Eikö todella ole muuta keskusteltavaa kuin mamut?

SJK69

Suoli24 voisi perustaa oman mamu palstan. Missä nämä hönöt voisivat jakaa niitä linkkejä toisilleen. Sitten pitäisi lisätä palstalle valvojia että kaikki linkitetyt viestit poistetaan tai ohjataan sinne oikealle natsi palstalle. Siellä saatte puolestani jakaa pienessä piiriissä mitä lystää. Ei kuulkkaa nyt normi ihmisiä kiinnosta noi teidän vihanlietsonta jutut. Minäkin jo kääntynyt teitä vastaan, vaikka en mikään suvakki ole.

23

177

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • VoiVoiVoiVoijavoi

      Eikö todella ole muuta asiaa kuin voivoottaa, näin surkiat ja mielenkiinotomat saa lanseudestaa suoralta kärela pyyhkästä peppua.

      • Alias11

        Siinä oli tyypillinen MV komentti.


      • Suomentuhoamiskolonna
        Alias11 kirjoitti:

        Siinä oli tyypillinen MV komentti.

        Haistakoon YLE pitkän, haisevan ja kuppaisen Witun! Tällaiset loiset tulee HETI potkaista takaisin. Witut he mitään pakolaisia ovat, pelkkiä loisia, vain ja ainoastaan elintasoloisia.

        Millä OIKEUDELLA heitä pitäisi hyysätä, kun vanhukset ja vähävaraiset ovat SUOMESSA leipäjonoissa. Siis saatana, hyysärit, kertokaa minulle ja muille! Kertokaa se motivaatio, miksi tätä loista tulisi perheineen tuoda tänne? Kenelle siitä on hyötyä? Kuka tuntee itsensä paremmaksi ihmiseksi?

        Näitä loisia on miljoonia ja he lisääntyvät Afrikassa rajatta kuin kaniinit. Miksi juuri he muka menevät ohi niiden, jotka ovat maksaneet juuri sinun koulutuksesi ja sinun kasvatuksesi, elättäneet sinut ja vanhempasi.

        Mikä tekee heistä paremmat kuin omat esi-isäsi? Kerro nyt!

        http://mvlehti.net/2016/08/17/veronmaksajien-kustantama-yle-masinoi-turvapaikanhakijan-perheenyhdistamista-sata-lasissa/


      • Räyhähenki_
        Suomentuhoamiskolonna kirjoitti:

        Haistakoon YLE pitkän, haisevan ja kuppaisen Witun! Tällaiset loiset tulee HETI potkaista takaisin. Witut he mitään pakolaisia ovat, pelkkiä loisia, vain ja ainoastaan elintasoloisia.

        Millä OIKEUDELLA heitä pitäisi hyysätä, kun vanhukset ja vähävaraiset ovat SUOMESSA leipäjonoissa. Siis saatana, hyysärit, kertokaa minulle ja muille! Kertokaa se motivaatio, miksi tätä loista tulisi perheineen tuoda tänne? Kenelle siitä on hyötyä? Kuka tuntee itsensä paremmaksi ihmiseksi?

        Näitä loisia on miljoonia ja he lisääntyvät Afrikassa rajatta kuin kaniinit. Miksi juuri he muka menevät ohi niiden, jotka ovat maksaneet juuri sinun koulutuksesi ja sinun kasvatuksesi, elättäneet sinut ja vanhempasi.

        Mikä tekee heistä paremmat kuin omat esi-isäsi? Kerro nyt!

        http://mvlehti.net/2016/08/17/veronmaksajien-kustantama-yle-masinoi-turvapaikanhakijan-perheenyhdistamista-sata-lasissa/

        Mäillä on omastatakaa bäin käsittämättömiä ongelmia!
        Missä nyt ihmisarvo?
        Tämä on niin musertavaa ,että olis jokaisen hyysärin syytä lukea läpi!

        http://m.iltalehti.fi/uutiset/2016081822146033_uu.shtml


    • Rillumareivaan
    • turhaoot

      Ai kato tällä mulkulla on vissiin robotti hiiri mikä on epäkunnossa kun ei pysty itse valitsemaan itseään kiinnostavia keskusteluja vaan pitää tunkea sitä nokkaansa joka paikkaan! Varmasti osaat lukea aloituksista, että mitä ne ketjut sisältää, mutta se on eri asia, että meneekö se sun pääkoppaan asti ennekuin klikkaat!

      • Seuraavasiirto

        Keskustelun pitää tehdä mielenkiintoiseksi eri sektoreiksi, no mistäs sitten keskustellaan kun niin tyhyjältä tuntuu ja halutaan se rajat alotukseen.


