MITKÄ SITTEN OVAT JUMALAN TOSI PALVOJIEN..........

IhmettelenSuuresti

TUNNUSMERKKEJÄ:

Raamattu sanoo, että jumala on rakkaus. Jeesus osoitti tämän mukaisesti, että niiden huomattavimpana tuntomerkkinä, jotka noudattaisivat hänen esimerkkiään Jumalan palvonnassa, olisi se, että HEILLÄ OLISI KESKINÄINEN RAKKAUS
1. Johannes 4:8
Johannes 13:35

Jos rakkaus on kerran tuntomerkkinä, niin se ei varmasti voisi olla pelkästään pinnallista kohteliaisuutta.
Sen täytyy olla rakkautta, joka syvästi vaikuttaa jokapäiväiseen elämän kaikkiin puoliin.
Se tulee vaikuttaa siihen, miten kukin kohtelee toisia perheensä jäseniä.
Sen pitäisi vaikuttaa hänen asenteeseensa toista rotua tai kansallisuuta olevia ihmisiä kohtaan.
Jumalan tosi palvojat eivät osoita rakkautta vain sanoissa vaan myös teoissa.
He koettavat tehdä sitä, mikä koituu todella toisten parhaaksi

12

116

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • IhmettelenSuuresti

      Jäi lopusta pois vahingossa:

      1. Johannes 3: 18

    • IhmettelenSuuresti

      Juurruttavatko ne seurakunnan ihmisiin voimakkaan rakkauden, että se pysyy aitona vaikeinakin aikoina ?
      Mitä ne tekevät, kun maailman kansojen välinen jännitys johtaa sotaan ?
      Tosiasiat osoittavat, että niiden valtava enemmistö haluaa ihmisten lähtevän taistelukentälle ja tappavan toiseen kansaan kuuluvia uskonveljiään maailmallisten miesten käskystä. Luuletko sellaisen menettelyn olevan jumalan henkeä ?
      1 Johannes 3: 10 - 12
      Matteus 5: 44
      Kaikki eivät kuitenkaan ole menetelleet tällä tavoin, kuten moni tietääkin. Jotkut ovat pystyneet sanomaan Apostoli Paavalin tavoin:
      2. korinttolaisille 10: 3 - 4
      He eivät ole syyllistyneet valheeseen sanomalla: Minä rakastan Jumalaa ja kuitenkin vihaamalla toiseen kansaan kuuluvaa veljeään.
      1. Johannes 4: 20 - 21
      Ne jotka todella noudattavat Jeesuksen esimerkkiä, eivät ainoastaan kieltäydy vahingoittamasta muita vaan myös ilmaisevat rakkautta muilla tavoin.
      Miten ?
      Olemalla yhtä kaikissa maissa olevien kristittyjen tovereittensa kanssa, kohtelemalla lähimmäisiään rakkaudellisesti ja pyrkimällä auttamaan muita saamaan tietoa Jumalasta.
      Galantalaisille 6.10

    • IhmettelenSuurseti

      Yksi tosi uskonnon ja sitä harjoittavien tuntomerkki on JUMALAN SANAN KUNNIOITTAMINEN.
      Kun jumalan poika oli maan päällä, hän oli esikuva tässä suhteessa osoittamalla mitä SUURINTA kunnioitusta henkeytettyjä Kirjoituksia kohtaa. Hän Lainasi niitä pitäen niitä ratkaisevana auktoriteettina. Hän kiinnitti kuulijoittensa huomion jatkuvasti jumalan sanaan kehottaen heitä lukemaan ja soveltamaan sitä
      Matteus 19: 4 - 6
      Luukkas 24: 44 - 45
      Jeesus osoitti syvää kunnioitusta Raamattua kohtaan elämällä sen opetusten mukaisesti joka päivä. Jumalan sanan täyttymys merkitsi hänelle jopa enemmän kuin hänen oma henkensä
      Matteus 26: 53 - 56
      Hän ei koskaan väheksynyt Raamattua: sen sijaan hän tuomitsi ne, jotka eivät opettaneet sen mukaisesti ja ne, jotka yrittivät heikentää sen voimaa omilla opetuksillaan.
      Markus 7: 9 - 13
      Mitä voimme sanoa tässä suhteessa monista kristikunnan seurakunnista nykyään ?
      Kun kuulet tai luet sellaisten pappien lausuntoja, jotka väittävät Raamatun joitakin osia "taruiksi", kuten esimerkiksi vedenpaisumusta, tai jotka suosivat kehitysteoriaa raamatun luomisopetuksen sijasta, niin sanoisitko, että he herättävät kunnioitusta Jumalan sanaa kohtaan ? Tai kun luet lausuntoja, joissa nämä seurakunnan johtajat väittävät, että avioliiton ulkopuoliset sukupuolisuhteet eivät välttämättä ole vääriä tai että jopa homoseksuaalisuus voi olla täysin sopivaa (niin kuin täällä jo monet kirkot ja seurakunnat ovat tehneet) niin sanoisitko, että he kehottavat ihmisiä käyttämään Raamattua oppaanaan ?
      He eivät varmasti seuraa Jumalan pojan ja hänen apostoleittansa esimerkkiä
      Matteus 15: 18 - 19
      Galantalaisille 5: 19 - 21
      Roomalaisille 1: 24 - 27

