Soldiers of Odin on natsistinen ja rasistinen järj

rasistinatsijärjestö

21

307

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kallissuvakki

      Poijjaat laittaneet häjyn kuvan notta saaraan suvakeille jotakin puhuttavaa. Jokatapauksessa suvakki on paljon vaarallisempi kuin ottiini. Suvakki tekee Suomelle miljardilaskun ja saattaa maan sekasortoon sinisilmäisessä hölmöydessään.

    • rasistinatsistille

      Ja katin kontit!

      Lopettakaa tää iänikuinen jankutus "suvakeista". "Suvakit" eivät oo rasisteja ja eivätkä natseja, eivät pahoinpitelijöitä kuten nää Soldiers of Odinit.
      Jos pysyttäis sentään asiallisilla pohjilla ja ei verrattais näitä lähinnä rikollisia tyyppejä niihin ihmisiin, jotka ottavat vastuun maailman pakolaisista.

      Jos ite olisit pakolainen, kun kumpaa heijaisit: näitä "suvakeita" joilla on lämmin sydän vai näitä rasisti/natsisti Soldiers odineja?

      Nää odinit ovat tyhjäntoimittajia, jotka leikkii jotain "sankaria" - hyi hitto!

    • suvakillaleikkaakiinni

      Suvakit ei ymmärrä mikä ero on elintasopakolaisella ja pakolaisella. Ei, vaikka rautalangasta vääntäisi. Tyhmää porukkaa jotka luulee, että sitä rahaa aina vaan riittää näiden elintasopakolaisten hyysäämiseen. Elintasopakolainen on jopa fiksumpi kuin suvakki ja kusee siten suvakkia silmään pitkään ja huolella. Ja vaikka suvakki ehkä hetken empisi ja järjenkajo näkyisi silmissään, niin suvakki antaa siitä huolimatta elintasopakolaisen kusta silmään ja viimeisen päälle kertakaikkiaan!!

    • IhminenIhmiselle

      Joensuun maine huononee huononemistaan. Se osoitti nyt Armanin dokumentti rasistisesta Joensuusta. Miten teitä rasisteja on pesiytynyt sinne niin paljon.

      • haistakaapitkä

        Työntäkää nyt ne rasistikorttinne perseeseenne! Suvakin sanavarasto on aika kapea: rasisti ja rasisti.


    • pysykääasiassa

      Jospahan pysyttäisiin itse aiheessa eikä ruvettaisi lieroilemaan. (Siis ei puhuta "suvakeista" vaan Soldiers of odineista ja että minkälaisia ihmisiä nää odinit ovat ja minkälainen ryhmä. Onko vaikea ymmärtää?)

      Soldiers of Odin on natsistinen ja rasistinen järjestö, ja jonka jäsenet pahoinpitelevät ja ovat raakoja. Esim tää miss Helsingin avomies/mikä lie Toni Koo kuuluu tähän ryhmään ja mitä tämä olio tekee avovaimolleen/seuralaiselleen? Astuu kurkun päälle, koiran ulostuksella sotkee toisen tukan, pahoinpitelee ja mitä kaikkea kauheuksia tehneekään. (ja ei puhuta siitä, että miksi tää miss Helsinki seurustelee tälläsen kanssa). Puhutaan nyt tälläisen odinin luonteesta. On kauheat tatuoinnit, ihan hirveen näkönen, tuomittu aikaisemmin nähtävästi pahoinpitelystä. Miten joku voi tehdä tälläistä? Täysin barbaaria. Samoin on tään ryhmän perustaja pahoinpidellyt ja saanut tuomioita. Ja niin moni muu tässä ryhmässä. Ovat rasisteja ja natsistisia.

      Pahuus asuu tässä ryhmässä. S-kuvia jokapuolella, tatuoinnit ihan kauheita, kaljut päät, nahkatakit päällä.