    • Talvisodanhenki

      Olisi paljonkin muuta puhumista ja tekemistä eikä nämä aavikkopirut kiinnostaisi itseänikään MUTTA Suomen(kin) tilanne on päässyt jo niin pahaksi (2015 invaasion seurauksena) että tämä ongelma on noussut ylitse muiden. Pirullisinta tässä hulluudessa on se ettei tätä sotaa voi lykätä, se on TÄSSÄ ja NYT! Jos nyt emme saa kansanvaihto-operaatiota loppumaan niin se on sitten siinä. Ollaan ns. viimeisellä linjalla, jos tämä pettää Suomi muuttuu varsin toisenlaiseksi maaksi missä ei "tarvitse" itse miettiä mistä haluaa keskustella, sen päättää uudet isännät. Kuka haluaa sellaisen tilanteen? Tuo on karu fakta mutta pelkällä matematiikalla osoitettavissa todeksi. En pidä tämän pidempää luentoa mutta toivon että jokainen tutkii itse millaisen toiminnan kohteena me Suomalaiset olemme, muuten edessä on ruåtsin tie joka johtaa meidät kehitysmaaksi alle 20 vuodessa. Tehdään tästä maasta sellainen että täällä olisi edelleen KIVAA. Silmien ummistaminen juuri nyt on pahinta mihin voi sortua. Tämä työ nyt valitettavasti jäi meidän ikäpolven tehtäväksi, eikä pshinta ole vielä todellakaan edes nähty. EI SAA JÄÄDÄ TULEEN MAKAAMAAN !

      • KukasLaskunMaksaa

        Joo hyvä ja tulokkaat ei koskaan suomeen sopeudu ja kantaansa muuta, muttei mekään -jotta koetoshan tästä selvästi syntyy ja me voitamme sehän on varmaa ja kaikki siivotaan pois.


      • mullinkipiä-mullinturva

      • Tätähänseon-pitkälti

      • suvakit-hoitoon

    • Talvisodanhenki

      Viime viikolla melkoinen piikki tulijoissa, 141 kpl saapasteli maahan, en ymmärrä miten näitä voi ainavaan tulla vaikka svedupetterit on pitävinään jonkinlaista "rajatarkastusta" etelä-osissaan. Venäjä ei fuskaa vaan hurrit näitä juitsailee tänne edelleen. Kansalaisuuksien prosentit kertoo hienosti että kyseessä on tilaustavaraa, niitä tulee keille helpoiten irtoaa turhapaikka. Mitenköhän kauan ovat olleet ruåtsissa ennen tänne tuloaan?Tämä taitaa olla jokavuotisen syysrynnäkön alkua, pahoin pelkään. Hurrit kusee meidän kintuille jatkuvasti, lasku on miljardeja.

      Rajat on saatava kontrolliin, tilanne on umpihullu!

      • saatanan-tunarit

        Noista pitäisi joka ainut palauttaa takaisin ruotsiin, Soini on kädetön pelle kun ei saa savakki ruotsia kuriin.


    • Pilkkityttö

      Pistä kuule nyt simmut kiinni ja suu suppuun! Itse teet valintasi mitä haluat lukea! Sitäpaitsi, aihe on tätäpäivää ja on hyvä, että asiasta keskustellaan!

    • toivottomiaovat
    • Lapsetmukanatapeluissa

      Sidhom Anja "Harmi, että asun Espoon Westendissä, jossa en voi ollenkaan nauttia monikulttuurisuudesta. Haaveenani olisikin muuttaa vaikka johonkin Vantaan maahanmuutossa voittaneeseen lähiöön. Ihanneasuinpaikkani voisi olla vaikka Koivukylä tai Korso. Monikulttuurisuus on rikkaus."... jatkaa Stubb

      http://mvlehti.net/2016/08/18/nain-tapellaan-itakeskuksessa-tervetuloa-todellisuuteen-video/

      Videon alussa lätkimisen alussa kerrankin tuli toinenkin valkoinen talkoisiin, kerkesin ilahtua... kunnes videon lopussa taas oli valkoinen valkoisen kimpussa! Ei ole ihme että 99% matut voittaa tappelut. Jos toiset ei säännöistä pätkääkään välitä ja toiset yrittää leikki kunnollista, hävitään jokakerta.

    • 345676545678

      se on ollu siitä asti kun ääs joelle tuli yön timoja niin aina kun joku on auton lasistakin nähny yhden on täällä palstalla ollu jo kirjoitus että keskustassa on raiskattu joku ja ryöstetty...kumma kun siitä ei ikinä oo lehdessä tai poliisi tiedota niinkun muualla? mun mielestä koko kylä muuttu pikkusen vainoharhasiksi kakaroiksi ei millään pahalla...vaikka täällä on ollu jo pitkän aikaa virolaisia pikkusen enemmän? ja manneja? kasperissa muutama talollinen ihan kotimaisia sossupummeja? et kyllä niitä omasta takaa on ollu eikä mun käsittääkseni rikollisuus oo lisääntyny yhtään? faktaa pöytään kiitos..en mä mamuista tykkää mut toi turhanpäivänen kirjoittelu on vähän kummallista kun ei se ketään hyödytä,jokainen jolla on aivot käsittää ettei semmosta oo tapahtunu...

