kuinka moni

utelias30

Kuinka moni elättää itsensä sponsorilla.

16

1301

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kuinkamoni

      Sponsori ei elätä ketään. Sinulla on aivan väärä käsitys sponsoroinnista. Sponsoroitava tekee jotakin (urheilu, opiskelu tms) hänelle liian kallista ja siihen (yleensä taloudellista) tukea sponsorilta. Sponsori saa tuen vastikkeeksi jotakin palveluksia.
      Esim urheilija voi elättää itsensä menestymällä urheilussa, ei sponsorilla.
      Huoraamalla ammattimaisesti voi myös elättää itsensä, mutta sillä ei ole vähääkään tekemistä sponsoroinnin (yhteistyön) kanssa.

    • Serkku sponsoroi mun opiskelua. Se käy säännöllisesti mun luona. Panee mua kuin kello. Mulla on pankkikortti sen tilille minne mä maksan vuokran. Sen vaimo tietää. Se on sopinut serkun kanssa et jos se tyytyy muhun eikä käy muissa niin homma on bueno.

    • ryndrndtn

      Oletettavasti pääkaupunkiseudella on noin 50 naista homoista en tiedä vielä.

      • 1900luvulla

        1900-luvun alussa Hesassa oli jo 300-400 vosua?:)


    • Sponsman

      Jos sponsoreita on useita, niin saattavat elättää , mutta sehän onkin ammattimaista ilotyttötoimintaa. Sen sijaan jos kyse on puhtaasta sponssisuhteesta, missä siis tytöllä on yksi sponsori, niin harvassa on varmaan mihet, joilla on varaa ja haluja täysin elättää tyttöä. Toki sellaisiakin on. Useammin varmastikin sponssi tulee opintotuen, työttömyyskorvauksen tai palkan lisäksi.

    • vanhempisetä

      Jännää että nykyään puhutaan "sponssorinnista". Näin se maailma muuttuu.

    • VakiPoika

      Itse 21 opiskelija kundi ja elätän itseni sponsoreilla tai suoraan sanoen huoraamalla miesten kanssa. Helppo homma ja vanhemmat äijät hulluna tälläiseen sporttiseen, melko hyvin varustettuun nuoreen kundiin. Taksat vaihtelee, mutta halvalla enkä ilman kumia anna. Äijät varakkaita, naimisissa olevia 40-65v. Osa tuntee toisensa ja salaisuus pitää, äijillä ei varaa "palaa", asema voi olla koetuksella. Kuka haluaa mitäkin, lähes kaikki sopii minulle, kun taksat on ensin sovittu. Homma toiminut kohta komatta vuotta ja opiskelut etenee.

      • Kiinnostunuu

        Juu, mistäs olet noita "sponsoreita" löytänyt


      • VakiPoika

        Pari satunnaista tapaamista kesäterassilla (tasokkaalla) ja herrat hieman humalassa ja juttu meni seksiin, röyhistelivät saavutuksillaan (:) !?). Toiselta lipsahti jotain kun nuorena tehtiin, sitä ja tätä kaverien kanssa (myöhemmin selvisi että runkkurigistähän hän puhui). Toinen kaveri yritti vähän toppuutella jne. Juttu kuitenkin eteni siihen, että toinen herroista totesi, ettei paneta enään rouvan kanssa ja teks mieli tuollaista urheilija poikaa jne. Aattelin ensinettä humalaisen horinaa - mutta huomasin, että äijä oli tosissaan. (ei pahan näköinen ja kesäkostuumi viimeistä huutoa, kallista merkkiä) Silmät ukoilla pyöristyi, kun sanoin "että käy, jos massia löytyy). Ja löytyihän sitä, Taksi alle ja toisen miehen ökymökille - helpot oli hoidettavat molemmat. Illan mittaan miehet sammui ja niin tein minäkin, kun huoneita oli jakaa.
        Aamulla tulin rantasaunalta, froteinen pyyhe lantioillani, miehet vähän hämillään ja aamupalaa siinä syödessä kertailtiin illan/yön tapahtumia. Molemmat avautuivat perheistään ja asemastaan (toisen jopa tiesin näkynyt julkisuudessa, mutta en tietenkään sitä kertonut). Melkein rukoilivat etten kertoisi tästä kenellekkään - en tietenkään, kuka sitä nyt lypsävää lehmää "tappaisi"(tai mitä pukkeja nuo, nyt ovatkaan) Tämä oli jutun alku ja siitä aina, juttu levisi, edellyttäen että herrat, ensin kertoivat, kenelle minua "tarjosivat". Nyt on hyvä asiakaspiiri" ja homma toimii. Harvemmin pienessä porukassa tapaamme, kun herrat haluavat VakiPojan, useimmiten "ihan kokonaan itselleen". Ja sehän sopii minulle - jos aikatauluni, antaa myöden. Hankaluuksia ei ole ollut, erillaisia tarpeita kuitenkin ja miehet tietävät, että jos hankaluuksia tulee, voin "polttaa" koko porukan... joten vaitiolo taattu puoleltani.


    • Minulle ei kyllä riitä yhdeltä sponsorilta saatu tuotto turvaamaan elinkustannuksiani. On siis pitänyt ottaa useampi sponsori ja sitten on vain täytynyt pitää herrat autuaasti tietämättöminä toisistaan. Joillakin herroilla kun tuntuu olevan harhainen käsitys siitä, että sponsoroimalla minua hän saisi yksinoikeuden minuun.

      • Sponsori_Tre_

        Jotkut haluavat siis uskoa, että et olisi huora, jolle seksi on vain kauppatavara. Onneksi on myös toisenlaisia sponssattavia.


      • VakiPoika

        Kuten?


    • etsivälöytä

      Sihteeriopisto tuntuu olevan täynnä näitä ulkomaalaisia opiskelijoita. Ja osin suomalaisiakin jotka reissaavat junalla omenahotellista toiseen. Mutta luotettavampaa on vaikea löytää.

    • Sponsse

      Minulla on kaksi sponssattavaa opiskelijatyttöä ollut jo kolmisen vuotta.... Molemmat ovat vuokralla omistusasunnoissani, maksavat tililleni vuokran, nostavat asumistuen ja minä palautan vuokrarahan heille takaisin... ts asuminen on heille ilmaista, noin 800 e/kk asunnoissa, tämän liäksi he saavat n. 300 egeä asumistukea, opintotuen ja minä vielä sponssaan joka kuukausi pikkusummalla... Molemmat viihdyttävät minua tarvittaessa... milloin tunnin, milloin useamman tai koko yön.
      Joskus käymme ulkona syömässä tai viihteellä, kekoilla tai konserteissa, silloin minä tietysti vastaan kustannuksista...
      En valita, minulla on kaksi laadukasta daamia, toinen 22 ja toinen 24... homma pelaa hienosti eikä kumpikaan nalkuta... toisen kanssa sponssisuhde loppuu ensi vuoden alkupuolella, kun opinnot on päätteessä ja hän palaa kotipaikkakunnalle, mutta sitten on aika etsiä asuntoon uusi sponssattava,,,,

    • klomip

      Suhteellisen kallista sponssausta sanoisin. Maksat vielä verot 800 eurosta joita siis et ole saanut ja vielä lisäsponssia tytöille. Itse sanoisin että kyllä tuo 800 olisi jo riittävä summa...

    • hyvinpärjää

      ei yhtä eikä kahta vaan useimpikin..toiset käy säännöllisesti kerran kuussa toiset harvemmin, mutta vain tuntitaksalla

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14861
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    7. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    8. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe