Kyynelten valtatie

mitäsiellätapahtuu

"Kyynelten valtatie (engl. Highway of Tears) on Kanadan läntisimmän provinssin, Brittiläisen Kolumbian, poikki johtavasta valtatie 16:sta käytetty nimitys. Nimi johtuu siitä, että jopa 43 naisen uskotaan kadonneen sen varrella viimeisen kolmenkymmenen vuoden aikana. Monet uskovat, että katoamisten takana on sarjamurhaaja, joka saalistaa nuoria naisia."

https://fi.wikipedia.org/wiki/Kyynelten_valtatie

Myös täällä:

http://murha.info/phpbb2/viewtopic.php?f=3&t=12433&start=15

Liittyykö tämä järkyttävä uutinen nyt samaan alueeseen?


"Kanadassa alkuperäiskansoilla hälyttävä tilanne – jo yli sata nuorta yrittänyt tehdä itsemurhan vuoden sisällä

21.08.2016

.... Hän on myös laittanut aluilleen kyselyn, jolla kartoitetaan toista synkkää asiaa: Alkuperäiskansojen naisiin kohdistetaan Kanadassa paljon väkivaltaa.

30 vuoden aikana yli 4000 alkuperäiskansan naista on joko kadonnut tai murhattu."

http://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/kanadassa-alkuperaiskansoilla-halyttava-tilanne-jo-yli-sata-nuorta-tehnyt-itsemurhan-vuoden-sisalla/6038186

Aivan käsittämätön tilanne. Mitä tapahtuu? Outo juttu...

16

1160

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ailarintekemälista

      Ei kai Kyynelten valtatie mene siellä, mutta tämä kohta uutisessa:

      "Kanadassa murhataan alkuperäiskansojen naisia joka vuosi. Osa heistä katoaa. Useiden epäillään päätyvän Winnipegin sydämessä virtaavaan jokeen."

      Miksi juuri Winnipeg - sekään ei ole siellä päin?! Viitataankohan tässä johonkin mafiajuttuun, kun Winnipegin uutiset uutisoi mafioso Tony Magista - en tiedä, että onko Helsingin jäätelötehtaan Magi-sukua, kun siellä Ulvilassakin ainakin pelattiin sen jäätelön kanssa moneen kertaan, ja Lahtikin luki vain sitä....

      "Tex Willer ilmestyi Italiassa ensimmäistä kertaa vuonna 1948. Suomessa lehti alkoi ilmestyä vuonna 1953...." -juttua.

      Niinpä, löytyy ne murhatut ja kadonneet naiset Suomestakin. Ei kun töihin...

    • kokaiininmatkassa

      Yhteys Winnipegiin selviää. Tietoja tipotellaan niin verkkaiseen tahtiin, että on selvää, että parittajana on toiminut poliisi. Ja mikä ihme se on - samaa touhua on ollut muuallakin. Väitetään, että jopa Suomessa. Vai mitä sen Aarnion sisäpiiriin kuului se huora - eikö väitetty, että Aarnio hoiti sen bisnesasioita. Ja takavarikoi videoitakin, kun koteloissa oli rahaa. Kuvattiinko asiakkaita, että niitä voitiin sitten kiristää?

      "Intiaanien jälkeläisten pakottaminen seksityöhön järjestelmällistä Kanadassa – "Jos kieltäydyit, sinut hakattiin tai joukkoraiskattiin"
      Ulkomaat Julkaistu 25.08.2016 01:25"

      http://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/intiaanien-jalkelaisten-pakottaminen-seksityohon-jarjestelmallista-kanadassa-jos-kieltaydyit-sinut-hakattiin-tai-joukkoraiskattiin/6042614

      Selviääköhän joku Suomi-yhteys Kanadaan - outo maa, ei ole juuri suomeksi uutisoitu, ei edes tuosta poliisien mafia-jutusta.