      Mitä puolustelemista tässä ryhmässä on?
      Miksi Joensuussa ihannoidaan tälläistä ryhmää?

      Löytääkö joku näissä (en kutsu heitä edes "miehiksi") jotain herkkyyttä, lämpöä, ystävällisyytta, sydämen sivistystä, lähimmäisen aitoa huolenpitoa ynnä muita ihmisen kauniita piirteitä?

      Joensuun nuorten poikien ei pitäisi mennä tähän lankaan, että ruveta jakamaan tämän ryhmän alhaisia arvoja ja pahuutta!

      • järkikäteen

        Kansainvaelluksen myötä suomeenhan on tullut vain puhtoisia kuoropoikia ne kaikki 35000 turvapaikanhakijaa?


      • typerääyleistämistä

        Tunnen katupartioon kuuluvan miehen, jolla on hienot tatuoinnit, hiukset ja järki päässä, on aina ystävällinen sekä auttavainen. Hänellä on herkkyyttä, lämpöä, sydämen sivistystä ja aivan valtavasti aitoa huolenpitoa lähimmäisistään. Hän on kouluttautunut pitkälle ja toimii ammatissaan arvostetusti. Sinä Soldiers of Odineiden aktiivinen haukkuja ajattele välillä itseäsi ja hanki elämääsi jotakin sisältöä. Tuo sinun provosointi yrityksesi ei nyt toimi. Olet suuri kiihottaja tätä tiettyä ryhmää vastaan, joten voisi tässä käyttää sinusta jopa rasisti nimitystä.


      • tgtrhtrhrthrhy

        Varmaan yhtä pitkälle kouluttautunut kuin sinäkin , kun et edes tiedä mitä rasismi tarkoittaa. Oletteko samasta apukoulusta ??


      • typerääyleistämistä
        tgtrhtrhrthrhy kirjoitti:

        Varmaan yhtä pitkälle kouluttautunut kuin sinäkin , kun et edes tiedä mitä rasismi tarkoittaa. Oletteko samasta apukoulusta ??

        "Rasismi on siis ihmisryhmän tai sen jäsenen ihmisarvon alentamista. " Tuossa suora lainaus sivustolta: http://www.eirasismille.fi/mita-on-rasismi
        Vastaus sinulle kysymykseesi: Kumpikaan meistä ei ole käynyt apukoulua.


    • josvastaisititsekysymys

      Ja sitä ei vaan osata pysyä asiassa, ootko lukutaitoinen.
      Puhutaan Soldiers of odineista!

      Ei pruskoulusta, ei marjanpoiminnasta, ei kissoista ym, - vaan tästä odinien ryhmästä, missä on enimmäkseen pahoinpitelijöitä, rikollisia ja tälläistä porukkaa.

      Luehan tuo edellinen repliikki ja vastaa siinä esitettyihin kysymyksiin:

      - Mitä puolustelemista tässä ryhmässä on?

      - Miksi Joensuussa ihannoidaan tälläistä ryhmää?

      - Löytääkö joku näissä (en kutsu heitä edes "miehiksi") jotain herkkyyttä, lämpöä, ystävällisyytta, sydämen sivistystä, lähimmäisen aitoa huolenpitoa ynnä muita ihmisen kauniita piirteitä?

      • kerrokerrosuvakki

        No oletko itse lukutaitoinen? Vastaa tähän kysymykseen, että ovatko nämä kaikki 35000 maahantulijaa täällä vain hyvin aikein? Ovatko kaikki rasisteja jotka eivät halua elättää elintasopakolaisia? No kerro nyt suvakki?

        Odinit on oma ryhmittymänsä ja he tekevät mitä tekevät. Jos tekevät laittomuuksia niin heitä varten on Suomen laki.


