Kristal oy/automeikkaamo kristalin kusemattamat?

jape1111

jouduin itse kyseisten jobbareiden kusetuksen kohteeksi, auto lahosi melkein heti liikkestä ajon jälkeen ja kun moneen kertaan he "korjasivat" vikaa, auto oli jokaisen kerran jälkeen enemmän rikki kuin aikaisemmin ja vanha vikakaan ei korjaantunut
kerran kun hain auton korjauksesta vaihteet eivät enään meinanneet mennä sisään
onko muita ketkä ovat joutuneet heidän kusetuksen kohteeksi?

24

4089

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jape1111

      oho meni vähän kirjaimet sekaisin :D
      Kristal oy/automeikkaamo kristalin kusettamat?*

      • KristalLumi

        Oho! Et taidakaan olla kovin pettynyt kun kerran iloisia hymiöitä käytät. Oletko mustamaalaaja?


    • manitboiss

      Kauppias kusettaa aina!

      • 1800luvullakauppiaita

        Kauppiaat löydät ruokakaupoista ja torilta.
        Jos menet autoliikkeeseen ja pyydät kauppiaan paikalle, niin luoksesi tulee tavallinen myyjä. Autoliikkeessä ei ole kauppiaita, vaan liikkeenharjoittaja, omistaja, johtaja, pomo...


    • MM67

      Todennäköisin kusettaja on edellinen omistaja joka on autonsa kipannut heille myyntiin. Saattaa nimittäin olla että firman "prosessi" on aikas ohut mitä tulee vaihtoauton sisääntulotarkastukseen...

      Vai luuletko että noi autot puretaan ja kootaan ennen myyntiinlaittoa?

    • Fucker123

      Ostin kristallilta rellun halvalla vähän aikaa sitten ja täytyy sanoa että hyvin on kulkenut ilman mitään moitteita ehkä pikku sähkövikoja mut thats it ... Sen sijaan kävin eräässä suomalaisliikkessä oisko ollu HJ-auto tai vastaava, missä joku läski plösö suomalais ukkonkäkkänä yritti myydä aggressiivisesti jotain umpipaskaa 1,0 litrasta ruoskaa 1700 eurolla lol, ja kun kysyttiin että mitä mieltä ovat siitä rellusta siellä Kristallilla (ennen kun siis ostettiin) ni sanoivat meille että pitäkää paskanne tyylillä ja paineli sisälle oltii vaa siinä että ok moro ei tartte tulla tohon vitun roskaliikkesee enää ikinä ...

      Kristall oy:stä tiivistettynä oma rehellinen mielipide:

      - Mukava asiakaspalvelu
      - Antaa koeajon
      - Näyttää viat ja kertoo rehellisesti auton ongelmat
      - Jos löytyy vikoja antaa tinkiä hinnasta. (Meillä ei ikkuna auennut sähkövian takia pelkääjän paikalla), mutta kuultiin eräältä suomalaismyyjältä että kuulemma yleinen tyyppivika

      Kannattaa vähä miettiä mitä tänne kirjottaa sillä se saa ihmiset turhasta varovaiseksi. Kristall oy on hyvä ja luotettava. Imekää pallejanne vitun vikisijät, ette kumminkaa mitään sieltä ole ostaneet vaan levitätte paskaa täällä.

      Hj-autotalo:

      Umpi paska tyrkyttävä liike. Varsinkin se tuusulan läskiperse, joka hyökkäs suoraan kimppuun ku tultiin kiertelmään ja melkein täytti kauppakirjoja meidän puolesta siinä ... En vittu ikinä astu enää varpallakaa heidän liikkeseen ja kun kauppoja ei syntyny (niin kuin oletettavasti ei pitäiskään kiertäessä syntyä) raivostui ja tilttas ... Varmaa meni vetää käteen kun oma säälittävä vaimo jos onkaa ei anna sille ;)).