      • tästäonkyse

        Lues nyt tuosta edes pikkasen ja käsitä näitten tavoitteet HERÄÄ TÄHÄNPÄIVÄÄN

        http://www.kortie.fi/
        MUSLIMIEN VALTAAN PYRKIMYKSISTÄ

        Islam kieltää ei-muslimien elämisen yhteiskunnassa tasavertaisina muslimien kanssa. Se määrä ei-muslimeille toisen luokan aseman, kieltäen näiltä tietyt tehtävät, olemasta johtoasemassa suhteessa muslimeihin.
        Tärkein asia, joka lännen pitää nykypäivänä tietää Islamista, on se, että islamilla on poliittinen luonne, se ei ole pelkkä uskonto, vaan se on uskomusjärjestelmä, joka käskee sodankäyntiin vääräuskoisia vastaan.

        MUSLIMIT TULEVAT LÄNTEEN ajatuksenaan, että sharia on Allahin laki, näkevät uskonnonvapautemme -ja näkevät sen tosiasian, että ei-muslimit ovat vallassa Usa:ssa ja Länsi-Euroopassa säätämässä lakeja

        LAKEJA, JOTKA EIVÄT PERUSTU ALLAHIN TAHTOON
        vaan yhteisymmärrykseen ja Vapaisiin vaaleihin. Heille tämä kaikki on jahiliyyahin eli epäuskon ilmentymää - Islamin aikaa edeltävän tietämättömyyden aikakautta, jollaisena islamia edeltävää aikaa, minkä tahansa valtion historiassa pidetään.
        Monet länsimaihin muuttava muslimit työskentelevät

        PERUSTAAKSEEN LÄNSIMAIHIN ISLAMISTISIA VALTIOITA - sen ajatukseen pohjalta, ettei maallinen vaaleihin perustuva valtio ole oikeutettu
        Allahin laista ei äänestetä. Jumalan käskyjä vain yksinkertaisesti totellaan.


      • NäinToimiaSuomessakin

        On todella hienoa nähdä tekoja paskanpuhumisen sijaan :)
        Joissain maissa vaan on älykkäitä poliitikkoja, jotka ymmärtävät asian vakavuuden.
        Norjassa ilmapiiri vakavoituu ja poliitikot toimivat pikku hiljaa, Eesti ottanut järkevän realistisen linjan, Ruotsi menetetty, Suomi tulee lastenkengissä Ruotsin perässä, niin kuin aina :(

        http://mvlehti.net/2016/08/18/turvapaikanhakijat-haluavat-bulgariasta-lanteen/

        Näin on ja jollei mitään konkreettista tehdä, niin kohta Suomikin on Ruotsin lailla menetetty.


    • Talvisodanhenki

      Kun kyse on muslimeista oleellisinta on määrä, tämä seikka ohjaa tekemiset melkolailla kokonaan. Nämä reppanat kun eivät ole yksistään mitään mutta joukolla erittäin agressiivisia ja arvaamattomia, tästä löytyy yhteys myös siihin factaan että mm. euroopan joukkoraiskaukset ovat poikkeuksetta muslimien tekosia, tässä porukassa todellakin se tyhmyys tiivistyy ja tapahtumat ovat senmukaisia. Jos ajatellaan kokonaisväkilukua vaikkapa tuossa läntisessä absurdianissa niin sieltä voi hyvin seurata miten suora yhteys määrällä on tapahtuviin rikoksiin (tosin meidän svedu omisteisesta mediasta ei juuri tietoa löydy...) Näistä ananastukkaisista ahmedeista kun ei ota pirukaan selvää mitä "miehiä" ovat jos ovat itsekseen, osaavat hienosti näytellä viatonta ja uhriutuminen on jonkinlainen luonnonlahja (muita lahjoja ei juuri olekkaan...) Tähän kun lisää impulsiivisuuden ja täyden tiedottomuuden kultamussujen menneisyydestä niin...ei hyvä!

      Siksi Suomen pitää ottaa käyttöön NOLLATOLERANSSI eli ei yhtään uutta enää sisään maahan. Eiköhän tämä #unelmointi jo ala riittämään pikkuhiljaa ja aletaan korjaamaan tehtyjä virheitä! Kiitos orpo&kumppanit, tätä tähän kohtaan vielä kaivattiinkin...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14881
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3066
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3065
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3065
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe