Koh Lanta kiikarissa ja Lanta Pura Beach

vastatkaatyhmälle

Ajattelin että pitäis varmaan alkaa pohjustaan ens talvenmatkaa? Ehkä olen jo hiukan myöhässäkin, mutta kuitenkin. Onko teillä kokemuksia Lanta Pura Beach Resortista? Jossain luki että on iltaisin pimee kohde ja että varaa taskulamppu?Entäs se ranta? Ranta on melkein vieressä, mutta nousuveden aikaan ei saa uida ja laskuveden aikaa ei ole vettä? Minä kuivalla maalla kasvaneena en oikein osaa hahmottaa, että kuinka paljon tuo vie päivästä sitä aikaa kun olisin meressä? Siis onko tuo lähiranta milloinkaan uintikelpoinen?

4

148

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Aurinkopimu

      Lanta Pura hotellista en osaa sanoa, mutta kyllä ihan yleisesti suosittelen Lantalle taskulampun ottamista mukaan. Saari on aika pimeä iltaisin eikä esim rannolla ole valaistusta (jos menet esim rantaravintolaan syömään) ja sähkökatkoksia esiintyy usein, välillä jopa tunteja kestäviä katkoksia , kokemusta on .

    • pmsn

      Oltiin talvella 2014 kyseisessä hotellissa ja tykättiin kyllä. Hotellin edustalla olevalla rannalla käytiin ehkä 2 kertaa kolmen viikon aikana..ei ole kovin hyvä..saarella kuitenkin useita hyviä rantoja jonne voi mennä tuktukilla tai vuokrata skootterin.liikenne saarella suht rauhallista. Ja mitä taskulamppuun tulee niin me ei kyllä sellaista tarvittu, mutta voihan sellaisen ottaa varmuuden vuoksi mukaan.

    • chillaillaan

      me oltiin kanssa tuolla 2014 ja taskulampulle tuli kyllä tarvetta usempaan otteeseen! sähkökatkoksia tais olla viikon aikana kolme josta pisin kesti koko päivän..aamupalalla vain luki pikku kyltti että "no electricity today 9-00-19.00 :D mikä siis tarkoitti että suihku ja vessakaan ei toiminu..eikä ilmastointi ;) mies oli tuolloin kovassa kuumeessa ni ei ollu kyl kivoin päivä :D Pari kertaa muuten tais olla koko saari pimeenä. Huoneessa muuten oli taskulamppu valmiina. Muuten kyllä mukava pieni hotelli! ranta oli tosiaan ihan vieressä ja se oli tosi kaunis paikka valokuvaamisen ja oleiluun mutta ei ehkä uimiseen paras..parempia rantoja löytyy kyllä vähän matkan päästä paljonki :) käytiin me siinä pari kertaa pulahtaa auringonoton lomassa. Sijainniltaan tykkäsin hotellista, ihan lähellä oli katu mistä sai iltasin katuruokaa ja muutenkin kaikki oli lähellä mitä tarvitsi :) Mukavaa matkaa!

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      99
      2870
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2430
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2210
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      17
      2022
    5. 171
      1852
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1846
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1797
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1736
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      133
      1539
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe