Onnettomuus eturauhaskiihottimen kanssa

ExitOnly

Morjens,

Sattui pikku haaveri.

Olen hieman alle 30v mies. Olin lukenut netistä hehkutuksia miten Aneros nimisellä laitteella jotkut ovat saaneet mielettömiä anaaliorgasmeja käsin koskematta joten päätin tilata vastaavanlaisen tuotteen.
https://www.amazon.com/Aneros-Helix-Silicone-Prostate-Massager/dp/B005VJIESA

No pari viikkoa sitten laite vihdoin saapui ja päätin kokeilla. Laitoin runsaasti vesipohjaista liukuvoidetta ja työnsin härvelin kakkoseen. Tuntui ihan mukavalle ja annoin sen olla paikallaan vajaa puoli tuntia maatessani paikallaan.
Päätin vetää laitteen ulos. En tiedä oliko liukkari kuivunut vai peräaukon sulkijalihakset menneet niin tiukasti kramppiin, mutta laite ei hievahtanutkaan vaikka yritin sitä vetää ulos. Rupesin menemään paniikkiin ja yritin seuraavaksi vetää sen pois hieman voimaa käyttäen (paha moka!) Se kuitenkin tehosi ja laite irtosi kertaheitolla ja helpotus oli melkoinen. Tässä vaiheessa ei vielä tuntunut kipua.

Pari tuntia myöhemmin alkoi kovat kivut alapäässä. Peräaukkoa ja ympäröivä alue rupesivat koskemaan aivan s**tanasti. Aamuyöstä oli pakko lähteä sairaalan päivystykseen kun ei kivuilta pystynyt olemaan enää mitenkään päin eikä kotoa löytyneet särkylääkkeet tehonneet.

Nuori naislääkäri otti päivystyksessä vastaan aamuyöstä ja tunki ensimmäisenä proktoskoopin sisään ja totesi sitten hetken katseltuaan että ei ole vuotoja, perforaatioita ja sulkijalihakset tuntuvat normaaleilta. Ohje oli että särkylääkkeitä suppona ja kotiin.

Nyt on pari viikkoa mennyt ja tilanne on pahentunut. Seuraavat oireet ovat ilmaantuneet:
- Peräaukkoa, välilihaa, pakaroita kirvelee ja polttelee
- Istuminen pahentaa oireita. Seisominen ja kyljellään olo parempi.
- Jatkuva tarve käydä virtsaamassa (yli 30krt/päivä)
- Alavatsaa kuumottaa
- Peniksen päässä satunnaisia pistäviä kipuja
- Peräaukon seudun tunto hieman minusta heikentynyt

Olen käynyt urologilla joka totesi että eturauhanen on ärtynyt tempusta. Diagnoosiksi tuli krooninen eturauhastulehdus. Eturauhanen ei vain aristanut tunnusteltaessa ja se oli ultraäänessä normaalin näköinen/kokoinen. Ehdotti lisäksi Xatral nimistä lääkettä mitä en ole vielä aloittanu.

On tullut mokattua pahasti, tiedän.. Itse epäilen että tapin ulosvedossa on aiheutunut venytys tyyppinen hermovaurio pudendaalihermoon, mikä aiheuttaa nuo oireet hermon alueelle ja luultavasti sotkee myös lantionpohjan toiminnan. Lääkäri ei tätä pitänyt todennäköisenä, totesi vain että ihmisille tehdään anaalifissuuroiden korjauksia sulkijalihasta venyttämällä istrumenteilla mitkä laajentavat p.aukon paljon isommaksi kuin tuo eturauhaskiihotin.

Todella toivon että kyse ei olisi muusta kuin ohimenevästä ärsytystilasta. Hermot ovat riekaleina kun miettii vain pahinta vaihtoehtoa. Kyllä ihminen voi olla tyhmä!

10

1885

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • viisastunyt

      minkä hveti ntakia tuommosta harrastat==??? sattuuhan niitä opetuksia joskus

    • Jermu113

      Passaa kirjoitat. En usko että noin on käynyt.

