Lohjan aivottomat mopoteinit

Joseporto

Eipä ole näitä vajukkeja järjen lahjoilla siunattu. Elämänsisältö näillä mopohomoilla on ajaa peräkkäin viritetyillä mahdollisimman meluisilla räppänöillä edestakaisin laurinkatua ja vaihteluna on ajaa vähän väliä Prisman halliin täysillä pitkä letka peräkkäin. Sitten välillä postikadun leikkipuistoon tupakalle. Kilpi peitettynä usein ja pitkin jalkakäytäviä.
Ihmetyttää tosiaan eikö nämä typerykset muuta keksi.. Eipä tietenkään kun aivot puuttuu. Ihan turhaan pitävät kypärää kun on tyhjä pääkin.

Surullista toisaalta kun tietää että kun on noin tyhmä niin eipä ole helppo elämä edessä näillä vajukeilla.

34

495

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Huolissani

      Karseaa ajatella tosiaan että noissa olisi tulevaisuus. Pahalta näyttää.

    • menenukkumaan

      Eikö ole muuta tekemistä kuin kytätä nuorisoa.

      • OnnetonMopoHomo

        Ei,koska se näyttää olevan niin surkeaa ja onnetonta nykyään.


    • Joseporto

      Taas nuo vajukit ajaa edestakaisin pitkin poikin keskustassa. Helvetimmoinen meteli siis mutta häiriköintihän on varmasti se päätarkoitus.
      Ei noita paskaläjiä tarvii sen kummemmin kytätä kun on meteli toistasataa db, idiootit huomataan kyllä. Täysiä puupäitä ovat. Yksi "hyvä" puoli heidän kannaltaan puupäästä tietysti on, puupää kun kelluu vaikka olisi ehkä hyvä että ei kelluisi.

      Nämä vajukit on varmaan jääneet liian vähälle huomiolle pienenä ja nyt sitten haetaan huomioita teininä. Onhan toki fiksujakin nuoria mutta se on ikävä kyllä todellakin sananmukaisesti hiljainen vähemmistö. Kyllä harmittaisi jos oma lapsi olisi tuollainenn vajukki.

      • Älätukehdupullaas

        Voivoi.Mene puhumaan jollekkin,kun noin kova katkeruus ja viha vaivaa!


    • VAjak

      joko taas kirjoittaa, joko suvaisematon vanhus, eikä muista enää nuoruuttaan, tai sitten sellainen, jolla vielä kasvava lapsi, muista sitten kirjoituksesi, itse kasvattanut lapseni ja kummallakin tytöllä ja pojalla mopot, soittivat poliisejakin, kun ajelivat, mutta eivät saanneet mistään laittomasta kiinni, nyt heillä joilla mopo ikäisiä, eri ääni kellossa, kannattaa vähän miettiä, mopo on aina kuulunut elämään itsekkin ajellut ja ihanat muistot on, oli varmaan poikien puolesta viritettykin minun moponi, olen nykyään vanha nainen, mutta mopot ei saa millään vihaiseksi, vaikka vähänpärisyttävätkin, sillä tiedän, että yleensä näistä mopo kavereista tulee fiksuja tyyppejä ja yleensä menestyvät koulu- ja työelämässä, puhun kokemuksesta, sillä heille ei kuulu viina, huumeet, yleensä ,,

    • Hiljaisuudenystävä

      Eihän minun ihana lapsi mitään ikinä tee eikä ole tollo... Mistä näitä tolloja sitten ilmestyy??

      Jonkun lapset ne kuitenkin tuolla kylillä häiriköi kilpi irti. peitettynä tai taivutettuna ettei sitä näe poliisi eikä muutkaan jos/kun haaveri sattuu. Ei noista mitään hyvää tule sitä on turha luulla.

    • Hiljaisuudenystävä

      "mopo on aina kuulunut elämään itsekkin ajellut ja ihanat muistot on, oli varmaan poikien puolesta viritettykin minun moponi, olen nykyään vanha nainen, mutta mopot ei saa millään vihaiseksi, vaikka vähänpärisyttävätkin, sillä tiedän, että yleensä näistä mopo kavereista tulee fiksuja tyyppejä" Näin siis "VAjak".

      Mielestäsi on siis ok että ajellaan käytännössä ilman äänenvaimentimia viritetyillä ja muutenkin laittomilla räppänöillä hällävliätyyliin piittaamatta muista ja kun tiedetään että homma on laitonta peitetään rekisterikilpi hupulla joka vedetään kilven päälle kun mennään vetelehtimään/tupakalle leikkipuistoon. Eipä ole järki kasvanut iän myötä kun on "ihanat muistotkin" mopoilusta.

