummelia kihlajaislahjaksi.
        ===============================

        Tätäkö Sinä tarkoitat lauseella "Pienen puolueen saavutukseksi aikamoinen lista."?


      • Sinulla s.p tuppaa tuo ajatus lentämään hieman harhateitä. Et oikein taida ymmärtää mitä tältäkin palstalta luet, tuskin kukaan on oikeasti kiinnostunut SKP:n toiminnasta mutta olen tosin itsekin ihmetellyt sen toimintaa. Onhan SKP antanut kommunismin kannatuksen luisua alamäkeä hyvän tovin, jopa 99% siitä kannatuksesta joka heillä tosin eri nimellä oli joskus -60 luvulla. Mitään ei ole tehty asian eteen joten se on kiinnostavaa! Kuitenkin löytyy puolueita jotka ovat kasvaneet noin nollasta suurien joukkoon, kuten esim. PerusS!

        Sinäkään s.p et ole ollut tuosta aiheesta kiinnostunut vaan pyrit sen unohtamaan koska se kirpaisee kaiketi sieluasi, se ei kuitenkaan pelasta vaan tunnustaminen ja virheiden korjaaminen on ainoa tie parempaan. Se tosin tarkoittanee nykyisen kaltaisen kommunismin hylkäämistä sillä se ei sovi ihmisille kuten ehkä olet jo itsekin tykönäsi huomannut.

        Eipä ole näkynyt kehumaasi kansantaloustiedettä, eikä noita mainitsemiasi dialektiikoitakaan muualla kuin unissasi. Enemmän on ollut kaiken maailman hömppää kuten narsistin ulostukset ja homokeskustelu. En ole nähnyt perujen ihmisvihaakaan, missä sinä sitä näet?

        Puolue tuskin kirjoittelee vaan yksilöt sen tekevät, se ei siis ole mitään saavuttanut kuin unissasi. Kun hieman luet palstaa niin on niitä kakarahenkisiä tälläkin palstalla laukomassa niitä aivopierujaan eikä asiallinen keskustelu oikein viriä vaikka antaisi kuinka päivän aiheita malliksi.

        NATO ei valmistele mitään sotaa mutta valmistelee puolustautumista nyt kun entinen kommunistinen Venäjä on alkanut isottelemaan Putlerin myötä. Hänhän on ottanut mallia Hitlerin tavoista ennen II maailmansotaa ja kokeilee nyt kuinka pitkälle voi mennä ennen kuin rysähtää. Se lienee KGB:n aikaansaamaa uhoa eli komuhapatusta. Rauha ja hyvinvointi tuntuvat liian yksitoikkoiselta ja hitaalta tavalta lisätä omaa valtaansa ja siksi pitää uskaltaa riskeerata tuhansien tai ehkä jopa miljoonien henki ja hyvinvointi n oilla tempuillaan joita hän on tehnyt.

        Puolustukseen valmistautuminen oi sitä oikeaa politiikkaa, ei hyökkäyksen valmistelu!

        Suomi on demokratia ja siksi eduskunta ja hallitus ovat ne instanssit jotka päättävät kaikesta lopulta. Siinä kohden millään järjestöillä ei ole toimivaltaa kun eduskunta on jostain päättänyt. Ay liike on kommunistisen mallin mukaan toimiva eikä siten ole perillä talouden hoidosta, ovathan kaikki kommunistiset taloudet kovin kaukana pohjoismaisesta hyvinvoinnista ja demokratiasta. On siis järjestettävä ay liikekin tämän päivän oloihin sopivaksi!


      • Yrjö_Laatta kirjoitti:

        SKP:n palstan erittäin asiallinen otsikko, jossa on "lukijalle paljon annettavaa":

        ==============================
        Onko persunaurajan ja työkkärin homosuhde jo
        persuparin_homojuhlat
        21.5.2016 23:00
        virallinen? Jos on niin paljon onnea nuorelle parille. Tuon Tummelia kihlajaislahjaksi.
        ===============================

        Tätäkö Sinä tarkoitat lauseella "Pienen puolueen saavutukseksi aikamoinen lista."?

        Tuo on Yrjö komunäkemys suuresta saavutuksesta!


      • Vieläkään et s.p ole kertonut kantaasi tuohon suureen kannatuksen laskuun kun 99% kannatuksesta on liuennut muihin puolueisiin. Miten te komut olette suunnitelleet asian korjaavanne vai annatteko mennä vain koko homman suohon kun kerran on mennäkseen? Onko tuo promillekannatus jotain mikä on ihan oikein kommunisteille? Minun mielestäni se kyllä riittää mutta miten sinun s.p?

        Tästä nyt lähtee dialektiikkaa kun alamme tuota pohdiskelemaan!


