Suzuki, apua tarvitaan vikaan.

MotoMies94

Kyseessä on suzuki gs 500 joka kuristettu 25kw , pyörää ei ole viritelty mitenkään. ongelmana on:
-lähtee huonosti liikkeelle, kaasua saa antaa vähän reippaammin ja kieroksia nostaa kun liikkeelle lähtee tai muuten pyörä nykii ja meinaa sammua.

-tyhjäkäyntiä käy hienosti siinä 1500 paikkeilla, mutta jos koitat kylmänä antaa kaasua niin tuntuu että tukehtuu ja pyörä sammuu jos nostat yli 4000 kierosta, mutta muutaman minuutin päästä taas toimii ja ottaa kieroksia niinku pitääkin vapaalla.

-kun olet saanut pyörän liikkelle ja hidastat tai paikaltaan nostat n.2000 kierokseen niin kuuluu kolahtus, en ole varma mistä kuulu, "vaihteisto/moottori?" ja nykäisee samalla todella pahasti.

- vika on että kuin koitat ajaa 6000-6500 kieroksilla 5 tai 6 vaihteella tuntuu siltä että tehot häviää/tukehtuu ehkä jopa vähäsen/tuntuu siltä että bensa olisi loppumassa mutta kun laskee alle 6000 tai nostaa kieroksia yli 6500 niin toimii taas normaalisti, muilla vaihteilla tätä ilmiötä ei esiinny.

akku ja Kaahasit on vaihdettu uusin, vanhoilla kaasareilla pyörä ei edes kulkenu mihinkään ja tuntu että on ihan tukossa ja kiihdyttäminenkin oli aika vaivaanloista esim 0-80km/h eikä pysyny käynissä jos päästi kaasusta vaikka olisi ollut tyhjäkäynti 3000 kieroksessa ja välillä kieroksetkin jäivät päälle leijumaan, mutta tämä ongelma korjaantui onneksi uusilla kaasareilla, mutta ylläolevia ongelmiin ei ole löytynyt vikaa ja ratkaisua vaikka monet "asiantuntijat" ovat pyörää katselleet.
itsellä ei ole paljoo kokemusta moottoripyörien korjaamisesta, mutta sen verran mitä ajanut olen niin tiedän että ei sen tollain pitäisi toimia.

nämä ongelmat ovat tulleet kun pyörällä on kaaduttu 60km/h vauhdeissa.

vastaukset katso googlesta voi jättää ainakin pois kokonaan, olen varmaan 500 sivua käynyt läpi enkä löytänyt suomalaisiltä enkä engantilaisilta sivustoilta oikeen mitään joka olisi johtanut siihen että olisin saanut vian/viat korjattua enkä löytänyt foorumeiltataan milkäälaista keskustelua saman laisista vioista joista olisi ollut jotain apua edes vähäsen.


Kiitos jos joku osaisi auttaa näihin mystisiin ongelmiin.

4

133

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Moto.Mies94

      Kaahasit = kaasarit (kirjoitusvirhe, joita löytyy vasmasti montakin, mutta se ei ole se pää asia tässä asiassa tällä hetkellä jota koitan hakea)

    • Kaasareistakolöytyis

      Rouvan ex-pyörässä oli samantyyppistä vaivaa, nykimistä esiintyi matkavauhdissa tietyillä kierroksilla. Ja jos jatkoi tasakaasulla, nykiminen voimistui, aivan kuin bensansaanti olisi vaikeaa. Pieni löysäys tai kaasunlisäys poisti nyinnän. Vaivan eteen ei varsinaisesti koskaan tehty mitään (paitsi purettu ja putsattu tankista kaasariin koko polttoainelinja). Vika poistui itsekseen pidemmällä matka-ajolla.
      Uskoisin että oire viittaa kaasarin toimintaan, jossain kohtaa seos putoaa laihalle. Ja omassa tapauksessa siitä kieli myös pakokäyrien muuttunut väri. Alkoivat sinertää, lämpö oli kasvanut.
      Syy tähän voi sitten olla monitahoisempi. Kaasarin/kaasarien sisältä se kuitenkin löytynee. Silmällä sitä ei välttämättä näe, pitäisi lykätä mittari pakoputkeen/pakokäyriin dynon päällä. Mutta niin sieltä suunnalta lähtisin vaivaa katselemaan. Tulpan väri voi antaa jotain osviittaa myös että ollaanko aivan hakoteillä.

    • MotoMies94

      Kiitos vastauksesta, mutta tuntuu että ongelma on omalla kohdalla paljon suurempi.
      sillä eilisin n.60km lenkin ajamisen jälkeen ryyppy ei toiminu kunnolla se niinku pätki ja kierokset laski normaalista tyhjäkäynistä tonne n.1100 ja ryypyllä ottaa 2000 kierokseen jos antaa kaasua niin toimii hetken, mutta läski lähes heti takas 2000 kierokseen, pyörä oli myös imassu melkee kaikki moottoriöljyt lähes minimiin asti, jotenka ajoin lähimpään kauppaan ostamaan lisää. kun öljyt oli lisätty pyörä ei enää edes startannu käyntiin ja vaihteistö alko jumittaa.

      kaipa se on pakko viellä huoltamolle kun siellä niillä on vehkeet,laitteet ja ehkä työtämystäkin mistä vika/viat vois olla, vaikkakin sinne menis sitten viimeisetkin säästöt ja saa maksaa itsensä kipeeksi, ei taida olla muuta vaihtoehtoo enää kohta pyörän suhteen :(

    • oskirutayhtän

      kerpele knata tehiä ythää mättä tollane romuksalle!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    7. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    8. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    9. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe