Koivukylän kirjasto alkaa olla piloilla

luku-moukka

Aina siellä ne somalit ja muut möykkää, henkilökunta ei heitä saa kuriin. Ei edes vartija, jota lähinnä kiinnostaa luurinsa, mitä näpyttelee. Häiriöihin he ei puutu.

Ei siellä voi edes lehtiä käydä lukemassa, kun aina se hirveä somalien molotus ja asiaton käytös. Olisi paras lopettaa koko koiviksen kirjasto.

Tikkurilan kirjaston on vielä hyvä, ja Lumon.. tosin varauksella.

64

1543

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Suommi-Saed

      Sina olett rassissmmmi. Miks ei somallit sais kirjasosa ollla ? Iha samallainenn oikeus kuinn sinnullaki.

      • näino

        Eihä ne osaa lukea,molottavat vaan...


      • QwertyA

        Käyvät varmaan lukemassa, mutta eivät vaan ole niin tuppisuita kuin suomalaiset. En ota kantaa puolesta tahi vastaan.


      • sapelit

        Onhan tuokin kannanotto.


      • Anonyymi
        QwertyA kirjoitti:

        Käyvät varmaan lukemassa, mutta eivät vaan ole niin tuppisuita kuin suomalaiset. En ota kantaa puolesta tahi vastaan.

        No kirjastossa on tarkoitus olla tuppisuu eli hiljaisuus eikä molottaa isoon ääneen


    • HILJAISUUS-takaisin

      Ei siellä tosiaankaan pysty muutamaa minuuttia kauempaa olemaankaan. Pikainen kirjojen palautus, ja uusien lainaus. Lehtisaliin ei edes huvita kurkistaakaan, kun jo ulko-ovelle kuuluu mölinä, joka tekee pahoinvoivaksi sekunnissa.

      Nuo moniosaajat eivät osaa lukea, mutta osaavat häiritä koko ajan toisia asiakkaita. Kirjasto on menetetty, jos todella ei aleta jakamaan porttikieltoja asiattomasta käyttäytymisestä.

      Kirjasto oli ennen ihana rauhan satama, johon todellakin mentiin nauttimaan hiljaisuudesta kaiken nykyajan joka paikassa kaikuvan melun keskeltä. Sitä se pitäisi olla vieläkin. Hiljaiset paikat tulevat vielä nousemaankin arvoon arvaamattomaan.

    • SuomiMuuttuu

      No eipä sitä kohta kirjoja tarvita. Tulee aivan muut asiat... Mekkaan kumartelu, ramadanin vietto, kaavut ym. ajankohtaisiksi.

    • kuvottavaa

      Kunhan erotaan EU:sta, tota sakkia ei edes oteta rajojen sisäpuolelle !

    • UHMEDSOMALI

      MINA MENE KIRJASTTO LAINAMA KORAN JA PAKOTTA KAIKI OPI LUKEMA ARABBIA KEELI JA PALVO TERROR ALLAH

      • yöäkyöäkyöäk

        Säälittävää !!! Mutta mitä muuta voi edes odottaa, kun musun ÄÖ on vaivaiset 70 !


      • prytbqrå

        Laiskoilta vaikuttavat somalit voisiva palata kotimaahansa. Yhteiskunnan varoilla eläminen ei tunnu hävettävän yhtään. Tai sitten kokopäiväiseen ammattikoulutukseen ja sen jälkeen välittömästi töitä tekemään. Se olisi normaalia.


    • jyrkiboy20

      Eikö somppuja ja muitakin sekundamusuja yhtään ihmetytä, mistä saavat jatkossa naisia vapaaehtoisesti ? Omatkin muijansa voi valita musu-ukoista parhaimmat päältä. Kukaan ei vapaaehtoisesti tollaisia ota meinaan.

    • korsonketku

      Mikä Koivukylässä ei ole piloilla.

      • koff24

        Olut on aina tuoretta kaupassa, ei taatusti piloilla. Sen verran nopeasti juoma kiertää.


    • eiminunkieli

      Somppujen kieli on maailman ruminta. Se kuulostaa kapisten rakkikoirien räksytykseltä.

    • ehdotus11

      Ehdotan kaikille somaleille porttikieltoa kirjastoon!

      • perkeleensomput

        Ja ylipäätään koko Eurooppaan ! Musuja ei vaan tarvita missään.


    • Kepttu

      On kohtuullisen turhaa valittaa tässä vaiheessa, että jokin asia Koivukylässä on pilalla. Se on nimittäin niin itsestään selvää. Näin ollen ainoa asia joka oikeasti on enää pilalla, on itse tehty väärä päätös asuinalueesta. Muuta pois Koivukylästä, tai hyväksy tilanne. Valittamalla asia ei parane.

