Acetium, ei krapulaa

Urheiluhullu2016

Muutkin ovat näemmä asiasta tänne kirjoittaneet, mutta laitanpa myös omasta kokeilustani. Olen kaverin suosittelemana kokeillut nyt kolme kertaa Acetiumia. Kaveri käski kokeilla, koska ryyppään kuulemma liian harvoin ja syyksi olen sanonut, että en halua pilata viikonloppuja ja treenaamista krapulaisena maatessani.

Ensimmäisellä keralla melko pieni määrä alkoholia, josta yleensä minulle tulee pieni nousuhumala, jonka jälkeen pieni laskuhumala, eli vetelä ja jotenkin "pöhnäinen" jaepämukava olo. Acetiumin kanssa tätä laskuhumalaa ei tullut, vaan olo oli aivan pirteä koko illan.

Tästä rohkaistuneena olen nyt ottanut kaksi kertaa Acetiumia juodessani alkoholia vähän reippaammin, eli määriä, joista normaalisti tulee kohtuullinen krapula. Ei yleensä tule mitään oksenteluja, mutta varsin heikko olo pitkälle seuraavaan päivään. Acetiumin kanssa juodessani Seuraavana päivänä on ollut suorastaan käsittämätön olo. Tietenkin väsyttää, kun on baarissa noin neljään asti pyörinyt, mutta ei ole lainkaan huono olo eikä päänsärkyä. Aivan kuin olisi vain nukkunut huonosti (joka onkin totta). Voin sanoa, että tämä heppu ei ryyppää enää ikinä käyttämättä Acetiumia.

Otin ensimmäisen kapselin noin vartin ennen ensimmäistä alkoholiannosta, jonka jälkeen kapseli noin kolmen annoksen välein. Kuten aina yritän (kunhan ryypätessä muistaa), niin join myös vettä aina välillä, nyt siis aina Acetiumin yhteydessä.

En nyt kuitenkaan ajatellut ryyppäämistä lisätä, enkä baarin jälkeen seuraavana päivänä urheilla, mutta mahtavaa, että "normaali arki" sujuu baarin jälkeisenä päivänä ilman pahoinvointia ja jyskyttävää päätä.

27

7886

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kaikkea_kokeillut

      Palstalla on näitä acetium viestejä niin paljon että kyse on selvästä mainostamisesta.Acetium on tarkoitettu neutraloimaan asetaldehydiä jota muodostuu hapottomassa mahassa mutta enpä ole mistään lukenut että hapottoman mahan omaavat kärsisivät tavallista kovemmasta krapulasta.Krapula ei myöskään riipu elimistössä muodostuvan asetaldehydin määrästä sillä krapulaan vaikuttaa juoman laatu.Osa ihmisistä saa kovan krapulan punaviinistä ja toiset saavat krapulan jostain muusta alkoholijuomasta.Krapulan kesto myös vaihtelee eri ihmisillä joten krapulan syynä ei voi asetaldehydi.
      Krapulaan ei ole olemassa mitään sellaista lääkettä jota saisi ilman reseptiä.

      • Kokeiltu_on

        No jopas oli kommentti. Olet varmaankin itse myös testannut kuin noin suurella varmuudella Acetiumin teilaat? Itse olen kyllä käyttänyt, kuten moni muukin tuttuni ja voin sanoa että kyllä se vain toimii. En tosiaan tiedä mistä tuon "tietosi" olet saanut, mutta sen voin sanoa, että se on väärää tietoa.


    • Peikko69.2

      Mikä on krapula ja mistä se tarkalleen ottaen johtuu?

    • Teoriastatoiseen

      Muistelen että aikaisemmin krapulan syynä pidettiin sitä että alkoholi tyhjentää mielihyvää tuottavat dopamiinivarastot ja niiden uudelleentäyttymistä pitää odotella enemmän tai vähemmän pitkän ajan.
      Uudempi teoria pitää krapulan syynä hermosolujen yliärsytystä.
      http://www.hs.fi/tiede/a1430281781944

    • Urheiluhullu2016

      Itselläni ei ainakaan ole mitään intressiä mainostaa Acetiumia. Lääke vain yksinkertaisesti toimii. Ehkäpä useampi kirjoitus johtuu juuri siitä, että ihmiset alkavat löytämään kyseisen tuotteen.