      "Massive Toronto police corruption trial begins
      5 officers face jury in case that stretches back to the 1990s

      By Dave Seglins , CBC News Posted: Jan 16, 2012"

      http://www.cbc.ca/news/canada/toronto/massive-toronto-police-corruption-trial-begins-1.1143440

      Viisi poliisimafian johtajaa huumetutkinnasta joutui oikeuteen. Tässä on sellainen juttu, että Raymond Pollard - eräs heistä - tuo nimi liittyy myös Madeleineen; suomalainen Mari Olli, joka näki Madeleinen Marokossa, ja asui tuolloin Costa del Solilla Fuengirolassa, niin hänen miehensä nimi on Raymond Pollard, mutta tuskin on sama kaveri. Mari Ollia sanotaan näissä uutisissa norjalaiseksi, mutta kyllä joku väitti hänen olevan suomalainen, kun tunsi vielä perhettäkin. Viimeinen silminnäkijähavainto todistajineen olisi sitten vähän kauempaa Costa del Solin rannikosta, eli Mari Ollin ja miehensä Raymond Pollardin nykyiseltä asuinpaikalta eli Alhaurin el Grandesta ja havainnoissa on kerrottu oikein nimetkin.

      "Remember Mari Olli Pollard? First sighting of Madeleine? In Morroco?

      The latest Madeleine 'sighting' reported by the press comes from Yvonne Tunnicliffe fromAlhaurin el Grande in Malaga, Spain.

      You mignt also remember that the witnesses that first put Madeleine in Morocco also have a base in Alhaurin el Grande: Norwegian woman Mari Olli Pollard and her husband Raymond Pollard (orginally from Groby in Leicester).

      Ray Pollard is the co-owner of A1 Security in Alhaurin el Grande. He is a Locksmith. He moved to Spain in 2004."

      http://gazetadigitalmadeleinecase.blogspot.com.es/2012/02/remember-mari-olli-pollard-first.html

      Ja siellä Alhaurin el Grandessa onkin sitten pidätetty mafiatutkinnan yhteydessä jokin aika sitten myös kolme poliisia (guardia civil - kansalliskaarti) plus viisi muuta henkilöä. Sanotaan, että pidätyksiä tulee vielä lisää, mutta tutkinnan tässä vaiheessa ei kerrota enempää. Mutta kyse siinäkin huumebisneksestä, kuten Torontonkin tapauksessa, myös tietovuodoista rikollisille. Vai pitäisikö puhua kuten Suomessa - "tietojen katselusta rekistereistä". Se antaa paljon enemmän tulkinnanvaraa totuutee, Suomessa kun on totuttu peittelemään asioita.

      Detenidos tres guardias civiles en Alhaurín el Grande en una operación contra una organización criminal, Junto a los agentes se han arrestado a cinco personas más a los que se les acusa de organización criminal, tráfico de drogas y revelación de secretos

      http://www.diariosur.es/malaga-capital/201604/21/tres-guardias-civiles-detenidos-20160421175038.html

      Mielenkiintoinen paikkakunta joka tapauksessa.

      • mihinpuhelinsoitti

        Ja kovasti on ollut tarve Aarnion kenkäpuhelimen muodossa esitellä myös intiaanipäähinettä. Mites tämä intiaanipäällikkö Chippewa - pyörikö heimo Kanadan rajalla.

        http://www.hs.fi/kotimaa/a1444111087275

        Juu, samaa aluetta ja Winnipegissä ollaan. Kyseessä on Ojibwe-intiaaniheimo.

        https://en.wikipedia.org/wiki/Ojibwe

        Kyllä maailma on pieni!


      • eliittihuumesuojelussa

        Norjasta levitettiin kokaiinia (operacion Nordica), ja tuli tietämäni mukaan Suomeenkin. Oliko kyse veneillä? (Mystinen Trevoc, artikkeli Suomen kuvalehti). Oliko kokaiini lähtöisin Kanadasta? Entä Costa del Sol - oliko se kokaiinin määränpäänä, josta jatkojakelu?

        Tuli vain mieleen se Jenna Lepomäki, jonka olisi pitänyt toimia kokaiinikuriirina, joka murhattiin Fuengirolassa ja kerrottiin jo satojen nuorten tyttöjen heittäneen näitä kokaiinikuriirikeikkoja. Mitä heille tapahtui?