    • somalit-pois

      Kyllä se on niin, että kantisten on ajettava somalit pois koiviksesta. Miksi meidän täältä pitäisi lähteä? Somalit pois, ja lähtöä voi vaikka joukkovoimalla vähän auttaa.

    • NäinSeSaatanaMenee

      Tästä tulee vielä sisällissota ennenkuin saadaan nuo saatanan koirat ajettua pois maasta!

      • Anonyymi

        Suomalaisen pinna kun pettää, tulee rumaa jälkeä. Kun veronmaksajia kuritetaan jo valtiovallankin loisien taholta polttoaineveron ym ilmastovouhotusverojen kautta ja isänmaallisuus on hirveä synti, on nurkkaan ajettuna tuloksena 1918 tapahtumat. Silloin viedään eduskunnan loisverenimijät ja tänne tulleet matuelätit saunan taakse.


    • koivisonsekundalähiö

      Itäkeskus on jo Somalia, Stupidi sen nimitti. Eli ensimmäinen no go-alue. Ja Koivukylästä oltiin yhdessä vaiheessa kovaa vauhtia tekemässä toista samanlaista !

    • nykyään.tikkurilaan

      On kyllä totta, että koiviksen kirjastossa ei ole enää kiva käydä. Varsinkin lehtisali on aina täynnä somppuja, luuria pidetään ääni päällä, että kaikki saa sitten nauttia siitä niiden molkotuksesta. Jos menet huomauttamaan asiasta, heti tulee rasisti kommenntia.

      Valitettavaa, mutta kuten joku ehdotti, koiviksen kirjasto voitaisiin lopettaa. Miksi henkilökunta ei tee siellä asialle mitään?

    • SaatananSikoja

      Henkilökunta ei uskalla. Eiväthän naiset ole lähitaistelukoulutettuja. Turpiin saavat ja tulevat raiskatuiksi jos asioihin puuttuvat.
      Nuo koirat on saatava ulos maasta!

    • VeiVei

      Tarvitsee vain kieltää kirjaston käyttö lukutaidottomilta niin matut häviää kirjastoista. Kirjastojen tehtävä pk-seudulla on joku monikulttuurisuuden edistäminen.

      • Allahonsuurin

        Olen valittanut kaupungille asiasta mutta mitään ei tapahdu.
        Vastauksena oli ettei henkilökunnalla ole aikaa!
        Henkilökunta itsekin keskustelee kovaan ääneen keskenään, joten siinä esimerkkiä muille.
        Mikko Vainio, kirjastopalveluiden johtaja on vastuussa kirjastoista, sinne voi lähettää kiitosta.


    • mobilisti

      On tosiaan se lehtisali ihme paikka. Nää somalit jopa laittaa sen kaiuttimen luurissa päälle kun alkavat solkottamaan lujaan ääneen luuriinsa. Kyllä henkilökunnan nyt pitäisi jotain asialle tehdä! Ainakin hakunilassa ne vielä heivasi nämä häiriköt ulos, vaan ei koivukylässä.

      Onko nyt nyt niin, että pitää niistä somaleista ottaa itse niska-perse ote ja heittää pihalle, että saa rauhassa lukea vaikka mobilisti lehden?

      Ihan lähtenyt käsistä tilanne koiviksessa. Ymmärrän, ettei henkilökunta uskalla puuttua asiaan, kun sit tulis heti rasisti herjaa ja muuta soopaa. Mutta miksi ihmeessä ne vartijat ei tee mitään?

    • tulostaiulos

      Nii-in. Olisi parasta lopettaa koko kirjasto, koska sama ongelma ollut jo vuosia, eikä asiaan saada mitään parannusta. Tai hankkia työntekijöitä, jotka panee nuo somalit ulos jos häiriköivät. Ne vartijat on ihan turhia, kustannuksia niistä tulee, mutta ei, mitään apua niistä ei ole. Eivät saa häiriköitä ulos, eivät edes yritä.

    • nuivakylä

      Lopetin Koiviksen kirjaston käytön em. ongelmien takia jo vuosi sitten. Ilmeisesti asiaan ei ole saatu parannusta. Lumossa ei vielä kauheasti ole ongelmia, siellä napakasti häiriköt heitetään pois, tosin siellä on vahtimestari aina paikalla. Tikkurila on myös vielä asiallinen.

    • Hakunilasta-moi

      Hakunilan kirjastossa lähinnä mannet häiriköi, ja somalit. Heitä kyllä yritetään laittaa kuriin, vaihtelevalla menestyksellä. Näillä manne -ja somalinuorukaisilla ei ole minkäänlaisia tapoja, haistatellaan vittua henkilökunnalle, syljetään lattioille. Mikään häiriökäyttäytymisen muoto ei näille aivokuolleille ole mahdotonta.