      • persu_raukat
        TimoEspoosta kirjoitti:

        <<...palstat ovat lähinnä kakaroiden temmellyskenttiä. >>

        No onkos tämä homo-, erite-, peräsuoli- yms.juttujen tyyssija sitten jotain muuta kuin kakaroiden ja mielenvikaisten temmellyskenttä?
        Entäs ne jatkuvat valheet ja vääristelyt, joita Sinäkin tänne kirjoittelet? Aikuismaista kirjoittelua? Haukut mm. minua natsiksi ja fasistiksi sekä työväen tappajaksi yms. typerää. Järjellistä ja asiallista? Onko niissä lukijalle paljon annettavaa?

        Kuitenkaan sillä, mitä täällä kirjoittelet, ei kuitenkaan ole mitään vaikutusta mihinkään. Minun säkkiin mahtuu jos mitä möläytyksiäsi, eipä ne hetkauta yhtään. Ei minua, eikä muitakaan.
        Saati kannattajia tai äänestäjiä.

        "No onkos tämä homo-, erite-, peräsuoli- yms.juttujen tyyssija sitten jotain muuta kuin kakaroiden ja mielenvikaisten temmellyskenttä?"
        Homoviha tällä palstalla on hieman muuta. Se on liittyy saumattomasti persujen agendaan ja jota nimimerkit Timo Espoosta ja Työeläkeläinen tukevat täysin rinnoin. Niin sanotun homopersun peräsuolijuttuissa esiintyy hyvin tiiviisti kommunistien solvaamista ja joita mainitut nimimerkit suoltavat sitä lähes joka viestissään. Yhteys on selvä. Mainitut nimimerkit eivät ole hulluja. He ovat tietoisia oikeistolaisia ja taistelevat halusta työväenliikettä vastaan. Voisi olettaa että hekin kirjoittavat "hintti-hullu-kommunisti-loinen" juttuja.
        Persut yrittävät peräsuolijutuilla saada palsta trollattua pois asioista. Persut eivät enää keksi parempia konsteja. Sen pahempi heille.


      • persu_raukat kirjoitti:

        "No onkos tämä homo-, erite-, peräsuoli- yms.juttujen tyyssija sitten jotain muuta kuin kakaroiden ja mielenvikaisten temmellyskenttä?"
        Homoviha tällä palstalla on hieman muuta. Se on liittyy saumattomasti persujen agendaan ja jota nimimerkit Timo Espoosta ja Työeläkeläinen tukevat täysin rinnoin. Niin sanotun homopersun peräsuolijuttuissa esiintyy hyvin tiiviisti kommunistien solvaamista ja joita mainitut nimimerkit suoltavat sitä lähes joka viestissään. Yhteys on selvä. Mainitut nimimerkit eivät ole hulluja. He ovat tietoisia oikeistolaisia ja taistelevat halusta työväenliikettä vastaan. Voisi olettaa että hekin kirjoittavat "hintti-hullu-kommunisti-loinen" juttuja.
        Persut yrittävät peräsuolijutuilla saada palsta trollattua pois asioista. Persut eivät enää keksi parempia konsteja. Sen pahempi heille.

        Olen pahoillani mutta sinulla tuntuu tuo peräsuoli olla se paikka joka määrää käytöksesi. Minä en tue ketään muuta kuin itseäni mutta kaltaisesi komuloisen lienee mahdotonta ymmärtää itsellistä henkilöä joka ei mitään uskomuksia, uskontoja, edes poliittista kaipaa vaan pystyy ja on pystynyt ihan omin päin tulemaan toimeen.

        Nuo mainitsemasi homo ja erite hommat ovat teidän komuloisten levittelemiä jotta ette joutuisi ottamaan kantaa todellisiin ongelmiinne joita kaikki porukassanne tuntuvat välttelevän, vaikka Marxia kehutaan niin ei tiedetä yhtään marxilaista menestystarinaa.

        Oikeistolainen kannattaa olla sillä sen syrjän kansalaisilla tuppaa homma luistamaan paljon paremmin kuin vasemman laidan kulkijoilla. Kannattaa sinunkin siirtyä oikeaan suuntaan joka on oikealle!


      • oikea_kaista
        Työeläkeläinen kirjoitti:

        Olen pahoillani mutta sinulla tuntuu tuo peräsuoli olla se paikka joka määrää käytöksesi. Minä en tue ketään muuta kuin itseäni mutta kaltaisesi komuloisen lienee mahdotonta ymmärtää itsellistä henkilöä joka ei mitään uskomuksia, uskontoja, edes poliittista kaipaa vaan pystyy ja on pystynyt ihan omin päin tulemaan toimeen.