      • todisteitakts

        Sinä varmaan tunnet henk. koht ne kaikki kun osaat sanoa ettei koulutusta ja kaikki on väkivaltaisia? Ei noista mitään haittaa ole ollu toisin kuin näistä ns. pakolaisista jotka kävelee vaikka päälle jos et itse tietä ymmärrä antaa ja aina helvetin isolla porukalla. Kerropa sinä mitä pahaa tai häiritsevää nuo odinit on ryhmänä tehneet ja nyt ei lasketa sitä että sinua tai jotain ulkolaista pelottaa tatuoinnit ja hieman erilainen vaatetus?


      • hyvätästätulee

        Suvakki laittaa nyt toisen sormen pyllyyn ja toisen sormen suuhun. Sitten välillä vaihdetaan niiden paikkaa kunnes hyvä tulee.


      • Vai_niin_on

        "vaan tästä odinien ryhmästä, missä on enimmäkseen pahoinpitelijöitä, rikollisia ja tälläistä porukkaa."

        Ihanko totta?
        Tuollaisten väitteen esittäjällä on varmastikin pitävät todisteet esitettävänä asiansa tueksi.
        Jostain kumman syystä et niitä kuitenkaan muistanut lisätä kirjoitukseesi, joten jäämme mielenkiinnolla odottamaan, kuinka monta prosenttia ko. ryhmästä pystyt näyttämään syyllistyneen vakavaksi luokiteltavaan lainvastaiseen toimintaan!
        Ymmärtänet myös syyllistyväsi eräisiin alla mainittuihin tekoihin, joista tullaan ilmoittamaan viranomaisille!

        Rasistiset rikokset ja syrjintä

        Vihateoksi ja/tai -rikokseksi katsotaan tapahtumat ja rikokset, jotka kohdistuvat henkilöön tai omaisuuteen rotuun, ihonväriin, syntyperään, kansalliseen tai etniseen alkuperään, uskontoon tai vakaumukseen, seksuaaliseen suuntautumiseen tai vammaisuuteen perustuvasta vaikuttimesta tai niihin rinnastettavasta muusta vaikuttimesta.
        Yleisesti viharikoksella tarkoitetaan rikosta, jonka motiivina on ennakkoluulo tai vihamielisyys uhrin edustamaa kansanryhmää kohtaan.
        Teko voi kohdistua myös valtaväestöön suoraan tai esimerkiksi vähemmistöjen kanssa työskenteleviin tai sosiaalisessa kanssakäynnissä oleviin.
        Viharikos voi olla esimerkiksi rasistisin motiivein tehty syrjintä, laiton uhkaus, pahoinpitely, tuhotyö tai kiihottaminen kansanryhmää vastaan.


    • ensuvaitse

      Mitähän porukkaa nää suvakit on... toivottavat tänne pedofiili uskonnon harjoittajia. Muslimit voivat jo mennä naimisiin 9vuotiaan tytön kanssa vaikka mies olisi 50v. Ja näitä lapsia voi olla useita yhdellä miehellä vaimona. No suvaitsevaiset vaan suvaitsee. Sääliksi käy näitä lapsia.

    • viikinkejäjamamujasuomes

      Raiskaajat on perseest, naisten hakkaajat on perseest. Mitään väliä ihonvärillä ole kunhan lakia noudattaa, sitä lakia mikä Suomessa on. Mamuissa on rikollisia, odineissa myös rikollisia aina naisten hakkaajista lähtien. Kattokaa vaikka mitä tuomioita ovat saaneet. Useimmat mamuista on jees eikä rikollisia, prosentuaalisesti en tiedä onko enemmän vai vähemmän ku odineissa. Jokainen voi sitä hetken miettiä. Ja sitä mistä oloista nää mamut tänne tulee, siellä on ihmisoikeudet vähän niin ja näin useimmissa paikoissa. Ja sit nää odinit, useimmat kantasuomalaisia ja kasvaneet Suomessa. Suomessa jossa tilanne on niin paljon parempi. Ja silti meiltäkin tulee tämmösiä rikollisia. Tää ei ollu puolustus rikollisia mamuja kohtaan vaan -->

