Huoneistohotellissa ruuanlaitto

Herkkusuu.olen

Voiko siellä ihan kunnolla kokkailla vai joutuuko tyytymään voileipiin? Ruisleipää ei taida olla mutta kaipa ilman sitä pari viikkoa kestää. Millaista ruokaa olette tehneet? Millainen valikoima sikäläisissä kaupoissa on, löytyykö hyvää jäätelöä jälkiruuaksi? Mitä paikallista herkkua suosittelette kaupasta ostettavaksi?

Kai siellä on buffetteja? Iltapäivällä kun sellaisessa käy tarvitsee seuraavan kerran vasta illalla kämpillä syödä.

50

723

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • dios

      Kyllä voi kokata mitä vain,mä laitan aina lounas salaatteja ja kalaa,tykkään kokata Espanjassa ollessani.

      • Herkkusuu.olen

        Kalaa, myydäänkö kaupassa kalapuikkoja? Ne on halpaa, hyvää ja terveellistä! Pakasteseitiä jos löytyy voisi tehdä kalakeiton!


    • visitante

      Tyypillisesti keittiövarustus on minimaalinen, kaapista löytyy juuri ja juuri vättämätön. Jos harrastusta riittää niin Tripadvisorin arvosteluja voi kuikuilla, hyvällä tuurilla joku englantilainen rouva on voinut kirjoittaa yksityskohtaisen tyhjentävän raportin huoneistosta. Hotellialueilla on kunnolliset kaupat harvassa, supermercado ei usein yllä nimestään huolimatta edes täkäläisen Siwan tasolle, mutta kauppa löytyy jostakin, asuuhan siellä paikallisia ihmisiäkin.
      Buffet-kulttuuri ei kuulu perinteisesti Kanarialle. Puolihoito ja All-Inclusive hotelleissa lähinnä. Jotkut saattavat kaupata niitä buffet-menujaan ulkopuolisillekin.
      Kiinalaisissa on buffetteja ja on joku muukin poikkeus, Inglesissä on ainakin Tirajana-kadulla Las Camelias, Pto Cruzissa on Teneguia hotellin nurkilla joku, nimi on Valle ja jotain.

    • puerton.kävijä

      Kyllä ruokapuoli Puertossa on hyvä!
      Meidän aamu/välipalaamme kuuluu maustamaton jugurtti myslin ja hillon kera. Moniviljaleipä on hyvää ja sen kanssa parmankinkkua ja juustoa, nam. Lihatiskistä saa vaikka mitä, ja todella edulliseen hintaan. Jälkkäreistä suosikkimme oli juustokakut, sellaiset sopivan kokoiset kerta-annoksiksi. Hedelmiä söimme paljon, yli kilo meni päivässä.
      Lämpimän ruoan söimme yleensä paikallisten kanssa lounasbuffetista.
      Keittiövarustus vaihtelee niin paljon hotellin mukaan, että siitä en uskalla mennä sanomaan.
      Jos et ole vielä varannut, niin vertaile!

    • kaikkeelöytyy

      Nuo keittiöt on lähinnä pari keittolevyä ja joku pikkanen kattila. Joskus jossain on ollut vanha teflonpaistinpannu, mutta yleisesti ottaen aikas minimi kalustus. Jotain soppaa, nuudeli/makaroni hässäkkää pystyy tekeen? Hyvin sellaisia pikaruokia. Marketeistä löytyy kyllä herkkuja ja joissain marketeissa on jo sellaisia salaattimyyntipisteitä sekä lämminruoka myyntiä hotellille vietäväksi. Leivonnaiset on ihania yms. Ei siellä nälkää näe vaikkei kaikkia ruokailuita ravintolasta söiskään.

    • TuttuKuvio

      Voi kokkailla. Pari keittolevyä on yleisin varustus. Kahvinkeitin on.Jääkaappi löytyy.Uusi paistinpannu kannattaa ostaa heti kaupasta, öljy,margariini, kahvit, suodatinpussit,tiskiaine, mausteet,talouspaperi, juusto,maito, tuoremehu, olut,viini, 5litran vesipulloja. Näillä pärjää viikon. Parasta sisäfilettä, perunat,sipulit, makaroni, tuoreet sämpylät kaupasta. Kotoa muutama tuttu kastikepussi, ruisleipä ja puulasta mukaan. 20euroa ja kassit saa täyteen ruokaa, Suomessa sama satsi viinien kanssa yli 100euroa.

