Pöykkölässä ...

Vitsaatperk

Voisko ne rakkien omistajat pöykkölän uudella alueella hoitaa niitä rakkejaan...
Yötä päivää joku saa..nan rakki ulisee nurkan päässä! vihaksi pistää !
Viekää vaikka sisälle kiljumaan jos se ei teitä häiritse. Jos sen koiran pitää paskantaa toisten pihoille niin viitsisittekö korjata ne samantien pois nimim. Tänään 2 kertaa koiran paskaan astuneena suoraan sanottuna vit.ttaa ei ole ihme että jotkut niitä koiria myrkyttää.. vaikkei se nyt varsinaisesti koiran vika ole vaan huolettoman omistajan!

Vitsaatperk!!!!

18

311

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TurhatRakit

      Koiran pitämisen perustarkoitus on näyttää valtaa naapureita
      kohtaan , eli naapureiden on siedettävä minun koirani haukkumiset .

    • Vitsaatperk

      Näyttää silmissäni idioottien touhulta !

    • Viisuri

      Ei se ole sen paremmin täällä Ounasrinteelläkään. Sama stanan haukku, ulina ja sonnanlevitys. Aivan käsittämätöntä, että huusholliin pitää ottaa koira valkka kakaratkin on huonolla hoidolla = ei pidetä silmällä vaan saavat juosta ympäriinsä iltamyöhäseen.

    • loputon-huuto

      Kerrostaloissa koirien omistajat saadaan helpommin vastuuseen. Yleensä pieni neuvottelu useamman naapurin voimin riittää mikäli koira on paljon yksin asunnossa ja häiritsee talon asukkaiden rauhaa.

      Toinen asia taas on sitten nämä omakotitaloissa asuvat nousukkaat. Heitä on lähes mahdoton saada pitämään koirastaan parempaa huolta. Kerrostalon naapurissamme on perhe jossa on pieniä lapsia ja jatkuvasti räksyttävä hurtta. Lapset pitävät pihallaan aivan helvetillistä meteliä ja huutoa iltamyöhään saakka ja koira räksyttää tasaisen varmasti vuorokaudenajasta riippumatta. Ymmärrän lasten meteliä johonkin mittaan asti koska itsellänikin on useampi tenava, toki he ovat jo aikuisia. Eri asia on aivan sairas meteli jota tässä joutuu kestämään.

      Mikään ei suojele näköjään naapureita ja tuollainen käytös saa jatkua vuodesta toiseen. Ja viisastelut maalle muutamisesta voitte unohtaa. Jos itse käyttäytyy mallikkaasti niin sitä toivoisi myös naapureilta. Jos he eivät sitä tee niin muuttakoon muualle.

    • EiPystykorvaa

      On olemassa koirarotuja , jotka eivät juurikaan hauku .
      Mikäli asut rivi- , tai kerrostalossa , niin eikö olisi syytä
      kiinnittää huomiota koiran rotuun jo ennen sen hankintaa .

      • labbiss

        Isot kunnon koirat ei tyhjää hauku mutta ne rotan kokoset pölyhuiskut on vaan valitettavan yleisiä.


      • Pylli-täti
        labbiss kirjoitti:

        Isot kunnon koirat ei tyhjää hauku mutta ne rotan kokoset pölyhuiskut on vaan valitettavan yleisiä.

        Haukkuu ne isotkin, ainakin meidän perällä valkoisen lauta-aidan takan ulvoo toisinaan päiväkaudet yks iso tai saattaa niitä olla jopa kaksikin. Sisälle asti kuuluu vaikka ikkunat kiinni. Tällaista se on rauha pientaloalueella.


    • liian-usein

      Koirat saavat tosiaankin mekastaa omakotitaloissa mielin määrin. En tiedä mitä kaupungin järjestyssääntö sanoo jatkuvasta naapureiden härininnästä ja melusaasteesta? Ja koiran kuin koiran saa rodusta riippumatta käyttäytymään hyvin jos sitä opetetaan pennusta saakka. Eri asia ovat nämä koiran statussymboliksi hankkivat kermaperseet jotka eivät välitä koulutuksesta pätkääkään. Tenavat leikkii ja rääkkää koiraa pentuna mielin määrin ja sen jälkeen se kytketään pihan perälle räksyttämään taukoamatta.

    • Koiranvihaajayhdistys

      Muuttakaa maalle jos asuinalueiden meluhaitat ovat liian suuret.

      • Persjalka

        Miksi se on niin äärettömän vaikeaa käsittää, että ei me niitä koiria vihata vaan niitä tolloja koirien omistajia, jotka antavat rakkinsä räkyttää kaikkia muita häiriten.