        Aina ajatellaan, että huumeet kulkisivat Costa del Solilta Suomeen päin, mutta entä jos levitys onkin tapahtunut päinvastoin?

        Kaikkea tässä tuleekin mieleeni, kun siihen Aarnion tapaukseen oli liitetty se Putin tutkinta, jossa Espanjan syyttäjä haki kansainvälistä etsintäkuulutusta Putinin lähipiirille ja ministereille.

        http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/putinin_espanjan_kytkokset-40365

        "Ulkomaat
        Kohukirjassa Putinin rahoista kerrotaan myös Suomi-yhteyksistä
        3.10.2014"

        http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/dawisha putin-26305

        "Eräässä raportissa presidentti Vladimir Putinin lähipiiriläistä, Viktor Ivanovia, syytettiin kytköksistä järjestäytyneeseen rikollisuuteen ja osallistumisesta huumeiden salakuljetukseen.

        Eräässä raportissa presidentti Vladimir Putinin lähipiiriläistä, Viktor Ivanovia, syytettiin kytköksistä järjestäytyneeseen rikollisuuteen ja osallistumisesta huumeiden salakuljetukseen.

        Entistä KGB-upseeria Ivanovia pidetään yhtenä presidentti Putinin läheisimmistä liittolaisista. Hän on vaikutusvaltainen liikemies ja poliitikko. Tällä hetkellä Ivanov johtaa Venäjän federaation huumepoliisia ja toimii muun muassa ilmapuolustusjärjestelmiä valmistavan Almaz-Antein ja Aeroflot-lentoyhtiön hallituksien puheenjohtajana.

        Ivanov toimi 1990-luvun alussa Putin alaisuudessa Pietarin pormestarinviraston kansliapäällikkönä ja on sen jälkeen ollut vakiokasvo Putinin hallinnossa.

        Eräässä Litvinenkon ja toisen KGB-loikkarin, Juri Shvetsin, laatimassa raportissa Ivanovin kerrotaan tukeneen voimakkaasti pahamaineista Tambovin mafiaperhettä ja sekaantuneen rikolliseen toimintaan Pietarissa jo 1990-luvulta alkaen.

        Tambovin jengi pyöritti tuolloin tuottoisaa salakuljetusoperaatiota, jossa kolumbialaista kokaiinia kanavoitiin Pietarin sataman kautta Eurooppaan. Myös Ivanovin kerrotaan olleen mukana toiminnassa."

        http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/litvinenko_putin_motiivi-32536

        1990-lukuun viitataan tuossa Torontonkin huumepoliisipidätysjutussa. Joku kiepsahdus on Kanadan kautta.


      • hyväbisnespaikka

        Eikö se ollut niin, että juuri tuo Ivanov omisti Pietarin sataman?


      • josmitäänmerkitystä

      • srjklmanors

    • löytyseturkuyhteys

      Viimeinen asiallinen uutinen Ulvilan tapauksesta, ennen kuin kaikki meni nurinniskoin, oli Iltalehdessä 1.12.2008, jossa Kuusiranta kertoi tutkittavan Lahden menneisyyttä Turussa. Mikään ei ollut enään sen jälkeen entisellään ja kyselin, että mitä ihmettä sieltä Turusta oikein löytyi?! Ihmiset minfon sivuilla olivat sitä mieltä, että kaikki meni nurinniskoin tutkinnanjohtajan vaihdoksesta, mutta todistin tuolla uutisella, että ei mennyt. Kaikki oli monta kuukautta vaihdon jälkeen aivan kuten ennenkin, vain tuo Turun alueen uutisoinnin jälkeen ei enään ollut. (minfo/Ulvilan tapaus ketju 3, sivu 371.)

      Jäi vaivaamaan. Nyt tiedän mitä sieltä löytyi - Turusta löytyi Putin.

      "Kohukirjassa Putinin rahoista kerrotaan myös Suomi-yhteyksistä

      Juha-Pekka Tikka

      3.10.2014 klo 23:51 (päivitetty 4.10.2014 klo 15:00)

      Vladimir Putin kävi 1990-luvulla viiden vuoden aikana Suomessa 60-70 kertaa.