      • Lekurinlausunto

        Jep, kroonista on vasta 3kk päästä ei 2 vko...


    • ProstateMassage

      Kuulostaa varsin oudolta. Entä jos siellä onkin jo ollut eturauhasen tulehdus _ennen_ laitteen käyttöä ja eturauhasen stimuloinnti pahensi sitä?

      Muistelen lukeneeni, että akuutin eturauhastulehduksen aikaan sitä ei saisi hieroa, sillä tulehdus riskeeraa levitä laajemminkin kehoon.

      Yleensäkin noiden peppulelujen käyttö edellyttää rauhallisuutta, rentoutumista ja riittävästi liukkaria, jota voi kesken kaiken lisätäkin ja eturauhanen vaati varovaisuutta ja hellävaraisuutta, sillä se hyvin herkkä ja haavoituvakin elin.

      Eturauhasen hieronta hoitavana / terapeuttisena on hyvin vanha perinne varsinkin Aasiassa ja siitä voi olla miehelle terveydeellistä hyötyä. Osa miehistä saa siitä boonuksena uudenlaista nautintoa.

      - http://www.happymassage.com/wiki/Benefits_of_Prostate_Massage

      "Is Prostate Massage The Answer to Your Prostate Problems?"

      - http://www.prostate-massage-and-health.com/

      .

    • Morjens,

      En tiedä johtuvatko kipuni eturauhasen stimuloinnista vai ulosvedossa mahdollisesti tapahtuneesta vammasta, mutta kivut ovat ja pysyvät samanlaisina edelleen vaikka tapahtuneesta on jo yli 6 viikkoa. Ennen tapahtunutta ei siis ollut minkäänlaisia virtsavaivoja tai kipuja alueella.

      Urologi on poissulkenut akuutin eturauhastulehduksen veri ja virtsakokeiden, sekä tunnustelun perusteella. Eturauhanen näytti myös ultraäänessä normaalin kokoiselta ja tarkkarajaiselta.

      Peräaukkoa, pakaravakoa ja kankkuja polttaa vietävästi edelleen. Päivän mittaan on parempia hetkiäkin mutta kipu ei lopu missään vaiheessa. Pitkään istuminen aiheuttaa poltteen leviämisen myös tuonne välilihan alueelle kasseja kohti.

    • Kalekalekale

      Olen laittanut saunakauhaa kovaotteisin työnnöin sisään, ja ilman liukkaria. Vaikka anaalista tullut verta terapian jälkeen, ei vastaavia ongelmia ole itselle ilmennyt.

    • idunno

      Kuulost aika pahalta jos se jäi jumiin, mitä itse veikkaan on että se eturauhaskiihotin kuivui ja tarttui sulkijalihaksiin ja ne vähän venähti kun sä vedit sen lujaa pois, voi olla että vielä hetken sattuu.

    • Kävin tänään fyssarilla/uroterapeutilla, joka on erikoistunut lantionpohjan kipuihin. Hän tunnusteli peräaukon ympäristön ja selvisi, että ei se ole se peräaukko mistä kipu tulee, vaan se lihas siinä aukon ympärillä. Levator ani nimeltään. Oli siis vasen puoli siitä lihaksesta kipeä ihan sormin painaessa.

      Lekurin mukaan sulkijalihakset toimivat edelleen normaalisti.

      Voi tietysti olla että se eturauhanen on suivaantunut tuosta hieromalaitteen käytöstä myös.

    • ProstateMassage

      Tulee mieleen josko pois vetäessä on se vahinko tapahtunut. Peppulaite tulisi poistaa samalla tavalla kuin pottareissulla ponnistaessa rentoutuen ulospäin, mutta nythän se on toki myöhäistä.

      "Levator ani nimeltään. Oli siis vasen puoli siitä lihaksesta kipeä ihan sormin painaessa."