        Pöäjä oot kun luulet, että se on koiran syy, kun jätös jää yleisille alueille ja koira haukkuu tauotta pihalla tai asunnossa. Kyllä se syyllinen oot itse, kun et osaa elää taajamassa hurttasi kanssa. Ei sinun elukka saa olla ympäristönsä riesa. Muuta ite!!!!!!!!


    • Vitsaatperk

      Mitä se maalle muutto siihen auttaa? Itse olen asunut maalla sen 20 vuotta ja samat vatipäät koirineen on sielläkin .. kyllä jos sen koiran ottaa niin pitää huolen ettei siitä koidu harmia muulle naapurustolle. Hakamaankatu esimerkiksi on talvella aivan järkyttävä näky ! Kusta ja paskaa on perkele tienvarret täynnä ! Potkisitte edes lunta väriksi päälle muttakun ei mitään .. silmissäni lähes kaikki koiranpitäjät on välinpitämättömiä itsekeskeisiä kusipäitä !
      Koiraverot ja helvetin isot sellaiset niin vähenisi tyhjänpäiväset RAKIT!!!@#
      Nii että muuta sinne maalle ihan keskenäs!

    • Koirankusihaisee

      Koiran omistajan aivot ovat samankokoiset kuin koirallansa, pienet ja vähäjärkiset.

    • KoirastaOnHuolehdittava

      Muuttakaa maalle !
      No eikö voitaisi ajatella , että se joka muuttaa sinne maalle
      olisi se koiranomistaja sen koiransa kanssa , jos on kerran
      aivan pakko sitä koiraansa pitää .
      PS. Miten ne muut naapurit tulevat toimeen , kun heillä ei ole
      lainkaan koiraa .

      • Minä12345678

        Täällä samaa mieltä noista rakeista!!! Kerran oli jo lähellä etten kouluttanut koiran omistajaa paavalniemessä. Räkyttää yötäpäivää häkissä. (se koira).
        Olispa joskus karannut se koira ja tullut käymään pihalla!?


      • Insernööri

        Se, että ottaa koiran talouteensa on vakavan harkinnan paikka.

        Asiaa pitää miettiä hyvin monelta kantilta. Ensinnäkin se perimmäinen syy: Miksi juuri meillä pitää olla koira? Siksi kun naapureillakin on. Siksi kun muillakin on. Siksi kun lapset haluaa. Siksi kun hauva on niin soma. Sen takia kun sitä lenkitettäessä tulee liikuntaa. Tarvitsen kaverin metsästykseen. Joo, kun oikein järjen ottaa mukaan, niin moninkaan noista ei ole järkevä syy koiran ostoon.

        Okay, koira tuli taloon. Alkuun se on soma ja koko perhe on siitä innoissaan. Lasten kanssa on sovittu, että lapset huolehtii aamupisut. Lenkitys jää vanhemmille. Alkuun sujuu, mutta kuka koulii ....lapset häslää koiran kanssa, ei mitään sääntöjä eikä opetusta. Pisut ja ne paksummatkin aivan siihen kotinurkille.
        Kuukausi pari, koira narussa omalla pihalla, lapset häärää ympärillä. Lenkitys hoituu paskatuksella lähimetsään. Kukaan ei kouluta, ruoka ja vesi nakataan eteen. Tältä se näyttää.

        Aikuiset töissä ja lapset koulussa, koira vikisee ja haukkuu yksinäisyyttään. On ihana konsertti naapureille. Kuoulukkaat käy kerran taputtamassa koiraa päähän kun kotiutuvat. Vanhemmat ei senkään vertaa, kysäisevät lapsilta onko koira saanut ruokaa ja onko vettä. Sitten tuleekin jo kiire asioille, kauppaan harrastuksiin jne.
        Koira se vain pitää olla, se on must nykyään. Naapurit haukkuu hurtaksi. Miksiköhän?????


      • Pylli-täti

        Koirien pito luvanvaraiseksi. Niin iso riesa ne on koko yhteiskunnalle, kun jätöksien siivous maksaa ja koirien ainainen haukku on riesa ympäristölleen.

        Palkataan viranhaltija kiertämään ovelta ovelle ja iso vero koirien omistajille tai koiran poisto taloudesta! Jep ja maailma pelastuu juhuu!


    • koira-vaatii-tilaa

      Koiria otetaan jopa kerrostaloyksiöihin lemmikiksi. Mitähän sellainen ihminen ajattelee?

      • Koirakinkärsii

        Ei todellakaan kovin paljon !


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 151
      4305
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      113
      3904
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      23
      2671
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1881
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1747
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1649
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1625
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1543
    9. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      91
      1531
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1511
    Aihe