    • NNam

      Yleisesti ottaen turistikeskusten, kuten Ingles, Puerto Rico, Americas, apartementoissa ei kannata paljoa kokata, jos ei erityisesti rakasta sitä. Ruokatarpeet lähikaupoissa maksavat saman kuin Suomessa, valikoimat heikohkoja, jos ei jaksa ajella hypermarketteihin, jotka ovat tavallisesti keskustan ulkopuolella. Apartementojen keittonurkat ovat kämäisiä. Sen sijaan paikallisten kaupungeissa, kuten Purto de la Cruzissa ruokatarvikkeet ovat 40 prossaa halvempia kuin Suomessa. Kalat ovat aina tuoreita ja niitä riittää, kalatiskin naiset siivoavat kalat pannuvalmiiksi. Lihatiskistä kanat, siat, kalkkunat ym saa myös tuoreina. Kylmätiskien pakatuissa tuotteissa on aina hyvät valikoimat. Pitkillä lomilla kannattaa ottaa yhdeksi ohjelmaksi jokunen "kotona" tehty ateria, ja sen syöminen partsilla hyvässä seurassa.

    • KylmääKaljaa

      Pääasia että on jääkaappi jossa oluet pysyvät kylminä! Aamu ja iltapala on leipää, juustoa, jotain makkaraa. Siellä on muuten hyviä leikkelemakkaroita ja viipaloitua kinkkua.

    • Eve1955

      No voi todellakin. Yleensä vaan esim. Ne paistinpannut on ihan käyttökelvottomia. Itse kuitenkin ostin marketista uuden pannun maksoi 7euroa. Kaupassa ruoka tosi halpaa, jos menet vähän turistialueen ulkopuolelle. Tosi hyvät kalat ja lihat. Tee itse ruokaa, mutta käy myös ravintoloissa syömässä.

    • paistinpannu

      Se paistinpannun osto 5-10e, heti alussa. Voi tuoda kotimaahan matkamuistona. Sipulia, sisäfilettä,perunaa, terassilla viinin kanssa alas. Edullista ja mukavaa lomailua. Ei estä mitenkään ravintoloissa käyntejä.

    • Eve1955

      Vielä sitä, että hyvää tuoretta ruokaa on paljon esim. Jos käy toreilla. Jos se ruisleipä on tärkeä, niin kyllä sitäkin saa, mutta ota itse jälkiuunileipää, mikä säilyy. Meillä on aina ollut esim. Kahvit kotoa, mutta nyttemmin ei ole tuotu, koska ei siellä maistu, juodaan muelummin teetä. Sieltä saa kyllä ihan kaikkea, mutta ei suodatinpusseja.

    • Madre

      Tuota keittiövarustusta noissa apartementoksissa täytyy ihmetellä.Kun on siis pari kattilaa, niin miksi hemmetissä sellaset 5 - 10 litran kokoiset? Ei kai nyt kukaan mitään hehtolitraa soppaa siellä keittele.Sitten pari veistä ja haarukkaa, ja jumalattoman isoja tarjoiluvateja ja kippoja.
      Pto Cruzissa monesta apartementoksesta kokemus.Siksi ostankin kiinalaisesta halpiskaupasta älyttömän halvat ruokailuvälineet ja jätän ne sit sinne.
      Kaikkea mahdollista ruokaa ihan sikahalvalla esim pto Cruzissa isossa mercadossa

    • Cruzhyvä

      Me olemme aina vähintään kaksi viikkoa ja kokemuksesta tiedän, että paistinpannu on huono. Ostan lähtiessä Ikean 4 euron pannun ja 99 sentin tyynyt(inhoan niitä pitkulaisia tyynyjä); kaikki voi sitten jättää kohteeseen.
      Laitamme yleensä aamiaisen ja illallisen. Lounaalla käydään tapaspaikoissa. Illallista varten ostamme mm. kalafileitä, isoja katkarapuja, naudan filepihvejä tai haemme vaikka kiinalaisesta annokset tai teemme herkkupöydän eli esim. melonia ja kinkkua, chorizoa, vuohenjuustoa, patonkia, jotain tuoretta ja hedelmiä.