      • Viallinen_Ongelmallinen

        Heh!
        Harvoinpa sitä näkee rikkinäisiä autoja myyvää liikettä kehuttavan, mutta nytpä on sekin nähty!
        "Kristall oy:stä tiivistettynä oma rehellinen mielipide:
        - Jos löytyy vikoja antaa tinkiä hinnasta. (Meillä ei ikkuna auennut sähkövian takia pelkääjän paikalla), mutta kuultiin eräältä suomalaismyyjältä että kuulemma yleinen tyyppivika"

        ELI:
        Myyvät tietoisesti viallisia, ongelmallisia autoja ja jos asiakas koeajolla sattuu viat huomaamaan, antavat pienen alennuksen? Melko reilua. Eihän tuon rikkinäisen lasinnostimen korjauttaminen maksa kuin 300-500euroa, joten tonnin puolentoista hintaiseen autoon melkoinen vika suhteessa kauppahintaan?


    • Sepeinkkari

      Ostakaa juntit uusia

      • exmeikkari

        Juuri näin, miten meikkaat läpilahoa kittipommia, jossa on sahanpuru/öljysekoitus sisällä vaihdelaatikossa, renkaista paistaa kudokset, aurauskulmat kolaroinnin seurauksena korjaamattomassa kunnossa, kannen tiivisteet palaneet, ohjaustehostin ollut ilman öljyä 10 vuotta ja sitten vielä pitäisi saada pienellä ehostuksella, puoli-ilmaiseksi tämä menopeli hilseilevine maalipintoineen uudenveroiseksi, jota on ajanut vain tulevan myynti-ilmoituksen mukaan tyttökoulun käsityön opettaja kesälomillaan satunnaisesti, ja vain poutapäivinä.


      • Pettynyt1

        Täällä kanssa yksi huono kokemus. Kahden päivän jälkeen auton moottorivalo syttyi. Käskivät omalla paikkakunnalma käydä tsekkaan mikä on. Tämän jälkeen tuli toinenkin vika ja molemmat suuruudeltaan 1000€ remppoja, joten eivät suostuneet korjaamaan omalla paikkakunnalla vaan joiduin ajamaan heidän luokseen. Hakiessani autoa kotimatkalla juuri ennen kotia moottori valo syttyi takaisin. Ehdotin kaupan purkua lupasivat huomattavasti vähemmän mitä olin autooni käyttänyt. Väännön ja käännön 3kk päästä sain vihdoin purettua kaupan että omaan piikkiin jäi 500€. Parempi edes näin. Ja samana päivänä kun vein auton takaisin se laitettiin myyntiin epäkuntoisena.. Kovaan hintaan eikä ilmoituksessa ainanaan vikoja kerrottu. Että jokainen voi itse päätellä kannattaako.


    • Gouhome

      Karvakäsiä liike tulvillaan?

    • Kille22

      Mikä mättää , olit saanut kaupan purettua , siihen pitää olla tosi tyytyväinen, että joku purkaa kaupan , yleisesti sanovat että eivät korvaa mitään kuten kamux ym toimivat

    • jere1234

      Ne ei myy uusia autoja ,myy halpoja ja yleensä yli 200t ajettuja ,ostaja on tietoinen että vikoja voi tulla
      on kokemus niiden kanssa Rehellisesti kerro kaikki mitä on tiedossa.
      Luotettavampi kuin monet muut.

      • C70

        Itse ostin pari päivää sitten 3000e Volvon Kristalista eikä mitään pahaa sanottavaa! Myyntitapahtuma erittäin asiallinen ja auton myyntihinta saatiin kohdalleen, osaltani kaupanteko sujui tosi hyvin. Ihmisten vaan pitäisi ymmärtää että jos ostaa halvan auton, se ei voi olla täydellinen, aina kannattaa ja täytyy halvan auton ostossa jättää itselle pelivaraa siihen että jotain korjattavaa löytyy, tämähän on aivan selvä asia!

        Itseltä kiitokset automyynti Kristal OY:lle !