      "VAjakin" mielestä siis on fiksujen nuorten toimintaa mölytä lasten leikkipuistossa ja vetää tupakkaa vieläpä samaan aikaan kun vanhemmat yrittää leikkiä pienten lasten kanssa samassa paikassa.. Uskomatonta typeryyttä. Idiotismia

      Ei minuakaan saa MOPOT vihaiseksi vaan ÄÄLIÖT kuskit.

    • Vajk

      Hiljaisuuden ystävä lueppa uudestaan tekstini, puhuttiinko mistään laittomasta tai mölyämisestä lasten leikkipaikoissa ja yleensä nämä mopo nuoret jotka tunnen ja tunsin, niin eivät polttaneet tai alkoholiin koskeneet, heillä on tai oli kiinnostus mopoihin ja niitä k yllä viritellään tai viriteltiin, mutta isompiakin rikoksia on, etten näe kauheana tuommoisia asioita, sinulla nyt pieniä lapsia, ehkä 4-6 vuotiaita. lue kymmenen vuoden päästä tämä teksti, mitä olet kirjoittanut, sillä jos sinulla poikia niin voin taata, että teilläkin mopot pärisee kuuluu muuten ihan normaali lasten touhuun, tiedän ihan kokemuksesta mistä puhun,,

    • Hiljaisuudenystävä

      Ei pärise minun pojalla. On vaimentimet kunnossa toisin kuin noilla vajukeilla jotka pärisee mielettömällä metelillä.

      Vajak kirjoitteli aiemmin "vähän pärisyttävät, vähän joopa joo". Ei käy kateeksi esim kahvilan pitäjää laurinkadun loppupäässä. Juttelin jokunen päivä sitten parin tuttavani kanssa hetken kun he istuivat kyseisen kuppilan terassilla kahvilla. Totesivat että muuten kiva paikka mutta helvetinmoinen meteli ja peittivät sormillaan korvat kun räppänät meni vähän väliä hirvittävällä metelillä prisman parkkihalliin jossa kiihdytellään täysillä muista piittaamatta. Täysin tahallista häiriköintiä noilta vajukeilta.

      Tilanne ei miksikään muutu oli omia teini-ikäisiä tai ei. Järkevät vanhemmat neuvovat jälkeläisilleen miten pitää käyttäytyä, tyhmät taas eivät. Mutta jos ja kun vanhemmat eivät ole järkeviä niin..

      • metsässäparempi

        Miksi hiljaisuuden ystävä asuu keskellä kaupunkia...


      • hohhooho

        Vajukki? Oikea termi on vajakki. Älä keksi sanoja omasta päästäsi jos haluat vaikuttaa älykkäältä muiden silmissä.


      • tyhymäkö

        Vajukki on juuri oikea termi tuollaiselle saivartelijalle, joka ei tiedä olevansa vajakki, muiden silmissä.


    • Hiljaisuudenystävä

      Vielä niistä "ihanista" muistoista". Typerille mopoteineille jää takuulla muistoksi (ihanaksi) kuulovaurio kun vietetään mielettömän meluisan räppänän päällä tuntikausia/vrk. Se on näille ääliöille oikein.

    • Hiljaisuudenystävä

      Kyllä normaalia meteliä sietää kuka vain mutta mieletöntä ja nimenomaan tahallaan aiheutettua meteliä ei kenenkään tarvitse sietää. Typerä kysymys siis miksi joku asuu keskellä kaupunkia.

      Meteli ja meteli on kaksi eri asiaa. Jotain rajaa pitää kaikessa olla eli ai mitä tahansa tarvitse sietää.

      • mikäviiraa

        Aiotko hankkia rynkyn? Miksi jankutat samaa asiaa vuodesta toiseen?