      • Surkeaa

        Pitkulaisia tyynyjä, pitääkö Suomesta ottaa tyynyt mukaan?!


    • tyyny.tärkeä

      Hyvä vinkki tuo pannu ja tyynyt. On se kumma että nuo ulkomaan elävät laittavat niitä miniputkityynyjään hotelleihin. Vaikka sen laittaa kaksinkerroin niin huono on aina. Vaikuttaa yöuniin aika paljon.

      • Surkeaa

        Eikö paikan päällä voi ostaa tyynyn?


    • Cruzhyvä

      Toinen syy, miksi otan oman tyynyn mukaan, on se, mikä paljastuu sieltä putkityynyn tyynyliinan alta. Siellä on monen ihmisen kuolat ja muut eritteet - katsokaapa.

      Nuo Ikean halpistyynyt vievät vähän tilaa ja kun sen tyynyn jättää hotelliin, niin matkalaukussa on paikka vaikka uusille sandaaleille. Pari tyynyliinaa otan mukaan ja pesaisen helposti tarvittaessa.

    • hyvä.loma

      Hei! Me ostettiin kahvit ja suodatinpussit paikallisesta Lidlistä.
      Hotellikaksiossa (Eden) kun asuttiin, niin siinä oli tosi hyvä keittiö. Oli uuni ja ihan kaikki mitä tarvitsi. Hotelli on hiljattain täysin remontoitu. Kaikki uutta ja siistiä:)
      Suosittelemme!

      • rahatmeni

        Ruoka kannattaa kokata itse niin rahaa säästyy. Tiedän erään pariskunnan jolta meni loma pilalle kun kävivät Kuparipannu nimisessä baarissa syömässä Inglesissä.

        Menivät lasten kanssa syömään kuparipannubaariin ja luulivat että lasku olisi 60-80 euroa.
        Lähes 700 euroa meni heiltä rahaa ja loppuloma meni pilalle kun piti säästellä rahoja. Oikeastaan heillä ei ollut juurikaan rahoja säästössä ja lapset pettyivät kun eivät päässeet huvittelupaikkoihin.
        Kuparipannuun kun menee, niin jo sisään astuminen taitaa maksaa satasen?


    • Ihanat.buffetit

      Nyt ei selvinnyt minnepäin Kanariaa kysyjä "Herrkusuu.olen" on menossa?
      Jos Puerto de la Cruziin, niin tuo hotelli Eden on oikein hyvä. Asuimme siinä viime talven lomalla ja kaikki tosiaan oli uutuuttaan hohtavaa. Meillä tosin oli puolihoito (buffetit mahtavan hyvät), niin että se hyvin varusteltu keittiö jäi meiltä käyttämättä.
      Tykkäämme lomalla olla LOMALLA, silloin ei kokata. Suurin osa suomalaisita kylläkin laittoi ruokansa itse ja varmasti säästi aika paljon rahaa.

      • Graninpalsta

        Puerto de la Cruzin asiat kuuluu tuonne yleistä Espanjasta palstalle. Tämä on Kanarian palsta. Gran Canaria=Kanaria. Johan se nimessäkin lukee.


      • tyhmälletrollille
        Graninpalsta kirjoitti:

        Puerto de la Cruzin asiat kuuluu tuonne yleistä Espanjasta palstalle. Tämä on Kanarian palsta. Gran Canaria=Kanaria. Johan se nimessäkin lukee.

        Palstan nimi taitaa olla Kanariansaaret. Monikkomuoto. Kuinka monta Gran Canariaa on olemassa?


      • menkäämuualle
        Graninpalsta kirjoitti:

        Puerto de la Cruzin asiat kuuluu tuonne yleistä Espanjasta palstalle. Tämä on Kanarian palsta. Gran Canaria=Kanaria. Johan se nimessäkin lukee.

        Näin se on. Tätä olen kanssa yrittänyt joskus takoa junttien kaaliin mutta tuloksetta. Muita saaria kutsutaan niiden omilla nimillä, esim. Lanzarote.


      • typerälletrollille
        menkäämuualle kirjoitti:

        Näin se on. Tätä olen kanssa yrittänyt joskus takoa junttien kaaliin mutta tuloksetta. Muita saaria kutsutaan niiden omilla nimillä, esim. Lanzarote.

        Mikä on Gran Canarian oma nimi? Virallisesti, eikä sun päässä.