    • samarin

      Kuuluuko karttaminen tuohon rakkauteen?

      • IhmettelenSuuresti

        Jumalan kanssa ei jossitella!


      • Höpölöpsis
        IhmettelenSuuresti kirjoitti:

        Jumalan kanssa ei jossitella!

        Siis kuuluu?


    • IhmettelenSuuresti

      Osoittavatko näiden seurakuntien /kirkkojen ihmiset elämässä ilmenevät hedelmät heidän todella kunnioittava Jumalan sanaa ?
      Voisitko omasta vuosien kokemuksestasi sanoa, että useimmat niistä, jotka sunnuntaisin käyvät kirkossa, soveltavat raamatun periaatteita perhe-elämissään ja ollessaan tekemisissä toisten kanssa myös maanantaina ja muina arkipäivänä ?
      Jumalan sana osoittaa olevan ihmisiä, joilla voi olla Raamattu ja jotka saattavat tutkiakin sitä, mutta joiden teot osoittavat heidän kieltävän sen jumalan, jonka he väittävät tuntevansa.
      Tiitukselle 1:16
      Johannes 5: 39 - 40
      Heidän palvontamuotonsa ei miellytä jumalaa, loska he eivät anna hänen Sanastaan lähtevän voiman vaikuttaa elämässään.
      2. Timoteukselle 3:5
      Aluksi saattaisi ajatella, että kysymyksessä on vain yksi pappi, joka on väärässä, tai että jotkut seurakunnan / kirkon ihmiset eivät tee oikein. Mutta entä jos tämä Raamattua väheksyvä pappi pysyy jatkuvasti virassaan ?
      Ja entä jos näitä seurakunnan / kirkon ihmisiä, jotka tekevät väärin, pidetään edelleenkin hyvämaineisena ?
      Silloin on aika todeta se kylmä tosiasia, että huonot hedelmät paljastavat itse uskonnollisen seurakunnan / kirkon.
      Jos näin on, niin havaitset poikkeuksetta, että tämän Seurakunnan / kirkon opetukset eivät kaikki pidä yhtä Raamatun kanssa.
      Jos niin on, niin edessäsi on vakava ongelma. Ongelmana on ratkaista, hyväksyäkö Raamatun totuudellisuus vai hylätäkö se ja antaa etusija opetuksille, joita Raamattu ei tue
      Apostolien teot 17:11
      Ratkaisu on tietysti sinun itsesi tehtävä. Sinun tulisi kuitenkin punnita asioita huolellisesti, koska ratkaisusi vaikuttaa asemaasi jumalan edessä ja odotteisiisi ikuisen elämän saamisesta hänen uudessa maailman ajassa.

