Mikael Jungner: Elämä ja teot 2010-2016

Olkaapa Hyvät,

2010 Jungner ilmoitti olevansa käytettävissä Ylen toimitusjohtajaksi myös toisen kauden, mutta helmikuussa Ylen hallintoneuvosto valitsi uudeksi johtajaksi Nokia Siemens Networksin Lauri Kivisen.

2011 Mikael Jungner ja hänen juontajapuolisonsa Maria Jungner ovat hankkineet uuden kodin. Mikaelilla on ennestään yksi tytär ex-vaimonsa kanssa.

2011 Sdp:n puoluesihteeri Mikael Jungner ja hänen eduskunta-avustajansa Nasima Razmyar poistuivat viimeisten joukossa helsinkiläisravintola Teatterin kesäkauden avajaisista viime viikon keskiviikkona. Tarina ei kerro, johtiko tilanne seksiin. Elämänkerta ilmestynee vasta muutaman vuoden kuluttua.

2012 Kävimme juuri viemässä avioerohakemuksen. Pitkällisen pohdinnan jälkeen yhdessä tehty päätös. Olo samaan aikaan haikea ja helpottunut, Jungner kirjoitti. Jungner on ollut naimisissa YLE:n tv-kuuluttajan Maria Jungnerin (o.s. Matthes) kanssa

2013 Kansanedustaja Mikael jungnerilla oli viime sunnuntaina kevättä rinnassa. Mikael Jungner suuteli ja kouri vierasta naista.

2013 Kansanedustaja Mikael Jungner vietti romanttista iltaa uuden Kiti-rakkaansa kanssa lauantaina tamperelaisessa viiniravintolassa.

2013 Iltalehden mukaan Mikael jätti toisen vaiheen avioerohakemuksen tänään aamulla, mutta perui sen hieman ennen kello neljää iltapäivällä

2013 Kansanedustaja Mikael Jungner ja kuuluttajavaimonsa Maria Jungner jättivät yhteisen, lopullisen avioerohakemuksen tänään tiistaina Espoon käräjäoikeuteen.
Kyseessä on viimeisin käänne omituisessa suhdesopassa, sillä Mikael ja Maria ovat jättäneet erohakemuksia ristiin ja rastiin viime vuoden helmikuusta asti.

2013 Kansanedustaja Mikael Jungner nähtiin torstain ja perjantain välisenä yönä helsinkiläisravintola Teatterin edustalla vaalean kaunottaren kanssa. Mikael on aikamoinen pelimies, sillä hänet on yhdistetty lyhyen ajan sisällä ex-vaimoonsa, tv-kuuluttaja Maria Jungneriin, tamperelaiseen Kiti Tapioon sekä useisiin muihin naisiin.

2014 "Luotan avoimuuteen kaikessa muussa paitsi parisuhdeasioissa. Julkisuus vetää puoleensa vääränlaisia naisia ja karkottaa oikeanlaisia" sanoo Mikael Jungner.
"Oman suhde-elämäni parantamiseksi olen pitänyt pääni kiinni viimeisen vuoden"

2014 Entinen aviopari kansanedustaja Mikael Jungner ja Ylen tv-kuuluttajana tutuksi tullut Maria Jungner bongattiin yllättäen erittäin läheisissä väleissä Helsingin keskustassa viime viikolla.

2014 Ilta-Sanomat kertoi äskettäin kansanedustaja Mikael Jungnerin seurustelevan Emilia-nimisen näyttävän vaaleaverikön kanssa. Emilia on vasta 23-vuotias, joten ikänsä puolesta 49-vuotias Mikael voisi olla vaikka rakkaansa isä.

2014 Lakivaliokunnan demarijäsenet olivat ratkaisevassa asemassa, kun eduskunnan lakivaliokunta äänesti tänään tasa-arvoisen avioliittolain puolesta. Mikael Jungner myöhästyy äänestyksestä.

2015 Mikael Jungnerin Emilia-rakas lähetti miehille nakukuviaan.

2015 Kansanedustaja Mikael Jungner lähtee Emilia-rakkaansa kanssa lemmenlomalle Afrikkaan.

2015 Mikael Jungner ja Emilia-rakas: Selätimme suhdekriisin! Entinen kansanedustaja Mikael Jungner ja hänen puolisonsa, vaatemyyjänä työskennellyt Emilia Poikkeus juhlistivat syyskuun lopussa ensimmäistä vuosipäiväänsä. Helsinkiläisessä Teatteri-ravintolassa tavanneen pariskunnan suhde on ollut tähän asti täynnä vahvoja tunteita.