    • flatus.fart

      Tilanne ei ole parissa vuodessa paranut, vaan pahentuu jatkuvasti. Koiviksen kirjasto on jo nyt todella vastenmielinen paikka, ikävä kyllä.

      Mielestäni se koko vanha ostari pitäisi jyrätä maan tasalle, se on kammottavan ruma ja kerää epäasiallista ainesta, mukana myös suomalaisia juoppoja. Ja eihän siellä paljon muuta enää ole kun kaljabaareja, oikeen kunnon räkälöitä.

      Ilmeisesti se vanha ostari on tarkoituskin purkaa, asialla alkaisi olla jo kiire!

    • entinen.kävijä

      Kävin pitkästä aikaa Koivukylän kirjaston lehtisalissa. Tilannetta oli kyllä yritettu parantaa seinille laitetuilla lappusilla, joissa luki että lukusalissa täytyisi antaa ihmisille lukurauha.

      Eihän somput, edes 15-16 vuotiaat osaa lukea. Eivätkä myöskään ymmärrä puhuttua kieltä. Niiden äly taitaa olla jossakin kolmevuotiaan tasolla. Eikä se siitä nouse. Rottakin oppii asioita paremmin, kun sen kouluttaa.

      • Ali_somaliman

        Sina rassist! Somalikansa olla alykass kanssa, nin alykkas eta tekeutua tyhmakssi! Tyhmman ei tarvitsee menna tyohhon vaann voi elaa mukavva elamma! Te suommalaisset olla tyhmma kanssa!


    • kuppinurin

      Lauantaina kävin koiviksen kirjastossa. Jumalauta, että nämä somalit on tyhmiä! Ei tosiaan riitä, että pölötetään koko ajan sossun maksamiin luureihin.. eiei. Luuri laitetaan pöydälle, kaiutin päälle ja sitten aletaan solkottamaan kovaan ääneen. Onko näillä somaleilla ollenkaan aivoja? Eikö kirjaston väki ole ohjeistanut näitä somaleita? Menisivät vittu ulos solkottamaan, pitääkö juuri siellä lukusalissa mölistä?

    • MulkkuAkbar

      Nakatkaa ne ähly kirjat ikkunasta pihalle ja tehkää niistä nuotio, ei niistä ole edes perseen pyyhintään!

      • poispoispois

        Ne somalit pitäs nakata ulos suomesta.


    • Muhammad-Muddass-Asshole

      Kulttuurin värinää koiviksessa :D

    • haluamme.rauhallisuutta

      Eikö koko pk-seudulle voi rakentaa uudet normisäännöin toimivat kirjastot vain kantiksille? Nämä pilalle menneet voi jättää oman onnensa nojaan, ei enää uusia kirjoja sinne, siellä voivat sitten molottajat molottaa niin paljon kuin haluavat.
      Kirjastonhoitajiksi niihin joku rastatukka, varmaan tykkää työstään ;D

    • sarkasmi_

      Harmi että näin hienossa lähiössä on sitten kirjastossa hälinää, muuten niin rauhallista ja mukavaa asua.

      • koivutorimaantasalle

        Koko koivutori on hirvittävä! Se on suomen peräaukko! Ja paskaa sinne onkin jo ulostunut, on niin paljon mustia pökäleitä.

        Onneksi se puretaan, toivottavasti pian! Kirjasto joutaa mennä samalla, koska se on käyttökelvoton, kiitos somalien ja huumehörhojen.


    • ukalakeihäs

      Matuille oma kirjasto korkeasaareen, siellä olisi niile kavereitakin!

    • demariteioleihmisiä

      Voisiko kirjastoon pystyttää vasemmistolaisille omia runkkauskoppeja joihin ne voisivat mennä tumputtamaan samalla kun ne ihailevat maahanmuuttopolitiikkansa tuloksia?

      Sellaisia vanerista kyhättyjä koppeja joissa on silmille pienet reiät joista voi seurata lukusalin älämölöä ja samalla vanerin takana hipelöidä omaa moloa.

      Koivukylä on erinomainen esimerkki sosiaalidemokraattien unelmalähiöstä. Suosittelen kaikkia joita kiinnostaa nähdä Suomen tulevaisuus jo tänään, käymään Koivukylässä. Siellä te näette minkälaiset suunnitelmat sosiaalidemokraateilla on meidän kaikkien suomalaisten varalle.

    • demritsössihomman

      Pitäiskö vasuriämmille olla omat sormetuskopit, vai kenties samoihin koppeihin miesten kanssa, mutta tietysti vuoronumero systeemillä!