      • ope.kertoo
        Graninpalsta kirjoitti:

        Puerto de la Cruzin asiat kuuluu tuonne yleistä Espanjasta palstalle. Tämä on Kanarian palsta. Gran Canaria=Kanaria. Johan se nimessäkin lukee.

        Etkö tiennyt?
        Kanariansaarten suurimmalla saarella Teneriffalla sijaitsee koko Espanjan korkein vuori, Teide, joka yltää yli 3 700 metrin korkeuteen merenpinnasta. Hyvällä ilmalla vuorelle pääsee köysirataa pitkin Las Cañadasin kraatterialueelta. Teiden huippu näkyy kirkkaalla säällä kauas naapurisaarille saakka.
        ...Ja Puerto de la Cruz sijaitsee Teneriffalla...että mitä jankkaat "Granipalsta"?!?


    • maantietoa

      No niin pikku mussukat! Kertaus on opintojen äiti, joten kerrataanpa nyt vielä:

      Kanariansaaret ovat saariryhmä, jonka muodostavat seitsemän pääsaarta; Gran Canaria, Teneriffa, La Gomera, Hierro, La Palma, Lanzarote ja Fuerteventura. Kaikki saaret ovat luonteeltaan tuliperäisiä, vuorisia ja merestä nousseita.

    • Granilla

      Kyllä tämän palstan nimi on Kanarian saaret kuten tuolla aiemminkin todettiin. Siis suomenkielen monikkomuoto. Vähemmän koulun oppeja sisäistäneelle tämä näyttää olevan vaikea käsittää.

      • faktaavälillä

        Kanaria on ainoastaan Gran Canaria, kuten tuolla aiemminkin todettiin. Muut saaret kuuluvat Gran Canarialle, siksi palstan nimi on Kanariansaaret. Muilla saarilla on omat nimensä ja niillä nimillä niitä kutsutaan, kuten sekin on aikaisemmin todettu.


      • Näinseonoikein
        faktaavälillä kirjoitti:

        Kanaria on ainoastaan Gran Canaria, kuten tuolla aiemminkin todettiin. Muut saaret kuuluvat Gran Canarialle, siksi palstan nimi on Kanariansaaret. Muilla saarilla on omat nimensä ja niillä nimillä niitä kutsutaan, kuten sekin on aikaisemmin todettu.

        Tämä palsta on tarkoitettu Kanarian saarille eli Gran Canarialle kuuluville saarille. Jokaisella saarella on oma nimi, mutta niitä yhteisesti nimitetään Kanarian eli Gran Canarian saariksi.

        Tämä ei ole Gran Canarian eli Kanarian keskustelupalsta. Tämä on Kanarian saarten keskustelupalsta. Selvä ero yksikkö ja monikkomuodoilla.


        Gran Canariasta keskustelevat menkööt yleistä Espanjasta palstalle, koska täällä keskustellaan ainoastaan Kanarian saarista, ei Gran Canariasta.


      • GraninKuningas
        Näinseonoikein kirjoitti:

        Tämä palsta on tarkoitettu Kanarian saarille eli Gran Canarialle kuuluville saarille. Jokaisella saarella on oma nimi, mutta niitä yhteisesti nimitetään Kanarian eli Gran Canarian saariksi.

        Tämä ei ole Gran Canarian eli Kanarian keskustelupalsta. Tämä on Kanarian saarten keskustelupalsta. Selvä ero yksikkö ja monikkomuodoilla.


        Gran Canariasta keskustelevat menkööt yleistä Espanjasta palstalle, koska täällä keskustellaan ainoastaan Kanarian saarista, ei Gran Canariasta.

        Oikeassa olet siinä että muut saaret kuuluvat Gran Canarialle, eli minulle.

        Minä Gran Canarian omistajana päätän mistä täällä keskustellaan.
        Päätän...hmmm...päätän että täällä keskustellaan vain ja ainoastaan Gran Canarian, eli Granin asioista.

        Ja nyt...palvokaa minua, Mr. Grania.


      • 12saarta
        GraninKuningas kirjoitti:

        Oikeassa olet siinä että muut saaret kuuluvat Gran Canarialle, eli minulle.

        Minä Gran Canarian omistajana päätän mistä täällä keskustellaan.
        Päätän...hmmm...päätän että täällä keskustellaan vain ja ainoastaan Gran Canarian, eli Granin asioista.