      Krapulan suurimmat syyt lienevät juuri asetaldehydi, joksi alkoholi muuttuu elimistössä, sekä nestehukka. Asetaldehydi on myrkky, joka aiheuttanee pahoinvoinnin ja pitkällä tähtäimellä myös syöpää. Nestehukkaa voi torjua juomalla vettä alkoholin välissä, jota olenkin aina pyrkinyt tekemään. Veden juonnista huolimatta seuraavana päivänä on krapula, jos enemmän alkoholia olen nauttinut. Ei siis mitään koko päivän oksentelua, koska totaalisia räkäkännejä pyrin välttämään, mutta huono olo, joskus päänsärkyä, eikä ennen klo 17 oikein jaksa ja pysty tekemään mitään.

      Acetiumia käyttäessä ei ole ollut lainkaan huonoa oloa seuraavana päivänä, eikä myöskään päänsärkyä. Viimeksi (nyt kokeillut neljä kertaa) join alkoholia jopa enemmän kuin normaalisti juon ja siitä huolimatta minulla ei ollut krapulaa ollenkaan.

      Juoman laatu ei sinänsä ole koskaan krapulaani vaikuttanut, enkä usko, että se varsinaisesti krapulaan edes vaikuttaa. Tällaista väitettä ei käsittääkseni tiede tue. Asia vain tuppaa olemaan niin, että väkevää juodessa sitä alkoholia juo nopeammin ja enemmän kuin vaikka olutta juodessa. Tietenkin silloin krapulakin on kovempi. Väkeviä juodessa myös nestehukka tullee helpommin, kun alkoholin mukana on paljon vähemmän nestettä, jota oluen seassa tulee itsestään mukana. Eri asia sitten on ihmiset, jotka saavat päänsärkyä vaikka punaviinistä, mutta tavallaan sehän ei johdu alkoholista, vaan viinissä olevista muista aineista.

      Tämä on minun vinkkini ja jos sitä ei usko, niin ei se minulta ole pois. Itsekin alkuun aika skeptisesti tuotetta kokeilin. Aika moni krapulasta kärsii minua useammin ja enemmän, joten ainakin minun mielestäni kokeilemisen arvoinen juttu. Ei paketti paljoa edes maksa, joten rahaakaan ei paljoa kokeilussa pala. Jos pari kertaa kokeilee, eikä toimi lainkaan, niin sitten voi jatkaa juomista kuten ennen. Jos homma toimii, niin alle yhden baarikaljan hinnalla lähtee krapula, joka on ainakin itselleni todella kova juttu.

    • Urheiluhullu2016

      Lisään vielä, että itse juon siis pääosin olutta, ruoan kanssa viinia ja joskus baarissa jonkun shotin/paukun, mutta pääosin en juo väkeviä, vaan pystyttelen oluessa tms. "miedoissa" juomissa, joita sitten tulee otettua aika monta illan aikana. Tuskinpa Acetiumkaan krapulaa ainakaan kokonaan poistaa, jos vetää pullon konjakkia naamaan tunnissa.

      • Urheiluhullu2016

        Empiiriset kokeiluni ovat jatkuneet ja tulen yhä vakuuttuneemaksi siitä, että Acetium toimii todella hyvin krapulan ehkäisyssä, kunhan tabuja ottaa ennen ensimmäistäkään alkoholiannosta ja muistaa ottaa niitä tarpeeksi usein juomisen yhteydessä.

        Eräs kaverini kokeili vinkistäni Acetiumia viime viikonloppuna, koska halusi testata olisiko lääkkeestä apua RuisRockiin, jotta jaksaisi painaa pari päivää ja hän todella yllättyi vaikutuksesta. Osti oman paketin Rockia varten.


    • Timo5445

      Toimii ainakin minulla. Vie päänsäryn mutta ei toimi väsymykseen.

    • Ei_kankkusta

      Acetiumia parempi ja juuri krapulan ennaltaehkäisyyn tarkoitettu tuote on suomalainen Catapult Cat. Kannattaa kokeilla, http://catapultcat.com/

    • EiDarraa

      Innostuin edellisestä kommentista ja kokeilin tätä uutta tuotetta Catapult Cat. Mahtava fiilis, eikä krapulasta ollut tietoakaan seuraavana päivänä. Suosittelen! Onko muilla kokemuksia?

    • DarraKetuttaa

      On varmaan sama tuote, josta rumba.fi:ssä oli juttu eilen. Pillerin koostumus oli hurjan oloinen. Voisko toimia ja pitäiskö tilata?