        Nuo mainitsemasi homo ja erite hommat ovat teidän komuloisten levittelemiä jotta ette joutuisi ottamaan kantaa todellisiin ongelmiinne joita kaikki porukassanne tuntuvat välttelevän, vaikka Marxia kehutaan niin ei tiedetä yhtään marxilaista menestystarinaa.

        Oikeistolainen kannattaa olla sillä sen syrjän kansalaisilla tuppaa homma luistamaan paljon paremmin kuin vasemman laidan kulkijoilla. Kannattaa sinunkin siirtyä oikeaan suuntaan joka on oikealle!

        Myönnät siis olevasi peräsuolijuttujen takana. Se onkin aivan ilmeistä.


      • oikea_kaista kirjoitti:

        Myönnät siis olevasi peräsuolijuttujen takana. Se onkin aivan ilmeistä.

        Mistähän tuo myöntö löytyy muualta kuin sairaasta komumielestäsi? Eikö asiallinen keskustelu ole sinulle mahdollista? Apukoulunko olet aikoinaan käynyt, sinnehän ne suurimmat vajakit aikoinaan laitettiin?

        Taidat itse toimia mainitsemiesi juttujen kätilönä vaan et uskalla tunnustaa kuten et uskalla rekisteröidä nikkiäsikään arvoisa komutrolli!

        Trollaustan on pitkälti sitä, että pyrkii asiallisia kirjoittajia nolaamaan kaiken maailman hömpällä ja se lieneekin ainoa mihin pystyt.


      • Selvitäpä nyt s.p miksi kommunistit eivät tee mitään jotta edes saisitte osan palautettua siitä 99% tappiostanne äänestäjien määrässä? Ettekö keksi mitään keinoa? Kysykää Timpalta sillä hän keksi miten kansansuosiota on mahdollisuus saada lisää, kuuntelemalla kansaa! Siinä olisi kommunisteillekin oppimista, te kun olette aina vaatineet kansaa kuuntelemaan!


      • Mitä sinä s.p ajattelet seuraavista asioista kommunismin kyljessä:

        Koska komut alkavat tajuta nykyisen olemattomuutensa ja kirjoittamaan sen mukaan asioihin suhtautuen?

        Onko nykykommunismi valtaan päästyään jotenkin muuttunut Stalinin hirmuhallinnon ajoista ja jos on niin missä maassa on siitä mallia olemassa?

        Onko kommunismin ja sosialismin avulla saatu aikaan hyvinvointia ja taloudellista menestystä nyt noin 100 vuoden kokeilujen aikana ja jos on niin missä?

        Kun kaikki tiedämme komu kannatuksen pudonneen noin neljänneksestä joskus -60 luvun tienoissa noin neljännes prosenttiin tänään viime vaaleissa niin miten te sen otatte kommunistein keskuudessa?

        Mitä suunnitelmia ja keinoja teillä on kannatuksenne määrän korjaamiseksi eduskuntatasolle?

        Jos ette aio korjata niin mitä hyödyttää pitää pystyssä SKP:tä kun Komuseura ry olisi käytännöllisempi ratkaisu tässä tilanteessa eikä joka toisen vaalin jälkeen tarvitsisi sitä nimilistaa enää koota?

        Olen näitä kysynyt moneen kertaan mutta kertaakaan ei kukaan ole uskaltanut vastata syystä tai toisesta. Nyt on taas mahdollisuus kunnostautua ja tämähän on juuri sitä asiakeskustelua jota täällä pitäisi käydä kommunismista ja SKP:stä!


    • kaunis_kotimaani

      "Hallitus on julkisen omaisuuden hukkaamishallitus. Berner & hallitus esiintyvät avoimesti isänmaallista omistusta vastaan ja haluaisivat lakkauttaa välittömästi kaiken julkisen tuotannon."

      Tähän johtaa porvarillisten hallitusten yksityistämislinja. Valitettavasti Lipposen hallitustenkin yksityistäminen johti osakkeiden siirtymiseen ulkomaisille firmoille. Jopa merten takaa pääomat ryntäsivät omistamaan suomalaista julkista pääomaa. Hallitukset myös suuntasivat osakeannit ulkomaisille yhtiöille. Suunnatuilla osakeanneilla estettiin julkisten yhtiöiden pysyminen suomalaisessa omistuksessa. Kurssinousut kaksin jopa kolminkertaistuivat yksityistämisen jälkeen ja ylikansalliset pääomat saivat mittavia lahjoituksia Suomen työläisten työstä.
      Suomen porvaristo toimii yhtä petollisesti kuin aikoinaan liittoutumalla natsien kanssa. Suomen porvari pettää isänmaata mennen tullen. Työeläkerahastot tekevät riskisijoituksia ulkomaille mutta eivät saa ostaa kotimaisia osakkeita ja jotka turvaisivat tulot valtiolle. SSS hallitus aikoo saattaa isänmaan pettämisen loppuun kertarysäyksellä soteratkaisun yhteydessä. Valtion metsien yhtiöittäminen on alkua metsävarojen siirtämisessä kapitalistiluokan keinottelun hyväksi. Siinä voi mennä mukana marjasuot ja jokamiehen oikeudet marjankeruuseen kotitalouksille.

    • KIVITARHAMESTARIT

      HEI! Voin sanoa sen asian, että KYLLÄ Suomi, Ruotsi ja Norja esimerkiksi kuuluu TELLUS-planeetan ehkä eniten MUSTA RAHA rs:ssä pyörivien kansakuntien joukkoon eikä vain ns Isovenäläinen Kansakuntayhteisö. Olettehan Te Toveri ja Porvari JL varmaankin lukeneet sellaisesta asiasta kuin MUSTA PÖRSSI ja kaikesta tämän aatesuunnan erilaisista ilmenemismuodoista HYVÄ LÄNSI rs:n yhteisöissä. Mitä Te Toveri- ja Porvari-yhteisö luulette tapahtuvan silloin, kun MUSTA RAHA rs:n kuvioissa alkaa olemaan sellainen Markkinavoima kuin SULJETTU RENGAS voimissaan siis ei missään muodossa ainakaan AVOIN RENGAS, mutta ehkä kuitenkin jollain aikasuoran pisteellä voi ilmetä ennen SULJETTU RENGAS eli MONOPOLI rs:ää PUOLIAVOIN RENGAS eli OLIGOPOLI. Me voimme nyt kuitenkin todeta sen asian ainakin tällä hetkellä meidän TELLUS-planeetalla olevan sula mahdottomuus kuin POLIPOLI eli AVOIN RENGAS, sillä AVOIN RENGAS edellyttää sitä asiaa, että Klassikkomallin eli TÄYDELLINEN KILPAILUMALLI rs:n oletukset ovat voimassa, joista keskeinen on ns. IDENTTISYYSOLETUS C:n ja Q:n suhteen sekä vielä pitää vallita ainakin TÄYDELLINEN INFORMAATIO, joten se siitä asiasta ja asian haaroista.

      • Tulee hieman dejavuu olo lukiessaan näitä keskusteluja. Miksi ihmeessä mestari kuvittelee aivoitustensa olevan niin arvokkaita jotta sanasta sanaan pitää kopioida niitä ainakin kolmeen keskusteluun.

        Alkaako MESTARIN pallo lopulta paisumaan ihan liiaksi eikä sekään järjen hiven joka joskus ehkä on ollut näkyvissä enää kykene toimimaan vaan on eksynyt tyystin sinne nupin paisuviin sokkeloihin?


    • Hallaahon.äänestäjä7

      Kommunistit eivät osallistu keskusteluun koska he ovat opintopiireissään lukemassa Leninin Stalinin koottuja ja Marxin Pääomaa

      Lukeminen on hidasta ja kirjat ovat kiemuraisia

      Päästyään Leninin loppuun he aloittavat Stalinin ja sitten Pääoman

      Tähän kuluu niin paljon aikaa, että he ovat eläkeiässä lukiessaan Pääomaa

      Sitten he poistuvat täältä

      Ja uusi polvi aloittaa jälleen opintopiirissä Lenin, Stalin, Marx ...

      Siinä ei ehdi keskustella kun on niin paljon mielenkiintoista luettavaa

      Myöskään ei ehdi luoda työnarvoa kapitalistin riistettäväksi kun on luettava ja lukemisen jälkeen ei työnteko huvita senkään vertaa

      • pollki

        Minusta Halla-Ahon äänestäminen on äärimmäisen typeryyden osoitus. Ja tekstisikin myös asian vahvistaa.


      • pollki kirjoitti:

        Minusta Halla-Ahon äänestäminen on äärimmäisen typeryyden osoitus. Ja tekstisikin myös asian vahvistaa.

        Kaiketi muiden kuin pollkin äänestäminen on typeryyden osoitus. Meillä demokratiassa vaan saa äänestää ketä haluaa ja mistä syystä hyvänsä. En ota kenenkään yksilön kannalta kantaa siihen ketä on typerää äänestää mutta huomautan siitä, että useamman mielestä on järkevää äänestää Akua ja kirkkovenettä kuin kommunisti ehdokasta. Siinä on sinulle typeryyden ihmettelemistä.

        Ei tuo Halla-ahon äänestäjän teksti sen typerämpää ollut kuin omakaan ulostuksesi!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5035
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3177
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1827
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1780
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1655
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1501
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1275
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1266
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1247
    Aihe