        Ja nyt...palvokaa minua, Mr. Grania.

        Saatat olla Mr. Gran, mutta emme palvo vääriä jumalia. Ylläpito on tämän foorumin jumala. Ylläpito on ylhäisydessään päättänyt että tämä on Kanarian saarten foorumi, joten ota Mr. Gran tylsä saaresi kainaloon ja siirry toiselle foorumille. Tämä foorumi on muiden saarten keskustelua varten.


      • Trolleilletiedoksi
        12saarta kirjoitti:

        Saatat olla Mr. Gran, mutta emme palvo vääriä jumalia. Ylläpito on tämän foorumin jumala. Ylläpito on ylhäisydessään päättänyt että tämä on Kanarian saarten foorumi, joten ota Mr. Gran tylsä saaresi kainaloon ja siirry toiselle foorumille. Tämä foorumi on muiden saarten keskustelua varten.

        Kanarialla on vain yksi jumala, se on Padre Teide, jota jo guanchit ammoisina aikoinaan palvoivat.


      • GraninKuningas
        12saarta kirjoitti:

        Saatat olla Mr. Gran, mutta emme palvo vääriä jumalia. Ylläpito on tämän foorumin jumala. Ylläpito on ylhäisydessään päättänyt että tämä on Kanarian saarten foorumi, joten ota Mr. Gran tylsä saaresi kainaloon ja siirry toiselle foorumille. Tämä foorumi on muiden saarten keskustelua varten.

        Hallitsen Gran Canarian saarten lisäksi tätä palstaa. Alemmalle kirjoittajalle tiedoksi että minä olen tuo Padre Teide. Olen myös lapsille Papa Noel.

        Ja taas...kumartakaa Mr. Grania.


    • Harvoinkokkailuja

      Harvoin tulee kokkailtua muuten kuin aamiainen muutoin tulee käytyä ulkona syömässä..inglesissä pannussa usein.on masnmainiot safkat.välillä sitten paikallisissa mestoissa..useimmiten pannussa kun on edullinen paikka

      • eiriitärahat

        Tarkoitatko pannulla ravintola Kuparipannua? Se on kyllä aika kaukana edullisesta paikasta. Kerran kävimme, toiste emme mene. Ei riitä keskituloisella rahat siihen ravintolaan.


      • nou.köyhille
        eiriitärahat kirjoitti:

        Tarkoitatko pannulla ravintola Kuparipannua? Se on kyllä aika kaukana edullisesta paikasta. Kerran kävimme, toiste emme mene. Ei riitä keskituloisella rahat siihen ravintolaan.

        Pannu ei oo persaukisille.


      • MieluumminMummolaan
        nou.köyhille kirjoitti:

        Pannu ei oo persaukisille.

        Kuparipannun hinnat on huomattavasti kalliimmat kuin oikeissa ravintoloissa. Esimerkiksi olut maksaa Kuparipannussa 3,5 kertaa niin paljon kuin edullisimmassa oikeassa suomalaisravintolassa. Kuparipannussa on huippuravintolan hinnat, mutta räkäläbaarin puitteissa ei rahalle saa katetta. Pelkkä kaalikäärylekin maksaa 14€

        Laadukasta ruokaravintolaa Inglesistä etsiville suosittelemme ravintola Mummolaa.


      • 35x14e

        Onnittelut herra 3,5x/14e. Sulla tuli nyt täyteen tuhat viestiä tosta samasta aiheesta. Mene nyt ihmeessä nostamaan tonnitrolli-malja Mömmölään.


      • miksikiukkuat
        35x14e kirjoitti:

        Onnittelut herra 3,5x/14e. Sulla tuli nyt täyteen tuhat viestiä tosta samasta aiheesta. Mene nyt ihmeessä nostamaan tonnitrolli-malja Mömmölään.

        Miksi häntä haukut jos hän kertoo hintoja? Eikö mielestäsi Kuparipannun hintoja saa täällä kertoa?
        Jos ei, niin miksi ei? Oletko pannun omistaja ja sinua hävettää baarisi hintataso?
        Oletko pannun tarjoilija ja pelkäät että työpaikka menee konkurssin myötä?