      Kommentoiko tilanteen paranemisen ja palautumisen suhteen? Nuo kuvaillut kivut viittaisvat jonkin / joidenkin hermoratojen ongelmaan, ehkä vain lihasrevähtymän seurauksena hermot pinteessä ja jos näin, niin voisiko asiansa osaava fysioterapia / hieronta / voimistelu auttaa? Toivottavasti asia korjaantuu.

      - https://en.wikipedia.org/wiki/Levator_ani

      Tuli mileen koska joissakin tapauksissa pakaralihaksen alla luun pinnan lähellä vai oliko se pakaralihasten välissä kullkevien hermojen pinne on aiheuttanut aivan lomagliaa vastavat oireet kipuineen ja joka on hieronnalla ja fysioterapialla korjaantunut kun tuon pinteen on saanut auki.

      Ihan eturauhasta varovasti hoitaakseni olen kokeillut pari kertaa tuota ykkösen laitetta, joka on Aneroksen tyyppinen. Taitaa olla medium tai pieni versio tuosta. Valitsin tuon ajatellen sen luontevaa muotoa, maltillista kokoa ja melko kapeaa kaulaosaa ja siksi ett'ei se ole kovaa muovia.

      1) https://www.amazon.com/Doc-Johnson-Mood-Naughty-Silicone/dp/B00BUKJR62/ref=pd_sim_121_25?ie=UTF8&dpID=31BGTjcTWSL&dpSrc=sims&preST=_AC_UL160_SR97,160_&refRID=0E05X314PV83V5Z58KJ1

      Vaati lämmittelyä, rauhallisuutta, rentoutumista, malttia ja kunnolla liukastetta. Ekalla kerralla ilmeisesti sulkijalihaksen sisempi osa otti hieman siipeensä ja oli oudon ja epämielyttävän tuntuinen nelisen vuorokautta, teki pottareissuista epämielyttäviä ja homma sekoitti suolen toimintaakin.

      Nyt kauan tuon ensimmäisen kokeilun jälkeen testasin uudestaan ja lyhyemmän aikaa. Sama tilanne sulkijan suhteen, mutta lievänä ja noin vuorokauden ajan.

      Kokemus sinänsä oli melko mielyttävä ja ensimmäisellä kerralla sai erektioiden lisäksi aikaan lievää purkautumista kuten noilla laitteilla on luvattu, eli sai eturauhasesta nesteitä liikkeelle. jotkut laitteen käyttöön tottuneet saavat eturauhasorgasmeja penikseen koskematta. Yllätyin kun öiset pissareissut harvenivat ja paremmin volyymein vähäksi aikaa heti ensikokeilun jälkeen.

      Tuollainen laite saattaa parhaimmillaan antaa eturauhasterapian lisäksi boonuksena uudella tavalla nautinnollisen kokemuksen. Potenssiongelmia ei ole ollut.

      Tämä kokemus on saanutkin oudoksumaan miten peppuseksiä aktiivisesti parisuhteessa, leluilla tai gay-miehillä oikein pepun terveys ja suolen toiminnat säilyvät tai tekevätkö aina suolihuuhtelun ennen puuhiaan.

      Alla olevaa laitetta näkee siellä täällä ainakin videoilla, joskin epäilen motorisoitujen laitteiden turvallisuutta eturauhasen terveydelle (?), sillä rahanen vaatii suurta hienovaraisuutta.

      2) https://www.amazon.co.uk/Joel-Kaplan-Premium-Prostate-Massager/dp/B00MUUZ51M/ref=sr_1_258?s=drugstore&ie=UTF8&qid=1461774423&sr=1-258&keywords=prostate

    • Katoin jo että tämä on nosto 10 vuoden takaa!!!

      EI! Nykyjään ei tartte olla kateellinen jos ei omaa tuollaista lelua, sen voit tilata jopa pakettiautoamattiin, jolloin saat sen käsiin näyttämättäsi kasvoja kenellekään...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    6. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    7. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    8. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    9. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    10. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    Aihe