    • Diarhea

      Asun valitettavasti koivukylässä. Koiviksen kirjastossa en käy nykyisin, vaan menen aina Tikkurilaan. Syyt on mitä aloituksessa mainittiin. Eipä siihen lisättävää.

      Kuulemma kirjaston vessassa ja jopa ihan lattioilla joutuu jo varomaan käytettyjä huumeruiskuja.

      Myös koivutori alkaa olla aika hirvittävä paikka, on somppuja, on juoppoja, on narkkeja. Viime viikolla ihmettelin tapausta siinä r kiskan puolella, bussia odotellessa (sitä katosta ei viitsitä enää edes korjata, kun se hajotetaan samantien).

      Enivei, tunnettu paikallinen juoppo (suomalainen) kampesi siinä itseään taksista ulos, homma ei oikeen onnistunut. Ja siten tämä sankari päästi aivan hillittömät ripulit, osa taksin takapenkille. Ja joo, sen huomasi, vaikka tyypillä oli housut jaloissa, läpi tuli. No, eipä siinnä mitään, mutta tämä sankari jatkoi horjuen x-baariin, paskat housuissa! ja sinne meni. Voi vaan miettiä, millainen tuoksumaailma baariin saapui.

      Ja kyllä, olen muuttamassa täältä pois heti kun pääsen. Hakunilakin on aivan paratiisi tähän verrattuna.

    • Kulttuuririkastui
    • kotonakuollaan

      Miten voi välttää riskit, no pysymällä kotona :D

      • eiauta

        No tuskimpa, useimmiten ihminen kuolee omassa kodissaan....


    • menojalka2

      Mikä meininki, on meno rauhoittunut?

      • pröööööööööööööööööööööt

        Mitäs luulet?
        enemmän matuja kuin pari vuotta sitten.


    • wfvefv

      Näkyy olevan taas paljon sääntöjen vastaisia viestejä, sääli että ne poistetaan. Ne ovat yleensä niitä kaikkein napakimpia viestejä. Ehkä somaliongelma on (erittäin kallis) hinta siitä että muutama umpihyysäri haluaa Vantaan olevan Suomen monikulttuurisin kaupunki. Ympäristöhaitat eivät vain kiinnosta ketään.

      • Digivahti

        Vihapuheet poistetaan.


    • eimaistu

      Tilanne ei ole muuttunut, ne somalit edelleen tekee lukusalista kelvottoman. <<<<<<<<meteli ja älämölö on hurjaa. Oikeasti, asiaan voisi puuttua, jon henkiläkunta haluaisi. Mutta eivät halua. Kohta ovat siis työttömiä.

    • madmulla-assmud.mohammad

      me siala, me iso kanki, a.antaa yydytys, tausi!!!!!

      • KankiKäyttöön

        Kanki antaa tyydytyksen, jos sen tunkee ahteriisi!


    • AperitaAatu

      Kirjasto on ollut jo pidemmän aikaa somalipaviaanien temmellyskenttä.

    • Quatermash

      Eikö niitä puikuläpääpaviaaneja saa kuriin.
      Pesäpallomailalla on ihmeellinen vaikutus.

    • keräilijäkansaa

      Eikö entiset metsästäjät / keräilijät osaa käyttäytyä kirjastossa? Haisevatko kenties vielä pahalle ja molottavatkin kukaties!

      • kaataa

        alkuasukkaita


    • itävantaaout

      Taitaa olla totisinta totta. Ainakin tältä alueelta on ihan hemmetin vaikeeta myydä omistusasuntoa. Koivukylä ja Havukoski katsotaan niin huonoksi alueeksi nykyään.
      Vielä typerämpää on sekoittaa lähiöissä kovan rahan asumista ja fatta-asumista, niin että velkavangit kärvistelee uudesta ahtaasta kaksiostaan ensin n. 300 000 e ja kaiken lisäksi on lastenvahteina maahanmuutolle. Ja koko ajan asunnon arvo laskee, ei nouse !

    • Anonyymi
    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Kävin eilen tutustumassa uuteen kirjastoon, ei yhtään puikulapäätä eikä geelilettiä! Toivottavasti tillanne jatkuu samana!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kävin eilen tutustumassa uuteen kirjastoon, ei yhtään puikulapäätä eikä geelilettiä! Toivottavasti tillanne jatkuu samana!

        Tämäpä iloinen uutinen! Jospa huomenna menisi kirjastoon, näkyy olevan sunnuntaisinkin auki! Harmi, että alko ei ole sunnuntaisin auki :(


    Ketjusta on poistettu 16 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      48
      4914
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3227
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      1375
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      180
      1206
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      64
      887
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      868
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      847
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      215
      731
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      708
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      697
    Aihe