      • tutullaolikortti
        miksikiukkuat kirjoitti:

        Miksi häntä haukut jos hän kertoo hintoja? Eikö mielestäsi Kuparipannun hintoja saa täällä kertoa?
        Jos ei, niin miksi ei? Oletko pannun omistaja ja sinua hävettää baarisi hintataso?
        Oletko pannun tarjoilija ja pelkäät että työpaikka menee konkurssin myötä?

        Kuparipannu palkitsee ahkerimmat trollaajat -50% alennuskorteilla. Hauskaa on että korteista huolimatta ruoka ja juoma on edelleen tuplasti kalliimpaa kuin oikeissa ravintoloissa. Yhdellä tutullani oli tuollainen kortti, mutta ehdot sanoivat että talvikausina vähintään kolme mainosviestiä Suomi24 tms. palstalle jossa kehutaan pannua. Hän lopetti etuasiakkuuden siihen. Ei moraali kestänyt kehua paskaa paikkaa.


      • LopetaJoValehtelusi
        MieluumminMummolaan kirjoitti:

        Kuparipannun hinnat on huomattavasti kalliimmat kuin oikeissa ravintoloissa. Esimerkiksi olut maksaa Kuparipannussa 3,5 kertaa niin paljon kuin edullisimmassa oikeassa suomalaisravintolassa. Kuparipannussa on huippuravintolan hinnat, mutta räkäläbaarin puitteissa ei rahalle saa katetta. Pelkkä kaalikäärylekin maksaa 14€

        Laadukasta ruokaravintolaa Inglesistä etsiville suosittelemme ravintola Mummolaa.

        Pienipäinen zikasaira tunkee tätä pannun trollaamista ihan joka väliin. Älkää olko huomaavinanne.


    • Yugguu

      Ite kandee safkat tehdä, tulee tosi edulliseksi, ja tietää mitä saa. Jos apartementoksen ruuanlaittovehkeet ei riitä, osta halvat välineet.Ravintolassa et tiä millasen munankaivajan tekemää safkaa saat.

    • Kauhamestari

      Jaa enpä tiedä

    • Pysy_vuokrakolhoosissasi

      Älä lähde perseaukisena etelään. Ryyppäät vaan rahasi, etkä muista syödä. Sokeritautisi saattaa heittäytyä häjyksi.

      • Kysely

        En ryyppää lainkaan, eikä oo sokrutautia, enkä oo persaukinen.Saankos siis lähteä etelään?


    • kysynvain

      Mikäs se olikaan tämän keskustelun aihe? Tuo älytön trollaaminen vai ihanko ruuanlaitto.

    • Itse asiaan, kaikissa paikoissa on yleensä jonkinlaiset välineet, joskus tosi surkeat. Esim. usein on kattila joka on kuin suurperheen käyttöön ja paistinpannu on jonkinlainen. Olen ratkaissut ongelman siten, että mukanani on aina kevyet leflon paistinpannu ja kattila sekä vielä terävä veitsi.

    • Kanariansaaret

      Joku Uuno mainostaa et saaret kuuluvat Gran Kanarialle, Ihan tiedoksi vaan et Kanarian saaret kuuluvat Espanjalle. Yksi näistä saarista on Gran Canaria, jonkun on vaan vaikea ymmärtää tällainen todella yksinkertainen tosiasia.
      Apartementoksissa on yleensä tosi huonot ruuanlaittovälineet, jos aikoo kokkailla, kannattaa ostaa jotain halpoja välineitä ja vaikka kertakäyttöastioita. Apt.Casablancassa pto Cruzissa on erinomainen varustus, että sinne ei tarvitse ostaa mitään ruoanvalmistusvälineitä.
      Ravintoloitahan on joka puolella pilvin pimein, ja huomattavasti edullisempia kuin Suomessa.

      • lopeta.jo

        Mutta kuka käy Puerto Cruzissa, ei kukaan.

        Sinä antigue muuten lupasit lopettaa trollaamisen. Arvasin ettet lopeta.


    • Hienorouva

      Mitä häh, eikö kukaan käy pto Cruzissa?
      Minä ainakin käyn.Enkä ole huomannut et olisin yksin siellä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      67
      1706
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      163
      1411
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1232
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      120
      1204
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      48
      1106
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      70
      869
    7. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      835
    8. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      190
      758
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      95
      751
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      654
    Aihe