      Jotenkin huvittavaa että nää odinit nimenomaan ajaa Suomen parasta ku ittekää ole kovin edustuskelpoisia ainakaan järjestönä. Yksilöinä siellä voi olla vaikka kuinka hyviä tyyppejä, vois vaa hekin hetken miettiä että onko tuossa järkeä. Ajatukset on useimmat hyviä mitä julkisuuteen tää järjestö antaa, mut todellisuus on semmone mitä voi rikollisten perustamalta järjestöltä odottaa. Rikolliset on rikollisia ihonväristä välittämättä, ja häpeäksi tälle maalle.

      Ja nii, kukas sit vartiois katuja? Kuinka monesti nää on jonkun tilanteen pelastanut? Hah. Ja olkoon vaikka miljoonasti, ei me rikollisten palveluksia kaivata, eikä haluta. Suurin osa kansasta on tätä mieltä, uskoisin. Suomen parasta etua ajavaan järjestöön ei pitäisi rikollisia ottaa lainkaan. Hävettää meinaan aika vietävästi näin lainkuuliaisten puolesta, lainkuuliaisten kantasuomalaisten puolesta, lainkuuliaisten mamujen puolesta.

      • aarnionjartsa

        Entäpä kun poliisitkin tekee rikoksia kuka valvoo??


      • "Useimmat mamuista on jees eikä rikollisia,"

        -laittomasti tulleet maahan ja jokainen niistä syö 18000 € edestä vuodessa suomalaisten ruokakupista.

        -minusta tuollainen on kaikkea muuta kuin jees.


    • pohtikaatilanttensyytä

      Typerää jallitusta "suvakeista". Kuka hoopo keksi noin typerän nimityksen?
      Sitten muut hoopot seuraa perässä vaan.

      Tilanne on vain se, että Suomi ja muut Euroopan valtiot ja suomalaiset ja eurooppalaiset välittävät ihmisistä, joilla on vaikeaa ja haluavat auttaa.

      Meillä kaikilla on hyvät oltavat, ja me voidaan ihan hyvästi auttaa hädänalaisia.

      Ei kai tunnu kenestäkään mukavalta että lapsia ja sukulaisia ja naapureita tapetaan ja että pitää olla nälässä. - Jos itse olisit, niin yrittäisist etsiä apua?

      No, eurooppalainen ja suomalainen omatunto sanoo, että autetaan.

      Mutta sitten onkin sellainen porukka, joka antaisi muitten ihmisten vain kärsiä ja ei haluakaan auttaa. He HE, HE siis tää ryhmä rupee lietsomaan tätä "suvakki"-sössötystä ja riehuvat tälläisillä palstoilla.

      Just nää tyypit kirjoittelevat täällä.
      Nää porukat eivät välitä että toisilla on hätä.

      Ei nää teidän kutsumat "suvakit" halua tänne raiskaajia!

      Mutta niitä tulee. Selitys on kai se että eivät osaa olla ilman naisia (sukupuolivietti). Tähän pitäisi keksiä keino.

      Mitä te itse joensuulaiset miehet tekisitte, jos joutuisitte toiseen maahan ja ette voisi toimittaa sukupuolisia asioitanne?

      Ratkaisu ei ole se että vaahtoatte "suvakeista", vaan se että mietitte että mitä itse tekisitte vastaavassa tilanteessa. Mitä tekisitte, jos olisitte nälässä, puutteessa, lapsianne pommitettaisiin? Jäisittekö te sinne vain ihmettelemään ja kärsimään?
      Epäilen vahvasti, että te itse luikkisitte pakoon.

      • lobotomiaan

        Vittu sä oot sairas olento!!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14836
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    4. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    5. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    6. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3035
    7. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3035
    8. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3034
    9. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      3029
    10. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3026
    Aihe