T:mi Kiinteistötepot

OnnellinenOmakotiasuja

Hei. Kerron kuinka helppoa jopa paikkakunnan vaihtaminen on kun siinä avustaa ammattilainen.
Sain hyvän työpaikan toiselta paikkakunnalta ja aloin etsiä sieltä itselleni asuntoa, mieluiten omakotitaloa. Uudelta työpaikalta sain vihjeen ottaa yhteyttä Kiinteistötepot-nimiseen firmaan. Otin yhteyttä ja itse kyseisen puljun myyntipäällikkö otti asian hoitaakseen. Vakuutuin hänen asiantuntemuksesta ja tarjosin myös entisen asuntoni hänen myytäväkseen. Sovimme tapaamisen asunnolleni ja täsmälleen sovittuna aikana hän hurautti paikalle Toyota Tercelillään. Nopeasti ja hyvin asiallisesti myyntipäällikkö tarkasti asuntoni ja kertoi sen olevan jo käytännössä myyty. Kysyin kuka on ostaja mutta hän sanoi ettei tiedä ihan vielä. Joimme keittämäni kahvit ja hän kokosi taiteltavan pahvikuvan jossa hymyili onnellisen näköinen asunnonomistajan kuva. Kyltissä myös luki: Kiinteistötepot onnellisen ostajan valinta. Hetken kuluttua hän pystytti kyltin kadun laitaan ja pysäytti ensimmäisen ohikulkijan, hänestä ei kuitenkaan ollut ostajaksi sillä hän oli työtön. Seuraavaksi paikalle pyöräili läheisessä kierrätyskeskuksessa työskentelevä mieshenkilö. Hetkeä myöhemmin kaupat oli tehty ja minun täytyisi muuttaa seuraavana päivänä. Kerroin hätääntyneenä ettei minulla ollut vielä taloa! Myyntipäällikkö kertoi minun olevan väärässä ja muuttoauto tulisi aamulla kello kahdeksan, pakkaamaan siis.
Aamulla kahdeksalta asuntoni edessä seisoi tuttu Toyota Tercel varustettuna isolla peräkärryllä ja kärryssä luki T:mi Muuttotepot. Sama myyntipäällikkö kertoi tekevänsä sivutoimisesti muuttoja kuntourheilun vuoksi ja eikun töihin. Onneksi tavaraa ei ollut paljon ja ne mahtuivat kyseiseen ajoneuvoyhdistelmään.
Muutamien tuntien kuluttua saavuimme uuden taloni pihamaalle. Se oli yksikerroksinen 60-luvun talo ja kuulemma erinomainen valinta. Tavarat sisään ja paperitöihin. Myyntipäällikön kanssa teimme kauppakirjat ja hän lupasi hoitaa kaiken muun. Olin ensimmäistä kertaa oman talon omistaja.
Muutaman viikon asuttuani ajattelin että talon peltikatto oli pahasti haalistunut ja pellin pinnoitus oli irtoillut sieltä täältä. Kuin taikaiskusta oli seuraavana päivänä postilaatikossani ilmoitus: Kaikki remonttityöt, pienetkin. T:mi Remonttitepot. Soitin sinne ja minulle kerrottiin että homma alkaa aamulla kello 8. Nukuin aamulla vähän pitempään ja heräsin katolta kuuluviin porauksen ääniin sekä pihalta kuului rämähdyksiä. Avasin verhon ja pihalla seisoi tuttu Tercel sekä peräkärry jossa luki: T:mi Remonttitepot. Peltejä putoili pihamaalle tiuhaan tahtiin ja katolla hääräsi jo tuntemani myyntipäällikkö. Hän kertoi olevansa myös remonttifirman työmaapäällikkö. Iltaan mennessä uudet pellit olivat paikoillaan ja minut vakuutettu siitä että peltien vaihto oli oikea ratkaisu. Jatkuu.

9

160

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • OnnellinenOmakotiasuja

      Seuraavat päivät satoi vettä ja olin onnellinen koska katto oli nyt varmasti kunnossa. Aloin kuitenkin miettiä minne katolta valuva vesi päätyisi? Otin puhelun Remonttitepoille ja hetken kuluttua työmaapäällikkö kertoi remonttimiesten tulevan aamulla tarkastamaan salaojien toimivuuden. Lähdin aamulla uuteen työpaikkaani ja aamuinen auringonpaiste piristi jo hyvin alkanutta työpäivääni. Iltasella töistä palattuani taloni pihamaalla oli tuttu Tercel sekä sen vetokoukkuun kiinnitetty suuri kompressori joka käytti suunnattoman suurta porakonetta. Porakoneen terä oli kaivautunut uuden taloni pohjalaatan alle ja nyt jo hyvin tuntemani myyntipäällikkö/työmaapäällikkö käytteli laitteen vipuja tottuneesti. Tiesin ettei hätään ollut aihetta koska ammattilainen osasi hommansa. Menin sisälle valmistamaan ruokaa ja kuuntelin lattian alta kuuluvaa iloista rouskutusta. Tuntia myöhemmin tuttu työmaapäällikkö asteli sisään ja kertoi työn olevan valmis. Hän kertoi asentaneensa uudet salaojaputket sekä kaupan päälle tehneensä myös radon-kaivon koska kyseinen paikkakunta oli tunnettu suurista radon-pitoisuuksista. Talon pohjalaatan alle hän kertoi laittaneensa pari pitkittäistä salaojaputkea noin niin kuin ylimääräiseksi turvaksi jolloin laatta olisi lopullisesti pelastettu ja kosteus pysyisi ikuisesti poissa. Kiittelin häntä kovasti ja tarjosin kahvit. Kahvittelumme lomassa hän kyseli haluaisinko vaihtaa lämmitysmuodon maalämpöön koska se olisi kuulemma edullisin lämmitysmuoto ja kaivojen tekoon tarvittava porakin olisi jo paikalla? Hänellä olisi myös hyvät suhteet maalämpöpumppuja valmistavaan ruotsalaiseen yritykseen jonka pumput olisivat maailman parhaat. Sanoin harkitsevani asiaa mutta tähän hätään en uskaltaisi lämmitysremonttiin ryhtyä. Kerroin kuitenkin tarvitsevani pihan ajotielle mursketta sekä täytemaata takapihan tasaukseen. Lapiotyönä pihan tasaus olisi liian kova urakka joten jos kaivinkone tekisi sen työn, olisin kiitollinen.
      Heräsin aamulla kaivinkoneen jyrinään ja ikkunasta katsottuani tuttu Toyota Tercel peruutteli pihalle suunnattoman suurta peräkärryä jossa oli ensiluokkaista kalliomursketta. Peräkärryn sivulaidassa luki: T:mi Maansiirtotepot. Iltapäivällä töistä palatessani oli työ tehty ja minulla ensiluokkaisen upea piha.
      Asun nyt onnellista omakotiasujan elämää ja tiedän tehneeni nipun oikeita päätöksiä. Päätöksistäni parhain oli se kun päätin ottaa yhteyttä Kiinteistötepot-firmaan.

    • Sakokaivo

      Haiskahtaa harmaalle taloudelle tuo firma. Ei taida löytyä yritysrekisteristä.

    • ÄläLuota

      Remontit tehdään päivässä ja asunto myydään minuuteissa. Vaikuttaa huijari firmalta.

    • pitiihmetellä

      Jokohan tämä kaveri on laajentanut aluettaan,meinaan minäkin tarvitsen juuri tuolaisen joka taitaa hommat ja vieläpä päivävässä per homma.

      Olisi meinaan hommaa reippaasti.

      Jotenkin vaan hivenen epäilyttää eikä nyt ihan vähäsenkään.

    • MaineKiirii

      Sama firma taisi tehdä tuttavalleni valesokkeliremontin ja salaojituksen. Tuttavallani oli jalka kipsissä ja oli harmitellut kun ei pääse mustikkametsään. Aamulla oli ollut kaksi ämpärillistä mustikoita rapulla. Minuakin vähän epäilyttää tuo nopeus jolla tekevät remontin. Tosin sokkeliremontissa oli mennyt useampi päivä.
      Työmaapäällikkö tuntuu osaavan homman kuin homman. Oli korjannut vanhan Tilley-lampunkin kahvitunnilla ja varaosat olivat löytyneet auton takapoksista.

      • Asunnonostokäsillä

        En uskaltaisi luottaa. Nopeasti hutaistua työtä ja varmasti tulee kostautumaan. Pelkäänpä että säästätte väärässä paikassa.


    • AsuntomessutOuluun

      Asiat voi tehdä nopeastikkin jos osaa. Nykyisin vaan monet eivät osaa ja tuollaiset osaajat ovatkin harvassa. Miten työ voi olla hutaistua jos tilleylampun saa korjattua ruokatunnilla. Jos se olisi hutaistua niin tilley ei palaisi sitten, vai mitä. Tuskin kaveri edes laskutti moisesta ruokatunnin sorminäppäryysharjoituksesta. Pitäähän asiakkaankin tietää mitä tilaa. Jos tilaa jonkun itseoppineen remppareiskan niin silloin jälki on sutta. Oleppas useamman firman nokkamies samaan aikaan niin et ehdi korjaamaan edes öljylamppua jos ei ole homma hanskassa. Paljonko tyyppi laskutti töistä?

    • Kiva tarina kiitos! :-)

      Voi, kun kaikki olisi noin helppoa.

    • Apuja_tarvittais

      Hei mistä tän firman löytää vai toimiiko enää? Pitäis tehdä putkiremontti nopeasti rintamamiestaloon.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      47
      4513
    2. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      94
      4484
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      612
      4096
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3017
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      79
      2621
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      129
      2173
    7. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      342
      2125
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      204
      2089
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      29
      1725
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1472
    Aihe