      70 matkaa Suomeen

      Dawishan mukaan läntiset viranomaiset seurasivat 1990-luvulla Vladimir Putinin tiheää ulkomaanmatkailua. Hänen uskottiin käyneen Espanjassa väärillä papereilla 37 kertaa FSB:n johtajana.

      Putin vastasi Pietarissa apulaiskaupunginjohtajana ulkomaankaupasta. Neljän suomalaisdiplomaatin mukaan Putin kävi tuolloin viitenä vuotena 60-70 kertaa Suomessa "ja suomalaiset tutkivat hänen yhteyksiään järjestäytyneeseen rikollisuuteen Turussa".

      http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/dawisha putin-26305

      Uutinen kannattaa lukea kokonaisuudessa, siellä vilahteleva rakennusliikkeen nimi, on vilahdellut myös espanjauutisoinnissa - liittyneenä uutisointiin mm. Elisabeth Elena von Messingin tapauksesta. Hänen miehensä oli syyttäjän mukaan mafiooso, mutta rouva korjasi, että - ei kyllä hän työskenteli KGB:ssä, ja KGB:n miehiä se Putinkin on/oli. Peräti johtaja.

      http://keskustelu.suomi24.fi/t/6678552/jattimaisessa-rahanpesujutussa

      Turun virkailijoiden kerrotaan todenneen, ettei Putin käynyt vain virallisilla matkoilla vaan myös tapaamassa alueen liikemiehiä. Hän vietti Turussa 40-vuotispäiviään 1992.

      • jatästähänkaikkialkoi

        Ja reilu kuukausi myöhemmin - edellä olevasta linkistä - eli tammikuun alussa 2009:

        "Jättimäisessä rahanpesujutussa

        5.1.2009 16:24

        "Bulgarialaislehtien mukaan noin miljardi euroa venäläistä rahaa olisi siirretty kiinteistö- ja rahoituspalveluja tuottavaan yritykseen Optima Ca:han Bulgariassa. Sen jälkeen yhtiö olisi siirtänyt puolet rahoista virolaiselle rahoitusyhtiölle AS Tavidille, joka puolestaan lähetti rahat takaisin Venäjälle. Loput rahoista siirrettiin tileille Kyprokseen, Dubaihin, Hongkongiin ja muihin maihin, bulgarialaislehti 24 Chasa kertoo.

        Lehden mukaan Optima Ca:n omistaa venäläinen Elisabeth Elena Von Messing, jolla on kuitenkin Suomen passi".

        http://yle.fi/uutiset/ulkomaat/2009/01/suomen_passin_omistava_nainen_sekaantunut_jattimaiseen_rahanpesuskandaaliin_463832.html


      • eräsoikeudenkäynti

        Edellä oleva verkkouutisten juttu Putinista ja Turusta on lokakuulta 2014, tämä uutinen oikeudenkäynnistä liittyen Voutilaisen pariskuntaan on marraskuulta 2014 - näin tutkinta on edennyt. Operaatio Valkoisen Valaan (operation White Whale) oikeudenkäynti:

        " La Audiencia declara firme la sentencia de "Ballena Blanca" y ordena su ejecución
        Incluye las modificaciones dictadas por el Tribunal Supremo en las que se rebaja las penas a cuatro de los cinco condenados

        21.11.13 - 15:40 - EFE | Málaga

        En un auto, al que ha tenido acceso Efe, la Audiencia recuerda que el Supremo dictó sentencia en la que estimaba parcialmente los recursos presentados por Del Valle, por Sophiane Hambli, Aimo Veikko Voutilainen y Maria Leena Voutilainen.

        Por ello, se declara firme la sentencia que la Audiencia malagueña dictó el 31 de marzo de 2011, con las modificaciones dictadas por el Tribunal Supremo en su sentencia del 5 de diciembre de 2012."

        http://www.diariosur.es/20131121/local/marbellaestepona/audiencia-declara-firme-sentencia-201311211540.html

        Tuomittavana Voutilaisen pariskunta Turusta.