      • Vajuk

        hyvä


    • Vajak

      anteeksi vain, hiljaisuuden ystävä, mutta pojallani oli mopo, jonka itse nuorena hankki, erittäin nuorena omalla työllänsä, korjasi sitä ja laittoi kuntoon, sitten tuli tuollaiset narisijat valittamaan ihan asiallisesta moposta, josta kuuluu ääni ja missään ei olisi saannut ajaa, kun otti korviin ja heillä oli pieniä lapsia, yms. nyt minun poikani hyvässä ja arvostetussa ammatissa, vaikka olikin mopon pärisyttäjä ja niin rikollinen, heidän poikansa, istuu linnassa, nuorena rikollisena, omasta mielestäni olen lapseni, toisenkin kasvattanut erittäin hyvin kumpikin osaavat kunnioittaa, kaikenlaisia, kaiken kokoisia, kaikkia erinlaisia ihmisiä, mielpiteitä yms. mutta kumpikin pitävät päänsä niinkuin minäkin pidin silloin, kun poikani 14-vuotiaana hankki omilla, ei meidän rahoilla moponsa, onko sinulla vastaavaa kertomusta ja ajattele, mitä vuotta eletään, kunnioitan mopo poikia ja varmaan löytyy huonompiakin kavereita heistäkin, mutta minun pojallani, myös kaverit ovat pärjänneet erittäin hyvin elämässään, vaikka silloin jotku suvakit yrittivätkin kaikkensa, että mopot pitäisi hävittää, muita elämään kuuluu kaikenlaisia ääniä, oletko varma, ettet itse käytökselläsi esim tee jollekkin hallaa, yleensä nämä valittajat ovat niitä jotka eivät omaa napaa pitemmälle näe asioita, mutta Hyvää Jussia, sinulle ja muillekkin.

    • Hiljaisuudenystävä

      Tyypillinen yksinkertaisen hyypiön kommentti. Sillä ei ole mitään väliä vaikka mopohomo hankkisi myöhemmin minkä ammatin mutta sillä on väliä että häiriköi NYT! Oma poika on usein hieno ja hyvä poika vaikka tekisi mitä. Mutta paska on kuitenkin todellisuudessa paska vaikka kuinka vääntäisi. Mikä siinä nyt on niin vaikeaa ymmärtää että ilman äänenvaimenninta parkkihallissa kumia vinguttava on vajaa-älyinen muista piittaamaton ääliö? On se sitten sinun "ihana" poikasi tai joku muu. Usein törmää siihenkin että tyhmät vanhemmat puolustelee typerää jälkikasvuaan vaikka nämä tekee ihan mitä vain.

    • Hiljaisuudenystävä

      Niin ja en todellakaan tee muille hallaa käytökselläni vaan noudatan hyviä tapoja joita mopohomot eivät noudata. Ihmettelen miksi poliisi ei puutu kunnolla noiden vajukkien puuhasteluun. Kilvet ja kortti pois noilta vaan, räppänät katsastukseen sekä asianmukaiset sakot, verot ym päälle.

    • A-dagio

      Nyt on kuulemma mopopöljät poliisin erikoistarkkailussa kun on aiheuttaneet niin paljon häiriöitä ja vaaratilanteita itselleen (ei haittaa) ja ennenkaikkea kunnon kansalaisille. Tyhmiä kuin vasemman jalan saappaat nuo aivottomat on. Pitäisi viedä navetan taakse koka paskasakki ja upottaa sianpaskaan pariksi viikoksi tai myös jalkapuu torilla olisi sopiva. Ja laittomat mopot prässiin.

    • A-dagio

      Aivottomia mopopöljiä ratsattiin nyt illalla. Kiitos siitä poliisille. Poliisin ollessa parkissa osasi nämä aivottomatkin ajaa nätisti ohi ja meluisimmat idiootit piileskeli jossain näkymättömissä. Kyllä on nyt mukavan hiljaista pienen hetken mutta eiköhän paskaläjät taa tule esiin koloistaan jonkin ajan päästä, ikävä kyllä. Kiitos kuitenkin poliisille että ratsaa edes joskus näitä älykääpiöitä!

      • Kalervo_Kyttääjä

        Kannattaisi varmaan kytätä siiviliautolla. Ei se mopolla kliimaksiin pääsevä amisjamppakaan nyt niin tyhmä ole ettei kyttäautoa tunnistaisi.


    • A-dagio

      Oli miten oli, vajukkeja nuo mopoilevat puupäät on ja he..etin meluisia sellaisia. Ei siis mitään puolusteltavaa noissa latvalahoissa. Onhan tuossa kylällä jokunen ehkä jopa aikuisen iässä oleva häirikkö jotka on iän karttuessa hankkineet auton romun joilla sitten harrastavat samaa ääliömäistä häiriköintiä ja aiheuttavat jatkuvia vaaratilanteita ennenkaikkea muille.

    • Keltunainen

      On se ihan kauheaa. Nuoruus on rikos joka toistuu

    • LohjanMopoJonnet

      Ei mopot ärsytä, mutta muutama mopoporukka Lohjalla ajaa kyllä liikennesäännöistä täysin piittaamatta, ja vetävät herneet nenään jos sattuu tööttäämään rikkeestä. Mitään kritiikkiä ei kestetä.