2016 Ex-kansanedustaja Mikael Jungner ja Emilia Poikkeus erosivat taannoin puolitoista vuotta kestäneen suhteen jälkeen. Otin eron puheeksi, mutta päätimme siitä yhdessä Mikael sanoo. Eron jälkeen on tullut muutama treffipyyntö, mutta minulla ei ole vielä treffailuvaihe menossa.

2016 Ex-kansanedustaja Mikael Jungner ei usko koko elämän kestäviin parisuhteisiin. ”Saa tehdä mitä haluaa ja kukaan ei motkota”

2016 Mikael Jungner lataa Facebookiin epäloogisen ja hävyttömän huonon tekstin - sinänsä totuuden mukaisella otsikolla "Enemmistö kansasta hitaalla käyviä, kapeakatseisia tonttuilijoita" ja jota Iltapaska ehrehtyy siteeraamaan kunnon uutisten puutteessa.

2016 Mikaelin Facebook päivityksestä selvästi kiihtyneenä, EP:n keskustelupalstan vakiohäirikkö ja retardi, mm. nuorissa_on_tulevaisuus nimimerkillä esiintyvä rajatapaus, aloittaa ennennäkemättömän Jungner "kopioi ja liitä" floodauksen kaikkiin mahdollisiin viestiketjuihin.

2016 Suurin osa ihmisistä on avautumisesta vaivautuneita, mutta jotkut, itsensä älyköksi korottaneet sossut hymistelevät kilpaa Mikaelin tekstille, joka kuitenkin lytätään raskaamman päälle sosiaalisessa mediassa.

2016 Mikael vierittää seuraavana päivänä syyn Iltapaskan suuntaan sanoen "Tuo on IS/IL sosiaalipornoilua. Esimerkkeinä enemmistön tonttuilusta mm Brexit, Turkki ja Trump"

2016- Tuuli on kääntynyt:

Johtavan Hyysärimedian, Helsingin Sanomien kommentointi näyttää lähinnä Hommafoorumin keskustelulta.

"Jokainen "hitaalla käyvä" tajusi samantien, kun tulijat olivat aikuisia voimissaan olevia nuoria miehiä, että nyt vedetään ilman vaseliinia. "Älyköille" se oli kutsu häihin"

hs.fi 25.7.2016 http://www.hs.fi/ulkomaat/a1469409509905

7

205

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JungnerinTeot0

      Kertoo Jungnerin epävakaasta persoonasta oleellisen, ei jatkoon.

    • PekoniUllatuuuus

      Noooh siinähän kurttunaama vikisee niinku muutkin hiiret!

      Pitää uskoa että luonto hoitaa maanpetturit ja ihmisyyden vastustajat! ;)

    • Etpä taida olla pätevä arvostelemaan mensan jäsentä, miestä joka nosti raskaasti tappiollisen Ylen kannattavaksi.
      "Elämänkertasi" näyttää koostuvan enimmäkseen juorulehtien uutisista, joten aika kevyttä kauraa on. Kenen tahansa julkkiksen elämänkerta olisi värikäs, jos siihen kirjattaisiin roskalehtien jutut faktoina. Tulee mieleen eräs Homelius, joka on esimerkki siitä miten keltainen lehdistö toimii.

      Arvailusi floodauskampanjasta meni metsään, minulla ei ole mitään syytä moiseen, saati aikaa, kun lukemattomaksi merkittyjä vastauksia on liki 4000. Täydellisiin asiattomuuksiin en toki vastaa vaikka lukisinkin.
      Tämä oli kai tässä?

      • TheTruth

        Luontoäiti olisi poistanut Mr. Jungnerin maallisen majan ajat sitten planetaltamme . Evoluutio ei lääketieteen ansiosta päässyt toteutumaan, vaan heppu käyttää edelleen hyödyllisiä suvakki idiootteja hyväkseen, ja näitä typeryksiä piisaa täälläkin, kuten nimimerkit mosa.auttaja ja Not.


    • Mosa.uttaja

      Jungner oli niin oikeassa. Kaalilaatikosta kuuluu katkeraa mussutusta.

      • Mosa.uttaja

        Oho multa pääsi piaru.


      • nuorissa_on_tulevalisuus

        Joko tuloo kakkososaa pian? En pysty odottamaan enää!!!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      548
      4017
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      467
      3464
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      143
      3090
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      164
      2382
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      8
      2240
    6. 227
      1688
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1417
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1329
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      95
      1310
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1110
    Aihe