      • Kokeiltujahyväksitodettu

        Voisi ehkä mahdollisesti jopa toimia tai sitten ei, mutta miksi riskeerata tilaamalla jotain epämääräisiä pillereitä kun varman tehon saat, kun haet apteekista Acetiumia.


    • hangoverover

      Itse ostin catapultia apteeksita, ei ehkä ole epämääräistä

    • CatapultOnMunJuttu

      Näyttää catapulttia saatavan apteekeista. Itsekin innostuin kokeilemaan ja toimii!! Vau. (Oli muuten halvempi apteekista kuin myyjän omilla verkkosivuilla.) Tuskin on humpuukia, jos kerran apteekitkin sitä myyvät. Itse en ainakaan enää pelleile acetiumin kanssa vaan otan catapulttia aina kun dokaan

    • ACEtiumAuttaa

      Tänään menen ostamaan ACETIUMIA kun sitä saa jo Citymarketista. Viininjuontia illalla niin varmistan että olo hyvä seuraavana pvnä.

      • Tallaaaja69

        Sain luultavasti catapult catista huonon/sydämeä tykyttävän olon. Kokeilin kun Täällä kehuttiin. Oli kyllä viimeinen kerta.


    • vaaralallisn

      Catapultista puuttuu juuri se mikä tekee Acetiumista toimivamman. Pitkä kesto kerätä myrkkyjä. Catapulttiin yritetty samaa hirvittävällä määrällä l-kysteiiniä. En alkaisi riskeeraamaan.

    • masa_masa

      Kaveri sai pahan sydäkohtauksen Acetiumista on edelleen sairaalassa.

      • Catappult-kakka-kissa

        Miten jotkut Catapult paskavalmiste Catin omistajat jaksaa valehdella suomi24-foorumilla?


    • eidarraa

      Tulipahan itsekin kokeiltua Acetiumia ja tässä vaiheessa kokemukset on ollut positiivisia. Normaalisti tuolla juomismäärällä olis jääny koulupäivä välistä. Nyt ei ollu aamulla mitään ongelmaa. Pikkulauantait tuppaa olee aika pahoja tälleen opiskelijalle, kun pitäis aamulla kampeutua kouluunkin. Pitänee kokeilla vielä muutaman kerran..

    • Karpaasilääke

      Kuuluu myös varusmiesten vakiopillereihin. Voi olla huoletti vklp festareilla. Maanantaina vaikka millainen marssi saa olla, jees hyvä tuote !

    • jkiy

      kokeilin aikanaan acetiumia tupakanpolton lopettamiseen mutta ei auttanu olin vielä kokeilu ryhmässä 3kk söin acetiumia. krapulaan ei auta

    • Oikeakäyttö

      jkiy-- Vähän voisit jaksaa peitellä ettei tuo provo niin paistaisi läpi. Ei sitä Acetiumia varsinaisesti syödä, mitä tupakoinnin lopettamiseen käytetään. Sitä imeskellään samalla kun tupakoidaan. Kun on näin toiminut, jonkin ajan päästä tupakka maistuu todella pahalle ilman imeskelytablettia. Eikä jatkossa tee mielikään tupakkaa.

      • Ekin-iso-veli

        En ole testannu catapultteja.
        Mutta tuohon samaan 10€ hintaan, saan sunnuntai kankkuseen lähikapakasta pari pitkää loiventamaan olon ja tuuri jos käy, niin naisen kainaloon.


    • Acetiumi

      Asetöömi on vähä niinq samisaari sanois iha helveti jees

      Ei tuu madafakin darraa ko tota vetää !

    • Anonyymi

      Täytypi jouluksi taas ostaa paketit. Nuo parasetomolit ja muut särkylääkkeet vielä hengenvaarallisia alkoholin kanssa. Juuri HS juttua, Acetiumista luontaistuotteena ei vaaraa.

    • Anonyymi

      Kyllä taisi tästä joulusta selvitä. Olihan se uneton yö ja yskin verta, mutta nyt näyttää elämä voittavan. Olipa koittelemus, vaikka kellosepän tarkkaa työtä tuli tehtyä loiventamisen kanssa. Jospa sitä joskus osais joskus lopettaaa kanssa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1555
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1315
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1212
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1122
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1046
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1045
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      11
      1036
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1001
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      999
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      2
      996
    Aihe