      Tässä joku viikko sitten liityin pitkän letkan perään hankotien rampilta alas tullessa keskustaan ja ihmettelin, miksi letka ajoi 40kmh jo liittymän kohdilla, ja hyvin epätasaisesti. Vauhti poukkoili 10-40kmh väliä. Aivan kuin joku olisi jarrutellut.

      Kävi sitten ilmi, että etummaisena ajoi mopopoika toinen kyydissä, jotka huutelivat takana tulevalle autolle jotakin ja jarruttelivat vittuillakseen pysäytellen koko letkaan. Kun sitten keskustan 2-kaistainen suurlohjankadulla avautui, ohitti autoilija tahallaan kiusaa tekevät jonnet.

      Tietysti sitten valot olivat punaiset, joten ohittanut auto pysähtyi vasemmalle kaistalle valoihin, ja toinen oli jo oikealla kaistalla (2 kaistaa samaan suuntaan) valoissa. Siinä sitten välkyt mopojonnet ajoivat autojen keskeltä vittuillakseen "kiusaamansa" auton eteen takaisin ja jatkoivat jotain virnuilua ja huutelua. Siinä sitten kun valo vaihtui vihreäksi, niin olivat lähtevinään mutta vetivät perään lukkojarrutuksen ja jäivät valoihin seisomaan pidättelemään takana tulevia autoja.

      Tämä on ihan normikäytöstä muutamilta lohjalaisilta kusipääjonneilta, ja aivan tahallista.

      Toinen normaali on se, että tullaan letkana kolmioista välittämättä suoraan eteen, tai liikenneympyrässä olevan eteen liittymästä. Tööttäilyyn reagoidaan siten, että tullaan seuraavissa punaisissa valoissa keulimaan ja pämppäilemään taakse / eteen, ja pyritään ohittelemaan valoissa olevat autot jalkakäytävän kautta (punaisia päin) tai autojen välistä etummaiseksi.

      Jokapäiväistä tahallista liikennesääntöjen rikkomista tähän tapaan, ja porukalla. Poliisi voisikin ottaa keskustan letkoissa liikkuvat parit mopojonnejen porukat jatkuvaan tehovalvontaan.

    • hyvinkeulii

      Ja melkein joka päivä joku urpo tulee keula pystyssä vastaan.

    • Loppuukyllä

      Juuri noin se menee ja myös PRISMAN parkkihallissa aiheutetaan helvetinmoista meteliä ja vaaratilanteita JOKA PÄIVÄ. Ja jos menet vetämään noita paskoja turpaan tulee hitommoinen parku ja valitus. Jollain menee vielä hermo ja ajaa noiden yli ja pakittaa vielä päälle. Siinä saavat sitten mitä halusivat. Tuo prisman parkkihallin häiriköinti on kyllä uskomatonta. Miten on mahdollista että noita puupäitä ei laiteta kuriin???? Mopoilla halliin ajo pitäisi yksiselitteisesti kieltää koska vajaapäiset paskaläjät ei osaa olla ihmisiksi.

      • Normikansalainen

        Täsmälleen samaa mieltä.


      • LohjanTulevaisuus

        Poliisia ei tunnu kiinnostavan mikään nuorten perseily, ennenkuin jollain menee yli pahasti, ja pienillä sakoilla selvinnee siitäkin. Nummentakana okt-alueilla liikkuu viikonloppuisin porukkaa jotka pelottelevat vanhuksia keskellä yötä kurkkien ikkunasta ja koputellen ovia tai pimpottaen kelloja. Poliisille on soitettu useammankin eri perheen toimesta. Ei kiinnosta, ennenkuin "jotain oikeasti tapahtuu".

        Häiriköity alkuvuodesta useita eri omakotitaloja yöaikaan. Sitä se teettää, kun vanhemmat lähtevät viikonlopuiksi itse ryyppäämään ja jättävät omakotitalonsa parikymmenpäisten teinijoukkioiden ryyppypaikoiksi. Kasvatus mennyt vituiksi.


      • LohjanTulevaisuus

        Lisätään tuohon nyt vielä nimiä mainitsematta, että kaupunki on pieni. Tietäjät tietää ja tunnistajat tunnistaa.


    • Vihaton

      Eilen näin kaksi mopoa ja tänään yhden, kyllä pisti vihaiseksi

      • spexserver

        Tuolla menolla olet ilmeisesti jo tänään kokonaan sokea? Nyt mars silmälääkäriin!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2635
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2233
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1957
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1685
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1671
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1636
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1616
    8. 91
      1563
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      125
      1432
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1274
    Aihe