    • IhmettelenSuuresti

      Tosi palvojat julistavat myös JUMALAN VALTAKUNTAA IHMISEN TODELLISENA TOIVONA. He eivät voisi tehdä toisin ja samalla miellyttää jumalaa, koska hän on selvästi sanonut, että Valtakunta on hänen välikappaleensa maan hallitsemiseksi.
      Daniel 2: 44
      Daniel 7:13 - 14
      Jeesus antoi tästä esimerkin:
      Luukas 8:1
      Jeesus ja hänen apostolinsa tekivät tätä työtä kulkemalla kylästä kylään ja talosta taloon
      Apostolien teot 20:20
      Jeesus ennusti myös, että näinä viimeisinä päivinä tämä valtakunnan evankeliumi saarnattaisiin kaikessa maailmassa todistukseksi
      Matteus 24:14
      Tosi uskonto tunnetaan myös siitä, että se pysyy EROSSA MAAILMASTA JA SEN ASIOISTA.
      Raamattu osoittaa sen:
      Jaakobin kirje 1:27
      Ennekuin palvontamme voi olla puhdasta ja tahratonta Jumalan silmissä, meidän täytyy varjella itsemme niin, ettei maailma saastuta. Tämä on tärkeä seikka, sillä joka tahtoo olla maailman ystävä, siitä tulee Jumalan vihollinen
      Jaakobin kirje 4:4
      Voit ymmärtää, miksi tämä on niin vakava asia, kun muistat, että Raamattu osoittaa maailman hallitsijan olevan Jumalan päävastustaja Saatana.
      Johannes 12:31
      Osoittavatko tosiasiat, että asuinpaikkasi seurakunnat /kirkot suhtautuvat vakavasti tähän asiaan ? Voidaanko niiden papeista / seurakunnan johtajista samoin kuin niiden ihmisistäkin sanoa: Te ette ole maailmasta, niin kuin Jeesus sanoi tosi seuraajistaan
      Johannes 15:19
      Vai ovatko ne syvästi kietoutuneet maailman asioihin, sen kansallismielisyyteen, sen politiikkaan ja sen luokkataisteluihin ?
      Monien seurakuntien /kirkkojen toiminta on laajalti tunnettua ja sinä tiedät mitä niissä tapahtuu. Jos asuinpaikkakunnallasi on ihmisiä, jotka uskontonsa vuoksi kieltäytyvät sellaisesta toiminnasta, niin epäilemättäpä liityt heihin tai jos välimatka on liian suuri niin perustat oman seurakunnan paikkakunnallesi.
      Kun olemme nyt tarkastelleet näitä tosi uskonnon TUNTOMERKKEJÄ, jotka jumala varannut meille Sanassaan, niin mihin tulokseen päädymme ?
      Kysymys ei ole siitä, näyttääkö jokin uskonnollinen ryhmä täyttävän yhden tai kaksi näistä vaatimuksista, eikä siitä, pitävätkö muutamat sen opeista yhtä Raamatun kanssa. Tosi uskonnolta vaaditaan paljon enemmän: sen täytyy täyttää vaatimukset kaikissa näissä suhteissa, ja sen kaikkien opetusten täytyy olla täydessä sopusoinnussa jumalan sanan kanssa. Vain tällä tavoin voi sellainen uskonto todella miellyttää Jumalaa. Ei ole monia uskontoja, jotka täyttäisivät nämä vaatimukset. Raamattu osoittaa selvästi, että maailmassa pitäisi olla vain YKSI USKO.
      Efesolaisille 4:5
      Jumala vakuuttaa Raamatussa meille, että tosi uskonnon harjoittaminen tuo suuren tyydytyksen nyt ja avaa tien ikuiseen elämään hänen uudessa maailman ajassa.
      5. Moos. 30: 19 - 20

      Nyt jokainen osaa palvoa Jumalaa oikein, mm. Mormoonitkin.

    • aikansa-kutakin

      Minä lähdin viime viikolla lopullisesti mormoonikirkosta, kiitos siitä tälle palstalle!

      • Selkeyttä

        Et näytä oppineen mormoni -sanan oikeinkirjoittamista. Omi-, oni- ja ori- loppuiset sanat kirjoitetaan yhdellä o:lla sanan viime tavussa. Vaikuttaa siltä, että et ole tuntenut liioin kirkkoasi kunnolla - tai sitten et ole jäsen ollutkaan, vaan vain esität entistä jäsentä kyseenalaisin tarkoitusperin.


      • Sivullisehko
        Selkeyttä kirjoitti:

        Et näytä oppineen mormoni -sanan oikeinkirjoittamista. Omi-, oni- ja ori- loppuiset sanat kirjoitetaan yhdellä o:lla sanan viime tavussa. Vaikuttaa siltä, että et ole tuntenut liioin kirkkoasi kunnolla - tai sitten et ole jäsen ollutkaan, vaan vain esität entistä jäsentä kyseenalaisin tarkoitusperin.

        Kyseessä on ameriikkalainen uususkonto;-) Vokaalin venytys on halveksunnan merkki.


      • totuusvoittaa
        Selkeyttä kirjoitti:

        Et näytä oppineen mormoni -sanan oikeinkirjoittamista. Omi-, oni- ja ori- loppuiset sanat kirjoitetaan yhdellä o:lla sanan viime tavussa. Vaikuttaa siltä, että et ole tuntenut liioin kirkkoasi kunnolla - tai sitten et ole jäsen ollutkaan, vaan vain esität entistä jäsentä kyseenalaisin tarkoitusperin.

        Onko sen niin väliä? Kun laamanilaisetkin ovat kuulemma nykyään lamanilaisia. Ja enkeli Nefistä tulikin äkkiä enkeli Moroni. Kaikenlaiset nimitykset voi muuttaa vaikka miksi. Ei kai se sisältöä ja merkitystä muuta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      66
      1642
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      162
      1369
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1212
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      120
      1194
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      48
      1076
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      67
      838
    7. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      825
    8. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      92
      717
    9. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      184
      713
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      654
    Aihe