      • venäjänmafiaa

        "HS: Suomalaispariskunta vankilaan rahanpesusta Espanjassa

        Perjantai 1.4.2011 klo 11.23

        Pariskunta pesi rahaa 800 000 euron edestä Aurinkorannikolla, uutisoi Helsingin Sanomat.

        Massiivinen oikeudenkäynti asian tiimoilta Malagassa syyskuussa 2010.
        JORGE ZAPATA

        Tämä loistoauto takavarikoitiin poliisin toimesta vuonna 2005.
        (EPA / JESUS DOMINGUEZ)

        Eläkeläispariskunta oli mukana kavaltamassa varoja Marbellan ja Fuengirolan kiinteistökaupoissa, jonka lonkerot ulottuivat 1990-luvun puoliväliin saakka.

        Malagalainen tuomioistuin määräsi torstaina pariskunnalle vankeutta kolmeksi vuodeksi ja kolmeksi kuukaudeksi. Lisäksi kummallekin heistä lankesi maksettavaksi 1,3 miljoonan sakot.

        Espanjalainen sanomalehti Surin mukaan viranomaiset olivat hämärien kiinteistökauppojen jäljillä jo vuonna 2005. Tuolloin "Valkoinen valas" -nimisessä operaatiossa poliisi otti haltuunsa 251 kiinteistöä Aurinkorannikolla. Lisäksi poliisi takavarikoi luksusautoja ja jopa pienlentokoneita.

        Jutussa oli syytettynä yhteensä 19 henkilöä. Heistä vain viisi sai tuomion.

        Syytteistä vapautui myös suomalainen mies. Marbellassa luksuselämää viettävää liikemiestä vastaan oikeus ei löytänyt todisteita."

        http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2011040113473532_ul.shtml

        Tuolla "luksuselämää viettävällä liikemiehellä" on sitten ihan omat oikeudenkäynnit, ja talo Putinin talon vieressä Marbellassa.


      • wikitietoa

        Koska emme - suomalaisten loistavasta menestyksestä huolimatta järjestäytyneellä Costa del Solilla rikollisrintamalla - pystykään lukemaan näitä kuvioita suomenkielisestä wikistä, niin laitan tutkailtavaksi englannkielisen sivun:

        "Operation White Whale
        From Wikipedia, the free encyclopedia

        White Whale is the codename given by Interpol and EUROPOL for the international money laundering operation near Costa del Sol, Kingdom of Spain.

        What began in September 2003, concluded with a massive crackdown in March 2005 near the coast of Marbella, Spain. Authorities estimate over €250 million has been recovered, and among the seized items are: 42 luxury cars, a yacht, 2 planes, paintings, and other luxury items. Spanish, French, Finnish, Russian and Ukrainian nationals were among the 41 apprehended.

        Wikinews has related news: EU nabs US$300 million illegal trafficking in Spain

        In 2006 the investigation spread, to consider allegations of bribery in the Marbella council. Specifically, it appears that developers were being asked to pay for planning permission, and that permission was granted outside the remit of the local plan (e.g. residential development on non residentially zoned land). Mayor Marisol Yague, planning supremo Juan Antonio Roca, and others were arrested, including almost two thirds of councillors. Heads of construction companies and real estate agencies were also arrested.

        The scale of the corruption alleged has necessitated handing over control of Marbella ayuntamiento (municipality) to a caretaker administration appointed by the Junta de Andalucia until local elections take place in 2007."

        https://en.wikipedia.org/wiki/Operation_White_Whale


      • isollarytinällä
        wikitietoa kirjoitti:

        Koska emme - suomalaisten loistavasta menestyksestä huolimatta järjestäytyneellä Costa del Solilla rikollisrintamalla - pystykään lukemaan näitä kuvioita suomenkielisestä wikistä, niin laitan tutkailtavaksi englannkielisen sivun:

        "Operation White Whale
        From Wikipedia, the free encyclopedia

        White Whale is the codename given by Interpol and EUROPOL for the international money laundering operation near Costa del Sol, Kingdom of Spain.