      • Anonyymi
        C70 kirjoitti:

        Itse ostin pari päivää sitten 3000e Volvon Kristalista eikä mitään pahaa sanottavaa! Myyntitapahtuma erittäin asiallinen ja auton myyntihinta saatiin kohdalleen, osaltani kaupanteko sujui tosi hyvin. Ihmisten vaan pitäisi ymmärtää että jos ostaa halvan auton, se ei voi olla täydellinen, aina kannattaa ja täytyy halvan auton ostossa jättää itselle pelivaraa siihen että jotain korjattavaa löytyy, tämähän on aivan selvä asia!

        Itseltä kiitokset automyynti Kristal OY:lle !

        Pari päivää sitten ostettu ja olet tyytyväinen? Puoli vuotta vähintään, sittenkin varauksella voi sanoa jotain olevansa ostokseen tyytyväinen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pari päivää sitten ostettu ja olet tyytyväinen? Puoli vuotta vähintään, sittenkin varauksella voi sanoa jotain olevansa ostokseen tyytyväinen.

        jos se toimii se pari päivää ja päättää lahota puole vuodepäästä nii onko se sitte muka vittu liikken syytä ossi


    • Romanainen1

      Hoi!

      Myyks tääl joku kristallii,,,,

    • Anonyymi

      Kristal oyn ”autokorjaamo” on ihan kusetusta, kokemusta löytyy kyseisestä puljusta.
      Eivät edes pikkuvikoja saa laitettua kuntoon vaan joudut ravaamaan monta kertaa aivan turhaan. En suosittele ja auto kannattaa myös ostaa muualta, koska ei tiedä mitä paskaa ne myy kusettamalla.

    • Anonyymi

      Halvassa parin tonin autossa on aina vikoja ja ne kuuluu hintaan. Ostajan tulee itse tarkistaa auto ja rahat annettuaan on itse vastuussa korjauksista. Yleensä ne myydäänkin korjattavaksi ehdolla.
      Törkeää on tällainen aloittajan puskista haukkuminen. Halpa on aina halpa, kuten vironkielellä sanotaan.

    • Anonyymi

      Turha tyhmille on mitään selittää, vetäkööt oikeuteen, saavat maksaa lopun ikäänsä kun kuvittelevat voittavansa autoliikkeen, kokeile jos et usko.

    • Anonyymi

      Jaaha. Onneksi tuli luettua nämä. Olisi ollut mielenkiintoinen auto kyseisessä liikkeessä mutta nytpä en sinne mene.

      Kiitokset kirjoittajalle.

    • Anonyymi

      Täällä myös yksi kunnolla kusetettu. Myytiin "toimiva ja hyvä" auto, tosiasiassa sen korjaaminen olisi tullut kalliimmaksi mitä itse auton arvo on. Aivan täyttä kusetusta. Kiertäkää kaukaa nämä huijarit!
      Soitin että vaadin kaupan purkua niin herra puhelimessa alkoi sopertamaan että auto ei ole edes ollut heidän vaan myyty kaverin puolesta:D
      Ei mainittu ostaessa MITÄÄN vikoja, vaan sanottiin että tässä on helvetin hyvä auto ja ei voi miettiä yön yli mitä ensin halusin tehdä, koska huomenna sitä ei enää ole, niin hyvästä autosta kyse :D
      Kuluttajansuojaan otettu yhteyttä ja oikeuteen saakka ollaan valmiita menemään että saadaan nää huijarit vastuuseen.

    • Anonyymi

      Näköjää noi veijjarit poistelee fb kommentteja, hahah.Kannattaa vissii varoa tota autoliikettä!

    • Anonyymi

      En suosittele!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      333
      2909
    2. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      106
      2194
    3. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      120
      1630
    4. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      73
      1154
    5. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

      Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
      Ikävä
      71
      1042
    6. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

      Miehelle kysymys :)
      Ikävä
      61
      993
    7. Voi nainen...

      Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
      Ikävä
      41
      950
    8. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      148
      934
    9. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      290
      852
    10. Naiselle kysymys

      Mitä oikein näet minussa?
      Ikävä
      41
      763
    Aihe