        What began in September 2003, concluded with a massive crackdown in March 2005 near the coast of Marbella, Spain. Authorities estimate over €250 million has been recovered, and among the seized items are: 42 luxury cars, a yacht, 2 planes, paintings, and other luxury items. Spanish, French, Finnish, Russian and Ukrainian nationals were among the 41 apprehended.

        Wikinews has related news: EU nabs US$300 million illegal trafficking in Spain

        In 2006 the investigation spread, to consider allegations of bribery in the Marbella council. Specifically, it appears that developers were being asked to pay for planning permission, and that permission was granted outside the remit of the local plan (e.g. residential development on non residentially zoned land). Mayor Marisol Yague, planning supremo Juan Antonio Roca, and others were arrested, including almost two thirds of councillors. Heads of construction companies and real estate agencies were also arrested.

        The scale of the corruption alleged has necessitated handing over control of Marbella ayuntamiento (municipality) to a caretaker administration appointed by the Junta de Andalucia until local elections take place in 2007."

        https://en.wikipedia.org/wiki/Operation_White_Whale

        Näkyi olevan uutishuomautus sivun laidassa - tästä pidätykset alkoivat:

        EU nabs US$300 million illegal trafficking in Spain

        Thursday, March 31, 2005

        Officials arrested 41 people from five countries Sunday in connection with a trans-European money laundering operation. The individuals are suspected in laundering US$300 million in gang-related activities such as prostitution, murder, and arms and drug trafficking, according to police with Interpol and Europol.

        The BBC reported citizens of Spain, France, Finland, Russia, and Ukraine were among those arrested and charged with illegally siphoning money from Yukos, a large Russian oil company. Yukos maintains it was unaware of such activities.

        The crackdown went by code name Operation White Whale and was a joint effort between Spain and Russia, officials said. The arrests were centered in the Costa del Sol area of Spain's southern Mediterranean coast.


    • mennytmaailma

      Liittyen vanhoihin lehtitietoihin - siirrän minfosta edellä mainitusta ketjusta vuoden 2009 lopusta tiedon liittyen Lahden saamiin uhkailuihin.

      UHKAILUISTA:

      "Jukka S. Lahtea oli uhkailtu jo useiden kuukausien ajan ennen veritekoa.

      - Hän oli puhunut työkavereilleen ja lähipiirilleen uhkailuista jo edellisestä keväästä lähtien.

      UHRI Jukka S. Lahti surmattiin joulukuun 1. päivänä 2006. Joutsenlahti ei kuitenkaan paljastanut kenellekään, kuka Lahtea uhkasi ja miksi.

      - Kyse oli pitkään jatkuneesta sanallisesta henkeen ja terveyteen kohdistuvasta uhasta. Hän puhui siitä aika laajalle porukalle, Joutsenlahti kertoo."

    • tutkimuksista

      Siirrän myös tämän:

      TESTAUKSISTA

      "- Meillä on taltioituna miehen dna, johon haetaan nyt vastinetta. Testattavien joukossa on paitsi paikallisia miehiä, myös turkulaisia, helsinkiläisiä ja kuopiolaisia. Näissä kaupungeissa Lahdella on ollut henkilöhistoriaa, Joutsenlahti selvittää."

      Myös kaikki Lahden asunnossa vierailleet miespuoliset henkilöt on dna-testattu. Tähän joukkoon kuuluu myös pikkulapsia.
      - Tutkintalinjan takia selvitämme kaikkien asunnossa vierailleiden mieshenkilöiden dnat, jotta heidät pystytään rajaamaan varmuudella tapauksen ulkopuolelle, Joutsenlahti korostaa.

      Poliisi vahvisti tammikuussa 2007, että tekijä loukkaantui surmatyön yhteydessä ja tämän vaatteet tahraantuivat vereen."

      • hämärrytettyä

        Kyse ei ole halosta, vaan kuten kirjoitettiin välittömästi tapahtuman jälkeen tuosta tekijän loukkaantumisesta: hänestä jäi runsaasti verijälkiä paikalle.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2605
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2223
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1927
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1661
    5. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1655
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1616
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      35
      1589
    8. 89
      1530
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      116
      1403
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1264
    Aihe